Surmi, itt valaki a múltkor neked írta, hogy ha peteéréskor vesznek kenetet cytológiára, akkor az mindig eltérőt mutat a normáltól, és még írta is, hogy neki is olyan lett, és hogy ne aggódj emiatt. Már nem tudom, ki is volt az, ha olvassa az illető, írja meg, hogy jól emlékszem-e!
Babaimádó, sajnálom a rossz hírt, remélem, azért hamarosan tudsz jönni, és amennyire lehet, rendeződnek a dolgaid!
Igen, Én mondtam!KAtám jól írtad., P0 volt Nekem Surmi mindenképpen csináltass mégegyet, több vizsgálat kell. és ne aggódj, gyógyszerrel gyógyítható a legtöbb esetben
Surmi! Ha Ti a gyerekeim vagytok, akkor lesz egy kistesótok
Nekem is volt már P3-am. A legtöbbjük egy banális gyulladás miatt van, ne aggódj.
Tapi! Neked is puszi! Tényleg elég magas. De azért én jobban örülnék ám annak, ha egy jól befészkelődött erősen kapaszkodó baba lenne, és ő csinálná nekem ezt a sok hácágét.
Csajok! A P3-nál egy olyan kisműtétet szoktak csinálni, amit konizácinak hívnak. A méhnyak környékéről kimetszenek egy ék alakú szövetrészt, és azt kukkolják meg szövettanilag. Ez egy ilyen megelőző műtétke, amivel elejét veszik annak, hogy rossz irányba forduljon a dolog. DE! Mégegyszer, ez az esetek 1/3-ba szükséges csak, és az is akkor, ha a kontroll Cyt. (2 héten belüli) is P3-as, és a közben zajló kúpos+esetleg antibogyós kezelés után sem megy vissza P2vagy1-re.
Sziasztok! Hát erre jönni!
Itt pityergek! Ez annyira jó és megható kedves Zöldiék!
Köszönöm az előzetes szülinapi ajándékom! Hát ez hihtetetlen! Hát ez kész vagyok!
köszönöm az aggodást, de nem azért műtenek, mert p 3-as lettem, hanem jövőhéten lesz szerdána lapar. és azt mondta a doki ha már bennem van kicsit jobban körbe néz a cito véget. ha meg esetleg mészájseb, akkor leszedi.
Tudjátok, 2in1- ben szolgáltatást kapok a tb kártyámért
Jaj ZÖLDI , úgy izgulok érted. A se..met, már átszúta a tú a
várakozástól
DRÁGA ZÖLDI! VELETEK ÖRÜLÖK ÉN IS!!!! Öröm könnyek ezek!Nagyon nagyon drukkolok hogy minden rendben legyen!!!! Vigyázz nagyon magatokra! Puszillak sokszor!
surmi: szombaton írod a fizikát? tudsz mindent? tegnap kivételesen éjfél előtt lefeküdtem, de ma 5.15-kor keltem. csengett a vekker, hatkor indultam dolgozni.
de még mindig majd elalszom.
Sziasztok! Remélem még többen emlékeztek rám. Én is itt kezdtem a "pályafutásom".
Zöldi! Hatalmas gratula! Éljen!
Más.Egy óriási kéréssel fordulok felétek! Ma lehet még utoljára szavazni Vas megye babaolvasójára. Légyszi szavazzatok annyiszor, amennyiszer tudtok Ramónára (nekem egyszerre csak 3szor engedte, de egy kis idő múlva megint engedte háromszor). Ma reggelre tették csak fel a képét, és így meglehetősen hátrányban vagyunk a többiekhez képest. És ma az utolsó nap amíg szavazni lehet. Gerda néven van fenn! Itt a link: http://www.nyugat.hu/cgi-nyugat/cikksql.cgi?cikk=30035 Mindenkinek nagyon köszönöm! Majd az eredményről feltétlenül értesítelek titeket! Köszi!
Surmi:sztem se lesz semmi baj a P3 miatt.EZ a két leyget egycsapásra:remélem kiderül,hogy nincs semmi baj. Ma délután megveszem a teszteket.Össze tudunk futni???
Monyo:Neked hétfőn adnám postára a teszteket.Dobj priviben címet,hogy hova küldhetem.
Szezso:babragacs hegyekés drukkok. Te pihensz még a héten?
Bettike:drukkolok a HSG-het!
Katica:jóból is megárt a sok.Pihenj ilyen sok munka után!Jó korán keltél ma is.
Zöldi:Te is jó korán keltél.Rumliznak a kis cocák a bölcsiben???Hogy aludtál???
Én már dolgoz…onlány voltam Bonival telefonon,utaztam vele vagy 100 km-t.
Zöldi! Hatalmas garatula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Annyira jó, hogy végre sikerült!
Drukkolok, hogy 2 hét múlva egy (vagy kettő) gyönyörűen beágyazódott dobogó szivecskéjű bébit lássatok
Sajnos éjszaka olyan görcs jött rám, olyan fájdalmas volt mikor a mensikor szokott. Gyógyszert akartam bevenni, de még sem vettem be. A jobb petefészkemnél kezdődött és utána végig görcsölt az egész hasam. Félek, hogy valami ciszta Most is görcsölgetek, de szerencsére elviselhető.