Új privát üzeneted érkezett!

Angie
sajnálom. :cry: (sokszor én is azon vagyok, hogy Máté is egyke lesz. :( de azzal vígasztalom magam, hogy bizony manapság sok gyerek nő fel így és nem feltétlenül rossz ez. sajnos ismerőseim közül kapásból 3-at tudok mondani, ahol nem jött a tesó, az első gyerek pedig gond nélkül jelentkezett. mindhárom pár kivizsgáltatta magát és.... nem találtak semmi konkrét problémát, de ennek ellenére nem jött a tesó. életkor, környezeti ártalmak, stressz, pszichés dolgok. ) :( ki tudja az okot. én azt hittem, hogy ha dolgozom, kevesebbet fogom számolgatni a ciklusom állását, de nem így van. :evil: ha az ember szeretne valamit, egyszerűen nem tudja kiiktatni az agyából.

Kép

Kép
syrynx

Syry!
Na látod, én pont ezt a kiiktatást szeretném elérni, mert ELÉG volt a számolgatásból. Kezdek megzakkanni, és nem akarom, hogy ennek az egyke kis édes fiamnak idegbeteg anyja legyen. Szeretni akarom Őt és kész. Ha majd 40 fölött esek teherbe, akkor hurrá, de az legyen meglepi vagy akármi, csak ne görcsberándult gyomorral várt gyerek. Ma estére már egész jól érzem magam, majdnem teljesen sikerült elfogani azt a jövőképet, ahol apa, anya meg kicsi fia éli boldogan az életét.
Vendég

Sziasztok!

Angie, sajnos nem kérdeztem a Clostyt a pasinak. Következő körben megkérdezem, de ha föl is ír, már csak rá egy ciklussal lehet hatása. Kicsit ódzkodom ettől a kérdéstől. Most úgy tűnik belecsaptunk a lecsóba, mit ugrálok én ilyenekért. De kérdezni lehet. Inkább annak örülnék, ha kiderülne valami ok, és azon lehetne javítani. Most multivitaminra startoltattam rá, plusz ásványianyagok, ami volt itthon. Megnézem azt a szeléneset, amit mondtál.
Szerintem azért nincs minden veszve nálatok. Csak spontán most nem jött be. Én is eléggé belefáradtam, gondolhatod. Szerintem is itt az ideje, hogy vizsgálódjatok. Hátha kiderül, hogy mit lehetne orvosolni. Azért ez csak jobb, mint a semmi. De tény, hogy be kell iktatni pihenő időszakokat, nem lehet cérnával bírni egyfolytában.
Szerencsére már én sem vagyok görcsös. Nekem is le kellett tenni a hőmérőt egy évre. Most már minden para nélkül használom (házi feladat :) ) Igaz, nem várom minden ciklus végén, hogy majd most. Sőt! Most már minden kismaminak örülök, egyáltalán nem vagyok irígy! Eszter is így lehet vele, ha jól sejtem :) Szóval át lehet lendülni ezen, bár idő. Az érzések maguktól alakulnak, nem befolyásolhatjuk a lefolyásukat.

Syrynx, neked is nagyon drukkolok!

Eszter! Van jó oldala is a munkamániának, csak a fáradtság, állandó pörgés nem biztos, hogy jót tesz, ha babát akartok. Láttalak egyszer ám a tv-ben, mikor jött valaki koncertezni és te ott álltál a háttérben a riportnál a helyszínen. :lol: Celebek, ugyan! :) Röhej.
Sikerült a házat belakni?
Igen, olyan lelkesek vagytok, biztos sikerül még feljebb tornázni az eredményt, már így is szép javulás. Tök jó, hogy sikerült rábukkanni a problémára. Pedig nem ez a doki szakterülete, mégis lenyomta a meddőségiseket, elgondolkodtató. Engem sem hagy nyugodni, pedig áttekintve az ilyenkor szokásos protokolt, aszerint haladunk (inszem). De nekem vannak még hiányérzeteim a diagnosztizálással. Holnap le is támadom a védőnőt :lol:

Szép napot!

lilia

Kép
lilia

Angie!

Kíváncsi vagyok, mi volt Gergőnél, ha van valami, mindenképpen írd meg...remélem nem nagyon gyötri meg a férjedet... :)
és okosakat mond!!!!!

Syry!

Hááát, erre sajnos én is korán rájöttem, hogy a munka nem tereli el a figyelmet a számolgatásról...mert ugyebár ha mi egyszer valamit a fejünkbe veszünk.... :shock:

Lilia!

Igen, ismerős...
én is tök "bediliztem a folytonos hőmérőzéstől, grafikon elemzéstől, lh tesztektől,... és csomószor volt, hogy utáltam ha terhes nőt láttam, mert mindig az én kudarcomnak éreztem, hogy neki bezzeg van pocakja és nemsoká a kezében foghatja a gyerekét, mi meg sehol sem tartunk...

Emlékszem, eleinte Pupyval folyton méricskéltünk, mindig reménykedtünk, aztán mindig jól pofára estünk...
Pupy jobban bírta, de én teljesen leálltam a hőmérőzéssel, mert már rögeszméssé kezdtem válni...azóta sem mérem....max ha valami nagyon terhességre utaló jel van, akkor csak amiatt, hogy marad-e fent a hőm, vagy nem...
de már nem tudok zokogni mikor megjön, mint régen sok sok hónapon át, hanem azt látom benne, hogy sebaj, akkor még kb 2 hét és újabb peteérés, újabb esély... :)
nehéz volt ide eljutni...
Erre viszont szuper volt a munka :)
a sok idióta zenekar meg "ismert" ember annyit idegesített, hogy eszembe sem jutott napközben a baba téma...örültem hogy élek...
Most kicsit igyekszem tartalékra kapcsolni meló fronton, hogy ne legyen folyamatos a stressz és akarjon már végre pocakba költözni valaki, de az államvizsga duplán pótolja a munkából kimaradó idegeskedést...
Néha azt gondolom, hogy ha túl leszek az államvizsgán, akkor majd jókora tehertől szabadulok meg és megnyílnak a csakrák, és jöhet a baba... :)
remélem...ha 3 éve várunk , ez az egy hónap már igazán nem oszt, nem szoroz...nem?

TVben? :shock: :shock: :shock:
pedig folyton idomítom az operatőröket, hogy én NEM akarok az anyagban szerepelni... :)
ezek szerint nem voltam elég szemfüles... :oops:
Majd legközelebb jobban figyelek...csak nehéz ám velük, mert tudják hogy utálom a kamerát, és folyton azzal szemétkednek, hogy vesznek...a tv2nek és az rtl klubnak már jókora gyűjteménye van rólam, csak eddig annyira kedves voltam velük, hogy mindig kivágták, és nem ment le adásban :)
remélem ez így is marad.... :) :) :)

Na dolgozom kicsit, mert így nem nyílik meg a szabadtéri jam...

puszi: Eszter

eszter82
Budapest

Eszter, az az igazság, leginkább piri jóslásra használom a hőmérőt, pusztán kényelmi okokból :shock: :lol: :lol: De elkezdtem újra az egész hónapot nézni, csak úgy tanulmányként. Nem volt vele gondom. Akkor te is a helyére tudtad tenni.
Hja, államvizsga. Jól látod. Nemrég találkoztam egy így járt ismerőssel. Évekig nem érkezett a tesó, csak miután meglett a vizsga. Addig ne is legyenek várakozásaid. Én mondjuk tavaly már letettem a keresztem. Gyors felkészülést és sikeres védést kívánok! Utána föl tudsz töltődni.
Kb. fél-egy éve lehetett a riport (Aréna?), ott tébláboltál valami szürkés vagy bézs ruhában.

Minden jót!
Lilia

Kép
lilia

Hat nem jutott be apa a dokihoz. Nem is ertem hogy minek adnak idopontot ha megis 20an vannak az ember elott es delben meg olyank sem jutottak be meg akik rehelre kaptak idopontot. Apanak pedig targyalni kellett mennie, igy nem ert ra estig varakozni. Felhivta a regi dokijat, akinel Szilard elott volt es jovo hetfon megvizsgalja reggel a rendeles elott a Szent Istvanban.
Vendég

Angie!

Sajnálom...ez új info volt most nekem...mondjuk mi a rendelési idő vége felé voltunk, de asszem egy ember volt előttünk csak...és nem kellett sokat várni...
Most mikor Lac csak a vizsgálatra ugrott be, most sem mondta, hogy gond lett volna, pedig ő erre hiper allergiás, úgyhogy ha várnia kellett volna, biztosan tudnék róla...
Olyanról tudok, hogy volt akinek baromi sokat kellett várnia, mert épp fel kellett mennie a műtőbe a dokinak...és az ugyebár kiszámíthatatlan, és akkor az egész napja borul...
SAJNÁLOM :(

Lilia!

Arénában szerintem nem....én max Mammut, vagy Mom, vagy Jam, Rió, Kecskemét, Debrecen, Balcsi, Siófok, Renegade, ... bevásárlóközpontokban Pesten tényleg csak Mammut, Mom...
mindegy...csak gondolkodtam, hogy hol lehetett...
Nincsenek elvárásaim mostanság...ha lesz baba, akkor örülök, ha nem akkor még dolgozok és majd csak később örülök... :)
Épp tegnap mondtam Pupy Zsófijának, hogy neki még biztosan vannak bennfentes kapcsolatai és szóljon, hogy küldjenek már nekünk is egy Pöttöm babát :)
Úgy nézett mint aki érti :D
A körülöttünk lévő emberek meg röhögtek, hogy nem vagyunk normálisak :oops: :D :oops:

puszi

eszter82
Budapest

Kacsa
Nagyon sok, de majd inkább pü-ben írom meg. Nekem a 7végi és esti és állandó készenlétre hivatkozik a doki. Mondjuk lehet pont akkoriban megy nyaralni amikorra kivagyok írva.
Amúgy nekem a megmondja jobban tetszik, mint az, hogy amennyit gondolok és ha kevesebbet gondoltam, mint ő akkor ő is úgy viszonyul hozzám. Nekem ez így tisztább, Pesten úgyis adni kell ha tetszik, ha nem, kivéve, ha bevállalod
az ügyeletes dokit, amit én nem kockáztatnék, mert az Istvánban is van olyan doki, hogy ha meglátnám szülőszobán a gyerek tuti visszamászna. A bizalom nagyon fontos nekem ebben a kérdésben.
Még nem adtam fel, h találok egy másik dokit, most van egy új jelölt aki közelebb is lenne, de még nem írok róla, csak ha tetszett.

Norwell
Pocakfotó....nem merek :) elég nagy....no jó azért egy 12 heteset lehet, de ne akadjatok ki nagyon.
Remélem Kende már jobban van.

Lilia
Ok
TEsó szeretet témában csak várjuk ki a végét. Tudod most még pocakban van és nem veszi el anya figyelmét róla. De Lilla most nagyon anyás és egyelőre még nem tudom mi lesz, ha megszületik manócska.
Amiket írtál ...hát eszembe jutottak a nehéz idők...néha nagyon kivoltam és megsirattam minden ismerős kismamaságát. Persze irigységből és elkeseredettségből.....jó hogy aztán sikerült letenni.

Timika
De elkeserítettél. Amúgy én is imádom hallgatni a szuszogását, de 4en már nem férünk el az ágyon ezért szeretném, ha a saját ágyában aludna. Főleg, ha lesz 3. baba is :)
De most úgy döntöttünk nem ágyat veszünk neki, hanem egy nagyobb matrac lesz a földön, amin én is kényelmesen elférek. Már most is egy kisebb matracon alszik az ágy mellett és így könnyebb megvigasztalni.
Ha felébred meg felmászik mellém. Úgy tűnik most ez van. Úgyis olyan hamar megnő.
Amúgy már várom mikor jön a jó hír :) már 40 hét :)

Sry
Amúgy hol szültél? Nem a Jahn Ferencben esetleg?
Máté nagyon ügyes!!! És ide figyelj baba projektet nem feladni. Ha nekünk összejött nektek is!!!!! Csak bízz és menj dokihoz.

Angie
Májusi tali jó lenne én be tudnám vállalni az utazást kocsival és ha Heniék is szívesen jönnének ők még beférnek a kocsiba.
Nagyon édes Sziszkó, neked meg klassz az új frizud. Amúgy ilyenkor mindig eszmbe jut mikor jött az első talira és bűvölte Lillát a pocakomban :)

Heni tényleg merre? Régen írtál....

Bea
Azért írhatnál előbb is, nem kell megvárni a babásodást :? Végül is ez babaprojektes topiknak indult.

Évi
Hozzátáplálás :lol: hát tudod így is lehet
Tej mennyiség :shock:
Pedig azt hittem még egy ikerpárt bevállaltok :lol: nem is értem miért nem :wink:
Nálad meg jelentkezünk :) Márti eltűnt kicsit. Kocsi már van, csak férjemmel kell egyeztetni.

Eszter
Ezek azért sokkal jobb eredmények, mint a korábbiak. Persze nem sok :( mondjuk az is fontos mennyi mozog belőle, mert ugye nekünk alig. Kíváncsi vagyok, h hat a kúra.
Szerintem, ha tudod mit kell tenned, fölösleges a Kaáliba mennetek most.
Igen inszemhez is 10 millió ált a határ, de semmitől nem kell megijedni és nem kell 100%nak venni amit a dokik mondanak.
Eltűntél...mikor tali???

Angi, Syry
Nagyon együtt érzek veletek kiktatás ügyileg. Lehet nem is kell, mert előbb utóbb eljön az ideje, amikor egy kicsit belefásul az ember és akkor kicsit magától is lecseng a ciklus miatti "idegeskedés".
De tudjátok, h nagyon nagyon szorítok nektek. Angie te sem feladni ám!!! Igenis lesz tesó babátok!!!!!!!
Igen Lilia is ezt írta le, csak sokkal jobban megfogalmazva.

Ma főztem bodza levet. Most először kíváncsi vagyok milyen lesz :) jó az illata nagyon :)
Lilla alakul :) de nem akarom elkiabálni. Remélem nem azzal szúrtam el, h leírtam. Én úgy veszem észre, h sikerült csökkenteni a nagyon durva hisztik számát, meg a hisztik számát is.
Amúgy felvették bölcsibe :) persze valószínű csak fél napra fog járni. Szerencsénk volt (remélem fogják engedni is, h járjon).
Megvolt a 12. heti UH minden rendben van Zsebivel. Szép nagy már és most már baba formája van. Majd képet is igyekszem rakni róla, bár elég sötét lett nem tudom mit tudok kihozni belőle.
Amúgy cicus beszédfejlődése hihetetlen. :) ezt tényleg egy élmény napról napra megélni. A tegnapi új szava a sós zsák volt. Én szoktam neki mondogatni mikor cipeltetné magát, mert már olyan nehéz. És tegnap felemelte az egyik játékát és így rohangált vele körbe körbe, h sós zsák sós zsák :)
ma meg 2 babáját cipelte hasonló megjegyzésekkel.
Szerencsére most pom pom kicsit pihen. Helyette vizipók lett a visszatérő kedvenc :lol: mértékkel hagyom ezek a mesék legalább értelmesek és aranyosak.
Múlt hét vége felé Egerben voltunk anyuéknál. Szerencsére itt-ott most már Bálint is alakul és kicsit kedvesebb Lillával megint. Fura lesz neki sztem, h az újabb baba érkezésével egy kicsit háttérbe szorul megint. Eddig mindig ő volt a középpont.
Amúgy Lilla tündér volt. Imádta a csúszdát, a kerti csapot és anyu cicáját, meg a csúszdát is :) szerencsére a cica is jól viselte őt. Minden kisgyerek elől elszalad, de Lilinek hagyta magát, mert nem bántotta.
Öcsit meg mindenhova követte :)

Kép

KépKép
KépKép
fleur

Fleur!

a bodza erős vízhajtó. csak tudj róla. ha nem muszáj, most ne erőltesd nagy mennyiségben.

j.

tjuca

Juca
Köszi az infot :) szerencsére nem csak magamnak csináltam, meg vendégségbe is megyünk 7végén oda is szeretnék vinni. Veletek mi újság? Olyan régen jelentkeztél....tudom blog, de ennyit már nincs időm olvasni.

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!Köszi Fleur!! :wink: Itt vagyok,de egyenlőre várom a mensimet!Vagy nem???Vasárnap kéne nem megjönnie!Igaz agyon nem "strapáltuk " magunkat a Tesóért,de azért ahogy tudtunk összebújtunk! :wink: Most meg itt izgulok napok óta,hogy megjön vajon,vagy nem :? !

Kép
bea27

Eszter! Te is szólhatsz :wink: :)
Böngészgettem itt a Babaneten, rábukkantam két kombinált vitamin-készítményre pasiknak: profertil (külföldről) és FER14. Az utóbbit megvettük most. Ha érdekel, keress rájuk. Kíváncsi vagyok, lesz-e eredmény. És most már nincs gyulladás, fvs, baci L. anyagában?

Fleur! De jó, hogy szóba hoztad. Nem mertem volna elmondani. Nekünk is a megmondja a tutit a szimpatikusabb. Tiszta sor. Mi bénák vagyunk a hálapénzhez.
Kíváncsi vagyok a pocira. De ha nem akarod, nem muszáj.
Talán az is számított, hogy hozzám közel álló személyek lettek várandósok. AKkor átfordult a dolog.
Ne is mondd. Furdal a lelkiismeret. Nem túl bíztató, amit írtam Angienek. Mindig ott az igyekezet bennem, hogy segítsek, megosztom a tapasztalataimat, még akkor is, ha nem kéne. Bocs csajok! :oops:
Pom pom a kirááááály!!! :D El nem tudom mondani mennyire szeretem ezeket a meséket.

Juca, bekukkantottam a blogra. Le vagyok döbbenve. Kata már mekkora! :shock: Nagyon hasonlítanak, de mégis kicsit más. Kingánál is az ananász kobaknál tartottam. Kész nagylány lett copfocskákkal! :) Drukkolok, hogy minden álmotok teljesüljön!

Bea! Drukk!

Lilia

Kép
lilia

Ha megengeditek, megosztom Veletek az örömhírt:

Timika babája, Flóra ma délután 6 óra előtt pár percel megszületett 3770 grammal és 52 cm-el! :D :D :D :D
...és nem lett császár, Flóra az utolsó pillanatban mégis megfordult, és símán jött a világra! :D :D :D

Kép
Kép
zituska28

Zitus
köszi a hírt!

Timika
Gratulálok Flórához!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! és csodálatos, hogy sikerült a normál szülés! de jó! (na majd elmeséled, hogy milyen volt!) Jó egészséget és sok boldogságot! :lol:

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!

TIMIKA HÍRADÓ

Ma délután 5 óra 55 perckor megszületett Timika kislánya, Flóra Csenge :) 52 centis és 3750 gr-os, és spontán született! Mindenki jól van, minden rendben :)
Részletekkel majd az újdonsült kétszeres anyuka jön :)

Tündi
tündi30

Timika!

Szívből gratulálok, és annak külön örülök, hogy teljesült a vágyad a sima szüléssel :cry: Ezek itt örömkönnyek :) Ezenkívül gyors összeszokást, nyugodt éjszakákat és tejcsit literszám kívánok!!! Puszi nektek!

Tündi!

Örülök, hogy téged is látni néha! Puszillak, és köszi a híreket :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Timika!

Gratula a nagylányhoz és a visszaforduláshoz!

Fleur!

Hát én ezzel a hálapénz témával úgy vagyok, hogy a HÁLÁMAT fejezem ki vele, elvégre nem magánkórházba megyek, számlára szülni, tarifáért, hanem egy államiba ... Magyarán a hálámat fejezem ki, amit én érzek ... Én legalábbis így gondolom.
Amúgy meg azzal azért mindeni kb. tisztában van, hogy a magánrendelés 10xesét illik adni, én is ebből indultam ki és ezen változtattam le-fel, az érzésem szerint.
Másik fórumon már vitáztunk erről és sokan mondták, hogy de hát a doki szabadidejében jön be, azt fizetem meg ... Igen, de mikor azért 9 hónapig hozzájárok és hordom neki a 40-50-100 ezret, akkor azért ez már csak megelőlegez egy bizalmat, hogy a végén is fogok fizetni ...
Na, de nem akarok ezen most vitafórumot indítani, kinek-kinek mi jön be. Ha Nektek, nincs problémátok ezzel, akkor semmi gond! :)

---

Bocsi, most emlékezetből ennyire futja, visszanézni nincs most időm.

kacsa14

Timika!
GRATULÁLOK a nagylány érkezéséhez, és nagyon örülök, hogy a vágyad beteljesült a spontán szüléssel. Sok tejcit, neked gyors felépülést és összeszokást kívánok!

Tündi! Zituska!
Köszönjük a hiradózást.

Tündi!
Jó néha téged is látni erre felé!

Virág!
Köszi a biztató szavakat, de én tényleg letettem ezt a dolgot, és nem foglalkozok többet ezzel a dologgal. Kész, kifújt az energiám. Természetesen továbbra sem védekezünk, így ha akar, jöhet a tesó.

Eszter!
Semmi gond, hát van ilyen. Lac nagyon szerencsés volt, mert apa szerint mindenki arra panaszkodott, hogy itt mindig mennyit kell várni, és volt olyan is, aki már harmadszor ment vissza, mert nem jutott be egy fél nap alatt. De hétfő megy máshoz, és megcsinálják neki. Lényeg az, hogy meglegyen vizsgálva, és legyenek eredmények, amiből majd ki lehet indulni. Apa nagyon akarja a tesót, de mondtam neki, hogy nekem ne fújja. Szép tőle, hogy akarja, csak engem ne nyúzzon vele. Én már megkerestem a HR-es csajszit, és néznek nekem helyet szeptembertől. Már bele is éltem magam, nagyon várom a visszatérést.

Juca!
Nekem sincs időm blogot olvasgatni, de most megtettem, és hát nagyon szépek a lányok. Kata szemei tisztára mint a Kingáé. Jártok játszira? Jövő héten valamelyik nap átugranánk.

Syry!
Te a napokban ovulálsz! Hajrá!

Lilia!
Mikor lesz az inszem? Nem írod be a vonalzódba?

Bea!
Drukk hogy ne látogasson meg piroska még jó pár hónapig :wink:

Hálapénz: Én nem is folyok bele, mert mindenkinek jogában áll így vagy úgy gondolkozni.

Puszi, és szép napot Mindenkinek!
Vendég

Timika
Gratula Flóra babához!!!!!!! Sok boldogságot és sok tejecskét!
Ugye kapunk képet majd? :D

Syry, Angie
Sajnálom, hogy elhagyott az energia. Tegnap nekem is átfutott az agyamon, hogy egyke lesz Levi... Ha ennyire elvesznek mindent, a törlesztés meg ilyen rohadt sok marad, akkor idő előtt vissza kell mennem dolgozni... :( :( :(

Angie
Azért titkon drukkolok, hogy szeptemberben ne menjél vissza dolgozni. :)

Lilia
Érdekes ez az unisex closty. :D

Eszter
Drukk az államvizsgára, utána a babához!!!!! :)

Fleur
Drukk az új dokihoz!!!
Huh, nagycsaládra pályáztok! Bátor vagy. :)
Jól hangzik a bodzaleves, lehet, hogy én is kiprószálom. :)

Zita, Tündi
Köszi a jó hírt! :)

Manó a hét elején 3 éjszakát is végigaludt, azóta ismét "elromlott". :( Pedig kezdtem már örülni... De mindennek eljön a maga ideje. :) Addig is készülünk a jövő heti szülinapozásra. Bográcsozni szeretnénk, reméljük, az idő is így gondolja. :)
Vendég

Timika! Gratulálok!! De jó, hogy minden jól alakult!

Kacsa! Egyébként tök igazad van, hogy így kéne működnie. Van, aki nem is mond tarifát. Ezért is korrektebb a magánrendelés.

Angie, hát a fejléc a jelen vonalzóra vonatkozik. :wink: :D
Igaz, hogy csodaszép fiad van, de egy év után nem szeretnéd magad is vizsgáltatni? Mielőtt visszamész dolgozni, belefér. Csak egy-két apróság, a biztonság kedvéért, a pihi mellett. :)

Lilia

Kép
lilia

Timika!
Nagyon-nagyon nagy gratula a kicsi Flóra babához!!! És ahhoz is, hogy sikerült rábeszélni a kiútra! ;) :lol: (Normális vagyok, hogy ilyenkor úgy nosztalgiázom????? :oops: :lol: )

Angie!
Sztem Te iszonyú nagy küzdő vagy... :) Nincs ez a kör még lefutva, lesz tesója Sziszkónak.

Maci!
Alszol majd, ha kamasz lesz... :twisted: :lol:

Betti!
Nem jelentkeztél azóta sem. :roll: Mi újság?

Eszter!
Mikor is államvizsgázol? Hú, a hideg is kiráz erre a szóra... :lol:

Na mennem is kell...

Kép
Kép
norwell

Timika
Szívből gratulálunk Flórához.

Kép

KépKép
KépKép
fleur

Timika!
Gratulálunk a kis Flórához!
Jó egészséget és sok boldogságot kivánunk!
Kép

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok!

Timika!
Gratulálok, jó egészséget kívánok!:)

Anikó, Tündi!
Ti is rég jártatok erre, mi van veletek?

Sajnos én nem tudok gyakran jönni, nekem munka mellett nem fér bele, hiába is akarnék időt szakítani rá, ami kicsi időm és energiám van, az most a házra megy el.
Mivel veszünk egy ikerház felet Fóton:)Most megy a hitelügyintézés, le van már fogalalózva a ház.nappali+3 szoba, 2 szintes, nem lakóparki!, egy csöndes utcában van, családi házak közt, utca végén erdő:)
Szóval belevágtunk hát, és most folyamatosan a burkolatokat, knyhabútorokat nézegetem, de ezt is csak este, amikor már álmos vagyok:?

Emike most nem megy bölcsibe csü.ig, mert taknyos, láza is volt.

Röviden ennyi.
Szép estét.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Panka
épp Fót környékén jártunk ma. (Erdőkertes!, ismerősnél.) rengeteg a lakópark arra. vagy legalábbis sorház. önálló ház? új építésű? (erdő mellett, jól hangzik, én is így laktam anno a szüleimmel. csodás... a sárgarigó fütty, és minden évszakban más illata van az erdőnek.)
jó hallani rólatok. sajnálom Emili betegségét. a héten a kollégáim közül is sokan betegek. ha költöztök, gondolom a helyi bölcsibe megy majd Emili.

Norwell,
ha kamasz lesz, akkor sem lesznek könnyűek az éjszakák, akkor meg azt lessük, hogy hol éjszakáznak, buliznak a fiaink, lányaink.

no megyek alszizni, mert holnap nem bírok majd felkelni. :x

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok! Panka! Irok pu-t! Fot jo hely. Mi heti 2-3szor ott vagyunk anyueknal.
Vendég

Ma apa volt urologian. Alaposan megvizsgaltak. Alapjaban veve minden rendben van, sp.szam is sokkal jobb mint 3 evvel ezelott, Szilard elott, szamban es gyorsasagban is atlagos. Annyi van h van egy enyhe herevisszere, amivel egyelore nem kell foglalkozni, mert van eleg sperma. Viszont eleg sok kereksejtet latott, aminek a morfologiaja csak jovo heten lesz meg. Lehet h antibiotikumot kell szednie.
Vendég

Lilia! Engem mar kivizsgaltak, es semmit nem talaltak. De en mar elfogadtam hogy esetleg 1 gyerekem lesz. -- Norwell! Mibol gondolod hogy nagy harcolo vagyok?! Mondjuk, van benne valami :) De ez most nem harc, ez elfogadas, hogy esetleg az egiek maskepp akarjak mint en.
Vendég

Panka!
PÜ elment!

Lilia!
Akkor ezek szerint ebben a ciklusban lesz az inszem? Pontosan mikor: Hogy állsz a stimulálással?
Vendég

Sziasztok!Itt vagyok!Jól vagyok!Mensi NINCS!! :D reggeli hőm is megy fölfele!! :wink: Tehát eddig minden jó!Szerdáig kéne megjönnie,ha nem jön meg,akkor csütörtökön,irány a Dokimhoz UH-ra!!Most csak ennyit tudtam irni!Majd jelentkezem,ha van valami jó hir!Köszi mindenkinek a drukkokat!!Puszi!!

Kép
bea27

Sziasztok!

Maci!

Sajnálom az alvást :( Főleg, hogy már kezdett jól alakulni, na de eljön majd az az idő is!

Panka!

Nagy gratula a házvásárláshoz, legyen nagyon sok örömötök benne! Emilinek jobbulást!

Angie!

Örülök, hogy minden rendben apával :) Még egy pipa :)

Bea!

Hajrááááááááááá!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Kacsa
Persze mindenki másképp gondolkodik erről és alapvetően egyet is értek veled, de sajnos erre felé nem így működik az eü. Főleg nem a szülészet.

Angie
Ez tök jó :) örülök neki!!!
És ami apa vizsgálatát illeti ez azért remek hír!

Bea
Szorítok!

Pankaa
Hát gratulálok a ház vételhez, meg sok kitartást is nektek. Azért majd képeket tegyél. Kész van már, vagy folyamatban?

Lilia
Tényleg mikor lesz az inszemed? Csak, h tudjuk mikor kell szorítani? Vagy már meg is volt? Mert a ciklusnapod már eléggé előrehaladott. Akkor már szorítsunk? Mert tesztelsz nemsokára???

Sűrű egy 7vége volt. Szombaton egész nap szülinapozás Dunaújvárosban. Lilla meglepően jól bírta :) Vasárnap meg nagy fogorvos túra volt, szegény páromnak bedurrant a foga nagyon.
Most egyelőre gyökér kezelték, de ki kell majd húzni a nagyon rosszul nőtt bölcsesség fogát, ami nem lesz egyszerű történet, mert nem is nőtt ki teljesen, szóval operáció lesz.
:( de szerencsére most jól van. Nagyon fájt neki rég láttam már, h valami ennyire megviselte volna.

Kép

KépKép
KépKép
fleur

Köszönöm az érdeklődést lányok, szőnyeg alatt megvolt :oops: ciklus közepén. :) De nem fogok egyhamar tesztelni. Kicsit babonás vagyok vagy mi és nem akartam nagy dobra verni. A vonalzóm beszélt helyettem, de ezek szerint nem túl hatékonyan. :) De köszönöm, hogy szorítotok, hiszen olyan jó dolog. Remélem nem haragszotok, ez az én gyámoltalanságom.

Panka, ez szuper! Jó tervezgetést, készülődést. De szeretnék már ilyenekkel foglalkozni. Szép a kislányod.

Angie, ez szuper, hogy apa javuló tendenciát mutat. Ez ritka, nem? Előbb-utóbb sikerülni fog. Biztos lehetsz benne, hogy itt mindenki rágni fogja a körmét :)
Stimu, hol van már, tegnap volt az implantation dip :lol: Sajnos ezt normál ciklusban is produkálom.

Bea, drukkolok!!!

Fleur, jajj de nem irigylem a párod. Decemberben én is átestem egy majdnem egy hetes szenvedésen. De nem a bölcsesség fogát kezelték, ugye? Hol csinálták? Nekem is pont így nőttek, valamikor ki kell majd vetetnem. Brrrrrrrrrrrr... Jobbulást!

Maci, remélem Levi manó megszokja az új rendszerét és szép nyugodtan fog aludni. Készültök már, de jó. Mi fog főni a bográcsban?

Eszter, remélem jól haladsz a felkészüléssel.

Lilia

Kép
lilia

Sziasztok lányok!

Tegnap este jöttünk haza, nagyon szépen köszönöm mindenkinek a jókívánságokat!
Flóra baba születésével egy nagy álmom vált valóra, amiért nagyon hálás vagyok neki, a páromnak, szülésznőmnek és orvosomnak, akik segítettek ennek az álomnak a beteljesülésében.
Minden rendben van egyébként velünk, szopival küzdünk még kicsit, mert Flóra nagyon hamar bealszik a cicin :) Képek és szüléstöri is lesznek, csak jussak egyszer odáig...

Puszi mindenkinek!

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok!

Csak egy pillanatra bekukk...

Timika!
Szívből gratulálok Flórához, és a valóra vált álmotokhoz :)

Lilia!
Utána nézek majd amit írtál, deelőbb a vizsgák :oops: :? :shock:

Lányok!
Államvizsga: Brutál nehéz, agyleszívós, szivatós fúúúújjjj...
és 2 napom lett volna itthon, hogy tanuljak, de ehelyett sikerült összeszedni valami betegséges bigyót, így nem ment a koncentrálás, és a szóbeliből is annyi lett, hogy próbálták leolvasni a számról, hogy mit akarok, ill. mutogattam, írtam...tehát amolyan activity-s vizsga volt... nem voltak nagyon oda a boldogságtól, és én sem...még van 2 fordulóm...úgyhogy most a bünti és polgárjogot tanulom ezerrel éjjelenként... aztán majd a közig. jogot...
:shock:
Csak lennénk már túl rajta...

Baba projekt:
nem mondtam le az időpontot a káliban... meggyőztek, hogy 13 ezret megér, hogy még egy átfogó véleményt halljunk, aztán még mindig lehet nemet mondani...meglátjuk...tehát elmegyünk, megbeszéljük a lehetőségeket, aztán időt kérünk, és meglátjuk hogyan tovább...
...ugyan nem így terveztem, de aztán a kális protekciónk, meg aki ajánlotta azt mondták, hogy ez még belefér...

most ígyekszem tovább tanulni, és kúrálni magam, mert vasárnapig teljesen meg kell gyógyulnom... a zenészek rám ragasztották a bacijaikat...a főnököm azóta találgat, hogy mi lehet a háttérben, hogy beteg zenekarvezetővel találkoztam múlt pénteken, másnap pedig én is kidőltem... :?

puszi... jövök amint tudok...és bocs, hogy most csak ennyit, de nem tudtam most rendesen visszaolvasni... :oops: :oops: :oops:

Eszter

eszter82
Budapest

Sziasztok!Csak egy gyors bekukk!Most az a legújabb hirem,hogy Hála Istennek a mensim még nem jött meg (késik hivatalosan is!)Kopp-kopp!!A hőm is szépen fennt van!És ha nem jön meg továbbra sem,akkor hétfőn délután megyek Uh-ra,meglessük mi újság ott bennt :roll: Szoritsatok,hogy addig tényleg ne jöjjön meg!!!És még legalább 2 évig!Mindenkinek puszi,hétfőn jelentkezem!!Jó hétvégét!

Kép
bea27

Bea! Miert nem csinalsz tesztet? -- Eszter! Drukk es kitartas! -- Lilia! Izgulok veled, h sikeruljon! -- Timi! Varjuk a kepeket es a sz.tortenetet! -- Virag! Mi ujsag apa fogaval? Kemeny lehet ez a fogfajas! Nekem mar azt sem tudom mikor volt utoljara.
Vendég

Bea, komolyan kibírod, hogy ne tesztelj? :twisted: Nemááááááááá :twisted:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Norwell
Ha kamasz lesz, nem biztos, hogy alszok. Várom haza a rosszcsont gyerkőcöt. :D

Panka
Gratula a házhoz!!! Jól fogjátok magatokat érezni!
Jobban van a vízitündéred?

Évi
Alakul az alvás, többet alussza végig az éjszakát, mint ahányszor felébred. :)
Azt néztem, mintha 2 foga jönne egyszerre...

Fleur
Jól láttam, hogy nem láttak pocifotót? :)
Sajnálom a férjed, mi lett a fogával?

Lilia
Egy kis marhácska fog beleugrani a bográcsba. Apukám lesz a "bográcsmester". :D
A takarítással végeztem, holnap készül a szülinapi torta. :)

Eszter
Sajnálom a vizsgát. :(
Mielőbbi gyógyulást!

Bea
Drukkhegyek mennek! :)

Timika
Hogy megy az összeszokás? Kristóf hogy fogadta a tesót?
Vendég

Angie!

A mamanet-es vonalzó csak az 1. hónapban számolt 31-ig, utána átváltott 12 hónaposra magától. Lehet, hogy amiatt, hogy az újszülötteknél még a napoknak is nagy súlya van ...

kacsa14

Eszter kitartás az államvizsga tényleg brutál nehéz tud lenni...szorítok.
Kaálihoz is. Mikor is mentek?

Köszi a kérdést apa foga nem fáj szerencsére, a héten volt panoráma röntgenen és vasárnap megy fogorvoshoz. Ha lehet akkor kihúzzák a bölcsesség fogát, ha tudja a doki. Ha nem akkor szájsebészetre utalják. Meg rendesen betömik a gyökér kezelt fogat.

Jól van na :) csináltatok ma egy poci fotót apával és felteszem :)

:arrow: mert Lilla nem bír magával sétálunk.

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Mégegyszer nagyon szépen köszönöm nektek a gratulációkat! Hoztam néhány képet.

Norwell :) Szerintem teljesen normális, hogy nosztalgiázol, én egy hete szültem és már nosztalgiázom :oops: :oops: :roll: És a klinikáról is nehéz szívvel jöttem el (pedig tudjátok, nem a szívem csücske), hogy lehet, hogy ez volt az utolsó alkalom, hogy a gyermekágyon voltam :(

Pankaa :) Gratulálok a házhoz, szuper! Fótról mennyi idő lesz Pestre bejárni?

Angie :) Örülök, hogy apának javultak az eredményei!

Bea :) Drukkok mennek! De tényleg, miért nem tesztelsz? :?:

Fleur :) De konkrétan megmondta a doki, hogy mennyit kér a szülésért? Az ilyet úgy nem szeretem :oops: :roll: Az én dokimmal ez sosem került szóba...

Ébred a kicsi, mennem kell. Gyors próbálom még felrakni a képeket.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép

KépKép
timika

Timika!
Gyönyörűséges ez a kicsi lány!!!!!!!!!!!!!!!!! Kristóf milyen szeretettel nézi, édesem! :) Miért gondolod, hogy többet nem lesz alkalmad a gyerekágyra menni? ;) Vagy nem terveztek harmadikat?

Angie!
Nem tudom, ez a kép jött le Rólad így a neten keresztül. :)

Fleur!
Férjuradnak kitartást...

Bea!
Neméééééééér!!!! Megőszülünk!!!!!!

Eszter!
Kína egész évi xartermését kívánom Neked!!!! ;) :lol: Gondolj mindig arra, hogy milyen jó lesz utána, nem kell tanulni... engem sokszor csak ez tartott életben... :twisted:

Mi megvagyunk, tegnap Saci megkapta a 15 hós oltást, eddig nem volt gond tőle. Kedden megyünk Kendével az oviba, már az óvónénikkel lesz találkozás. Kíváncsi leszek, mit fog szólni. :)

Puszi!

Kép
Kép
norwell

Sziasztok!!Már teszteltem nem is 1-et!A mai nem első pipis nem valami biztató!!:(Bár mintha látszódna valami kis vézna 2.vonal!Én bizom az UH-ban.Az majd megmutatja,hogy van-e a pocimban tesó,vagy sem!!Hétfőn du.14:00kor kell hivnom a szülésznőmet,és Ő mondja meg,hogy mikor kell még aznap mennem!!!Úúúúgy izgulok!!Úúúúgy várom már a hétfőt!Ilyenkor bezzeg tetű lassan mennek a napok.....mondhatom!Ki tart még velem???Ki szeretne még terhes lenni???(Másállapotba kerülni)! :wink: Timika!Gyönyörű a kislányka!!Kristóf milyen édesen nézi......!!Olyan Édi Ádikám is észrevette,ahogy reggel mérem a hőmet,és elkérte,hogy megakarja mérni rajta,hogy HÁNY KILÓ!!! :D Vannak dumái a nagyfiúnak!!Na mára elbúcsúzom,hétfőn jelentkezem az eredménnyel.Jó hétvégét kivánok mindenkinek!SZORITSATOK!!!! :)

Kép
bea27

Bea!

Drukk!!!!!!!!!

Azért azt tudod ugye, hogy ilyenkor még az UH sem sokat mutat?

Nekem 31. napnál (Timi 16. napon fogant), csak annyi látszott, hogy van a méhben egy kis más színű folt ...

Timika!

Édes a kicsi lányod!

kacsa14

Sziasztok!!Sajna Kacsa igazad lett!Semmit nemlátott a doki!:(Hétvégén kell tesztet csinálnom,és jövőhéten kell mennem újabb uh-ra,ha addig nem jön meg!Ádinál is a teszt a 45.napon mutatta ki ,és 35 napos volt akkor a ciklusom!Ja!!És csak rá 1 hétre hivott a Doki anno,és akkor is csak 1mm volt :)Na mindegy!Még egy kis izgalom vár Ránk,és ha ez a hónap nem jött össze akkor van még lehetőség....! :wink:

Kép
bea27

Sziasztok!

Timika! Nagyon szépek vagytok, örülök, hogy minden kerek. Flóra nagyon formás kislány. Krizsi tényleg annyira cukor a tesója mellett.

Bea, azért drukkolok!

Köszönöm a drukkokat. Sajnos nem jött össze. Elég érzékenyen érintett, mert mindent megtettünk, de 20% az 20%. Remélem legközelebb babásan találkozunk :wink:

Lilia
lilia

Fleur
Apának kitartást a fogához!

Timika
Gyönyörű lányod van! Édes a két gyerkőc együtt!
Kristóf nem akarta visszavinni a kórházba a hugicát? :D

Norwell
Drukk a holnapi ovilátogatáshoz! :)

Bea
Drukkolok, hogy 1 hét múlva ott legyen a kis mm-es. :)
Vendég

Lilia! Nagyon sajnalom, de nem feladni. A kovetkezo sikerulni fog! -- Bea! Ha nem jott eddig meg, akkor az nagyon biztato! -- Timi! Megint megneztem a kepeket! Gyonyoru lanyod van. El tudom kepzelni, hogy milyen boldog anyuka vagy! -- Eszter! Vizsgak??
Vendég

Fiam mostansag rengeteget nyafog. Ez valamilyen korszak, vagy en rontottam volna el vmit. Van h musirassak sir. Ha meglat vmi erdekeset, fel percre abbahagyja, aztan folytatja, de mar azt sem tudja hogy miert kezdett el sirni. Mondja nekem h anya, sirok. Aranyos de nem ertem h miert csinalja :roll:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?