Új privát üzeneted érkezett!

Monyó
Töredelmesen bevallom, hogy időnként vadásztalak a topikok között, de már régóta nem matattam.
Szívből gratulálok a kis bébihez!!! Nagyon megérdemlitek!!!

Kacsa
Timi nagyon édes! Örülök, hogy jól telt a nyaralás.

Apa másfél hétig szabin lesz, ha minden jól megy, utána új melóhelyen kezd.
Manó teljesen odavan, hogy apa itthon van meg a tesója is rosszalkodik vele. :) Egyedül még nem jár, de ha fogjuk a kezét, akkor nem győzzük követni. :)
Az éjszakáink is nagyon jók, teljesen nyöszörgésmentesen végigalussza az éjszakát. Ez a lökött idő néha megkavarja, de gyorsan visszabillen a kis lelki egyensúlya.
Vendég

Sziasztok!

Micsoda babaeső van!!!!Remélem mindenki kap egy babát, aki szeretne :wink: :D

Monyó!
Nagyon örülök Nektek, gratulálok!Kívánom, hogy minden rendben legyen!:)

Tényleg, Didóval mi újság?Ő is régen írt már nagyon! :roll:

Kacsa!
A pancsis kép nagyon hasonlít a tavalyira, felteszed azt is?
Jól megnőtt Timcsa is mióta nem láttam:)
Örülök, hogy azért jó idő lett rátok!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pankaa 2009.07.20 13:57-kor.
pankaa

Kép Kép

kacsa14

Panka!

Nem tudom, melyikre gondoltál, ezt találtam most, amin ugyanúgy áll.

---

Grat a hitelhez! :D

Maci!

Párod hol fog melózni?[/u]

kacsa14

OFF

ja, Panka, nem tudom, tudod-e, a játszón, megszült jún. 23-án, Erika, Alíz anyukája, Bori a kislány, 3500 vmennyi körül van és talán 49 cm :)

ON

kacsa14

Davide nagyon édes.

Márti tudod itt is :lol: és no para.

Bea
Akkor várjuk a 2 csíkosat.

Norwell
Lehet. Lilla pl nem hagyja, h feltűzzük neki és így a szemébe lóg időnként, ami meg idegesíti. Főleg, ha fúj a szél. Találnom kellene egy képet és megnyugodnál, h tavaly ilyenkor Lilla milyen kopi volt.

Kacsa
No azért Timi is tud jó csajosakat produkálni :lol: ez az első kép csúcs. Jöhetnek a képek.

Pankaa
Gratulálok a hitelhez, a bankok meg már csak ilyenek én is ezt csináltam egy darabig. Hova mentek nyaralni?

Kép

KépKép
KépKép
fleur

Faul,

Nagyon kedves vagy köszönöm szepen! :P A Te kis Mirad hogy van? Jol vagytok? :D

Marti,

Köszönöm szepen! :P Micsoda hir!!! :D :D :D Nagyon nagy gratula neked is! Ez igen! :D Nagyon szepek a gyerekek!

Köszi Panka! :P Ja, ertem mindegy az a lenyeg, hogy szep uj hazatok lesz es a kölcsönhöz is gratulalaok! :P Gondolom Emili is varja az uj hazikoba költözest.. :D

Evi,

Köszike, nagyon kedves vagy te is! A Te gyermekeid is gyönyörüek olyan furcsa, hogy harom van. :D Annyira Dorikahoz voltam szokva. Csodas lehet harom pici mamajanak lenni..

Macikam,

Köszönöm szepen neked is! :P Levikevel mi ujsag? Rosszcsontkodik? :D

Norwell,

Köszike! :P Picurok hogy vannak? Sacika nagyon hasonlit Kendere..

Monyo,

Gratulalok, nagyon örülök neked! :P

Kacsa,

Nagyon szep Timcsa a kepeken igazi kis hölgy mar... :P

Kép
Kép
jucmuc

Kacsa
látom Timcsa élvezte a nyaralást! :D és gondolom ti is.

Panka
hitelhez gratula! akkor hamarosan költözhettek is!

Monyó
olvastalak is ám, mert én mindig nézem a pozitív-tesztes topicot. már ha ír oda valaki. mostanában elég kihalt az a topik, pedig biztos van még több teszt is.

Maci
Levi nagytesója mennyi idős? milyen gyakran találkoznak egymással? Most hogy Apa szabin van, elutaztok valahova, vagy otthon nyaraltok? Én is szabin leszek, 14-21-e között. mi csak 4 napra megyünk "nyaralni", de még az sem biztos, Kecskemét mellé egy tanyára. Apa össze akarja kötni a szegedi kamionos fesztivállal. Ti nem mentek oda?

Apa tegnap átesett a kiskatona vizsgálaton! nagyon izgult! 8) ami érthető is szerintem. elkísértem és ez erőt adott neki. az eredménye pedig SZUPER!!!!!!!! :lol: mind a mennyiséget, mind a minőséget illetően. minden jócskán a határérték felett van. úgyhogy nem e miatt nem jön a tesó. július végén, aug végén esedékes a következő menzi, akkorra kérek hormonvizsgálatot.

Kép

Kép
syrynx

kacsa14

Kacsa!
Kb. erre a képre gondoltam;)Köszi:)
Ja, és az Erika infót is! :)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Panka:

Kép

kacsa14

Kacsa!
A 2 tojás :lol: Szinte napra pontosan uakkor készült a 2 kép!Timcsa ugyaolyan, csak kicsit magasabb, és vékonyabb, több hajjal :lol:
Erika csaszival szült megint?

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

elvileg igen
én előtte héten beszéltem vele, akkor mondta, hogy kedden 1-re megy "szülni"
azóta nem tudok többet
csak egy másik Anyuka mutatott MMS képet Boriról + ő mondta a méreteket, amit a Nagyitól hallott

kacsa14

Syry
Ez nagyon nagyon szuper hír!!! :) akkor már csak a hormonvizsgálathoz szorítok.

Kacsa
No azért változott. Sokkal sokkal csajosabb :) nagyon cuki a videón :)

Kép

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon nagyon gratulálok! :D
Nagyon boldog és kiegyensúlyozott pocakosságot!

Eszter

eszter82
Budapest

Sziasztok!
sehol senki!? :shock:

most én sem leszek egy darabig. tegnaptól szabin vagyok. holnap utazunk 6napra az Alföldre, Kiskunhalasra és Kecskemét környékére. Tegnap gyerekes nap volt nálunk, Tesómmal egy régi barátnőnkhöz mentünk, akinek 3 lánya :!: van! 7 gyerek volt egy rakáson, 6 hónapos és 6 éves közötti korosztály! sajnos a meleg miatt a lakásba szorultunk, de volt így is elfértünk.

megyek, mert holnap (magunkhoz képest 8) ) korán szeretnénk indulni.

remélem mire újra netközelbe leszek, lesz jópár hozzászólás. :lol:

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!
Tényleg, milyen nagy csend lett errefele. Mindenki nyaral, vagy fullad a melegben?!
Én dolgozom, második hete. Kicsit sóvárgok a régi helyem után, mert azt a főnökömet nem lehet pótolni, de majd megszokom ezt is.

Syry!
Jó pihenést!

Bea!
Na, mikor is kell nem megjönnie?
Vendég

kukk :)

kacsa14

Én is vagyok, csak ugye nagyon nincs mire reagálni. Ma már fáradt vagyok, de holnap teszek egy pár balatoni képet.

KépKép
KépKép
fleur

Virág!
Mesélni is lehet, hogy mi újság veletek :wink: babó hogy van a pocakban, rugdos-e sokat. Lilla hogy fogja fel az egészet? Várja már a tesókát? Te hogy bírod, a meleget?

Kacsa!
Kukk :)
Vendég

kukk Angie! :)

kacsa14

velünk semmi extra, küzdünk a kajáltatással, tejes dolog bevezetéssel ...
sikeresen megutálta a főzelékeit a tejes trükközések miatt
a tejes cuccokat magába nem eszi
a tápijáról leszokott
egyedül a jó drága tejpépet eszi meg
barackot-almát-főtt kukoricát azt nagyjából mindig
főzeléket kb. 3 nap alatt eszik 1 napi rendes adagot, úgyhogy nem mostanában fog elhízni :(

döglünk a melegbe, játszózunk, rajzolunk, gyurmázunk :)

kacsa14

Sziasztok!!Egy gyors bekukk!!Angie! :wink: Sajna a mensim megjött akkor,de már a term.napoknál tartok,és belehúzunk a tesóba! :wink: Küldök a nagyfiamról egy pár képet!Remélem tetszik majd....! :) Kép Kép Kép Kép

Kép
bea27

Kacsa
:( hátha egyszer megszereti. Nekem nem kell erőltetni Lilla mégsem szereti a főzelékeket.

Bea Édes a fiad. Mensi :(

Angie
Jól vagyunk. Baba mocorog nagyon. Nagy meleget rosszul viseltem, de most jobb. Lilla felfogja, h tesó, de nem tudom mennyire tudatosul benne. Azt minden esetre tuti érzi, h változás szele közeleg.

Balcsinál nagyon szuper volt, totál strand idő volt. Nekünk Lellén a szabad strand jobban bejött, mert nyugisabb és árnyékosabb volt, ami egy kisgyerekkel+egy kismamival nem utolsó szempont :)
Lilla teljesen odavolt a Balatontól, ez alatt a pár nap alatt túl is pörgette magát. Most igyekszem kissé nyugisabb napokat teremteni neki. A vízből meg alig bírtuk kiszedni :)
Azért ennyi elég volt, enni nem nagyon tudtunk nyugodtan, mert vagy fáradt nyűgös volt, vagy pörgött és ment volna, de ez volt a legkellemetlenebb rész :)

No akkor Balcsis képek:

Az édes kis fürtjei:
Kép

Ennyire odavolt a pillangós úszógumiért:
Kép

Kép

Kép

Pancsi a Balatonban
Kép

És itt a pocak is jól látszik 22+4
Kép

És egy ma reggeli kutyus sétál :)
Kép

+ráadás anyuméknál öcsémmel
Kép

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

én is hoztam pár születésnapi képet

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Sziasztok!

Ennyi szép babaképet nem lehet szó nélkül hagyni :)

Bea!

Mensit sajnálom, de tök jó, hogy te nem szomorkodsz, hanem előre nézel! Ádám vagány kispasi, odavagyok a szöszi fejéért :)

Fleur!

Fürtös fejű kis sellőlányod nagyon szép :) Pocid is csini ám! Nem voltál azóta uh-on? Még mindig valószínű, hogy kisfiú a tesóbaba?

Heni!

Tündit itsen éltesse szülinapja alkalmából! Egyszerűen el se hiszem, hogy már 1 éves?! Öregszenek ezek a kölkecek :) Tortáját jól kivégezte a drága :) :wink:

Enyim ikrek is fél évesek lettek, szerintem tök nagyok, legalábbis a Dórikám méreteihez képest (Ádám most közel akkora, mint a Dóri egy évesen volt...) Most kezdtük a kanalazást, a gyümölcsöt eddig szeretik, remélem így is marad. Mire két kis most tanuló kanalazót megetetek, hát... Nem kevés időmbe telik... Na, majd megtanulják ezt is, szépen ügyesednek azért! Tejem több van, mint eddig bármikor, úgy örülök neki! Próbálkoznak a kúszással, négykézlánbra állással, Eszti már halad is, Ádám megint lusta, mint a sár :) Pasi :twisted: Dórival viszont most kezd nehéz lenni, most kezd féltékeny lenni :cry: Ha bárkinek van ötlete arra, hogy hogy szakadjak annyi darabra, amennyi kéne belőlem, az ne tartsa magában, lécci... Márti, vannak erre a helyzetre túlélőtippeid??? Priviben is jöhet, ha gondolod!

Pár kép:

Ádám, Eszti, Ádám, Eszti a sorrend

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Hú, Fleur! Azok a Lilla tincsek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
Csináltatok vele vmit vagy csak kinőttek?
Többen is, köztük a fodrászom is mondják, hogy vágjam gyakran Timi haját, majd megerősödik ... Vágtam most belőle kicsit (nem az ő nyomásukra), de már így is inkább TIBIKE, mint Timike ... de legalább nem lóg a szemébe.
Pocak is csini!

Heni!

A Te lányod is hatalmasat nőtt!

Évi!

Az ikrek is nagyok már! Boldog fél évet nekik!
Olvastam az inszemes babás topicon Dóri szúnyogtapaszos ötletét! :lol:

Anyahasadásra én is várok tippeket!!!
Bár nekem csak Timi + a házimunka közt kéne meghasadnom, de sokszor ez is sok. Nyáron Zuramat alig látjuk, most is odavan bringázni, 7végén versenyek ... :(

kacsa14

Bea!

Ádi is nagy pasi már!

Hajrá tesó!

kacsa14

Sziasztok Lányok!
Jaj de jó, mire jövök!!! Egy rakat kép! Minden baba nagyon cuki, és de jó látni, hogy milyen szépen növöget minden gyerkőc, akik itt köztünk születtek. Jó látni őket felcseperedni.

Heni, épp a minap jutottál eszembe, hogy rólad jó régen nem hallottunk. Nagyon cuki a kislányod. Hogy vagytok, irj pár sort magatokról.

Na és akkor ha már ennyi sok szép gyerkőcöt láttunk, akkor megmutatom én is a topik (elmélegileg) legfiatalabbját:
Kép

Ma voltam dokinál, és ezt találta az UH cső végén :wink: Hát igen, a csoda megtörtént, és pont most, amikor visszamentem dolgozni, és megbeszéltük apával, hogy szeptemberig szünet lesz. De hát mint tudjuk, Szilárd is akkor készült, amikor leirtam a hónapot, mert úgysem volt peteérésem :wink:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.07.20 21:12-kor.
Vendég

Angie!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tudtam, tudtam, tudtam!!!!!!!!!!!!!!!!!! Biztos voltam benne, amikor megláttam, hogy Tiéd az utsó hsz!!!! Jaj, de nagyon örülök Nektek!!!!!!!!!!!!! :D :D :D Megint bejött... ;) :lol: Boldog és problémamentes pocis időszakot kívánok!

Fleur!
Gyönyörű a kislányod, a pocid pedig nagyon csinos! ;)

Bea!
Édes kis husi a fiad! Sajnálom a mensit... ű

Heni!
Milyen maszatos lett Tündi! :lol: Istenke éltesse utólag is! :)

Évi!
Hatalmasat nőttek az ikrek! Úgy látom, Ti ugyanazzal a problémával küzdötök, amivel én is anno: amikor Saci elkezdte magát mobilizálni, akkor lett Kende baromi féltékeny, akkor lett nehéz vele... Mivel háromfelé nem tudsz szakadni, nem próbálsz meg segítséget hívni? Arra gondolok, hogy az ikrek amíg fenn vannak, Dórival tudj foglalkozni, nagymama, valaki, aki vigyáz a kicsikre, hogy Ti ketten lehessetek? Nagyon nehéz, tudom... :roll:

Kép
Kép
norwell

Sziasztok!

Angie!
nahát-nahát, ugye, hogy mondtam én...!:)Lesz itt szépen sorba mindenkinek babája, csak ki kell várni:)Gratulálok, kellemes hónapokat!Tünetek vannak már?És most akkor mi lesz a melóval?

Heni!
Nagyon aranyos Tündike!Utólag is sok boldog születésnapot kívánok neki!Nagyon jó a torta maszatolós kép:)

Fleur!
Szép nagy már a pocak!Szuper lehetett a Balcsin,és nagyon édes a kis csiga haja Lillának!:)

Évi!
Hát a te gyerekeid is nőnek mint a gomba!Hiába, a jó kis anyatej :wink: Nagyon jó, hogy sok van még mindig, csak így tovább!

Bea!
Ádi is helyes kispasi :wink:
pankaa

Norwell!
Aranyos vagy! Köszönöm! Ti hogy vagytok? Sacika Kendéhez képest csendesebb, vagy ő is pezseg? Ti megálltatok a kettőnél, vagy még van tervben több is?

Kacsa!
Ahogy elnézem Timcsát, egyáltalán nem vészesen sovány. Szilárd például meleg kaját nem akar enni. Néha megszállja valami kisangyal, és eszik levest, másodikat, de ez ritka, mint a fehérholló. Szerintem, nem aggódj a súlya miatt. Lényeg, hogy az eredményei jók legyenek, a többi nem számit.

Évi!
A gyerkőcök gyönyörűek! Túlélőtippem nincs, lehet, hogy nekem is szükségem lesz rá előbb-utóbb. Nem lehetne azt, hogy Dórit is bevond a dolgokba, és nagyos feladatokat bizzál rá, pl adogasson ő is pár kanál kaját a huga szájába. Hátha fontosnak érzi magát ettől. Bár azt mondják, hogy a nagyobbat nem nagyon szabad pesztrának használni valamilyen pszichológia okok miatt. De kicsiben szerintem, főleg ha vevő is a dologra, be lehetne vonni. Vagy játék közben ha te játszol az egyikkel (pl. guritod a labdát), ő játszik a másikkal. Valami ilyensmire gondolok. Persze, lehet, hogy hülyeség.

Virág!
Helyes a pocid. Nekem nem tűnik nagyon nagynak, mintha Lillával nagyobb lett volna. A Balcsiban biztos jó volt hüsölni. Kutyasétás kép cuki. Hány éves az öcséd?

Hú lányok, én mindjárt leesek a székről, de ha az órára nézek, akkor nem is csodálkozom.
Jó éjt!
Vendég

Panka!
Köszönöm!
Hát majd dolgozok decemberig, és januártól táppénzre megyek. Az a baj, hogy igy, hogy újból állományba kerültem, a TGYÁS-t megint 180 nap munkaviszonyból számolják ki. Na most, ha elmennék táppénzre, akkor nagyon alacsony lenne a TGYÁS. De sebaj, legalább kicsit feltöltődök energiával, és megtornásztatom az agyamat, amit mostanság nem gyakran tettem.
Vendég

Sziasztok!

Először is köszönöm mindenkinek a dicséretet a kiscsaj nevében

Angie:
hatalmas gratula, boldog pocakos hónapokat
nagyon örülök nektek

köszönöm mi jól vagyunk, a napok telnek Tündi egyre ügyesebb
minden időmet leköti, igazából nemsok mindenre van mellette időm, még a házimunkát is sokszor nehéz elvégezni
napközben már csak egyszer alszik, az éjjszakák mostanában elég zűrösek voltak, de nem akarom elkiabálni, talán rendeződik, csak nagyon közénk szokott
hát mondhatom nem egy egyszerű eset a lányom, igazi lányból van, nyafka és hisztis, kinyílványítja az akaratát elég rendesen, de egy imádnivaló, rengeteget dumál, persze még a maga nyelvén
a mozgását rendesen behozta két és és fél hónapja szinte másfél hét alatt, "már csak a járás van hátra", de azzal még nem is vagyunk lemaradva

Évi:
gyönyörűek az ikrek
Dóriról kép?
ötletet sajna én sem tudok adni, nekem is néha több helyre kellene szakadni, ahogy Kacsa is írta a házimunka és Tündi között

Kacsa:
szép nagy lány lett Timi is, jók a Horvát képek

Norwell, Panka:
ti hogy vagytok?

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Most csak gyorsban hulla vagyok
Angieeee Gratulálok :) :) :) ez annyira remek hír :) :) :)
Nagyon boldog pocakosságot :) most sem sok lesz a gyerkőceink közt, csak most az én javamra :)

KépKép
KépKép
fleur

Angie!!ÉREZTEM!!!!!Annyira hallgattál,amikor erről kérdeztem,hogy már kezdett gyanussá válni!!!GRATULÁLOK!!!!!!Minden szépet,és jót kivánok a terhességhez!!!! :D :D :D De jó neked...........!

Kép
bea27

Angie!

Sok szeretettel gratulálok és boldog hónapokat!!!

Épp néztem, hogy beleférsz még a 180 napos TGYÁS-ba, 1-2 hónappal később már kéne az 1 év.

kacsa14

Angie!

Tyű, micsoda hírek! Annyira örülök!!! SZívből gratulálok, és gondtalan pocakosságot kívánok!

Dicsiket köszi, bezsebeltem mindet :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Köszönöm, hogy velem együtt örültök.

Most egy kicsit parázok, mert dél óta egy ici-picit barnázgatok. Talán eddig összesen 3-4 csepp. Nem is barna, hanem inkább tejeskávé szinű (bocsi a részletezésért :oops: ). A dokinő felirt egy hüvelykúpot candidára, mert azt mondta, hogy ugyan a leleten nincs megjelölve, hogy vészes lenne, de kezelni kellene. Abban bizom, hogy ez okozza a folyást, és csupán pár nap az egész. Mintha most délutántól éreznék is egy kis égő érzést. Remélem, minden rendben lesz. Tegnap még vigan pumpált a kis szive. Miért is lenne baj! Nem?
Vendég

Angie!!!
Nyugi, nyugi, nyugi!!! Nem lesz semmi baj! Egy kis barnázás még belefér (hihetetlen, barátnőm is most várja a második babáját, kb. pont ott tart, mint Te, és ma délután jött hozzám kétségbeesve, hogy kicsit barnázik, mit csináljon...). Ha a doki nem aggódik, akkor Neked sem kell! Drukkolok nagyon!!!

Kép
Kép
norwell

Angie!
Progi pótlást tudom, hogy ellenzed, de nem lennél nyugodtabb, ha szednéd? :roll: Nekem is volt egy kis vérzésem, és szedtem is a progit.És nem a babával volt gond, hanem egy kis ciszta volt az embrio mellett(na ez így hülyén hangzik, Emili mellett :lol: ), és az vérzett.De biztos nem lesz semmi gond, pihenj amennyit csak tudsz! :wink:
Meg sokszor csak a hüvelyből jön a vérzés, ilyenkor vérbővebb a nyálkahártya is, könnyebben is sérül.Szóval nyugi!!! :)
pankaa

Kacsa
Egy hűtős céghez ment át. Tatán van az egyik központ, a másik pesten. Eddig csak fújjogott, mert az én egyetlenem tisztaságmániás, ami a kollégáiról nem mondható el. A következő "túrára" ecetet rendelt. :D

Jucmuc
Levi olyan, mint a szélvész. :D A játékait szétrámolja, felmászik a kanapéra és ledobálja a párnákat és az állatkertet. :) Nagy szerelembe esett a macijával, azzal alszik most is fogja a mancsát. :)
Hogy vagy? Rosszullétek? Mikor mész dokihoz?

Syry
A nagytesó 12 éves, szegeden lakik, így elég ritkán tudnak találkozni. :?
Az utazás kimaradt, apa belevetette magát a rámolnivalóba. Ami a költözés óta csak kerülgettük a cuccokat, most a helyükre kerültek. Elveszettnek hitt dolgok kerültek elő. :D
A kaminos találka kimaradt, pedig évek óra szeretnék menni... Majd egyszer eljutunk oda is. :D
Gratula apa eredményeihez! Drukk a vizsgálataidhoz!

Kacsa
Nagyon jók a képek! Timi nagyon édes!
Sajnálom, hogy nehezen megy a tejes dolgok bevezetése. :(

Bea
Jóképű nagyfiad van! És már döglenek a csajok utána. :lol:

Fleur
Micsoda fürtök, igazi sellőlányos!
Szép pocakod van!

Heni
Hú, hogy elszaladt az idő! Mintha még most hoztad volna az első UH képeket...
Nagyon boldog 1. szülinapot kívánunk Tündinek! Alaposan kivégezte a tortáját. :)

Évi
Nagyon szépek a gyerkőceid!

Angie
Tudtam!!! :D Gratulálok!!! Majdnem szülinapi ajándék lesz Sziszkónak. :)
Gondtalan pocaknövesztést!
Vendég

Este 8kor jöttünk meg, de nem bírtam ki holnapig,be kellett nézni, hogy mi újság! :wink: és látom, hogy volt miért bekukkantani! :D

Angie----Gratulálok! :lol:

Majd, ha összeszedtem magam, pár nap múlva jövök részletesebben. Holnap már meló. :evil:

Kép

Kép
syrynx

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.26 00:48-kor.
Vendég

Megint csak gyors magunkról:

Most már tuti kisfiunk lesz, Dani lakik a pocakban.

KépKép
KépKép
fleur

Fleur!

Akkor ismét gratu a tuti tökösséghez!!! :)

Angie!

Én is javasolnám a progit ...

Meg írtad a gombát, nem, tudom mit kaptál rá. De nekem pl. tejsavas kúptól volt már barnás folyásom, írta is a papírja, hogy barnás folyás lehet, mert gondolom, a kúp úgy "bomlik".

Mindenesetre úgy érzem, hogyha a 7. hét elején már van szívhang, ott semmi baj nem lesz a babóval, szépen fejlődik!!!

kacsa14

Ejjel nem jott semmi, igaz kupot tettem fel a candidara. Tobb helyen is azt olvastam h veteles elojele is lehet de legtobb esetben artalmatlan. Remelem, nekem az utobbi van. Panka! Szedem az utrot mar az 5. hettol. Vettem a lenyeget h egy beteg baba ettol is elmegy. Majd jelentkezem h mi van. Puszi
Vendég

Angie!
Örülök, hogy minden oké volt. Dokihoz mikor mégy legközelebb?
Gyerekek: Saci is elég pörgős csajszi, már mondatokban beszél, és tutkón hisztizik... :twisted: Nagyon szereti Kendét, csak nem mindig tudnak együtt játszani, Kende már rég szerepjátékozik ugye, és Saci nem mindig érti meg a dolgokat, hogy ő most pl. miért legyen kutya... :lol: De amúgy jól megvannak, Kendének már nagyon kell az ovi, a gyerektársaság, mindig keresi a vele egykorúak társaságát.
Hármaska: nemrég még nagyon meg voltam indulva, hogy lesz, most úgy vagyok vele, hogy egyelőre elég elfoglalt vagyok egész nap... :D Viccen kívül: nem tudom még lezárni magamban a pocakosság-babázás témakört, de mindenképp várunk most pár évet.

Fleur!
Gratula Dani babához!!! Hogy bírod ezt a hőséget?

Maci!
Jók a képek! :) Ti nem terveztek tesóbabát (lehet,hogy már kérdeztem... :oops: :lol: )

Kép
Kép
norwell

Fleur!Gratulálok a kisfiúhoz!DÁNIEL,milyen szép név!!!!Az első "nagy " szerelmem is Dániel volt! :) Most akkor van egy kislányod (nagylányod),meg egy pocibaba fiad.Ez igy éppen jó!Én is majd kislányt szeretnék a fiam mellé,de ha fiú lesz sem baj..... :wink:
Angie!Minden rendben??
Syry:Ugye dolgoztok még a babán??Nem hagysz elárvulni!!!??? :wink:

Kép
bea27

kukk :D

kacsa14

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?