Hello Lányok!
Begyűjtöttem a drukkokat
Örök hálám!!!
Na, szóval túlvagyok rajta
Délre bementem, fél egykor felhívtam a dokit, hogy várom. 3/4 egykor UH, ahol megállapítódott, hogy megrepedt a tüsző. Közben Apa is befutott a gyerekekkel
A felvétel (nálunk 3 nap kórház az inszem - papíron) fél 2-ig tartott. Ezután elhelyeztek a nőgyógyászaton, szerencsére volt ismerősöm a szobában, így gyorsan ment az idő 3-ig, amikor is felszólítottak inszeminálásra
Ami nem ment egyszerűen, mert nem ment be a katéter, így (gondolom) kicsit kitágítottak, mert eléggé görcsöltem. Közben az asszisztensnő majdnem elvitte a fecskendőbe tömörített gyerekeket, mert azt hitte már a helyükön vannak. A doki úgy szólt utána, hogy még nem végeztünk, én meg kicsit szívbajt kaptam
Aztán a doki (mivel betegtologató sem volt) visszatolt a szobába én pedig átkecmeregtem az ágyra, ékpárnával a popóm alatt.
Közben felfedeztem, hogy a papucsom nincs meg, azt tudtam, hogy a tologatós résznél még megvolt. Az egyik látogató volt olyan kedves és levadászta a folyosón lévő ágy aljáról, amivel előzőleg betolt a doki a szobába
Aztán 3/4 6-kor felkeltem, és Apa hazahozott. Kicsit görcsölök, de idézem a dokit: " Jó munkát végeztünk!"
Ennyi dióhéjban, megyek dögleni