Új privát üzeneted érkezett!

Tényleg jó nagy csend van errefele.
Én holnap megyek uh-ra, mert még mindig nem állt el a barnázás, és baromira idegesit. A doktornőm is javasolta, hogy nézzük meg a biztonság kedvéért. Izgulok!
Vendég

Angie!

Drukk holnapra!
Aztán gyere majd, hogy mi volt az UH-n!

kacsa14

[color=darkblue]Fleur
Gratula Danihoz!!!

Norwell
Szeretnénk kistesót, majd meglátjuk apa új melóhelye mennyire jön be.
Irigyellek, hogy szeretnétek még egy tesót, mi nem vállalunk be harmadikat. Persze apa fia benyújtotta az igény még 5 öcsire. :lol:

Angie
Nagyon drukkolok, hogy holnap minden a legnagyobb rendben legyen!!!

...[/img]
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.26 00:49-kor.
Vendég

Lányok!
Köszi a drukkot!
Minden rendben van, egy hematóma okozza a barnázást, ami napokon belül meg fog oldódni, mert már nagyon kicsi a hematóma. A beágyazódásnál szokott ilyensmi keletkezni elég sok kismaminál, de van akinél olyan helyen van, hogy nem tud kifele ürülni, hanem felszivódik odabent.
A baba jól van, és szépen nőtt is. A szivverését is hallottam, mert kihangositották nekem, és már a hasamon keresztül nézték meg.

Maci!
Nagyon édes Leventesége ahogy dumálja a menyasszonyt.

Többiek!
Merre vagytok?
Vendég

Angie
örülök, hogy minden rendben és a hematóma is tűnőben.

Maci
nagyon jó a kép a mennyasszonnyal. (a párod vagy a te rokonod, a hölgy?)

Nekem mostanában kéne "nem" !!!!!!!!!! megjönnie. :wink: (nem vagyok túl bizakodó, de sose lehet tudni. :lol: )

Kép

Kép
syrynx

Angie!

Ez szuper hír!!!
Akkor most már megnyugodhatsz és lehet növeszteni hatalmasra a pocakot és benne a kistesót!

(Bevallom, engem megijesztett, mikor írtad, hogy még mindig barnázgatsz.)

Syry!

Remélem, a többiek jó szériájat Neked is szerencsét hoz és Piri elkerül ...

Maci!

Aranyos az esküvős kép!

---

Timcsike legújabb szórakozása:

Kép

kacsa14

Syry!
Én nagyon drukkolok, hogy ott maradjon pirike, ahol van, és jól felejtsen el téged egy időre!!!
Vendég

Timi!
Aranyos vagy, és köszönöm, hogy ennyire aggódtál értünk.
Milyen nagy lány már Timcsa!
Vendég

Sziasztok!

Angie!

De örülök, hogy minden rendben a picurral! Szilárd tudja már? Dorcikám is épp ennyi idős volt, mint Sziszkó, mikor becuccoltak a pociba a tesók :)

Maci!

Hú, nagyon sármos a fiad :) Jobb lesz, ha résen lesz a vőlegény :)

Kacsa!

Olyan bájosan tud mosolyogni Timi, egyből felvidít, ha ránézek :)

Syry!

Nagyon drukkolok!!! Kép

Hát, Dórikám nem lesz ovis, a fellebbezésemet is elutasították. Magánovi nem jöhet szóba sajnos. Na, majd jövőre újra nekifutunk, hacsak a várólistáról nem kerülünk be, de ebben már nem bízom igazán.

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!

Sajnálom! Pedig ebben a korban már sokat jelent a közösség nekik! Bár Ti otthon is elég nagy közösséget alkottok! :lol:

Ez azért annyira kegyetlen, hogy tényleg még ovi hely sincs ...

kacsa14

Sziasztok!

Angie!
Na pont ugyanez volt nekem is :wink: És nekem is pont ezt mondták, hogy van akinek kifelé ürül, és vérzik, van akinek meg felszívódik.Állítólag jobb ha kiürül. :roll: És persze jobb, ha nincs túl közel a babához, hogy nehogy lelökje". :? De a lényeg, hogy minden rendben van!:)

Évi!
Hogy hogy nem vették fel az oviba??Helyhiány?Mikortól kötelező az ovi?Isi előtt egy évvel?Nem tudom pontosan, de nekem úgy rémlik, hogy oviba kötelesek felvenni a gyereket!Vagy ez csak arra az egy évre vonatkozik? :roll:

Maci!
Aranyos a kép!:)

Kacsa!
Úgyszintén:)

Syry!
Szerintem most te vagy a soros :wink:
pankaa

5 évesen kötelező csak az ovi, én úgy tudom ... a suli miatt

kacsa14

Angie
Miattad néztem be most gyorsan és nagyon örülök, h minden rendben :)
Syry
Neked is nagyon szorítok!!!!!

KépKép
KépKép
fleur

Angie
Jajj, de jó, hogy minden rendben van! Ennél nagyobb gond ne is legyen márciusig. :)

Syry
A menyasszony az unokatesóm, 3 hónappal fiatalabb, mint én. :D
Mi újság van? Ugye nincs "látogatód"???

Kacsa
Timi bedobozolta magát! Nagyon édes! :)
Jól eltűntek a fürtöcskéi...
Jók az értesüléseid, az utolsó ovis év kötelező, az iskolafelkészítés miatt.

Évi
Sajnálom, hogy Dóri nem tud oviba menni. :(
Így akar Gordonka bölcsibe rakni minden gyereket, amikor még az ovi is kevés??? Kiborító...

Fleur
Hogy bírjátok a meleget?

Levi délutánonként kint pancsol az udvaron. Rettentően élvezi, meg rászokott az autózásra. Olyan manővereket csinál a folyosón, hogy egy autóversenyző is megirigyelhetné. :D
Vendég

Maci
látogatóm még nincs :lol: de lehet, hogy előbb-utóbb lesz, mert ma du. negatív lett a teszt, holnap akartam csinálni, de nem bírtam ki. :oops: (az elmúlt 2 hónapban nem tesztelgettem, mert 28-29 napra megjött, ma 31-en vagyok, az utóbbi hónapok rövidebb ciklusán felbuzdulva csináltam ilyen korán a tesztet.)

Felhívtam a dokim kedden, azt mondta a 3. napon menjek vérvizsgálatra a hormonszint nézése miatt. (ő szabin lesz, de az asszisztense megcsinálja, a kórházban, beutalóm nincs, csak a dokira kell hivatkozni. remélem elfogadják :shock: )

Autókázás jó kis muri. Máté is imádja, de az autója már kicsi neki (bár néha még használja) most a motor a favorit. ma este is a betonon az udvaron, ami enyhén lejtős száguldozott. Ilyenkor Talmácsi Gábor, vagy Robert Kubica. ő kettejük nevét tudja, és nincs olyan nap, hogy valamelyiket ne emlegetné. és mondja is hozzá: "versenyezek a pályán". úgyhogy nagyon foglalkoztatja ez a dolog. (pedig az apja nem kifejezett forma 1 ill. moto gp rajongó. ha teheti megnézi, de ha kimarad egy futam, nem bánja, ha jó az idő inkább kirándulunk, bicózunk, mint tv-zünk. :wink: )

Évi
ovifelvétel :evil: tényleg mi lenne, ha nem lennének az ikrek? és dolgoznod kéne menni? kíváncsi vagyok mi lesz pár év múlva, amikor a 2 éves gyerekek anyukái tömegével visszatérnek a munkába!!!!!!!!!!!??????

Egy héttel ezelőtti kép a Tesóm két kisebbik gyerekével.
Kép

Csíkos tesztet szeretnék!!!!!!!!!!!!!!!
Kép

Kép

Kép
syrynx

Maci!

Levágtam Timi haját, mert a fejtetőn a nagyobb fürtök már a szemébe lógtak, kicsit összeigazítottam neki, azért tűntek el a fürtök. Úgyhogy lett Timikéből Tibike. :lol:

kacsa14

Kacsa!
:D :D

Syry!
Én annyira küldenék már neked egy szép nagy kövér zebrát! Nagyon-nagyon drukkolok, hogy minél előbb összejöjjön a tesó! Nem is értem, hogy miért tart ilyen sokáig. Szerintem a hormonok is rendben lesznek.

Maci!
Szilárd is nagyon szeret pancsolni. Anyuéknál egész nap azt teszi. A medencét minden este újra kell tölteni, mert felét kipancsolja a viznek, akkora hullámokat ver az űszógumijával. Én valahogy most nem kivánom annyira a vizet.

Virág!
Aranyos vagy, hogy miattam benéztél. Te hogy viseled a meleget?

Panka!
Akkor van benne valami igazság, hogy az ország két felében ugyanazt mondják. Alakulgat a ház? Majd úgy-e talizunki, hamár 5 perc sétára fogtok lakni anyuéktól?

Évi!
Sziszkónak már beszéltem róla, mert kedvenc foglalatossága, hogy rajtam ugrál, és meg kellett magyaráznom, hogy most miért nem teheti, és miért inkább az apukája emeli fel. 4-ből 3-szor azt mondta, hogy kislány testvért akar. De nem nagyon forszirozom, mert még bárhogy alakulhat (természetesen, úgyis jól fog alakulni minden). De amilyen okos, fel is fogta, igaz, mondta magára, hogy az ő hasában is van baba :D Sajnálom, hogy Dóri nem tud oviba menni, pedig ez mindenkinek jó lett volna, még ha csak délig maradhatna, az is.

Én jövő kedden megint megyek uh-ra, mert a dokinőm felhivott, hogy látta a korházban a leletemet, és tök jó, hogy 'csak' hematóma, de meg akarja nézni egy hét múlva, hogy lássa, mi történt vele. Remélem, nem nő, és nem löki le Maszatkámat.

Puszi, és szép napot!!!
Vendég

Angie!
Nagyon-nagyon szorítottam, hogy minden rendben legyen. Rosszulléteid vannak, vagy jól bírod?

Syry!
Jujj, csipiszben mindenem!!!

Évi!
Hát ez nagyon-nagyon jó hír!!! Hogy fogják hívni a kistesót?

Maci!
Tüneményes a fiad, jó, hogy el nem szerette a menyasszonyt azonnal... ;) :lol:

Évi!
Ovi... :evil: Azt gondolják, hogy mindenkinek van pénze kifizetni a magánovit??? :roll:

Kacsa!
Nagyon nőcis Timcsi! :)

Timika!
Hogy vagytok?

Kép
Kép
norwell

Evi! Koszonom a jokivansagot, nagyon jol esik! Boldog szulinapot Viragnak! Es gratula az ocsikehez! - - Norwell! Neha enyhen emelygek, de a faradtsag majdnem elviselhetetlen. Ha leulok vhova (kiveve melohely) azon nyomban elalszom. Nem tudom hogy a nagy melegtol van-e vagy az utrogestantol, de nem emlekszem Szilardnal hasonlora. Gondolom, az igazi hanyinger ezutan jon majd. Ja, es folyton ehes vagyok.
Vendég

Sziasztok!

Évi!

Szuper, gratulálok a kistesóhoz!!! Milyen nagylány már Virág is :)Jöhetnél azért néha!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Syry
Szépek vagytok! Jól áll a kezedben a babóka! :)
Történt azóta valami POZITÍV változás???
Kubica gyereket én is szeretem, még a végén Máté is kedvet kap valamelyik sportághoz. :)

Kacsa
Jó ez a Tibike. :lol:

Angie
Édes, hogy Sziszkó pocakjában is van baba. :)
Drukk holnapra!

Norwell
Tiszta szerencse, hogy a nagy eskü után találkoztak, akkor gondban lett volna a vőlegény. :lol:

Évi
Jó ez a pasi. :D :D :D

Ma nem volt pancsolás, viszont romokban a szoba, mert őkelme rendezkedik. :D
Annyira utálom ezt a meleget, ma alig voltam észnél. A szomszédaink Hévizen voltak, ma jöttek haza. Én is mentem volna. :D
Szombaton nagy melóhelyi beach party lesz agárdon. Nagyon várom, találkozhatok a bandával. :D
Vendég

Maci!

Tegnap jöttünk meg Agárdról ... :)

Topictalim volt Velencén és ott szálltunk meg.

kacsa14

Sziasztok :)

Syry, vannak hírek?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

LÁNYOK!!!

KINÉL MIBE ALSZIK A GYEREK VAGY MIT TERVEZ?

Timi még rácsosba, de máj. elején kiszedtem 4 rácsot, úgyhogy önjáró. Elvan az ággyal így is. Csak én szeretnék már szabadulni a babás feeling-től + tágasabb lenne a szobája egy nem 1 m magas monstrummal, hanem egy kis aranyos, normál fejvégű ággyal ... meg persze nagylányosabb is egy rendes ágy :)

Timi forgolódik, mint atom, sokat van még keresztben, tehát a korlát az muszáj neki, ezzel nincs is gond. Amivel nem tudok zöld ágra vergődni az az ágy mérete: 160x80-as, kis alacsony gyerekágy vagy 200x90-es igazi, felnőtt ágy ... korlát mindkettőre megoldható, úgyhogy ez részletkérdés, érv mind2 mellett szól

160x80-as gyerek: alacsony, kisebb, kisebb helyet foglal, ami mondjuk, ha lesz tesó, azért nem mindegy, mert keskeny a szoba és 2 ágytól már eléggé beszűkülne

200x90-es felnőtt: 20 éves koráig jó lenne, ami nem utolsó szempont, főleg az árakat figyelembe véve (mindenképpen fenyőt akarunk, matracostól 50-60-70 ezer Ft), viszont nagy és ha lesz tesó, alig marad játéktér (és bár most sem ott játszik Timi, de ott szoktunk rajzolni, ott a kisasztala, egy fotel bent nekem mesélni, este bent ücsörögni, ha kell, így azok már kiszorulnának és pl. a kisasztal már a nappaliban is szűkösen férne el) + ha lesz tesó, akkor a helyszűke miatt emeletes ágy lenne az ideális, szóval 4-5 év múlva más az az ágy is "feleslegessé válna"

szóval ez most az én nagy dilemmám

megmutatom az ágyat, amibe beleszerettem:
http://www.portekafenyobutor.hu/_data/PR_bda7b0007729f38948654357f112c93f.jpg

most még jövő szombatig akciós, 42 ezer + 17 ezer a kókuszmatrac hozzá (52,5 helyett az ágy)

kacsa14

Kacsa!

Dórinak is ilyesmi ágya van, mit amit belinkeltél, és nagyon szereti. Kb. 140 centi hosszú, de 170 centiig hosszabbítható. Nálunk külön alszanak egymástól a gyerekek, így másban nem gondolkoztunk.

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi
köszi az érdeklődést. Ma voltam hormonvizsgálaton, egy hét múlva lesz eredmény. (viszont az ápolónő aki levette a vért, megkérdezte, hogy "menopauza miatt lesz"?...................... teljesen ki voltam akadva. :evil: ezt nézte ki a fejemből. brrrrrrrr. aztán megmondtam, hogy tesó miatt, mert nem jön már lassan másfél éve.)

Kacsa
Máté is rácsosban alszik még. előbb-utóbb nálunk is másik kell majd.
többre most nincs időm, melózok.

Kép

Kép
syrynx

Képzeljétek, Máté hétfő óta minden este belázasodik. 38,3-38,4 volt neki tegnap tegnapelőtt. Napközben nem lázas. Ha ma is az lesz, holnap elvisszük orvoshoz. Semmi más tünete nincs. Se hányás, hasmenés, orrfolyás, köhögés, semmi ilyesmi nincs. de valaminek lennie kell, mert ok nélkül nem lázas. Télen, amikor beteg volt(nátha, köhögés), akkor is csak 1 napot volt lázas, utána már nem. ugyanúgy játszik, mintha mi sem történt volna. talán valami vírus. Csillapítottam a lázát, mivel kicsivel 38 fok fölötti a láza. (másfél óra múlva újra ellenőriztem és le is vitte.) Nektek volt már ilyen a gyereketekkel, hogy "csak" láza volt, semmi más baja nem jelentkezett? Aggódom, hogy mi lehet szegénykémmel!!??

Kép

Kép
syrynx

Syry!
Szilárdnak volt ilyen, de csak egy nap. Másnap semmi baja sem volt.
Ez az asszisztensnő beszólás felháborító. Honnan vette a bátorságot, hogy ilyet kérdezzen. Egyáltalán nem nézel ki még közel sem menopauzás korúnak.

Tegnap voltam dokinál, és nem látta a hematómát. Szerinte felszívódott. Igaz, két napig nem is barnáztam, de ma mintha megint valami halvány valami jött volna. De a babával minden rendben, így nem is foglalkozom ezzel. Meg is mutatta az UH-t amin én két foltot láttam, mintha ikrek lennének. Biztos valami árnyék lehetett, de nem kérdeztem rá, biztos látta volna, ha ketten lennének. A hasam is el kezdett már nőni, ami azért fura, mert Szilárddal csak 12 hetesen kezdett nőni.

Kacsa!
Sziszkó is még rácsos ágyban alszik. Még nem is tervezem kivenni, mert még nem próbálkozik a kimászással. Attól tartok, hogy ha heverőre teszem, elkezdi a költözködést, és át fog éjjel cuccolni hozzánk. De ha megszületik a tesó, muszáj leszek odaadni az ágyát neki, és majd ő kap egy ilyen állítható heverőt.
Vendég

Angie!

Timi ősz óta ébred 1-2x éjjel, felsírt, ki kellett venni, ott kellett ülni vele, aztán egy idő után ilyenkor kifeküdtem vele a kanapéra. Miután kivettük a rácsokat, ez nem változott, ébredt ugyanúgy, de nem sírt, hanem kirohant a kanapéra, lefeküdt és ott aludt tovább ... Eleinte sírt, ha vissza akartam vinni, így mellé feküdtem. Aztán nyaralás után bezárt a bazár, ha kijött, fogtam és visszavittem 1x sírt csak, de akkor is elhallgatott, amint letettem. Mind a mai napig kijön éjjel 1-2x, felfekszik a kanapéra és alszik tovább, ha visszateszem az ágyába, akkor meg ott alszik tovább.

Na, ezzel csak azt akarom mondani, hogy hiába szabad az út, még nem jön a mi ágyunkba. Sosem volt oda szokatva, így nem is igényli.

Úgyhogy a szokatáson múlik nagy részt, hogy mennyire bolyong a gyerek éjjel ...

Syry!

3 napos láz?

kacsa14

Kacsa!
Szilárd nem ébred éjjel, stabilan végigalussza, de volt már olyan, hogy nem volt elég álmos, és nem akart lefeküdni este. Akkor mondta, hogy hozzánk akar lefeküdni (persze, maradt szépen az ágyában, és el is aludt), és ebből gondolom, hogy esetleg jönne. De ha nem engedem, és visszaviszem, lehet, hogy egy idő után megtanulja. De az is lehet, hogy nem is vándorolna. Ez majd jövő tavasszal úgyis kiderül, mert akkor ki lesz véve a feneke alól az ágyacskája.
Vendég

Szerintem, ha nincs közétek engedve, akkor nem vészes a dolog, megszokta, hogy nem mehet ...

Mindenestre az ágyat hamarabb vegyétek ki alóla, ne az legyen, hogy a tesó VETTE EL az ágyát ... talán a karácsony jó apropó lenne, hogy a Jézuska/Angyalka hoz a NAGYFIÚ Szilárdnak új ágyat

kacsa14

Kacsa
Ilyen ággyal szemezgetek én is. :D
A kisebbik ágyra szavaznék, a tesó után meg emeletes ágyikó.

Syry
Szerintem is bunkó volt az ápolónő, semmi köze, hogy miért kell hormonvizsgálat.
Mikor lesz eredmény?
Máté volt orvosnál?

Angie
Nofene, lehet, hogy rögtön 2 tesót is kap Szilárd? :D
12. hetes UH lesz legközelebb?

Levi is átalussza az éjszakát. Ha rátör a kimászhatnék (aminek már vannak jelei), rácskivétel lesz.
Vendég

Én is akkor vettem ki, mikor elkezdte emelgetni a lábait, inkább bolyongjon éjjel, mint kimászás esetén fejre essen ...

kacsa14

Kacsa! A tesoka az elejen bolcsoben lesz kb 4 honapig. Addig meglesz az atmenet. De rajon a kimaszhatnek akkor hamarabb mert en sem szeretnem h vmelyik ejszaka fejjel kiessen. -- Maci! Nem hiszem h ikrek. Csak azt a masik foltot nem ertem az uh kepen. A dokino is latta a kepet es nem szolt semmit. 12ik heten megyek kombi tesztre.
Vendég

Sziasztok!

Tudom, hogy ritkán írok, :oops: most viszont szeretném a szigetszentmiklósi anyucik segítségét kérni.
Hol találom itt a védőnőket, és a gyerekorvosokat? Kíváncsi lennék, hogy melyik gyermekorvos milyen... stb.
Most költöztünk Szigetszentmiklósra, vasárnap óta itt alszunk, a cuccunk egyik fele itt, a másik Battán... :shock:

előre is köszönöm a segítséget!

Angie
Gratula Maszatkához! :)

most rohannom kell, mert Marci pakol :shock:

szisszka

Sziasztok!

Szisszka!

Gratula a költözéshez! Írtam privit :) Bárcsak a közelünkbe költöztetek volna...

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Kacsa!
Ez az ágy van itt az RS-ben is, és úgy emlákszem 30 körül van az ára, de nézd meg az rs.hu-n.
Emili ha kinövi ezt az ágyat, már nagyot fog kapni, ez meg megy a tesónak;)
Leesés ellen van neki egy 2000 ft-os szivacs matrac 120x60-as az ágy elé téve;)
Itt szerintem nagyon szép lányos ágyak vannak:
www.egyediagyak.hu

Syry!
3 napos lázra gondolok én is.Ha elmúlik, és kiütések jönnek utána, akkor az volt:)
Hát még ha azt is gondolta, hogy menopauza miatt, akkor sem illik ilyet mondani!!!

Angie!
Lehet hogy Sziszkó tesója pont Emili szülinapján születik? :D
Én is féltem hogy éjjel majd elkolbászol Emili, de nem nagyon jött ment, de amikor jött jobb is volt, legalább nem nekem kellett felkelni
:oops: :lol:
Meg előbb utóbb úgyis ki kell venni a rácsosból, max. később fog járkálni, de egy 4-5... stb. éves is járkál :twisted:
Viszont tényleg úgy szokták, hogy nem a tesó érkezése előtt közvetlenül cserélik az ágyat, hanem jóval előtte, így a karácsonyi vonatos ágyikó jó ötlet! :wink:

Képzeljétek, Emili nagyon jól halad a szobatisztasággal, egy hete száraz a pelusa délutáni alvásnál!:)
Napközben itthon mindig szól ha wc-re kell mennie:)De a bölcsiben délelőtt még van rajta egy biztonsági pelus, délután csak bugyi, és szokott is szólni:)Nagyon örülök neki:)
Viszont sajna most beteg lett, folyik az orra, kicsi láz, de doki náéni szerint nem vészes, nem piros a torka, így csak antibiotikumos orrcseppet kap.
pankaa

köszi Panka, az RS-ben is 40 ezer (a Portékában 42.700)

Timi nagyon forog + keresztben alszik, azért csak egy matracra nem akarom bízni, én sem szeretnék éjjel 20x visszamászni az ágyba, még ha puhára is esem ...

a másik oldalt nem engedte megnyutni a NOD-om (víruskereső)

---

Emilinek gratula a szobatisztulgatáshoz

kacsa14

Maci
eredmény szerdán lesz. telefonon kell érdeklődnöm.

Aki a 3 napos lázra tippelt, annak lett igaza. tegnap Máté testén, kifejezetten a törzsén (hasán, melkasán) apró piros pöttyök jelentek meg. Csütörtökön elvitte Párom Mátét a dokinénihez. De nem talált semmit. Tüdejét, szivét meghallgatta, minden ok volt. A torka sem volt piros. Ő a fogára tippelt (most láttam tegnap, hogy már a 20. foga is kijött!!!!!!! :lol: :shock: eddig egyetlen-egy fognál se volt probláma, szinte észere se vettük hogy kibújtak. egyszer sírt éjjel 3 órát, még 10 hónapos korában, na akkor én is a fogra gyanakodtam. azóta fel se kel éjjel.) Meg azt is mondta a doki, hogy a melegtől is lehet, hogy a hőháztartása nehezen viseli, nem tolerálja. (na ezt nem egészen értem.) a 3 napos lázat nem is mondta. :shock:

Panka
szobatisztaság! tök jó!!!!!!!!!!! amúgy gyakran a délutáni alvás után Máté pelusa is száraz marad. néha van egy pici benne, de van hogy teljesen száraz. akkor ez már egy előre lépés lenne??? kakilást is mondja Emili? Nálunk az még nem mindig sikerül. (mivel egésznap alsó ruha nélkül volt mostanában a meleg miatt - csak póló volt rajta- gyakran az udvarra kakilt. :evil: ) de egyre többször szól, és sikerül is a wc-be. olyan is volt hogy szólt hogy kakilni kell, ráültünk a wc-re, nyomta, próbálkozott de nem volt eredmény. fő hogy szólt és próbálkozott. :lol:

Egyedi ágyakat nekem is visszadobta a vírusvédőm (avast).
Máténak egy 4 hónapja volt ágyból kimászós korszaka ( nálunk nem lehet kivenni a rácsokat, a miénk egy régi fajta ágy minimum 30 éves, de inkább 40. rokontól kaptuk.) és rögtön miután lefektettük kimászott, bizony egyszer meg is ütötte a kis száját. az eset után odatettünk egy vánkost, még 2-3szor kimászott, de utána abbahagyta. (már nincs is ott a vánkos.) nálunk azért kéne télre, de legkésőbb tavaszra másik ágy, mert egyszerűen hamarosan rövid lesz neki. vannak olyan ágyak, ami körben korlátos, próbálj olyat keresni.

Kép

Kép
syrynx

Kacsa
amit a portékafenyőbútorról felraktál képet, az jónak tűnik, van oldalrácsa. (és még szép formás is. :D ), ha lesz tesó, és emeletes ágyatok lesz mégis, akkor ezt (portékás) el tudjátok adni.

Kép

Kép
syrynx

na, akkor mindjárt túl is lesztek a betegségen! :)

Timi is 20 fogú és szintén csak onnan tudom, hogy látom, hogy fogai vannak ... szerencsére nekünk sem volt gond a fogzással

viszont pár hónapja úgy ébredt du., legalábbis akkor vettem észre, hogy a bal 1. metszőből hiányzik egy kis félhold alakú darab ... :shock: lövésem sincs, hogy mi lett vele, mert el nem esett, meg nem ütötte, legalábbis akkorát nem esett, hogy fájjon és jöjjön utána panaszkodni, én nem láttam esni sem ... úgyhogy lehet, az UFO-k jelölték meg ...

---

igen, a portékás ágy nagyon csini :) élőben is az, láttuk már :)
majd a jövő7en megnézzük még, aztán dűlőre jutunk ...

kacsa14

Szerintem en is olyan agyat fogok keresni aminek van leszerelheto korlatja, mert Sziszko is porog ejjszaka es az a maniaja hogy hason alszik es beakasztja a labat a racsokba. Egyebkent Szilardot meg eddig semmirol nem kellett kulon leszoktatni. Cicit is egyik naprol a masikra el tudtam venni, a szobajaba is 10 hosan egy ejjszaka alatt szokott be. Igaz, ez az agyelvetel mas, mert azt erezne hogy valamijet elvettuk tole a masik javara. Lehet h telen majd kap uj agyikot.
Vendég

Szilard junius kozepetol szobatiszta, es o kezdte el hogy a bilibe akart pisilni pelenkazasok elott. Ejjelre meg hagytam de azt mondjak hogy ha levesszuk nappalra rola akkor nem szabad autoban vagy vasarlasnal feltenni mert osszezavarodik. En inkabb mindig vittem tobb valtot es azt csereltem. Az autosulesre pedig zacsit teritettem de erdekes hogy autoba sosem pisilt be. 2 het alatt megtanulta. Igaz, az elejen napi 6-7-szer is csereltem. A nappali bepisilesrol 3 nap alatt leszokott. Az ejjelit 2 hete kezdtuk el. De mivel o 2 dl tejjel alszik el, nem mindig birja ki reggelig. Kb hajnali 4-5 kozott szokott bepisilni, de azt is egyre ritkabban. Persze, sokfele modszer van es a gyerek hajlandosagatol nagyon sok mulik. Eroltetni semmikepp nem szabad, inkabb osztonozni. Szilardnal bevallt ha igertem neki vmit. De lehet hogy a kovetkezonel majd mindent maskepp kell csinalnom.
Vendég

Sajnos nekem sem jön már be az az oldal, lehet megszűnt?? :roll: :( Pedig ott aztán voltak ám ágyikók, mesések!

Emili csak most kezdett el rendszeresen szólni, és a kakit is mondja, az is megy a wc-be:)Éjjel ő is sokat iszik, így kell a pelus.
Szerintem ő nem zavarodik össze már, mert mondja az autóban is, hogy pisilnie kell, és mi sokat utazunk, olyankor mondom neki hogy most belepisilhet, de ő azt mondja nem!:)És van hogy ki is bírja amig megérkezünk, de ez csak rövid utakra vonatkozik, pl. bevásárláskor.Autópályán azért nem lehet 10x megállni, mert azért néha csak szórakozik, és nem is kell pisilnie :twisted:
Viszont ő is naturalista, szereti a virágokat lepisilni, és a fűbe kakilni :lol: Pedig nem tőlem látta :mrgreen:

Syry!
Na akkor a 3 napos láz is kipipálva:)Máté is jól halad a dologgal, az tényleg egy lépés előre, ha a du. pelus száraz marad!:)
pankaa

Panka!
Na! Akkor Emili is nagyon ügyi már. Egyébként mi voltunk Szilárddal 11 órás autóúton, és egyszer sem pisilt be. Szólt, és addig bírta, amíg meg tudtunk állni. És akkor még elég gyakran előfordultak balesetek. Biztos, ülve könnyebb tartani :)

Én sajnos barnázgatok, és még jobban, mint eddig. Pedig a hematómát már nem látta a doktornő az uh-n. Ki gondolta volna, hogy ez a második terhesség erről fog szólni?! Már lennék túl rajta és a 12 héten is!!!!

Syry!
Én olyat is hallottam, hogy ez a három napos láz arra is utalhat, hogy megkapja a gyerek a herpesz vírust.
Vendég

Angie!
Hát ez a fránya vérzés...! :x :( Nem lehet, hogy nagyon lent tapadt a méhlepény?Mit mondtak uh-on, hol tapadt?Nem lehet, hogy a hüvelyből jön?
Ez biztos nem vígasztal, de van aki egész terhesség alatt vérzik, és végül egészséges babát szül.Szóval fel a fejjel, és kitartást, nemsokára itt a 12. hét:)De megértelek, én is paráznék :wink:
pankaa

Panka!
Nem vér, szerencsére! Barna pecsételés, ami vasárnap óta a korábbi 3 csepphez képest megduplázódott. De még csak nem is rózsaszín. A dokinőm tegnap délután azt mondta, hogy amíg nem vérzek, és nincs görcs, addig egyelőre nem kell félni, és kontrollra sem hívott be. Két hét múlva megyek a kombinált tesztre, amikor uh és vérvétel lesz. Akkor többet fogok megtudni. A doktornő nem említette, hogy rossz helyen tapadt volna meg.
A hüvelyből mitől lehet ez a pecsételés? Egyébként legtöbbször a rendes váladékkal összekeveredve jön, és azért tűnik soknak. Ha épp nincs váladék, akkor alig jön.
Vendég

Angie,
ha a dokinő nem hívott kontrollra, akkor nem lehet nagy gond. :) mindenesetre nagyon szorítok!!!!!!!! :D

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!
telefonáltam a kórházba, de még nincs kész teljesen a hormonkiértékelés. csak tsh-t tudta megmondani, az normál tartományban van. :lol: ( a szabadságolások miatt lassabban halad. jövő hétfőn újra nyaggatom őket.) tudja valaki, hogy ez a tsh- mit csinál? (annyit láttam az interneten, hogy pajzsmirigyserkentő hormon, valami ilyesmi a jelentése.)

Márti
már rég jelentkeztél. minden rendben? rókakoma most is sűrűn látogat, mint Kamillánál? uh-n minden ok volt?

Kép

Kép
syrynx

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?