Új privát üzeneted érkezett!

Buggyant Boni! A Te tesztjeid még mindig itt pihennek nálam. És nagyon meg vannak sértődve, hogy ebben a ciklusban nem akartad őket felhasználni! :wink:

Kép
zölddisznó

Andi: megkaptam a privit.
holnap reggel megyek vércsapolásra. azt megyek az Astoriához tankönyvért. utána ráérek. neked jó holnap? és ha igen meddig ?
és hol talizunk?
surmi
kockasfulunyul

Sziasztok,szép estét!

Athiz,köszike,remélem ez most az :wink:

Surmi:én délután 2re viszem a ygereket az ortopédiára Újpestre,utána már vagyok.Itthon leszek palotán.Szólj,és szaladok :lol:
vedresandi

(((((((((((((Boni))))))))))))))))))))Hajrá inszem.

babaimádó
Kép
babaimado

Baba! Rádgondolás holnap!!!

Kép
zölddisznó

Jó reggelt!

Történelmet írt a hőm,bemelegedtem nagyon :oops: :lol:
vedresandi

Jó reggelt csajok!

BAbim lélekben veled! ((((((((((((((((()))))))))))))))))) Egyedül mész?

Andi azta++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kézeljétek dokim konferenciára megy, pont arra esik amikor az UH és az inszemem, így valószínű hogy csúsztatjuk(bár megcsinálná másik doki is. HA már vártunk 2 évet, ez meg se kottyan. :lol:

pussz
Vendég

sziasztok.

babimi szoritok+++++++

tegnap a tesztekkel kapcsolatban nagyon optimistak voltunk a drgammal :? azert dontotunk vegul az 50 darab mellet mert kitudja,lehet meg egy ev mire teherbeesek addigra meg majdcsak elfogy :? tombolnak nalunk a pozitiv gondolatok :?

Kép
monyo83

Jó reggelt!

Baba: gondolok Rád erősen, és drukkolok!!!!!!

Andi: wáó!!!! :D

Monyó: irgum-burgum!!!! Hess negatív gondolatok!

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

snufi,nem megy oylan konyen de megprobalom.

te nem izgulsz hogy milyen lesz a ferjed eredmenye?mert en rettegek,amik itt mostanaban kiderultek :roll: aki elment spermavizsgalatra majdnem senkinek nem lett jo a az eredmeny. :cry:

Kép
monyo83

Molnyó eg kell, hoyg cáfoljam, mert az Én páromnak nagyon jó lett az eredménye. ne ezen agaljatok!

Párod végül megy?

TEsó megvolt a PÉ? reméelm elkaptátok++++++++
Vendég

boni,bocsi :oops: akkor neketek semmi akadaja a spontannak se.
ismeretlen eredetu meddoseg?

hatnagyon remelem hogy elmegy.most varjuk hogy tiszta legyen a terep anyoseknal(ott fogja......)mostz meg ott van a sogornom a kisfiaval,meg a nagyi a szobankban van,na meg aposek.nagy ott a nyuzsi most kivitelezhetetlen,nincs is hol.

Kép
monyo83

Monyó a kórházban nem lehet megcsinálni? enyim párom is ott tette a dolgát :oops: :lol:

igen ismeretlen eredetű meddőség :?
Vendég

korhazba nem megyunk.

anyosektol 5 percnyire van egy privat labor(a dokim ajanlotta)oda fogom vinni a cucot.

Kép
monyo83

ja!!!!!!!!!!!! jól avn. akkor remeélm hamar rendeződnek a feltételek
Vendég

Jó reggelt Kispajtások!

(((((((((Babim))))))))nagy nagy drukk neked!

Monyo:ne izgulj,jó lesz az eredmény!!!
Délután posátzom neked a teszteket!
vedresandi

andi oke:)
miutan felraktad ird meg mennyi lesz az osszeg kompletan(postakolseg meg tesztek)meg majd kuld le a cimet hova kuldjem a penzt,lehet hogy holnap kuldom.

Kép
monyo83

Reggelt!

Boni, na mi újság piri téren?

Andi, szupi görbusz!

Baba, izgulok érted!

Monyó, drukk!

És mindenkinek drukkhegység!

pusz
Vendég

Sziasztok!

bettike: Bocsi, hogy utólag, de nagyon sok boldog születésnapot kívánok!!! :D

babaimi: Én is abban a verzióban reménykedek, hogy később lett pé és később tapadt meg a drága.

coca: te kis tesztfaló :lol: :lol:

Mindjárt dobok egy hőt :D

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Hát, ....... elég gyatra :?

Kép

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Athiz nézd meg atickerem, :lol: tegnap este együttlétkor v9olt egy kevés. ma ,még nem nagyon, de ami késik... be fog indulni....

BEttike már szerintem bement a kórházba a HSG miatt! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

szilva csak nyugalom :lol:
Vendég

boni akkor neked meg sem jott? :roll:
nem mertel veletlenul reggel egy hot?

Kép
monyo83

boni: nyugi van :lol:

Szilvi

szilvaqueen

Monyo:írtmam neked privit!

Szilva:seggberúgtam a hődet.Holnap fel fog menni!!! :wink: :lol:
vedresandi

szilva szerintem nem rosz ez.

lanyok nezte tegnap este valaki a spektrumot?tegnap kezdodott egy sorozat"kisbabat akarok"cimmel.
35 ev koruli egyedulallo nok akarnak gyereket,erdekes.
az egyik csak donor inszeminacioval probalkozott,a masik orokbefogadassal,a harmadiknak sikerult spontan mert talat maganak part, a negyedik meg sehol nem tart.

minden vasarnap este 7 kor van.

Kép
monyo83

monyo: most nem néztem, de már láttam egy részt belőle.

andi: rúgjad :D de a hőm miatt csak nem fogom halálra aggódni magam :D :D

Szilvi

szilvaqueen

Szilva:amiatt ne is aggódj,csak a kezdő rúgást adom meg :lol:
vedresandi

andi: De ugye nem fog fájni neki a rugásod? :lol: :lol: Micsoda görbéd van, szépen alakulsz :D

Szilvi

szilvaqueen

Andi!
Atya Ég! De magas a hőd!!!! :shock: :shock: :D
szilbee

Szilva:mindegy az hogy fáj e,menjen felmagasra,és legyen a vége csodaszép!!! :)

Szilbee:igen,most magam is meglepődtem,mert eddig épp csak súrolta a 37,2-t korábban.Meleg vagyok :oops:
vedresandi

Akkor holnap / holnapután egy beágyazódós esés várható?! ;)
Téllleg... Mióta vagytok a projecten?
szilbee

Szilbee:nekem nem szokott leesni a hőm a ciklus második felében soha.Miindig reménytadóan ott van fent.Ez a 8. hónapunk.
vedresandi

Nekem is általában csak a mensi 2. napján esik le a hőm. :?

Szilvi

szilvaqueen

Andihő vazze!

Boni! Látom, Csillagszemű babákat szeretnél mindenképpen...

Monyó! Ha elkap a tesztelési láz, sitty-sutty elfogy. Ne is kérdezzétek, hogy ma is teszteltem-e még :oops:

Snufi! Nektek mostanában igen sok dolgotok van, ugye? :wink: :oops:

Monyó! Fürdőszoba! 5 perc...és kész

Athiz! Tesséke azonnal képeket küldeni az új gyerekedről - meg a régiről is :lol:

Szilva! Nekem tetszik. És kezd izgisedni!

Bettike, Baba szorítás!

Kép
zölddisznó

zöldi: nekem a 12. napon volt a tüszőrepesztés, szerinted mikor érdemes tesztelnem? 14. napnál hamarabb ne tegyem, ugye?

Szilvi

szilvaqueen

háát majd ma este eldől, APával megbeszéljük
Vendég

Sziasztok!

Nagyon köszi a gratukat, aranyosak vagytok!
Andi, készülj, az én hőm is ezt csinálta a legutolsó ciklusomban :D

Kép

Kép
[/url]
stella40

Stella! Mikor mész UH-ra?

Szilva! Engem kérdezel, aki már a 7. napon tesztelt? :lol:

Kép
zölddisznó

Zöldi!

Múlt héten hétfőn voltam, akkor már láttunk egy 5mm-es petezsákot, és 15-én hétfőn megyek legközelebb. Akkor már abban reménykedek, hogy dobogó szivecskét is láthatunk :D

Kép

Kép
[/url]
stella40

:lol: :lol: :lol: További kérdésem nincs. :lol:

Szilvi

szilvaqueen

Helló!

Coca: lenne dolgunk, de nem lehet, Apa holnap megy cuccvizsgálatra, így le vagyunk tiltva. :arrow: Kép

Monyó: ezen nem izgulok. (egyszer már volt, és akkor jó volt az eredmény. meg előre kár aggódni rajta)

Tegnap végülis elmentem moziba a barátnőmmel, és annyira jó filmet választottunk (találomra), hogy komolyan mondom, nem emléxem, mikor nevettem ennyit utoljára!!!! :lol: :lol: :lol: A címe: Felkoppintva
Szívből ajánlom Mindenkinek, nagggggyon jóóóóó!!!! :D

snufi

Tényleg snufi! Ez kiment a buci fejemből.

Kép
zölddisznó

Tesó pont most akartalak elhívni rá! :lol: akkor megyek majd egyedül szerdán
Vendég

Na Tesókám,... :(

snufi

Szia Mindenki :!:

ma reggel meg volt a vérvétel. és vizeletet is kellett volna vinnem, de nem tudtam, így a klinikán intéztem el. ami undorito volt, mert a
wc mint a 3. világ beli vonaton, kezet se tudtam mosni, mert nem müködött a csap. hát, szép kis higiénia. :x
aztán rohantam az ekg-ra, onnan mellkas röngenre, de mivel műtéthez kell , átküldtek a tüdőszűrőbe. ezt kb: 40 perc sorban állás után közölték. így azt már csak holnap tudom elintézni. nem
tudom, hogy lesz az egészből héten lapar. :roll: pénteken már mennem kell suliba.

ÁFI, még egyben!
surmi
kockasfulunyul

HCG számottevően nem nőtt,újabb vérvétel csüt.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Surmi!
A lapar minimum 3napos kórházi tartózkodás!Vagy neked mit mondtak,meddig kell bent lenned?

Kép
Kép
ancsa81

sziasztok!

bettikével smsen "beszéltem", jól van, mindkettő p.vezeték átjárható.
gratulálok bettike! :wink:

visszaolvasok majd.

kati
katica30

Baba!
DE NŐTTTTT!!!!!!! :D :D :D :D
Nagyon nagyon sok drukk neked!!!!!

Kép
Kép
ancsa81

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: