Új privát üzeneted érkezett!

[quote]d írta:e ész az nem igen szorult bele!

:) :) :)
Na jó ezen most én is mosolygok? de mi is ez? nem hangzik valami jól!
a pszichologust meg nem kell szégyelni. Igenis, ha szükség van rá, igénybe kell venni. Én is jártam, mert nem találtam más kiutat a betegségemre. és ha segít, akkor fel kell keresni!!!!

[quote]P írta:endi! Minjá elindulok és meglátogatlak!!!

GYere!!! :) :)
Vendég

HURRRRÁÁÁÁÁÁÁ LAPTETŰ!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bocsi! :oops: :oops: :oops: :oops:
Vendég

Brid! Miből gondolod, hogy Pendi babás?? Én nem figyeltem eléggé??? :shock:

Kép

Kép

Kép
nócika

ÁÁÁÁÁ! Én már nem zavarlak! Pláne nem ilyen késön!! Csak vicc volt! Bár ha neked is jó akkor megbeszélem apácskával és holnap meglátogatuk!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Ja és a lapostetühöz meg gratu!!!!
De arra még mindig nem jöttem rá, hogy Brid miből veszi, hogy babás vagy! Mesélj csak!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Bridget!
Én sem tudom miért írtad, hogy babás lennék. De egyébként, ennek fizikailag nincs esélye...... Már sajnos 3 hete nem voltunk együtt. És azt hiszem, ahhoz az kell.... :oops: :oops: :lol: :lol: folyamatosan 5 napos anyagot kellett leadni, és ugye nem lehetett. Mire lehetett volna, nem voltunk itthon, és mire itthon voltunk, megint 5 nap karantén..... Mostmár azért jó lenne. Bár először én is vetetnék bacit a nőgyógyinál.
Vendég

Na akkor ez a hónap nálatok sem volt a legnyeröbb! Mi ebben a hónapban mindössze 2x voltunk eggyütt! Abbol 1 a kocsiban a reptérnél egy meg az ágyban! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika

Nócika
Sajna a holnap, holnapután nem jó! De jó az ötlet, és akár a jövő héten össze is hozhatjuk. Jaaa, az nem jó, mert mindszent. akkor utána??? Na nem írok időt, hanem majd megbeszéljük akkor.
Vendég

Igen, de ti legalább voltatok! :) :) És az az autós sztori... :lol: :lol: :lol: :lol: az felér egy havi adaggal! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Rendben drágám! Igérem neked, hogy még idén meg lesz a nagy talika! A zöldborsó levesről viszont Én le kell mondjak! Mert sok benne a szénhidrát! Ugyhogy az kilöve!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép

Kép
nócika

[quote="pendi"]I írta:pendigen, de ti legalább voltatok! :) :) És az az autós sztori... :lol: :lol: :lol: :lol: az felér egy havi adaggal! :lol: :lol: :lol: :lol:

Na ne is mond! Ez komolyan egy felírhatatlan élmény volT!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Óóóóóó!!! Tényleg? Na nem baj, az majd jövőre lesz. Majd kitalálunk valami okosat, hogy neked is jó legyen. Összedugjuk a buksinkat, és kiötöljük. :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ja és hogy most itt van piri olyan szinten van hiányom, hogy az kész!!! Ha lehetne minden pillanatban ráugranék apácskára!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika

[quote]N írta:a ne is mond! Ez komolyan egy felírhatatlan élmény volT!!!!

Hát azt elhiszem!!! :lol: :lol: :lol: Valamikor 18 évesen csináltam utoljára ilyet! De apácskával szívesen megbújnék a természet lágy ölén, egy ilyen huncuttságra! :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:
Vendég

[quote]J írta:a és hogy most itt van piri olyan szinten van hiányom, hogy az kész!!! Ha lehetne minden pillanatban ráugranék apácskára!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

És mi tart vissza Drágám!!!?????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Nekem most akkor is mehetnékem van! Mondom is apácskának, hogy vigyen el valahova, mert itt ültömben meghülyülök!!!!! :D :roll: :wink: 8) :lol: :o :o :o :o

Kép

Kép

Kép
nócika

ja piri!!! Ok, tényleg nem vagyok képbe :oops: :oops: :oops:
Vendég

Háááááááááááááátttttt! Igy nem valami kellemes! Igy tudod én nem nagyon tudom ugy ellazitani magam! :lol: :lol: :lol: :lol: Sajna!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Meg tudod igy nem szeretjük a kecsapot!

Kép

Kép

Kép
nócika

bocis, de reggel adtam le a szolit, és ugye utána anyumnál voltam, most meg már szelektiven olvasok! :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:

Menjetek el valamerre apácskával! ha ehhez van kedved....
Vendég

na, már bocsi helyett bocist írok. TÉnyleg le kellene feküdnöm már... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Drágám! Akkor tessék szépen lefeküdni!! Egy jó forro fürdö és irány az ágy!

Amugy meg már peccegetem igy menet közben neki, hogy menjünk el a régi ismikhez! Már vagy fél éve probálunk összehozni egy randit, de mindig a meló most meg itt a hosszu 7vége! Szal lehet az lesz belöle!

Kép

Kép

Kép
nócika

Noci
Pendi ossze vissza irt...vgyis kisse meg volt zavarodva :lol: Kismamis tunet :wink:

Pendi
En majd befalom a borsolevest 8) :lol: Nyami nyami :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Amugy meg a szelektiv olvasás az káros az egészségre4!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika

A csimmam meg ilyen 8) nem am nevetni :lol: majd magamon is lefotozom mert felveve jobb 8)

Kép

itt kinagyitva ralehet zumm:
http://images.google.com/imgres?imgurl= ... 7%26sa%3DN

KépKép
bridget0801
Kulfold

Egy pill. mert a tesóm újra hívott :lol: :lol: :lol:
Vendég

[quote="bridget0801"]N írta:bridget0801oci
Pendi ossze vissza irt...vgyis kisse meg volt zavarodva :lol: Kismamis tunet :wink:

Pendi
En majd befalom a borsolevest 8) :lol: Nyami nyami :oops:

Brid! Aszondod?? Kismamis tünet??? Na akkor Ő lesz az első zebrásunk????? :D :D :D :D Ugylegyen! Biztos turulmadárral álmodott!!
És a borsó levesem részét neked adom! :D
Én szépen lefogyok! Olyan csini leszek mint Te és akkor egészséges leszek és akkor én is eszek borsó leveskét!!! nyami-nyami!

Kép

Kép

Kép
nócika

Brid! Szerintem kurv fa...a a csizmid!! Nekem állati nagyon tetszik ám!! ilyen nekem is kell! És nem nevetek csak anyázok és ilyet akarok én is!!!! Bizti nagyon kényelmes is! Ugye??? Drágába kerül?? Húúú nagyon jó!!! Egészséggel viseld!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Latod Noci mondom en....mar erted mirol beszelek :?: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

[quote="bridget0801"]L írta:bridget0801atod Noci mondom en....mar erted mirol beszelek :?: :lol:

Most ezt nem vágom, hogy mire írtad!!! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép

Kép
nócika

Ja a kismaminkról???

Kép

Kép

Kép
nócika

A csimma marha kenyelmes es vegre nem azott el se a cipom se a farmer szara mert terdfarmet vettem fel es a csimmat 8) Kenyelmes es ngyon biztonsagos is :wink:

Mi ugye kint vettuk amcsiba nem ocsoert :roll: :oops: de tuti otthon is van :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Óhhh! titta hüle vagyok!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

[quote="nócika"] írta:nócika
[quote="bridget0801"]L írta:bridget0801atod Noci mondom en....mar erted mirol beszelek :?: :lol:

Most ezt nem vágom, hogy mire írtad!!! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Na ma te is kezded? :shock: :lol: :lol: :lol:

Hat megint nem emlekezett valamire....vgyis ha jol emlexem szelektiven olvasott vgy mi :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Na vagyok!
Ezért jó az ingyen beszélős telefon! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nócika
akkor tessék kocsiba ülni, és elindulni. Aztán legalább megnyugodnál, és tudnál pihizni is majd.
[quote]A írta:mugy meg a szelektiv olvasás az káros az egészségre4!!!

igyekszem is nem agy olvasni! :lol: :lol: :lol: :lol: kisebb-nagyobb sikerrel.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Bridget
[quote]N írta:oci
Pendi ossze vissza irt...vgyis kisse meg volt zavarodva Laughing Kismamis tunet Wink

Pendi
En majd befalom a borsolevest Cool Laughing Nyami nyami Embarassed

:lol: :lol: :lol: :lol: Hát, ez most egy 24 órás szolgálatnak tudható be. Sajna.... Jobb lenne, a babás verzió!! :lol: :lol: :lol: :lol:
A borsó leve, meg még állja! Csak gyertek, és megfőzöm!! :lol: :lol: :lol:

Húúú az a gumicsizma meg tényleg pofás kis darab!! :lol: :lol: :lol: Nagyon tetszik!
Vendég

Igen! valószínű, hogy itthon is van! De bizti nem ilyen szép kockás! Én imádom a kockásat!!! Mikor az ágyat vettük azt is kockásat akartam, de apácska nem akarta mert Ő meg utálja a kockásat!!! :twisted: :twisted: :( :o :cry: :? :x

Kép

Kép

Kép
nócika

Brid! Szerintem Pendi már nem csak szelektiven olvas hanem szelektiven ír is!!! hihihihihihihihih :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika

Na tessék már Nóci is kezdi a megzavarodást! :lol: :lol: :lol: :lol:

[quote]n írta:ócika írta:
bridget0801 írta:
Latod Noci mondom en....mar erted mirol beszelek Question Laughing

Most ezt nem vágom, hogy mire írtad!!! Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

Nócika
Úgy látom, már te is edzel a babásodásos olvasásra, írásra :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ja és Én nem kezdem, hanem csak folytatom! Én szeretek nagyon hasonlitani a másikra!!!!! hihihihihihihih :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika

[quote]B írta:rid! Szerintem Pendi már nem csak szelektiven olvas hanem szelektiven ír is!!! hihihihihihihihih Laughing Laughing

miért?????? :lol: :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Brid! Akkor már csak neked kell beálnod a sorba!!!!!! Tessék csak tessék!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Mert olvasd vissza amit írtál!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Pendi
Csak hulyulok am :wink: :lol: :lol: Vicces kedvemben vgyok :wink: Jah es gratula a laptetuhoz 8)

Noci
Ez egy Burberry csimma az mindenhol ilyen kockas :wink: Jah es elfelejtettem irni de dilodokihoz en is jartam :oops: :lol: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Úgy-úgy!!!
Bridget

Van kiadó hely!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Na ezt most en se ertem :shock: :? :lol:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Nócika
Olvasom- olvasom, de nem vágom a dolgot :oops: :oops: :oops: :oops:
Léééécccci segííííts!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bridget
Örülök, hgoy vicces hangulatba vagy!
Végre!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Mit irt el Pendi? :? :?: :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Én nekem ez nem megy! Nem tudok kicsi idézetet rakni! Pedig ki akartam emelni!

Kép

Kép

Kép
nócika

Írja le nekem valaki lécci, hogy hogy a görcsbe kell kicsi idézetet rakni csinálni, mert ez engem fog kicsinálni!!!! :twisted: :twisted:

Kép

Kép

Kép
nócika

Csajok én már szakadok a röhögéstől, mert már nem tudom ki-kivel van!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?