Új privát üzeneted érkezett!

Levi
Boldog szülinapot!!!!!!!! :lol: szülinapos képet kérünk majd Anyától! :wink:

Lilia
sajnálom :cry: (ez az első inszem volt, vagy a második?) K I T A R T Á S!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bea
drukk a jövőhétre!!!!!!!! :wink:

múlt héten csütörtöktől vasárnapig Ausztriában voltunk! :lol: szupi volt egy kis kikapcsolódás, Bécstől északra voltunk a cseh határ felé. sok szép várat, tájat láttunk. Máté is jól bírta az utat és az ottlétet is. (érdekes, hogy délutáni alvás nélkül is elvan. persze ez nem azt jelenti hogy leszoktunk róla, sőőőt. itthon szépen alszik 2 órát du. de ha kimarad, nem tragédia, persze ilyenkor este hamarabb elfárad.) neki is voltak érdekességek: motorkerékpármúzeum, traktormúzeum, persze főleg a vitrinben lévő kis modellek tetszettek neki. abba a szobába, ahol ezek voltak kiállítva vagy négyszer vissza kellett menni. és megtanulta a grüssgott-ot, meg a danke schönt. :wink:

a héten meg németországból lesz itt vendégem, nem nálunk alszik, hanem szállodába, de holnap és csütörtökön kísérni fogom kicsit a városban.

majd jövök később.... valamelyik nap.

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!

Jajj, de lemaradtam :oops:

Lilia! :(
nagyon sajnálom, hogy nem siker, de ne add fel te se!!!

Bea!

Drukkkkk!!!!! :)

Jövök hozzád betársulni, mert mi is inszemre vagyunk ítélve! :shock:

Mindenkinek köszönöm az érdeklődést minden témában... :)
Vizsgák:
eddig egy volt, és az okk :) megvan :)
jövő kedden lesz a következő, aztán meg júni 23án!
remélem nem lesz gond egyikkel sem...bár ahhoz tanulnom kéne, de mindegy...majd igyekszem... sokat segít a tanulás mennyiség növelésén, hogy ha jól láttam a tv reklámokat, akkor ma már nem lesz született feleségek :) ...mert én nagy fun voltam...és mindig csak utána ültem neki tanulni...így meg nyertem egy órát :)

Doki:
jaaaa, hát meg se írtam....szóval először ugyebár le akartam mondani a kálit, aztán elkezdtek győzködni, hogy menjünk el, mert semmit nem veszítünk vele, és egy véleménnyel több!
végül eldöntöttük, hogy jó, akkor elmegyünk, max ott mondjuk azt, hogy nem vágunk még bele és várnánk egy kicsit...
Aztán az élet elintézte :D
a sors keze úgy alakította, hogy felhívtak a káliból múlt pénteken, hogy a kális dokim beteg lett, és kórházban van, meg kell műteni, így kb egy hónapig nem lesz, így lemondják az időpontot... :shock:
úgyhogy ez eldőlt, nem mentünk...aztán majd hívnak, ha lesz új időpont... ha kell még majd akkor is, akkor megyünk :)

tegnap voltam a saját nőgyógyomnál, akivel végig néztük az összes eddigi leletet, meg a friss hormonomat, hsgmet, és azt mondta, Lacinak nagyon nem akar menni, nekem meg nagyon rajta van a szervezetem...úgyhogy ma reggel kaptam tőle időpontot jövő szerdára a meddőségibe a Koncz dokihoz, és jövő hónapban első inszem...
azt mondta, hogy a leletek alapján az a típus vagyok, akire ránéznek az utcán és terhes lesz...
háááát, nem tudom...Laci szokott rám nézni, meg biztos sokan látnak az utcán is, de egyelőre nem vagyok terhes...
Annak örülök, hogy sikerült ezt úgy végig rágnunk otthon, hogy nem volt pocsék beszélni róla...nyilván Lacit sem lepte meg nagyon a dolog, de én úgy reménykedtem benne, hogy a vérből majd látják, hogy valami nem ok, és kapok egy gyógyszert, ami megoldja a dolgokat...és ezzel kicsit mentesíthettem volna Lacit is a felelősség alól... nem akarom, hogy azt érezze, hogy miatta nem...pedig kicsit most biztos azt érzi szegény... :( de igyekeztem rávilágítani arra, hogy tehetne azért hogy javuljanak a dolgok, pl. nem kéne a zsebében hordani a mobilját, meg a napi 1 doboz cigi sem valószínű, hogy használ...de ezeken tud változtatni, ha akar!

hááát, majd meglátjuk mi lesz...

most rohannom kell, ne haragudjatok, hogy megint csak idezúdítottam a történéseket, de nem igen volt időm visszaolvasni, mert Norbi épp csak pár percre rohant ki az irodából... 8)
én meg máris a babaneten lógok :lol: :roll:

igyekszem jönni...csak baromi sok a melónk...

puszi mindenkinek! :D

eszter82
Budapest

Azt nem tudom, hogy a beás sor hogyan került oda, de értelemszerűen nem oda írtam, mert Liliáékhoz társulunk...vagy mi...
a rendszer elintézte...vagy az gyorsan össze-vissza kalimpáló ujjaim... :oops:

eszter82
Budapest

Eszterkem! Ez am a haladas! Hajra inszem, es senki ne erezze kevesebbnek magat amiert nem sikerul spontan. Nyilvan nem jo a cigi es a mobilsugarzas sem, de en nem gondolom hogy emiatt lenne gond Lacival. Hany dohanyzo ferfinak es nonek szuletik gyereke?! Persze, azert csak nyugodtan hagyja el a cigit! Vizsgakhoz tovabbi drukk! -- LEVIBABA! Nagyon boldog szulinapot kivanunk Neked Sziszkoval!
Vendég

Eszterkem! Ez am a haladas! Hajra inszem, es senki ne erezze kevesebbnek magat amiert nem sikerul spontan. Nyilvan nem jo a cigi es a mobilsugarzas sem, de en nem gondolom hogy emiatt lenne gond Lacival. Hany dohanyzo ferfinak es nonek szuletik gyereke?! Persze, azert csak nyugodtan hagyja el a cigit! Vizsgakhoz tovabbi drukk! -- LEVIBABA! Nagyon boldog szulinapot kivanunk Neked Sziszkoval!
Vendég

Bocsi a duplazasert, a telom volt. -- Syry! De ugyes a fiad h igy birja az utazast. Az enyem 20 kmt is vegig nyafog. Folyton azt mondja hogy faj a hasa, de csak a kocsiban, erdekes. Mi lesz 3 het mulva, amikor Erdelybe megyunk, majd 700 kmre, augusztusban pedig olaszba 850 kmt. Elore felek. Mar van dvd lejatszonk, de az is csak 30 percig koti le. Jo vendegkisergetest!
Vendég

Angie!

Vigyél Szilárdnak vmi. vadi új játékot! Az leköti majd!!!

Timi vasárnap egy Tesco-ban vett homokozószettel szöszölt el vagy negyed órát, azért csak annyit, mert hazaértünk közben.

Tavaly meg a 10 órás horvát úton egy kockával volt el, amin voltak zenélő-tekergetni való motyók.
Nagyobbaknak meg vannak már zenélő-interaktív könyv szerűségek.

Timit sem köti le a mese. Most 7végén viszont a 2,5 órát Nagyihoz utat egy hang nélkül, csendben végigülte, úgy hogy nézelődött.

Eszter!

Drukk az inszemhez!

Laci biztosan vacakul érzi magát, mint ahogy egy nő is, ha a bibi meg Nála van! Biztosan fel kell dolgoznia ezt magában, még akkor is, ha nem mondja, hogy bántja.
Viszont azt mondd el neki, bár már biztosan megtetted, hogy nagyon büszke vagy rá, hogy vállalkozott a vizsgálatokra!!! Nem egy pasit ismerek, aki kijelentette, hogyha nem jött volna össze spontán, ő ugyan nem menne dokihoz + pohárba mintát adni ... Úgyhogy ha úgy nézzük, ő még többet is tett, mint egy átlag pasi!

---

mennem kell, Timi éhes![/u]

kacsa14

Sziasztok!

... ha ritkán is,,,,,,,,,

Timika!
Nagyon-nagyon gratulálok Nektek!!! :D
Legyen a továbbiakban is minden olyan tökéletes, mint amilyen az "érkezés" volt...

Lilia!
Ne add fel!
Hamarosan érkezni fog Vki Hozzátok is.... :wink:

Eszter!
A vizsgálati eredményekről csak annyit, h előfordult már olyan, h ezek mit sem értek, ha a baba "jönni akart" !!! ( soroljam? :roll: :wink: :lol: )

Bea!
Drukk!!!
Kép

Angie!
Igenis erős vagy!!!
Gondolj arra, ha esetleg "úgy érzi, elfogadod ha nem jönne..." nem is folytatom ,,,,,,!!! :roll:
Mindig akard ŐT!!!!
Bármiáron!!!

Syry!
Az elöbb leírtakat Te is Magadénak érezheted...
Nem számít a kor!
Én még mindig úgy gondolom, hogy minden a "fejben dől el" :D - és nem számítanak az írott formák... :wink: ( ugye Évi?? :wink: )

Panka!
Gratula a házvásárláshoz! :D
Legyen sok örömötök a szépítgetésében...

tudnék még mit írni és elnézést, h nem teszem meg... :oops: :oops: :oops:
jaj, Kacsa! köszönjök a születésnapi köszöntést! nagyon figyelmes vagy! :D (bezzeg én elfelejtettem Timcsát... :oops: )

Puszó Mindenkinek!
Brill Kép

Kép
brill

Levi boldog szülinapot!
Eszter szorítok mindenhez ezerrel...tali akkor csak jún 23 után?

Most megyek Lilla lázas :( inkább mellette vagyok, ha van valami. Most estére lázasodott be. Remélem hamar túl lesz rajta.

KépKép
KépKép
fleur

Eszter
inszemhez óriási druuuuuuuuuuuuk. épp ma beszéltem egy barátnőmmel, ő a bmc-ben volt anno kivizsgáláson, nagyon javasolja hogy oda menjünk és ne a magándokihoz. (nekem azért is szimpi lenne, mert Koncz a doki én is az vagyok. :wink: bár a barátnőm azt mondja bunkó volt vele. de itt most az a fő hogy szakmailag jó legyen.) na majd meglátjuk. priviben megírod nekem a telszámot, ahol fel lehet őket hívni és időpontot kérni? köszi előre is.

Angie
azért ti messzebbre utaztok. nekünk egy irány volt kb. 400 km és közbe-közbe megálltunk. (vendégkísérés jó volt. csütörtökön jönnek hozzánk vacsira, még nem látták Mátét.)

bocsi másnak most nem tudok írni, majd legközelebb. már megint késő van. :evil:

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!

Most csak önző módon magunkról.

Tegnap megvolt a tejterhelése Timinek ... nem volt egyszerű és az eredményre, kihatásra is várni kell ...

Timi 6 előtt kelt, nem reggelizhetett, volt 2x kis hiszti emiatt, de aztán elfelejtette, hogy éhes
9-re kellett menni, volt egy kis általános vizsgálat.
Aztán bekenték a száját és a kezét tejjel, 20 perc után kellett visszamenni, mivel nem volt semmi bőrtünet, kezdődhetett az igazi terhelés 1 óra alatt kellett VOLNA meginni 150 ml tejet.
Timi megörült a cuminak, meghúzta, aztán azzal a lendülettel oda is adta a cumit és utána már a látványától is elfordult és szájzárat kapott ...
Visszamentem, mondom, mi van, azt mondta a doki, vegyünk neki joghurtot ...
Apa joghurtért el, szerzett kiskanalat is ... joghurttal-kanállal vissza .. Timi joghurt és kanál láttán ismét nagy ívben fordította el a fejét ...
Anya keze már remeg az idegtől, mert ha nem eszi/issza meg, akkor semmit nem ér az egész vizsgálat ...
másik cumiba tejet áttölt, tápit hozzáad, egész megszokott íze lett, de Timi cumi láttán ismét szájzárat kap ...
dokihoz be, mondtam neki, hazajövünk, hátha itthon saját cuccal megeszi ...
itthon újra tej+táp, semmi
joghurt semmi
végül 100 ml tejet + fél üveg főzit Sinlaccal kevertem, na azt végre megette
sprint vissza a klinikára
ott még várni kellett 1 órát, hogy lesz-e vmi. reakció
1 óra után vissza, doki szintén 2 m-ről ránézett és közölte, hogy na, ez akkor ennyi volt, hozzunk kedden 2 adag kakát, azt megnézik és ha negatív, akkor fokozatosan kaphatja először a tejterméket (sajt, joghurt) és utána 1-2 hónap múlva a tejet

az a baj, hogy önmagában a kaka negativitása sem jelent még tuti sikert, tehát a lutri eleinte még akkor is megmarad

egyedül annyi az eredmény, ami persze önmagában már marha nagy lépés, hogy 100 ml színtiszta tejtől sem lett komoly, hirtelen jelentkező problémája
persze, hasmenés, kiütés még lehet ... de most már legalább azon nem kell aggódnom, hogyha véletlen vmi. tejeset kap idegenben (mondjuk nagyinál), akkor rögtön a klinikára kell vele rohanni

kacsa14

Kacsa!
Ez nagyon jó hír! Egyébként most már Saci is eszik joghurtot, meg olyan sütiket is, aminek tejjel főzött krémje van, és szerencsére semmi gondja tőle. Lehet, hogy elnőtte? :roll:

Brill!
Örülök, hogy jelentkeztél! Kicsi Erikről nincs kép? ;)

Eszter!
Semmiről nem vagy még lekésve. Apa meg hagyja el a cigit, jobban jár! ;) És nagyon drukkolok az inszemhez!!!

Na, már hiányolnak is... :roll:

Kép
Kép
norwell

Köszönjük a szülinapi jókívánságokat!
A buli jól sikerült, manó is kimamázhatta magát. Apukám főzte a marhapörköltet, mamám sütött sütit, meg én is. :D

Syry
Máté milyen gyorsan tanul, még a végén nyelvzseni lesz! :)

Eszter
Sajnálom a dokit, gyors felépülést neki. Nagyon drukkolok az inszemhez!!!

Fleur
Lilla jobban van?
Jól emlékszem, hogy ígértél képet? :D

Kacsa
Jó hír, hogy egyelőre nincs gond a tejjel. Jó kis tortúra volt!

És pár kép a hétvégéről:

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.26 00:44-kor.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.26 00:45-kor.
Vendég

Maci
gyönyörű a fiad!!!!!!!!!!!!! :lol: :wink:

úgy látom ő meg számítógépzseni lesz! :wink:

Kép

Kép
syrynx

Keves az idom, meg telefonrol potyogok. Levike nagyon helyes, es milyen szoke! - Brill! Belefaradtam a kuzdesbe. Akarom Ot, csak most hagyom tortenni a dolgokat. - Syry! Mar akartam kerdezni, hogy megy a melo? - Virag! Lilla jobban van? Bocsi, de most csak ennyi voltam.
Vendég

Angie! Ez ám a laptető! Kettő is. :lol:
Ja, folytatjuk tovább. Elég mélyrepülés volt lelkileg, most olyan semleges, óvatos vagyok. Nem érzem ám kevesebbnek magam, sőt! :)

Syrynx, első inszem. Már azt hittem jöttél föltenni a tesztet :) Igyekszem... de egy kicsit szomcsi vagyok még.
A héten lebuktattam egy barátnőmet, sutyiba babát vár :)

Eszter, hajrá, hajrá! (Egy a vizsgának, egy az inszemnek :) ) A leleteim alapján "nekem is rajta van a szervezetem", kivéve az egy petevezetőmet. Én is hajlok már arra, hogy az "anyaggal" lehet valami. Nézz utána FER14, vagy Profertil. Pillanatok alatt meg lehet rendelni neten. Minél előbb szed valamit, annál jobb. 72 nap az érés. De egyébként inkább ketten hozzuk össze ezt a tendenciát.

Levike! Boldog szülinapot! Milyen szép nagy lettél, és tiszta anya! Ő is jól néz ki. :wink:

Brill, de jól esett ezt olvasni. :) Igen, Erikről nem szeretnél képet mutatni?

Kacsa, huhh! Valami azért kiderült. Örülök, hogy javultok.

Fleur, jobbulást nektek!

Puszi, Lilia
lilia

Lilia! En nem hiszek a laptetoben, mar volt parszor, megsincs teso a pocakban! Neked nagyon drukkolok a kov. inszemhez. Viragnak sem sikerult az elso, aztan jott Lilla spontan. -- TALI! Nekunk barmikor jo juni 20 utan, csak talalkozzunk!
Vendég

Bea! Mizujs?
Vendég

Sziasztok!

Óriási tanulásban vagyok épp, így csak fél pillanatra kukkantottam be...

Lilia!
Remélem már nektek sem kell sokat várni a babára :)
Lac most sokféle cuccot szed, mindet a dokikkal találtuk ki, így most egy darabig nem tömök bele mást...már így is annyi gyógyszerrel szaladgál, mint egy 70 éves... :shock: Closty, maca, cink, e vitamin,... minden...

holnap államvizsga második kör lesz...nagyon durva napra készülök, mert a teljes polgári és büntetőjog nem lesz kis menet...és 4 tételt kell húzni, úgyhogy kell a nagy szerencse is, ami nem nagyon szokott lenni nekem :?
aztán szerdán megyünk a jános meddőségibe a részletek miatt

a káliba júli 1re kaptam a következő időpontot!

...de azelőtt még lesz egy államvizsga 3. forduló is... :shock:

aztán majdcsak sínre kerülünk minden szempontból :)

szombaton tanulás helyett egész nap dolgoztam vasárnap reggel 7ig vidéken, és többek közt a céges rendezvényen, amit csináltunk volt jósnő is... poénból meg szoktam hallgatni mit mondanak :oops: :roll:
és mikor leértünk, akkor annyira azt mesélték egymásnak (3 jósnő), hogy ki kinek a terhességét látta meg kártyából, vagy tenyérből... gondoltam na akkor megnézhetik az én tenyeremet is... :)
mire közölte az egyik, aki tenyérben állítólag tényleg profi, hogy idén terhes leszek, és jövőre születik, valószínű fiú, és kb 2 évre rá jön mégegy...valószínű azonos nemű, de az még változhat a tenyeremben... na kíváncsi leszek :)
a kártyák szerint már évek óta nagyon készen állok rá...

majd meglátjuk :)

na ülök vissza a bünti mellé...

puszi: Eszter

eszter82
Budapest

Sziasztok!Itt vagyok egy kis rossz hirrel!Tegnap volt egy picike pecsételő vérzés a bugyimon....:(Akkor már tudtam,hogy itt gixer van!:(Tehát mára a hőm leesett,a teszt totál negativ!De az okosok aztmondják,hogy ez a baba megfogant,csak valami miatt nem jól tapadhatott meg!!Ami azt illeti nem is nagyon kiméltem magam,Ádi 15kg,van amikor cipelem babakocsistól,ami igy még plussz 1-2-3kg,még cickón alszik el,ami meg köztudott,hogy méhösszehúzódást okoz....tehát...,gáz!Érdekes....!Na mindegy!Következő hónapban,vagyis még ebben próba 2!!Hajrá!!! :D És akkor megpróbálom kicsit jobban kimélni magam,és azt a "fránya" cicit is dobjuk mostmár!:)Ennyi voltam csajok,majd jelentkezem!Azért Mindenkinek köszi a drukkokat! :D

Kép
bea27

Eszter! Tovabbra is mennek a drukkok mindket projekthez! -- Bea! Az emelgetes es ciciztetes sem jelent meg onmagaba ilyen kockazatot. Nem kehet a pontos okat tudni ezeknek a dolgoknak. Lenyeg, h az elet tudja a dolgat, es ha ezt elfogadjuk, akkor sokkal konnyebb tultenni magunkat rajta. Majd a kovetkezo sikerulni fog![/quote][/i][/b]
Vendég

Én is igy vagyok ezzel,és annyira nem is vagyok elkeseredve!Hiszen már van egy szép nagy fiam!! :D És még van rengeteg időnk a tesótémával kapcsolatban!!(Egyébként már alig várom,hogy 2 hét múlva legyen :wink: )Akkor kezdjük újra!! :) Szép napot kivánok Mindenkinek! :D

Kép
bea27

Bea
sajnálom, de látom pozitívan tekintesz előre! így is kell.

Hát nekem ma kibukós napom volt. Bőgtem is, pedig mióta a Tesótémával foglalkozunk, még nem volt ilyen. A munkahelyen délelőtt többször vissza kellett folytanom a könnyeimet. Ebédszünetben sétáltam egyet és kibőgtem magam, most már elég jó a hangulatom. Valószínűleg a BMC-be fogok-fogunk bejelentkezni kivizsgálásra.

Eszter
drukk a vizsgához. hú, hát nem irigylem a jogászokat, a sok magolnivalóval. főleg a nyári tanulásokat nem bírtam. télen még csak-csak. (persze nekem nem volt olyan nagy tananyag, de én kisebb témával is nehezen boldogultam. eléggé vizsgadrukkos voltam, sokszor még azt se tudtam elmondani rendesen, amit rendesen megtanultam.) kívánom, hogy a jósnő jövendölése teljesüljön a gyerekeket illetően. :wink:

Anyukám tegnap jött haza Csíksomlyóról. :lol: tele élményekkel jött hozzánk, én csak most találkoztam vele, mert ugye dolgozom. :cry: párom meg dokinál volt.

Panka
ti hogy vagytok? rég írtál.

Kép

Kép
syrynx

Syry
Háááát, felettébb izgalomban tartják a számítógépek. :) Azt is tudja, hogy ha nyomogatja a gombokat, akkor a kijelzőn történik valami. :D
Sajnálom a rossz kedved! Remélem, a napocska felderített. :)
Apa sokat járt erdélybe, szeretne majd egyszer minket is elvinni oda kirándulni.

Lilia
Köszi, Levi nevében is! :)
Sajnálom, hogy nem sikerült. :( De minden nem mehet elsőre, majd másodjára. :D Barátnőd majd sok-sok babás energiát küld. :)

Eszter
Remélem, igaza lesz a jósnőnek és nemsokára pocis képeket hozol. :)

Bea
Sajnálom. :( Lényeg, hogy nagyon pozitívan állsz hozzá, meg lesz az eredménye is. :D

Levi vasárnap villával ette a virslit, jól meg is lepődtem rajta. :)
Valakinek vannak mosódiós tapasztalata?
Vendég

Syry!
Köszi a hiányolást:)
Jobban vagyunk, most volt Emilinek tüszős mandulagyuszija:(Én is beteg voltam, de nekem nem volt tüszős.Együtt nyomtuk az ágyat, de már jól vagyunk.Ezen a héten viszont még nem mehet bölcsibe.

Lakást intézzük, tegnap volt az adás-vételi,pénteken szeretnénk a bankba beadni a kölcsönigénylést:)

Bea!
Sajnálom:(De ahogy írtad is, fel a fejjel!:)

Maci!
Levikét Isten éltesse sokáig!:)
Mosódió:nekem volt egy mintám, de én nem hiszek vmiért benne. :roll: Nekem ami nem habzik, az nem is tisztít :oops: :lol: :?
Foltokat nem hozta ki, de azt más sem,vagyis most rátaláltam a Persil mosópárnájára, ami olyasmi mint egy fürdőgolyó.Na az már kiveszi a foltokat!!!:)
Diónak se szaga se bűze nem volt. :roll:

Eszter!
Jósnőnek legyen igaza!!!!!!!!!
Vizsgákhoz drukk!Csak lenne már vége...:)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Panka!
Biztos el vagytok havazva a lakásügyekkel. De ha majd túl lesztek rajta, felhőtlenül élvezhetitek a gyönyörű új házatokat. Már én is várom, hogy átsétálhassunk Sziszkóval hozzátok :wink: Sajnálom a mandulagyuszit. Lényeg, hogy már jól vagytok!

Maci!
Nagyon ügyes Levike! Sziszkónak én is nagyon hamar a kezébe adtam a villát. Mára már tökéletesen eszik egyedül kanállal-villával. Igaz, mostanában olyan rossz étvágya van, hogy én etetem, azaz könyörgök bele néhány falatot, de az evési ügyesség gyorsan kialakult. Azt sem tudom, mi az a mosódió, de úgy igazából nekem sem vált eddig semmi be. Majd megnézem azt a mosópárnát, amit Panka ajánlott. De én már nem hiszek a foltkivevésben.

Syry!
Én is egy ilyen kibukós-bőgős nap után határoztam el, hogy ennyi, kész, eddig birtam. Igaz, ez az első hónapom, hogy nem foglalkoztam baba témával, de hihetetlenül jól érzem magam, hogy nem ezen kell agyalnom. Ezen a héten számoltam ki, hogy mikor is kell megjönnie, mert elutazom, és kell-e betéttel felszerelkeznem. Eddig azt sem tudtam, hol tartok. Hát ilyen sem tudom, mikor volt utoljára!
Próbálj te is ellazitani, és most foglalkozzatok a kivizsgálásokkal. Majd utána meglátjátok, hogy merre indultok. Nagy ölelés neked!!!

Bea!
Helyes! Helyes!

Lányok!
Én holnap reggel elutazom egyedül 4 napra a 20 éves érettségi találkozómra, de ne tudjátok meg, hogy mit érzek!!!! Hát én azt le sem tudom irni Nektek!! Mindjárt megfulladok az érzéstől, hogy hogyan fogom kibirni ezt az időt Szilárd nélkül 650 km távolságban. Már volt, hogy anyuéknál aludt 2 napot, na de az 20 km-re volt. Minden hülyeség eszembe jut, hogy mi van, ha most láttam utoljára a gyerekemet, mert valami történik velem útközben, ... és ehhez hasonlók. Ráadásul szegénykémnek keményen el kezdett folyni két napja az orra, és ma egy kicsit be is rekedt. Anyuéknál még nagyobb biztonságban lesz, mint nálam, mert minden lépését lesik, ez biztos. De én akkor is megőrülök! Hogy fogom én kibirni?!?!? Na abbahagyom, de ilyet még sosem éreztem. Tényleg hihetetlen!

Hétfőn majd jelentkezem, hogy hogyan éltem túl (a bulira persze gondolni sem tudok, pedig azért megyek :D )

Puszi mindenkinek!
Vendég

Lányok!!!

Elutaztam 4 napra, és addig semmi mozgás nem volt errefele?!!? Ennyire el voltatok foglalva a szavazással :lol:

Én szerencsésen megjártam, és nagyon megérte. Igaz, Sziszkóm nagyon hiányzott, de a találkozó/buli fergetegesre sikerült. Találkoztam más régen látott ismerősökkel, rokonokkal is. Sikerült jól feltöltódnöm.

Kivel mi történt a hétvégén? Szilárd orra napok óta szakad, és köhög is, de nincs láza, és hangulata is jó. Reméljük marad is igy.

Puszi,
Vendég

Angie
örülök, hogy jól sikerült az utazás és a találkozó! gondolom annál nagyobb volt az öröm, amikor Sziszkóval újra találkoztatok. Nálunk Máté jól van, de nem lenne csoda, ha megfázna, mert tegnap is félmeztelenül többször kiszaladta az udvarra. Tesóm legkisebb gyerkőce, a 4 hónapos kis Fruzsi viszont szintén köhögős, orrfújós. el is kellett vinni dokihoz. Már húsvét óta nem láttam tesóm gyerekeit. :cry: talán jövő héten sikerül találkozni.

Kép

Kép
syrynx

Panka
Köszi, Levi nevében is. :)
Az ecetes olló is kiveszi a foltokat. :lol: Befutott a dióhajam is, már nagyon várom, hogy ki tudjam próbálni, de még nincs tele a mosógép. :?

Angie
Örülök, hogy sikerült feltöltődnöd és jól érezted magad.

Hétvégét voltunk szavazni, addig a sógorjelöltem vigyázott az alvó Levimanóra. :)
Felénk virágkiállítás volt, azon voltunk szombaton. Annyira tetszett, egy vagyont el lehetett volna költeni virágokra. Levi néha unta, hogy állandóan ülnie kell a kocsijában és fel akart állni. :D Babrálta a virágokat is. :D Majd teszek fel pár képet.
Tegnap meg kimosott minket az eső, annyi esett. Lehet majd füvet nyírni. :lol:
Vendég

Sziasztok!
gyors bejelentkezés: 16-án bejelentkeztem peteérés -néző uh-ra. :lol:

Maci
virágkiállításokat én is díjazom. Fehérváron volt? Eső nálunk is volt, és tegnap vettem észre, hogy végre kizöldült kicsit a fű. legalább nem kellett két napig locsolni. :D A szavazásra mi Mátét is vittük. Megnéztük az iskolát, ahova Apa járt, meg majd valószínű ő is fog.

megyek melózni... 8)

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!

Eszter!

Nagy drukk az inszemhez! Tudjátok már, mikor lesz, hogy lesz?

Fleur!

Remélem Lilla jobban van! Te hogy bírod?

Kacsa!

Tényleg nem lehetett egyszerű ez a tejes vizsgálat. Lett végl hasmenés, vagy kiütés?

Maci!

Levike gyönyörű! Isten éltesse!

Panka!

Rossz lehetett ez a betegség :(

Angie!

Klassz lehetett a kiruccanás :) Olyan jól fel lehet töltődni tőle!

Nálunk is nagy újság van. Ádám fiam ma hasra fordult :) Olyan kis ügyes volt :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Syry!
Hogy-hogy? Csak úgy jött az ötlet? Az a cél, hogy van-e pé, vagy hogy megnézni, hogy mikor is legyetek pontosan együtt?

Maci!
Jaj, a virágokat én is nagyon szeretem. Az összes pénzemet el tudnám költeni egy ilyen helyen, igy inkább nem is megyek :D

Évi!
Jaj de ügyes a fiacskád. Jó hamar elkezdte a mocorgást!

Hát lányok, én lehet, hogy augusztusban visszamegyek dolgozni. Már jeleztem a HR osztályon, hogy vissza szeretnék menni szeptember 1-től + úgy-e a két hónap szabim, de most üresedett az egyik igazgatóságon egy személyi titkári állás, ami nem adódik minden nap, ebben a válsában főleg nem, és még előrelépés is lenne a korábbi poziciómhoz képest. Egy kicsit besz*tam, hogy ilyen hamar visszatérni és itthagyni a gyerekemet. Megszakad a szivem, mert nem igy terveztem. Szerettem volna tesót Szilárdnak, kettőt is, de hát nem erre fele alakulnak a dolgok. Baromi nagy kettősség van bennem és érzem, hogy szétszakadok, mert vágyok a kihivásokra, de egy porcikám sem kivánja itt hagyni a gyerekemet. Annyira jól elvoltam ebben az anyaszerepben. Feltaláltuk magunkat Szilárddal. Minden napra jutott valami új és szép. És most hirtelen vége lesz. Még nem 100%, hogy engem választanak, de elég nagy eséllyel indulok, mint a cég vezérigazgatójának az asszisztense. Egyik felem drukkok, hogy felvegyenek, a másik meg annak, hogy ne. Ha felvesznek, akkor tényleg vége a próbálkozásnak, és el kell kezdenünk védekezni.

Szilárd taknyol, de már több, mint egy hete. Emiatt étvágya sincs, igy szenvedünk a kajával.

Puszi mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Mi oda voltunk Egerben, 4 éjszakát, ezért is nem voltam. Elég fagyosan indult a dolog, mert borongós-esős idő volt, vasárnap du. 1 órától estig folyamatosan esett, a szállás egy családi házban volt, de irtó hideg volt odabent, úgyhogy vacogtunk rendesen, míg hétfőn nem jött a melegedés.
Jól éreztük magunkat, egész jól lehetett Timivel is kirándulgatni, mocival jött mindenhová, még az egri vár igencsak göröngyös talaját is megjárta motorral, néha sétált, néha ölbe kellett venni, de azért ügyes volt.
Szilvásváradon levadászott 2 gyerek csoportot is, először odaült melléjük a padra pihenni, utána meg ovisokhoz csapódott és várta, hogy vki. megfogja a kezét.
A szállásadó 9 éves kislányával is összebarátkozott, volt nagy sírás, mikor el kellett válni. Én is majdnem megsirattam a kis makit, mert ennyire még a nagyikhoz sem szokott ragaszkodni.

Reszkessetek törökök! Timi támad!!!

Kép

Vad motoros Szilvásváradon, a Szalajka völgyben
Kép

Vannak még képek, akit esetleg érdekel, szóljon és priviben küldök linket, de ide nem akarok most többet feltenni.

kacsa14

Felbukkanok én is. Pörgünk állandóan. Ebéd idő után van kis időm, de akkor meg minden mást el kell intéznem.

Kacsa
A tejterheléshez gratulálok. Most is minden rendben van? Próbálkoztok?
De jó Egerben :) nekem küldj képeket :)

Maci
Igen ígértem képet nagyon rossz vagyok....de még nem jutottam addig, h a gépről letöltsem.
Jók a szülinapi képek.

Lilia
Mikor lesz a következő? Nagyon szorítok, ha rajta van a szervezeted jönni fog hamarosan!!!

Tali táblát tennem kellene, mikor legyen körülbelül? Angie írt június 20.-át, de az már mindjárt itt van.

Bea
Örülök, h + vagy :) az jó

Eszter veled mi van? El vagy tűnve. Tudom suli...mikor lesz már vége???? Talizni akarok :)

Angie
Nagyon ügyes voltál és legalább kikapcsoltál kicsit :)
Hidd el úgy lesz ahogy lennie kell. Nem is tudom most mihez szorítsak neked. Miért kezdtek védekezni, ha sikerül a meló? Vagy csak pár hónapig?

Syry
++++++++++++++ az már jövő hét. Többi vizsgálat is halad? Vagy ezzel kezdtek?

Évi
Ádám nagyon ügyes. Köszi jól. Néha kicsit ingerülten, de nincs okom panaszra :) remélem már hamarosan eljutunk hozzátok. Ha Mártival nem sikerül egyezkedni sztem elnézek egyedül vmikor.
A sok gyerek miatt náluk nem egyszerű összehozni a dolgot.

Kép

KépKép
KépKép
fleur

Lillával izgalmas az élet mostanában egyre okosabb és olyan jó nézni ahogy fejlődik az értelme és kifejező készsége. Viszont akarata is van rendesen úgyhogy anya is dolgoztatva van, vannak hisztik, ami nekem elég erőt próbáló. (ha rossz napunk van, van, h egész nap)
emellett kicsit próbálom a cumiról leállítani, most pár napja kitaláltam egy mesét, h kölcsön kell adni egy picike cicának aki csak így tud pihenni és csak elalváshoz kapja meg.
Meg új ágyat is kapott és az sem megy zökkenőmentesen, mert közben beszokott közénk és érthető módon nehezményezi, h száműzve lett. Viszont 4en 1 ágyban nem lehet kényelmesen aludni, már vele sem, mert hihetetlen mit művel álmában :)
Úgyhogy még szokjuk a dolgot.

Viszont cserébe rengeteget dumál és egyre többet. :) elkezdett mondókázni. Annyira cuki, ahogy a pont pont vesszőcskét mondja. Valahogy így pont pont szesszőcske (kár, h hangsúlyt nem tudok írni az külön szám :) ) szészen van fejecske lába hasa basa :)
Van hogy a hiányzó részeket némi halandzsával kiegészíti
Kicsit leegyszerűsíti :) de zabálni való :)

KépKép
KépKép
fleur

Virág!

Mikor mész UH-ra??? Izgi lesz, hogy ki lapul odabent!!!

kacsa14

Kacsa
Jövő héten töltöm a 18. hetet szóval azon a héten vagy utána következő héten kell mennem. Hétfőn megyek dokihoz és majd ő mondja meg mikor és hova kell mennem.

Én is kíváncsi vagyok ki lapul bent, de nem élem bele magam, hogy kiderül :) Lillával a 23. héten tudtuk meg és az 4Ds UH volt. Most is szeretnék majd menni, de már nem vagyok olyan besózott mint Lilivel és sztem megvárom a 30. hetet hátha több mindent látunk :)

Kép

KépKép
KépKép
fleur

sziasztok!

sajnos nem nagyon tudtam visszaolvasni, annak ellenére sem, hogy nem nagyon pörögtetek az elmúlt napokban :oops:

vizsga: köszönöm, pipa :) (egy része)
van amit jövőre hagytam - vagyis oda száműztek minket :( , de itt most nem fejteném ki pontosan, mert esetlegesen politikai nézeteket sérthet a történet több pontja...
én azon akadtam ki nagyon, hogy az ELTE Jogon képesek azért megszivatni 38 embert az államvizsgán, mert szemmel láthatóan nem azonos politikai meggyőződésűek az éppen aktuális vizsgáztatókkal...hát én sem voltam a vizsgaelnök behódoltja... és így utólag nem bánom, hogy így történt, mert ha azon múlik egy államvizsga, hogy húzok 4 tételt és abból tökéletesen elmondok 3 és felet és utána belém kötnek, meg elkezdenek ordítani!!! velem a meggyőződésem miatt, akkor én ilyenektől nem is akarok diplomát...nagyon durva dolgok történtek...attól visszhangzott az egész suli, hogy velem ordított a vizsgaelnök...mindenki meg volt lepve, hogy nem borítottam rá az asztalt...én is...csak anyukámék biztosan értelmesebben neveltek, mint ezeket az elszállt agyúakat!
meg aztán úgy voltam vele, hogy államvizsgán nem osztom ki a vizsgáztatókat, de ha egy szimpla év végi vizsga lett volna, tuti felállok, és elmondom, hogy köszi a lehetőséget, de nem vagyunk olyan viszonyban, hogy ordítson velem...felnőtt ember vagyok, és nincs joga, oka, hogy így beszéljen, úgyhogy írja be a karót, és jövök máshoz uv-zni...de gondoltam államvizsgán csak kibírom... na azóta szállóigévé váltunk az ELTE jogon... :shock:
meg kicsit sok volt a régi meló, meg mellé még 3 új szabadtéri szórakozóhely megnyitása,...

Baba projekt:

csütörtökön megyünk pontosítani!
ami biztos, hogy júli vége-aug elején kezdődik a hormon, beültetés aug második fele, vagy közepe...
le kell ülnöm Norbival megbeszélni, hogy hogyan tovább, mert nyilván sokat járok majd ellenőrzésre, vizsgálatokra, a beültetés után eleve 2 hét pihi otthon,...stb...
meglátjuk!
a leletek alapján azt mondta a doki, hogy inszem ki is marad, mert értelmetlen teljesen!!!
...én nem bánom...Laci sem...már teljesen az ikreknél tartunk agyban.
Én ok, Lacnak nem elég sok és mozgékony a cucc, úgyhogy így jártunk...annak is örülök, hogy már mindjárt itt az aug... :)
és azért mér 4. éve várunk a babákra :)
... :lol: na ez murphy volt...már nem is azt írtam, babára, hanem hogy babákra! :lol: ezt mondom..teljesen ráálltunk agyban! és nagyon örülnénk, ha ketten lennének :)

most hallom, hogy jön a főnököm, úgyhogy majd jövök később!

puszi: eszter

eszter82
Budapest

...nem, nem a főnököm volt... :lol: :oops: :lol: :oops: :shock:

szóval..

Fleur!
vége a vizsgaidőszaknak, tudunk talizni :)
úúúúú, hogy tudod kivárni, hogy lásd ki van a pocidban... :)
én nem tudnám...bár nekem egyelőre senki nincs ott, és elégé rá vagyok pörögve, hogy mikor lesz már
:oops:

Kacsa!
Annyira helyes, hogy milyen nagy az az ágyú, és milyen pöttöm kis törékeny Timi mellette :lol: annyira édes :)

Angie!
Örülök, hogy jól ment kint minden, és jól érezted magad :)
mi meg olyan lükék voltunk Pupyval, hogy elkezdtünk hívogatni, aztán 10 csörgés után leesett, hogy most vagy kint...
bocsi :)

Tali az tök jó lenne, csak valami jó időt nézzünk...

...na jövök majd

pusz

eszter82
Budapest

Sziasztok!
megjártam a dokit. minden ok. van domináns tüsző, peteérés. és a méhnyálkahártyát is szép vastagnak látta. Megkaptuk egy andrológus elérhetőségét. ez a következő lépés, hogy apát megnézik.

Melóhelyen vagyok, bocsi hogy most senkinek nem reagálok.
Előbb-utóbb behozom a lemaradást. :wink:

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok Lányok!
Megint nagyon belassult a topik :(
Mi holnap ismét elutazunk Erdélybe egy hétre. Már nagyon várom, hogy egy kicsit kikapcsolódjunk. Lesz lagzi, és kirándulás is.

Én hétfőtől ismét állományban vagyok. Töltöm a szabadságomat, és július közepétől augusztus közepéig heti 2-3 napban fogok bejárni, hogy átvegyem a munkát. Utána teljes erőbedobással, 8 órában fogok dolgozni. Nagyon fáj a szivem Szilárdért, de anyuéknál a legjobb helyen lesz. Azt is sajnálom, hogy nem igy terveztem a dolgokat. Két gyerekkel szerettem volna visszamenni dolgozni, de most is beigazolódott számomra, hogy nem "ember tervez, Isten végez", hanem pont forditva, "Isten tervez, ember végez" a felállás.

Eszterkém!
Küldtem neked sms-t. Megkaptad? Lehet, hogy nem jó számra? Drukkolok nagyon nektek az ikrekhez!

Syry!
Örülök, hogy minden rendben van, és szépen növekszik a tüsző. Akkor tessék akciózgatni. Apának is drukk, hogy minden rendben legyen. Látod, ennyit jelent a kor. Én ebben hiszek! Majd jönni fog a tesó!

Virág!
Nehezen jön össze a tali, de ha sikerül, én igyekszem ott lenni!
Ezek a gyerkőcök hihetetlen gyorsan változnak, fejlődnek. Szilárd is mára folyékonyan beszél, és olyan kifejezéseket használ, hogy betojok rajta. Nappal már nincs pelenka rajta, szépen mondja, ha kell pisilni, kakilni. Néha azért van, hogy baleset történik, de ez teljesen rendben van. Te elkezdet Lillánál most nyáron a leszoktatást?

Panka!
Hogy vagy, hogy megy a meló? Házacska készül? Mikor költöztök? Szólj, ha ráérsz, vagy kint vagytok, mert akkor össze tudunk futni. Mi sokat vagyunk ott, és tényleg, csak 5 percre laktok anyuéktól, gyalog.

Puszi mindenkinek, és ha visszajöttünk, jelentkezem!
Vendég

Eszter
Hát ez a vizsga tényleg nagyon szemét dolog lehetett. Most akkor ezért csúzsik a diplomád, ha jól értem. Egy politikai nézet miatt kekeckedő valaki miatt...szép.
Elvileg nem mindenki azt gondol és azzal a párttal szimpatizál amelyikkel akar???? Ez nem kicsit diszkrimináció, csak bizonyítsd be ha tudod...:evil:
Hajrá akkor lombik és ikrek!!! Mert mint látom menet közben módosult. Megjegyezném, nálunk uez volt, mint nálatok. Ugye elvileg csak spermium beültetéssel foganhatott volna meg Zsebi...szóval ki tudja :)
Szorítok ehhez is ahhoz is.
Tali jupppíííí majd dobok sms-t és egyeztetünk.
Ki mondta, h nem vagyok kíváncsi :lol: de van más választása az embernek mint megvárni míg látszik???? :) :wink:

Syry
Ez nagyon jó hír. Drukkolok. Apa mikor megy vizsgálatra?

Angie
Jó utat nektek!! Munka ne keseredj el, biztos volt oka. Amúgy nem csodálom, h összeszorult a szíved. Nekem is mikor intéztem a melót.
Szilárd nagyon ügyes :) szobatisztaság: igen elkezdjük a nyár jó alkalom. Már szól, h kaki általában utána. Egyelőre bilire nem hajlandó ülni (lehet nem tetszik neki a színe :lol: nála ilyen is van :) )
Pisinél nem mindig. A WC-re akarok most szűkítőt beszerezni. A pelust állandóan szedi le magáról szereti a szabadságot. A múltkor annyiban maradtunk, h veszek neki bugyit.
Ma meg is akarom venni kíváncsi vagyok mi lesz :) hát gondolom az elején sok sok pisis ruci :) de valahogy meg kell tanulnia a dolgot.

És amúgy tegnap óta tudjuk, h Danika lapul a pocakban :) legalábbis én már tutira veszem, mert a nőci olyan gyorsan és magabiztosan rávágta :)

Kép

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

csak egy perc, míg Norbi kiüresíti lent a postaládát... :D

Angie!
jó helyre küldted és megkaptam, csak párhuzamosan 7 fesztivált szerevzek+a klubbok, és nem nagyon bírom, úgyhogy a magán telefonokra smsekre mostanság nem nagyon volt egy pillanatom sem...

Fleur!

:) Jajjj de jóóóó, kisfiú :) :) :)
ezt a receptet én is tudni akarom...egy fiú egy lány :D
majd tali és kitárgyaljuk!

Syry!
Örülök :)
aztán írj, ha van fejlemény :9

TÖBBIEK????

pusz

eszter82
Budapest

Fleur
Gratula Danihoz! gondolom örültök! :lol:
Szobatisztaságot mi is gyakoroljuk. de még kezdeti fázisban van a dolog.bizony van bőven pisis gatya. (alsó gatyesze még nincs. de előbb-utóbb beszerzek.) sokat van meztelen is. Máténál most jött elő a "nem" korszak. mindenre azt mondja, hogy nem. :evil: eddig ezt a szót nem is használta.

Angie
jó utat és jó feltöltődést Erdélybe. pont jó, hogy még munka előtt meg tudtátok szervezni az utat. munkát sajnálom, jó hogy a szüleidre rá tudod bízni Sziszkót. Csak 8 órában tudod a melót csinálni, kevesebbe nem lehet :?: :shock:

Mindenkinek köszönöm a drukkokat. :D

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!

Angie!

Annyira megértelek... Pont így voltam az ikrek előtt, már a böcsibe is beírattam a Dórit, aztán jöttek a drágáim.
Hú, lagziba is mentek, de jó! Érezzétek jól magatokat!

Kacsa!

Klasszak a képek, egem érdekel, hogy hol lehet megézni a többit! Nagyon édes Tim a hatalmas ágyú mellett :)

Fleur!

Gratula Danikához! Isteni érzés, mikor fia is van az embernek... Angie-nek már megint igaza volt :)
Sok szeretettel várunk ám! Dórinál is bevált, mikor szép Hófehérkés, meg hercegnős bugyikat vettünk neki :)

Eszter!

Nagyon drukkolok nektek!

Syry!

De jó, akkor minden a legnagyobb rendben nálad. Apa vizsgálatához drukk!

Képzeljétek, Ádám fiam már nem csak a hátáról tud megfordulni hasra, hanem visszafel is megy neki. Eszti egyelőre csak oldalra tud, de majd megtanulja ő is :)
Olyan kis okosak, este mikor adom be nekik a D-vitamint, ha meglátják az üveget már nyitják is a szájukat Figyelnek a nevükre is. Imádnivaló két kis szaros :) Még mindig elképedek, ha rájuk nézek, hogy tényleg ők laktak a pocimban :) Már 5 hónaposak. És még mindig tudom őket kizárólag szoptatni )

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

sziasztok!

teszek pár képet. (lehet, kicsit sok lesz.)

A szökőkutas-pados-fafaragásos Csemőn, Ceglédtől nem messze egy faluban készült.

Tüzoltőautós-lovas meg május elején lovasnapon Ócsán.

Sajnos most szobafogságon voltam pár napig. Pénteken lebetegedtem. Bementem ugyan reggel a munkahelyre, de a kolléganőm unszolására hazajöttem. és jól tettem, mert délutánra belázasodtam. torokfájás, orrfolyás. egész hétvégén az ágyat nyomtam. (bár nagy kinti programot amúgy se lehett csinálni az esős-hűvös idő miatt.) sajnos ma már Máté orra is elkezdett folyni. :evil:

Évi
ügyi vagy a szoptatással. ez nagy dolog hogy még bírják. Tesóm most kezdte a hozzátápit Fruzsinánál. Nála kevés a tej. Van, csak Fruzsi nem valami szorgos. hamar abbahagyja a szopizást. A két nagyfiú meg világot lát. A nagyobbik (6 éves lesz a héten) 2 hetet a nagyszülőkkel volt Hajdúszoboszlón, utána pár nap múlva ovival egy hétre Erdei Oviba mentek a Mátrába. Ma beszéltem telefonon a kis utazóval és lelkesen mesélte az élményeket. A középső meg 3 napot volt szintén a nagyszülőkkel vidéken. neki ez volt az első távollét hogy a szülei vagy legalább a testvérei nem voltak vele. Állítólag minden telefonhívásnál azt hitte hogy az Anyja van a vonalban. :)

akkor az ígért képek.
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
syrynx

Timika
hogy vagytok? ha időd engedi, jelentkezz be egy mondat- egy kép erejéig! :D

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!

Fleur!

Gratula Danihoz!!! :)

---

Én el vagyok havazva, hétvégén utazunk a tengerre, készülődök ezerrel, úgyhogy egy darabig igazoltan leszek távol. :)

kacsa14

Kacsa
az jó! :lol: Horvátország?

Megvan az andrológushoz az időpont július 6. :)

Ma voltam házidokinál. Még mára is kiírt. Lázam már nincs, de a szagokat most sem érzem és kezdek hurutosan köhögni. :evil:

Kép

Kép
syrynx

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?