Új privát üzeneted érkezett!

Ja, csak elnéztem a napot :oops: :lol: ...... Fú, pedig úgy drukkoltam, no akkor majd hétfőn újra! ;)

Kép
Kép
norwell

Bettike!

Ami a tüneteket illeti, leírom, hogy nálunk hogy volt.

Én akkor kezdtem új melót, 1 hete dolgoztam, mikor megfogant Timi. Busszal jártam és kb. 1 héttel később ha cigi- vagy rossz szagú ember állt meg mellettem, olyan fura émelygésem volt + az ásványvíztől is, ill. én mindig is imádtam a paradicsomot, de onnantól kezdve a húsa nem esett jól, csak a belső magvas, szuttyogós része. Aztán a 29. napon kiderült, hogy ki is okozza a fura érzéseket ... Paradicsomot azóta sem tudok enni, de már a sok gyomorsavam miatt.

kacsa14

Nálam annyira kooly jelek nincsenek végülis csak ez a pf szurkálás,szeméremcsont fájdalom,de ez lehet mástól is.én már saját magmanak sem hiszek,annyi csalódás ért már,mindig azt hittem hogy hú majd most aztán végülis nem volt,igy most sem bizom benne.várok........

KépKép
bettike83

Norvell,köszönöm:)))

KépKép
bettike83

Betti
tünetekkel kapcs. nem tudok okos lenni. :? ugyanis nekem nemigen voltak, vagy csak nem vettem észre. :roll: ami tünetem volt, azt már mind a teszt után éreztem: álmosság, kevés émelygés, meg észrevettem hogy a cicimen a bimbóudvar sokkal sötétebb. ennyi. de ezek már a 6-7. hét táján jelentkeztek. Meg bizonyos szagokra érzékeny voltam. (főleg kajákra, erősebb fűszerekre.) Egy másik topicban írta egy lány, hogy a terhességi tünetek: mellfeszülés, émelygés, ugyanúgy lehetnek menzis tünetek is. sajnos! :x Ha már 16. dpo-nál tartasz, akkor tényleg nyugodtan csinálhatsz tesztet. néha én is úgy voltam vele, hogy inkább teszt, hogy legalább biztos legyek benne hogy jön a menzi, vagy se. bár előfordulnak esetek, amikor csak nagyon későn lesz meg az első pozitív teszt! Mindenesetre drukkok mennek!!!!!!!!!!! :lol: :D

Sosi, Timika, Fleur - várandós mamik! hol vagytok? Timika, majd értesítesz valakit a topicból, ha megvan a babóca?

Ma takarítós napom volt: Apa, meg Máté elment egy másik Apukával + a fiával a rendőrnapra a ligetbe. nagy élményekkel, jó koszosan jöttek haza. Máté még "lovagolt" is, persze csak annyira, hogy felültették pár percre a ló hátára. Addig én itthon tevékenykedtem, kertészkedtem, ablakot pucoltam. (húsvét előtt elmaradt. :oops: )

Kép

Kép
syrynx

jajj ne haragudjatok, h így eltűntem, de Lilla mellett egyelőre ez a pocakosság egy kicsit nehezebb :) úgy érzem semmire nincs időm. De igyekszem most már visszaolvasni és jelentkezni.....

puszi nektek.
Eszter szorítok!!!!! Majd írj mi volt.

KépKép
KépKép
fleur

sziasztok!

most értünk haza a kórházból...
halál nyugodtan ébredtem, és minden ok volt, de a moszkva térhez közeledve már kezdtem kiakadni, hogy mi lesz...
nagyon be voltam parázva mire odaértem, meg ott is, de a dokim mondta, hogy gyorsan csináljuk meg mielőtt még elájulok az idegességtől... úgyhogy ott hagyott csapot-papot, és jött :)

hááááááát, nem volt túl jó érzés...konkrétan rohadtul pocsék volt az a rész mikor rögzítette a méhszájon azt a bigyót, meg az is mikor leszedte róla...meg az a szonda :shock:
most zubog belőlem a vér, de állítólag ez normális...
azt mondta, hogy azért is fájt valószínű ennyire, mert elég szűkös bent a hely... :S
hát, na ez van...nem szoktam tágítani...

eredmény: azt mondta, hogy ilyen szabályosat nem látott még, és maga a tökély...orvosi könyvbe való :D
(csak akkor ott a kérdés, hogy miért nincs baba)...

fájt minden amit csinált, de rendes volt, mindig szólt előre, hogy mi fog történni és ez milyen érzés lesz, de most már csak jobb lesz majd...a végén úgy remegett a lábam, hogy alig bírtam lemászni az asztalról :D

aztán megbeszéltük a továbbiakat, holnap laci megy anyagot adni, aztán ha megvan minden eredmény, akkor konzultálunk, hogy hogyan tovább...
(a Kaáliban ez a vizsgálat 40.000.-huf, itt egy puszi :) !!!)
nem mindegy
:wink:

de túl vagyunk rajta...azzal a feltétellel engedett haza a doki, hogy ma csak fekszem, és nem csinálok semmit, és holnap is kímélő életmód!!!
és ha valami szokatlan, akkor azonnal telefonálok...

és most újra lh tesztelés hegyek, és ránk lett parancsolva, hogy hétvégén 2 naponta szex! :D

ennyi!

köszi, hogy drukkoltatok :D

puszi

eszter82
Budapest

Eszter!!!
Na, így gondoltam, hogy EZT fogod írni!!!!!! 8) :D

Kép
Kép
norwell

Eszter
fő, hogy túl vagy rajta!!!!!!!! és hogy minden rendben ezen a téren!!!!!!!!!!! mármint átjárhatósági! Ez nagy dolog ám!!!!!!!!!!!! :lol: (mégha egyenlőre nincs is baba, de egy lépés előre. :wink: )

Fleur
egy-kettő itt a 12. hét!!!!! :lol:

Kép

Kép
syrynx

Syry
Jó a terepszínű teknős. :lol:

Betti
Sajnálom, hogy gondok akadtak otthon. :( A lényeg, hogy mostmár minden okés és jöhet a legkisebb ugrifüles. :D

Kacsa
Nekem a mákkal van bajom. Sajna nagyon is szeretem, de ugye terhesség és szopi alatt nem tanácsos, most viszont egy kicsitől is iszonyúan megfájdul a gyomrom. :?

Fleur
Tényleg, mindjárt a 12. hétbe lépsz. :shock: Rosszullétek múlóban vannak?

Eszter
Örülök a jó eredménynek!
Apácskára fel!!! ;) :D

ŐLeventesége egyre nagyobb széltoló. Mindenbe belekapaszkodik, aztán már talpon is van. Körbejárja a szobát, a folyosón még csak mászkál. Szétszedte a porszívót. Kapott 2 autót, de csak addig érdekes, amíg én játszok vele. :D A labdát is úgy hajtja, mint a macska. :D
Apával a szülinapi ereszdelahajamon törjük a fejünket. :? Pedig alig született meg és már itt is a szülinapja... Vagy csak nekem tűnik ennyire gyorsnak ez az elmúlt 1 év? :)

Vendég

Syry
Amúgy tök jó, h melóval kapcsolatban azt írod hamar visszarázódtál, az ember azt hinné nehezebb.
Máté hatalmasat nőtt már nagyon régen nem találkoztunk, jó lenne megint (remélem nem hagyom el a kulcsot ezúttal :wink:)
Munkás barnulás :)

Maci
Hagymával nincs gondom :)
11 hónaposan még ráér mondani :) csak türelem :)
Levi is jó nagy baba már.

Évi
Nagyon édesek a manók, remélem sikerül már élőben is látni őket. Ha minden igaz ma lesz kész a kocsi. Útleírást küldesz. Amúgy azóta ezen agyalok, hol is lehet a hely...:lol:
Nem Lakihegy? Mondjuk az nincs olyan közel a Lidl-höz.
Dóri meg nagyon nagy csaj, majd jól megszeretgetem, ha hagyja :)

Pankaa
De jó, h Emili ennyire szereti a bölcsit.
És ez a vizi kép tök jó. Egyelőre ez az amit nem tudok elképzelni Lilláról, üvölt, ha víz éri a fejét. Valószínű nagymama az okozó...:(

Szia Bettike üdv köztünk öröm, ha bővül a csapat!
Azt mondják a túlsúly lehet ok, de azért szerintem +15nél többre értik ezt. Azért egy diétázás mindig jót tesz, ha más nem a közérzetednek, meg terhesen úgyis ugrálnak fel kilók.
Ez mindenkinél más. Nekem mind két pocakosság előjele a beágyazódási időben hányás. Tehát fogantatás után kb 6-7 nappal és ugye ez még az előtt mielőtt tesztelni lehetne.
Persze második alkalommal már gyanús volt :) de azért kivártam az időt (mivel nem ettem ittam semmi olyat és beteg sem lettem)
Amúgy az elején ezen kívül semmi klasszikus tünetet nem éreztem, általában csak a 6-7. héttől.

Angie
Igen a Kaáliban azt hiszem 13 volt nekünk és az 3mal kevesebb. De kórházakban andrológus ingyen megcsinálja, csak beutaló kell.
Émelygés már ritkán, ha túl eszem magam.

Lili
Hajráááá

Eszter
Igen jól emlékszel :) :wink:
Csak most olvasom, még jó, h beszéltünk. Lényeg hogy túl vagy rajta és úgy örülök, hogy ilyen tökéletes vagy :) szorítok, h Laci eredményei is jók legyenek.

Kép

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Fleur!

Nem kaptad meg a térképemet? Még a múlt hét végén elküldtem shock: Elveszett az éterben? Vagy elírtam a mélcímet? Ajjajj... Megpróbálom újra...

Eszter!

Örülök, hogy túl vagy a hsg-n, a rossz élményt sajnálom :( Viszont a jó eredmény kárpótol, ugye? És tudod, a hsg utáni ciklus extra esélyes :wink:

Maci!

Jól megnőtt Levibaba :) Még csak most cuccolt be a pocidba, és most gratuláltuk hozzá... Csak legyen is nagy zsivány :) Már én is úgy várom, hogy kisautózzak Ádámmmal :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Igen igen már nemsokára a 12. hét.
Mi is rengeteget vagyunk kint és én nagyon fáradékony is voltam. Most kezd kicsit javulni a helyzet. Persze 100/70 es vérnyomással nem csoda, h paff vagyok, de őszintén ebéd után nekem is szunya van Lillával, mert nem bírok talpon maradni általában.
Este meg már férjezem :) és mire géphez jutnék, addigra már megint húz az ágy. Hát ez most ilyen, de már alakul :)
Közben Lilla belekezdett a marha nagy hiszti korszakba, persze lehet lehetne még rosszabb is, de van olyan, h az egész napot végig hisztizi, hol ilyen, hol olyan okkal. De minden hülyeségen. Ilyenkor nap végére nekem is kötélen táncolnak az idegeim és elgondolkozom mi lesz két lurkóval.
Persze reggel amikor jól ébred, hozzám bújik és simizi az arcom meg a hajam, az sok mindenért kárpótol :) ez csak egy korszak amit majd túlélünk mindketten, mert amúgy nagyon okos jó gyerek :)
A védőnő szerint túl sok inger éri amit fel kell dolgozni+ ezerrel fejlődik a beszéd is és hát egy nagy adag határ feszegetési próba is benne van (és a határokon túl is :) folyamatosan tesztel minket)
Sajnos az esték most elég rosszak akkor meg éjjel üvöltve kell csapkod tombol, rúg. Szinte meg sem lehet fogni és kiabál, hogy nenenene meg anyaanyaanyaa.
Elég rossz...a legnagyobb elvemet kellett a nyugalmunk miatt feladni, h nem alszik köztünk. De másképpen nem lehet megnyugtatni. Suttogós módszert is próbáltam és 3/4 óránál tovább nem bírta a hátam meg a kismamaságom.
Ez van. Most chamomillát adunk neki, remélem javul a helyzet.
Viszont most nem iszik olyan sokat, mert nagyobb lyukúra cseréltük az ivós cumiját. Ezek szerint csak cumikázott a drága. És azóta, ha jó napja van pohárból is iszik vizet.
Mert minden mást csak pohárból iszik.
Amúgy beszéd téren hihetetlen, h napról napra mennyit fejlődik már nem tudom követni. Teljesen felfogta azt is, h baba van a pocakomban. Mindig meg is nézi reggel: szia baba és megsimogatja a hasam. Néha persze a saját hasára is mutogat, h baba :) de ilyenkor felvilágosítjuk, h neki nincs :)
Rövid "mondatokat" is mond már...olyasmiket, h baba sír és popó fáj. Szóval édes kicsi bogár, amikor jó napja van. Szoktunk jókat rötyögni, imádja a bolondozást :)

Zsebibaba meg jól van múlt hét csütörtökön voltam dokinál meg tegnap egy másiknál is (ez utóbbit nagyon nagyon megbántam). Az utolsó mérés szerint már 5 cm a CRL :)
Hatalmas mi???
A dokival az a helyzet, h kedvenc dokim kicsit odamondott tarifában és komolyan elgondolkoztunk, h ki tudjuk e fizetni. Már eleve stresszben vagyok/voltam emiatt is, mert kedvelem, jó élményeim voltak vele, most is és a kórház is klassz volt.
Ezért elmentem egy másik dokihoz akihez régen jártam. Hát irtó bunkó volt velem, h én már nem is vagyok az ő betege és csak a betegeit szokta elvállalni szülésre. Meg van egy csomó dolga és ha ezek valamelyike van a szülésre nem fog bejönni...durván vizsgált, mogorva volt és a babát meg sem mutatta.
Szóval én többet hozzá nem megyek. Tegnap egész este görcsöltem és annyira aggódtam, h a fene nagy vizsgálgatással valamit elcseszett. Ugye hüvelyi vizsgálatot is muszáj volt csinálnia, csak nem tudom minek.
A végén meg közel azonos árat kért. Persze csak ma számoltam utána. Nem is értem akkor minek is váltanék. Kórház is messzebb van, macerásabb az egész.
De azóta ez olyan rossz érzés bennem. Meg tökre félek, h valahogy bemószerol a másik dokinál. Persze nem tudja a nevét, de ha akarja biztos ki tudja nyomozni.
Ettől tiszta stressz vagyok.

Kép

KépKép
KépKép
fleur

Évi nem :(

És egy tábla mert rég raktam már.
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
KépKép
fleur

Lilia vissza tegyelek a táblába?
Betti szeretnél te is bekerülni?

KépKép
KépKép
fleur

húú de kicsi lett a tábla most vagy csak nekem?

KépKép
KépKép
fleur

Fleur!

Sajnálom a rossz dokis élményt!!! :(

Megkérdezhetem, hogy mennyi az annyi? A szülés és a terhesgondozás?

Bár nem akarok belemenni, mert másik fórumon ezt már végigjártuk, de engem felháborít ez az előre tarifa mondás! Addig OK, hogy a magánrendelés tarifás, de a szülés??? Ahol egy államilag fenntartott intézményben vezet le egy szülést, ami lehet pont a munkaidejére esik??? OK, lehet, hogy pont a családi ebédről rángatod el, de azért szerintem, aki már magánrendelésre jár, az úgyis ad majd HÁLApénzt is, ami a háláját tükrözi, mert erről lenne szó, hogy a háládat fejezed ki ...

Itt Db-ben is tudok egy előre tarifás dokiról (2 éve 70 ezer volt sz.nővel együtt), na, őt élből kerültem, hiába lett volna esetleg jó doki. Én a saját orvosomnak a terhes gondozásért 4-5 ezret fizettem és a végén meg kapott, amennyit gondoltam. Bár nem nála szültem, mert vidéken volt, de átadott másnak, aki maximálisan gondoskodó volt, végül ő 40et, a sz.nő pedig 25öt kapott. Tehát annyit, amennyit a másik doki is, csak engem ez az előre maroktartás, ami nagyon zavar ...

kacsa14

Fleur!
Ettől a hálapénztől nekem is kinyílik a bicska a zsebemben... És nem elég, hogy mostanában Győrben 8-10 ezer forint egy magánrendelésen a "belépti díj", most hoztak egy olyan rendelkezést a kórházban, hogy csak akkor lehet szülésznőt választani, ha orvost is választ mellé az ember... Nem genyaság??? Eddig lehetett csak szülésznőt is választani, most ez megszűnt, biztos kevesellték a dokik a jattot... :roll: Ezért szültem Sacit ügyeletesnél... Így is lehet adni, ha valaki meg van elégedve a dokival és a szülésznővel (mi is ezt tettük).
Nemsokára jobban leszel, meglátod! Pocakfotót teszel fel? :)

Maci!
Én is csak ámulok, hogy mennyire gyorsan nőnek a topikgyerekek!!! Az enyémeken ugye nem veszem annyira észre, csak a többiekén. ;) :)

Bettike!
No mi újság van? Nem teszteltél? Jelek megvannak még?

Lilia!
Üdv újra itt! :)

Timika?
Hogy vagytok?

Tegnap levittem méretzkedni a gyerekeket, már nagyon rég voltunk. Kende 18 kiló és 98 cm, Saci 11 kiló és 81 cm. Jó súlyban és hosszban van mindegyik. :) Szerencsére most az étvágyuk is jó. Nem tudom, meséltem-e, hogy másfél hete Saciban kullancsot találtam... Annyira pici volt, hogy alig vettem észre, reggel, amikor pelusoztam be, csak akkor akadt meg a szemem rajta, a bal lábának térdhajlatában. Eddig nem jelentkezett semmi gond, hát remélem, hogy nem is fog. Kendénél meg olyan gondunk van, hogy sokszor rekedt, egyelőre Fenistil cseppeket meg Calcimuskot kap, aztán, ha nem múlik, elviszem kedden a dokinkhoz, torokváladékot vesz, és ha az negatív, akkor gégészet (azt mondta, hogy akkor meg kell nézni a hangszálait).

Most éppen pihi van, csak Saci alszik, Kende mesét néz. Mostanában szinte egyáltalán nem alszik délután. Végigalussza az éjjelt, és ilyenkor nem tud elaludni, cserébe viszont este nyolckor csönd van. :)

Pussz mindenkinek!

Kép
Kép
norwell

Szia Mindenki!

Jólesik a drukk!
Igen, Fleur, jó ötlet, ha visszaraksz a táblába. Nagyon izgi-mizgi, hogy mi lesz. Még van 8 hónapja rá :)

Angie, szóltam apának, szedje a vitaminokat. Macat nem erőltetem, mert gyakrabban és erősebb migrénje van tőle, illetve Ginkgoval együtt tudja csak. Szerintem úgysem ezen múlnak a dolgok. Egészséges legyen. Elindult a szájában is a rendrakás. Lehet, hogy ez is számítani fog.
Az eddigiek alapján az lehet a helyzet, hogy egyikünknél sincs kizáró ok, csak együtt nem muzsikálunk valami fényesen, mindkettőnknek van valami kis stikkje. Fura, hogy legelső próbálkozásra azért összejött.
Kíváncsi vagyok, mit hoz a jövő. Majszólok :)

Lilia

Kép
lilia

Sziasztok!

Köszi szépen a hiányolást, aranyosak vagytok :) Az az igazság, hogy leginkább csak olvasni szoktam, az írásra már ritkán marad időm :oops:
Sikerült kimosni, kivasalni, összeszerelni Mazsola minden kis cuccát, úgyhogy mostmár nyugodtan jöhet a kisasszony. Illetve hétfő estig / kedd reggelig jó lenne még egyben maradnunk, mert elutazott a dokim és csak hétfő délután jön vissza :(
Viszont nem fogjátok elhinni, a 37. heti UH-n kiderült, hogy ő is visszafordult (faros lett, pedig a 33. héten már koponyatartásban volt), így ha a szülésig nem fordul vissza, újra császármetszésem lesz. Nem kicsit lettem szomorú, mikor megtudtam, de már kezdek belenyugodni :roll: :(

Syry :) Nagyon édesek a Mátéról feltett képek! Képzeld, Kristófnak is ilyen bicajt fog hozni a tesó :lol: :wink:
Teszt?
Híradózni Tündit kértem meg, úgyhogy ha dolgozik, lehet, hogy kicsit később fogja tudni megírni a híreket, de jön majd mindenképpen.

Betti :) Én sem üdvözöltelek még itt - mielőbbi babásodást kívánok!

Fleur :) Nem akarlak elkeseríteni, de a dackorszak még csak most kezdődik :twisted: Ne tudd meg, én is mit küzdök Kristóffal :roll:
Doki ügyben azt tudom tanácsolni, hogy ahhoz járj, akiben megbízol. Nem emlékszem már, hogy melyik kh-ban szültél, de ha a kórházzal és a dokival is elégedett voltál, szerintem ne válts!
Más: Kristóf is köztünk alszik (illetve az ő ágyában alszik el úgy, hogy vmelyikünk ott van vele és éjjel jön át hozzánk a "nagy ágyba"), én spec. imádom hallgatni a kis szuszogását meg hogy bújik hozzánk. Akkor is, ha ez Tracy Hoggnak nem tetszik :twisted: :twisted:

Eszter :) Örülök, hogy jó lett a HSG eredménye!

Norwell :) Kristóf sem alszik már hónapok óta :twisted: És bakker ez és az egész napos fárasztás ellenére van, hogy 22:30-kor alszik el :shock: :shock: Nem semmi a gyerkőc... :roll:
Kendének jobbulást kívánok! És szupik az új avatar képek! :wink:

További szép hétvégét!

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok!

Minden anyukának és leendő anyukának boldog anyák napját kívánok!

Kacsa :) Timcsát Isten éltesse névnapja alkalmából! :)

Norwell :) Tegnap a vonalzós képekre gondoltam, csak véletlenül avatart írtam :roll:

Jmaci :) Tényleg iszonyatosan rohan az idő, nekem is hihetetlen, hogy mindjárt szülök :roll: Hiányozni fog, hogy már fogom érezni a mocorgást :roll: Levi egyébként szerintem tiszta te vagy :D

Puszi

KépKép

KépKép
timika

Fleur
nem semmi a történet a dokikkal!!!!!! és ezek után döntsél! :x pfrr.
hallottam én is, hogy most már sok esetben a dokik előre megmondják a tarifát. ez elég genyaság -szerintem. az én dokim nem mondott ilyet anno. sőt, amikor 20 hetesen két hétig kórházban voltam, akkor sem akart pénzt elfogadni. akkor akartam adni neki először. (rendes állami helyre jártam, magánja nem volt akkor.) a végén se mondott semmit, én adtam annyit neki, amennyit gondoltam ill. amennyit tudtunk. De a "régi" dokid hozzáállása sem fair. "Csak az ő betegeit vállalja"... bár talán még jobb is így, nem vállalja túl magát... ugyanis egyszerre több szülése is lehet, olyankor mit csinál?????? Tesóm nem volt elégedett a dokival, akinél a középső gyerekét szülte, végül nem volt választott dokija és az ügyeletesnél szült, ugyanabban a kórházban, ahol az előző kettőt szülte. szerencséje volt, mert normális dokit fogott ki.

Édes lehet Lilla, ahogy nézegeti a pocid. amikor Tesóm a harmadikkal volt várandós, Máténak is magyaráztuk hogy hol a kis uncsitesója, erre elkezdte mutogatni a saját pociját. Dackorszak nálunk is van, de viszonylag kezelhető, illetve amikor végképp nem tudunk vele mit kezdeni, hagyjuk hogy csengjen le a dolog.

Timika
már nem is napok, hanem szinte órák vannak neked vissza. :lol: :lol: sajnálom, hogy megint császár van kilátásba, de legalább már tudod mire számíts kb. Majd tegyél bicós képet, ha megkapja Kristóf. :D

Képzeljétek tegnap a wc-be kakilt Máté! :lol: :D ez volt az első eset, egyszer a sógornőmmel meg a bilibe, de az is csak 1szer volt. mondta hogy kakilni kell, bilire mostanában egyáltalán nem ül rá. gondoltam megpróbáljuk a wc-t és sikerült neki. viszont sajnos jó két -három hete gyakran van székrekedése! :twisted: pedig minden reggel tejet iszik és napközben egyszer natúrjoghurtot. csokit meg szinte soha. húsvétkor nem ellenőriztem és minden vendégségben beevett 1-2 csokitojást, úgyhogy akkor durva volt a kakiügy. :x aztán vannak napok hogy teljesen normál a széklete. :)

Timika
tesztelnem nem kellett. :evil: nézd meg a vonalzóm alatti sort. :cry: ma volt az első eset, hogy úgy érzem egyre távolabb került tőlem az érzés, lehetőség, eshetőség, hogy még egyszer babátvárjak. :cry: :cry: annyira szomorú vagyok e miatt. eddig mindig újult erővel indultam neki a köv. hónapnak, de most valahogy úgy érzem, lehet, hogy sose sikerül már. mindenesetre azért kedden felhívom a dokim (csak kedden rendel, egy héten egyszer és a következő cikluskor kérek egy hormonvizsgálatot. párom is belement, hogy őt is megnézzék.) úgyhogy még hátha összejön egyszer nekünk is egy TESÓ. AKÁR LÁNY AKÁR FIÚ, mindegy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
syrynx

Timika!

Köszönjük!

Neked is boldog névnapot!!!
És még boldog napokat/órákat 2in1!

Syry!

Nem lehet, hogy Máté nem szorulásos, hanem tartogat?
Timinél én erre tippelek. Ő mindig is napi 1-3, hígabb kakival örvendeztetett meg, kb. febr. elej óta viszont 2-3 naponta van, akkor is úgy, hgoy körtét + szilvát kap és sokszor kemény. És én arra tippelek, hogy mivel ő hígakat kakil, sokszor van kaki után fürdés + jobban megkínzom, hogy a nunijából kivakarjam a kakit és 1-1 ilyen nagyobb csata után (ugye azért kényelmetlen neki, mikor félkézzel tartva rohanok vele a zuhany alá, közben figyelek, hgoy nehogy összekenjen, stb.) van, hogy több napig nincs produktum. Ezért gondolom, hogy talán rossz emlékként marad benne, hogy kaki után küzdelem van a tisztogatással és akor inkább nem kakil ... Lehet, hogy esetleg Mátéban is vmi. ilyesmi van, akár más okból is (bilire szoktatás, de nem tudhatjuk, mi fordul meg a fejükben, most olvastam másik fórumon, hogy pszichológus mondta, tesóproblémánál lévő szorulásra, hogy vmi.kapcsolat van a kaki kiengedése és a tesó érkezése közt, de nem egészen értettem).

Sajnálom, hogy nem akar jönni tesó ... :(

kacsa14

Sziasztok Lányok!

Hétvégén Keszthelyen voltunk. Nagyon szeretünk oda járni, idén már másodszor voltunk. Nem volt valami fényes az idő, fújt a szél, de jól éreztük magunkat, sétáltunk nagyokat, Szilárd körbemotorozta fél Keszthelyet. Majd rakok fel képet, hogy úgy hosszabb időre a gép elé keveredek. Még a szülinapos képekkel is tartozom, de igérem, meglesz.

Syry!
Valalami hasonlókat érzek én is a tesóprojekttel kapcsolatban, és egyre hálásabb vagyok, hogy Szilárd összejött, mondhatni, különösebb gond nélkül.
Kaki: én is több helyről olvastam, hallottam, hogy a kicsik képesek visszatartani a székletet napokig, ha valami nem tiszta a levegőben, de ez lehet akár az, hogy kicsit többször elmondják neki, hogy pisiljen/kakiljon bilibe. Szilárd szerencsére nem ilyen, ő már kakil bilibe, sőt, ma előszőr vécébe is pottyantott egy picikét, úgy, hogy előtte sikerült a pelust is telepakolni, és ő kérte, hogy hagy próbalja ki a vécét, mivel Keszthelyre nem vittünk bilit, és minden a pelusba ment. És amikor pisilt a pelusba, mindig mondta, hogy "nincs bili, Szilárd pisil a pelusba." Úgy látom, elindult a szobatisztalág útján

Timi!
Te jó ég, már csak napjaid/perceid vannak! Nagyon drukkolok, ügyes légy! Várjuk a hireket!

Virág!
Micsoda dokis történet! Sajnálom, de csak olyanhoz menj, akinél biztonságban érzed magad.

TALI:
Lányok, akkor van kedvetek valamikor május végén újból találkozni? Márcsak azért is, mert ezt igértük még magunknak az utolsó tali szervezésénél. Olyan kár, hogy ilyen messze lakunk Pesttől, mert akár nálunk a kerben is lehetne. Van itt homokozó, hinta, csúszda. Pesttől kb 35 km-re lakunk? Bevállalható? De a Margitszigeten is lehet talizni, ott is van jó nagy tér.
Vendég

Fleur!Köszike,hogy még bennt tartassz minket a táblába!Annyit változtak az adatok,hogy ma lettem 31 éves :? ,és a 2.babatéma tegnap indult be!Angie!Még ma irok neked!! :wink: És ahogy igértem sűrűbb leszek,amikor már a két csikos teszttel jövök....!

Kép
bea27

Hello Lányok!

Most csak a képek erejéig tudok jönni. Gyorsan dogok párat kommentár nélkül a keszthelyi kiruccanásról. Szulinaposok is jönnek hamarosan.
Puszi

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Sziasztok!

Fleur!

Sajnálom a dokis élményedet :( Babóca viszont szép nagy, biztos édes is :)

Norwell!

Hú, tényleg szép nagyok a gyerekek :) Dóri még csak 14 kiló körül van, de olyan kis formás :)

Lilia!

Drukk!

Timika!

Drukk, hogy visszaforduljon a manó! Lassan jöhet is, dokid már visszajött :)

Syry!

Nagy gratula Máténak a terméshez! Ügyes nagyon!
Mensit sajnálom, de nincs kétségem, hogy lesz nálatok is tesó!

Angie!

Szépek vagytok nagyon :) Május végi taliban benne vagyunk, bárhova elmegyünk :)

Bea!

Boldog szülinapot kívánok, így utólag! Csíkosodj újra hamar :wink:

Képzeljétek, tegnap megkezdődött Esztibébi hozzátáplálása Dóri által, nyalókával :twisted: :shock: Épp mosogattam, és kb. félpercenként hátranéztem rájuk, és egyszer csak látom, hogy a Dóri térdel az Eszti fölött, és dugja a szájába a nyalókát, Eszti meg tök boldog tőle. Még leszidni se volt szívem érte, mert ő csak jószívű akart lenni, kis drágám :)
Pedig sokszor megbeszéltük már, hogy ők még kicsik, semmit nem tudnak megenni, mert nincs foguk, csak a tejecskét anya cicijéből. Dorcikám biztos úgy gondolta, hogy a nyalókához nem kell fog.

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Evi! Hat ez nagyon aranyos. Dori okos lany, tudja h a nyalokahoz nem kell fog. Vigyazz, mert legkozelebb a fagyit kostoltatja meg majd Adammal. Van tejed boven? Merted hogy egy nap kb mennyi tejet produkalsz? Ket gyereknek minimun masfel liter kell.
Vendég

Angie!

Szerencsére bőven van tejem, még fejni is tudok fagyasztásra. Nem mértem, hogy mennyit termelek egy nap, de őrült sokat, mert belesek a gyerekek nagyon. Eszti 200-250 gr körül "fogyaszt" egy evésre( néha mérem a szopikat), Ádám 150-200 körül, de ő 5-ször szopik, Eszti csak 4-szer. Kb 3 decit fejek, ami plussz, úgyhogy elérem a Riska normáját asszem :twisted: Híznak is havi 1 kilót fejenként :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Hú, Évi!! Nem semmi Dóri!!! De tök igaza volt, ahhoz tényleg nem kell fog.

Én épp ezt mondtam Apának a minap, hogy timit már egyedül merem hagyni egy főzés, egy mosogatás idejére, úgy, hogy ránézek 10 percenként. De Timivel egy kisbabát már nem mernék még egy pisilés erejéig sem egyedül hagyni ... Viszont mindig minden gyereket cuccolni magaddal, irtó fárasztó lehet + még ugye belekalkulálva, hogy egy idő után már nem is maradnak ott, ahova az ember leteszi őket ...

Angie!

Édes Szilárd is! :)

kacsa14

Angie
köszi a képek! szupi helyen jártatok! Fiad már kész uriember lett, időközben! nem csoda, hisz betöltötte a 2. -t!!!!!!!! :lol: :wink: (Máté is nézte a képeket tegnap, és a tigrises-csúzdás kép nagyon elnyerte a tetszését! :wink: ).

Évi
azta, tök jó hogy ennyi tejed van!!!!!!! nem semmi! ezek szerint igaz a kereslet-kínálat mondás! amennyi tejet igényelnek az ikrek, annyi termelődik! ez annyira csodálatos dolog! (köszi a bíztatást, Tesóügyileg, nagyon jól esik. és bízom benne, hogy igazad lesz. :wink: :D ) nyalókás story aranyos, szerintem mindenhol akad ilyen "beetetős" történet a nagytesó-kistesó(k) vonatkozásában. állítólag az akkor 4-4,5 éves unokatesóm, nekem pár hónaposan nyers csipetkét dugott a számba. azt vette észre Anyu, hogy valamit nyammogok.

Ma ebédszünetben gyorsan felhívtam a nőgyógyim, kint a parkban. Megbeszéltük, hogy a következő ciklusnál középidőben (illetve nálam kicsit később, mivel 33-34 naposak a ciklusok) megnéz uhval, hogy látszik-e a peteérés. utána lesz hormonvizsgálat, vérvétel. 5-9 nap között meg átjárhatósági. (uh 8 ezer, vérvétel 1 ezres, amit a nővérnek adok, az átjárhatóságira meg azt mondta "megegyezünk" egyösszegben, ami remélem baráti lesz. :wink: ) valahogy biztatóan hangzott az egész. de mielőtt felhívtam telcsin, kicsit görcsberándult a gyomrom az izgalomtól. ja és nem az aszisztensnő vette fel, ahogy máskor, hanem a doki. :) :?

Kép

Kép
syrynx

még egy mai story Mátéról.
rosszfát tett a tűzre este (kiborított egy félvödör vizet.) Apa leszidta, utána meg törölgette a vizet. Én meg elkezdtem vetkőztetni Mátét az esti fürdés előtt. egyszercsak megszólal a pelenkázóasztalról: "nem volt olyan vészes"- már mint a vödörfölborítás. :lol:

Kép

Kép
syrynx

Syry!

Drukk a vizsgálatokhoz!!!

Nekem itt, "vidéken" legutóbb egy rákszűrés + vizsgálat + egy hüvelyi UH 11 ezer volt ... Azt hittem fel se állok a székről, mikor mondta ...

kacsa14

Kacsa!

Én 13-ért járok vizsgálatra, ha rákszűrés is, akkor kb 18-20... a magánrendelőben :oops: :shock:

a kórházban elvileg semmi...

(de én magános beteg vagyok) :?

Eszter

eszter82
Budapest

Angie!
Ide írom a választ, mert amúgy is le akartam írni... :)

Most ott tartanak a dolgok, hogy jövő hétfőn megyek az uccsó vérvételre... aztán 5 nap és meglesz az eredmény...

Ha az megvan, akkor tali a dokimmal, és átbeszéljük a dolgokat.
Lac volt orvosnál, 2 év alatt fejlődött :) a régi eredményein 8-15 DARAB volt, és az sem mind életképes, a mostanin 5-6 MILLIÓ életképes :) Ez persze még mindig nem sok, de azóta szedi még a macát, zinket, e vitamint és a doki felírt neki most CLOSTYT... azt mondta, hogy 3-4 hónap szedés után látványosan javulhat a spermaképe...

így most azon vívódunk, hogy lemondom a Káli időpontot, mert elvileg én OKKnak tűnök, de az övé elég kevés, és fölöslegesen nem akarok 13 ezerért konzultálgatni... azt gondoltuk, hogy ha nyár végéig semmi, akkor újra bejelentkezem...mert addig szedi a Clostyt, ha szerencsénk lesz, akkor lesz pocak, ha nem akkor meg az urológusa úgyis havonta ellenőrzi a dolgokat INGYEN...
és ha nagyon nem javulunk, még mindig kérhetek időpontot újra...
valahogy nincs most arra sok tízezer forintunk, hogy megmondják azt amit tudunk...
De még nem döntöttük el...alszom rá még néhányat...

egyébként is "rossz" voltam, mert mikor jó esélyes napunk lett volna, akkor dolgoztam, és 5 órával később értem haza mint ahogy ígértem, így Lac morcogott egy sort, hogy nem hiszi el, hogy nem érzem a dolgok súlyát, és ha ilyen hülyén csinálom, akkor ő nem akar fölöslegesen vagyonokat kidobni a Káliban... :oops: :oops: :oops:
igaza van, de kecskemétről nem tudtam idevarázsolni magam egy perc alatt... :(

de ettől függetlenül azért el kell gondolkodni azon, hogy most érdemes-e tényleg a Káliba szaladni, ha a dokijaink megmondták, hogy mi a helyzet...

Eszter[size=9]
[/size]

eszter82
Budapest

Eszter!

Ez nekem is magánrendelés volt ...

Spermában mennyi a jó? Ehhez én nagyon nem értek. Azt hittem, hogy az 5-6 millió már hű, de szupi, de akkor ezek szerint nem ...

(Timi is úgy fogant, hogy Férjem céges ottalvós bulin volt, innen 100 km-re, úgy volt, hogy reggel jönnek haza, erre délre jött meg, hót másnaposan ... én is morogtam 2 sort, de aztán látva az LH tesztet, sutba vágtam a morgást :)

Mindenesetre így vagy úgy, Kálival vagy anélkül, mennek a drukkok, hogy mielőbb meglegyen a várakozás eredménye végre! Addig is, lazíts egy kicsit, mert pocakkal aztán végképp nem lehet majd bírni ezt a munkatempót!

kacsa14

Sziasztok!

Eszter! Örülök, hogy jó lett a vizsgálatod, egy lépéssel közelebb! Van ráció abban, amit írtál, hogy előbb a dokid segítségével próbálkoznátok. Csak azt is célirányosan kéne, pl. tüszőkukuccsal. Vagy közben lehetne csinálni más vizsgálatokat. Alakíthatod te is, hogy mit szeretnél. De nem értek hozzá, főleg nem a Kaálihoz. Mosolyogtunk is párommal, mikor olvastuk a Closty papírját, férfiak kezelésére is :) A Te dokid írta föl neki? Nagyon szép Laci hozzáállása, nem minden férfi veszi ilyen komolyan, szerencsés vagy!

Fleur! Ilyenkor úgy örülök, amikor látom, hogy várják a gyerekek a kistesót. Ez olyan szép.
Nincs mit tenni, a kedvenc doki az kedvenc doki. Szerintem megéri a biztonság.

Képzeld Angie, szedettem apával macát mégis ginkgóval és szegény most padlót fogott a fejfájástól. Inkább nem kínzom, mert arra úgyis kénytelen gyógyszert bevenni. Tegnap én is éreztem a frontot.
Szilárd valami édes csodaszép gyerek! Emlékszem milyen hajasbaba volt :) Keszthelyen nyaraltunk mi is tavaly. Én is csíptem a várost, csak a kicsit iszaposabb Balcsi lepett meg. Sokat sétáltunk, bringáztunk, mi is a parton, a kikötőnél, kellemes emlékek.

Syrynx, méghogy néha! Neked is drukkolok, hogy érkezzen a kistesó. Jó, hogy lehajtjátok a vizsgálatokat. Én is szanaszét izgulom magam legújabban a váróban :shock: Pedig már fölgyorsultak a dolgok.

Maci, nem tűntem el messze, olvasóban voltam. Mindent tudok! :lol: Picikéddel közeleg a szülinapunk. Nos, hormonvizsgálatok, átjárhatóság, pasi eredmények. Csak izgat az IR is, meg kéne azt is nézni. Illetve nem ártana a vonalaimnak önszorgalomból a diétát csinálni.

Hűha Timika! Kívánom, hogy minden jól alakuljon :)

lilia

Kép
lilia

Lilia!

Fú, én most nagyon szégyellem magam, de hiába kutatok az agyamban, egyszerűen nem tudlak hová tenni, hogy ki lehetsz. Régen is ezen a néven voltál? Kb. mikor írogattál?
Ciki ilyet kérdezni tudom, de így még rosszabb, hogy nem emlékszem, hogy ki vagy és nem tudok hozzád szólni ...

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

kacsa14

Szia Kacsa!

Van ilyen, semmi baj. Inkább köszi, hogy érdeklődsz. :)
Két éve irogattam, mikor Timcsád készült kibújni, emlékszem itt agonizáltál, szülünk, vagy nem szülünk? :lol:
Egy petevezetős vagyok, egy korai vetéléssel a legelső próbálkozáskor. Annak 3,5 éve. Folyamatosan rajta vagyok a témán, de néha elkap a gépszíj, a legalapvetőbb dolgokra sem marad időm, energiám. Most már reméljük finishben vagyunk, most mindent megtettünk, amit lehet.
Nagyon bírtam a videókat, amiket Timiről tettél föl, behaltam a kiscsajon. :lol: :lol: :lol: Kedvencem: amikor négykézláb kotor a padlón harci kiáltásokkal. Meg a halacskás tátogós is jó :)
Ja, ne hozzon zavarba, hogy pontosan emlékszek dolgokra, ez a szakmám :)

Lilia

Kép
lilia

Hello Csajszikák!

Én valahol (több helyen is a neten) azt olvastam, hogy ma az átlagos spermaszám 20millió 1 ml-ben. Régen ez 70milla volt. Csak akkor azt nem értem, hogy Szilárd előtt miért mondta az andrológus a férjem 40 milliójára, hogy átlagon aluli, de még belefér :roll: Annak monduk fele volt gyors mozgású, negyede renyhe meg a maradék mozdulatlan, ha jól emlékszem. Én már komolyan nem értek ehhez!!

Kacsa!
Ne aggódj, nekem is meg kellett erőltetnem a buksimat hogy visszaemlékezzek Liliára. A név még csak-csak rémlett.

Lilia!
Párom most BioSzelént szed. Abban van cink is, és állitólag a szelén gyorsitja a kispasikat. De én is hallottam már Clostyl-os férfiakról. Dokid nem tud felirni a párodnak?
Sziszkó tényleg nagyon hajaska volt. Most is van sérója, égnek áll az egész, szög egyenes. Pedig nekem is és férjemnek is hullámos volt kiskorunkban. Ez a gyerek tutira nem ránk ütött, mert a szeme is kék, a mi zöld és barna szemünkhöz képest :)

Eszter!
Lac hova ment andrológushoz? Lehet, hogy férjecskémet is oda küldöm, ha továbbra sem jönn össze nekünk a ketteske.
Én azt mondom, hogy helyesen gondolod ezt a Kaális témát. Ha te rendben vagy, és tényleg Laccal van a gond, de van rá esély, hogy jobban produkáljon, akkor adjatok magatoknak még pár hónapot. Nem vagy semmiről lekésve. Én, vén banya, is várnék, az tuti. Ha van esély a spontánra, akkor miért ne. Mégse stimuláljanak és tömjenek tele hormonokkal, ha egyszer nem muszáj. Ha mégis sor kerül rá, az már megint más tészta.

Syry!
Máténak is vannak beköpései. Szilárd még csak érdekes szavakat mond, persze nem jó helyre teszi, és nevetünk rajta.
Drukkolok a vizsgálatokhoz. De azt hiszem, nálatok sincs különösebb baj, csak eltelt egy kicsit felettünk az idő, és ilyenkor ez ennyi ideig tart. Hát ez van :?

Évi!
Hát tényleg felülmúlod Mari néni Riskáját ezzel a mennyiséggel. De jó! De hát te is ilyen belevaló anyuka vagy, no stressz, no para. Még jó, hogy van tejed! Látod, az ilyen nőknek kellene még legalább három gyerek, hadd szaporodjon az intelligens magyar. Nem vágtok bele pár év múlva még egy ikerpárba?!? :wink:

Na lányok, nekem mennem kell, mert úgy hallom, a fiam berendezte, vagy inkább átrendezte a nappalit, amig itt irogatok.

TALI: legyen? Kit érdekel? Évi és én már benne vagyunk. De szerintem Brill és talán Anikó is tudna jönni.
Vendég

Angie, mi lezártnak tekintjük a gyerek-projectet. Újabb bébi csak akkor, ha apa hordja ki :twisted: Pláne, ha ikrek újra :twisted:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Lilia!

Köszi, igen, tök jó, hogy Laci partner ehhez az egészhez :)
Nálunk nagy a szigor mostanában, mert én vagyok a munkamániás a családban, és olykor helyre kell tenni, hogy meg tudjam tartani az egyensúlyt a család és a meló közt...de hát hiába ilyen ez a rendezvény, klub, meg celeb világ... :) fúúú, még leírni is pocsék volt most ezt a "celeb" szót :S
A spermaszámot tekintve én úgy tudom hogy manapság a normális legalsó határának a 25 milliót mondják a dokik...
épp mikor voltam a dokimnál a hsg után , akkor telefonált át neki a meddőségiből a Koncz doki, és küldte a dokimhoz egy páciensét, akiknek minden ok, csak a pasinak jó esetben is 8 milliója van és a 4. inszem sikertelen, mert ez ahhoz is sok esetben kevés...ha így nézem, akkor elég ijesztő ez az 5-6 millió, de hátha fejlődünk még :)

Angie!

Nekünk egy nagyon nagyon közeli orvos barátunk ajánlotta Laci urológus/andrológusát, és maximálisan meg voltunk elégedve vele mindig :)
a SOTE (Üllői út) Urológiai klinikáján vezető beosztású doki, dr. Bánfi Gergely!
Én csak jót tudok mondani róla :) tényleg...mikor a meddőségiben mindenki ránk támadt 2 éve, hogy Lacit műteni kell, és mennyi gond van, és persze mindenki kihangsúlyozta, hogy a vizsgálatokat és a műtétet csak a Telki magánklinikán lehet elvégezni napi 80.000.-huf-ért, akkor kerültünk Gergőhöz, és ő volt az egyetlen, aki megtalálta a valós okokat...ő vette észre, hogy Lacinak van valami bacija, ami tönkre teszi folyamatosan a spermáját, és gennyburokba zárja, és ő volt az aki ezt az egészet helyre hozta 3 hét antibiotikummal :)
Mi nagyon elégedettek vagyunk vele :) én bátran tudom ajánlani Őt!

Taliban benne lennénk, lehet hogy Pupyt is el tudnám csábítani :)

Puszi: Eszter

eszter82
Budapest

Kicsit megkésve, de annál nagyobb szeretettel:
Minden Tímeának boldog névnapot kívánunk!!!!!!!!!

Fleur
Nagyon édes a Zsebibaba. :)
A volt dokit irtó bunkó volt! Az előre tarifát mondókat se igazán csípem. Akihez én jártam magánba, "hivatalosan" nem kértem meg, hogy legyen ott a szülésnél, mégis jött, minden zokszó nélkül. Soha nem mondott előre tarifát.
Amúgy meg ma volt a Duna TVben. :)

Évi
Már így is nagy zsivány, nem győzöm leszaggatni a gépről. :) Van 2 autója is, de csak a kerekei érdeklik. Talán autószerelő lesz? :D
Nagyon megható volt a nyalókás történet. :)
Huh, van ám tejhozamod. :D 1 kg havonta... Nagyon jól tartod az ikreket!

Norwell
Nekem is más gyerekén tűnik fel, hogy mennyire szalad az idő. Meg a vonalzómon. :D
Huuu, szépen mnegnőttek a gyerekeid!

Timika
Mi újság? Még 2in1?

Syry
Drukk a vizsgálatokhoz!

Angie
Aranyos ez a pisis levezetés. :D
A képek nagyon jók! Igazi kisfickó lett Sziszkó babából. :)

Kacsa
Nekem legutóbb 6000 HUF volt a vizsgálat magánban. Már nagyon kellene mennem rákszűrésre, azt hiszem kapni fogok a fejemre. :roll:

Eszter
Drukk, hogy ne kelljen a káli. :)

Lilia
Nem mondod?! Egy napon van manóval a szülinap?
Drukk, hogy használjon a closty. :)

Már gyúrunk a szülinapi "bulira". :) Majdnem 20an leszünk. :shock: Reméljük, apa is hazaér majd.
Vendég

Hát lányok, köszönöm szépen a sok Sziszkó-dicséretet. Szilárd tényleg valóban egy imádnivaló, gyönyörű egészséges kisgyerek, de egyre jobban azt érzem, és úgy látom, hogy Isten nekünk őt szánta egyedül. Nekem ma megint megjött, és annyira letörtem, hogy úgy érzem, nincs erőm tovább csinálni a tesóprojektet. Mostmár több mint egy éve próbálkoztunk, egy sikertelen terhességgel, és hát nagyon belefáradtam ebbe a dologba, és nincs több energiám erre a témára. Inkább azon leszek mától, hogy elfogadjam a helyzetet, azt hogy egyke gyerekem lesz (pedig nagyon egyke-ellenes vagyok), és el kezdjek koncentrálni a jövőn, hármasban.
Még talán annyi esélyt adunk a dolognak, hogy a párom elmegy egy andrológiai vizsgálatra, ami az orvos javaslata ellenére kimaradt (mert reménykedtünk, hogy hátha mégis ez lesz AZ a hónap). Nem akarom, hogy később előjöjjön, hogy nem adtunk meg minden esélyt a testvérnek. És ha ott is minden rendben, akkor hát ENNYI VOLT.

Eszterkém!
Ehhez az orvoshoz kell beutaló? Gondolom, a háziorvos ad beutalót, ha szükség lenne rá. De lehet, hogy ma fel is hivom a klinikát, és rákérdezek.

Bocsi, de most nincs erőm többet irkálni. A szivem zokog, miközben irom ezeket a sorokat (de semmi gond, én hamar összeszedem magamat).

(A taliban továbbra is benne vagyok, és Eszter, Pupyt tényleg úgy kell csábitani? Magától nem jönne? Ezek szerint nem érezte jól magát az utolsó talin? De az is lehet, hogy különösebb ok nélkül használtad a csábitás szót.)
Vendég

Eszter!
Fel is hivtam őket, és mondták, hogy a dokinak nem az andrológia a szakterülete. De adatak időpontot jövő hétfőre, csak még fel kell hivja a férjem őket az adataival. Ennyit még megteszünk.
Egyébként milyen vizsgálatot csinált? Morfologiát is csinált, vagy csak azt nézték, hogy hányan vannak, és milyen aktivak? Mert állitólag az még nem elég. Hiába vannak sokan, hogyha nem egészséges a sejtszerkezetük.
Vendég

Angie!

Sajnálom, hogy kifogyóban vannak az energiáid... ne add fel, majd megint jön valami ami ad lendületet a folytatáshoz :)

Jól tetted, hogy felhívtad őket, úgy emlékszem nem kell beutaló...tény hogy nem ez a szakterülete, mégis a legalaposabb akinél mi az évek alatt voltunk!!!
Mindent néztek...ha jól emlékszem, első körben nem is számoltatta, mert minden mást fontosabbnak tartott kizárni, és amikor már megvoltak az eredmények utána küldte el lacit számolós vizsgálatra...

Pupyt nem azért kell csábítani, mert nem érezte jól magát, hanem ezer dolga van mindig...nem épp az a "ráérős" semmi dolga tipusú anyuka :)
Mindig van valami újabb projekt amibe belevág :)
De kitaláljuk, hogy mikor lenne jó mindenkinek...

Puszi: Eszter

eszter82
Budapest

Eszter!
Nem arról van szó, hogy feladom, hanem elfogadom a tényeket. Nem leszek többé várakozó álláson, hogy na mikor esek teherbe, mert ennek semmi értelme ennyi idő után.
Gondoltam, hogy erről van szó a dokival kapcsolatban. Azért is mondtuk az időpont egyeztetőnek, hogy adjon csak időpontot. Majd akkor hétfőn kiderül, hogy mit mond apának. Lehet, hogy újabb vizsgálatra hivja vissza. Azt hiszem, apa nem engedné meg a prosztata vizsgálatot. Lacnak volt ilyen is? Majd megdumálom a fejét, hogy a saját érdekében engedjen meg mindent, amit a doki javasol megvizsgálni. Egyben szűrővizsgálat is lenne, amin már szerintem baromi régen volt.
Hát, megértem Pupyt. Én sem ülök tétlenül soha. Már azon gondolkozom, hogy ha majd visszamegyek dolgozni, hogy fogom a jelenlegi dolgaim mellett a "munkahelyemet" is még beszurni :lol:
Vendég

Angie!

Szerintem a doki mindent meg akar majd nézni...legalábbis a mi esetünkből kiindulva...
Laci nem ellenkezett..most is mikor volt múlt héten nézett a Gergőre, hogy"ragaszkodsz a vizsgálathoz"? :? :shock: Gergő mondta hogy igen, szeretné ha mindent csekkolnánk...így Laci megint "hagyta magát..."
Egyébként ezt vallja ez a doki, hogy 38-40 év körültől a pasiknak éppúgy "kötelező" lenne elmenni urológiai kontrollra mint a nőknek nőgyógyászhoz, mert annyi minden van ami tünetmentesen megjelenhet és annyival egyszerűbb megelőzni a rendszeres odafigyeléssel, mint utána utolsó pillanatban kapálózni mikor már tényleg baj van...
Lacimnak sem ezek a vizsgálatok a kedvencei-gondolhatod, de úgy vagyunk vele, hogy nem ezen fog múlni...és nem olyan gáz...

Eszter

eszter82
Budapest

Eszter!
Én is igy gondolom. Majd meggyőzöm apát, mert én is pont erre gondoltam, hogy 40 fölött nem árt 1-2 évente szürésre menni. Igaz, addig még van pár éve, de tudjunk meg mindent most. Főleg, hogy volt neki valami hólyagcisztája, ami állitólag felszivódott, de sosem ment kontrollra. Na, majd hétfőn minden kiderül.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?