Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Még nem olvastam vissza,csak átfutottam gyorsan az oldalakat.
Betsy köszi a köszöntést Bence nevében is. Majd 13-án ünnepeljük együtt Lilláéval lesz a buli.
Megjöttünk a két hetes számüzetésből:). Tetőcsere volt itthon ezért a szüleimnél töltöttünk pár nyugis napot.

Utólag is kívánok minden születés és névnaposnak sok boldogságot!

Babszi

DDDDDDDDe jó hogy nem fájt és átjárható vagy!

Megyek is ,ne tudjátok meg mekkora kosz volt mindenhol...Már csak a fürdőszoba és a vasalás van vissza.

Gyabi

Jó bulizást, talán egy kis tánc kicsalogatja a babádat.

Jaimee

A te elköszönésed is megdöbbentett /huncut a férjecskéd/.

KépKépKép
bambika

Bambika,
boldog szülinapot Bencének, már az 5-ik, igazi nagyfiad van! :D
sirkici

Lányooook!

Megszületett Gyabi kisfia!

Ezt üzente:

Benedek vagyok, alig hogy születtem. Anyukám, apukám, írjatok helyettem! Ne sokat, csak annyit, eggyel több a létszám, hogyha szeretni kell, számítsatok énrám!

3250 g és 50 centi!

Gyabi anyu és Benedek baba!

Nagyon sok szeretettel gratulálunk, minden jót kívánunk!

Jaimee anyu és Réka baba

Kép
jaimee1

GYABI MAMI: Órjási gratulá a kis Benedekhez!!!!!!!!!!!!!!!! Sok egészséget és tejcsit kívánok!!!!!!!!!!!

Halihó!!!!!!!!!!!!!!

Nálunk : már kibújt 2 fogacska, bekapta a lábujját, állandóan azzal játszik :lol: , hason alszik, de háton ébred mindig :lol:
Bocsássatok meg, hogy nem vagyok, de itt van most az Anyukám ( nagyon ritkán látjuk egymást), nagyon sűrű minden napunk, most Apuci is itthon van velünk 8)
Majd rakok fel képeket, sok készült már azóta.
Mindenkinek puszika!!!

Kép
Kép
Kép
olik22

Gyabi!
Nagyon-nagy gratula!!! Jó egészséget és sok tejecskét!
Vendég

Isten hozott Benedek-bébi!!!Mielőbbi felépülést és sok tejcsit kívánok! :D
Vendég

Gyabinak hatalmas gratula a kis Benedekhez!!! Sok tejcsit és jó egészséget nekik!
sirkici

Akkor ime igy módosult a tábla:

Kép Kép Kép
sirkici

Csak sajnos a babás táblánk szűkűlt le nagyon, kellenének már az új kismamák:

Kép
sirkici

Sziasztok!

Kedden utazunk nyaralni és most ismét a feje tetején áll a világ...Nem tudtam jelentkezni, mert festettük a teraszt illetve karnisokat fúrtunk és az egész hetünk egy nagy katasztrófa volt....

Gyabi: nagyon sok boldogságot az új családtaghoz!! Gyors felépülést kívánok!! Meg fotót kérnék.... :wink:

Mirci: nagyon csinos kismami vagy!!

Christell: szuperek a képek! Látom, volt pancsi rendesen....

Betsy: Bence nagyon édes, természetesen a nagyfiad is :)

Jaimee: eredetileg később akartuk megvenni az autósülést, de Alexim már nagyon nem bírta a hátrafelé utazást...Idáig nagyon bejött az új szerzemény... Ha kinézegette magát, akkor elalszik és nincs sírás... Nálunk a helyzet: most megint kezd pöttyösödni a nyaka, amit nem tudok kitalálni, hogy mitől lehet...Voltam 2 bőrgyógyásznál, természetesen mindketten mást mondtak...Az első nagyon beparáztatott (amit nem akarok elfogani) a másik szerint szó sincs róla...Szerinte öröklött ekczéma... Szóval nyaralás után megyünk egy profhoz, hogy nézze meg, mert tiszta ideg vagyok...Pegid nem viszket neki, nem fáj, nem nagyon ronda, csak van, ami engem zavar inkább... Tudom, nagyon hülye vagyok...

Puszi mindenkinek:

Heni

Kép
Kép
csheni26

És tennék még fel Niki babáról is két képet, ha sok vagyok, szóljatok:

Kép Kép
sirkici

Gyabi!

Sok-sok szeretettel gondolok rátok!
Gratulálok és nagyon boldog, hosszú életet kívánok Benedeknek és sok örömet nektek!!!!!

várjuk a képeket is majd! :wink:

babszika

Gyabi: Szeretettel köszöntöm Benedeket a nagyvilágban! Sok boldogságot kívánok Nektek!

Úgy tűnik, ez az esküvő babacsalogató dolog, unokahúgom is egy ilyen átmulatott éjszaka után született! :lol:

Jaimee:Rékababáról megint milyen gyönyörű fotót készítettetek! Tessék ide is felpakolni, itt is akarok gyönyörködni benne!

Sirkici: Milyen édes Nikibaba! Ez a hatalmas vigyor, ennivaló! Bíbi most kezdett el a napokban nevetni, tényleg meg kell zabálni őket!Képet, képet, képet mééééég!!!

Nóri: most kapunk ruha képet, vagy mi sem láthatjuk meg esküvő előtt a menyasszonyt? Bár már nem kell sokat várni! A kálás csokorra emlékszem, az is gyönyörű volt, olyan kis elegáns ( nekem talán jobban is tetszett), bízd rá bátran a csokrot a nőre, tuti ért hozzá, nem fogsz csalódni. Kiváncsi vagyok azért nagyon, mit fog kitalálni.

Köszönöm szépen a tanácsokat szopi ügyben, nagyjából normalizáLÓdott a helyzet, annyi különbséggel, hogy most 90%ban két cici kell a jóllakottsághoz, de végre ma reggel nem sírva fordult le az üres ciciről, hanem hatalmas vigyorral aludt el, mint régen. Remélem, rendbe jön a dolog, próbálok fejni, nem mindig tudok vákuumot varázsolni, tejcsit meg pláne, egy teli mellből 30-50 jön csak le, majd 3/4 órás szenvedések után, tényleg nem értem, hova tünt a tej, mikor másfél hetesen 100 felettieket szívott :cry: Azért megnyugtat,hogy van már itthon pici vésztartalék, nem kell elmennem a hülye tápért!

Lesz fülbevalós kép is, ígérem, de most ezt meg kell osszam, apa levitte levegőzni a minap, zokniban meg egy bodyban, de fújt nagyon a szél, s így érkeztek meg. :lol:

Kép
Vendég

Sirki, Bíbi,
annyira gyönyörűek a babáitok!!!! Imádom őket nézegetni.

Csajok,
a teljes kétségbeesés határán vagyok! Ugye, kb. 1 hete vérezgetek, erre ma meg is jött (hasfájás, erősebb menszi, és egyéb "kellemes tünetek). No, 20 napja volt utoljára meg. Egyszerűen MEGŐŐŐŐRÜLÖK!! De mivel holnap megyek dokihoz, szerintetek így is meg tud vizsgálni (mert én nem nagyon akarom, tiszta ciki)...
Nos, mindenesetre elhatároztam, h. a szeptemberi meddőségit, előrébb hozom. Megkérem, h. adjon beutalót a Budai Meddőségi Központba, aztán vágjunk bele a kivizsgálásokba. Férjuram, biztos ki lesz, mert Ő a szeptemberiben gondolkodott eddig, de legfeljebb az Ő vizsgálatát eltoljuk addig. :roll:
Vendég

A nyelvtani hibák a lelkiállapotomat tükrözik...bocsánat :oops:
Vendég

Sziasztok Lányok!

Ne haragudjatok, hogy így eltüntem, de a múlt hetem elég sűrű volt. Két kolléga is szabin van és ránkszakadt egy csomó munka, este meg már nem volt kedvem netezni.

Először is hatalmas gratuláció Gyabinak! Jó egeészséget kívánok az újdonsült kis családnak!

Ez hihetetlen, hogy én vagyok a következő! Tényleg lassan elfogy a kismamis tábla. Lááánnnyok annyira jó lenne ha valaki már babás lenne!!!!!!!!!!

Bíbi szörnyű élmény lehetett, hogy ott matattak az ajtónál. Melyik kerületben laktok, és utána hová költöztök?

Nórikám ez egyre izgalmasabb! Közeleg az esküvő!

Arikon veled mi újság?

Babszikám: örükök, hogy megúsztad különösebb kellemetlenség nélkül a HSG-t és jó lett az eredményed is!

Mi ma megyünk 4D- re megkukkolni a kisfiúnkat, majd rakok fel képet.

Kép
Kép
mirci74

Bíbi:ez a "kiscsomag" zabálnivalóan édes pofa!!! :D
A szeme nem tiszta apja???
Ruhát nem láttok esküvőig, az tuti, merthogy nincs kép róla!Se a neten, se katalógusba...egyedileg varrt ruha.A kálás csokor ügyében majd a héten bemegyek a csajszihoz, hogy mégis vitassuk meg ezt a roppant fontos dolgot! :wink:
(rábízom, ő a szakember)

Arikon:hááát, hogy mi lehet ez??? :shock:
Azon ne izgulj, így is meg tud vizsgálni, ciki-nem ciki, MUSZÁJ!
(tapasztalat) A lényeg, hogy téged nézzenek meg előbb, jól tetted, hogy bejelentkezel!drukkok ezerrel mennek+++ :roll:
Vendég

Arikon: ennyire összezavarodott a ciklusod? :shock: Sajnálom! Talán tényleg jobb ha minél előbb elmentek kivizsgáltatni magatokat.

Kép
Kép
mirci74

Arikon nyugi, nyugi...Mióta dolgoztok az ügyön?
Háááát, megvizsgálni meg tud, de így én nem nagyon mennék. Szülés előtt kizárt lett volna, hogy így lásson doki, szülés után meg...hát, ott más volt a helyzet.
Vendég

Bíbi:2007 június óta
Vendég

Mirci, de jóóó! Nagyon várom a képeket!

Nóri,remélem, is, nem az én gürüszemeimet örökölte :lol: Már csak azon drukkolok, hogy apa gyönyörű íves szemöldökét is leutánozza!

Ma nyugi van, apa a héten szabin, nem kell itthon rettegnem :lol: A Bosnyákon cellázunk, s Ecserre megyünk majd, pontosabban Rákoskert és Ecser határára, a Vida dombra. 20-án jön a ház, tegnap választottunk cserepet meg fafestéket, jajjjja, annyira várom!

Más: legyen ma lángos! Apa kérdezi: Minden van hozzá? Persze!-vágom rá. Csak élesztő kell...Meg liszt....Meg olaj. ...És krumpli. :lol: :lol: :lol:
Vendég

:D :D :D
Szóval csak éhes gyomor van hozzá!Az is valami...
Akkor mi lehet, hogy egyszerre "házasodunk"!!!Mi is akörül költözünk. :D
Vendég

Mekkora lesz a házikótok?
Vendég

Na, Nóri, ez tök jó! És Ti merre?

Pici kis házikó lesz, 60nm itt a megengedett max. alapterület, de beépített lesz a tetőtér, meg a ház alatt ugyanekkora garázs, vagyis alagsor, mert kocsink, az még nincs :lol:
Vendég

A kis "könyvelőm" jól írta, bizony 1 éve, igaz voltak megszakítások, de a lényeg, h. 1 éve.
Bíbi,
bizony én sem mennék szívem szerint, még a hideg is kiráz a gondolatától, de az a baj, h. egész hónapban szabin lesz a dokim, és most már elég nyugtalanító a helyzetem. Úúúútálom, ezt az egészet!
Ráadásul nagyon félek attól is, h. mi lesz a meddőségi vizsgálatok eredménye...Húúú, most nagyon negatív vagyok, tudom én, de tudjátok remélem, h. nem ok nélkül...

Mirci,
drukk a 4D-hez!! Biztos cuki lesz! :)

Nórikám,
már csak 25 nap!! Juhééééj!
Vendég

Hát a bosnyák elég zajos környék, de, hogy ilyen zűrös is azt nem gondoltam. Jó lesz majd a város széli csend............Jól emlékszem, hogy faházatok lesz?

Kép
Kép
mirci74

Jaja, nem hiába vagyok mérlegképeske! :wink:
Ne parázz már, semmi baj nem lesz, mi egyszerre pocakosodunk!(meg Babszi is) :D

Bíbi:itt a városban, ahol élünk, csak kimenekülünk a belvárosból, a panelból a külvárosba (kertváros). Ja, lehet, hogy nem tudod, Békés megye...viharsarok...ez van. :roll:
Tisztára olyan az az utca, mint a lila akác köz!!! :D
Vendég

Arikon: felülvizsgáltam az álláspontomat, menj dokihoz, ez tényleg nem egy normál menzesz, hátha most tud vmit mondani, mi vérzik, hol vérzik, miért vérzik...ki lehet ám bírni!

Igggen, gerendaház. Ez az álmom ezer éve!:lol:

Nóri: de tudom. Lila akác? Az nagyon klassz!
Vendég

De kertészünk nem lesz...óvatos vagyok! :wink: :oops: :lol:
Vendég

Bíbi:már annyiszor akartam kérdezni, hogy te mivel foglalkoztál Csodacsiriszépség előtt?
Vendég

NÓRI:lol: :lol: :lol:

ÁNTSZnél dolgoztam Pécsett a sugár csoportban, amúgy alapból környezetmérnök vagyok, meg van még két szakmérnökim, de itt Pesten munkanélküliről mentem gyesre.....de jó is lesz kisgyerekesként 36 évesen munkát találni...
Vendég

Bíbi:ó, nem kell menned sehova, mert majd jönnek a csiritesók!
Vendég

Na ja :lol: Akkor 40 évesen meg még jobb lesz :lol:

Lassan megyek, ébred a bébi. Jaj, nem is meséltem, hogy állandóan gügyög, s persze mit mond? Naná, hogy APA-zik! :lol:
Vendég

Küldjél majd lángost, nyitom az ablakot! :wink:
Vendég

JAIMEE?Hol kolbászolsz?
Vendég

Gyabi! Jól megtáncoltattad Benedeket!!!! Gratulálok és minden jót és szépet kívánok! Sok tejcsit!!!!!!!! Isten hozta Benedeket!

Arikon, az orvos eldönti megvizsgál e. Szerintem nem ciki. Fő, hogy kiderüljön az ok. Én is vérezgettem, amikor megvizsgált,de muszáj volt.... :(
Apának nem lesz gond, hogy nem szeptember, mert szerintem neki is fontos a bébi és te!!!!!!

Lángos, hmmm namm-nyammm.

Sirki, Niki baba olyan édes!

Bíbi, Csiribébi tök cuki lehetett, amikor megláttad! De megnéztem volna, amint apukája bebugyolálja!!!!!! :D :D

Kép
Kép
gabi82

Sziasztok!

Gyabi! Nagy gratula!!!!

Babszika! Hajrá spontán baba!!!

Puszi mindnekinek és a babáknak!!!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Hali!

Bíbi anyu: Ügyes vagy, lesz ott tej, csak nem feladni!! Hogyhogy nem tudsz vákumot csinyálni??? :shock: Milyen ciciszivattyúd van?

Bíbi nagyon jó fej már most is! :lol: :lol: Apa jól becsomagolta. Nálam folyamatosan van 2 sapka, 2 kardigán (vastag, vékony), 2 pléd....Ez a kettes szám.... :roll: :roll: :lol: :lol:

Sirki: Gyönyörű Niki baba! Mégmég képet!!Nagyon kis imádnivaló!

Gyabi: Télleg, volt még mulatás a lagzin? Táncitánci? :D

Rékám: Nem tudom, így vizsgál e, de cikinek semmiképpen nem ciki. Szülés után, varratszedéskor is jön belőled az anyag....a gyermekágyi vérzés. Dokim nem fintorgott. :lol: :lol: És hát....számomra így szülés után ,már SEMMI ciki nincs a nőgyógyászatban. Tényleg!! :wink: Egyébként meg, nem biztos, hogy kézi vizsgálat szükséges nálad...

Ami a meddőségi kivizsgálást illeti, sztem hormonvizsgálat nem ártana. Ez az összevissza piri arra is utalhat, hogy meg vannak kavarodva a hormonok. Meg egy Uh-s cikluskövetés is klassz lenne. Amúgy pedig szintén szerintem a spermavizsgálat rögtön azután jön, hogy nálad mindent rendben találtak. A fenti két vizsgálat során + rákszűrés.

Legalábbis az én dokim úgy van vele, hogy egyszerű kipipálni apát és akkor már csak anyát kell macerálni.

Nóri: Akkor muszáj leszel LERAJZOLNI nekünk azt a rucit! :wink:

Lángooooos, nyamnyam!!!!
jaimee1

Hannaaaaa! Magadról egy sort sem! Ejnye!!! Még jó, hogy ott a blogod! :wink:
jaimee1

Most nézem a táblinkat. De érdekes, volt egy időszak, amikor senki nem húzta a 40. hétig, aztán mindenki betöltötte a 40.et, most Gyabi megint fordított a statisztikán....úgyhogy várhatóan Mirci és Gabi is megszül a 39. hétre. Érdekes....

Olik: Jó mulatást nektek anyukáddal!!!

Judy: Mi az a legalsó vonalzó? :shock: :lol:
jaimee1

Hanna: Módosítok :oops: :oops: - magadról egy sort sem??
jaimee1

Jaimme!

Édes vagy! :)

Megvagyunk, túl a 10. héten. Még mindig szigorú fekvés van.
Én is olvaslak ám. :wink:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Jaimee mami: én is erre gondoltam, hogy biztos nem húzom a 40. hétig.....na de majd kiderül....meg ugye most a kisfiúk vannak soron.

Kép
Kép
mirci74

Jaimee:Popival vetekszik a rajztudásom, úgyhogy ne akard!Nem igaz, hogy nem tudtok várni 25 napot! 8)
Vendég

[quote]N írta:em igaz, hogy nem tudtok várni 25 napot!

De igaz. :mrgreen:

Bíbi anyu: király kuckótok lesz!! Lángos???

[quote] írta:NTSZnél dolgoztam Pécsett a sugár csoportban, amúgy alapból környezetmérnök vagyok, meg van még két szakmérnökim, de itt Pesten munkanélküliről mentem gyesre.....de jó is lesz kisgyerekesként 36 évesen munkát találni...

Te, Bíbi anyu, iwiwen nem ez van!

Én meg azt akartam kérdezni - most ez hülyén fog hangzani - hogy mi a neved? Mármint anyakönyvileg. Keresztnévre gondolok.
jaimee1

Jaimee anyu:tipp-mix:szerintem Anett!
Nekem is köll lángos!Fokhagymássss vagy valami töltött!Cserébe császármorzsát tudok felajánlani, eperlekvárral.
Vendég

Én fokhagymás-sajtos-tejfölöset szeretemmm. Jöhet a császármorzsa is, bár még soha nem ettem.

Anett? Hogyezbennemfelsemmerült.... :shock: Vagy Bernadett? Bár az Detty.....

Na megyek ubisalálit varázsolni, krumplit sütni. Popim aaaaalszik.
Marha meleg van. Méghogy lehülés....itt nincs, félve jegyzem meg...
jaimee1

Jaimee mami, engedd meg, hogy bemutatkozzam: Netti vagyok :lol: Anett voltam, eredetileg, de mikor férjhez mentem, megváltoztattam Nettire, jópénzért :lol:

Miért, mi van az iwiwen? Ott a m.nélkülit írtam körbe :lol: Ja, a fizika meg matek oktatás? Azt csak passzióból csináltam, szabadidőmben, de nem vagyok képzett tanár,ezért vagyok sikeres benne :lol:

Avent Isisem van, de még gyakorolnom kell. .. Du. mértem egy szopit, egyik mellből 70, másikból 30nál elaludt, úgyhogy örülünk :lol: :lol: :lol:

Nóri:rajzoooold le!!!! Mi mikor bejelentkeztünkaz anyakönyvibe, kaptunk egy papírt a "teendőkről", azon volt egy ábra, amit magunka szabtam :lol: :lol:

Kép
Vendég

Gyabi: Hatalmas gratula Nektek! Jó egészséget, sok tejcsit a kis Beninek! (amúgy volt egy olyan megérzésem, hogy majd az esküvőről mentek szülni..)
Chrissyy: Kérdéseidre válaszolva: Bence jó baba továbbra is. Már egész ügyesen ül egyedül, de még mindig nem 100%-osan. Négykézlábra áll, úgy hintázik. Valamelyik nap már mászott 2-t. Jól eljátszik magának, vagy Petivel együtt játszanak. Mivel bébikaját eszik, így mindent adok neki, amit 8 hónapos kor alatt lehet. A gyümölcsöket sajna csak úgy eszi meg, ha belekeverem a főzelékbe. Napi kétszer eszik főzeléket, a többi tejcsi. Az jó, ha Martint semmi nem zökkenti ki éjszaka az álmából :) Az esti 8 órai alvás nálunk is működik mindkét gyerkőcnél pici koruk óta :lol: Nem baj, ha még nincs foga Martinnak, annál jobb, minél később jön ki :wink:
Olik: Gratula a fogacskákhoz! Utólag is boldog fél éves szülinapot Tündinek! Várjuk a képeket!
Heni: Jó nyaralást Nektek! Hova mentek?
Sirkici: Nagyon jók a képek! Sokáig nézegettem, mert nem tudtam eldönteni, melyike tetszik jobban! Nagyon édes! A másodikon sokkal nagyobbnak tűnik, mint 1 hónapos. Rettentő vidám baba (tudom, ezt már írtam), Bence ennyi idősen még nem mosolygott ekkorákat! Felrakok egy képet, beraknád ezt a tábliba ha majd lesz rá időd?

Kép
Kép

Arikon: Múltkor 40 akármennyi, most 20? Remélem egy alapos kivizsgálás után kiderül a probléma forrása, és hipp-hopp babás leszel!
Mirci: Mi volt 4D-n? Mekkora Bálint? Képek?
Bibi: Csiribá feltalálta magát.. Ügyesen becsomagolta Bibit :) Az esküvői ruhátok nagyon jó lett, tényleg olyan, mint a képen! Sajnálom a majdnembetörést, még szerencse, hogy kopogtak, csöngettek, és nem törték rád az ajtót.
Jaimee: Rékának fogacskái készülődnek? Friss fotó esetleg, amit máshol még nem láthattunk? ;)
Vendég

Hali!

Bibíííí...van Beneden babáról fotóm! Kinek küldjem el? (Aki vállalja, hogy egy valakinek továbbküldi, aki megen továbbküldi valakinek....)

Bíbi anyu:
Nagyon örvendek! :D :D Teccik a neved!
Nekem is Avent isis-em van, de nem volt gondom a vákuum-mal. :shock: Mondjuk az én kebelméretemmel....Gyakorlatilag az egész a "fejőgépben" van. :lol: Ja és fontos, hogy az a fehér izé jól záródjon. Ha érted melllikre gondolok....

Mindig irigyeltem azokat, akik jók fizikából. Én humános vagyok. (Közg. diploma ide vagy oda)

Betsy: Szerintem készülnek a fogacskák, de ezt mondom 3 hónapja... :lol: :lol: Keresek valami fotót, csak ide, csak nektek...
Könnyen ment a husi bevezetése? Inni mit iszik Bencus? Nagyon jó ez az etetőszékes kép!!!!
jaimee1

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?