Új privát üzeneted érkezett!

andi: tyűűűű, micsoda avatarod van. Szupi :D :D :D

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

andi tényleg de kafa :wink:
Vendég

Boni: :lol: :lol: :lol:
És én azért még drukkolok Neked! :wink:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Szezso++++++++++++++++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Szezso: Kép Jelentkezz!!!

Coca: már csak 2-t kell aludni péntekig!!!! :D

Babim: hogy vagy?

Bettike: tanítás?

Betegek: meggyógyultatok már?

Andi: elcsábítottad az Képat? :wink:

snufi

MINDENKINEK KÜLDÖM:

Kép „Azzal tanítunk szeretni, hogy szeretünk. A földkerekség legnagyobb felfedezése az, hogy nincs nagyobb hatalom a földön a szeretetnél. Mert a szeretet is lecke amit meg kell tanulnunk itt és most!A szeretet egyetemes univerzális életenergia, ami egyformán sugárzik igazra és igaztalanra egyaránt.

Egyedül a szeretet képes végtelen dimenziókat nyitni a lélek számára. Mi akik a polaritás világában élünk, ha nem dobjuk le egónk páncélját, sosem ismerhetjük meg a szeretet erejét. Mert a szeretettől a lélek kinyílik, mint az ezerszirmú lótuszvirág. Hiszen a szeretet nem vágyik egyébre, minthogy beteljesíthesse önmagát.

A legnagyobb igazság: létezésünk lényege a szeretet. Vajon miért van az, hogy az ember fél kapcsolatba kerülni a boldog percekkel? Miért nem tudjuk hogyan bánjunk a szeretettel? Az idő egy "nyersanyag" senki sem kap többet belőle a "végén", mint amire szüksége lett volna. Ezért egyetlen napot se töltsünk el a szeretet gyakorlása nélkül.

Mert szeretni csakis az önfeledt ember tud igazán. Az éntelen, egótlan lény, akinek lelke már "felébredt" és "meglátta" a szeretetet.

A szeretet az emberi léleknek olyan, mint testnek az oxigén. Nem csak egy dolog a fontosak közül. Mégcsak nem is a legfontosabb. Hanem a Minden. Mert ahol szeretet van, minden van. Ahol pedig nincs, ott semmi jele sincs az életnek.”

/ T. Mary: A tanító szeretet /

snufi

Röfik sétán voltak.

Dagi Snufó! Mit kutyultál?

Monyó! Mondom, bármennyit átveszek. De ha nem jut, az sem baj.

1191422020.3802.ppt

Kép
zölddisznó

Coca: öt féle gyógytea + déli gyümölcsök keveréke. És még az íze sem rossz! 3 nap után már "hat", és ezt meg tudom erősíteni. (nem fosat) :oops: :wink:

snufi

Coca: levelet hozott a posta. Köszönöm szépen! (ezek szerint lemondtatok rólam tali szempontból) :( :oops: :( Költségek? Utaljam? Hova? Küldj privit! Köszi! :D

snufi

Snufi! Köszi, piri sza..ik velem

babaimádó
Kép
babaimado

Szezso:???? Mi van Veled?Mi volt ma?Hol vagy? Szorítok nagyon!

Szilcsi: Végre szép új kéró!!!Már rád fér a nyugalom és a pihenés,de nem ám ablakpucolás és karnison lógás!!!

Szilva/Boni:köszi,ma találtam…szerintem is szup,és egy picit nagyobb az eredeti,és az még jobb!

Zöldi:ez tök jó…tényleg színes volt a kép.szemfényvesztés!!!

Snufi:igen,becserkésztem az aranyhalamat.Remélem most jók voltunk.Vannak érzéseim,de nem is mondok inkább semmit,türelmesen várok.

Én tegnap nagy gonddal úgy porcióztam a fiúknak a vadast,hogy én ma még tudjak enni.Na,mire haza jöttem drágám boldogan újságolta,hogy ő bizony megette,és naon finom volt.Pffff…ugrott a vacsim.
vedresandi

Snuf!
A számlaszámom a profilomban van. 84.-/db+72.- postaköltség. De ráér a következő talin is!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Voltam ma dokinál, pénteken vérvétel és úgy néz ki, hogy hétfőn HSG (röntgenes)!

Most megyek barátnőmhöz babázni, este igyekszem jelentkezni!

Addig drukk és minden egyéb! :wink:

Kép
bettike
Eger

Bettike: hajrá HSG!!!!!!

snufi

Hello Lányok!

Begyűjtöttem a drukkokat :lol: Örök hálám!!! :-D

Na, szóval túlvagyok rajta :lol:
Délre bementem, fél egykor felhívtam a dokit, hogy várom. 3/4 egykor UH, ahol megállapítódott, hogy megrepedt a tüsző. Közben Apa is befutott a gyerekekkel :-D A felvétel (nálunk 3 nap kórház az inszem - papíron) fél 2-ig tartott. Ezután elhelyeztek a nőgyógyászaton, szerencsére volt ismerősöm a szobában, így gyorsan ment az idő 3-ig, amikor is felszólítottak inszeminálásra :lol: Ami nem ment egyszerűen, mert nem ment be a katéter, így (gondolom) kicsit kitágítottak, mert eléggé görcsöltem. Közben az asszisztensnő majdnem elvitte a fecskendőbe tömörített gyerekeket, mert azt hitte már a helyükön vannak. A doki úgy szólt utána, hogy még nem végeztünk, én meg kicsit szívbajt kaptam :D Aztán a doki (mivel betegtologató sem volt) visszatolt a szobába én pedig átkecmeregtem az ágyra, ékpárnával a popóm alatt.
Közben felfedeztem, hogy a papucsom nincs meg, azt tudtam, hogy a tologatós résznél még megvolt. Az egyik látogató volt olyan kedves és levadászta a folyosón lévő ágy aljáról, amivel előzőleg betolt a doki a szobába :lol: Aztán 3/4 6-kor felkeltem, és Apa hazahozott. Kicsit görcsölök, de idézem a dokit: " Jó munkát végeztünk!" :lol:

Ennyi dióhéjban, megyek dögleni :-D

SzezsoKép
KépKép
szezso

Andi ezek a fiúk. Jöttél volna hozzám kajolni! :lol:

Drága Szezsó drukkolok nagyon. ennyi kaland után bizti minden...... :wink:

Bettike hajrá HSG! előreléppés!
Vendég

Itt tartok tehát

Kép
Vendég

Bettike! Nagyon drukkolok a hsg-hez!+++++++++++++++

Szezsokám, hát ez nagyon kalandosra sikerült tényleg! A görcsölés lehet jó jel! Puszillak és nagyon drukkolok neked!

Snufikám! Mizu a babaházzal?

babaimádó
Kép
babaimado

Köszi csajok a drukkokat! :wink:

Megírná nekem mindenki a jótanácsait is! :oops:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
bettike
Eger

Konkrétan arra vagyok kíváncsi, hogy mit is vigyek magammal? :roll:

A doki azt mondta, hogy hajnalba bemegyek, felvesznek aztán a kisműtőben megcsinálja a csövezést és onnan letolnak a rötngeneshez, ahol megcsinálják a röntgenes átjárhatóságit, majd vissza, ha minden ok, akkor délután haza! :roll:

Végig fognak tolni a fél kórházon? :shock:
Olyan hátulmegkötős izében? :shock:

Reggel egy-két magneB6 és nospa elég? (eddig sem görcsöltem szinte soha)! Enni gondolom ne egyek semmit! És vigyek újságot magammal, lesz arra időm? Vagy szerintetek inkább gyorsan elzavarnak?

Még sosem voltam kórházban konkrétan! :roll:

Kép
bettike
Eger

Bettike: én saját hálóinget vittem, engem is feltoltak a röntgenbe (" emelet). Reggeli kezdés elhúzódott sürgősebb műtétek miatt, de valóban gyors volt. Utána 2-3 órát a kórteremben kellett maradnom, feküdni, pihenni. (akkor van idő olvasni) Gyogyót én nem vettem be.

snufi

Snufi! Kössszzzzziiiiiiii! :D

Kép
bettike
Eger

Bettike: szivvvvviiiiiiiiiiiii!!! :wink:

snufi

Sziasztok,

Szezso, remélem sikeres volt a mai napod :) drukkok mennek!

Boniko, drukkolok neked is, szépen felment a hőd :)

Mi most jöttünk meg kb 30 perce, kaptam egy ruhát (vagyis megvettem) 2500 Ftra árazták ma le a Cund Aban. Szerintem tök jó, ilyen: Fejem gááááááááz, de a ruha kárpótól :) :)

Pusszancs: Csikken

Kép

KépKép
Kép
csikken

Szezso! Ez aztán a kaland! :D
Nagyon drukkolok! +++++++++++++++++++++++++++++++++
Jó pihit és pocaklakó helycsinálást! :lol:

Zöldi! Mindgyá' itt a szülinapom! :D

Snufi! Tanítás? Még mindig király! Nagyon élvezem! :D Csak sokat készülök az órákra állandó játékos feladatokkal, így izgibb nekik a tanulnivaló! Szerintem! Meg sok dogát és házit adok és azokat mind javítani kell, de még így is jó! :D

Kép
bettike
Eger

Csikken:Nagggyon csini vaaaagy!!!!Tényleg! Csodaszép ez a ruha,és jól is áll.Fej rendben! :lol: 8)
vedresandi

Csajok! Nem ér ám mindenkinek tickert és avatart váltani! Most tökre nem ismerek fel így senkit! :? :D

Boni! Jó volt az OFF! Nem is Eger lenne, ha nincs benne! :D

Csikken szerintem minden okés, még a fejed is szép a ruhához! :wink: :D

Kép
bettike
Eger

Bettike:nekem is ez volt a bajom,megszoktam a régieket.Most a szöszi agyam gondolkozhat :lol:
vedresandi

Bettike Szúúúúúúúú szááááááááááááááá!

Én nem vittem hálóinget, saját ruciban voltam, utána fél óra múlva már mentem haza. előtte meristint evgyél be

CSikken nagyon csini avgy, mondhatni bombázó!

hőm magas? hááát :shock:
Vendég

Andi! :D (Hát nekünk szőkéknek már csak ilyen!)

Mindenki Dr. House-t néz?

:shock: :D

Kép
bettike
Eger

Én Szökést!
vedresandi

Sziasztok!

Bettike!
Kikerestem neked hogy én mit írtam utána!
'Mondanam hogy ne felj tole,de ez ugy sem nyugtatna meg!Az ismeretlen dolgoktol mindig fel az ember!DE ETTOL NEM KELL!!!
Normalis helyzetben(nalam nem az volt) 10percnel tovabb nem tart!A fajdalom meg faj de elviselhetoen!!!
Nekem nem egy helyen csinaltak a dolgokat ezert irom hogy nekem nem volt egyszeru!Fent a nogyogyaszati mutoben betette a doki a muszert!Igazabol ez a fajdalmas resze a dolognak!Egy tuszurast lehet erezni,csak mivel 'oda" szurjak ezert kellemetlen!Utana lecibaltak az 5.emeletrol az elsore!Minden bukkanot megereztem!A rontgenben meg ebbe a muszerbe nyomja a be az orvos a kontrasztanyagot,amit egy monitoron keresztul kovet!Ez egy pillanatra fajt csak!
Ha egy jo tanacsot elfogadsz?!Vigyel betetet!!!En elfelejtettem es nagyon vereztem utana ugy hogy kicsit kellemetlen volt a korhazi betet!Roviden ennyi!"
Vittem fürdős cuccot is mert lezuhanyoztam mielött hazaindultam!Evőeszközt,poharat!Most így hirtelen ennyi jutott eszembe!
Ha lenne időd kijavítanád a ciklusnapomat?És köszönöm az esemény táblát! :D

Szezso!
Nagyon nagyon sok babaragacs! :wink:
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Csikken!
Naggggyon csini vagy!!!!!

Többieknek is sok drukkkkkkkkom!!!!!
Pussz!

Kép
Kép
ancsa81

Csikken: ez igen! Szép vagy!

Én is Dr. House!

Senkinek nem tetszett, az idézet a szeretetről, amit Nektek küldtem? :(

snufi

Tesó jaj dehogynem, még akartam is írni csak Uram pont akkor zavart le a gépről :oops:
Vendég

Snufi!
Szép és nagyon igaz!

JÓ ÉJT MINDENKINEK!!!!
Kép

Kép
Kép
ancsa81

Helló!

Snufi, szép volt az idézet, és a kép is tündéri, köszönjük!

Boni, amiket te idepötyögtél, az is fergeteges. De még jobban tetszik a görbéd, szerintem tök egyértelmű! :wink: Most már csak ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Szezso, majd lesz miről mesélni az uncsiknak. :lol:

Csikken, nagyon csinibini vagy te és a ruhád! És büszke lehetsz magadra, mert nem maradt le a fejed a képről (sokan nem merik feltenni, pl. én sem :lol: )-

Hát most ennyit, drukkeverest mindenkinek, és cupákosmókuska.
Vendég

Na én meg nem voltam itthon. Átmentem a munkahelyi "összekötőmhöz.
...aztán meg House-oltam én is.
Meg még tökfőzeléket is ettem.
És hiéba mondjátok, hogy "nefürgyéle", most mégis megteszem.

Kép
zölddisznó

Jó reggelt!

Igaz, hogy ma nem dolgozom, de felkeltem Apával :wink:

Snufi: nagyon szép az idézet!

Csikken: tényleg csuda csini vagy! :D

Boni: az az ELMÜ-s sorozat zseniális :lol: szétröhögtem az agyam :lol:

Babim: a Te hasfájásoddal mi a helyzet? Elmúlt? Abszolút nem akar megjönni v. barnázol?

Ancsa: most nézem, kb. 10 nap, és kiderül hogy mikor kezdődhet a lombik! Izgi! :D

Bettike: HSG :arrow: én utcai ruhában voltam. Bementünk a röntgenes helyiségbe, levetkőztem, felfeküdtem az asztalra. Doki felhelyezte a katétert. Szerencsére nálam nem volt szúrás v. ilyesmi, a katéter egyszerűen becsusszant :D enyhén görcsölem, mikor felnyomták a kontrasztanyagot, meg amikor kifolyt. Aztán felöltöztem, és hazamentem. Otthon vettem be 1 db görcsoldót, meg 1 napig éreztem a hasam. Nem volt vészes.

Andi: a Te avatarod nagyon idevaló :lol: teccik :lol: végülis azt jelzi, melyik stádiumban vagy...szóval majd folyton cserélgetni kell :wink:

Na, csók

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szépséges jó reggelt!

Kép
zölddisznó

Jó reggelt!

Örülök, hogy sikerült vidám perceket szereznem! :lol:

bettike jó sok infót kaptál!

MA megint keveset leszek délelőtt mert oktatás avn...

Athiz nekem annyira nem tetsz a görbe., meg a ma reggeli hőm sem 36,5 úgyhogy szerintem nem is volt PÉ em. persze, mert várom a pirit az inszem miatt. tudjátok mit? nem is várom :twisted:
Vendég

Jó reggelt!

Tesó: nekem is tecc a görbuszod!!!!!!

Andi és Athiz: szuper az avatarotok!

snufi

Nem vált a tickerem! :(

snufi

sziasztok.

bettike.hajra hsg.

snufi.Szep az idezet.

boni,feltened a gorbed?most nem ertem menyit mertel ma?"meg a ma reggeli hom sem 36,5"

babimi,tenyleg most mi van?nem jott meg?

szezso,mostmar akkor csak ki kell varni a 2 hetet(szerintem ez a legnehezebb resze a dolognak)

Nekem ugy nez ki hamarosan pe,szur a bal felem,csak epp az a gaz hogy valszeg gombas vagyok,vagy a muszalas bugyi kidorgolte alul amikor bicajoztam(coca elkezdtem a tanacsodra biciklizni,majd meghalok ugy kipurcant

:oops:

Kép
monyo83

sziasztok

csajok, tudtok valamit Áfiról????
megszült már vagy vannak fejlemények???????????

bocsika béb a karomon lóg,1 kezem van,megyek is....
mindenkinek pusza és drukkk+++++++++++
enikő

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Szép napot!

Köszi Snufi, lehet, hogy a tickerednél rosszula adtad meg az időszámításos dolgot, ezért nem váltott még.

Boni, nem tennél egy mai görbuszt, hogy lássuk, mi is van?

Ceni, szokott más topicokba is írni Áfi, kuksizd meg, írt-e mostanában, és hogy mit. Bár azt írták itt, hogy ha megszül, értesíti a topicot.

Zöldi, nagyon szeretem a tökfőzeléket. :)

Puszinyuszi
Vendég

Szép reggelt!

Sonjus: ????????

ceni: nagyon tutkó a rucid :D Csinos vagy :D

zöldi: én is imádom a tökfőzeléket, tegnapelőtt főztem pont és még tegnap is azt kajáltam, szinte mindennap meg tudnám enni. :oops:

bettike: biztos nagyon szerethetnek a diákjaid :D Az eseménytáblába beírnád, hogy okt. 13-án teszt. Köszi! :D Jöhetnél sűrűbben is, de hát mostanában nagyon elfoglalt lettél :D

Sajnos én a House-on bealudtam, pedig már előtte is aludtam egy órácskát :D Én a Jó barátokra vagyok mostanában rákattanva. :D

Mindjárt dobok én is egy görbét.

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Tudom, hogy az utro egy kicsit bezavarhat, decsakazértis :D

Kép

Szilvi

szilvaqueen

Jó regg!

Bettike:Indulhat a HSG! Drukk hegyek!

Szezso: babaragacsok,és kapaszkódás segítő energiák neked!

Én most először kaptam fertytől egy szaggatott PÉ-t. Nagyon örülök :evil: .Görbém az aláírásomban.
vedresandi

andi: érdekes, én kapásból a 14. napra tettem volna a pé-t

Szilvi

szilvaqueen

Szilva:görbe szerint én is,de amit éreztem,azt kell hogy mondjam,jó helyen van.
vedresandi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?