Új privát üzeneted érkezett!

Jenny, szerintem ez egy marhaság, van olyan meddőségi centrum, ahol kifejezetten Aspirint szedetnek a babára vágyó nővel. Én is azt szedtem. És a többi sem igaz az én meglátásom szerint, bár az utsó azért tetszik. :wink:

Andi, köszi, és drukk holnapra, amikor is remélem, tesztelsz! :D

Boni, édes a táncosod!
Vendég

Meggyüttem taliról.
Baba még nagyon nyomta, mikor eljöttünk. Majnem 20-an voltunk. Boni, Snufi! Már csak az ölemben fértetek volna el! :lol: Szerintem - akik a környéken lakunk - megismételhetnénk gyakrabban is.

...na, vacsorázzunk...

Kép
zölddisznó

Délutáni lh teszt szintén nega, de most ismét halvány csík! :roll: Remélem innen már csak erősödik és kb. szerda, csütörtök már meg lesz pé-m, addig apjuk gyűjti az anyagot! :D

Ha még is most lett volna (hőm miatt) akkor tettünk ezért is! :D

Jenny! Hát ez érdekes! :shock: Majdnem mindennek az elenkezőjét állítja!
1. aspirin! Erről Zöldi tudna inkább írni!
2. tejtermék? Eddig nem úgy volt, hogy erősíti a méhnyálkahártyát?
3. misszionáirus? ez attól függ, az én dokim a hátrahajló méhem miatt esküszik a hátulról pózra és aztán hason fekvés

Ezt szerintem mindenki maga dönti el! Az biztos, hogy eddig nálunk a misszionárius póz és gyertyázás nem jött be! Most váltunk a doki tanácsa szerint! A hason fekvés amúgy is kényelmesebb! :D

Athiz! Köszi a tanácsot! Lehet, hogy nálam is így van most! :roll:

Kép
bettike
Eger

Bettike Nekem is hártahajló a méhem! :oops:
ja és 3. cn t írhatsz :lol:

Anyakoca, ár hoyg nem voltunk ott(bár nehéz lettemm volna)
Vendég

ÉS csikken drukkolok, hoyg a vége is sima ügy legyen! :lol: utoljára egy HCG tesztet?
Vendég

Boni: édes a táncoló babád! Jobban vagy?

Írt a záródolgozati konzulensem, hogy nagyon le vok maradva, és húzzak bele szakdoga ügyben. Felsorolta, miket írjak meg S.O.S. Ááááááááááááá!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: Jövő heti feladatom adot. :(

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

adot = adott :oops: :oops: :oops:

snufi

[quote]1 írta:. aspirin! Erről Zöldi tudna inkább írni!

...hát ez félig igaz, félig nem. Az aspirin protect, amit szoktak ajánlani, mert javítja a kapilláris keringést, és segítheti a beágyazódást. DE! A dokim azt mondta, hogy a legújabb eredmények szerint nem mutattak ki szoros összefüggést, de ártani nem árt. Hangsúlyozom, csak a kis dózisú, kismolekulájú aspirinre vonatkozik ez.

A tejről nem olvastam semmit. de miután a tej már nem is tej - hacsak nem a bociból szopikázzuk ki - ezért nem hiszem, hogy bármilyen befolyással lenne erre a témára.

Boni! 12 hét utántól csökken a HCG. Pipinek már nincs is :lol:

Kép
zölddisznó

Tudom, tudom, csak nosztalgiáztam.BIztos emlékeztek rá, hoyg ő is mindennap csinyálta a teszteket!

MAjd tőled is kérek :wink:
Vendég

Zöldi, nagyon édi az új tickered! És láttam a Várandósok-ban, hogy aggódsz, mert ma nem volt tüneted, tudod, ilyenkor még nem mindig van, valakinek fogantatástól lehet tudni, hogy babás, valakinek meg még 6 hónaposan sincs tünete, és nem is látszik a pocija sem. Mikor is mész legközelebb UH-ra? Ott lesz az a petezsák és embriócska is! :wink:
Vendég

A tejtermékeken én is meglepődtem, mert régebben nem arról volt szó, hogy kellenek a kálcium miatt?
A gyertyázásról anyám is tudna mesélni...2 évig próbálkoztak igy, mire összejöttem.:)

Kép
jenny29
Mór

Na Lányok, én megyek zuhanyozni, aztán elteszem magam holnapra! Jó éjt!

Kép

snufi

Athiz! Ez a tünetesdi a lombikosoknál egy kicsit azért máshogy működik ám.
Köszi a tickerdícséretet :wink:

Jó éjt az álmosoknak!

Kép
zölddisznó

Jó reggelt!

Kép
Nem teszteltem,sztem elég egyértelmű!
Megyek összeszedem magam! :cry: :cry: :cry:
Később jövök.
vedresandi

Sziasztok!

Andi, :( !

Zöldi, én nem szeretem a kígyót! :roll:

Most csak ennyi! Jó munkát!
kata05

sziasztok.

hom egy tizeddel feljebb ment,remelem megvolt pe.apaval nem hagytuk ki a tegnapi napot sem :oops:

bettikeek peldajat kovetve mi is kiprobaltuk maskent :oops: tenyleg jobb hason fekve pihenni utana csak nem latom a tv-et :lol:

lanyok egy sima uh-an latszik hogy hatrahajlo a meh?mert en nem tom az enyem milyen :?

ha nekunk most osszejott akkor nalunk a gorcsos akaras valik be.
monyo83

Sziasztok!

Zöldi! Besz@rás jó a tickered! :D

Monyó! Neked meg az utolsó mondatod! :lol: (Monyó! Hát a másik irányba feküdj hason, hogy lásd!) :lol:

Andi! :cry: (Bár ezzel a jellel nem vagy kisegítve tudom!)

Kép
bettike
Eger

betti ma is tesztelsz?lh-at

andi,most nezem csak mi van :? a fenebe :cry:

Kép
monyo83

Naná! Teljesen belejöttem! :lol:

Kép
bettike
Eger

drukkolok nagyon.

en mar tulvagyok rajta,nem birtam ki 4 ig :oops:
halvanyabb a tesztcsik mint eddig,de a control is halvanyabb :? ergo egyforma :? :shock:

Kép
monyo83

Jó regg (illetve jobbat :) )

Valami barom nyitva hagyta hétvégére az ablakot az irodában,és befagy a .....m.Tán piri űzőnek nem is rossz :wink: .Még nem jött meg,de gondolom ez következik.

Monyo:látod,látod,megy a hőd felfelé.Rendezzétek át a lakást,hogy lásd a tévét :wink: :lol: Ja,és az hogy hátra hajlik vagy sem,sztem teljesen mindegy,aki akar,eljut oda,ahova kell!

Zöldi:éljen az új ticker!Már vártam :wink:
vedresandi

Jaj te kis türelmetLENKE! :D
Én direkt 1 időpontban csinálom délután, hogy tényleg legyen értelme összehasonlítgatni a napokat!

Kép
bettike
Eger

bettike a masik fele a tesztnek megmaradt,az lesz a delutani :wink:

andi minden negyedevben atrendezzuk a szobat,fanatikusak vagyunk(szerintem nem is :lol: ).
szerintem inkabb ugy kellett volna fordulnom mielott belevagtunk,csak konyebb nekem forogni mint a tv-et rakosgatni ide oda :lol:
akcio utan szigoru mozdulatlansag,na ilyenkor szivatom apat,szomjas vagyok,fazok takarjon be stb :lol:
Na jo bevallom tegnap centrifugaztam kicsit a fickokat :lol: :lol:

Kép
monyo83

KUKURIKUUUU :!:

ANDI:és ha holnap feljebb megy :wink: :?: A terhesgörbémen,
nekem is volt ilyen nagy hőingadozás az elején :)

ZÖLDI: üdítő ránézni a tickeredre :D

LH tesztelök : ti mennyi ideig nem pslantatok, mielőtt teszteltek :?:
3 óra különbség elég :?:

Kép
surmi
kockasfulunyul

Surmi:2-3 óra előtte elég!
Remélem csak szórakozik velem a hőm :wink: Bár,az eddigiek nem ezt igazolják.
vedresandi

Szép napot!

Andi, kár, eddig olyan szép volt a görbuszod! Azért még reménykedek!

Monyo, nagyon tetszik a vonalzód, remélem, lesz most Mazsolád! :wink: És mindig délután tesztelj LH-t, akkor az igazi!

Zöldi, szerintem a szervezeted u.úgy kell hogy reagáljon a terhességre akár lombik, akár inszem, vagy spontán foganjon az a baba/babák, még ha a kivitelezés másképp is történik. :wink:
Vendég

Sziasztok!

Boni, jobbulást!

Zöldi, jó a tickered! És, milyen jó lesz, amikor 40+0-át fog mutatni. :lol: Nekem nem volt terhestünetem abszolút, Marci már akkor jó fiú volt!

Monyó, tetszett ez a sztori a tv-vel. :lol: Drukk Mazsolának.

Andi, bizti a távhő szórakozik és azért hűltél le. :wink:

Csajok, a következő talira lehet én is beneveznék Marcipánnal, csak ha nem zavarunk. :roll:

Mindenkinek kellemes napot, hozzánk jön a dédimama.

kispiskóta

Zsu:mindenképpen,inkább jó meleg helyre megyünk,hogy Marcipánnak is jó legyen!!!!

A távhő monnyon le :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Andi: gyere hozzánk, itt úgy befűtőtt a távhő, hogy kikell nyitni az ablakot. azt jön a borsos számla :x

Kép
surmi
kockasfulunyul

Surmi:persze,mert te magasan lax,én viszont a földszinten.Ha úgy adódik,este átcuccolok :wink: :lol: :lol:
vedresandi

Andi, mi 9-en lakunk és megfagyunk. :?

kispiskóta

Mi meg a 4-en és körbe fűtenek minket jobbról, balról, alulról, felülről! Így még a mai napig nincs bekapcsolva a fűtésünk! :wink:

Kép
bettike
Eger

Sziasztok,

Boniko, tényleg elég sokat teszteltem :) :) de mostmár elég egyértelmű....

Coca, de jó kis tickered van :) Az akkor már tuti, hogy egy van? Vagy csak hogy egy petezsák van.

Andi :( Remélem még visszakúszik, bár elég szomi,hogy lement.

Fűtés, nekünk cirkonk van. Ha kell bekapcsoljuk, de ált. nem kéne, mert legrosszabb esetben is 22 fok van. Csak mi fagyosszentek vagyunk, szóval a 24-25-ben érezzük jól magunkat.

Csikken

KépKép
Kép
csikken

Andi! :cry: :cry: :cry: ...de nem nagyon, még bizakodás.

Kata! Ez csak egy kígyónak látszó tárgy :wink:

Monyó! Tapintással érezni, ha hátrahajló a méh. Még ma is egy eksön, aztán jó klesz az! (...és ne felejtsd el Bettikénél bejelenteni! :lol: )

Bettike! köszi!

Pusz Surm!

Athiz! Azért nem így van, mert a rengeteg hormon, amit nyomunk, még hosszú időn keresztül felturbózza a tüneteket. És ha kicsit is múlni kezd, akkor megagigapara - pedig acsak a bevitt hormon hatása múlik, a saját meg folytatja a hangolódást.

Piskóta! Mázlista vagy, akárhogy is nézzük.
Hú, gyorsan talit akaroooook!

Én földszinten lakom, és még be sem fűtöttem.

Kép
zölddisznó

Mondtam már, hogy ma este muscial estre megyek?
Janza Kata és Dolhai Attila (ide jönnek)
Akkor most mondom! Már alig várom! :lol:

Kép
bettike
Eger

Bettike4 Házibuli lesz? Vendégeid jönnek? :lol: :lol: :lol:

Kép
zölddisznó

Hahó lányok!

Zöldi tickerének örültem, mint majom a farkának :)

Andi hőmérőjét gondolatban lehelgetem :)

Monyónak hajrá-hajrá

Snufi! Én feladtam a nov. végei szakdoga leadás esélyeit :oops:
majd legközelebb :)

Bettike! Jól látom, hogy Lh teszt tesztelés van? :wink: hajrá!

mindenkinek minden jót kívánok!

10. DPO körül ér sokat barnázni, meg cicit érezni, meg úgy látni, hogy nem is barna, hanem piros? :( :( :(
sonjus

Levék Röfikének:

Kedves Röfi!

Nagyon jó lesz ám neked Anyakocánál! Hasizmodat erősítsd, mert szét fogod magad röhögni az állandó beszólásain és kötöszködésein, a szavaid kiforgatásáról már nem is beszélve!
Légy jó és továbbra is termeld Anyakocának humorhormonjait!

Üdv:
Bettike

Kép
bettike
Eger

Sonjus! Drága vagy. Szerintem ér, de inkább lásd barnának! A pirosat nem szeressük, csak borocskában. És jó, hogy jöttél megint! :lol:

Kedvesz Bettike! Moszt még nem mejek jöhögni, nehogy kipottyanjak a tutisupej helyemjől. Anya szok hülyeszéget beszéj néha, sejintem ne is figyeljetek já olyankoj. Moszt megyek pihenni, mejt annyi hojmont kell ma még tejmelnem, hogy fájjon anya cicije és éjezze a hasát, mejt küjönben kétszégbe zuhanik. Jöff!

Kép
zölddisznó

:lol:

Kép
monyo83

Kép
vedresandi

Ma nagyon kipihentek vagytok! :lol:
Vendég

ennyire futja

monyó drukk

Anyakoca hahahahahahha

Röfike csak így tovább :lol:
Vendég

Boni:mi van veled???
vedresandi

ANDI: karácsonyra kapsz egy DUNNÁT. Vagy most kéred :lol: :?:

Kép
surmi
kockasfulunyul

bettike, coca :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:

Máris jobb kedvem lett :lol:

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Surmi a dunnát nálunk occsón megkapod! :wink: Andinak is felajánlottam :lol:

Dodozom, oktatok :roll: :twisted:
Vendég

Boni:én élek is az ajánlattal,de most fogdosom a madarakat a toll miatt :shock: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

NA megyek haza, aztán tornázni! majd utána leszek :lol:
Vendég

Boni, engem bezzeg kihagysz!

Szilva, teszt??
kata05

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?