Új privát üzeneted érkezett!

Angie!
Nagyon-nagyon sokat gondolok Rátok!!! Drukkolok!!!

Kép
Kép
norwell

Angie
Nagyon-nagyon drukkolunk!!!!
Vendég

Angie!!Drukkhegyek mennek!! :wink: ++++++++++++++++++++++!!!!

Kép
bea27

Angie!

Kívánom, hogy ma egy hatalmas kő gördüljön le, és minden rendben legyen veletek!

puszi

ők azok (http://gallery.kovacs-telekes.org/v/bar ... m.jpg.html) meg a csíkos pólós kisfiú. szóval csak azt kívánom, hogy a 75% jöjjön be!!!!

tjuca

Sziasztok Lányok!
Csak egy gyors bejelentkezés, mert annyira aranyosak vagytok, hogy így gondoltok rám.

Az Istenhegyin voltam chorion-boholy biopszián (lepény mintavétel). Egyáltalán nem fájt, viszont az elején úgy nézett ki, hogy nem tudják megcsinálni, mert a lepény teljesen rajta van a méhszájon, és azt hitték, hogy nem férnek hozzá. Aztán elküldtek pisilni, és addig nézték utána, hogy végül mégis úgy látták, hogy hozzáférnek. Az egész 5 perc volt, kaptam egy érzéstelenítőt hasba, ami még kevésbé fájt mint egy injekció, a többit már nem éreztem. Szúrtak egy nagyobb tűt, amibe egy másikat, és azzal vették a mintát, pár milit. Kaptam egy anti-D szurit popsiba, mivel negatív az RH-m. Viszont a tarkóredő sajnos tovább nőtt, most 3,3-3,4-nek mérték, és orrcsont továbbra is bizonytalan. Ennek ellenére bíztattak, hogy ők már láttak 1:2-höz kombinált eredménynél negatív végeredményt.
Semmi más rendellenességet nem találtak, minden egyéb érték tökéletes. A baba 74 mm, minden más mérete normális. 14+0 a kora.
Eredmény a hét második felében lesz. Akkor majd jelentkezem. Aki szokott, azt kérem továbbra is, hogy imádkozzon értem!

Köszönöm, és puszilok Mindenkit!
Vendég

Angie!

Pihengess! (azt szokták kérni ilyen beavatkozás után, ugye?)

Én nem imádkozom, de drukkokat küldök ezerrel!

(a tarkóredőnek ilyenkor van még jelentősége? nem azért nézik a 12. héten, mert akkor a tuti, hogy mekkora és utána már változgat, úgy mint pl. az AFP is csak a 16. héten a jó, utána már értékelhetetlen az eredmény)

kacsa14

Angie!

Örülök, hogy sikeresen túl vagy a biopszián! Iszonyúan drukkolok nektek!!!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Angie!

okés.

tjuca

Angie
+++++++++++++++++++++++nagyon nagyon nagyon
Remélem mihamarabb jó hírekkel jössz.

KépKép
KépKép
fleur

Angie,

Nagyon sokat gondolunk rad varom a jo eredmenyt, hogy megnyugodhassatok! Puszi

Kép
Kép
jucmuc

Összeszorult torokkal írom, hogy az eredmény sajnos POZITÍV, Down kóros a baba :cry:

(Én az orrcsont hiányában erre számítottam, de ennek ellenére baromi nehéz most.)

Köszönöm szépen, hogy gondoltatok rám. Ha összeszedtem magam, jelentkezem.

Puszilok mindenkit!
Vendég

Angie!

Rettenetesen sajnálom!!!

Sok erőt, kitartást Nektek az elkövetkező időre!!!

kacsa14

Angie!
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
norwell

Angie!

Nagyon-nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry: Nem találok szavakat :cry: :cry: Kitartást, és sok erőt kívánok :cry: :cry:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Angie
Annyira drukkoltam, hogy ne ezzel a hírrel gyere. Annyira sajnálom. :( :( :( :( :(
Nagyon sok erőt kívánok!!! :(
Vendég

Angie
nagyon szomorú vagyok. :cry: :cry: őszintén sajnálom, hogy ez lett az eredmény. :cry: :cry: sok erőt neked!

Kép

Kép
syrynx

sziasztok.

Angi nagyon nagyon sajnalom,sok sok erot kivanok :cry: :cry: :cry:

Kép
monyo83

Angie!

jajj. :cry: :cry: :cry:

tjuca

Fleur!

Lillának boldog (utó)szülinapot!!!

Kép

kacsa14

Angie,

Egesz este rad gondoltunk mondtam a ferjemnek is nagyon sajnalja O is. Együtt erzünk veletek! Puszi

Fleur,

Lillacskanak mi is nagyon sok boldogsagot kivanunk szülinapja alkalmabol! :P

Kép
Kép
jucmuc

Angie!

Itt is: :cry: :cry: :cry:
Sok erőt Neked, bármi lesz is!

Márti
borossné becz márta

Angie!Annyira sajnálom!! :cry: :cry: :cry:

Kép
bea27

Sziasztok!

Csatlakozhatok hozzátok? Beze vagyok, van egy majdnem 8 hónapos eleven kislányom, lassan tervezzük a kistesót.

Angie, ismeretlenül is nagyon sajnálom... :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Angie :((((( annyira sajnálom, el sem hiszem, hogy tényleg beteg a baba....:(((( annyira bíztam benne, hogy elnézték.......nagyon sok erőt neked és remélem hamar talpra tudtok állni.
Inkább írd ki magadból nekünk, ha úgy érzed..... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

KépKép
KépKép
fleur

köszönjük a köszöntéseket.
Erről jut eszembe...ne haragudjatok csajok, de nagyon rossz tábla kezelő vagyok. Most már lassan fórumozni sincs időm nemhogy táblára. Ha valaki átvenné, aki gyakrabban feltenné az jó lenne.

Szia Beze üdv. köztünk.

KépKép
KépKép
fleur

Szia Fleur! Köszönöm! :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Angie! Potyognak könnyeim, borzasztóan sajnálom. :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
Ági279

Lányok!
Nagyon aranyosak vagytok, és ez sokat jelent nekem.
Holnap befektetnek a korházba, szerdán beavatkozás, aztán csütörtökön jöhetek haza, ha nem adódik komplikáció.
Szörnyű napok következnek! Az életem eddig legszörnyűbbjei. De bizom benne, hogy túl leszek rajta, főleg lelkileg, és folytathatjuk a tesóprojektünket, bár a félelem mindig kisérteni fog, ezután még 10x jobban (4 terhességből még mindig az egy gyereknél fogunk tartani. Elég szomorú statisztika.)
Majd jelentkezem.....
Vendég

Lillának (így utólag is) nagyon boldog születésnapot!!!

Monyo
Azta, már félidőnél jársz! :shock: El se hiszem, annyira örülök nektek. :)

Angie
Annyira sajnálom. :( Nagyon sok erőt kívánok a következő napokhoz!

Levi szombaton megtette az első önálló lépéseit. Tegnap is elég sokat ment egyedül, de egy szétszórt játékán megbillent és valagra huppant. Kicsit megijedt, aztán játszott tovább. Annyira örültem!
Vendég

Angie, drága :cry: Sokat gondolok rád :cry: Rengeteg erőt kívánok az elkövetkező napokra :cry:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!

Dóriról nincs még eredmény?

Maci!

Levi nagyon ügyi! Szaladhatsz utána!

Angie!

Sokat gondolok Rád és továbbra is sok erőt!!!

kacsa14

Kacsa!

De, van, csak nem akartam itt örömködni :cry: Kutya baja, még a vasa se alacsony. Halvány lila ibolyám sincs, hogy ezt hogy csinálta... Köszi, hogy megkérdezted :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!

Ez szuper!!!

És mennyire nem eszik? Hány kg?

Timi se az a szumós alkat, 2,5 évesen nem lesz meg 12 kg és kb. 94 cm.

Bár most van rajta vagy 1 kg plusz ... Megcsípte hétfő éjjel vmi. tetű állat és bazi nagyra van dagadva a jobb szemhéja, szegénykém nagyon ijesztően néz ki, de amúgy jó a kedve, talán nem is fáj neki, nem is különösebben zavarja, legalább ennyi a jó. Csak játék közben mindig mondom neki, hogy inkább ne nézzen rám. :twisted:

kacsa14

Drága Angie!Gondolatban Veled vagyok!:)

Kép
bea27

Angie
sokat gondolok rád! (még mindig nem egészen tudom felfogni a történteket.)sok-sok lelkierőt!

Maci
gratula az első lépésekhez. innentől már hamar begyakorolja ám a dolgot! :lol:

Ma voltam doki bácsinál. 2-3 hónap Closty-zás következik. mivel a 16. napon vagyok épp, csinált is uh-t. már túl vagyok a peteérésen, nemrég volt meg az uh alapján. viszont ez a hónap sajna nem esélyes, mert most egy hétig nem voltunk együtt. elkaptam egy fránya fertőzést :evil: :evil: (valszínű gomba). rettenetes tünetekkel. ment a canesten combi, ami úgy látszik hatott, mert 3-4 napja nem voltak tünetek. de nem mertünk együtt lenni, nehogy párom is elkapja. ma már teszünk egy próbát, hátha még elcsípjük azt a kis petécskét. clostyzás közben a doki néz majd uh-n, hogy hogy hat nálam a gyógyszer. átjárhatóságira azt mondta, hogy még várjunk 1-2 hónapot, mert nem akar hiába megszenveszteni. (mivel Máté nemrég fogant, úgy gondolja ezzel nem lehet gond, de persze ha továbbra se lesz baba, megcsinálja.) jelenleg ez az állás. most kicsit bizakodó lettem! :lol: :D :lol:

Évi
örülök, hogy Dórinak jók lettek az eredményei. reméljük megjön a kedve mást is enni, nemcsak a "kedvenceit". az ikrek miket esznek már? szopiztatod őket még? mostanában mit csinálnak? másznak, ülnek már?

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok csajok most csak egy rövid hirdetés a bnőmnek.
Van egy eladó C&As vadi új kezes lábasa (téli). Elméretezte a kicsinek, 74es méret. 5000+posta ktsg. 7000 ért lehet kapni most a C&Aban. Szóljatok, ha érdekel titeket

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Pusz

KépKép
KépKép
fleur

Angie +++++++++++++++++gondolok rád.

Syry
Ez jó hír. Örülök, h bizakodó vagy és nagyon szorítok nektek.

Gratulálok Levinek az első lépésekhez!

Évi
Szuper, h Dórinak semmi baja. Már azon túl, h nem eszik. Nem lehet, h tudat alatt így akarja felhívni a figyelmet magára? Mégis csak 2 kis testvére van és jóval kevesebbet tudtok vele foglalkozni....csak egy gondolat volt.

Lilla fogzik :( remélem hamar túl leszünk rajta. Alsó rágók az utolsó pár. Aztán még 2 fent és vége.
A bal alsó már félig kint van.

Képet meg nem tudok feltölteni

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Kacsa!

Dóri nem egész 14 kiló,és 97 centi. Ő se egy díjbirkózó fazon, meg nem is magas, de így legaláb egy pasi se lesz túl alacsony hozzá :) Szerintem nagyon "egyben van".
És annyira nem eszik, hogy 6 féle meleg kaját vesz csak magához (virsli, rántott hús, sült krumpli, bundás kenyér, rántotta és húsleves leve. Ezen él. Ja, meg üres kenyéren és üres gabonakarikán.
Szegény Timi, jól megcsíphette az a dög :(

Syry!

Fránya gomba :( Remélem sikerült megszabadulni tőle :evil: Hajrá Closti, szerintem jó kis szer, jó lenne, ha az átjárhatóságira már nem is kerülne sor :wink:
Ikrek szopiznak még, jó sokat, meg esznek is sok félét. Nekik eddig nagyon jó az étvágyuk. Ádámnak bármit el tudok adni, ami fokhagymás, de Eszti is abszolút mindenevő. Mostanában kezdenek kúszni, de ha sietnek valahova, akkor még inkább gurulnak a célig. A mászás még odébb van, úgy nézem, de a négykézláb álldogálás nagyon megy.
Te hogy érzed magad a munkahelyeden?

Fleur!

Állat ez az overall, de sajnos (nekem inkább szerencsére) van 4 db 50%-os kuponom a C&A-ba, inkább megveszem azon :oops: Azért remélem sikerül elpasszolni a barátnődnek.

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Fleur!

Ez a harc kb. másfél éves kora óta tart az evéssel, így tuti nincs köze a tesókhoz. Jó lenne, ha ilyen egyszerű lenne, de nem...
Fogzáshoz kitartást, de jó, hogy hamarosan túl vagytok rajta!

Maci!

Hú, kimaradtál :oops: Nagy gratula Levinek a lépegetéshez!!!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Angie!
Továbbra is Veled.... Kép

Sajnos nagyon le vagyok maradva..... :oops:
Elnézést Mindenkitől!

Puszó Brill

Kép
brill

Kacsa
A szaladástól félek én is, így is eszméletlen tempóban mászik. :)
Levi kezét csípte meg 2 helyen valami jószág, az egész kézfeje bedagadt, de pár nap alatt elmúlt.

Évi
Jó hír, hogy Dóri nem allergiás. Barátnőm fia allergiás, de nem tudják megmondani, hogy pontosan mire is. A tejtermékektől kiütései lesznek, némely gyógyszertől meg bedagad a feje... Úgy kísérletezgeti, hogy mi az amitől nem lesz baja. :(

Syry
Csupa jó hír, remélem, hamarosan egy zebra büszke tulajdonosa leszel. :) A gomba monnyon le! :?
Vendég

Sziasztok Lányok!
Hát túl vagyok rajta, és meglepően jól viseltem/viselem. Olyan szobatársaim voltak, akik még nehezebb helyzetben voltak. Az egyik kismama 26 hetesen ment uh kontrollra, és nem élt a babája, első gyereke lett volna, akire 3 éve vártak. Szóval, ilyenkor az jut eszembe, hogy az enyémtől még durvább esetek is vannak.
Az egész beavatkozás könnyedén ment, és ami még egy isteni áldás volt, hogy ahogy felvezettek a szülőszobára, ott várt rám a szülésznőm, akit Szilárdnál fogadtunk fel, és azóta is tartottuk a kapcsolatot. Végig ott volt mellettem, és a doktornő is a lehető legodaadóbban állt mellém. Szuper csapat kezében voltam. Agyon lettem dicsérve, hogy milyen könnyen megszültem ezt is, és azt mondták, hogy ez nálam hajlam. Más egész nap tágul, vajúdik, én pedig percek alatt végeztem, és semmim sem fájt, pedig fájdalomcsillapítást is csak 20 perccel a vége előtt kaptam. Ez Szilárddal is hasonló képpen volt. Egyébként ez is fiú lett volna.
Próbálok pozitív lenni, drága kisfiammal vigasztalódni, és maximálisan bízni abban, hogy jövőre összejön az egészséges tesó. De úgy vagyok vele, hogy inkább több egyse legyen, mint újból ilyenen kelljen átmenjek. Inkább meg se foganjon, mint beteg baba foganjon.
Megpróbálok visszakapcsolódni, de amint látom, eléggé lelassult a csapat. Pedig olyan jól összekovácsolódtunk, ismerjük egymást, hogy kár lenne, ha eltűnnénk a sülyesztőben.
Puszi mindenkinek!
Vendég

Szia Angie!

Örülök, már amennyire ilyenkor ez jó szó, hogy túl vagy rajta és viszonylag jól vagy.
További gyógyulást fizikailag és lelkileg is!

(ezek szerint, akkor megszülted a babát és nem műtöttek?)

Évi!

Timi még elég sokszor eszik üveges, bolti bébiételt. (nekem így egyszerűbb :oops: ) És kapaszkodj meg, 2, azaz 2 félét eszik meg ... Úgyhogy a nyaralás is pl. úgy telt, hogy páros nap brokkolis főzi, páratlan nap krumplifőzi ...
Nekünk meg ez a diéta tett be, amiatt maradt ki sok mindenből és most marha nehéz bevezetni a dolgokat, kb. mint a hozzátápi kezdetén, csak most itt nekem adott egy öntudatos 2,5 éves, aki ha úgy dönt, még csak rá se néz az új kajára, nemhogy legalább megkóstolná és akkor mondaná, hogy nem kell vmi ...

Na, de hogy ne csak szidjam, pár napja szépen eszeget Medve sajtos kenyeret és trappista sajtos vajas kenyeret is. Ez nagy szó, mert eddig a szelet trapi sajtra még csak rá se nézett. Babapudingot is 2ből 1x megeszi. :)

Dóri amúgy ebből a marha nagy repertoárból jól eszik? Tehát rendes adagot? Vagy ezekből is válogat? Mert, ha eszekből jól eszik, akkor azt mondom, tojd le és akkor egye ezt unásig, ha ez ízlik neki. :) Persze az megint más kérdés, ha ezekből is csak ímmel-ámmal eszik.

kacsa14

Draga Angie!

Orülök, hogy a körülmenyekhez kepest jol vagy es tul vagy az egeszen! Legy erös tovabbra is ugy mint eddig! Puszi

Fleur,

Kisfiatok vagy kislanyotok lesz? Bocsi biztos irtad mar csak nem talalom sehol. :oops: Te miota szeded a magneziumot? En mar ket doboz magne b6-ot beszedtem mert kemenyedik rendesen a pocakom..

Kép
Kép
jucmuc

Évi
Hát akkor :( hogy nem jött be a tippem. Remélem hamar helyreáll a csajszi étvágya.

Angie
Annyira örülök, hogy ezután a nagy megpróbáltatás után pozitív kicsengést is érzek a soraidban. Nem fogunk eltűnni :) kívánom, hogy lelkileg hamar feldolgozd. Gondolom a testi része volt a legkevesebb.
És az meg tényleg nagy szerencse, hogy ilyen megértő, segítő orvosi gárda volt körülötted.

Kacsa
Azért Timi evése sem semmi...:? és ahogy olvasom nálatok is ezerrel dúl a dackorszak. Lilla ezt is nagyon időben elkezdte. Te hogy bírod? Hogy kezeled?
Hiszti is van? Azzal mit csinálsz? Bocs hogy ennyi kérdés, csak hátha lesz valami jó elgondolásod a dologgal kapcsolatban, mert én néha marhára elfáradok tőle.

Jucmuc
Kisfiú lesz. Nektek? Kalcium-magnéziumot folyamatosan szedtem. Főleg a kalcium miatt, de most én is keményedek és görcsölgetek pár napja minden nap, így emeltem az adagot.

Kicsit be is vagyok tojva, de valamelyik nap jósló fájásaim voltak és sokat fáj mostanában a pocakom. Még azt szeretném, h manócska pár hétig maradjon odabenn.
Nehéz pihizni Lilla mellett......de most azt hiszem muszáj lesz.

KépKép
KépKép
fleur

Angie
Szerencsés vagy, hogy ilyen rendes dokit van és ennyire gyorsan végeztél.
Mielőbbi gyógyulást és sok drukk, hogy jövőre egy egészséges baba büszke anyukája lehess!

Kacsa
Hogy álltok a tejjel? Timinek nincs baja tőle?

Fleur
Nemsokára befordulsz a célegyenesbe. Mikor mész legközelebb dokihoz?
Pihizz, amennyit csak tudsz!

Jucmuc
Nem látom a vonalzóid, de lehet, hogy valamit elbabrált őkelme. :?
Hogy vagytok? Davide várja a tesót?

Tegnap fél szemmel néztem a drogos anyukák gyerekeit. Teljesen összezuhantam, hogy lehet valaki ennyire felelőtlen... Nem bírtam végignézni, annyira rossz volt. :(
Levi kétszer rálépett valami játékára és valagra huppant. Azóta nem nagyon akaródzik egyedül sétálni, de egyre érdekesebb mutatványokat csinál. :)
Tegnapi bolti sétából hazafele összefutottunk az utca elején lakó kisfiúval. A gyerkőcök nekifogta a kavicsos kocsibejáróban játszani. Alig lehetett hazahozni a kisördög Levit. :)
...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.28 22:46-kor.
Vendég

Fleur!

Tegnap mentünk állatkertbe, Timi játszótéri barátjával, Marcival.
Reggel még le akartam vágni a lábkörmeit, tiltakozás ezerrel. Mondom neki, hogy akkor nem mehetünk Marcival az állatkertbe, ha ilyen hosszúak maradnak a körmeid. Na, erre nyújtotta, mint a kisanyal.
Indulnánk, öltöztetném, persze rohangál, nem akar. Erre megint mondom, hogy akkor Marciék nem várnak meg, nem megyünk velük az állatkertbe, ha nem sietünk. Na, és akkor már tudtam öltöztetni.

Szóval így kezelem, "zsarolással".

Hiszti? Van az is, de az talán nem olyan vészes. Akkor van, ha vmit nem csinálhat vagy játszóról hazajönni.
Játszóról úgy tudunk jönni, hogy papírtatyóba visszük a játékokat és mikor indulnánk, előveszem és akkor már tudja, hogy itt az idő, persze "nem! nem!" de összepakolok, megyek a kapuhoz, viszem a motort és akkor már kénytelen utánam szaladni.

De sokszor elvesztem a cérnát és akkor megragadom, leültetem és ráparancsolok, hogy mostmár nyugi van. Na, akkor megszeppen és többnyire el is pityeregi magát, utána már lehet kezelni.

És, ami még bejött, az életkornak megfelelő percnyi "bezárás".
Ha nem akar öltözni, berakom a szobájába, rácsukom az ajtót 2 percre, mondom, persze neki, hogyha nem öltözünk, akkor kimegyek, és mire letelik az idő 10ből 8x már jön magától és kezes bárány.

Hát, kb. ennyi, ami így hirtelen az eszembe jutott.

---

Nem akarok hülyeséget mondani, de én úgy tudom, hogy a kálcium, az izomösszehúzó, a magnézium meg ugye lazító. Szval a kettőt nagyon nem kéne együtt szedni, mert kiölik egymást ...

---

Maci!

Édes az alvós kép!
Levi meg majd csak megbátorodik előbb-utóbb!

A kavics nálunk is nagy sláger. :)

kacsa14

Remelem is hogy nem ial ki a topik es nem csak a tragediak fognak osszetartani vagy felpezsditeni minket. Virag! Te lassan szulsz. Gondolom, Lilla mellett egyelore nincs idod a szules gondolataval foglalkozni. En ezek utan mar vegkepp nem fogok soha tobbe felni a szulestol. Ha ferjemen mulna, o karpotlasul meg 2 babat szeretne. Hat ugy legyen! Kacsa! Igen, 12. het utan mar nincs lehetoseg a muszeres befejezesre, mert a babanak mar eros a csontozata es kiszurhatja a mehet, es mas kockazatai is lehetnek. En szerencses vagyok a szupergyors tagulasommal es hogy a lepeny miatt sem lett semmi gond, mert nagyon a mehszaj mellett volt es tartottak a durva verzestol. De ebbol sem lett gond. A nagy rosszban legalabb ennyi jo volt. Egyebkent azert sirdogalok. Az elobb epp egy uh-s reklam kavart fel. Biztos lesz meg ilyen, de majd idovel elmulik ez is. Az a rossz h kezdhetem elolrol a honapok szamolgatasat. Azt gondoltam, hogy egy eletre megszabadultam ettol az erzestol. Igyekszem visszakapcsolodni a temakba, de meg egy kis idot kerek toletek. Puszilok mindenkit, a babokat, gyerkocoket is!
Vendég

Angie: örülök, hogy ennyire jól mentek a dolgok (mármint, ha lehet ilyet írni...)Az opitmizmusod szuper!! Egy kis idő és minden rendben lesz, én már csak tudom :oops:

Heni

Kép
Kép
csheni26

Fleur,

Igen, me'g par hetig mindenkeppen bent kell maradnia a kisfiadnak! :P Nekünk kislanyunk lesz nem tudom miert nem latszik a vonalzom pedig olyan jol megszerkesztettem.. :? Lehet masikakat kell majd gyartanom. Davidevel en is együtt szedtem a magneziumot a kalciummal az orvos utasitasara. A mag. a haskemenyedesre a calc. pedig a labgörcsökre.

Macika,

Gyönyörü a kis szöke herceged! :P Mi jol vagyunk köszi, Davide meg nem fogja fel, hogy teso erkezik majd talan amikor mar itt lesz.. :lol:

Kép
Kép
jucmuc

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?