Sziasztok!
Kacsa!
Ez az ágy van itt az RS-ben is, és úgy emlákszem 30 körül van az ára, de nézd meg az rs.hu-n.
Emili ha kinövi ezt az ágyat, már nagyot fog kapni, ez meg megy a tesónak;)
Leesés ellen van neki egy 2000 ft-os szivacs matrac 120x60-as az ágy elé téve;)
Itt szerintem nagyon szép lányos ágyak vannak:
www.egyediagyak.hu
Syry!
3 napos lázra gondolok én is.Ha elmúlik, és kiütések jönnek utána, akkor az volt:)
Hát még ha azt is gondolta, hogy menopauza miatt, akkor sem illik ilyet mondani!!!
Angie!
Lehet hogy Sziszkó tesója pont Emili szülinapján születik?
Én is féltem hogy éjjel majd elkolbászol Emili, de nem nagyon jött ment, de amikor jött jobb is volt, legalább nem nekem kellett felkelni
Meg előbb utóbb úgyis ki kell venni a rácsosból, max. később fog járkálni, de egy 4-5... stb. éves is járkál
Viszont tényleg úgy szokták, hogy nem a tesó érkezése előtt közvetlenül cserélik az ágyat, hanem jóval előtte, így a karácsonyi vonatos ágyikó jó ötlet!
Képzeljétek, Emili nagyon jól halad a szobatisztasággal, egy hete száraz a pelusa délutáni alvásnál!:)
Napközben itthon mindig szól ha wc-re kell mennie:)De a bölcsiben délelőtt még van rajta egy biztonsági pelus, délután csak bugyi, és szokott is szólni:)Nagyon örülök neki:)
Viszont sajna most beteg lett, folyik az orra, kicsi láz, de doki náéni szerint nem vészes, nem piros a torka, így csak antibiotikumos orrcseppet kap.