Új privát üzeneted érkezett!

Pedi,öülök neki ha kipróbálod,biztos jó lessz rá,sőt még a babaügyben is segithet elméletileg....én is ezért próbáltam ki aztán majd meglátjuk mi lessz belőlle.sokan dicsérik:)

Nita,szerintem nagyon szép név a Barnabás,amúgy hogy hogy váltottatok?

KépKép
bettike83

El loptam a laptetőt,bocsi:D

Azt hiszem,ilyen egyszer vol eddig:)

KépKép
bettike83

azért váltottunk mert páromnak nem tetszett a Bence.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita jól hangzik a Barnabás, az én párom is lebeszélt a Bencéről ,
ezért lett Dávid!!! :wink:

Kép
mizseiera

Nekem pedig tetszik a Bence....de legyen a páromnak is szava...én örülök hogy beleszól!!!!

jaj lányok most nem vagyok ideges.....kimentem a konyhába csinálni melegszendvicset.....a gyerek meg percenként jár a mosdóba kezet mosni...gyanus lett hogy sokat járkál.........jövök be vele és látom hogy a műkörmös táskám bnyitva.az ágy meg csillámporos......azt hittem kitekerem a nyakát .........a méregdrága csillámpor fele hiányzik.....áááááááááááá.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita,hát ez nem jó,de tudod gyerek még,mindenben benne van:dpersze ez téged azt hiszem nem boldogit..

KépKép
bettike83

hát nem nagyon....ha kínai szar lenne akkor nem érdekel....de azért imádom!!!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita,gondolom hogy imádod,mást nem is tehetsz:)))persze mérgesiti az embert dehát nem lehet rájuk haragudni:)

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Megint soká értem ide....

Szóval, ma végre jó hírrel jövök!
A régiek tudják, h baciügyileg nem voltunk túl jók.... De most ELSŐRE NEGA LETT APA EREDMÉNYE!
Semmiféle baci!!!!!!
Így 23-án megyünk konzira és kiderül, h mikor mehet a 2. inszem.
Apa meg ezerrel szedi a turbósító vitamint :wink:

Holnap is dolgom lesz (szombaton lakodalomba megyünk és még ezer dolgot kell vennem), de próbálok úgy jönni, h tudjunk dumcsizni. :roll:

babszika

Babszika,örülök a jó hirnek:)jó bulizást a lagziban:)

Csak jön már a kis örökös nálatok is:)

KépKép
bettike83

Sziasztok lányok,
Nem voltam egy darabig, mert hazautaztam az ősökhöz regenerálódni. Sajnos elkaptam ezt a nyavajás torokgyuszit, amit terjed most mint a lepra és belázasodtam, de már jól vagyok.
A nagy hír az, hogy szerelmünk gyümölcse már egy hete elég komoly rúgásokkal tudtomra adja, hogy mikor van ébren. Az én babám nem tud bent motoszkálni, hanem úgy rugdos, hogy hullámzik a hasam :lol: Úgy belegondoltam, hogy majd egy hónap mulva ilyen lábtechnikával beletempózik valamelyik belsőszervembe, hát biztos nem lesz kellemes :shock: Viszont annyira jó érzés. Esténként mindig van pocakkenegetés és beszélgetek hozzá, most pedig elkezdjük a babacd hallgatását. Hátha segít majd a zene ha ilyen szilaj gyerek lesz kint is.
Babszika: ez nagyon jó hír, nagyon drukkolok nektek.
Nita: hát igen, a gyerkőc mellett semmi sincs biztonságban :lol:

KépKép
csige-bige

babszika ez tök jóóóóóóóóóó

csige gratula az első rugdosáshoz :):):)

nika70
Salgótarján

Babszika szupeeeeeeeeeeeer hírek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

csige az én Barnuskám is olyan ramazurikat tud csinálni....és olyan jókat tudok kacagni rajta!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Bocsi visszaolvasni nincs időm csak szólok, hogy sok volt a meló a héten és 10 perc múlva indulunk nagyimékhoz, holnap ballag sógornőm lánya szombaton apa szülinapja, nem tudom ha lesz térereje a Vodafone-os internetnek, ha igen még jövök.

Méregetni, tesztelni nem szoktam de szorgalmasan összebújunk már 4 napja, férjecském olyan kívánós :lol: :lol: :lol: :lol: minden nap kellek neki amióta hazajött :oops: :roll: bár még van mert akár 18. nap is lehet ismét pé-m. Na de nem hiszem, hogy összejön pont most, így csak engedek a kísértésnek.

Puszi mindenkinek legyetek jók

Kép
Kép
melisch

Melisch,hajrá!!!:)hátha ez a hónap lessz a tiétek:)

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Csige!!
De jó hogy jöttél! :D :D
Azok a fránya vírusok meg könnyen megtalálnak ilyenkor. :evil: De a lényeg hogy már jól vagy. :wink:
Babuci rugásaihoz meg gratula!! :lol: :lol: :lol: Valóban fantasztikus érzés. :wink:
Tudjátok már hogy fiú vagy leányzó a kis pocaklakó? Vagy akarjátok tudni? És nevek vannak már?

Melisch!
Akkor jó pihit a szüleidnél. :wink:
És kitudja?..... Lehet pont ez a hónap lesz a befutó.. :wink: :wink: :D

Babszi!!
De jó hogy újra beindúlt a folyamat. :D
Szép hétvégetek lesz akkor. Már én is úgy mennék egy jó kis lagziba. :roll:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Moni már 21.hetes vagy.......... :shock:
Babszika mindent bele!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Az igen,Nita te is már 24 hetes vagy..nem semmi,nagyon szalad az idő:)Móni is már 21,nem rég alig volt pocakotok most meg...bizti szép nagy:)

KépKép
bettike83

épp ma csináltam poci fotót....ha valaki mmst tud fogadni elküldöm és felteheti ide!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nem tudjuk még a nemét a kis drágámnak, de remélem jövő hét szerdán a doki uh-val is megnéz és akkor talán lát majd valamit. A neveink már megvannak. Ha fiú lesz, akkor Bálint Szilveszter, ha lány akkor pedig Liliána. Úgy tűnik, hogy ezek véglegesek.

KépKép
csige-bige

csige nagyon szép nevek!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Csige,nagyon szép nevek:)A Liliána nekem is nagyon tetszik,ha lenne lányom biztos Liliánának hivnák,régi kedvenc:)

KépKép
bettike83

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita,nem semmi mekkora pocid van,szép poci:)

KépKép
bettike83

Bettike köszi!!!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nagyon szivesen Nita:)azért nem lehet már könnyű ekkora pocakkal...:)

KépKép
bettike83

Sziasztok csajok!!

Melisch mindent bele, és jó pihit!! :lol: :wink:

Nita szép a pocid!! :lol:

Nálam a helyzet változatlan piri már 4 napja késik!!! :lol: :lol:
Már ideje lenne tesztelni,csak egy kicsit félek!!! :roll:

Kép
mizseiera

Jó reggelt!!

Kép

Csige!
Nagyon szép neveket választottatok. :wink: Akkor remélem hogy jövő héten megmutatja magát kiscsigusz. :wink: :D

Nita!
Szépen gömbölyödsz. :D :D

Bettike!
Igen, már a 21. hét.... Hát néha én is csak kapkodom a fejem hogy hogyan rohan az idő. :roll: :lol: :lol:

Mizseiera!
Na, most már elő azzal a teszttel!! :D
Én már nagyon kiváncsi vagyok. :oops: :oops: :lol:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Mazsiera,megy a drukk!!!!!!!!!remélem zebrás lessz a teszt:)
Móni,tényleg nagyon rohan az idő,ne rég még csak vágy volt,most meg már félidő..:)

KépKép
bettike83

Era na hol az a pozi teszt?????????,
Köszi lányok a poci dicséretet!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

csige!
a Bálint különösen közel áll a szívemhez :lol:

era!
tesztet-tesztet-tesztet!!!!! :wink:

nita!
tényleg szép nagy kerek pocid van. jó helye van a kisfiatoknak :wink:

megmutizom nektek, h mit adunk nászajeszba
Kép

Kép

Kép

A 2 batyu a menyasszonytánc-pénzt tartalmazza 20Ft-os érmékben - tudom, gonoszak vagyunk

Az üveg pedig tele tésztával és egy-egy tésztába belefűztem a pénzt.... persze, az is apróban van :lol: én már csak ilyen vagyok
De az üveg mérete miatt jól eltűnik benne a pénz, pedig nem adunk keveset ám :oops:

A színek meg azért ilyenek, mert a meghívójuk és az esküvő színei ezek (rózsaszín, fehér és almazöld).... gondoltam, hű leszek a dizájnhoz.
Este leültem, és egyik ötlet jött a másik után. Nekem tetszik.

babszika

Babszika ezek nagyon szép és ötletes ajándékok....én tuti örülnék ilyennek!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Köszönjük a névdícséreteket, a Bálint nekem is régi kedvenc.
Nita mekkora pocid van. Szép kerek. Én olyan picinek látom az én pocimat, de aki ismer az azt mondja, hogy nem is olyan pici :lol:

KépKép
csige-bige

köszi nita!

babszika

Huu, Babszi!!

Nagyon ügyes vagy! :wink: Ötletes dolgokat találtál ki. :D
Jővőre állítólag a hugom fejét is bekötik, majd akkor jövök és kérek tőled 1-2 ötletet aji ügyben. :wink:

Csige!
Nem hiszem hogy pici a hasad, hisz a múltkori képen is szépen látszott kiscsigusz lakhelye. :wink:
Mondjuk felülről nézve én sem látom húú de nagynak a pocimat. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Móni!
ötletem annyi van, h majd győzd kiválasztani, h melyik tetszik legjobban :wink: :lol: 8)
(ez volt a reklám helye)

babszika

Oké. :wink:
Szavadon foglak!! :D :D :D

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

sziasztok lányok már rég nem irtam.megvagyunk de engemet is elkapott az a nyavaja ami csigét,nagyon náthás vagyok meg 2 napig fájt a torkom de az elmúlt már.a gyógyszerészünk ajánlotta a sinupret tablettát gyógynövényes de jónak tünik,szerencsére lázam nem volt.holnap kéne vérvételre mennem de elhalasztom jövő hétre.orvoshoz csak 2 hét múlva megyek.a hányingerem már múlóban van talán az elevittől rá is van irva,csige nagyon szép neveket választottatok,és már 20 hetessek vagytok rohan az idő.babszika nekem is nagyon tetszik az ajándékotok,te ötleted volt vagy valahol már találkoztál ilyen ajándékkal?arany patrikom válogatta a harci kártyáit és azt mondta anya kérek egy dobozt ez már nekem nem kell jó lesz a tesómnak.....hát csajok kicsordult a könnyem meghatódtam pedig a fiam már 9 éves.mindenben segit .gnemoni-hogy vagytok laura sokat mocorog?puszi majd jövök......
kistörpe

Csige én se látom nagynak az enyémet..... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kistörpe,jobbulást:)

Babszika,nagyon szép lett az ajándékod:)Én sajnos nem vagyok ilyen kreativ,de egyébként tetszenek az ilyen dolgok:)

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Bocsi, hogy a héten csak néha jövök, azért olvaslak Benneketek! :wink:

Nita! Boldog névnapot a pocilakódnak! :) Szerintem hatalmas a pocid, de nagyon szép!

Csige! Na, a Bálint nálunk is befutó lesz, legalábbis a férjem azt szeretné, ha ez lenne a kisfiunk neve, feltéve ha fiú lesz! :lol: Sajnálom, hogy beteg lettél, szurkolok, hogy mostmár ne legyen semmi gond, csak élvezhetsd a kismami létedet!

Babszika! Nagyon örülök, hogy nálatok sincs akadálya az inszemnek! Ez már sikeres lesz!!!! Egyébként, nagyon szépek az ajándékok, Te annyira ötletes vagy, nyithatnál egy esküvőszervező irodát!

Era! Nagyon nagyon szurkolok, hogy egy pozi teszttel gyere hozzánk!
pedi
Kalocsa

Pedi köszönjük szépen!!!!!ari vagy!!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

csige: nekem is tettszenek a nevek hajrááá:)

era: drukkok mennek lassan csinálhatnál egy tesztet

nekem is a ciklus.hu szerint tegnap kellett volna megjönnie ha hihetek a szúrkálásnak két hete akkor lehetett a pém mindenesetre vasárnapig kihúzom és akkor csinálok tesztet ha nem jön meg mert elbvileg az arcomra kéne szednem doxiciclint és emiatt akarom megnézni mert ha + akkor nem kezdem el szedni kérek másik antibigyót amit terhesen is lehet szedni

babszika : tényleg nagyon keratív vagy ügyes aji

Törpi jobbulást kisfiad meg ennivaló és egy 9 éves gyereknek szerintem már jobban meg lehet magyarázni a tesó dolgot jobban megértik talán tesóféltékenység sem lesz majd annyira mint egy 2-3 éves gyerek mellett :)

nika70
Salgótarján

nika nagyon drukkolok neked is!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nika,remélem baba van a dologban:)

KépKép
bettike83

Pedi,veled mizujs?jobban vagy már?

KépKép
bettike83

Bettike! Köszi, én tegnap gyógyultnak tituláltam magam, és ma már nem vettem be gyógyszert!

Kistörpe! Az előbb véletlenül kimaradtál! Pedig már a fejemben megfogalmazódott a "'hozzádszólásom" :lol: . Szóval, sajnálom, hogy beteg lettél, de ilyenkor ugye könnyebben betegszik az ember. Mostmár minden ok lesz! Várom már, hogy menj dokihoz, és hozd a jó híreket!

Timi! Veled mi a helyzet? Remélem, Te is meggyógyultál már!

Pampalini! Sokat dolgozol?
pedi
Kalocsa

csajok én most ugy be jégkrémeztem........nagyon jól esett......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Pedi,akkor szupi,nagyon kellemetlen a felfázás.én is régebben sűrűn felfáztam,mostanában hála az égnek nem volt ilyen.
voltatok fürődni vagy hol sikerült felfáznod?én is jártam már úgy fürdés után,nagyon hideg volt a viz és meg is tette a hatását:(
szedni fogod a cickafarkat?és nagyon reménykedem benne....

KépKép
bettike83

Egészségedre Nita:)

KépKép
bettike83

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?