Új privát üzeneted érkezett!

áfi: nyoooooomjaddddd :D Drukkolok!!! Köszi az infót surmi! :D

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Andi, köszi :D

Kép

Kép
[/url]
stella40

stella: GRATULÁLOK!!! :D :D :D

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Stella: ismeretlenül is GRATU!!! :D

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Hello!

Mindenkitől elnézést kérek, de most csak Zöldi reagálását kerestem meg ééééééééésssssssss GRATULA!!
Éljen, éljen, éljen nagy sokáig éljen.................. :lol: :lol: :lol:

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Móni! Köszi! Szavaztam én is.

Stella! Neked is köszi. És gratu a kis Artoisnak!

Szilva! A görcs megengedett! Sőt! Jelezheti azt, hogy beindultak a petefészkek, és a sárgatest dolgozik ezerrel, hogy elég progit termeljen. És mivel kaptál repesztőt, nem lehet cystád, az mindenképpen kipukkasztja. Nospát meg nyugodtan vehetsz be. Az én dokim egy pohár vörösbort is szokott ajánlani.
No para! Szurok!!!

HAJRÁFI!

Klari! Köszönöm, aranyos vagy!
Amúgy hogy vagy?

Kép
zölddisznó

Cocácska szívből gartulálok!!!!
Emlékszel mit írtam a priviben? Megéreztem, hogy babás leszl!;-)
Vendég

Tücsi! Boszi vagy! :wink: De jó boszi....

Kép
zölddisznó

Nem te vagy az első aki ezt mondja! :oops: Nagyon örülök neked! Vigyázz magatokra!
Vendég

Stella, én is gratulálok a kismanóhoz! :)

Cocus, végülis akkor leszűrhetjük azt is, hogy aki rosszakat, iszonyúakat álmodik a megfelelő DPO-n, az elég nagy valószínűséggel lehet babás.
Még azt szeretném tudni, mikor veszed le a fogyis tickeredet, mert ugye most már nem fogyni, inkább hízni szeretnél! :wink: :D
Vendég

...meg ráadásul nem is igaz már, amit az mutat, mert a stimu alatt visszaszedtem 2-3 kg-t.
Na jó, majd leveszem :lol:

Kép
zölddisznó

okés, már alig várom a babás vonalzódat, bár lehet, hogy majd csak 2 hét múlva mersz feltenni?
Vendég

Stella!
Gratulálok!

Coca!
Ezt neked!!
Kép
Bár tüskések, de mégiscsak malacok.... így legalább jobban tapadnak odabent! ;)
szilbee

Inkább lustaságból. Egyáltalán nem vagyok babonás.

Kép
zölddisznó

Robcsi!
De szép a lánykád!! :D
szilbee

Szl! Egy naggggyon teccccik! Irtó édesek! Olyanok, mint a gelytenye :lol:

Kép
zölddisznó

Babim! Kép
Kép
szilbee

Hello Lányok!

Coca: nekem is megjöttek a tesztek, még ma utalom a pénzt, most minden fillérre szükséged van :lol: 84 FT/db + 72 ft postaköltség, ugye?

Stella: gratulálok én is!

Csajok, ez az Utro teljesen kikészít...Fél órán keresztül forgott velem a világ, és ez a reggeli adagtól volt :shock: most már csak olyan, mintha be lennék lőve :lol: délután megyek (mennék) babalátogatóba, remélem nem kell lemondanom...

Puszi

SzezsoKép
KépKép
szezso

ÁFI!
Drukk, hogy szép, sima szülésed legyen!!!!! :D
szilbee

Áfi:drukk neked mára.Talán már babázol!!!

Szil:de édesek ezek a pici sünik!

Szezso:az utro ilyen hatással van???

Gyerekem IQ tesztet csinált az iskolában.III. lett az osztályban: 127.Asszem megtartom :wink: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Lányok!
Ti átkereszteltetek???? :shock: :lol:
szilbee

Bee! Át. :lol:

Szezsó! Á, a pénz az a legkevesebb... :wink:
Nem is értem, miért bekapkodod azt az utrot, miért nem inkább dugicálod te is. Sokkal jobban felszívódik, ráadásul a megfelelő helyen, és semmilyen mellékhatása nincs.

Kép
zölddisznó

Moni! Én már 18-at szavaztam, de még folytatom... :lol: Nagyon édes a kiscsajod!

Kép
zölddisznó

Coca: azért nem dugdosom, mert egyrészt ez orális (úgy tudom, a dugdosósnak más a kiképzése), másrészt a jövő héttől én dolgozom, így a reggeli és a déli adagot mindenképp szájon át kell beszednem.
84 ft/db+72 ft????

Andi: sajnos igen, így bánik velem az Utro :( de legalább teljesen legálisan vagyok félkómás egész nap :-D

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezsó! Igen, annyi.
Utróból nincs kétféle, ugyanaz van a hüvelyiben, mint a bekapkodósban. De te tudod, nekem is gáz tüneteim voltak, amikor még az inszemeknél szájon át szedették.

Kép
zölddisznó

Coca: tőlünk megkaptad a manit?

Andi: nagyfiadnak gartu!!!! Nem semmi!

snufi

Elmentünk csavarogni (egyik bnőmhöz megyünk babázni, aztán másik bnőmékkel este megyünk bowlingozni)

Este jövök, sziasztok!

snufi

Sziasztok !

Meglepi bekukk Unokatesómtól :wink:

Andi! gyere picit msnre ha tudsz
Vendég

Boni:lemaradtam rólad,útközben voltam.

Megvettem a teszteket,osztottam-szoroztam.LH:135Ft/db, HCG:92Ft/db.
vedresandi

Sziasztok!

Látom azért csak jönnek, mennek itt a gólyák! :D Ez szupi! :wink:

Na ma a véremet adtam! De már hétfőre lesz eredmény is! Akkor ez most csak sima vérvétel volt? Az volt a papíromon, hogy labor, cső (lila) ! Szerintetek?

Melóból jól elkéstem és ment is a pampogás, aztán bementem a főnökömhöz, hogy megbeszéljük és két pampogás között közöltem vele, hogy ez a szitu és hogy innentől mindig lesz ez meg az és ne számítson rám teljes bedobással, mint eddig! Hát köpni nyelni nem tudott! :D Egyébként innentől rendes volt, hogy persze menjek, ha mennem kell meg stb., stb.! Én közöltem, hogy rajta kívül nem tudja itt senki és nem is óhajtom, hogy megtudják! Remélem, hogy tartja a szavát!

Kép
bettike
Eger

Végre visszaolvastam!

Stella GRATULA vigyázzatok magatokra!!!!

Boniko ilyen sztorikat még kérünk a sminkem is elfolyt úgy nevettem!

Most irdatlan nagy fogyókurába vagyok még 5 kg-ot kell leadnom, és akkor indulhat a babaprojekt. Sajna már nem bírják most sem a lábaim a súlyomat, mi lesz még + kg-kal?

Andi! Ugye milyen jó dolog, ha valamiben egy kicsit is kitűnik az ember kölke? Mert ugye nekünk amúgy is Ők a legszebbek, legügyesebbek, legokosabbak, legtehetségesebbek, leginteligensebbek, legrátermettebbek stb......... :lol:

Szezsoka rólad is lemaradtam, de most már szurkolok ezerrel :wink:

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Snufi! Nem tudom. Biztos.

Andi! Hogy jött ki 92-re? Na nem, mintha abba tönkremennék :lol:

Bettike! Szerintem ez vérkép+nagyrutin. Nem hormon.

Klári néni! Megtiltom, hogy intenzíven fogyózzál! Az nagyon rossz a pabaprojekt előtt. Teljesen kiürülnek a tartalékaid. Felejtsd el! Csak szép lassan...

Kép
zölddisznó

Klarissza:tökéletesen igazad van :wink: :lol:

Zöldi:hát úgy,hogy egy doboz 4620,-.50 db van egy dobozban.

Az LH 6773,- volt.
vedresandi

Klári néni intenziv fogyója azt jelenti, hogy zöldség, gyümi ezerrel + elevit + e-vitamin egy kevéske hús és kenyérke sok tea és víz. 1 hónap alatt -2 kg. az azért nem olyan sok :wink:

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Én ma tudjátok mit hallottam egy ismerőstől fogyás ügyben?
Elájultam,illetve én még nem hallottam.
Méhésznél veszi,olyan kicsi tégelyben,mint mondjuk a kaviár,és benne virágpor. Abba dugdossa a nyelvét egy nap többször.Eszik napközben,de keveset,sok folyadék.Elképesztő mnnyit fogyott.
vedresandi

Andi! Ugye nem mondod, hogy 10-es erősségűt vettél!?

Klári néni! Az nem intenzív. Az nóóóórmális. Vazze.

Kép
zölddisznó

ajjaj,lehet,hetfőn ki kell cserélnem??? :oops: :oops:
vedresandi

Kép
zölddisznó

Kép
zölddisznó

Zöldi:egyszer is értettem a kérdést!!! :oops: :lol: :lol: :lol: Bár egyszer sem volt arról szó,milyet vegyek,de hétfőn kicserélem,ha nejó...
vedresandi

Hát, szerintem nejó. De kérdezd meg monyót is. Én végülis a barátnőmnek szánom. Lehet, hogy jó neki az is. Bár szerintem olyat nem érdemes használni.

Kép
zölddisznó

ha kell visszaviszem,de nincs semmi baja,nem szabad korán használni...de mondom,ha kell,cserélem.

Monyo:10es HCG tesztet vettem,kicseréljem hétfőn????
vedresandi

Hát pont ez az! Ha később csinálom, és akkor is csak 10 körüli aHCG, akkor az még lehet biokém is. Ezért biztosabb a 25-ös.
Na, majd Monyi dönt!

Kép
zölddisznó

Zöldi:lehet,hogy én értelmezem rosszul,de a nem teszel korán az illető,hanem mondjuk piri napján,vagy utána,akkor nem hinném,hogy biokémiai terhességet mutat.Nem akkor mutatja ezt,ha korán tesztel valaki?
vedresandi

Jaj Zöldi,ma nagyon szöszi vagyok,már értem mit mondasz.
vedresandi

Sziasztok!

Andi, király a hőd és a görbéd, tényleg babásnak néz ki! :D

Bettike, sztem sima vérvételen voltál! Kiváncsi vagyok későbbiekben a fönöködre, remélem rendi lesz eztán is!

Ancsa, köszi! nemsokára indul nálatok is a lombik! Nagyon drukkolok!

Zöldi, Athizzal egyetértek le a fogyis tickerrel!!

Klarissza, ügyi vagy fogyókúra terén!!

Nekem iszonyat furcsán viselkedik a hasam! Kérdezni is akartam tőletek h a Clostinak lehet utóhatása a köv ciklusra?
kata05

Andi! A Rossmannban le va értékelve a barna hajfesték :wink:

Kép
zölddisznó

Zöldi! Ha Loreál,akkor veszek egyet :wink: :lol:
vedresandi

A 10-es erősségű az túl érzékeny :?:
surmi
kockasfulunyul

Surmi:igen.Az kimutatja elég korán a terhességet!
vedresandi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?