Kacsa
Nagyon sok, de majd inkább pü-ben írom meg. Nekem a 7végi és esti és állandó készenlétre hivatkozik a doki. Mondjuk lehet pont akkoriban megy nyaralni amikorra kivagyok írva.
Amúgy nekem a megmondja jobban tetszik, mint az, hogy amennyit gondolok és ha kevesebbet gondoltam, mint ő akkor ő is úgy viszonyul hozzám. Nekem ez így tisztább, Pesten úgyis adni kell ha tetszik, ha nem, kivéve, ha bevállalod
az ügyeletes dokit, amit én nem kockáztatnék, mert az Istvánban is van olyan doki, hogy ha meglátnám szülőszobán a gyerek tuti visszamászna. A bizalom nagyon fontos nekem ebben a kérdésben.
Még nem adtam fel, h találok egy másik dokit, most van egy új jelölt aki közelebb is lenne, de még nem írok róla, csak ha tetszett.
Norwell
Pocakfotó....nem merek
elég nagy....no jó azért egy 12 heteset lehet, de ne akadjatok ki nagyon.
Remélem Kende már jobban van.
Lilia
Ok
TEsó szeretet témában csak várjuk ki a végét. Tudod most még pocakban van és nem veszi el anya figyelmét róla. De Lilla most nagyon anyás és egyelőre még nem tudom mi lesz, ha megszületik manócska.
Amiket írtál ...hát eszembe jutottak a nehéz idők...néha nagyon kivoltam és megsirattam minden ismerős kismamaságát. Persze irigységből és elkeseredettségből.....jó hogy aztán sikerült letenni.
Timika
De elkeserítettél. Amúgy én is imádom hallgatni a szuszogását, de 4en már nem férünk el az ágyon ezért szeretném, ha a saját ágyában aludna. Főleg, ha lesz 3. baba is
De most úgy döntöttünk nem ágyat veszünk neki, hanem egy nagyobb matrac lesz a földön, amin én is kényelmesen elférek. Már most is egy kisebb matracon alszik az ágy mellett és így könnyebb megvigasztalni.
Ha felébred meg felmászik mellém. Úgy tűnik most ez van. Úgyis olyan hamar megnő.
Amúgy már várom mikor jön a jó hír
már 40 hét
Sry
Amúgy hol szültél? Nem a Jahn Ferencben esetleg?
Máté nagyon ügyes!!! És ide figyelj baba projektet nem feladni. Ha nekünk összejött nektek is!!!!! Csak bízz és menj dokihoz.
Angie
Májusi tali jó lenne én be tudnám vállalni az utazást kocsival és ha Heniék is szívesen jönnének ők még beférnek a kocsiba.
Nagyon édes Sziszkó, neked meg klassz az új frizud. Amúgy ilyenkor mindig eszmbe jut mikor jött az első talira és bűvölte Lillát a pocakomban
Heni tényleg merre? Régen írtál....
Bea
Azért írhatnál előbb is, nem kell megvárni a babásodást
Végül is ez babaprojektes topiknak indult.
Évi
Hozzátáplálás
hát tudod így is lehet
Tej mennyiség
Pedig azt hittem még egy ikerpárt bevállaltok
nem is értem miért nem
Nálad meg jelentkezünk
Márti eltűnt kicsit. Kocsi már van, csak férjemmel kell egyeztetni.
Eszter
Ezek azért sokkal jobb eredmények, mint a korábbiak. Persze nem sok
mondjuk az is fontos mennyi mozog belőle, mert ugye nekünk alig. Kíváncsi vagyok, h hat a kúra.
Szerintem, ha tudod mit kell tenned, fölösleges a Kaáliba mennetek most.
Igen inszemhez is 10 millió ált a határ, de semmitől nem kell megijedni és nem kell 100%nak venni amit a dokik mondanak.
Eltűntél...mikor tali???
Angi, Syry
Nagyon együtt érzek veletek kiktatás ügyileg. Lehet nem is kell, mert előbb utóbb eljön az ideje, amikor egy kicsit belefásul az ember és akkor kicsit magától is lecseng a ciklus miatti "idegeskedés".
De tudjátok, h nagyon nagyon szorítok nektek. Angie te sem feladni ám!!! Igenis lesz tesó babátok!!!!!!!
Igen Lilia is ezt írta le, csak sokkal jobban megfogalmazva.
Ma főztem bodza levet. Most először kíváncsi vagyok milyen lesz
jó az illata nagyon
Lilla alakul
de nem akarom elkiabálni. Remélem nem azzal szúrtam el, h leírtam. Én úgy veszem észre, h sikerült csökkenteni a nagyon durva hisztik számát, meg a hisztik számát is.
Amúgy felvették bölcsibe
persze valószínű csak fél napra fog járni. Szerencsénk volt (remélem fogják engedni is, h járjon).
Megvolt a 12. heti UH minden rendben van Zsebivel. Szép nagy már és most már baba formája van. Majd képet is igyekszem rakni róla, bár elég sötét lett nem tudom mit tudok kihozni belőle.
Amúgy cicus beszédfejlődése hihetetlen.
ezt tényleg egy élmény napról napra megélni. A tegnapi új szava a sós zsák volt. Én szoktam neki mondogatni mikor cipeltetné magát, mert már olyan nehéz. És tegnap felemelte az egyik játékát és így rohangált vele körbe körbe, h sós zsák sós zsák
ma meg 2 babáját cipelte hasonló megjegyzésekkel.
Szerencsére most pom pom kicsit pihen. Helyette vizipók lett a visszatérő kedvenc
mértékkel hagyom ezek a mesék legalább értelmesek és aranyosak.
Múlt hét vége felé Egerben voltunk anyuéknál. Szerencsére itt-ott most már Bálint is alakul és kicsit kedvesebb Lillával megint. Fura lesz neki sztem, h az újabb baba érkezésével egy kicsit háttérbe szorul megint. Eddig mindig ő volt a középpont.
Amúgy Lilla tündér volt. Imádta a csúszdát, a kerti csapot és anyu cicáját, meg a csúszdát is
szerencsére a cica is jól viselte őt. Minden kisgyerek elől elszalad, de Lilinek hagyta magát, mert nem bántotta.
Öcsit meg mindenhova követte