Új privát üzeneted érkezett!

Már kérdeztem,csak nem válaszolt senki,hogy hogyan tudnám ide,vagy az adatlapomra betenni a vonalzómat?

Kép

Kép
syl100

Monyo!

A szerelem kémia! :wink: Tetszik neki a "szagod"! :lol: Ez különben nekem is mániám, de mondjuk nem rohanok mindig!
Vendég

Köszönöm a felvilágosítást! Remélem nem lesz semmi baj!

Kép
anda81

Én frissen illatosan megyek az ágyba úgy készülve, hogy lehet, hogy lesz akció :lol:

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Syl a profilodba kell belinkelni amit szeretnél!!!!!!Le kell nyitni a segédletek fület, ott találod a profilod

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Én is ragaszkodom a tusoláshoz, de mikor délután nincs itthon senki és tuti egy darabig nem is jön senki, akkor egy intim törlőkendő elég nekem és már mehet is a hancúr.
Bár mostanában mindig van itthon valaki, főleg a munkások a tetőtérben.

Kép
Kép
nati80

Klarissza!És a profilon belül hová linkeljem?Mert nem engedi.

Kép

Kép
syl100

Syl
Az aláíráshoz kell betenni a szöveget.

Kép
Kép
nati80

..

Kép

Kép
syl100

Syl
szerintem nem jó sort linkeltél be. A bbc izés sort kell.

Kép
Kép
nati80

OK! Köszike,csak sikerült!

Kép

Kép
syl100

hm.de nekem pont elotte kell tusolnom,tehat nem egy oraval elotte hanem pont elotte :roll: ez a gaz.ugy erzem budi vagyok pedig nem lehetek az hisz volt olyan hogy tenyleg egy ket oraja tusoltam.ja es ez azota van miota osszekoltoztunk,azelott soha nem volt ilyen gatlasom :oops: :roll: errol le kene szoknom mert a dragamat elegge zavarja :roll:

Kép
monyo83

Sziasztok!

Próbáltam lekövetni a délutáni beszélgetéseket. A tusolás témához annyi, hogy előtte én is mindig tusolok, és ami mániákusabb, rögtön utána is. Kivéve persze ovulációkor, amikor minimum fél óra gyertyaállás, ami hát, valljuk be, elég vicces szitu. :D De én mindent, ami segíthet, hogy megfoganjon a baba.

Grönland!
Idemásolom a mostani hőgörbémet,remélem, sikerül.

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/9 ... 38400_.png

Kérdésedre válaszolva van kiugrás a hőmben, emelkedik is ovuláció után, LH teszt+hőmérőzés alapján a 13.-14. napon van. Csak pl. soha nem ment még 36.8 fölé. A prolaktin probléma novemberben derült ki, azóta szedem, és két hete volt egy kontroll vérvétel, ami szerint szépen visszament a normál szintre.

Tessza!
Már mondták, hogy pszichés oka lehet a sikertelenségnek. De amióta túl vagyok az önvádaskodó, depis időszakon,tényleg annyira pozitívan állok a dologhoz. A párom pedig alapvetően pozitív beállítottságú, ő mindíg is azt mondja, hogy tudja, hogy most összejön , és ezt már másfél éve minden hónapban.

Elza
elza74

Monyó ehhez olyan fffi ember kell, aki a gátlásokat kiveri belőled! Én drágámnak másfél évébe tellett, hogy elfogadjam magam olyannak amilyen vagyok! Pedig neki 13 év (volt férj) gátlását kellett kinevelje belőlem! :lol:

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Nekem utána tusolás csak később van mert apuka szeret hozzámbújni utána, esetleg hasamon pihentetni a fejét ergo nem enged ki rögtön.

Elza nekem tetszik a hőd szerintem is volt pé-d csak a ciklus.hu még nem tette be. 13.napra tippelem

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Na megyek fürcsizni és utána dokihoz szorítsatok nekem, hogy ne egy ciszta miatt fájjon a hasam ennyire!

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Klarissza,
Biztos, hogy a 13. napon volt most pém.Szerintem azért egy nappal előbb a szokásosnál, mert a HSG bezavart.
Gondolok Rád, hogy minden rendben legyen az orvosnál! Majd írj, hogy mi volt.

Elza
elza74

Sziasztok!

Monyo! Köszi szépen a válaszod! Reggel és este szedem az utrogestant. Eléggé kellemetlen ez a cicifájás... Dehát a cél érdekében...

Örülök, hogy újra stimuzhatsz! Hajrá, és szorítok!
Szex témához kapcsolódva, nem próbáltad még, hogy iszol előtte egy kis bort? Nekem sokszor segített már ellazulni. Na persze nem vagyok ám alkesz...
szilvia80

elza probald meg utanna hogy ne tusolj le,ez legkonyebben akkor kivitelezheto ha elalvas elott egyutt vagytok es utanna elalszol.hidd el sokat szamit ha utanna nem tusolsz le.

szilvia.a cicifajas lehet am mastol is:)ha babas vagy akkor is faj a cici.
az alkoholtol tenyleg ellazulok:)igaz akkor nem bort iszok:)

klarissza druk az UH hoz,gyere a hirekkel.

Kép
monyo83

Sziasztok

Azt akartam kérdezni még hogy a dokim azt mondta hogy ha terhes vagyok akkor elkell kezdenem az utrot. De azt nem kellene már most a ciklus második felében elkezdeni? Vagy ráérek majd akkor ha már esetleg pozitiv lesz a teszt?

Ma csak egy picit ment feljebb a hőm, remélem azért lesz ez jobb is.

Olyan léttezik hogy van érett tüsző de még sem reped meg?

http://ciklus.hu/images/diagramok/0e7c9 ... 24800_.png

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Szaisztok!

Elza!

Szerintem is van pé-d! Ha novembertől jók a hormonjaid, akkor én még próbálkoznék egy picit spontán! Nagyon sok veszélye van a clostinak, bár csak egy sima gyógyszernek tűnik. Lehet cisztád, túl stimulálnak és akkor ott van még az iker veszély is! Bár sok embernek ez áldás, én nem tartom annak! :roll: Én is gyertyáztam egy ideig, de ha nálatok minden rendben van pároddal, szerintem felesleges, bár veszteni ezzel tényleg nem fogsz!

Monyo!

Ez tényleg beteges! :lol: Picit szedd össze magad, legyen önbizalmad! Láttalak, nagyon csini vagy, mondhatnám dögös :wink: , nem értem mé vagy ilyen kishitü! :roll:

Gabi!

Lehet olyan, hogy nem reped meg, de szerintem elindult az felfelé, nem muszáj neki egyből nagyot ugrani! Pár nap és okosabbak leszünk! Nem kell visszamenned uhura? Nem lesz semmi baj sem, ha akkor kezded el szedni, ha már pozitív a teszt, bár érdemes időben tesztelned, hogy minél előbb elkezdhesd szedni!
Vendég

sziasztok.

:lol: mar bevettem az elso szem Klomidomat :lol: estere mar tuti nem leszek enyire onfeledt de kihasznalom azt az idot amig nem jonnek ki a mellekhatasaim es kerteszkedunk egyet a parommal.

groni,asszem beszerzek valami torlokendot es megprobalom tusi nelkul kibirni(bar mar probaltuk igy de nem ment :oops: )hatha ugy jobb lesz es nem esunk ki a ritmusbol :oops: :lol:

gabi nekem pe utan kell elkezdenem szedni az utrot.Ne gondolkozza mar ilyen hulyesegekem hogy nem repedt meg :wink:

Kép
monyo83

Hello!

Gabi sajna olyan van átlalában abból lesz ciszta ami a mensikor kiürül.

Uh: már tudom mitől feszült annyira a hasam, bal oldalon egy 18mm, egy 17mm.-es, jobb oldalon egy 18 és egy 12 mm-es tüszöm van meg egy csomó picike, ha megszünik a fájdalom akkor van ovuláció, sajna hőmre nem hagyatkozhatom elfelejtettem, hogy ha kicsit beteg az ember akkor az befolyásolja, én pedig sajna beteg vagyok.

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

eleredt az eso :twisted: kerteszkedes storno :cry:

klarissza ez szupiii,mostanaban akkor gyurjetek a lepedot :oops: :lol:

Kép
monyo83

ok, köszi lányok. Nem gondolkozom ilyeneken, megígérem. A folyásom is már nem annyira intenzív mint eddig.

Én általában már a 10. napon szoktam tesztelni. Nem kell visszamennem uh-ra csak akkor ha terhes vagyok, ha nem akkor amegint majd a következő ciklus közpén kell mennem. De fő az optimizmus babásak leszünk.

klarissza gratula tüszőkhöz.

Kép

gabi1

Gabi még azt akartam írni, hogy nálunk (hőmérős topikba írok) a csajok is szoktak szedni valami fenntartó tablettát és folyamatosan tesztelnek, ha még a 15.dpo-n is negatív akkor abbahagyják és másnap megjön nekik, de hogy mit szednek azt sajna nem tudom! Ja és természetesen volt tüszőrepedésed és punk-tum! Csak pozitívan!

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

klarissza az szerintem az utrogestán, az progeszteron készítmény. Én az előző terhességnél szedtem először, valószínű amitt nem tudott magától elmenni szerintem, és akkor mondtam a dokim, hogy ha újra terhes leszek akkor rögtön elkezdjük.

Kép

gabi1

Klarissza!

Szép mennyiség! :shock: :wink: Neked ez volt az első clostis hónapod? Mostantól szorgalmasan ölelgesd apjukodat! :lol:

Monyo!

Az lesz a legjobb és tartsd a párnád alatt! :lol:
Vendég

Gröni igen ez volt az első, ezért is jöttem ide át hozzátok, mert ti biztosan tapasztaltabbak vagytok már :wink:

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Klarissza!

Én is ezért jöttem és nekem is ez az első! :wink:
Vendég

Klarissza: gyönyőrű tüszőket produkáltál. Hajrá apára! ;)

Monyó: hát ez a tusolás tényleg elég furi. Egyébként valahol azt olvastam, hogy az is gátolja a babásodást, hogy ha valaki szex előtt tusol. Minimum fél órával előtte nem szabad tusolni.

Gabi: sajna van olyan, hogy van tüsző és nem reped meg. Én múlt hónapban kettőt produkáltam ilyet, annak ellenére hogy kaptam tüszőrepi szurit. Ebből lett a két cisztám. Ami hála égnek a mensivel távozott.

Kép Kép
kisvirág_30

Klarissza
Napi hány szemet szedtél? Nekem csak egy 15mm-es tüszőm lett napi 2 szemtől. Lehet növelni kellene az adagot?
tegnap csináltam az első ovutesztet és ma a másodikat. Egyértelműen erősödik a 2. csík. napokon belül ovum lesz.

Kép
Kép
nati80

nati én 2x1-et szedtem, és nekem is csak 1 tüszöm lett 18 mm volt hétfőn, az a lényeg hogy legalább van. Nekem nem emelte az adagot.

Kép

gabi1

lányok miért van az hogy egész nap feszülést érzek a hasamban? Alul ahol a méhem van.

Kép

gabi1

Gabi azt nem tudom, csak azt, hogy 2-3 napig nekem is fájt, vagyis úgy éreztem, hogy kiszakad a hasam.

Kinga van hatása a clostinak? Vagy még szeded?
timejka

timejka értem, akkor ez még amolyan utóhatás lehet.

Kép

gabi1

Minek az utóhatása. A Clostynak? A clostinak babás utóhatása legyen inkább.
Tényleg nem tudom mitől lehetett.
timejka

nem, hanem a tüszörepedésre gondoltam, aztán lehet tévedek. De igen remélem babás utóhatása is lesz :D

Kép

gabi1

hali.

2*1tol nekem is egy tuszom lett,nagyon elegedett voltam attol az egytol,a dokim eroszakoskodik hogy tobb legyen. :roll:

gabi nekem is faj utanna a hasam :?

Kép
monyo83

Sziasztok

monyo neked is köszi,nem emlékszem hogy nekem eddig lett volna ilyen. De így hogy nektek is volt megnyugodtam.

Nálunk ma brassói lesz az ebéd. Mindjárt megyünk reggelizni, csak apa elment a piacra friss kifliért.

Ma a hőm megint feljebb ment, hurrá. Remélem így is marad.

http://ciklus.hu/images/diagramok/0e7c9 ... 11200_.png

Kép

gabi1

Grönland!
Ahogy egyre több infót kapok, inkább a spontán felé hajlok. Most minden rendben van belül, szerencsére kissebb problémákon kívül nem volt nőgyógyászati bajom, és nem is szeretném, hogy legyen. De az időt sem akarom vesztegetni. Szóval, azért megy a vívódás.. :( , de talán egy-két hónapon már nem múlik semmi.

Klarissza, ez jó hír, gratula!

Gabi,
megnéztem a hőgörbédet, drukkolok, hogy fent maradjon. Nekem talán egyszer-kétszer volt, hogy 36,6 fölé ment, amúgy ovu után e körül mozog. Itt az enyém:
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/9 ... 11200_.png

Egyébként van arra valami szabály, hogy hol kell a hőnek lenni, hogy baba legyen? Azt tudom, hogy fent kell maradnia, de mégis milyen hőfokon? Bár azt gondolom(remélem), ez is egyénfüggő lehet.

Ebben a hónapban HSG után két nappal volt ovum, úgy érezetem jól vagyok, ezért próbálkoztunk aznap, hátha elcsípjük.. :) Egy-két napja érzékenyek a melleim, úgy mint mensi előtt szokott, de ez még korai lenne. Attól félek, megint becsap a testem, már többször előfordult, hogy terhességi tüneteket produkáltam , annyira szeretnék babát. Mással is előfordult ilyesmi?

Elza
elza74

sziasztok.

gabi szerintem fog az a ho meg emelkedni is :wink:

elza az en velemenyem hogy minimum 3tized emelkedes kell hogy legyen a hogorben hogy babas legyen.
terhesegi tuneteket szinte minden babara vagyo produkal :wink:
en a te heyledben adnek 1-2 honapot a probalkozasra es aztan tovabb lepnek,te sem leszel mar fiatalabb :oops: bocs az oszintesegert.

Kép
monyo83

Monyo, mihez képest kell a 3 tizedes emelkedés, a mostanihoz, vagy az ovu előttihez?
A koromat tekintve pedig igazad van, én is ezért hezitálok annyira, mert nem vagyok egy mai csirke. Max még két ciklus, aztán tovább kell lépnünk. Ami még elgondolkodtat, hogy azt olvastam valahol, hogy a meddőség első jele lehet az is, hogy a ciklus elkezd lerövidülni, nekem pedig két éve kezdődött, addig mindíg 28 napos volt a ciklusom, most pedig már 28 napnál járok.

Elza
elza74

Korrigálnom kell, mostmár 26 napnos ciklusnál járok...

Elza
elza74

elza belinkelem neked az előző babás hőmet.
Lényeg hogy az ovu után maradjon fent a hőd, ha babás vagy akkor magas is marad, nemlényeg hogy a 37 fokot nem éri el, az a lényeg hogy magasabb legyen a ciklus második felében mint az elsőben volt.
Ha nem agy babás akkor a menszi napján vagy előtte való nap lecsökken a hőd pár tizedet.

http://ciklus.hu/images/diagramok/0e7c9 ... 11200_.png

Kép

gabi1

Gabi,
köszönöm, megnéztem a hőgörbédet, és meg is nyugtattál. Ugyanis nekem még betegen sem megy 37 főlé a hőm. A hőgörbémen viszont szépen látszik az emelkedés, remélem,egyszer fent is marad.

Elza
elza74

Sziasztok!

Szedett már valaki Premens tablettát?

Elza szerintem a 26 nap nem kevés. Nyugi. Az se jó amikor valakinek 35-40 napra jön meg a baja.
timejka

Elza!

Szerintem sem kevés a 26 nap! Nekem 27 és azt mondom, hogy ennél ne legyen se több, se kevesebb, kivéve persze ha bebabásodok! :wink: Az évek múlásával biztos változik odabent is minden, de az, hogy rövidült egy picit a ciklusod, nem jelent egyáltalán bajt! Nekem mindig 30 felett volt, vetélés óta óramű pontosággal 27 napra jön meg! A hőnek nem kell 37 felett lennie. A lényeg, hogy az alaphődhöz képest legyen emelkedés! A tieden szépen látszik a peteérés! :wink:
Vendég

Timejka: én szedtem a premenst, de nem láttam hatásást, így abbahagytam.

Kép Kép
kisvirág_30

Lenne egy kérdésem: nem tudtok egy olyan orvost Budapesten, aki felírja a Clostyt és uh követést is csinál?
Gabi, te Pestre jársz orvoshoz?
Vanda, esetleg a pécsi orvosod nem ismer valaki hasonlót itt Pesten?
Most már én is szeretnék szedni clostyt. Hátha az segít.
Előre is köszi
krévi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?