Új privát üzeneted érkezett!

krévi az én dokim a 17. kerületben rendel kereszttúron. Ő teljesen magán vállalkozó. A Bajcsy kórházban van külsősként. Egy uh+ rákszűrés 8000 ft, sima uh 7000, és a szülés 75 ezer. Én 11 éve járok hozzá.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Sziasztok lanyok!
Ma vagyok a 36.napon es a teszt eredmenye negativ!! Ez volt a 3. clostys honapom, a ciklusaim altalaban 30-32 naposak. Most akkor mi van? :( VOLTATOK MAR HASONLO HELYZETBEN?
basa31

sziasztok.

basa melyik napon volt ped?ha kesobb volt ped akkor csuszik a menzi ideje is.

Kép
monyo83

Basa, nekem általában évente van egy, vagy két olyan hónap, amikor hosszabb a ciklus, amúgy meg rendszeresen 30-35 között jön meg. A max. 40 nap volt. Másrészt viszont anno, a terhességemnél én csak a 39. napon tudtam pozitívat tesztelni, pedig ikrek voltak.

Timejka: Premenst én is szedtem, de nem igazán éreztem hatását. Azaz talán lejebb vitte a libidómat, úgyhogy fel is adtam.

Monyo, és minden fürdő mániás: főleg, ha szappant, vagy tusfürdőt használtok előtte, akkor az ronjta az esélyeket, mert megváltoztatja a hüvely pH-ját, és csökkenti a spermák esélyeit. Nem tudom az intim mosakodó mit okoz, de a sima víz a leg nyerőbb. Sőt igazán az orális szex sem ajánlott, ha babát szeretnél.

Gabi, hogyhogy Szigethalomról a XVII-ben jársz dokihoz? Nem épp közeli hely? Ezek szerint Te a Bajcsy-ban szültél?
tessza76

Elza, mi is pozitívan állunk hozzá, de a családdal nem tudok vetekedni. Anyós átlag 3 havonta azza traktálja páromat, hogy most tuti babát várok, mert hogy ő azt látja egy nőn. Hiába van épp menzeszem, vagy vagyok félidőben, őt nem lehet meggyőzni. A jóslásai alapján már meg lenne a fél foci csapat.
tessza76

tesza megvallom regebben en is tartottam magam az ilyen praktikakhoz.Valamikor en is gyertyaztam(igaz csak par alkalommal)betartottam a tusfordos dolgot csak sima viz,fekves sex utan felpolcolt popsival.
Aztan rajottem hogy a mi esetunkben semmi nem mulik ezen.A decemberi pozitiv tesztem az egy delutani hancurbol lett ahol en voltam felul es rogton utanna elmentem a fordobe.tehat ilyen alapon semmi nem mulik ezeken a praktikakon,hangsulyozom hogy NALUNK!tehat senki ne ertse felre masoknal lehet bevalik.

Kép
monyo83

Sziasztok

Tessza én pesti lány voltam, ő volt a nőgyógyász tanárom az egészségügyiben, aztán úgy alakult hogy anyu hozzá kezdett el járni aztán pedig a nővérem is. És miután nekem is nagyon szimpatikus volt, és tényleg kitűnő orvos, így kérdés sem volt hogy amikor eljön az ideje kihez fogok menni.
Így kerültem hozzá, közben Szigethalomra költöztünk, de ez sem vűáltoztatta meg a véleményemet, hogy közelebbi dokit válasszak. Meg amúgy sem vészes innen a bejárás hozzá, m5-felől szoktunk menni, a legnagyobb dugóban volt eddig 50 perc, attól csak kevesebb szokott lenni.
Igen a Bajcsyban szültem mind 3 gyerekemet.

Mai hőm:

http://ciklus.hu/images/diagramok/0e7c9 ... 97600_.png

Szerintetek? Remélem hogy feljebb megy.

Kép

gabi1

Tessza, nekem is volt mar tul hosszu ciklus, na de closti mellett is lehet? ez azt jelenti, hogy ikreid vannak? :)

Monyo, igazabol nem tudom mikor volt a peteeresem, de a 16. napon volt egy kis gorcsom, talan akkor...

A reggel felhivtam a dokimat es gyorsan bementem egy vizsgalatra...nos, azt mondta, hogy a nyalkahartya vastag es meg kinohet belole, varjak meg 5 napot es ha nem jon meg csinaljak meg egy tesztet. Echon nezett meg, de alulrol is megvizsgalt. Cisztaim sincsenek ugy hogy nem tudom...igazabol azzal biztatott, hogy majd a nyaron osszejon ;) Most,ha megjon egy honap szunet es utana megint szedhetem a clostit. Ez van sajnos :(
basa31

basa nem voltál középidőben uh-on? Nekm volt closty mellett ilyen hosszú ciklusom, végül magától jött meg 47 napra. Következő hónapban pedig szintén clostyval babás lettem.

Kép

gabi1

Gabi, 47 nap? huhh! es akkor magatol megjott?
basa31

ja, nem voltam uh-on... a doktorno nem mondta, hogy menjek :(
basa31

basa szerintem ha ez most nem sikerul akkor a kovetkezokben menj el egy UH ra.jo tudni mi tortenik odabent.ha nem hiv akkor magadtol bevagodsz hozza egy UH ra ugysem utasitana el.

Kép
monyo83

Monyo, igen en is ezen gondolkodtam...
basa31

basa igen akkor 47 napra végül magától jött meg. Szerintem is menj el uh-ra következő hónapban ha most nem sikerült.

Kép

gabi1

Basa, sajnos elmentek. 14 héten missed ab.

Nekem tegnap óta erős folyásom van. Igazából nem hasonlít tojásfehérjére, inkább vizenyős. Ez vajon mit jelent?
tessza76

tessza szerintem most kezdődik a termékeny nap. Nekem is úgy volt hogy először vizes, és utána már tojás fehérje szerű nyúlós.

Kép

gabi1

Akkor ma elkapom férjem, ha törik, ha szakad. Remélem eset még nem lesz késő. :roll:

Én 26 évig éltem a XVII kerületben, sőt a Bajcsyban születtem. Persze hol van az már?
tessza76

Eset= este (ma nem tudok írni)
tessza76

tessza nem hiszem hogy késő. Én is a Bajcsyban születtem. És most már 11 éve járok a dokimhoz.

Kép

gabi1

Már majdnem 2 hete szedem a Premenst, most szerdán kell (nem kell) megjönnie, de semii tünete nincs, hogy megjönne. A premens csökkenti a mensi előtti tüneteket, meg állítólag beállítja a rendszertelen mensit. Nekem rendszeres. Igazából azért írta fel a doki, mert babát szeretnék. Szerdán kell tesztet csinálnom, mert ha pozitiv akkor nem kell szednem az utrogestant. Már tök izgatott vagyok. Éjjel azt álmondtam, hogy pozitiv lett a tesztem.
timejka

timejka ha negativ a teszt akkor nem kell szedned az UTrot ugye?csak felreirtad :lol:

Kép
monyo83

Hello!

Szombatra elmúlt a fájdalom a hasamból most meg visszajött, lehet, hogy tévedett a dokim, mert most egy kicsit leesett a hőm hátha ma van a nagy nap :wink:

Történetem röviden:2007 júliusában + teszt szeptemberben 11 hetes uh- nincs szívhang, baba nem él missed ab. 1 hónap kihagyás után ismét + teszt 5 nap után pedig megjött. November óta hőm szerint nincs pé-m. Most closty aztán meglátjuk mi lesz.

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Tessza, sajnalom...

Meglatjuk mi lesz velem is... persze nem akarom siettetni a dolgokat, de ha nem vagyok terhes jo lenne, ha most mar megjonne. Ugy tervezem, hogy egy honap kihagyas, azalatt meregtelenitek aztan hajra megint :roll: .
Mellesleg, meg a malnalevel teat is ittam kb.5 napig, igaz, es a palastfuvet 2 napig... majd tobbet fogok inni.

UI: az azert csak nem hagy nyugodni, hogy a closti mellett miert kesik a menszi?!
basa31

Basa azért attól is függ, hogy mikor kezdted el szedni a clostyt. Nekem a dokim 9. naptól szedette 5 napig tüsző 5-10 nap alatt érik meg + 14 nap dpo.= 38 nap nekem legkésőbb ekkor fog nem megjönni azért ilyen hosszú ciklusom nekem se volt még.

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Timejka!
Nekem ez a 2. hónap, hogy szedem a premenst, és az előző hónapban volt pé-m és magától megjött. Nálam ez azért nagy szó, mert pco-s vagyok, 1 éve hagytam abba a fogamzásgátlót és azóta csak gyógyszerrel jött meg. Ez volt az első magától(igaz a 45.napon, 30.napos pé-vel, de a végeredmény a lényeg! :wink: )Aztán most adódik a kérdés, hogy a premens segített, vagy lassan egyébként is helyre jönne a szervezetem, 10 hónapja szedek gyógyszert a pcora.
Én hiszem, hogy a premens, ártani nem árt, úgyhogy továbbra is szedem.
Sok sikert!

Kép
Kép
zazzy

Timejka!
Hogy hogy 2 hete szeded a premenst? A használati utasításban ciklus elejétől írják. Én először 1 hónapig szedtem, és eddigi életem legrövidebb ciklusát produkáltam(25 nap). Majd tavaly ősszel 3 hónapig (90 tabletta) szedtem. Talán mintha kevésbbé feszült volna a mellem, de görcsök voltak menzikor.
tessza76

Klarissza, 5-9 cn kellett szedjem a clostit. Az akkor azt jelenti, hogy 28-33 kozott kellett volna megjonnie... Nos, ez most elmaradt :( varok, es ha nem jon meg akkor 5 nap mulva megint tesztelek.
basa31

Tessza hülye vagyok félreírtam, 2 hónapja. Én is a ciklus elejétől szedem. Nekem az első premenses hónapban 26 napra jött meg, most várakozó álláspont van, mert szerdán nem kell megjönnie.

Igen Monyó ha negatív, akkor nem kell szednem. Már megbolondultam.
timejka

sziasztok lanyok.kivel mizujs?

Kép
monyo83

sziasztok

monyo köszi én meg vagyok, ma délelőtt fájt a hasam, mintha meg akarna jönni, meg a mellem fáj.

És veled mizu? Megvannaka mellékhatásai a gyógyszernek? Hogy érzed magad?

Nekem itt a hőm

http://ciklus.hu/images/diagramok/0e7c9 ... 84000_.png

Kép

gabi1

koszi en is megvagyok.kepzeld nem a clostytol voltak az eros mellekhatasaim,csak egy reszuk a nagyobb gondot a bromo idezte elo.
Most ennel a stimunal nem szedtem,eloszor elfelejtettem elkezdeni szedni mostmar meg amugy sincs ertelme.semmi baj a proklatinommal,csak a doki biztosra akar menni. :roll:

na alakul ez a ho :lol: szep kis gorbe lesz ebbol:)

Kép
monyo83

monyo de jó ennek örülök. Majd emglátod együtt babásodunk:)

Kép

gabi1

gabi igen,egy het kesesel utanad jovok :lol:

Kép
monyo83

monyo ok:)

Kép

gabi1

Gabi, Monyó! Drukkolok, hogy együtt (külön-külön is jó gondolom) babásodjatok. Titeket nem visel meg ez a várakozás, hogy végre mikor lesz baba a pociba?

Basa teszteltél már? Megjött, nem jött?
timejka

tmejka nekem örökké valóságnak tűnik ez a várakozás. Pedig még van 6 nap legalább mire a teszt mutat valamit. Tehát talán hétfőn.

Kép

gabi1

Gabi nekem holnap lesz a 28. nap és holnap kell tesztet csinálnom ha addig nem jön meg. Alig bírtam ki, hogy ma reggel ne csináljam meg, de végülis kibírtam. Remélem nem jön meg holnapig.
timejka

timejka koszi.

engem mostmar nem visel meg,nekem az elejen sokkal nehezebb volt elfogadni hogy meddo vagyok.Azt hittem hogy megorulok abba hogy nem lehet gyerekem,aztan lassan telt az ido es megszoktam ezt az egeszet.Mostmar lazan tudom venni a dolgokat,es ha holnap azt mondjak soha nem lesz gyerekem azt is el tudom fogadni.Regebben nem tudtam volna.A sok veszteseg es az ido megerositett.a vonalzom kettos datum szamunkra.
1 hazasagi evfordulo
2 babagyartas kezdete.

Kép
monyo83

Monyo most hogyan tovább neked. Lehet, hogy írtad a történeted régebben, csak akkor én még kapcsolódtam közétek és időm nincs visszaolvasni. Dehát nem lehetsz meddő, csak nem akar jönni a baba. Nincs is még gyermeked?
Nekem van egy fiam, de ha most azt mondanák, hogy még egy nem lehet nem tudom mit csinálnék.
timejka

tmejka akkor drukkolok nagyon, és gyere majd ahírrel. hődet nem méred?

Kép

gabi1

Gabi nem mérem a hőmet, mert annak úgy van értelme, hogy egész hónapba mérem, vagy hülyeséget beszélek? Úgy vagyok, hogyha most megjön, akkor hőmérőzök. Holnap majd mindenképpen elmesélem az eredményt.
timejka

timejka nincs gyermekem.meddo vagyok igen,papiron mindenkepp. :?
nalunk csak az ilyen spontankodas es max stimuzas johet szoba,lombik inszem kizarva tobbek kozt anyagi okokbol.
Tehat ha nem jon ossze magatol akkor nem lesz babam.

Kép
monyo83

Monyo ez szar! (hogy finom legyek és nőies) De mitől? Örökbefogadást nem akartok?
timejka

orokbefogadast persze terveztuk meg ugy is volt hogy belevagunk,de meggondoltam magam.Meg nem keszultem fel arra es ugy erzem csak ugy erdemes belevagni ha tiszta szivvel azt akarja az ember.
25eves vagyok tehat azert meg van idom probalkozni:)

Kép
monyo83

Monyo még tényleg van időd, fiatal vagy. De mi az oka a meddőségnek? Tudom, hogy hülye kérdés, meg nem változtat a lényegen, de olyan hihetetlen, hogy ilyen hülyeségek vannak. Aki nem akar gyereket, az meg nem győz abortuszra járni. Igazságtalan az élet. Punktum!!!
Egyébként régebben én is belegondoltam, ha nem lehetne gyerekem örökbefogadnék, de nem olyan egyszerű érzelmileg valóban. Nekem a tesómat örökbefogadták, mert nem jött össze a baba az apu 2. házasságába.
timejka

timejka nem tudni mi az ok,es mostjuk ez a legroszabb resze a dolognak.osszejonni osszejon de nem marad meg.Lehet progihiany,fertozes(bar en ezt kizarom)kromoszomarendelleneseg,imunologia problema es meg sok minden.

Kép
monyo83

Monyo álíltólag olyan fejlett az orvostudomány, akkor miért nincs gyógyszer, vagy bármi kezelés az ilyenekre? Lehet, hogy hülye vagyok, de számomra ez érthetetlen. Ezeket az esetleges okokat nem lehet pontosan kideríteni és esetleg kezelni? Másik topicba az egyik csajnak 4 éve nem jön össze a baba, most kapnak Gynevac injekciót, mert hogy lehetséges rejtett fertőzés és az injekció jó arra. A hatását még nem tudják, hogy bevált-e vagy sem.
timejka

Timejka, a tegnap teszteltem es negativ lett. Meg varok 5 napot, de szerintem ez most eluszott :( ma vagyok a 37.napon es most azert izgulok, hogy mikor jon mar meg vegre! :) Lassan ket hete fajnak a melleim, a hasam is gorcsolget idonkent, szoval nem tom. Kozben mindenfele mas tuneteket produkalok es emiatt meg tegnapelott szinte biztosra vettem, hogy most babas vagyok.

Monyo, a prolaktinszintet a menszi 1-3 napjan kell megnezetni?
basa31

Basa nem jó ez a bizonytalanság. Doktor bácsihoz nem mész, hogy uh-t csináljon, hogy kiderüljön, hogy mi van? Mensi előtt két héttel nem szokott a mell fájni, nem? Mondjuk mindenkinél más. Neked több, mint 28 napos a ciklusod?
timejka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?