Új privát üzeneted érkezett!

lanyok volt mar valakinek olyan hogy iszonyuan faj a melbimboja,de nagyon.
az este kezdodottt igazan,es reggel mar a fajdalomra keltem,hason fekudtem.
most is faj.letezik olyan hogy valakinek megfazik a mellbimboja?masra mar nem tudok gondolni,tegnap sokat voltam a hidegben.

Kép
monyo83

sziasztok ma sem leszek délelőtt oktatás miatt!

Szép NApot!
Vendég

MONYO: nem kell megjönnie, de lehet teresség miatt is, nem :?:
surmi
kockasfulunyul

surmi amikor terhes voltam ne fajt igy :? sot mikor megjon akkor se faj igy.
nekem sosem faj igy :roll: most azon gondolkozom hogy bekenem nivea kremmel,hatha jobb lesz.

Kép
monyo83

MONYO: allergia sem lehet, valami új krém vagy tusfürdő :?:
surmi
kockasfulunyul

Sziasztok Lányok!

Snufi: örülök, hogy beindult a gépezet! :-)

Trixy: szia! Görbét nem csinálsz?

Monyó: szerintem megfázhatott simán…

Liba: halvány teszthez, halk gratula! :-) Mivel itt a banda nagy része szó szerint küzd a bébiért, csak 1 fajta tanácsot kaphatsz! :wink:
Gondolom, nem véletlenül nem védekeztetek a régi meg az új barátoddal sem…

Coca: Kiscocákról vannak híreid?
Agresszív Kiscocás vicc:
Mit csináltok Kismalacok?
Osztódunk, vazze! :-D

Surmi: majd számolj be a konzi eredményéről. Most beszélitek meg a HSG-t is?

Boni: jó tanítást! :-D

Kérdés: tegnap csak pár csepp volt a mensim (kb. 1 tamponbordát használtam el egész nap), akkor tegnaptól számoljam a ciklusomat, vagy inkább mától? Ma reggel indult be normálisan…Különben tegnap addig taktikáztam, míg kiötlöttem, hogy mi legyen :-D úgy néz ki, jövő csütörtökön el tudok menni UH-ra (dokit még nem hívtam…), akkor a 8 v 9. napon leszek, E vitamint szüneteltetem, így nem lesz olyan korán pé-m, és talán utána héten mégis lehet inszem :-D vagy ha más nem legalább tüszőrepesztést tudunk csinálni. Remélem működni fog a tervem!

Holnap megyek 3. napi hormonvérvételre, már lassan letelik az 1 év az előző óta :-(

Puszi, belevetem magam a melóba...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok!

Szezso: csinálnék görbét de nem igazán értem hogyan tudom megcsinálni a fertilityfriend-en. Tudok angolul, de valahogy mégsem találom. Segítenél:

Monyo: nem lehet h kiszáradt pl. tusfüdő, víz állaga miatt? Mielőbbi gyógyulást.

Lányok, kicsit aggódom a babyprojekt miatt, sikerült egy kicsit megfáznom, (köhögés, tüsszögés, orfolyás) Van valakinek infója arról h befolyásolja-e a teherbeesést a dolog?
Vendég

jó reggelt!

snufi: örülök, hogy jól alakultak a hosszú várakozás ellenére a kaáliban a dolgok. hajrá! :wink:

coca: hogy vagy? mennek a drukkok++++

baba: neked is mennek a drukkok++++

liba: mai teszt?

monyo: azért még mennek a drukkok+++ nem tesztelsz újból?

trixy: üdv. a másik hőmérős topicban sok infót megtalálsz.

surmi: nyugalom, minden oké lesz. drukk+++

boni: jó okítást! én is mennék okítani, ha lenne elég hangom.

szezso: látod, csak megtudod szervezni a dolgokat. drukk++++

rólam: még mindig vacakul vagyok. bár csak tegnap óta eszem az antibiotikumot, így ne várjak rögtön javulást.
köszi mindenkinek az érdeklődést, drágák vagytok!

kati
katica30

Sziasztok!

Hátha még valaki emlékszik rám, az előző ciklusomban fordultam hozzátok tanácsért. Nem tudok olyan aktív tag lenni, mint itt sokan közületek. Viszont minden este elolvasom, kivel mi történt, és őszintén örülök az örömötöknek, és átérzem az újabb sikertelen hónap fájdalmát.

Most egy örömhírt jöttem megosztani Veletek. Nem dicsekvésképpen, hanem hogy erőt merítsetek belőle. Mint azt már írtam, hosszú évek állnak a hátunk mögött. Túl vagyunk több inszemen, több lombik próbálkozáson. Volt már sajnos egy 8 hetes elhalt magzatunk is. A probléma talán nálam van. Nem érnek rendesen a sejtjeim. Ezért nehéz dolguk van a lombik során is, hiszen nincs mit visszaültetni. Pedig még csak 31 éves vagyok. Soha meg sem fordult a fejemben, hogy nem lesz babánk, csak az út végét nem láttuk.
Ma viszont, a 28. ciklusnapomon, délelőtti vizeletből csináltam egy totál pozitív tesztet. Egyenlőre még csak halvány mosoly ül a szánk sarkában. Csendesen örülünk. De a szívem érzi, most nem lesz semmi baj. Ez a mi spontán csodababánk lesz. És máris imádom.
Higgyétek el nekem, mindannyiunknak ki van osztva a babája, csak ki kell várnunk.
Senkit nem emelek ki név szerint, de nagyon szorítok mindannyiotoknak. Örüljetek picit velem együtt.

Lujza
lujza 75

Lujza!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D
Kép
szilbee

sziasztok csajok!

köszönöm szépen a bíztatást!

Coca: fölvettelek msn-re!

Ma reggeli teszt: méghaloványabb de attól pozitív! Ez 10 napos terhességet mutat csak ki, az enyém meg még csak 4 napos körül lehet...

Igazából csak egy kis baleset volt, bár így nem lehet beszélni egy kis csöppségről... :cry:

Másfél hónapja ismertem meg egy srácot, akivel megbeszéltük, hogy összejövünk. 3 hete el is hívott egy buliba, ahol ő erősen ittas volt én meg erősen magam alá voltam kakukkolva hogy mi is lesz. Feszélyezett a sok idegen és eleve izgultam amiatt hogy vajon összejövünk-e vagy sem! Aztán kimentünk sétálni: éjszaka volt, holdfény, csillagok, rét... Több se kellett nekem, de neki se! Pár sör után azonban megfordult nála a helyzet, a képembe vágta hogy nem akar tőlem ezek után semmit sarkon fordult és otthagyott egyedül. Megérdemeltem igaz, de nagyon fájt a szívem és lerogytam egy fa tövébe és halkan zokogtam. Akkor megjelent egy srác, aki megvígasztalt és vigyázott rám egészen a buli végéig. 2 hete járok együtt ezzel a sráccal, de a gyerkőc egyértelműen a lelépős srácé. Igaz tartjuk a kapcsolatot az apukával telefonon, de most mitévő legyek? Megszerettem a páromat de a kicsit semmi pénzért nem fogom elvetetni, több lehetőségem lehet hogy már soha nem lenne! :(

Természetesen nagyon drukkolok mindenkinek aki próbálkozik, hogy minél hamarabb összejöjjön és minél több örömötök legyen!

Libus
lilaliba

Torokfájós szebb jó reggelt!

Monyóka! Nekem eddig kizárólag akkor fájt a cicim, amikor próbáltak megkapaszkodni az előző kiscocák, illetve amikor a repesztőket kaptam, amiben HCG van.
Megfázás szerintem viccesen hangzik. Vegyél még tesztet!
:lol:

Üdv közöttünk Trixy! Ne aggódj, a megfázás egyáltalán nem befolyűsolja, csak lázad ne legyen. Ha befolyásolná, akkor én most nagyon megszívnám, mert holnap lesz a beültetésem, és már egy hete fáj a torkom. Most már nagyon! :cry:

Szasz Snuf!

Surmi! Én is iszonyat hülyeségeket álmodtam. Izgalommentes konzizást!

Boni! Legalább valaki dolgozik is.

Szezsó! ...hát remélem még most is agresszívkednek a malacaink. Szerintem a mai napot számold 1-nek.

Lujzi! Ti vagytok a nap híreeeeeeeeeeeeeeeeee! Juhéjjjjjjjj!

Én: alul felül fájok. Alul normális, felül nem annyira, de mivel még hőemelkedésem sincs, nem aggódok.
Most hívom Kaálit, hogy mi van a kiscocijainkkal...foglalt...foglalt....foglalt

Kép
zölddisznó

Lujza: nagyon gratulálok neked!!! :wink:

Libus
lilaliba

lujza gratulalok igazan szep tortenet,marmint a vege termeszetesen.

coca,nem er kinevetni.nemtom mivan,de azert 15 dpo-n mar ki kellene mutatnia alamit annak a tesztnek nem?
druk kiscocaknak.

lila hat oszinten megmondva eleg gazban vagy.szerintem kicsit felelotlenul viselkedtel,de ennek mar ugyis mindegy nem akarok palcat torni feleted.remeljuk hogy jol alakulnak a dolgok.
apropo mi lenne most szemely szerint neked a jo?

Kép
monyo83

monyo: én magam sem tudom! De mivel steril vagyok, illetve gyógyszer nélkül a lennék, nem fogom eldobni a gyerkőcömet magamtól! rengeteget sírtam amiatt, hogy úgy vágyom rá, de most nagyon félek! A párom még nem szeretne babát, mert előbb szeretne megalapozni mindent! Megaztán más babájával el se fogadna szerintem! Bár tudja jól min mentem keresztül akkor éjjel és az apukát is ismeri...

Az apuka meg olyan, hogy ha megmondom neki, hogy a babáját várom, akkor iszonyúann belelkesedik és képes lesz felülmúlni magát minden energiáját csakhogy megadjon nekünk mindent csak az a baj vele, hogy túl nagy a szíve és abba sokmindenki belefér... :roll:

Szóval nem tudom mitévő legyek de egy biztos: a baba marad!!!

Libus
lilaliba

lujza: örülök nektek :lol: gratulálok, drukkolok tovább++++

liba: elég bonyolult a szitu. próbáld megkeresni azt a megoldást, ami jó lenne neked.

kati
katica30

Most , megyek veszek egy laza fürdőt, utána felveszem a szépruhámat :wink: , és megyek a dokihoz

Délután: beszámoló :!:
surmi
kockasfulunyul

katica: Hát igen... megpróbálok valamit bonyolítani de egyelőre azt se tudom, hogy melyik srácnak mit mondjak... Még gondolkozok... De szerintem ebből jól nem fogok kijönni és a baba fogja megszívni!

Libus
lilaliba

Libus:hát,nem vagy könnyű helyzetben,de ezt gondolom már Te is felmérted. Valóban benne van a kalapban, hogy többet nem lehet baba, ezzel szokták riogatni a nőket az első terhességnél, főlag akkor ha az éppen „rosszkor” jön.Azért mindet vegyél figyelembe, és mérlegelt józan ésszel azt,amit tenni fogsz.Bármi legyen a döntésed, melletted álok.

Trixy:üdv itt.Mielőbbi babásodát Neked!!!A megfázás nem,de antibiotikumot értelemszerűen ne szedj,ha nem muszáj.

Surmi: csuriban várom a mai konzultáció eredményét!!!

Monyo:lehet, hogy tényleg allergia, de az is lehet, hogy most érzékenyebb,mint szokott lenni.Nekem is szokott jobban és kevésbé fájni a ciklus második felben.

Katica:jobbulást Neked.Antibaci hamarosan hatni fog!!

Szezso:egy a vicc!!! Óriási! :lol: :lol:

Lujzi: gratulálok, és problémamentes pocakosodást kívánok Neked. Néha majd számolj be a babavárás örömeiről

Zöldi:sikerült már megtudnod,hogy hogyan alakultak a Zöldigyerekek????

Normális ha 3 nap alatt elvonul piri?Nekem mára már megint semmi,és kedd késő délutántól mondhatom,hogy megjött?!
vedresandi

Sziasztok! Kellemes napot mindenkinek!
Coca! DRUKK hegyek!!!!!
Monyo! Nekem volt már, hogy fájt a mellbimbóm a hidegtől, de csak akkor, amikor éppen fáztam, nem utána. De szerintem elképzelhető.
Surmi! Jó konzit!!:))
Snufi! Örülök, hogy beindult a dolog!
zsebi_baba

Andi! Nekem mindíg ilyen rövid szokott lenni!
zsebi_baba

Lujza: GRATULA!!!! Persze csak csöndesen.... :)

vedresandi: köszi a hamar választ, én is remélem h nem befolyásolja.

zöldisznó: szurkolok, és köszike!
Vendég

Zöldi:?????????gratulálhatok végre??? :wink: :wink: :wink:
vedresandi

lila en a te helyedben egyenlore nem szolnek senkinek,addig meg nem bizonyosodik be a terheseg.szerintem ha erosodika teszt es a doki is megalapitja hogy mi a helyzet akkor donts hogy kinek mit hogyan mondasz el.

surmi druk++++

andi,hot mersz?nekem utoljara ilyen hulye pirim volt.ha a hod magas akkor ...talan...

Kép
monyo83

Andi! Az antibiotikum sem zavar ám be, hiszen nekünk lombikosoknak a protokoll része. Még beültetés napján is kell szednem. (Most mondjuk pont jókor)

Sikerült telefonálni: 5 tökéletes embriónk van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Juhééééééjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!

Kép
zölddisznó

Monyo:most nem mértem,de volt már 3 teljes mért ciklusom,és mindig ilyen rövid a pirim.Kedd reggel 36,9 volt,amikor délutánra megjött.Azóta nem mértem :oops:
vedresandi

cocaaaa ez szuper:) :lol: :lol:

Kép
monyo83

Éljenek a ZöldiEmbrikék!!!
Kép Kép Kép
vedresandi

szerintem merj egyet reggel andi :wink:

Kép
monyo83

Monyo:holnap Neked külön mérek :lol:
vedresandi

Kösziköszi!

Andi, ezek nagyon jófejek :lol:

Kép
zölddisznó

andi jo :wink: mar koran reggel jovok a hodet nezni :lol:

Kép
monyo83

Monyo:értettem, holnap reggel 7kor jelentek :wink: :lol:
vedresandi

Coca!!!!
ÖT?!! :shock: :D :D Hát ez nagyon király!!! Gratula!

Lilaliba!
hát tényleg elég gázos helyzetben vagy... :? de örülök, hogy azért a baba megtartása mellett döntöttél!!!! A sok butaság mellett ez egy JÓ döntés!!!
szilbee

Köszi Szilbee! Magadról sosem mesélsz! Irgum-burgum! Hogy vagytok?

Kép
zölddisznó

Lujza: halk gratu!!!!!! :D

Monyó: kend be körömvirágkrémmel!

Szezso: drukk, hogy mégis mehessen ebben a hónapban!

Surmi: siess a beszámolóval!

Liba: háááát, nem egyszerű,.... :roll:

Coca: juhéjjj!!!! Kép

Katica: jobbulást!

Sonjus?

Purc?

Kaálisok: 3. napi vérvételre kell majd mennem. A pici barna már 1. cn-nek számít? Én 2 napot picit barnázok mindig. Viszont ezt elfelejtettem megkérdezni. :oops: Köszi.

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Az én dokimnál csak a pirostól számoljuk!

Kép
zölddisznó

na megyek élelemszerző körútra.

Kép
zölddisznó

Sziasztok :)

Most két napig nem is olvastam mert nem voltam neten.

Ezért nem vagyok teljesen képben, de amit láttam hogy Cocánknak 5 kis maszata van :) :)
Éljen!

Liba, :( hát jöhetett volna jobbkor is, de én is megvárnám mindenképpen a teljes bizonyosságot!

Andi :( drukkoltam nektek nagyon.

Pusz: Csikken

KépKép
Kép
csikken

Zöldi drága!

!Kép Kép
Vendég

Off

Tegnap drága férjem otthagyta a Kaáliban a farmerdzsekijét! Most hívtam őket, hogy jövő hétig tárolják legyenek kedvesek! Hehe. :lol:

snufi

TEsó Snufiú nagyon el volt gondolkodva akkor! :lol:
Vendég

4 napja időnként fájogat a pocim. Nem nagyon, és nem folyamatosan, de fájogat. :shock: :roll: :shock: :?:

Helló Tesó: mizu?

snufi

TEsó dolgozom ezerrel :cry: fájogat a hasad? az jó :wink:
Vendég

coca: ÉLJEN!!!! :D :D :D

Andi: fránya piri :evil:

snufi: én is mindig barnázok két napig. Az régi dokim azt mondta, hogy akkor menjek a 2. napon vérvételre. A mostani dokim pedig a barnázgatást is beleszámoltatja (gondolom az inszem miatt). :?
Hát nem sokat segítettem, ugye? :oops:

Liba: nem is tudom, hogy mit mondjak. :shock: :?

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

tESÓ PONT FELMENTEM MSN RE ERRE KILÉPTÉL :twisted:
Vendég

Coca!
Nincs nagyon mit mesélni... úgy általában. Várom hogy végre eljöjjön az időm, közben csemetézek, meg szoktatom a csemetét a bölcsihez és a szobatisztasághoz... Most ugyan éppen nem bölcsizünk, mert elkapott egy kósza vírust és most gyógyulgat Levente.
Pocaklakó jól van!
Majd holnap tudok bárminemű érdekességgel is szolgálni, mivel holnap megyünk babalesre.

Egyébként jobb szeretlek olvasgatni benneteket, röhögni a hozzászólásaitokon (ld.: "Csak a lábadat neeeeeeee") és szurkolni nektek!! 8)
szilbee

Snufi! HA inszem, ha nem, mindenképp az számít első napnak, amikor piros! Ezt nekem is a fejembe verték már!

babaimádó
Kép
babaimado

Csákó! :D

Zöldi! Hát ez kafaaaaaaaaaaaaaaa! Beülti?

Lujza! :D ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!

Jöjjön a beszámoló: konzi+ vozsgálat+ rákszűrés megvolt.
Jövő pénteken lesz meg az eredmény. aztán ha megjönn a mensi,
akkor kell jelenkeznem. és nem sima hsg-ém lesz, hanem laparosan juttatja be a kontraszt anyagot. azt mondta a doki, hogy az tutibb. de sajna a mostani 30%-at csak 50-60%-ra tudja növelni a beavatkozás :cry: presze, a mostani állás szerint.
aztán kitudja műtét után majd meglátjuk.

COCA: szép páratlan szám az 5. :D :P gratula. mikor kapod meg :?:
surmi
kockasfulunyul

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?