Új privát üzeneted érkezett!

Na tessék, felkerültem a lap tetejére! :lol:

Angie
neked utólag Boldog Szülinapot! mostanság van igaz? tizen vagy huszonvalahanyadikán. csak már rég volt tábla. Remélem jól telik az idő Erdélyben (csak az idő elég pocsék, sajnos épp most hallottam a hírekben, hogy számítanak rá, hogy egyes társasházakban igénylik a fűtés bekapcsolását, ha továbbra is ilyen hideg marad.)

Kép

Kép
syrynx

Syry
A virágkiállítás itt volt csurgón a kastélynál.
Gratulálok a jó eredményeidhez!
Máté nagyon vagány kissrác!
Mielőbbi gyógyulást!
Itt is bazi hideg van, lassanként megint elő kell szednem a melegítőt a fürdetéshez. Elég röhejes, hogy a nyár kellős közepén fűteni kell... :?

Angie
Mi is majdnem kísértésbe estünk a sok virág láttán. Külön voltak kis kocsik meg segítők, akik a kocsiig segítették elvinni a szerzeményeket. :)
Sziszkó jobban van?
Jó utat, érezzétek jól magatokat!

Kacsa
Nagyon félelmetes a támadó Timi. :) Édes a kis sapijában.
Hova mentek nyaralni?

Fleur
Azta, mindjárt félidőnél jársz!
Wow, gratula a kis kukacoshoz!!!
Az egy fiú, egy lány recept engem is érdelne. :lol:

Eszter
Nem semmi, hogy mik mennek egy vizsgán! Teljesen le vagyok döbbenve!
Drukk az ikrekhez!!!

Évi
Ádám nagyon ügyes! Meg te is! Nem sokan mondhatják el, hogy ikrekkel ennyire jól megy a szopi.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.26 00:46-kor.
Vendég

Horvátba megyünk, ugyanoda, ahol tavaly is voltunk. Az már bejáratott hely, ismerjünk, előnyeit, hátrányait.
Már csak az időjárás miatt szurkolunk, mert ott is most hasonló esős, hideg van, mint itt.

kacsa14

Kacsa
addigra megjavul az idő. :wink:

Maci
elgondolkodós kép nagyon helyes :lol: És milyen hosszú haja van Levinek! :roll:

Kép

Kép
syrynx

7végén Lilla anyósnál, mi feltöltődtünk. Aztán tegnap hányás nekem, szóval éjjel ügyelet Lillával. Szegény teljesen megborult tőle.
De ma már sokkal jobban vagyok. Úgy néz ki valami kaja betett nekem, mert lázam az nem volt. Ma még nagyon gyenge voltam, de mivel nem nagyon sikerült enni az elmúlt 2 napban talán érthető.
Lilla meg szörnyen anyás a 2 nap anya nélküliség miatt, ami nagyon jó érzés, csak hát kicsit fárasztó is.

És nem is annyira biztos,h Danika, de az orvosom azt mondta várjunk kb a 23 hétig akkor jobban fog látszani.
10 percig nézegettük szegény Zsebi popóját és nem látszott semmi kuki....szóval mégis úgy tűnik még nem biztos a dolog. :roll:

Bocs, h most személyesen nem írok senkinek hulla vagyok

KépKép
KépKép
fleur

Fleur!

Hát akkor izgulunk tovább a lábközi dolgok miatt :)

Az utóbbi időben 3 nemváltó babáról is hallottam.

Barátnőmnél véletlen kérdeztem rá a 30. hét táján, hogy "ugye csajszi még?" erre közölte, hogy "nem mondtam? már fiú" és az is lett :)

Én Timivel minden UH-t úgy zártam, hogy "lány még?"

Jobbulást Neked!

kacsa14

Sziasztok!

Hoztam pár képet :)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Maci!

Jaj, nagyon édes Levi :)

Kacsa!

De irigyellek a nyaralás miatt :) Biztos klassz lesz!

Syry!

Apának drukk a vizsgálathoz! Te is gyógyulj meg mielőbb!

Fleur!

Nektek is jobbulást! Hogy van Lilla? És te kiheverted már?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!

Édesek a kicsik!
Jó húsban vannak, látszik, hogy fini tejcsin gyarapodnak!!!

Dórira mennyire hasonlítanak? Az emlékeim szerint, amik persze lehet, hogy tévednek, nem nagyon ..

kacsa14

Kacsa!

Dóri 5 hónaposan:

Kép

Szerintem hasonlítanak :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Vagy ezen talán még jobban hasonlít rá az Ádám :)

Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!
Gyönyörűek... Nagyon ügyesek vagytok, hogy még mindig csak szopi van!!! :) Hát érdekes dolog ez, de én annyira nem látom, hogy Dórira hasonlítanának... :) Ádám nagyon szuper, hogy ilyen gyorsan fejlődik! :)

Fleur!
Drukkolok, hogy tényleg kisfiú legyen! ;)

Maci!
Levi mekkora már!!! Figyi, ha levágjátok a haját, küldesz pár tincset Sacinak??? :twisted: 8) :lol: Mindenki azt kérdezi tőlem, hogy "jé, már levágtad a haját?" Kénytelen vagyok mindig mondani, hogy neeeeeem, nem is volt neki... :lol:

Vasárnap megtartottuk Kende szülinapját. Annyira aranyos volt, senki nem mondta neki, hogy meg kell köszönni az ajándékokat, de olyan illedelmesen, nagyfiúsan megköszönte mindenkinek. Képeket nem csinált apa, csak videót... :roll:

De teszek néhány képet én is, a közelmúltban készültek.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Még szerencse, hogy a tortákat legalább lefényképeztem... ;)

Kép

Kép

Kép
Kép
norwell

Sziasztok!
Megjöttünk, jó volt nagyon, Sziszkó nem akart hazajönni. 4 napot voltunk az erdőben egy gyönyörű völgyben, patak mellett. A többit pedig a rokonoknál, készülődtünk a nagy falusi esküvőre.
Szerencsére, az idő is jó volt, és csak néha eset egy-egy órácskára. Szilárdnak vittem gumicsizmát, igy a vizes fűben is szaladhálatott. Rengeteg élmény érte, nem tudom, mi marad meg belőle.

Syry!
Köszönöm a köszöntést! 20-án volt, pont az esküvő napján :) igy engem is ünnepelt a 200 ember.

Norwell!
Kendének nagyon boldot szülinapot! A születésénél is pont Erdélyben voltam.

Most rohanok, mert ki kell mosnom a sok cuccunkot, a kertbe is lenne teendőm, ha nem esne az eső.

Puszi,
Vendég

Norwell!

Kendének boldog szülinapot!

Látom, hajerősítő hajnyírás volt nálatok!

Nekem is ajánlották többen, mert ritka Timi haja, de nem volt szívem levágatni a kis fürtjeit!
Vettem neki a fodrászomnál gyógynövényes hajnövesztőt, azzal kéne kenni, csak nem hagyja ...

Évi!

Szerintem sem hasonlít Évi az ikrekre!
Akkor az ikrek egymásra már jobban!

kacsa14

Sziasztok!

Tényleg nem találjátok hasonlóbnak őket? Szerintem olyan kis egyformák :roll: Vagy csak a képen nem látszik olyan jó, esetleg az én anyai szemem csal :) Na mindegy is :)

Norwell!

Isten éltesse Kendét sokáig! Klassz torták, Ormi nálunk is nagyon bejönne, imádjuk, még én is :)
Annyira szépek a gyerekeid, öröm rájuk nézni!

Angie!

Utólag is boldog szülinapot neked! Örülök, hogy jól sikerült az út :)

Kacsa!

Ennyire átlósan olvasol? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Pont most írt Norwell Saci hajáról :twisted: :twisted:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok! :)

Jó régen jártam erre, gondoltam illendő lenne beköszönnöm.

Fleur!
Most látom, GRTATULÁLOK!! :D

Évi!
Annyira édesek a gyerekeid! Gyönyörűűek! :)

Norwell!
Utólagosan boldog szülinapot Kendének! Nagyon helyesek!

Csak az utolsó oldalt nézegettem vissza, de mindenkit sokszor puszilok!

Egy kép a lurkókról:

Kép
Meg egy Csupaszem Királykisasszonyról :D
Kép

Puszik
Adri

Kép

Kép
adriana

júj, bocsánat, tényleg nem olvastam végig, csak főleg azokat a részeket, ahol Magatokról írtok ... :oops: :oops: :oops:

egyetlen mentségem, hogy egész nap azon jár az agyam, hogy mit, hogy, mikor csináljak, hova teregessek, hogy még elférjen és megszáradjon holnapig ... de persze fórumozni, meg azt így is kell, millió dolog mellett félszemmel ... igazolódott a mondás, miszerint, bölcsebb maradtam volna, ha nem szólok ... :oops: :oops: :oops:

kacsa14

Sziasztok!

Köszönöm a drukkokat, de a 2. sem sikerült. Legközelebb szurizunk. Most azért jobb a kedvem, itt a nyár. Bocs, most csak ennyi.

Lilia
lilia

Sziasztok!

igyekszem mielőbb visszaolvasni...remélem menni fog... :oops:

A képeket végignéztem :D úúúúúúúúúúú, gyönyörűek a babákók mindenkinél :)

Fleur!
..én csak várok és várok és várok, de nem teszed fel azt a képet amit ígértél :)
naaaaa, léccciiiii!
pocit szeretnénk látni már végre! :)

Lilia!
Sajnálom :(
mi a következő lépés?
ha nem akarsz mesélni most, azt is megértjük, de ha mégis, akkor itt vagyunk :)

Évi!
Szerintem sem hasonlítanak annyira, de sebaj...nem is az a lényeg!
gyönyörűek, ahogy vannak! :)

Angie!
Nagyon örülök, hogy itthon vagytok :) és jól éreztétek magatokat :)
majd mesélj részletesen is!
(persze tudom, ahhoz talizni kéne, ami sokszor rajtam is múlik, mert sosem vagyok szabad :oops: )
de mostmáraztán majdcsak valamikor összehozzuk :9

...most szokás szerint rohanok dolgozni :?

puszi: Eszter

eszter82
Budapest

Eszter!
De jó, hogy azért néha ide is jössz. Pedig el tudom képzelni, hogy mit össze-rohansz egész héten. Ezek után nem is veszem személyes sértésnek, ha nem érsz rá velem talizni :wink: Drukkolok továbbra is az ikrekhez!! Júli 7-től sajnos én is dolgozni fogok, de lesznek szabadnapjaim, úgyhogy készitgesd magad, mert nem úszod meg a talit :)

Lilia!
Nagyon sajnálom, de meglásd, hamarosan összejön. Mindenképp gyere, bármi hired van. Én továbbra is nagyon drukkolok nektek!

Adriana!
Nagyon cukik a gyerkőcök. Nincs féltékenykedés a Levike részéről?

Kacsa!
Nagyon jó nyaralást kivánok nektek. Használjátok ki az időt, pancsoljatok sokat. Timcsa bőrének lehet hogy jót fog tenni a sós viz. Apának nagyon szebóreás a fejbőre, és az Adria vizétől két hónapig nem volt gondja vele.

Évi!
Talán azon a képen hasonlit Eszter Dórira, ahol a nyelvét kidugja. Szerintem a mimikájában hasonlit, és azért látod te a hasonlóságot. A kép pedig a mimikát ritkán adja vissza. Lényeg, hogy mind nagyon édesek, és egészségesek mint a makk. Ettől több nem is kell! Mind egyéniségek. Jaj, mit nem adnék, ha nekem is ikreket adna az ég! Annyira vágyom három gyerkőcre!!

Syry!
Húú de kiváncsi vagyok apa andrológiájára! Szerintem minden rendben lesz, bár úgy rémlik, hivatásából fakadóan elég csokat ül és melengeti a kiskatonákat.

Puszi,
Vendég

Kacsa
Horvát szép hely, apa sokat járt oda. Sok napsütéses napot kívánok a nyaralásra!

Syry
A lagzira le lett vágva a haja, nagyon vagány lett. :) Ha majd megkapjuk a képeket, akkor rakok fel. :)

Fleur
Remélem teljesen helyrejöttél.

Évi
Nagyon édesek a gyerkőcök! Én látom a hasonlóságot Ádám és Dorci között.

Norwell
Nagyon szívesen küldök póthajat. :D
Milyen nagyok a gyerekeid! Kende tényleg nagyon jólnevelt. Utólag is nagyon boldog 3. szülinapot kívánunk!

Angie
Örülök, hogy jól telt az erdélyi kirándulás.

Adriana
Jó, hogy jöttél. Leviben jó nagy huncutság lakozik. :)
A lányod meg gyönyörű!

Lilia
Sajnálom. :( Drukk a következőhöz!
Vendég

Eszter
Most mondjam, vagy mutassam :)

Syry
Igen nagyon örülünk :)
Nem korszak, de legalább eddig nem volt. :wink: ami pedig a szobatisztaságot illeti, akkor mi pláne időben vagyunk. Szerintem ezt a dolgot nem lehet siettetni.
Nagyon jók a képek :)
Andrológiához szorítok

Évi
Mi mici macisat, de még nem volt alkalom kipróbálni. Most már nagyon kíváncsi vagyok, hogy ha fiúcska lesz mennyire lesz más mint a Lillával. :)
Nagyon ügyesek a gyerkőcök és szinte hihetetlen, h ilyen ügyesek vagytok és még mindig szopiztatni tudod őket :)
Húú de nagyok a csemeték :) Szerintem hasonlítanak :) nekem pont ez tűnt fel. De ki hogy látja :wink:

Kacsa
Jó utat, remélem jó időtök van.

Maci
Jók a képek Leviről, úgy megnőtt ő is.

Norwell
Nyugi Lilinek is későn nőtt ki a haja, most annál több van.
Boldog szülinapot Kendének!

Angie
Boldog szülinapot!

Adri
Jézus már fél éves a lányod??? Néztem is hogy hogyhogy ül, még csak most született.

Lilia
:(

Múlt hét szerdára már jobban voltam és csütörtökre kutya bajom nem volt. Úgy néz ki csak valamivel elcsaptam a gyomrom, merthogy így terhesen érzékenyebb az ember.
Amúgy jól vagyunk, Lilla is. Szépen fejlődik ő is kis Zsebi is. Most már Zsebi is mocorog rendesen a pocakban egy egy erősebb megmozdulást már apa is érez.

Vettem a képes és a táblás célzást...:? :oops:

Kép

KépKép
KépKép
fleur

Na szóval tábla és regiment elmaradt köszöntés. Ha valaki mégis kimaradt elnézést. Az esetleges dupla köszöntésért nem kérek elnézést :)
Kép
Kép
Kép
Kép

Timika boldog névnapot!
Unique boldog névnapot! és erről jut eszembe rég jártál erre, vajon mi lehet veletek.
Syry boldog névnapot!
Emili boldog névnapot!
Timinek boldog névnapot!
Unique Dávidnak boldog első szülinapot!
SzHeni Boldog szülinapot!
Eszter boldog szülinapot és névnapot!
Syry boldog szülinapot!
Bea boldog szülinapot!
Lilia boldog szülinapot!

:oops: ez azért nem semmi.....bocs csajok, h nem a legjobb tábla vezető vagyok....

Kép

Kép

KépKép
KépKép
fleur

és a kép/ek

16 hetes pocak, ma készül a 20. hetes ugyanis ma vagyok fél idős.
Kép

Itt cseresznyét evett :lol: Drakula is megirigyelné
Kép

A kedvenc állatával, Ormival alszik az új ágyban
Kép

Voltunk strandon is és ez a medence pont neki való volt. Szédületes, hogy már most milyen csajos pózokba tudja magát vágni. :) mi lesz később????!!!
Kép

Ez meg az egyik kedvencem mostanában.
Kép

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok Lanyok! :P

Nagyon reg irtam mar ide de most valami nagyon fontos törtent velem gondoltam hamar megirom nektek is!

Keszültünk a masodik lombikra, vartam, hogy megjöjjön es tudjam hivni a Kaalit mehfeltöltes idöpont egyeztetesre. Aztan csak nem jött csak nem jött igy a 42. napon teszteltem egy pozitivat.
Most a kilencedik heten jarok voltunk uh-on is.
Kép

Nagyon boldogok vagyunk, hogy velünk is megtörtent a csoda!

Puszi mindenkinek, Judit

Kép
Kép
jucmuc

Jucmuc!
Itt is gratulálok! El tudom képzelni, hogy mekkora most nálad az öröm.
Hát igen, csodák mindig vannak, csak sajnos mindig mással történik meg :(
Vendég

Jucmuuuuuuuuuc
jaj, de szupi!!!!!!!!!!! tényleg vannak csodák! :lol: örülök!
(a méhfeltöltés a császár miatt kellett? vagy miért? valahol olvastam erről, talán itt egy másik topikban)

Nálunk még mindig várni kell tesóügyileg. :( tegnap megjött. ilyen se volt, hogy egy hónapban kétszer "mesózzak" június 1 és június 29. a végén még 28 napos ciklusaim lesznek. :shock: 16-án délben uhuzott a doki, és akkor még nem volt megrepedve a tüsző. de már jó nagy volt. 15 és 17-én voltunk együtt de sajna még sem lett megtermékenyülés. :cry: már nagyon várom a további vizsgálatokat, hogy kiderüljön valami. bár tudom ott az a pár százalék esély, hogy nem találnak nálunk semmi rendellenességet, de a baba mégsem jön. :cry:

Fleur
végre pocakfotóóóóóóó! :lol: Lillának mekkora haja lett már! tényleg tud nőcisen pózolni, bár nekem az alvós kép a kedvencem. a strand a csepeli?
köszi a szülinapi jókívánságot. majd javítsd a táblit légy szi, már 38 vagyok (a 37 már a múlt.)

Lilia
sajnálom.
:evil:
a baba-mama klubban volt egy anyuka, akik a 4. inszem után kihagytak egy hónapot mert már elegük volt a dokikból, szuriból, tortúrából és spontán babája lett abban a hónapban! még nálatok is történhet ilyesmi!!!!!!!!!!!!!!! :D

Jucmuc
egész feldobódtam az uhu-képedtől!!! :lol:

Kép

Kép
syrynx

Köszönöm Angie! :P En is azt hittem, hogy csak massal törtenhet meg aztan megis...
Emlekszem ti is bejelentkeztetek mar a Kaaliba amikor babas lettel.. :wink:

Syry,

Nagyon edes vagy köszike! :P Igen, a csaszar miatt kellett volna a következö lombik elött. Nagyon feltem töle minel elöbb tul akartam lenni rajta. Csak a veletlenen mult, hogy a megelözö ciklusban nem lett megcsinalva..

Jegesmaci, Evi, Norwell, Adriana, Fleur gyönyörüek a gyerekek mind egytöl-egyig! :P Ja, es Fleur a pocak is nagyon csinos! :P

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!

Én is régen jártam erre.

Jucmuc!
Mikor megláttam, hogy tiéd az utolsó hsz., akkor éreztem, hogy ezzel a hírrel jössz. :wink: Nagy nagy gratula nektek, kellemes pocakos hónapokat kívánok! 8)
Dobsz pár képet Davide-ról?
Tünetek vannak?

Angie!
Itt a fórumon is volt már pár csoda, egyszer Te is sorra fogsz kerülni, csak legyen türelmed kivárni! :wink:

Fleur!
Köszi a köszöntést!:)
Sajnos én már 31 éves vagyok :wink:
Nagyon édes acsajod, tényleg bennük van a nőiesség már ilyen kicsi korban is:)Emili most a fenék riszálásnál tart :twisted: :lol:
Szépen nő a pocak is!Már félidő??Te jó ég...!!! 8)

Én most nem sorolok föl mindenkit, de minden ünnepeltnek kívánok sok boldogságot, jó egészséget!
Kép

Megnéztem a képeket is, hatalamsat nőttek a babák, és mind Tünemény!!! :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pankaa 2009.07.20 13:59-kor.
pankaa

Jucmuc!

szívből gratulálok! ez nagyszerű!!! :lol: emlékeztek még wishre, na ő járt így, nemsokára szül, vagy már meg is született a hugi. :lol:

tjuca

Jucmuc
Hát ez igazán szuper hír :) szívből gratulálok nektek :)
Jössz majd időnként? Táblába betegyelek. Olyan jó, h vannak más csodababák is. Ha jól emléxem nálatok is komoly gondok voltak, ugye?

Syry
Csúszó projekt :(
Ok javítom. Nem a kondorosi uszodában készült :)
Kár, h dolgozol így most nyáron nem nagyon sikerült összefutni....:(
gyorsan tessék pocakosodni :)

Pankaa
Téged is javítottalak.
No akkor ez a ház dolog jó gyorsan ment :) szorítok a hitelhez.

KépKép
KépKép
fleur

Panka,

Nagyon kedves vagy köszönöm szepen! :P Tünetek vannak, föleg a nagyfoku levertseg almossag egyfolytaban. Talan a meleg is közrejatszik nem tudom...emelygek is sokszor. A kavet utalom me'g az illatat is. Elötte 2-3 naponta de reggel mindenkeppen ittam most nem megy. Nagyon hamar elfaradok barmit kis hazimunkatol de gondolom ez mindenkinel igy van. Teszek majd kepeket is Davideröl. Orülök, hogy hazat epitetek söt mar majdnem kesz is. Emili mar riszalja a feneket?? :shock: 8) biztos tünderi! :D

Juca,

Köszönöm szepen neked is! :P Igen, tudtam Wishröl nagyon örültem neki is. :D

Fleur,

Köszönöm nagyon rendi vagy! :P Megprobalok jönni de nem igerem. Sokszor azert is nem irok mert mar sok idö eltelt miota nem irtam es olyankor eleg nehez barmit is hozzaszolni. Az inszemesbe szoktam irni de ott is el-eltünök hetekre aztan felbukkanok... 8) :lol: :oops: Igen, nalunk komoly sperma-gondok votak. Nagyon keves es a kevesböl keves ami jol mozog. Aztan valahogy megis celbae'rt egy...vagy megjavult apa spermake'pe ki tudja ma'r nem is erdekel minket... :lol:

par kep davidomrol:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!
Rég voltam nálatok, remélem nem haragszotok, de én már csak ilyen néha bekukkantó vagyok! Biztos megszoktátok tőlem!
Jucmuc! Gratulálok!
Fleur!
Lilla haja..... hát gyönyörű!
Amilyen kis kopasz volt most bepótolta!

Ne haragudjatok, hogy n em írok egyenként mindenkinek... Jucmuc hírére muszáj volt reagálnom! Kívánok neked egy szép terhességet, és egy gyönyörű babát! Legalább olyan szépet mint a bátyó!

Kép
faul

Jucmuc!

Nagy-nagy gratula!!!
Jövök ám! Nekem is vannak híreim! :wink:

Márti
borossné becz márta

Jucmuc!
Nagyon dögös kispasid van;)

Köszi:)

Faul!
Veletek mi újság?

Márti!
Csak nem??? :shock: :D Ne csigázz, tessék bevallani mindent! 8) Lehetőleg gyorsan :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pankaa 2009.07.20 14:00-kor.
pankaa

Háááát, gólya néni már nagyon megszokta az útvonalat hozzánk...szóval jövő márciusra újra ide szándékozik pottyantani egy csomagocskát! :wink: Nagyon nem számítottunk rá, védekeztünk is, de bebaleseteztünk...még a család sem tudja, úgyhogy Fleur, továbbra is psssssszt! :lol:
Nem is tudom, hogy mondjuk majd el, de előbb doki bácsi sasolja meg, hogy minden rendben-e?
Nem mondom, hogy nem szerettem volna még babát, de tuti nem most. Szerettem volna szusszanni, nem 2-3 gyerkőcöt pelenkáznni egyszerre, de az égiek másképp akarták. És persze nagyon örülünk neki, ha már ennyire kíváncsi ránk Ötöske, hogy nem tudott várni 3-4 évet! :lol:
Hogy ciklus 20. napján hogy lehet teherbe esni, nem tudom, ráadásul szülés óta (9 hónapja) csak 1x jött meg és most egy darabig ismét távoltartom magamtól piroskát!
Nagyon félek ám a másfél év korkülönbségtől, de majd belejövünk, remélem. A tandem szopit még úgysem próbáltuk!

Teszek képet, rég láttátok már Kamillát!

Kép Kamilla

Márti
borossné becz márta

Sziasztok!

Ennyi jó hírre már régen jöttem :)

Jucmuc!

Szívből gratulálok, nagyon boldog és problémamentes babavárást kívánok! Davide egyszerűen zabálnivaló :)

Fleur!

Annyira csinos vagy, jó rád nézni :) Lilla is csúcs a huncut kis mosolyával :)

Panka!

Költözéshez kitartást...

Márti!

Azta, gratulálok! Sok-sok erőt kívánok, de biztos menni fog ez neked, nem féltelek ám :) Tandem szopi nem nagy kunszt, csak kell hozzá némi kreativitás, szívesen mutatok egy-két "fogást", bár két egykorút biztos könnyebb szoptatni, mint egy kicsit és egy még kisebbet. Hajrá!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Lányok,
én is tudtam ám már a jóhírt, de csak tegnap óta. kíváncsiságból benéztem a 2010 márciusi topicba és csodák-csodája Márti volt az utolsó hozzászóló. :wink: Kamilla gyönyörű kislány. a fiúkról is van esetleg egy fotód?

Kép

Kép
syrynx

Syry!

A kedvedért!

Kép Reggeli vonatozás pizsiben...

Évi!

Nagyon köszi! :lol:
Eszter hihetetlenül hasonlít Dórira! Ugyanaz a szempár!
Remélem végre eljutunk hozzátok és akkor nagyon szívesen venném a fogásokat!

Csodaszépek a babák! úgy nőnek! Hihetelen, hogy Levi baba is mekkora már! Davideról nem is beszélve! Na és Lilla! Szuper a pancsis kép!

Márti
borossné becz márta

Márti!
Na ha így lenne lottó ötösöm :wink: :lol:
Gratulálok "Ötöskéhez":)Szerintem te már olyan rutinnal rendelkezel, hogy ez a baba sem foghat ki rajtad :wink: :D
Problémamentes hónapokat kívánok!
Jó a pizsama party 8)
Kamilla nagyon édes abban a kis kendőben!:)
Hátha most is kislányt hoz a gólya :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Sziasztok!De jó ennyi jó hirre jönni!! :D Hol is kezdjem!!??ÉVI:Ikrek gyönyörűek!! :D ADRIANA:Gyönyörű a kislányod,és milyen nagy már a nagyfiad!! :shock: FLEUR:Poci csini,és még mekkora lesz!!Mááár félidő??!!Huh!Márta:Édes ez a kislány!!És ezek a fiúk milyen nagyok!És egy újabb baba??Titeket tényleg szeret a gólya! :wink: SYRYNX:2.babatémával kapcsolatban MI JÖVÜNK!!!! :wink: Hajrá!!Mi egyébként most éppen várakozó állásponton vagyunk!(Várjuk a mensit),vagyis nem várjuk,de jövőhéten kiderűl,hogy jön-e,vagy sem....,örülnék,ha az utóbbi lenne (vagy sem...) :D Remélem a legközelebbi hozzászólásom egy 2 csikos teszt lesz!

Kép
bea27

Fleur
Nagyon szép pocid van!!!
Lilla tündéri a kis bongyori hajával! A beállást bárki megirigyelhetné!

Jucmuc
Micsoda jó hír!!! Hatalmas gratula!!! Jajjjj, annyira örülök nektek!
Davide micsoda jóképű pasi lett!

Syry
Sajnálom a pirit. :(

Panka
Gratula a házhoz! A bank meg monjon le! :twisted:
Jó lehet a fenékriszálás. :D

Faul
Jó régen jártál erre. Mi újság van veletek?

Márti
Hú, erre nem számítottam! Gratulálok!!! :)
Kamilla nagyon édes kiscsaj, a fiaidról nem beszélve!!!

Bea
Várjuk a zebrás teszted! :)
Vendég

Tényleg! Valakinek van némi jártassága a német jogban?
Vendég

Jucmuc!
Nagyon-nagyon gratulálok!!! Bíztam benne, hogy a kistesó Davide-nál könnyebben érkezik... ;) Szép várandósságot kívánok Neked!!!

Márti!
Hát, megmondom őszintén, nem gondoltam volna, hogy Te leszel Jucmuc párja... :D Szívből gratulálok Neked is, és várom a híreket, hogy minden rendben van!!! :)

Bea!
Nagyon szorítok ám! ;)

Fleur!
Csini pocó, azt meg kell hagyni! Lilla fürtjei, Istenem... :lol: Bár, ha a végigvisított fésülésekre visszagondolok, lehet, még visszasírom a hajtalanságot... :twisted: :lol:

Mi megvagyunk, jól vagyunk, időm mostanában semmi jóformán... Tegnap lementünk a Balcsira, egy napra, nagyon szuper volt. A gyerekek ki sem akartak jönni a vízből... :)

Pussz mindenkinek!

Kép
Kép
norwell

sziasztok.

Nem tudom emlekeztek e ram irogattam ide regen.
Felbuzdulva terhes bejelentkezeseken en is ugy gondoltam megosztom veletek a hirt hogy 4ev kinlodas utan vegul spontan uton megfogant a kisbabank.

angi a csoda veled is megtortenhet :wink:

Kép
monyo83

Sziasztok!

Monyó!

Én olvastalak ám egy másik topikban, a régiek után mindig "nyomozok", ha eltűnnek tőlünk :twisted: Gratulálok a babához, és gyönyörű várandósságot kívánok! Jól vagy?

Márti!

Csodaszépek a gyerekeid :)

Bea!

Drukkolok a két csíkhoz!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Monyó
Már hogyne emlékeznénk :) de jó. Szívből gratulálok nektek!!!!!!

KépKép
KépKép
fleur

Jaj lanyok olyan jo olvasni ezeket a hireket! Nagyon örülök en is minden babanak es jövök majd reszletesen megköszönni a gratulaciokat is csak most sajnos nem megy Davide itt huzogatja a kabeleket venne ki a kezemböl az egeret stb...puszi mindenkinek!

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!

Hú, Lányok! Gratulálok minden új pocakosnak és gondtalan terhességet kívánok!

Mi tegnap este jöttünk meg Horvátországból. Az idő nem indult túl jól, többször is esett és fürdéshez mindenképpen hűs volt, főleg a hűs tengerben, aztán csak begyújtották odafent a kazánt és jó időnk lett.
Timinek teljes volt a boldogság, ha motorozhatott, kavicsozhatott, pancsolhatot vagy virágokat nézegethetett és persze mindeketten mellette voltunk. Ez utóbbi úgy értendő, hogy kb. pisilés kivételével mindenhova együtt kellett menni, mert rögtön visítás volt, ha bárki is "elhagyta", akár csak egy úszás miatt is.

Hozok majd képeket is, csak még válogatás alatt vannak.

kacsa14

napozva:

Kép

kavicsozva:

Kép

virágozva:

Kép

pancsizva:

Kép

---

további képekről link-et priviben tudok adni, ha érdekel vkit, de abban vannak nem teljesen nyilvánosak is :)

kacsa14

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?