Igen igen már nemsokára a 12. hét.
Mi is rengeteget vagyunk kint és én nagyon fáradékony is voltam. Most kezd kicsit javulni a helyzet. Persze 100/70 es vérnyomással nem csoda, h paff vagyok, de őszintén ebéd után nekem is szunya van Lillával, mert nem bírok talpon maradni általában.
Este meg már férjezem
és mire géphez jutnék, addigra már megint húz az ágy. Hát ez most ilyen, de már alakul
Közben Lilla belekezdett a marha nagy hiszti korszakba, persze lehet lehetne még rosszabb is, de van olyan, h az egész napot végig hisztizi, hol ilyen, hol olyan okkal. De minden hülyeségen. Ilyenkor nap végére nekem is kötélen táncolnak az idegeim és elgondolkozom mi lesz két lurkóval.
Persze reggel amikor jól ébred, hozzám bújik és simizi az arcom meg a hajam, az sok mindenért kárpótol
ez csak egy korszak amit majd túlélünk mindketten, mert amúgy nagyon okos jó gyerek
A védőnő szerint túl sok inger éri amit fel kell dolgozni+ ezerrel fejlődik a beszéd is és hát egy nagy adag határ feszegetési próba is benne van (és a határokon túl is
folyamatosan tesztel minket)
Sajnos az esték most elég rosszak akkor meg éjjel üvöltve kell csapkod tombol, rúg. Szinte meg sem lehet fogni és kiabál, hogy nenenene meg anyaanyaanyaa.
Elég rossz...a legnagyobb elvemet kellett a nyugalmunk miatt feladni, h nem alszik köztünk. De másképpen nem lehet megnyugtatni. Suttogós módszert is próbáltam és 3/4 óránál tovább nem bírta a hátam meg a kismamaságom.
Ez van. Most chamomillát adunk neki, remélem javul a helyzet.
Viszont most nem iszik olyan sokat, mert nagyobb lyukúra cseréltük az ivós cumiját. Ezek szerint csak cumikázott a drága. És azóta, ha jó napja van pohárból is iszik vizet.
Mert minden mást csak pohárból iszik.
Amúgy beszéd téren hihetetlen, h napról napra mennyit fejlődik már nem tudom követni. Teljesen felfogta azt is, h baba van a pocakomban. Mindig meg is nézi reggel: szia baba és megsimogatja a hasam. Néha persze a saját hasára is mutogat, h baba
de ilyenkor felvilágosítjuk, h neki nincs
Rövid "mondatokat" is mond már...olyasmiket, h baba sír és popó fáj. Szóval édes kicsi bogár, amikor jó napja van. Szoktunk jókat rötyögni, imádja a bolondozást
Zsebibaba meg jól van múlt hét csütörtökön voltam dokinál meg tegnap egy másiknál is (ez utóbbit nagyon nagyon megbántam). Az utolsó mérés szerint már 5 cm a CRL
Hatalmas mi???
A dokival az a helyzet, h kedvenc dokim kicsit odamondott tarifában és komolyan elgondolkoztunk, h ki tudjuk e fizetni. Már eleve stresszben vagyok/voltam emiatt is, mert kedvelem, jó élményeim voltak vele, most is és a kórház is klassz volt.
Ezért elmentem egy másik dokihoz akihez régen jártam. Hát irtó bunkó volt velem, h én már nem is vagyok az ő betege és csak a betegeit szokta elvállalni szülésre. Meg van egy csomó dolga és ha ezek valamelyike van a szülésre nem fog bejönni...durván vizsgált, mogorva volt és a babát meg sem mutatta.
Szóval én többet hozzá nem megyek. Tegnap egész este görcsöltem és annyira aggódtam, h a fene nagy vizsgálgatással valamit elcseszett. Ugye hüvelyi vizsgálatot is muszáj volt csinálnia, csak nem tudom minek.
A végén meg közel azonos árat kért. Persze csak ma számoltam utána. Nem is értem akkor minek is váltanék. Kórház is messzebb van, macerásabb az egész.
De azóta ez olyan rossz érzés bennem. Meg tökre félek, h valahogy bemószerol a másik dokinál. Persze nem tudja a nevét, de ha akarja biztos ki tudja nyomozni.
Ettől tiszta stressz vagyok.