Új privát üzeneted érkezett!

és még egy bónusz:

Kép

kacsa14

Sziasztok!

Syry!

Előre is nagy drukk keddre, biztos lettek szép számmal peték! A szurkálás mindenképpen jó jel :)

Bea!

Drkk a hormonvizsgálathoz!
Nem lett ovis a Dóri, egyikbe se vették fel a 3 közül, és a fellebbezésemet is elutasították. Majd jövőre :)

Norwell!

Szegény kis Kendének jobbulást! Jobban telt már az éjszakátok? Kitartást!

Angie!

Jaj, dehogy bántottál meg, én reagálok kicsit érzékenyen a témára, tudom, hogy csak csupa jószándékkal szóltál hozzá te is a bajomhoz!
Üges volt Szilárd az oviban!

Heni!

Ügyes már nagyon a kiscsajod, biztos a lépegetés sincs már messze :)

Kacsa!

De aranyos, hogy megünneplitek a két és feledik szülinapot is :) Isten éltesse a nagylányt :) Nagyon szép, és jó ízléssel öltözködik is :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!
Köszi a kérdést, hangyányival jobb volt az éjszaka, nem hányt a köhögéstől (akkor). Viszont enni nem evett szinte semmit napközben és reggel is 38,7-tel ébredt, majd Nurofen után 39,1-gyel folytatta... :roll: Délelőtt semmit nem evett, inni azért valamennyit szerencsére ivott (bár nem sokat, így elég sűrű a pisije, aggódom is miatta). Hűtőfürdőztünk fél tizenkettőkor. Délben jó étvággyal elkezdett enni a makaróniból (azt nagyon szereti, ezért is csináltam, bár tudom, hogy ilyenkor nem biztos, hogy tanácsos, de ha valamit megeszik, akkor azt tuti), aztán félúton szegénykém visszadobta... Délután megint nem evett, lázas volt, de egyszer csak, minden gyogyi nélkül lement a láza 37,3-ra. Vacsorára megint megkívánta a makarónit, és ezúttal (egyelőre) benn is maradt. Most is lázas volt, mikor lefeküdt, de csak 38,3, kapott Nurofent, most alszik.

Angie!
Ettől félek én is, hogy a köhögés sokáig meg fog maradni. Most már hurutosan köhög, tehát szakad fel neki. A kisfiad nagyon tüneményes!!! :) Munka: hát nem irigyellek...
Nem maradhatsz még otthon táppénzen? Vagy nem is akarsz?

Kacsa!
Nagyon édes Timcsa! :) Milyen volt a torta?

Bea!
Drukkolok, hogy minél hamarabb jöjjön a kistesó!!!

Syry!
Csodálom a türelmedet és a kitartásodat! És nagyon-nagyon bízom benne, hogy ez a hónap meghozza az "eredményt"! ;)

Kép
Kép
norwell

Syry!
??? Tüdszőkből legalább egy elcsípett egy helyes katonácskát? Mikor derül ki? Nagyon drukkolok!

Kacsa!
Timcsa nagyon édes, és egyáltalán nem sovány. Neked sincs miért aggódni :wink:

Évi!
Na akkor megnyugodtam, mert megijedtem, hogy kiakasztottalak az okoskodásommal.

Norwell!
Hogy álltok a köhögéssel? Nem maradhattam, azaz az orvosomtól igen, de itt bent nem szúrhattam ki az emberekkel. Más dolgozott helyettem este 8-ig (egy kisiskolás korú gyerek egyedülálló anyukája), és a főnököm is már nagyon várt, mert az asszisztensünk nem igazán tudja ellátni az én dolgaimat, nem ért a Power Pointhoz, prezentációk készítéséhez, és most tömegével kell ezeket gyártani a 2010-es évi tervezésekhez. De talán jobb is idebent, gyorsan telik az idő, és hát decemberig jó lenne ha venné a fáradtságot, és elrepülne sebesen, mert már tűkön ülök hogy ismét pozitívat tesztelhessek, és most egy igazit, akiből lesz egy kis lurkó tesó.

Szilárd ma oviban, és nagyon-nagyon kiváncsi vagyok, hogy milyen lesz ma neki. Nem hívtak még, tehát egyelőre gond nincs.

Szép napot, és NE TŰNJETEK EL kedves topiktársak. Én igazából CSAK miattatok jövök!

Juca!
Tudom, hogy már nagyon ritkán olvasol, de akkor is köszönöm szépen, hogy felajánlottad volna az övterelőt. Majd ha ismét aktuális lesz, megkereslek. A mobil számod változatlan?
Vendég

Sziasztok! :P

Tina,

En is emlekszem rad, vedönö vagy ugy remlik..nagyon szep nagyra nött a fiad, jo hallani rolatok is! :P

Norwell,

Hu nagyon sajnalom Kendet, remelem mar sokkal jobban van!

Angie,

Jaj, ne viccelj! Hogyan is haragudhatnek? Nagyon is megertem, nekem sem lett volna eröm pocakossal talalkozni...söt en csodallak es örülök, hogy ilyen erös vagy! Es persze szoritok, hogy minden jol alakuljon ezutan! :P

kifejezetten pocakos kepet nem talaltam de van kettö olyan ahol eleg jol latszik az allapotom. :oops:

Kép

Kép

Kép
Kép
jucmuc

Norwell
Kendének jobbulást! Remélem már nincs láza. Saci jól van?

Angie
kiskatona még nem valószínű hogy célbaért. ma voltam uhn (12-ik napon vagyok :D ) doki egy domináns tüszőt látott, úgy saccolja kb két nap múlva lesz peteérés. több kisebb-közepes tüszőt is látott, de azokat nem mérte meg. (a domináns tüsző 19 mm.) rendesen szurkál ám a jobb oldalam.
Akkor ezek szerint decembertől próbálkoztok újra? de jó!!!!!!!! szorítok :D melót akkor már el is kezted? jó, hogy fontos vagy ott is! :wink:

Nálunk sajnos szomorú esemény történt. tegnap Dédi örökre elaludt. Múlt szerda óta kórházban volt, de csak vasárnap tudtuk meg. hétfőn reggel voltam bent nála. a végén már nagy fájdalmai voltak, épp ezért altatták. még a 90 -edik szülinapot szépen megünnepeltük, erre nagyon készült is, hogy lesz összejövetel. rá 3 napra lett rosszul. hát a tegnapi-mai napom szomorúsággal telt. ezen gondolkodtam egész nap, a munkámat is nagy koncentráltsággal csináltam, hogy oda tudjak figyelni. tudtuk, hogy ez eljön egyszer... :cry: :cry:

Kép

Kép
syrynx

Syry!
Őszinte részvétem! :cry: :cry: :cry: :cry:
pankaa

Siry,

Fogadd öszinte reszvetem nagyon sajnalom! :(

Kép
Kép
jucmuc

Angie
Nagyon vagány a képeken! Hozzánk is jöhet gereblyézni. :D
Levi is alváshoz követeli a cumiját, de ha kihajítja az ágyából nem adom vissza. Olyankor elalszik nélküle. Valahogy megpróbálom leszoktatni róla, de a foga miatt néha csak rágja...
Csodálom a lelki erőd és a pozitív hozzáállásod! Az eredmény tutira nem fog elmaradni. Jövő ilyenkorra lesz egy szuszogó kis csomagod. :)

Jucmuc
Nem mindig könnyű, hogy teljesen magamra vagyok utalva, de ez van. Apának is rossz, hogy alig látja a fiát. Néha küldök neki MMSt, hogy azért még megismerje. :D Amikor itthon van, nem lehet őket szétválasztani, egész nap bohóckodnak. :)
Mekkorára nőtt Davide! :shock: Szép nagyfiú! Kár, hogy a pocakból többet nem lehet látni, de így is szép! :)

Tina
Naná, hogy emlékszünk. :D
Dávid gyönyörű nagyfiú lett!!!

Fleur
Lassan a finishben vagy! Várhatjuk a híret. :)

Évi
Csuda ügyesek a pöttömjeid!

Bea
Hajrá!!! :)

Heni
Levi is kb 1 hónapja indult el önállóan, de kétszer a valagára huppant, megijedt és azóta nem akaródzik menni. Mászni viszont, mint a villám! Kb. 1 hete figyelgetem, hogy ismét egyre többet áll és gondolkodik, hogy akkor most mi is legyen.

Kacsa
Feledik szülinapot is ünnepeltek? Akkor nekünk is nemsokára lesz. :D
Timi szédítő kiscsajszi!

Norwell
Ugye mostmár jól van Kende?

Syry
Őszinte részvétem a dédi miatt! :( :( :( Nagyon szép kort ért meg!
Vendég

Syry!
Őszinte részvétem dédi miatt. Tudom, milyen nehéz elveszíteni egy nagyszülőt. Én imádtam a dédimet, és példaképem is volt. Igaz messze lakott, másik országban, de gyerekkoromban nagyon sokat voltam vele. Ő is 94 évet élt. Levinek volt dédije, vagy neked?
Akkor drukk annak az egy tüszőnek!!!

Maci!
Levike előbb utóbb megbátrodik, és majd fog ő még úgy szaladni, hogy utol sem éritek. Biztos, nagyon nehéz neked, hogy apa ennyit utazik. De gondolom, annál jobbn értékelitek az együtt töltött napokat!!! Sziszkó egyébként senkinek nem volt hajlandó odaadni a gereblyét, pedig jött az eső, és gyorsan kellett volna összehúzni a száraz szénát :wink:
A pozitivitásom valamilyen isteni forrásból fakad, mert magamtól én is tipródást vártam volna el a történtek miatt, de saját meglepetésemre, tele vagyok reményekkel :roll: :roll: , aminek persze örülök, csak még magamat sem értem. Sokszor elgondolkozok, hogy talán kegyetlen ember lennék, hogy nem sírok még mindig a baba miatt :roll:

Jucmuc!
Nagyon szép kismama vagy! Mintha apa egy picit fogyott volna? Davide egy tünemény kis fürtöske kisfiú. Te magyarul beszélsz vele?

Panka!
Vettél valami szépen a WestEnd-ben? Én igen :wink:

Norewell!
Jobban vagytok?

Többiek?
Vendég

Sziasztok!

Képzeljétek Tündi már megáll egyedül, kapaszkodás nélkül, ami nálunk nagy szó, mert idáig annyira félt, nagyon kapaszkodott mindenben és már pár lépst is tett
hihetetlen egyik percben fél, a másikban rájön, hogy milyen jó

most megyek mert közben felébredt a lány, később még jövök

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Heni!
Hatalmas gratula Tündikének!
Vendég

Syry!
Őszinte részvétem... :(

Jucmuc!
Nagyon szép család vagytok, sztem Davide totál Rád hasonlít! Csini a pocód is! :)

Maci!
Addig van nyugi, míg a gyerök nem szalad... ;) Fogod Te még visszasírni ezt az időszakot... :lol:

Köszi az érdeklődést, Kende már talán kikeveredőben, viszont Saci... A hétvégénk elég húzós volt, Kendének három napon keresztül alig-alig vitték le a lázát a gyógyszerek. Kedden dokihoz vittem, aki vért vett tőle, abból megállapították, hogy vírusfertőzése van, és akkor már látszott a torkán, hogy herpanginája van. Herpesz vírus okozza és elég csúnya tüneteket okoz. Emellett ugye gégehurutja is volt, szóval jól bekaptuk... Saci most már köhög, éjjel nagyon sokszor keltünk, a fulladás határán szegénykémmel... Most a Rectodelt bekészítve, hátha kell, majd meglátjuk. Egyelőre lázasnak nem lázas, van egy olyan sanda gyanúm, hogy az anyatej áldott hatása (nem hajlandó lemondani a "pupu"-ról :lol: ).

Kép
Kép
norwell

Heni!
Nagyon ügyes a kicsid! :)

Kép
Kép
norwell

Heni!
Gratula Tündikének, nemsokára szaldhatsz utána:)

Angie!
Igen vettem, magamnak egy Next felsőt :lol: Nagyon szép csíkos, tarka színes,Volt hozzá egy fehér trikó is, de az kicsi volt rám, mert nem jól volt a 2 méret összepárosítva.Szóltam is érte,hogy akkor kérem fél árom(persze csak poénnak szántam)mire a csaj pironkodva mondja, hogy sajnos csak 25 -öt tudnak rá adni, és kaptam 25 % kedvezményt:D :wink: 8)
És te mit vettél?

Norwell!
Hát ezt tényleg jól benyaltátok!:(Gyógyuljatok hamar!Rectodelt kell Sacinak???Az elég erős szer, biztos tudod te is.Sajnos nekünk is volt mát szükség rá:(Csak azért írom, mert eddig betudtuk a betegség kísérőjének, de múlt pénteken voltunk pulmonológusnál, aki az anamnézis tükrében, ill. az aktuális tünetek alapján megállapította, hogy Emike asztmás:(

Jucmuc!
Jók a képek, látszik a lényeg:)Davide milyen vagány kispasi már!!!:)

Tina!
Én is emlékszem rád, persze!A te kisfiad is szépen megnőtt, nagyon édes:)
pankaa

Panka!
Szerencsére nem kellett, az éjjel már jobban is aludtunk, meg kezd neki hurutos lenni a köhögése. Asztma :(

Tina!
Neked nem is írtam... :oops: Hatalmasat nőtt a kisfiad! Ti nem terveztek kistesót?

Kép
Kép
norwell

Angie
Egyre jobban jön meg a bátorsága. Ma már egész ügyes volt, mindenféle formában fel tud állni, tett pár lépés. Volt benne valagrahupp is, de vigyorgott egyet és ment is tovább. :)
Levi a születésnapjára kapott egy homokozós készletet, abban volt egy rózsaszín gereblye. Tőle azt nem lehet elvenni. :)
Mindenki másként reagál, biztos, hogy benne van az a tudat is, hogy nem lett volna egészséges. Nagyon drukkolok, hogy több ilyen eset ne forduljon elő, Sziszkónak legyen egy eleven, egészséges tesója!

Heni
Gratulálok!!! Tündi nagyon ügyes!

Norwell
Biztos is vagyok benne, hogy visszasírom azokat az időket, hogy letettem és ott elvolt órákig. :)
Teljesen be van indulva a laptopomra. Amint hátat fordítok, már itt is terem, főleg az egér izgatja, mert világít. :)
Saci még mindig szopizik? Nagyon ügyik vagytok! Mielőbbi teljes felépülést!

Panka
Asztma?! Te jó ég. Jól tudom, hogy ki lehet nőni belőle? :roll:

Levinek jönnek a fogai, volt pár felettébb rossz éjszakánk. Egy őrlőfog most bújik ki, a másiknak se kell sok, viszont alul is jön neki 3...
Vendég

Mcika,

Persze, rossz lehet mindenkinek ez a helyzet.. :( kar, hogy apa nem talal közelebb valami munkat. Bar a mostani helyzetben az ember örül a luk van...kitartas a fogacskakhoz! :P Majd tenyleg teszek rendes pocakosat is, Evinek is igertem.

Angie,

Köszönöm szepen! :P Apa sajnos nem fogyott söt...:( a magas vernyomasa miatt nagyon oda kellene figyelnie..
Igen, en magyarul beszelek Davidevel amikor ketten vagyunk. Amikor apa is velünk van akkor olaszul is de meg mindig többnyire magyarul. Viszont ha tarsasagban vagyunk akkor szinte csak olaszul. Nagyon jol erti mindket nyelvet. Nekem pl. olaszul mondja, hogy mamma az apjanak viszont magyarul, hogy apa... :lol:

Nagyon örülök Angie, hogy tele vagy remennyel! Gonosz ember pedig semmikeppen nem vagy egyszerüen csak probalsz minel racionalisabb maradni, hogy megvedd sajat magad a meg több szenvedestöl. Ezert nem sirsz. Es ez igy van jol en sem tennem maskepp! Csak elöre neznek, kicsit az elejen olyan monoton robot modjara es beletemetkeznek a dolgaimba munka-gyerek stb...
Aztan idövel egyre jobban ereznem magam. Persze lehet, hogy tevedek de az a lenyeg, hogy egyre jobban legyel! puszi

Norwell,

Köszike! :P Igen, sokan mondjak, hogy tiszta anyja de sokan meg pont az ellenkezöjet.. :lol: Remelem jol vannak a kicsinyeid, az anyatej tenyleg csodalatos egy folyadek...pupu-nak mondja Sacika? :D A kislanyt en is szeretnem minel tovabb szoptatni majd. Bar Davidet is majdnem 14 honapig szoptattam csak a lombikra valo keszülödes miatt abba kellett hagyni bar mar O sem kerte szerencsere..

Panka,

Nagyon sajnalom, hogy Emiked asztmas! :( Es mi a következö lepes? Javasoltak valamilyen kurat? Köszi a kep dicsit!

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!

Norwell!

Meggyógyultatok? Jobban telt már a hétvége?

Jucmuc!

Nagyon szépek vagytok!

Syry!

Dédi miatt részvétem :(

Angie!

A legkevésbé se hinném, hogy kegyetlen lennél... Próbálsz talpra állni, de abban is biztos vagyok, hogy mindig emlékezni fogsz Maszatkádra...

Heni!
Nagy gratula TÜndinek, ügyes!!!

Panka!

Asztma :cry:

Maci!

Kitartást a fogzáshoz, bárcsak már mi is az őrlőfogaknál tartanánk...

Hoztam pár képet, olyan régen mutattam meg a kicsiket:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Syry
No mi a helyzet??? Szorítok
Dédid miatt őszinte részvétem...

Norwell
Remélem a gyerkőcök már jobban, tényleg jól rátok járt a rúd...

Angie
LH teszt szuper hír, remélem nem csak HCG. A munka pedig jó ötlet, hidd el gyorsan itt lesz a december.
Szilárd ügyes a bölcsivel. Hogy haladtok??

Kacsa
Timi már kész nő, de azért tud öltözködni :lol:

Jucmuc
Nagyon szép vagy és azért látszik az a poci, de majd jöhet egy standard oldal pocis is :)

Heni
Tündi nagyon ügyes, most már hamarosan elindul :)

Pankaa
És a házzal hogy álltok?

Maci
Fogzás miatt nem irigyellek, Lilla minden egyes fogával nagyon megküzdött. Azaz szinte minddel.

Évi
Hát ahhoz képest, h nemrég láttam a gyerkőcöket, hatalmasat nőttek :) Kis mászkálósok :)
Ja és nem priviben, mert így most gyorsabb, de ha csak az időpont a baj a Cseresznyevárral, akkor hívd fel az Erzsit, mert elég rugalmas. És lehet, h meg tudjátok oldani. Mondjuk nem tudom, h minden nap vinnétek, vagy csak pár napot?

Volt pár érdekes napunk. Lilla ugye fogzott :? hát nagyon nehezen viselte most. De már az utolsó négyből 3 kint és jön a negyedik is, úgyhogy tesó előtt valószínű legalább ezen túl leszünk.
És hát jött ez az erős hideg front és nagyon görcsöltem. Egyik éjjel Peti hajnalban ment magnéziumért, mert megijedt, h nehogy megszüljünk. Már bizonyos időközönként voltak fájásaim. Nem sokat aludtunk aznap
Szerencsére csak megrövidült a méhszáj és nem nyílt meg. Ugye a 36. hetet csak most töltöttem, szóval azért a múlt hét nem lett volna ideális.

Kép

KépKép
KépKép
fleur

Norwell!
Gyerkőceidnek gyors jobbulást! Ez mindig így van, hogy végig megy az egész családon, de minimum a gyerekeken. Láz akkor azóta sincs? Sacika pedig csak igya a puput, amíg csak lehet :)

Panka!
Először is, nagyon sajnálom az asztmát, ha valóban valós a diagnózis. Hátha mégsem, és ezt még simán kinőheti. Vigyétek őt majd sokat tengerpartra (mármint nyáron, amikor lehet). Én is asztma gyanús voltam 4 éves koromban, és anyuék vittek is a tengerpartra. 6 éves koromban már kutya bajom sem volt.
Na és a vásárlás! Igen, ott hagytam egy fél vagyont a WestEndben, de muszáj volt, mert amikor visszajöttem dolgozni, még úgy volt, hogy nem kell frissítenem a Szilárd születése előtti ruhatáramat (ami azok szépen leamortizálódtak), mivel télen nagy pocakom lesz, és kismama ruháim viszont kímélt állapotban megmaradtak Szilárdtól, és vele is pont télen voltam pocakos. Na de hát nem úgy alakultak a dolgok, és ruha nélkül maradtam. Ide bentre meg nem lehet farmerban meg sportosban járni (ilyenből bőven betankoltam a 3 év alatt). Tehát fél ruhatárat kellene venni. Vettem kosztümöt, felsőket, nadrágot, szoknyát. Összeget nem írok :wink:

Maci!
Na, akkor ez már szép haladás, ha mosolyog a popsi-hoppon :) Hát több ilyen esetet nem is élnék túl. De azt mondta a genetikus, hogy a Down kór nem ismétlődő két egymás után következő terhességnél, de előfordult már. Remélem, én ennyire peches nem vagyok.
Nem semmi, hogy Levinek egyszerre 4 foga jön, és az 5-ik is készülődik. Nálunk ilyen nem volt. Sziszkónak szép komótosan, két havonta jött egy fog. Nem is volt bajunk vele.

Judit!
Hát én pedig teljesen úgy láttam a képeken. Jaj-jaj, az nem jó akkor. A vérnyomás, szív nem vicc. Akkor neked kell hatnod valamivel rá :) Nagyon bírom a kétnyelvű gyerkőcöket. Remélem, jövő nyáron találkozunk, már nagyon kíváncsi vagyok rátok, és akkor már a picurkát is látnám. És hátha akkor már nagy hasam lesz!!!

Évi!
Hát, ezek a gyerkőcök csudaszépek!!! Látod, nem csak a Kaáliban tudnak szép gyerekeket csinálni :wink: azaz nem a Kaálinak köszönhetitek Dórika tökéletességét, hanem magatoknak.
Lenne egy kérésem! Meg van még annak az asztalosnak a telefonszáma, aki az előző lakásotokban csinálta a bútoraitokat. Egyszer elküldted, de akkor nem volt aktuális, és most kellene. De ha azóta tudsz másikat, jobban, szívesen fogadnám priviben a tel.számát.

Virág!
Múlt hét még korai lett volna (bár nézz Szilárdra, a legtökéletesebb 35 hétre született gyerkőc :) ), de innentől már jöhet bármikor!! Lillának kint van 19 foga? Nagyon ügyes! Szilárd még csak most növesztgeti a leghátsó rágóit, de nem sieti el, és csupán annyi van, hogy folyton rágja az ujjait. Mutató és kisújj egyszerre a szájában. Vicces látvány.

Képzeljétek, nekem ma megjött :shock: :shock: Még négy hét sem telt el a szülés óta. Mondjuk, ennek kifejezetten örülök, mert ez azt jelenti, hogy szépen működik minden. Ez adott nekünk két hetet, ennyivel korábban tudjuk majd elkezdeni a babatémát. Na meg már apa sem bírt volna ki még két hetet :wink:

Sziszkóm ma nagyon zokogott, amikor otthagytam az oviban. Igaz, 10 perc múlva, amikor telefonáltam, már semmi baja nem volt, és szépen játszott a gyerekekkel, jókedvűen. Amikor apa viszi, semmi gond nincs. Ezért úgy döntöttünk, hogy apa fogja reggel vinni, és én hozom el. Úgy fájt a szívem otthagyni őt, mert ilyen szívfájdalommal még sosem láttam sírni :(

Jó hosszú lettem, bocsi! Mindenkinek szép napot!
Vendég

Angie,

En is nagyon remelem, hogy jövö nyaron el tudtok majd jönni mifelenk! :P Es addigra mar biztos szep nagy pocid vagy szep kis babad lesz! :wink:

Fleur,

Köszi szepen! :P Huha szegeny gondolom megijedtel a fajasoknal! Az a lenyeg, hogy jol alakult minden es igy is fog folytatodni! :P

Evi,

Ezek a gyerekek gyönyörüek!!! :P Es milyen kis szöszikek! Nagyon szep kis formasak latszik, hogy elegedett babak! Gondolom milyen büszke lehetsz rajuk! :P En Dorikadrol ugy szeretnek latni egy-ket fotot ha majd esetleg lesz idöd es keznel kep is.. :D

Puszi mindenkinek! :P

Kép
Kép
jucmuc

Jucmuc!
Hm, én úgy gondoltam, hogy ti jöttök erre :D Mi nemigen megyünk mostanság Olaszországba, megszűnt egy időre ez a jó kis üdülési lehetőség. Talán, ha vége a válságnak, a cég újból szponzorálja ezt a nyaralót. Ti inkább jöttök haza rokonlátogatóba, és én erre gondoltam. (Én láttam Davidet élőben, és akkor én nagyon az apukájára hasonlítottam. Persze, azóta eltelt egy kis idő, és lehet, hogy forult a kocka. De lényeg, hogy gyönyörű szöszike kisfiú.)
Vendég

Sziasztok!

Fleur!
nemsokára ismét babázol, de jóóóó!!!!:D
Lillának kitartást a fogacskákhoz!

Angie!
Persze, a tenger a szomszádban van, majd minden nap odajárunk.
:wink: :lol:
Nem az a klasszikus asztma, csak betegségnél jön elő, és akkor sem annyira durva, nem fullad, nincs megijedve, stb.
Na akkor tényleg jól shoppingoltál!Az nekem is menne, csak kéne hozzá jóóóó sok mani 8)
Nálunk is ez volt egy időben, hogy bújt a nyakamba, nem sírt, de amikor apa vitte be, akkor nem volt semmi gond.Rafkósak ezek a kölkök :wink:
pankaa

Syry!
Úgy izgulok! Mikor tudunk már többet? Még csak pár nap, úgy-e??!!

Panka!
Ja persze, én is gondoltam, hogy itt a közeli tengerpartra majd leugrotok hétvégenként :) Szerintem ezt ki fogja nőni. Nem mondott semmit erről a doki? Hát, nekem is mélyre kellett nyúlni a pénztálcámban, de muszáj volt, mert rongyokba nem járhatok be az irodába. Mondjuk, amúgy is jól esik néha valami újat, szépet venni :)
Vendég

Angie
köszi aranyos vagy. meg mindenkinek köszi a drukkokat.
most ha jól számolok a 20. napon vagyok. dokinál ugye 12-dik napon voltam. szerinte 14 nap körül lesz (volt) peteérés. a legnagyobb tüsző akkor érés közelben volt. ehhez képest tegnap -ma (19-20) napon van nyák. :oops: végülis 18. napon együtt voltunk, úgyhogy hátha odaértek addig, azért ma is ráhúzunk... :oops: :D azért a 12. napon még 3-4 kis tüszőt lehetett látni, lehet az(ok) ért(ek) most meg. :shock: 30-35 ödik nap táján kiderül.
Akkor már dolgozol újra? Bevásárlás jó dolog. (bár én sokszor nem szeretek magamnak venni, mert nem vagyok kifejezett konfekció méret. rövid lábam kezem van, széles csípőm. ezért sok ruci nem jó rám.
:evil: )

Pankaa
sajnálom az asztmát. de ezek szerint van remény, hogy kinövi, meg akkor nem is ölt súlyos formát Emilinél, szerencsére, ahogy írod.

Jucmuc
nagyon jók a képek, bár a pocakot csak sejteni lehet a képek alapján. (tényleg legjobban oldalról látszik.) szép család vagytok.

Évi
de nagyok lettek a "legkisebbjeid"
:wink: Dóriról nincs kép, ami mostanában készült?

Mindenkinek köszönöm a részvét nyilvánítást Dédivel kapcsolatban. Hát a múlt héten nagyon erre koncentráltam, illetve megviselt a dolog. (pedig nem az én Nagymamám volt, hanem a páromé, de már több mint 3 éve együtt laktunk, úgyhogy olyan volt, mintha az enyém -is- lenne.) A kórházba, meg sok helyre én mentem ügyet intézni, meg a kis éjjeli szekrényét is átválogattam. megvannak még az elemi-, meg polgári iskolai bizonyítványai is. nagyon jó tanuló volt, csupa jeles, egy egy jó közte. rosszabb jegye nem is volt. találtam kis kézzel írott noteszt is, amibe a keresztrejtvényhez jegyzetelte le az idegen szavakat, különleges kifejezéseket. Mindezek ellenére világéletében fizikai munkát végzett, egy konfort nélküli lakásban élt, és mégis 90 évet megélt. :)

bocsánat, ha nem reagáltam mindenkinek a hozzászólásához.

Kép

Kép
syrynx

Angie,

Ertem. Sajnalom, hogy megszünik ez a nyaralasi lehetösegetek!
Mi nem tudom meg, hogy fogunk tudni egyaltalan hazamenni majd ket picivel. De szerintem ha megyünk is örülök majd ha a legközelebbi hozzatartozoimhoz sikerül eljutni. Amikor Davide 6 hos volt es otthon voltunk nagyon nehez volt nagyobb tavolsagokra menni, most pedig lesz egy 6 hos es egy ket es fel eves... :wink: Persze semmi nem lehetetlen majd meglatjuk. :P

Syry,

Drukkolok nektek erre a honapra! :P

Kép
Kép
jucmuc

Jucmuc
Az a legnagyobb baj, hogy úgy elszaladt a törlesztés, hogy egy 8 órás melóval nem tudna annyi pénzt keresni, hogy ki tudjuk fizetni. :( Nagyon meg kell gondolnunk, hogy mire adunk ki pénzt. :?
2 fog már előkerült, de még jönnek...
Meg van már a lánynevetek? :)

Évi
Jajj, ezek a gyerkőcök! Zabálnivalóak! Ádám azzal a huncut mosolyával...

Fleur
Kitartást a maradék fogacskához!
Lehet izgulni, Dani bármikor jöhet. :)

Angie
Levinek nagyon sokáig nem jött foga, vigyorgott a meglévő hattal. Most bepótolja... :?
Levi bátorsága olyannyira megjött, hogy le sem áll. :D Gondolt egyet, felállt és azóta köröz a szobában. :D A folyosón és kint még fogni kell a kezét, de nagyon ügyes.

Syry
Én se vagyok konfekcióméret... Ami derékban jó, csípőben széles, a vállam meg felettébb kiszélesedett a Levi-tornának köszönhetően. :D
Nagyon szép kort ért meg a dédi! Mi tegnap a szomszédunk temetésén voltunk, 47 éves volt. :(
Vendég

Sziasztok Lányok!

Csatlakozhatnék?
Jeges Macika, mi már ismerjük egymást, én a Melus voltam anno és a fvári topikba is írogattam régen.

Szóval, van egy lassan egy éves Kismanó fiam, ő Marcell.
Szeretnénk kistesót, kb.egy hónapja gondoltuk ezt el....igaz, 1x volt csak pirim, és még szopiztatok 2x egy nap.
Vendég

Sziasztok!

Vagyogatok én is, csak néha elkap egy-egy lendület és akkor napokig rákoncentrálok bizonyos dolgokra (pl. karácsonyra naptárat készítek a nagyiknak, adventi naptár ötleteket vadásztam), Timinek megvan már a karácsonyi ajándékok fő része is:
http://www.tulli.hu/product_info.php?products_id=19315
és egy állatkertes duplo

Syry!

Kicsit megkésve, de részvétem a Dédi miatt!

Kistesóhoz pedig újult erővel drukk-dukk!

Fürtöske!

Üdv köztünk! Mesélj egy kicsit magatokról, a kisfiadról!

Nekem egy 2,5 éves csajszim van, Timi.

Csinálok táblát, ha gondolod, add meg az adataitokat, születésnapok (tied, a kisfiadé), névnapok, születési adatok. De az előző lapon van is fent tábla, ott meg tudod nézni. Fényképet is szívesen látnék a kisfiadról!

Maci!

Gratula Levi beindulásához!

Fleur!

Hogy vagytok? Azért ugye kapunk majd értesítést, ha osztódsz?!

Évi!

Gyönyörűek az ikrek! Dórit is szeretnénk látni!

Jucmuc!

Ti is szépek vagytok!

Jucmuc! Angie!

Olaszországban nem tudtok nekem ajánlani, vhol a felső részen nem heringes tengerpartos részt/városkát/falucskát?

kacsa14

Szia Melus! :)
Gyorsan elszántátok magatokat a tesóra! Maradsz RLnél? :)
Majd hozz képet a kismanódról. :)

Kacsa
Micsoda házikója lesz Timinek!
A karácsonyi frász kezd rajtam is kitörni. Apával mi is saját készítésű ajándékokon gondolkodunk, személyesebb (és olcsóbb is).

Ma voltunk sétálni, Levi csajozott. Időben kezdi. :lol:
Az óraállítás némileg megkavarta, remélem, gyorsan megszokja. Meg én is... :?
Vendég

Sziasztok Lányok,

köszönöm a kedves fogadtatást, majd igyekszem képbe kerülni.

Szóval Egy éves lesz Marcikám november 7.-én.Elég siokat vártunk rá, majdnem 2 évet.
Már Tapolcára mentünk az első kivizsgálásokra, amikor a 3. napi hormonvérvételre már nem kellett mennem..... :lol: :wink:
Akkor már ott lapult a pocimban Marcell.De még a doki sem látta akkor uhu-n.
Volt ezt megelőzően egy P4-es citológiai leletem is, amit aztán Győrben szépen megműtött Szalai dr.Egyébként állitólag ez is közrejátszott hogy nem jött össze a baby. :?

Most annak reményében,hogy talán ez is gond volt-indulunk neki a kistesónak.....
Egy kép tegnapról a rosszcsont Kismanómról, ahogy tejpépet eszik :lol:
Kép
Vendég

Macika :)
Azt hiszem maradok RL-nél, bár a szülésnél nem voltam túlzottan megelégedve :?
Vendég

Ja, Kacsa, adatok:

Én születtem:1975.08.05.névnap:dec.2.
Marcell:2008.11.07.Székesfehérvár
névnapja:január 9.
Vendég

de lökött vagyok(velem lesz tele az oldal)Marci született:4 kg és 59 cm

Aztán visszaolvasok nemsokára
Vendég

Fürtöske!
Üdv köztünk! Nagyon édes Marcikád, ahok a szőke fürtök! Kicsit le van lassulva a topikunk, de azért írogatunk, és szeretettel várunk téged is és drukkolunk neked a gyors babásodáshoz!

Syry!
Akkor már visszafele számoljuk a napokat. Hétvégén tesztelsz, ha nem jön meg? Annyira kíváncsi vagyok, és nagyon drukkolok. Ha összejött, akkor esteleg ketten is lehetnek? Egy petécske az közepén egy meg a későbbiből :roll: Na erre most kíváncsi leszek!!!

Jucmuc!
Persze, tudom, hogy ilyenkor az ember azt sem tudja, melyik rokonhoz, ismerőshöz rohanjon. De hátha mégis :wink: Tényleg, találtatok már nevet?

Kacsa!
Hogy érted, hogy nem heringes? Mi Caorle-ban voltunk, de a környéken nagyon sok kis üdülőfalu van, és mind nagyon szépnek tűntek. De Jucmuc biztos hitelesebb infot tud majd adni.

Maci!
Akkor, ha eddig súlyproblémáid voltak, meg fog oldódni ez a gond. Futhatsz a fiad után :D Főleg, ha máris a lányokat hajtja :lol: Akkor nálatok a jelenlegi körülmények miatt nem is jöhet szóba tesó? Kemény lehet apának, de milyen rendes, hogy ennyit melózik, hogy eltartsa a kis családját. Tiszteletem neki!

Nálunk az óraátállítás nem okozott gondot, de eddig sem volt problémánk vele.

Többiek, hogy és hol vagytok????
Vendég

Ja Kacsa, már akartam írni, hogy Timcsa a második 2,5 szülinapos képen annyira bájosan mosolyog. Nagyon édes kiscsaj! Ti mikor is kezditek a ketteske projektet?
Vendég

Egy kép a kis drágámról. Kesztelyen készült a hétvégén. Voltunk Kehidakustányban egyet csobbanni, amit Szilárd is nagyon bírt. Alig tudtuk kirángatni a vízből.

Kép
Vendég

Angie!

heringes: napernyő-napernyő hátán a parton ...

Caorle-t ismerem, ill. játszótéri kisbarátunkék ott voltak, nézegettem is, de ott nekem még mindig megvan a hering effektus + széles a part és mire egy messzebbi szállásról odabaktatok, elunom a fél életem

mi Horvátban olyan helyen voltunk, hogy a háztól 200 m-re volt a part, volt egy max. 5 m-es partszakasz és kis zártabb közösség volt, nem egymás hegyén hátán volt 100ezer ember

majd megmutatom a krétai nászutas szállodánkat, ott is bejött a hotel-tenger távolság, elrendezés

köszi a Timi dicsit!

2eske majd 2011. nyarán indul a megvalósítás útjára
(tudod, segítség hiányában Timit előbb szeretném bezsuppolni az oviba, aztán, rögtön nem akarok, hogy ne terhesen hozza haza a betegségeket, úgyhogy majd a köv. nyáron, mert bejött ez a tavaszi szülés, persze ez csak terv, de annál hamarabb nem valószínű)

Sziszkó teljesen nagyfiús ezen a képen!
Tegnap a játszin is megkérdezte egy csaj tőlem, hogy Timi most kezdte az ovit? Mondom, még csak 2,5 éves ...

Fürtöske!

Édes a kisfiad!

Beírtalak a tábliba, majd vmelyik nap hozom!

Maci!

Én még a saját készítésű adventi naptárt sem tudom bevállalni, örülök, ha a házimunka halad ...

kacsa14

itt egy kép, bár nem a legjobb:
http://atlantisbeach.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=5&Itemid=5&lang=en

a sárga 2 szintes épület a hotel, átmész egy 2 sávos úton és ott a part :) 3-4 sor napernyő és ott a tenger :)

na, vmi. ilyesmi kell nekem :)

kacsa14

Kacsa!
Én sajnos nem tudok ilyet. Mi olyan helyen voltunk, ahol a tengerpart kb 3 perc sétára volt. Nekünk bejött. Volt 4 sor napernyő, és a part közvetlen közelében pedig egy 5 méter széles sávban homokos part. Ott nem voltak napernyők felállítva, csak maszekben. Ott nem volt tumultus. De más helyeket nem ismerek
Szilárdot is mindig 3 évesnek nézik, pedig olyan kis stöpszlike a maga 88 centijével. Mintha a mai gyereke fejelettebbek lennének, vagy csak mi látjuk úgy a saját gyerekünket?!?
Hát, ha én is annyi idős lennék, mint te, akkor én is megengedhetném magamnak ezt a luxust, hogy számolgatok, sakkozgatok, hogy ne essek télen teherbe, de nincs időm ilyenekre, sürget a korom. Én is félek a téli teherbe eséstől, mert mindkét spontán vetélésem januári terhesség volt. De most a harmadikkal NEM lehet gond, és kész. Szilárdnak is megparancsolom, hogy ne hozzon semmi bacit haza az oviból :roll: :roll:
Vendég

Angie!

Amit írsz, az elég jól hangzik! Nem tudsz róla mutatni képet? Azt írtad, hogy Nektek ez megszűnt, de gondolom maga az ingatlan az marad ...
A 4 sor napernyő még elmegy. :)

Timi 94 cm körül van.

Hát ja, a koromba még belefér. :)

kacsa14

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

kacsa14

Kacsa!
Fogalmam sincs, mert mindent a cég intézett. Azt tudom, hogy a Guest utazási irodán keresztül, de állítólag baromi drága, ha teljes árat kell fizetni. Ahhoz viszont nem volt annyira extra hely. Heti 60e ft-ért 5 főnek megérte, de a triplájáért már nem mennék oda. Voltak sokkal luxusabb helyek is, aminek az ára gondolom, ennél is több. Ha nagyon megeröltetem az agytekervényeimet, akkor mintha Lompo az olasz utazási irodának a neve, aki azt az üdülőtelepet üzemeltette. Ha tudsz angolul, lehet, hogy találsz ez a név alatt infókat, képeket a helyről. Lehet, hogy mindjárt utána nézek a neten, és küldök egy linket....
Vendég

Vendég

Most nézem, hogy milyen hosszú a táblánk. Jó sok baba született ebben a topikban, és még hány baba nincs benne! Az inditó csapat már lemorzsolódott, pedig velük lehet hogy dupla ennyi baba lenne :)
Vendég

Mi ez a nagy csend errefele?! :roll:

Syry!
Úgy-e még nem jött meg? Mikor tervezel tesztelni? Jaj, annyira izgulok, és drukkolok neked!!!

Többiek??

Virág????????

Fürtöske, te merre vagy?
Vendég

Angie
itt vagyok. piri még nincs. :lol: :wink: hétfőn gondoltam hogy veszek tesztet. akkor 32. napon leszek. picit már elkezdett menizsen fájni a pocim, de ebből még bármi lehet, ugye? (Máténál is azt hittem meg fog jönni, oszt mégse. :wink: )
Tegnap megszületett a barátnőm kisfia (Benedek). 4250 grammal. :D :shock: éssss ekkora babát sikerült gátvédelemmel megszülnie!

Fleur
én is épp ma gondoltam rád, már nem emlékszem a pontos dátumra, de már nagyon közeledik,ugye? adj hírt magadról.

Fürtöske
üdv itt. nagyon helyes Marci! mielőbbi tesót kívánok nektek!!!!!!!!

Kép

Kép
syrynx

Syry!
Hú, ez jó hír. Nekem eddig mindegyik terhességemnél (mert úgy-e volt egy pár :cry: ) mensisen fájt a hasam. Ez nem jelent semmit. Piri meg tartsa magát távol a hétvégére, a pozitív tesztig, aztán még jó sokáig!!
Én úgy tudom, hogy Virág 38 hetes most. Még akár 2-3 hétig is egybe lehet. Azért drukk neki!

Virág!
Ki fog híradózni? Nehogy lemaradjunk itt az izgalmakról :wink: !!!

Sziszkóm na nagyon ügyes volt, és sírás nélkül maradt az oviban. Azt mondják, hogy nagyon jó gyerek, és nem tudnak rá rosszat mondani.
Én pedig hétfőhöz egy hétre megyek kontrollra. Hátha azt mondja a doki, hogy olyan szép a méhnyálkahártya, hogy még egy mensi és lehet próbálkozni. Már tűkön ülök, hogy mikor kezdhetünk megint.

Lányok gyertek! Ne lustizzatok :wink: (na persze, lustizás :D )
Vendég

Sziasztok!

Nem nagyon volt mire reagálni + velünk sem történt semmi különös, én ezért nem írtam, mert nem tudtam mit írni.

Angie!

Sziszkó nagyon ügyi!

Tesóval meg legyél kicsit türelmes, azért már csak egy előrehaladott terhességed volt! Azt mondják, annyi idő kell a regenerálódásra, amíg tartott a terhesség!
De persze szorítok, hogy szépen javulj, mert az mindenképp jó jel!

Syry!

Drukk Neked is!!!

kacsa14

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?