Új privát üzeneted érkezett!

[quote="lujza 75"]S írta:lujza 75ziasztok!

Most egy örömhírt jöttem megosztani Veletek. Nem dicsekvésképpen, hanem hogy erőt merítsetek belőle. Mint azt már írtam, hosszú évek állnak a hátunk mögött. Túl vagyunk több inszemen, több lombik próbálkozáson. Volt már sajnos egy 8 hetes elhalt magzatunk is.
Ma viszont, a 28. ciklusnapomon, délelőtti vizeletből csináltam egy totál pozitív tesztet. Ez a mi spontán csodababánk lesz. És máris imádom.
Higgyétek el nekem, mindannyiunknak ki van osztva a babája, csak ki kell várnunk.
Senkit nem emelek ki név szerint, de nagyon szorítok mindannyiotoknak. Örüljetek picit velem együtt.

Lujza

Lujza halk gratula! Drukkolok, hogy minden rendben legyen és hangosan is merj majd nevetni.....
Vendég

Surmi drukk a továbbiakhopz!

Kati remélem hamar hat az antibiotikum

Katám :lol: Hiányzol!
Vendég

Lujza! Én gratulálok! No, hát azért vannak csodák...

babaimádó
Kép
babaimado

Hemperegtem egy kicsit az ágyikómban.
Köszi az együttörülést!
Át kell ugranom kolléganőmhöz egy kis dolgozásra. Ő a segédem tankönyvügyekben, amíg nem vagyok. Remélem rajtragad! :lol:

Kép
zölddisznó

zöldi egyedül? reméelm én is....

VAlaki egy pohár félédes vörösbort? Kép
Vendég

Boni, én az édeset szeretem, de nem nagyon szoktam inni.

babaimádó
Kép
babaimado

pedig jó lazító
Vendég

sziasztok!

coca: holnapra mennek a drukkok+++++

andi: gyanús vagy! nem tesztelsz újra? :wink:

snufi: hőt nem méred? :wink:

surmi: majd gyere az eredménnyel is. drukk++++

boni: bor? fúj! én csokit kérek :lol:

rólam: nem mondhatom, hogy gyógyulnék. jobban köhögök, mint tegnap.

kati
katica30

Off

Áááááááááááá!!!! Egyedül vok itthon szombat déleutánig. Meló után elmentem szüleimhez. Villanyt égve hagytam, ne féljek bejönni. Jövök már az utcánkban vok, amikor is látom, hogy az út szélén egy elütött cica. Visszatolatok, pont úgy néz ki, mint a mi Gesztenye cicánk. Elkezdtem sírni. Kiszálltam a kocsiból, tök úgy nézett ki, csak a szőre tünk rövidebbnek. (elég sötét volt). Gondoltam hazamegyek (ez 2 háznyira volt, beállok a garázsba, aztán visszamegyek megnézni elemlámpával. Amikor nyitom a garázst, Gesztenye egyből futni szokott, most meg nem. -Ekkor már nagyon sírtam. Kiszálltam a kocsiból, kiabáltam neki, hogy könyörgöm, jöjjön haza, és MEGJELENT!!!!!!! Fúúúúúú! Nem tudom elmondani, mennyire megkönnyebbültem, hogy nem a mi Geszókánk!!!!!!

On

Tesó: bocs. :oops:

Babim: köszi.

Surmi: hajrá!!!!

Jó éjt!

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Kati: nem mérek.

snufi

Jó reggelt!

HőJelentés Monyónak:
Kép
vedresandi

Kép

snufi

Surmi:drukk,hogy a százalékos arány aműtét után jó legyen!!!

Boni:hogy sikerült este a borozgatás?

Snifi:hát jól rád ijesztett a macskosz!Örülök,hogy gesztenye időben haza ért!

Kati:lehet,hogy még csak most szakadozik fel,aminek kell.Hétfőre már jobban leszel.

Én ma itthon,szerelik a wc mögötti részt,azaz kicserélik a strangot (ha jól írtam le).Úgyhogy ma itthon.A fiúk alszanak,nem tudom mit fognak szólni,mert 8kor nekiállnak szétbombázni a klotyót,és ugye zajos lesz.
vedresandi

Jó reggelt!

Éljen soká Gesztenye!

Andi! A fiuknak nem a bányában kéne dolgozniuk?

mindenkinek szép napot!

Kép
zölddisznó

Jó Reggelt!

Mi piszok korán keltünk ma... 4:40-kor... :cry:
Muszáj voltam meginni egy KV-t is... :?
szilbee

Zöldi:kisfiú itthon,mert a lába ugye....nagyfiú alszik,majd 10 körül keltem.
Mikor mész a Zöldigyerekekért?

Szilbee:én nem is panaszkodom a fél hetemmel :shock:
vedresandi

Sziasztok!

Tesó ezt az izgalmat :shock:

Zöldi mikor?+++++++++++

Andi hát kissé szalonspicces voltam a végére :oops: :lol:
Szilbee jó korán... mé?
mindenkinek pussz

katica jobbulást!

ma is oktatok, nem leszek
Vendég

Csajok! 1 órára megyünk a "bölcsibe" a kölkökért.

Most visszabújok ágyamba :lol:

Kép
zölddisznó

Orrdugulása volt Leventének... szegény úgy kiabált ki az ágyából, hogy a ADDA-ADDA az anya helyett... :?
szilbee

Bakker... Gyerekem ül az ágyon és egyedül szívja az orrát... :shock: :shock: :shock: :lol:
szilbee

Szilbee:nagy már az a fiú!!! :lol: Lassan már ő készíti neked a reggeli kávédat :lol:
vedresandi

ÓÓÓÓÓ bár csak ott tartanánk!! :lol: De ezek után nem becsülöm alá a képességeit!!! :oops: :lol:
szilbee

Sziasztok!

szilbee: sok-sok gyógypuszi Leventének!!! :oxxx

coca: nagyon szorítok délutánra! +++++

Beadtam az első szurimat, büszke vagyok magamra :oops: Jövőhéten nem leszek, csütörtökön vagy pénteken lesz az inszem.

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

SZilva:ügyes vagy (én még mindig csodálok a szurikért mindenkit).Drukk az inszemhez++++

Szilbee:Leventének meg jobbulást....nekem anno a hagyma tea jött be,amíg Dani kicsi volt,mert nem tudta még,hogy az mi,és 2 nap alatt elmúlt a taknya.
vedresandi

Andi!
Hogy kell csinálni azt a hagymateát?? és lehet ízesíteni is?? pl. mézzel??

Szilvi!
Nekem halálom lenne az önszurizás, úgyhogy minden elismerésem! :)
szilbee

Szilbee:2-3 evőkanál kristálycukrot megolvasztod,amikor már karamell,akkor ráöntesz egy liter vizet,és ebbe teszed a hagymát,kábé 2-3 karikát,és felforralod.Ízesíteni nem kell,mert édes a cukortól.Nekem a gyerekorvos mondta anno.
vedresandi

Köszi!!
Kipróbáljuk! :D 8)
szilbee

Nincs mit,remélem használ :)
vedresandi

andi: ez csak gyerekeknek ajánlott, vagy mi is ihatunk ilyet?

Szurizás: sajnos majdnem az idegeskedéstől lettem rosszul, túladagolom magam, nem tudom beszúrni, rossz helyre szúrom...stb. Nagyon túlreagáltam a dolgot. :oops: :oops: (bocsi, ha sokat nyavalyogtam ezen) Semmit nem lehet érezni, még egy szúnyogcsípésnyi érzés sincs és hát hely, az van bőven :D

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Szilva:sztem a felnőttek is,csak az én gyerek dokinénim nem volt egy antibiotikum párti,és kiváltottuk ilyenekkel.Próbáld ki,ártani nem fog.
vedresandi

Most még szerencsére nincs szükségem rá (kopp-kopp-kopp), de biztos fincsi lesz majd :D :D

Szilvi

szilvaqueen

Én megkostoltam,egyáltalán nem ihatatlan.Most már persze nem issza meg,mert van izlése,de akkor nagyon jó volt.

OFF: a párom használta a mosdót,fogimosi, és hát bele is..p...t.Na itt volt a baj,mert a lefolyóba nem kerülhet semmi,és hát szegény szerelőőőőőőő, tiszta ciki.persze azt mondta,hogy csak fogat mosott :lol: :lol: :lol:
vedresandi

andi: mit csinált??? :lol: :lol: :lol:

Szilvi

szilvaqueen

Off:Szilva:gyakorlatilag lepislantotta a szerelőt :oops: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szilvi

szilvaqueen

Andi!
:lol: :lol: :lol:

Megcsináltam a teát. Finoman fogalmazva, VEDELI a csemete. :shock: :lol: :lol: Tényleg nem rossz az íze... mármint iható számomra is.
szilbee

Szilbe: dejó!!!Talán azért vedelik ilyen kis korban,mert az égetett cukortól édes,de nem baj,legalább gyógyul!
vedresandi

Jó reggelt!

snufi: örülök, hogy nem lett semmi baja a macskának. szegény másik cica! :(

szilbee: nagyfiad van :lol:

szilva: nagyon ügyes vagy! :wink: drukk az inszemhez+++++

coca: drukkolok nagyon++++

kati
katica30

Andi! Minden pasi belepipil a mosdóba és a fürdőkádba, csak van, aki titkolja :lol:

Az első szuri nekem is para volt, és szintén nem a szúrás miatt, hanem hogy jó adagot szívtam-e fel, vagy hogy nem vagyok-e rá allargiás. Úgyhogy elismerésem! Ügyi voltál!

Hagymatea szerintem is király! Jobbulást a vedelőnek!

Kép
zölddisznó

Mára búcsúzom. Fekvés!

Kép
zölddisznó

Szia Coca! :D

Szilvi

szilvaqueen

Jó pihenést!

Én is lelécelek, mert délután babalesre megyünk.

Szép Délutánt! 8)
szilbee

Szilva: gratu!

Szilbee: fiadnak jobbulást!

Andi: :lol:

snufi

Sziasztok!

Zöldike!
Már biztosan a pocidban vannak a bébikék! :D :D :D
Küldök nektek sok sok drukkot és babaragacsot!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Pihengessél sokat!!! :D
Kép Kép Kép

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok Csajok!

Voltam ma reggel vizsgálaton...
Baba nincs ellenben van egy 3,5 centis cisztám a jobb petefészkemben... A vicc az, hogy múlt héten voltam nőgyógyászati vizsgálaton és a doktorbácsi azt mondta nincs cisztám, de jól megkezelt méhszájsebre... :( Én már nem tudok egyiken se kiigazodni! Tény, hogy jobb oldalon már egy jó ideje fáj a pocakom, de azt hittem hogy csak egy kisebb gyulladás miatt a reaktív nyirokcsomók azok, hát tévedtem!
Az egyik szemem sír a másik meg hol sír, hol nevet: megint beleéltem magam, hogy kisbabám lesz, aztán tessék, volt-nincs, van egy marha nagy cisztám :cry: Félek mert nem akarom hogy kipakoljanak miatta, szeretnék szülni a jövőben!
Így viszont a párommal alakulhatnak jó irányba is a dolgok, legalábbis remélem, hogy ez így lesz és nem másképp! Mindenesetre nagyon örülök neki, hogy meghallgattatok! Kicsit visszaolvasok és írok még! Puszi!

Libus
lilaliba

Zöldi: nagyon sokat gondolok rád és drukkolok, hogy összejöjjön a dolog! Hajrázok innen a távolból a kis cocamanócskáknak! :wink:

Andi: :lol: :lol: :lol: Nálunk is történt hasonló eset, mivel a csővezetékek kicsit furfangosak a házban. Ha valaki pancsikol akkor különféle hangokat le lehet hallani a konyhába és a konyhából is a fürdőbe. Én egyszer régebben fürcsiztem amikor is megjöttek a vendégek és óhatatlanul de belepukkantottam a kádba odalent meg irult pirult a banda én meg nem értettem miért akar mindenki megszakadni a röhögéstől amikor megláttak... :oops:

Szilva: Drukk az inszemhez! :wink:

Snufi: Hála a jó égnek, hogy nem a Te cicád esett áldozatul! A minap én is láttam egy nagyon szépséges vörös perzsacicát, de sajnos az út közepén, fekve... :cry:

Libus
lilaliba

Lilaliba!
Nekem kivették cysta miatt az egyik petefészkemet 15 évesen (csecsemőfőnyi volt már). Féltem én is, hogy nem lehet majd gyerekem, de már a másodikat várom. :wink: Bizti nem lesz gond. Lehet, hogy punkció is elég lesz oda, ha nem túl nagy a cysta.
Szóval ne addógj. Rendben lesz minden. Legalábbis nagyon szurkolok, hogy így legyen!!! :) +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
szilbee

Sziasztok!

Csak gyorsan, gyorsan :wink:

Coca, drukk, babaragacs, meg Kína 1 évi termése megy neked!

Szilvia, neked is drukk az inszemhez!

Bettike, 2 csajos sztori még nincs, de a kicsi úgy néz Rékára mint egy istenre :lol:

Katica, jobbulást!

Szilbee, tegyél fel uh képet és pociképet is :wink:

Liba, nem azt jósolta neked annó a jósnő, hogy egy új szerelmed lesz? Bocs, hogy ilyet mondok, de lehet, hogy jobb is hogy most perpill. nincs baba amíg ennyire bonyi a helyzet. Majd lesz ettől az új lovagtól. Kívánom neked a legjobbakat!

Mindenkinek pussz, ennyire futotta sajna

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

Coca,Baba++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++!!!

Szilbee, fiadnak jobbulást!

Robcsi, teszel képet a gyerkőceidről?

Melcsi, mizu veled? Nagyon nagyon régen írtál!! Mesélj!

Liba, no comment!

Ancsa, nagyon édik a szerencsehozó macik!!

Szilcsi, olvastam a másikban h a körülményekhez képest jobban vagy! Pihizz nagyon sokat, és ha van kedved írj nekünk is!!

Beteg vagyok még mindig! Olyan náthás lettem, h csak na!! Fáj mindenem! :( Pedig azt hittem meguszom egy kis torokfájással!
kata05

Baba: mikor tesztelsz? :shock:

Kata: jobbulást!!!! Kép

snufi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?