Sziasztok!
Jajj, de lemaradtam
Lilia!
nagyon sajnálom, hogy nem siker, de ne add fel te se!!!
Bea!
Drukkkkk!!!!!
Jövök hozzád betársulni, mert mi is inszemre vagyunk ítélve!
Mindenkinek köszönöm az érdeklődést minden témában...
Vizsgák:
eddig egy volt, és az okk
megvan
jövő kedden lesz a következő, aztán meg júni 23án!
remélem nem lesz gond egyikkel sem...bár ahhoz tanulnom kéne, de mindegy...majd igyekszem... sokat segít a tanulás mennyiség növelésén, hogy ha jól láttam a tv reklámokat, akkor ma már nem lesz született feleségek
...mert én nagy fun voltam...és mindig csak utána ültem neki tanulni...így meg nyertem egy órát
Doki:
jaaaa, hát meg se írtam....szóval először ugyebár le akartam mondani a kálit, aztán elkezdtek győzködni, hogy menjünk el, mert semmit nem veszítünk vele, és egy véleménnyel több!
végül eldöntöttük, hogy jó, akkor elmegyünk, max ott mondjuk azt, hogy nem vágunk még bele és várnánk egy kicsit...
Aztán az élet elintézte
a sors keze úgy alakította, hogy felhívtak a káliból múlt pénteken, hogy a kális dokim beteg lett, és kórházban van, meg kell műteni, így kb egy hónapig nem lesz, így lemondják az időpontot...
úgyhogy ez eldőlt, nem mentünk...aztán majd hívnak, ha lesz új időpont... ha kell még majd akkor is, akkor megyünk
tegnap voltam a saját nőgyógyomnál, akivel végig néztük az összes eddigi leletet, meg a friss hormonomat, hsgmet, és azt mondta, Lacinak nagyon nem akar menni, nekem meg nagyon rajta van a szervezetem...úgyhogy ma reggel kaptam tőle időpontot jövő szerdára a meddőségibe a Koncz dokihoz, és jövő hónapban első inszem...
azt mondta, hogy a leletek alapján az a típus vagyok, akire ránéznek az utcán és terhes lesz...
háááát, nem tudom...Laci szokott rám nézni, meg biztos sokan látnak az utcán is, de egyelőre nem vagyok terhes...
Annak örülök, hogy sikerült ezt úgy végig rágnunk otthon, hogy nem volt pocsék beszélni róla...nyilván Lacit sem lepte meg nagyon a dolog, de én úgy reménykedtem benne, hogy a vérből majd látják, hogy valami nem ok, és kapok egy gyógyszert, ami megoldja a dolgokat...és ezzel kicsit mentesíthettem volna Lacit is a felelősség alól... nem akarom, hogy azt érezze, hogy miatta nem...pedig kicsit most biztos azt érzi szegény...
de igyekeztem rávilágítani arra, hogy tehetne azért hogy javuljanak a dolgok, pl. nem kéne a zsebében hordani a mobilját, meg a napi 1 doboz cigi sem valószínű, hogy használ...de ezeken tud változtatni, ha akar!
hááát, majd meglátjuk mi lesz...
most rohannom kell, ne haragudjatok, hogy megint csak idezúdítottam a történéseket, de nem igen volt időm visszaolvasni, mert Norbi épp csak pár percre rohant ki az irodából...
én meg máris a babaneten lógok
igyekszem jönni...csak baromi sok a melónk...
puszi mindenkinek!