Gyabi: Szeretettel köszöntöm Benedeket a nagyvilágban! Sok boldogságot kívánok Nektek!
Úgy tűnik, ez az esküvő babacsalogató dolog, unokahúgom is egy ilyen átmulatott éjszaka után született!
Jaimee:Rékababáról megint milyen gyönyörű fotót készítettetek! Tessék ide is felpakolni, itt is akarok gyönyörködni benne!
Sirkici: Milyen édes Nikibaba! Ez a hatalmas vigyor, ennivaló! Bíbi most kezdett el a napokban nevetni, tényleg meg kell zabálni őket!Képet, képet, képet mééééég!!!
Nóri: most kapunk ruha képet, vagy mi sem láthatjuk meg esküvő előtt a menyasszonyt? Bár már nem kell sokat várni! A kálás csokorra emlékszem, az is gyönyörű volt, olyan kis elegáns ( nekem talán jobban is tetszett), bízd rá bátran a csokrot a nőre, tuti ért hozzá, nem fogsz csalódni. Kiváncsi vagyok azért nagyon, mit fog kitalálni.
Köszönöm szépen a tanácsokat szopi ügyben, nagyjából normalizáLÓdott a helyzet, annyi különbséggel, hogy most 90%ban két cici kell a jóllakottsághoz, de végre ma reggel nem sírva fordult le az üres ciciről, hanem hatalmas vigyorral aludt el, mint régen. Remélem, rendbe jön a dolog, próbálok fejni, nem mindig tudok vákuumot varázsolni, tejcsit meg pláne, egy teli mellből 30-50 jön csak le, majd 3/4 órás szenvedések után, tényleg nem értem, hova tünt a tej, mikor másfél hetesen 100 felettieket szívott
Azért megnyugtat,hogy van már itthon pici vésztartalék, nem kell elmennem a hülye tápért!
Lesz fülbevalós kép is, ígérem, de most ezt meg kell osszam, apa levitte levegőzni a minap, zokniban meg egy bodyban, de fújt nagyon a szél, s így érkeztek meg.