Új privát üzeneted érkezett!

Klarissza!
Igazad van! :wink: :)

Szirom!
Nem tudom benézel-e még ide! :?
Miksának szeretnék nagyon nagyon sok boldog szülinapot kívánni! :D :D :D :D
Kép
Milyen szép és nosztalgikus nap ez nekünk,igaz?! :wink:
Örülök hogy jól,és otthon vagytok!
Puszillak és a kisfiaidat is!

Kép
Kép
ancsa81

Jó reggelt!

Ancsa, kisfiadnak Nagyon sok Boldog Szülinapot kívánok!!!!

Kép
kata05

Miksa s MArci Boldog Születésnapot!

Jó reggelt!

ma szedem be az utolsó szem clostyt, környezetemben élő emberek pezsgőt bontanak! :lol:
Vendég

sziasztok.

bettike nem lehet hogy 15 cn en ejszaka volt ped es 16 cn re mar picit halvanyodott a lh teszt.en el tudom kepzelni.ezert 15 cn meg nem eros,16 cn mar nem eros.es ferty is oda teszi :shock: ez csak egy elmelet.

ancsa.Marcinak Boldog szulinapot.

andi :( apolgasdt a lelked.oleles(((((((andi)))))))irtam privit.

csernus doki asszem ide valosi,marmint vajdasagi.eleg fura a modora. :?

rolam.letezik 4 dpon beagyazodas?mert 1 tizedet esett a hom.

Kép
monyo83

Jó reggelt!

Marcinak és Miksának: Kép

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Monyó a 4-10 napig lehet :wink:
Vendég

Sziasztok!

Annyira kegyetlen volt Csernus horoszkópja, majdnem elbőgtem magam. Skorpió vagyok. Egyébként én bírom őt, annyira bunkó, hogy nem lehet nem szeretni ezért? :D Pl. Dr. House-t is imádom. Összekéne őket zárni pár hétre. :lol: :lol:

monyo: hirtelen hormonváltozás miatt is eshet pár tized fokot

boniko: már abba is hagytad? Vagy ilyen hamar eltelt ez a pár nap? :? Mennyi napig kellett is szedned?

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Szilva 5 napig napi 1 et :lol:
Vendég

Szép Jó Reggelt Mindenkinek :!:

COCA. tünetek :?:

ANDI. most már közel vagy az alagút végén , a fényhez :D TUDOM :!:

Az én állapotom nem javult, délután már sírtam is, kiabáltam mindenkivel, állandóan légszomjam volt, remegtem, hiába feküdtem le. :cry: Este bevettem valami homeos szert, de semmi.

kéedés: lapar után mennyire fáj a has, és milyen görcsoldó jó :?:

Kép
surmi
kockasfulunyul

Sziasztok!

Hát azon kívül, hogy a horoszkópban engem le@vázott, a páromat impotensnek nevezte semmi bajom Csernus doktorral! :D

Kép
bettike
Eger

Jó reggelt!

Marcinak és Miksának nagyon boldog születésnapot kívánok én is!

Surmi:ha lesz egy kis időd,csörgess meg.Visszahívlak,de nem érlek el!!!

Boni:én is koccintok

A CSernus horoszkóp első mondata még oké,na de a többi :twisted: (ikrek vagyok :oops: )
vedresandi

Szülinapos ifjú urak! A fületek érjen a bokáitokig! :lol:

Boni! Hmmm, pezsgő?

Monyó! A beágyazódás hosszú folyamat, de akár ma is kezdődhetett!

Szilva! Leszünk a Csenus Fun Club alapító tagjai?

Surmi! Még mindig cici-poci. Émelygésnek csak akkor nevezném, amit érzek reggel, ha dolgoznom kéne menni, és nem akarnék. De várok türelemmel!
Nekem lapar után nem kellett görcsoldó. alig fájt.
Szerintem add ki magadból!

Bettike, Andi! Ti hogy kommunikáltok horoszkópilag Csernussal?

Kép
zölddisznó

Andi! Tegnap láttam az Elevit reklámot! :D
Fura ám azért, hogy egy reklámról nem az jut eszembe, amit sugallni akar, hanem pl. Te! :lol:

JAj! Hát a legifijabbaknak sok boldogságot!

Kép
bettike
Eger

Ma fogadóóra! :roll:

Zödli! Hogy-hogy hogy? :roll: :roll: :roll:

Kép
bettike
Eger

OFF, de csak kicsit!

Miksa biztos azt gondolja, hogy na szülinapra kaptam egy tesót! :? :lol: :lol: :lol:

Bocsi! Remélem poénnak veszik az érintettek is! :oops:

Kép
bettike
Eger

Bettike! Úgy hogy hogy? Nem vagyok otthon horoszkópban, azt sem tudom, miről beszéltek!

Kép
zölddisznó

andi: hát csernus horoszkópja rád nézve tényleg durva :lol:

coca: alapítótag? Benne vagyok. :lol:

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Ja! Zöldi! Előző oldal, Snufi OFF írása!

Kép
bettike
Eger

...na hát azt jól átugrottam :lol:

Kép
zölddisznó

Zöldi.Snufi berakott egy Csernus féle horoszpókot :)

Bettike:én még nem láttam az Elevit reklámot.Most hétvégén a TV2 arculati mini filmjeit csináljuk.Így ha a TV2-t nézed,akkor is eszedbe jutok majd :wink: :lol:

Zöldi:Te most meddig nem dolgozol?Vagy már nem is fogsz:Bocsi,lehet hogy már írtad :oops:
vedresandi

andi: Mi csak a TV2-t nézzük. :D Állandóan eszembe jutsz :D :wink:

Szilvi

szilvaqueen

Andi! Pedig én valamiért az RTL Klubbal kötöttelek össze! :roll:

Kép
bettike
Eger

Bettike:dolgozunk mi mindenkine,ha kell,ha nem.Tegnap is este 8kor értem haza :evil:
vedresandi

Andi! Én nem szeretnék visszamenni dolgozni vagy 4-5 évig. :lol:

Kép
zölddisznó

Zöldi:egyetértek :wink:
vedresandi

CSajok akkor pezsgőt behűtöttem! :lol:

CSernus monnyon le! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Korábban már írtam egy tömör véleményt erről a bunkó dokiról ide, s próbáltam finoman leírni a véleményemet róla, a rendszer hipp-hopp, valamiért nem akarta felhelyezni eme topic írásai közé.
Így inkább ezt a témát, és ezt a legkevésbé sem nevezhető úriembert most nem illetném szavakkal.

Marcinak és Miksának nagyon boldog szülinapot kívánok:

Kép

Andi, én is láttam a "szőke angyal"-t a reklámban, hát ennyi erővel én is lehettem volna. :twisted: :lol: Na jó, csak viccelek.

Monyó, én úgy tudom, hogy 3-11. DPO-ig van beágyazódás, tehát simán lehet nálad is. Nem láttam a görbédet, vagy nincs is? :o

Surmi, szerintem No-spa megteszi a görcsre. Nem próbáltál enyhe nyugtatót bevenni, hogy ne legyél ideges? Valeriánára gondoltam, az gyógynövény tartalmú, és nem okozhat különösebb gondot, de picit enyhít az idegességen.

Mindenkinek pusza
Vendég

ATHIZ: szedtem be homeos bogyót, nyugi teát, relax fürdőt vettem, sőt illóolajoztam is , de semmi :cry:
Most ott tartok, hogy a gyerekeket sem tudtam elvinni az óviba :cry:

én vízöntő vagyok . Csernus szerint hazudozó. Lehet, hogy nem is vagyok ideges :?: :x Ez a pasi ,önmagában egy pszhio eset.

Kép
surmi
kockasfulunyul

Athiz! Jajj de jó, végre megint lehet vitatkozni! :lol: :wink:
Szerintem a doki nem bunkó, gondolom Te is láttad több helyen nyilatkozni, amikor éppen nem betegekkel "ordibált". Egy rettenetesen értelmes embernek tartom, akinek pokróc stílusa, és kemény bánásmódja ellenére nagyon jók a gyógyítási rátái. Azt Te is tudod, hogy többnyire narkósokat, piásokat és hasonló pszichiátriai eseteket kezel. Nehéz lenne elképzelni, hogy az ilyen betegekkel gügyörésszen, és buksi-simogatva duruzsolja a fülükbe, hogy ejnye-bejnye, ezt nem szabad!

Kép
zölddisznó

Surmi:van egy jó bogyó,aminek a neve Nervenpflege.Nekem ez segített.Ez gyógynövény alapú,és nagyon jó.DM-ben és gyógyszertárban lehet kapni.
vedresandi

Egyébként CSernus gyógyítási módszerén jókat szoktam nevetni :lol:
Vendég

athiz csak neked.
Kép kep

lanyok most csinaltam egy lh tesztet es full pozitiv :cry: letortem mint a bili fule :cry:

Kép
monyo83

Zöldi, nem fogok holmi számomra bunkó dokikon vitázni. Ha valakinek az a jó, hogy ordítanak vele, járjon hozzá, én mindenesetre kerülöm a gonosz embereket, vagy próbálom. Mert szerintem aki orvos létére másképp nem tud hatni az emberre, csak ordibálva, az inkább ne nevezze magát doktornak.
De hangsúlyozom, ez az én véleményem, ettől még neked vagy bárki másnak tetszhet. Magára vessen. :twisted: :lol:
Vendég

Monyó, köszi. Szerintem ne foglalkozz azokkal a tesztekkel, a hőd jó szerintem, mondjuk még nem biztos egy tized fokos esésnél, hogy beágyikó, de persze minden lehetséges! Legyél türelemmel, és elválik, mindenesetre drukkolok neked! :wink:
Vendég

athiz.
egy psichiaternel igenis fontos hogy tudjon kemeny lenni.ha kell ordibaljon,velem is ezt tette a psichom.

Kép
monyo83

Velem soha nem ordibált a psichom,és meggygyultam.Lehet,ha az ellenkezője történik,most a Lipóton lakom!!!!
vedresandi

Monyó, lehet 2 tüsződ érik! IKREK lesznek! :wink:

Csernus, hmm, nem írok véleményt! :lol: Nekem más gondjaim vannak vele! :lol: :lol:

Jaj már olyan rég volt olyan téma, ahol nem egyezet a vélemény!! :wink: :wink: Izgalom!!

Kép
kata05

mi az a lipot?

Kép
monyo83

Monyo:Lipótmezőn van az Országos Pszichiátriaia és Neurológiai Intézet
vedresandi

aha ertem.

andi a lenyg hogy meggyogyultunk,az hogy kivel hogy bant a psichoja az mar lenygetelen.

nekem az akkor jo volt,vagyis az kellet :shock:

Kép
monyo83

KAtám!

Én például nem értek egyet veled abban, hogy sosem érsz rá velem találkozni :lol:
Vendég

Andi kitaláltad már hogyan kérsz el a főnökömtől? :lol:
Vendég

Boni:konfettivel asszem :lol: :lol: :lol:
vedresandi

jaj az a kedvenc reklamom :lol: :lol:

hmmm? :lol:

Kép
monyo83

hö király :lol:
Vendég

de a lényeg a lényeg! :lol:
Vendég

Lehet, hogy a dokik tudják, hogy kivel, hogy kell bánni és beszélni. Lehet, hogy surmi értett a szép szóból, DE VAN AKINEK EZ NEM ELÉG ÉS ORDIBÁLNI KELL VELE :lol: :lol: :lol:

Szilvi

szilvaqueen

szilva egyetertek.

Kép
monyo83

a KONFETTIS REKLÁM AZ NEKEM IS NAGYON TETSZIK :lol:

Szilvi

szilvaqueen

jaj, a Caps Lock úgy maradt :lol: :oops:

Szilvi

szilvaqueen

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?