Új privát üzeneted érkezett!

Mindjárt sírva fakadok, egy fél oldalnyit írtam Nektek és elszállt, kiléptetett a rendszer :evil:

Elza
elza74

Timejka, drukkolok, hogy pozitívat tesztelj! Én a 10. dpon vagyok, és már úgy tesztelnék! Ha szombaton nem jön meg a mensi, akkor kezdhezek reménykedni

Basa, sajnálom, tudom milyen rossz érzés! Nekem is fájnak a melleim, de mást nagyon nem érzek. Viszont a mensi előtt csak néhány nappal szokott kezdődni, most meg már 4 napja érzékeny.

Elza
elza74

Timejka, tegnap reggel elmentem a dr.nomhoz, uh-t csinalt, alulrol megnezett es nem latott semmit. Azt mondta, hogy vastag a nyalkahartya meg kinohet belole, de nem biztatott. Ez volt a 3. clostis honapom. Most 1 ho szunet kovetkezik. A ciklusaim 32-35 naposak. Mar nem remenykedek...
basa31

Monyo, csodálom a hozzáállásodat, nagyon nehéz lehet ezzel a tudattal optimistának lenni. Biztatásul, egyik volt osztálytársamat örökbefogadták, mert évekig nem sikerült a mamának teherbe esni, ráadásul a papa nőgyógyász, tehát gondolhatod, mindent megtettek. Aztán rá néhány évre természetes úton megfogant a kistesó, mikor már senki nem is gondolta.

Én is szedek bromót, de az első bogyó utáni rosszullétet leszámítva semmi bajom tőle.

Basa, én úgy tudom, hogy a ciklus 2-5 napja között nézik, legalábbis nekem így volt.

Elza
elza74

További szép napot mindenkinek! Én megyek, valamit dolgozni is kellene. :(

Elza
elza74

Elza, okes akkor majd elmegyek a 2. vagy a 3. napon... a dr.no nem kerte, de voltam termeszetgyogyasznal es szerinte magas a prolaktinszintem. cicifajas nekem is csak max. egy hettel elotte kezdodik, most nem tudom mi van, de idegesito.
basa31

timejka persze ki lehet vizsgalni,csak nekem nincs egy vagyonom erre.
A progigondott az stimuval kikuszopboljuk ha a fenmarado dolgok a problema azon ugysem tudunk segiteni.

elza en is tudok am ilyen torteneteket hogy tobb ev utan spontan becsuszik a baba.hatha en is a szerencsesek koze tartozom.
12dpon mar ki kell mutatnia a terheseget,persze hogyha 100%ek a pe ideje.

Kép
monyo83

nekem peteérs utáni 10 napon már mutatta a teszt

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Hello!

Csajok a hőm katasztrófa már azon filózom, hogy mi van akkor, ha tényleg akkor volt pé-m amikor a hőgörbe mutatja és a closty meg csinált még egy csomó tüszőt?

Basa azért én szurkolok!

Na megmutizom a görbémet:
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/2 ... 84000_.png

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

klarissza szerintem tegnap volt peteérésed, majd a holnapi hődnél kiderül, ha még 4 napig emelkedik a hőd akkor tegnap volt.

Kép

gabi1

szerintem ez lehet beagyazodasi eses is akar,de tenyleg bekavarhatott a closty.nem ertem mert kellet olyan keson elkezdened szedni :roll:

Kép
monyo83

igen igaza van monyónak, az lehetett beágyazódásos esés is. Úgy hogy drukkolok, 4-5 nap múlva kiderülhet:)

Kép

gabi1

Köszi!

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Úgy néz ki, hogy holnap nem kell tesztelnem, mert barnázok. Ejnye-bejnye.
timejka

timejka :cry: :cry: :cry:

Kép
monyo83

Az biztos, hogy én is elkezdek hőmérőzni és csinálok szép görbéket. Bár fogalmam sincs egyenlőre, hogy kell, de majd sikerül.

Monyo szemét ez a világ, meg az egészségügy!! Szomorú vagyok a barnázásom miatt.
timejka

sziasztok.

timejka megjott?

gabi ho?

basa?

tobbiek??

Kép
monyo83

Nem jött meg, de a teszt negatív, úgyhogy fogalmam sincs, hogy mi van, mert igazából semmi tünetem nincs se mensire, se babára. Mellem picit fáj. Ma hívom a dokit, mert hívnom kell. Úgyhogy teljes a bizonytalanság.
timejka

hanyadik dpon vagy?

Kép
monyo83

Monyo én azt nem tudom. A 12-16. nap között pár napig eléggé fájt a hasam. Fogalmam sincs, hogy hányadik dpon vagyok. Azt tudom, hogy ma van a 28. nap és elvileg ma kell megjönnie. Most beszéltem a dokival, azt mondta, hogyha megjön, akkor kezdjem el megint szedni a clostyt, utána tüszőcske nézegetés, méregetés és megint a várakozás, várakozás, várakozás.
timejka

az utrot abbahagytad?

Kép
monyo83

Azt mondta a doki, hogy ma még szedjem be, utána már nem kell.
timejka

Sziasztok

timejka sajnálom.

monyo nekem hőm szuper, és ma is fáj a hasam.

http://ciklus.hu/images/diagramok/0e7c9 ... 70400_.png

Kép

gabi1

gabi szoritok,ez igazan gyonyoruuu :wink:

Kép
monyo83

klarissza?hogy all a hod?

Kép
monyo83

monyo köszi.

Én itt ülve elalszom, iszonyat álmos vagyok.

Kép

gabi1

Hello!

Hőm 37.

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

.klarissza hu de bobeszedu vagy :lol: az jo,nagyon jo :wink: marmint a 37

Kép
monyo83

Kicsit csalódott vagyok, tegnap megkaptam a teszteket és poénból ellőttem egyet ami halvány + lett a ma reggeli kicsit erősebb ami ugye teljességgel lehetetlen, mert pénteken még csak értek a tüszőim UH szerint.

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

klarissza lh tesztet nem reggel kell csinálni hanem minél később délután vagy este, mert akkor a legmagasabb az lh szint. dobod a görbédet? a 37 az tök jó

Kép

gabi1

klarissza jol ertem hogy a hcg ed lett pozitiv?

ha a gorbedre nezek azt mondanam ez nem meglepo.Egy korai 11ik napi pe,ez szerint ma 13dpo es siman lehet poz a teszted.

ha felreertettem es lh arra is tudok am magyarazatot :lol: :lol:

Kép
monyo83

Hcg és a ciklus.hu áttette a pé. a 16.napra majd mindjárt feltöltöm, de még mindig nem értem, hogy-hogy lehettek akkora tüszőim pénteken, szerintem rossz a teszt!

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

klarissza hcg teszt lett +, hát akkor örülnöd kellene!!!! 2 teszt nem csal, az bizony nem rossz.:)

Kép

gabi1

klarissza de meg igy is stimm nem?ha 16 ik nap volt ped,akkor lehet 22nap beagyazodas ,beagyazodas utan gyorsan kimutatja a teszt.
viszont en arra szavazok hogy elobb volt ped,11napon.
ket teszt nem hazudik plane ha erosodik is.nem tudsz kepet feltenni rola?

Kép
monyo83

klarissza ott a babó a pocakodban:)

Kép

gabi1

Sziasztok,
en meg mindig varok... ma sem jott meg, fajnak a melleim es gorcsolget a hasam...ez nem menstruacios gorcs, hanem mas, nem tudom elmagyarazni. Most azert aggodok, hogy nehogy valami bajom legyen... na de megnezett a doki es azt mondta nincs semmi, akkor megis mi van?

klarissza, hurra, hurra! ;)
basa31

Szép napot mindenkinek!
Már régen voltam itt fent! Clostyt szedtem 5 napig,most Bromot kell szednem! Szerencsére a doki szerint van peteérésem,de sárgatest elégtelenségem van!
Valaki tud velem erről társalogni,hogy ez nagyon nagy baj,vagy gyorsan kezelhető?
Aki tudna légyszi segítsen!
Nagyon köszönöm! Misszike
misszike

miszike egyszeru progeszteronnal kezelheto.
peteeres utan utrogestant kell szedni.

Kép
monyo83

Sziasztok!

Basa: mennek a drukkok neked!!! Mikor tesztelsz újra?

Gabi: és te mikor is tesztelsz + at? ;) Szupi a görbéd!

Klarissza: szerintem nem tette jó helyre a vonalat a ciklus.hu. Én a 11. napra tettem volna. Úgy hogy akkor elvileg lehet, hogy a baba miatt lett +. Drukk, hogy így legyen.

Timejka: Lehet a barna a beágyazódás miatt volt nem? Ha a hőt szeretnéd vezetni akkor én a fertit ajánlom. Nekem az pontosabb görbét adott.

Monyó: te most szeded a clostyt ugye? Lassan akciózhatok ;)

Velünk semmi extra nincs. Megvolt az ovu. Jó lenne a hőmet feljebb tornázni és a jövő héten egy + at tesztelni :lol:

Kép Kép
kisvirág_30

kisvirág én már nem hiszem, hogy a beágyazódás miatt barnáztam. Drukk neked!

Meg mindenkinek nagy drukk.
timejka

Monyo83!
Köszike a gyors választ,utánna könnyen pocakos lehetek? Sajnos ezekben a gyógyis dolgokban nem vagyok tapasztalt! PCO val akartak félrekezelni,dokit váltottam (Bajáról Pestre) utánna derült ki,hogy csak túlélő tüszőm van.Ahogy írtam clostyt szedtem,most bromot a következő vérzésemkor pedig a sárgatestelégtelenségre fogok tabit kapni.Csak már annyira szeretnék babókát!
Köszi Monyo83
misszike

Basa hogy vagy? Történt valami változás a délután?
timejka

miszike.

mond hogy nem Elek-nek hivjak a mostani dokidat?olyan nincs hogy tulelo tuszo.Mi alapjan allitotak fel nalad a PCO-t(megjegyzem en is az vagyok)?

Kép
monyo83

Basa, nekem is magas volt a prolaktinszintem, minek következtében minden ciklus második felében feszült a cicim. Mióta szedem a bromot,ez úgy ahogy elmúlt. Mondjuk nekem elve van egy jóindulatú a mellemben, ami ciklustól függően fáj.
Szóval szerintem mindenképpen csináltass egy vérvizsgálatot, az nagyon sokat elárul.

Elza
elza74

Elza, mindenkeppen fogok csak meg mindig nem jott meg ;)

Timejka, Viri, egyelore meg semmi, holnap reggel csinalok meg egy tesztet.
Meglepo, hogy az ismeroseim koreben vannak egy paran akik negativat teszteltek menszi utan 7-10 nappal es megis babasak voltak... ez azt jelenti, hogy talan van egy kis remenysugar :) de ha nem akkor ez egy nagyon hosszu ciklus :(
basa31

sziasztok.

kisvirag igen szedem a clostyt.Jovo heten lesznek az akcios napjaink,elvileg szerdan megyek UH ra.

elza en ugy tudtam a ciklus masodik feleben a progitol feszul az ember cicije,es az jot jelent.

basa tovabbra is szoriitok :wink:

klarissza :?: :?: helyzet :?:

Kép
monyo83

Sziasztok!

Klarissza, én is nagyon kíváncsi vagyok. Két zebra teszt már csak nem hazudik!

Lenne egy körkérdésem: Azaz ki szokott barnázgatni? Sajnos már több mint egy éve menzesz előtt 7-10 napig maszatolgatok. Valakinek van hasonló tapasztalata? Illetve előrodul néha együttlétkor.
tessza76

tessza nincs veletlenul mehszajsebed?
barnazgatni menzi elott progihianytol szoktak,de ennek utanna kellene nezned,biztos nem tul kellemes ez a dolog :?

Kép
monyo83

Sziasztok Kedves "Ittlakók"!

Bocsánat, hogy így ismeretlenül betörök!Meg szeretném kérdezni, hogy nincs-e véletlen köztetek, vagy ismerőseitek közt olyan egyén, aki örülne egy golden retriever mamától és egy labrador papától származó kiskutyának? Ugyanis kedvenc háziebünk váratlanul megvemhesült, és nagyon szívesen adnánk ajándékba a kölyköket olyanoknak, akik örülnének egy kedves, jól nevelhető, kifejezetten gyermek-és családbarát kutyának. A kölykök március első vagy második hetében érkeznek, tehát úgy április végén, május elején lehetne őket elvinni. Természetesen az első oltást is beadatjuk nekik, ennek az árát mi álljuk, így a lehendő gazdinak erre sem lesz gondja. Nagyon szeretném, ha ezek a kis tündérek szerető gazdira találhatnának!
Kérlek Titeket, hogy amennyiben tudtok valakit, akit érdekelne a dolog, küldjetek nekem egy privit, és elküldöm a telefonszámom, hogy egyeztetni tudjuk a továbbiakat!
Egy kép, várhatólag így fognak kinézni a kutyuk, ez Anutájuk 3 hósan:
Kép

Előre is köszönöm a segítséget, és mégegyszer bocsánat, hogy így betörtem!
Minden jót Nektek!

porsika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?