Norwell!
Gyerkőceidnek gyors jobbulást! Ez mindig így van, hogy végig megy az egész családon, de minimum a gyerekeken. Láz akkor azóta sincs? Sacika pedig csak igya a puput, amíg csak lehet
Panka!
Először is, nagyon sajnálom az asztmát, ha valóban valós a diagnózis. Hátha mégsem, és ezt még simán kinőheti. Vigyétek őt majd sokat tengerpartra (mármint nyáron, amikor lehet). Én is asztma gyanús voltam 4 éves koromban, és anyuék vittek is a tengerpartra. 6 éves koromban már kutya bajom sem volt.
Na és a vásárlás! Igen, ott hagytam egy fél vagyont a WestEndben, de muszáj volt, mert amikor visszajöttem dolgozni, még úgy volt, hogy nem kell frissítenem a Szilárd születése előtti ruhatáramat (ami azok szépen leamortizálódtak), mivel télen nagy pocakom lesz, és kismama ruháim viszont kímélt állapotban megmaradtak Szilárdtól, és vele is pont télen voltam pocakos. Na de hát nem úgy alakultak a dolgok, és ruha nélkül maradtam. Ide bentre meg nem lehet farmerban meg sportosban járni (ilyenből bőven betankoltam a 3 év alatt). Tehát fél ruhatárat kellene venni. Vettem kosztümöt, felsőket, nadrágot, szoknyát. Összeget nem írok
Maci!
Na, akkor ez már szép haladás, ha mosolyog a popsi-hoppon
Hát több ilyen esetet nem is élnék túl. De azt mondta a genetikus, hogy a Down kór nem ismétlődő két egymás után következő terhességnél, de előfordult már. Remélem, én ennyire peches nem vagyok.
Nem semmi, hogy Levinek egyszerre 4 foga jön, és az 5-ik is készülődik. Nálunk ilyen nem volt. Sziszkónak szép komótosan, két havonta jött egy fog. Nem is volt bajunk vele.
Judit!
Hát én pedig teljesen úgy láttam a képeken. Jaj-jaj, az nem jó akkor. A vérnyomás, szív nem vicc. Akkor neked kell hatnod valamivel rá
Nagyon bírom a kétnyelvű gyerkőcöket. Remélem, jövő nyáron találkozunk, már nagyon kíváncsi vagyok rátok, és akkor már a picurkát is látnám. És hátha akkor már nagy hasam lesz!!!
Évi!
Hát, ezek a gyerkőcök csudaszépek!!! Látod, nem csak a Kaáliban tudnak szép gyerekeket csinálni
azaz nem a Kaálinak köszönhetitek Dórika tökéletességét, hanem magatoknak.
Lenne egy kérésem! Meg van még annak az asztalosnak a telefonszáma, aki az előző lakásotokban csinálta a bútoraitokat. Egyszer elküldted, de akkor nem volt aktuális, és most kellene. De ha azóta tudsz másikat, jobban, szívesen fogadnám priviben a tel.számát.
Virág!
Múlt hét még korai lett volna (bár nézz Szilárdra, a legtökéletesebb 35 hétre született gyerkőc
), de innentől már jöhet bármikor!! Lillának kint van 19 foga? Nagyon ügyes! Szilárd még csak most növesztgeti a leghátsó rágóit, de nem sieti el, és csupán annyi van, hogy folyton rágja az ujjait. Mutató és kisújj egyszerre a szájában. Vicces látvány.
Képzeljétek, nekem ma megjött
Még négy hét sem telt el a szülés óta. Mondjuk, ennek kifejezetten örülök, mert ez azt jelenti, hogy szépen működik minden. Ez adott nekünk két hetet, ennyivel korábban tudjuk majd elkezdeni a babatémát. Na meg már apa sem bírt volna ki még két hetet
Sziszkóm ma nagyon zokogott, amikor otthagytam az oviban. Igaz, 10 perc múlva, amikor telefonáltam, már semmi baja nem volt, és szépen játszott a gyerekekkel, jókedvűen. Amikor apa viszi, semmi gond nincs. Ezért úgy döntöttünk, hogy apa fogja reggel vinni, és én hozom el. Úgy fájt a szívem otthagyni őt, mert ilyen szívfájdalommal még sosem láttam sírni
Jó hosszú lettem, bocsi! Mindenkinek szép napot!