Új privát üzeneted érkezett!

ezen a vonalzón nem látszik az írás... :shock:

De gyönyörű helyek!!!
Vendég

Kép

Hajókázás Alanyában
Vendég

Nórikám!

Köszi aranyos vagy! Remélem sikerült egy kicsit felvidítanom Téged!

Több képet az iwiwre is feltettem. Az élménybeszámolót meg fogom írni de a sok mosnivaló, pakolászás felemééééészt! :D

A vonalzóm szövegének színe valóban béna, javítani fogom... :oops:
Vendég

Már hiányoztál!!!

Kép
Vendég

Nóri: Mi baj van? Mitől ment el az életkedved? :shock:

A csokor hogy tetszik? Nekem NAGYON!!!!!!!! De tényleg!

Arikooooooon: Szia! :P Gyönyörű képek! Méééégmégmég!

Réka ÉBREN VAN, JJAAAKJJJJJ, CAPSLOCKOT NYOMOTT. MEGYEKKKKKK....

jUDY: ((((jUDY))))
jaimee1

Jaimee:örülök, ha tetszik a csokor!Merthogy ilyenre vágyom konkrétan! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Őszinte leszek. Nagyon nincs energiám rátok. Tegnap 12:30-tól ma hajnali 2-ig dolgoztam és sajnos napi 10 óra munka lazán megvan minden nap.
Ma szabad lettem volna, de 2 órára ma is bementem és még hívhatnak.

Istenem, add, h végre babás lehessek

Szóval, a visszaolvasás nem megy.

Nóri!
Csokor nálam tuti nyerő lenne!!!!!!!!!!!!! És sztem illene is hozzád!

Arikon!
Hol is voltatok??? (tudod, nekünk még a nászút nncs megtervezve.... és ez csodaszép hely)

Gyabi!
Úristen! Még csak most mutiztad meg nekem titokban a tesztedet!!!!! És már alig van pár nap, h megláthasd a babátokat!
DEJÓ!!!!!

Rólam, ha érdekel titeket (nem csodálkoznék, ha nem)
Nekem ma sikerült bejelentkeznem a BMC-be HSG-re (bár, még HyCoSy is lehet belőle)
Júl. 3. 10 óra.
Nagyon parázok.

Egyébként pedig ma vagyunk 1 hónapos házasok és ..... se vacsi, se ünneplés, se találkozás.
Ma már egyedül megnéztem a videónkat, amit persze végigbőgtem és "ünnepeltem", de mivel ma férjecském dolgozik éjszakába nyúlóan, ezért semmivel nem készülök. :cry:
Azt hiszem, h a 2. cn miatt kicsit érzékenyebb vagyok, bocsesz :?

babszika

Helló mindenki!

Judy: nem is tudom most ilyenkor mit kell mondani...legyen minden úgy, ahogy szeretnétek!!!

Nóri: A csokor nagyon széééééééééép!!!!!

Arikon: csodaszép helyeken jártatok.

Babszi: nem csüggedni, majd megünneplitek a hófordulót!!!! Egyébként nekem is hihetetlen ez az egész, már tényleg parázom...

Sirki, Bíbi: Kép

Kép
Kép
gyablonka

Gyabi!
Parázol?????
De hát minek???? :shock:
Tessék nyugodtan csücsülni és kiélvezni minden pillanatát annak a csodának, amit mindannyian annyira várunk/vártuk.

(kíváncsi vagyok, h mi lesz, ha a fagyi visszanyal :D )

babszika

Arikon, gyönyörű képek. bizti nagyon jó volt. Kicsit ismerősnek tűnnek a helyek, de hát mi is arrafelé voltunk nászúton. :)

Judy, jujj. Drukkolok, hátha téves.

Nóri, nagyon szép csokor!!!!! :D

Babszi, fel a fejjel!!!! És tessék ünnepelni. Csak az első hónap!!!!! Utána már csak az évfordulók maradnak!

Képzeljétek el, csakhogy vidítsam a topikot, hogy ugye csütörtökön jelentkezett be először a bébi. És pénteken reggel 8-kor az én drága férjem egy szál vörös rózsával ébresztett. És csak annyit mondott, hogy az első mocorgásért. Azt hittem menten elbőgöm magam. Még most is virít a virág, hogy lássam milyen csoda történik velem/velünk.

Ja, és tegnapi uh-n a doki 3* is megmutta a fütyköst és közölte, hogy nehogy lány nevet találjunk ki, mert megsértődik a kislegény!!! :lol:

Amúgy minden rendben. :D

Kép
Kép
gabi82

Babszi:én nagyon is kíváncsi vagyok rád, hisz mi 3-an (Te, Arikon és én) vagyunk itt babátlanok, szóval igazán mi értünk meg téged...én nagyon nagyon drukkolok neked és gondolok majd rád!!! :roll:
Hát, én is paráztam előtte, remélem neked kevésbé lesz fájdalmas...inkább a legrosszabbra készülj!És ha tudsz gyere sűrűbben!puszi

Kép
Vendég

Babszikám,
Török Riviérán-Alanyában voltunk. Valóban nagyon szép volt, és annyira kedves, vendégszeretőek voltak az emberek, h. tanulhatnánk tőlük. Akkor most meg is ragadom az alkalmat és írok egy pár mondatot a nyaralásról.

Tehát hétfőtől (16-tól) kezdődött az 1 hetes nyaralásunk ezen a csodás helyen...és még aznap elkezdtem pöttyözni. :x De szerencsére annyira nem rontotta el a kedvemet ez a dolog.
A szállodánkról mit is mondhatnék, tényleg csak szuperlatívuszokban tudok nyilatkozni. Csodás, törökös berendezéssel díszített bútorokkal berendezett társalgók, hatalmas katuszok, pálmák mindenütt és az elmaradhatatlan hatalmas szélem mosoly minden török ember arcán. Kint a teraszokon,, kertben bárok ahol korlátlanul ihattunk sört-bort, üdítőt, vizet és csobbanhattunk a kellemes vizű medencékben. A kaja, egy igazi gourmannak felejhetetlen lehetett, nekem egy kicsit fura volt a fűszerezés, de valóban nagyon finom, és a svédasztalos megoldás miatt, nem éheztünk... :D
Kedden fürdőztünk, napoztunk, pihiztünk, nézelődtünk stb.
Szerdán fakultatív program keretében elmentünk Pergébe, Aspendosba. Perge csodagyönyörű hely, egy ókori romváros (kb. 100 ezren !!) lakták. Bár igaz, h. csak a 8 %-át tárták fel, de így is hatalmas oszlopok, fürdőhelyek, várak, kolostorok és még számos lelet látványa tárult elénk. Az én Drágám itt aztán kiélhette a történelem iránti szenvedélyét, ráadásul mivel numimatikával is foglalkozik, így duplán örömforrás volt ez a csodahely.
Utána irány Aspendos, ahol már a 36 fokot verte a hőmérő higanyszála, és minket a gutaütés. Aspendos egy hihetetlen jó állapotban megmaradt amfiteátrum, amit az is tükröz, h. itt a mai napig tartanak hangversenyeket.
Szóval ez a nap igazán tartalmas volt, és egy icipicit fárasztó, de mi így szeretjük, mert imádjuk az ilyen látnivalós-kirándulós dolgokat. :)
Csütörtökön emésztettük az előző nap eseményeit, majd pénteken újabb izgalmak vártak minket...

Egyelőre ennyit írtam, mert ma már melóznom kéne, de ígérem, h. még ma befejezem az élménybeszámolót. :wink:
Vendég

Jó reggelt!

Judy?? Pozitív?

Nóri:
[quote]B írta:abszi:én nagyon is kíváncsi vagyok rád, hisz mi 3-an (Te, Arikon és én) vagyunk itt babátlanok, szóval igazán mi értünk meg téged...

Hátazzzzért..... :?

Rékááááám: Még fotókat lécci.....Amelyiken ti is rajta vagytok. De szupi lehetett! :P

Gabi: Apa jófej. :)

[/quote]
jaimee1

Jaimee:tisztelet a kivételnek természetesen! :wink:
Vendég

Chrissyy,
nagyon aranyos Martin, igazi nagyfiú már! És nem lett sok a kép!

Gabi,
gratula a mocorgáshoz! És a gátsebtől ne félj előre, nem mindenkinek fáj egyformán, van, aki meg sem érzi, három nap után már ül simán, más meg még két hónap múlva sem tud ülni normálisan, szóval, lehet, hogy nem is fognak vágni, igy előre ne parázz ezen, és csak pozitivan! Ja, és Jaimee-ek igaza van, nem gondolod, hogy a szülés még jobban fáj a gátmetszétsnél? :wink: :lol: És még valami, a betétet te érzed, hogy mikor kell használnod, ha esetleg több folyásod lesz vagy valami automatikusan rakni fogsz betétet!
A párod nem semmi, vörös rózsa az első mocorgásért, hmm, irigyellek! :roll:

Gyabi,
hát neked is úgy látom összejött minden, de kitartás, már nemsokára babázhatsz! És nagyon szép kis pocakod van, szerencsés vagy, nem is fog szerintem maradni rajtad semmi!

Arikon,
a fenébe! :evil: De legalább ha jól éreztétek magatokat, akkor az kárpótol! Csodaszép helyen voltatok!

Judy,
érdekes ezt itt irni, de drukkolok, hogy negativ legyen a teszted!

Nóri,
szerintem csodaszép a csokor! Nekem nagyon tetszik! És engem is érdekel mi van veletek, és szerintem mindenkit, mindenki nagyon szeretné, ha már ti is poztitiv tesztel jönnétek! :)

Babszi,
szegény, ez a nagy hajtás nem lehet mindegy, a pirit is sajnálom, de bizakodjunk a hsg-ben, HATALMAS DRUKKOK NEKED!!!!!!!!!!!!
sirkici

Jamiee,
írtam, h. az iwiw-en van pár kép a nyaralásról és azon mi is rajta vagyunk. :wink: De ígérem, h. este teszek fel ide is egy-két képet, okés?

Húú, Csajok, még rendesen vissza kell olvasnom, mert úgy érzékelem történtek itt események.
Judy,
jól olvastam, h. pozitív a terhességi teszted??? Gondolom, még nem "terveztétek"....

Babszi,
Boldog hófordulót!!
A hsg-hez szurkolok, h. ne fájjon és hogy minden okés legyen!! :)

Gabi,
gratulálok az első mocorgáshoz!! Annyira szupi érzés lehetett!!

Sirki,
köszi Neked is!
Tényleg Niki baba még mindig hasfájós?

Mircikém,
Merre vagy----hahóó!! Mi újság Veled (Veletek)?
Mégegyszer köszi az sms-eket!! Annyira jól estek!! :wink:
Vendég

Nóri,
Így már olvasható a vonalzóm szövege? :D
Privit küldök.
Vendég

Köszi béjjbi, olvasható mostmár! :wink:
Vendég

Csáó !

Félig rendben a fürdőszoba, gondoltam benézek...

Sirki: köszönöm a dícséretet, aranyos vagy! Niki baba????

Gabi: aranyos a párod nagyon!!!

Ma összepakoltam Benike hazajövős dolgait, hogy apának csak be kelljen hozni és kész!
A pólyát anyukám varrta :!: , nagyon jó puha, imádom, remélem nektek is tetszik!!!

Kép Kép

Kép
Kép
gyablonka

Lemaradt képek:

Kép Kép

Kép
Kép
gyablonka

Nóri, ezt a pofát Csiribébi Neked küldi vidítónak! :lol: :lol: :lol:

Kép
Vendég

Járunk ám ide olvasni, rettenetesen érdekli a monitor, de írni egyszerűen egy ujjal nem tudok...

Inkább küldünk még képet, tegnap óta leköti végre a játék, írtóra bírom, amúgy meg tiszta erőből csaj, a csörgőt máris válltáskaként viseli!

Pusssz mindenkinek, klasszak a képek, álomszép a pólya, a tenger, ....ahhhh.....Judy meg...hát nincs igazság...

Kép Kép Kép
Vendég

Bíbi:basszus ezt a lányt MEGZABÁÁÁÁÁÁÁLOM!!!!Köszönöm, itt vigyorgok ezen a pofán...nem semmi!És hát a válltáska...csak nem valami koncertre indul? :wink: :D
Vendég

Gyabi,
gyönyörű a pólya, Anyukád nagyon ügyes!

Bíbi,
a kicsi Bíbi, annyira édes!! Gondolom nem véletlen, h. piros színű a kis "válltáskája"... :D
Vendég

Aspendos:

Kép

Még egy pár kép, közkívánatra!
Jamiee,
no ezen rajta van Férjecském, aki ügyes megtalálja... :lol:
Vendég

Ez volt a szállodánk:

Kép
Vendég

A szállodánk másik "arca":
Kép
Vendég

No, én is itt vagyok, egy jópofa törökös pihenőn:
Kép
Vendég

Még egy kis "giccs":

Kép
Vendég

Heni, Betsy: Hogy van a pneumo oltás? 6 hó után csak 2 kell belőle? Valakiiiii?

Bíbi: tiszta anyja. :lol: Már pihés a buksija. :P De nem ezért hasonlít :lol:

Réka: Besárgultam :wink: Nagyon jók a fotók.

Judy: Drukk amihez kell! :wink:

Gyabi: Gyönyörű a pólya, megható, hogy anyukád készítette. Mennyi eszed volt, én nem készítettem össze a rucikat. Nem mertem. Jellemző.... :roll: :roll: :roll: :roll: Apa mindenből 3-at hozott a kórházba, hogy a csecsemős fel tudja öltöztetni Rékát.

Na megyek, altatnék, ha hagyná magát a csajszi. :D
jaimee1

Hú, fúúúúj de giccses....jaj.... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: Eltöltenék itt egy pár....évet...
jaimee1

Sziasztok Lányok!

Már rég "láttalak" benneteket. :? Szinte minden időmet leköti a kisasszony, a házimunka és az építkezés.

Csodálatosak a babák! Nem győzök bennük gyönyörködni.

Arikon!
Nagyon szép helyen voltatok. Irigyellek. :oops:

Judy!
Drukk!

Gyabi!
Nagyon szépek ezek a kisruhák. A pólya is szép és különleges is, mert anyukád készítette.

Sirkici!
Hogy vagytok? Hasfájás elmúlt?

Betsy!
Merre jársz? Még mindig nyaraltok?

Gabi!
Nagyon romantikus a párod. :wink: Szerintem se félj a gátsebtől. (Mondom én, aki azt sem "tudja" mi az. :lol: ) Vagyis inkább úgy akartam fogalmazni, hogy ne félj semmitől. A fájdalomért kárpótolni fog ha a pici fiadat a karjaidban tarthatod. :wink:

Jaimee!
Mizu veletek? Hogy vagytok?

Rólunk:
Nehezen viseljük ezt a nagy meleget. Klárika nagyon jó baba. Eszik, alszik, gügyög. Úgy tűnik a kaki probléma is kezd megoldódni. Angol vizet iszik. Szerintem rettenetes, de ő egy szó nélkül megissza. Kész hős. És úgy tűnik ettől tud kakilni, de természetesen nem minden nap. :wink: Jövő héten kapjuk a rota "oltást". Szerencsére nem szúrják, hanem szájon át spriccelik. Az én kicsi lányom pedig mindent megiszik, amit adnak neki, ezért remélem ezzel sem lesz gond. :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Halihó! Egy pár gyors kérdés, ha majd erre jártok.

Van egy erős gyanúm, nekem megjött. :shock: Lehet? Basszus!

Nem emlékszem, miben maradtunk rotavírus elleni oltásban?

Kezd visszatérni a dokifóbiám, nagyon muszáj visszamenni a 6 hetes vizsgálatra, mármint nekem?

Használ vki Pharmatexet? Szoptatás mellett lehet? ( Vagy beszéljem meg a nődokimmal, és menjek mégis?)

Anyukák, akik még nem vettek meg mindent, fürdetéshez nagyon ajánlom ezt a matracot, sokat fürdetek napközben egyedül, azok a műanyag kemény formatervezett, meg a szivacsos alkalmatosságok nem tetszettek, de ez nagyon bejön, puha, nagyon hawaii, Csiribébi imádja!
Kép

Lett egy vállalható képem... :lol:

Kép

Apájának nem lett... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Vendég

Hali Lányok! Itt vagyok :wink:

Nórikám: nekem valamiért csak az egyik csokros kép jött le a kálás. Nem tudom a másik milyen de a kála nagyon különleges, és nagyon extra színekben virágzik, van belőle egész mély lila is. Nálunk a szülőköszöntő csokor volt kálából, narancs színben.

Arikon: hát remélem is, hogy nem vette el a nyaralási kedved a piri. Bér egy ilyen helyen nem csodálom. Nem tudom mi mikor fogunk legközelebb eljutni a tengerhez, de már nagyon várom. Egyszóval gyönyörű helyen voltatok!

Judy: nem is tudom mit írjak........ :(

Gabi: tényleg egy úriember a párod!

Gyabi: édesek a bébirucik, a pólya meg olyan mint egy profi munka, ilyeneket lehet kapni a Brendonban egy vagyonért. Már én is vettem egy-két cuccocskát, de most inkább nyáriakat kapni.

Bíbi: ez a kiscsaj haláli, és még a hordozója is piros :D

Tegnap voltan terheléses cukron, vittem jéghideg ásványvizet, meg belenyomtam három citromot a vízbe, így olyan volt mint egy kissé túlcukrozott limonádé, nem volt gáz meginni. Jó lett az eredményem.
Még két hétig dolgozom, aztán két hét nyaralás balcsin, utána már csak összepakolni megyek be a melóhelyre. Most nem tudom eldönteni, hogy örüljek vagy sem, mert így előre el nem tudom képzelni mit fogok két hónapig csinálni otthon.

Kép
Kép
mirci74

Szia Bíbi!

Tök jól nézel ki a képen!
Milyen az a fürdetőmatrac amiről írtál?
Én pharmatexet még régen használtam amikor abbahagytam a gyógyszer. Nem tudom melyik változatára gondolsz, de szerintem gyermekágy alatt ne használd, vagy beszéld meg a dokiddal. Én anno a krémet használtam, hát elég kiábrándító volt, azt nem ajánlom.

Kép
Kép
mirci74

Szia Mirci!!
De jó, h. jöttél!! :)

Gratula a cukor eredményedhez!!
Én annyira szeretnék már otthon lenni, h. akár a 9 hónapot is végig otthon tölteném! De komolyan :roll: :)
Szerintem biztos hamar el fog telni, mert vásárolgatni kell a pici Bálintnak, vizsgálatokra is be kell járni és ott vannak az egyéb otthoni teendők is, és azért a pihenés sem árt. :wink:
Balcsi? Pontosan hova is mentek?

Bíbi,
de gyönyörű vagy! Annyira meghitt ez a kép! A kedves Apukának is jól áll a kezében a csöppség. :D
Vendég

Mirci:csak egy képek raktam fel a csokorból, de mégsem ez lesz, ma leadtam a "rendelést" egy másikra...liliomból...az kicsit bohókásabb, különlegesebb, majd felrakom, ha érdekel.Igaza volt Jaimee nek, hogy az túl sok lesz, ha a ruhám, cipőm lila és még a csokor is...szóval másik lesz, eldőlt ma délben! :D
Örülök, hogy minden oké!Pussz

Bíbi:még mindig imádom Csiribébit, Popi után a kedvencem.(csak a rangidő miatt...) :D :wink:
Vendég

Áhh Bíbi most már látom a képet (itt bent nem jó a böngészőm). Tényleg nagyon jó ez a matrac! Hol lehet ilyet kapni? Én eddig ilyet nem is láttam csak az általad említett műanyagokat.

Arikon: remélem, hogy így lesz ahogy írtad, mert elég nyüzsgős ember vagyok, és nem bírom a tétlenséget. Attól nem félek, hogy mi lesz ha megszületik a baba.

Nóri: ja csak egy kép volt? Jobban belegondolva tényleg sok lenne a lilából, a liliom biztos nagyon szép lesz. Persze, hogy érdekel milyen lesz a csokor! Rakj képet!

Kép
Kép
mirci74

Majd ha te is dobsz egy pocakfotót!!! :P
Vendég

igen már régóta adósotok vagyok egy pocakfotóval, de azóta sem készült....most már inkább nem ígérek semmit.........egyszercsak lesz

Kép
Kép
mirci74

Mirci:szerintem Te nem is vagy babás!!! :D :wink:
Vendég

jujj Nóri!!! ez még viccnek is rossz!!!

Kép
Kép
mirci74

Ez csak vicc, amiért nem mutatsz fotót!
VICC VICC VICC VICC VICC...ennyire mondjuk már "ismerhetnél"...no mindegy, bocsánat, dugultam. :idea:
Vendég

Haller! Alszik a hercegnő, rotyog az ebéd...meg az agyam is a melegben....

[quote]B írta:íbi:még mindig imádom Csiribébit, Popi után a kedvencem.(csak a rangidő miatt...)

No azért! :wink: Mutimuti csokor! Ruci??????????????????????????????????

Bíbi:

Gyönyörűségesek vagytok. Biztos apa is, ha ilyen szíp lyány a Bíbi. :wink: Nem vállalja a nagynyilvánosságot a fórumon?

Piri? Lehet hát. Pech! De veled érzek.
Rota? Mi nemet mondtunk rá. Majd pneumo kicsit később.
6 hetes vizsgálat? Muszáj. Ja. Spuri! De ráérsz a 7. en is....vagy a 8. on...
Pharmaizé? Ammmmi? :shock: Fogi? Doki segít

Pipec ez a szivacs. Főleg amíg a köldökcsonk nem esik le. Nem láttam még ilyet az életben .... pedig voltam már pár baba boltban....

Chris: újkéglibe lesz légkondi? Nem árt mostanság.... :? Fotó????????????????????????????

Mirci: Gratula a cukkerhez, ügyi vagy. Akkor ne maradj otthon. It is up to you! :wink: Én alig vártam, hogy otthon legyek és készüljek.

Gyabi mami? Most már jelentkezz be sűrűbben, mert rajtad a topik szeme.

Judy: Majd dobjál teszt update-et!!!! Lécci!

Na pussz!
jaimee1

Nórikám: tudom, hogy csak VICC a fotó miatt :wink: de mégis valahogy rossz érzés fogott el. Úgy látszik meglágyult az agyam ebben a hőségben :wink:

Kép
Kép
mirci74

Mirci:
[quote]A írta:rikon: remélem, hogy így lesz ahogy írtad, mert elég nyüzsgős ember vagyok, és nem bírom a tétlenséget. Attól nem félek, hogy mi lesz ha megszületik a baba

Háááát....szerintem lesz gondod a bezártsággal. Dolog az van otthon bőven, nem az a gubanc, csak ha a pörgéshez, társasághoz szoktál és otthon találod magad egy babával a 4 fal között, elkaphat a depi és a magány, ez az. Sokat segít, ha van babás barátnőd, akivel összejárhatsz. És ugye itt vagyunk mi is.... :wink:
jaimee1

Jaimee:privi ment, ruha-kép nincs... :roll:
Vendég

Mirci: agyat szilárdítani, pocakfotót gyártani! Értem? :wink: :D
jaimee1

Hali!

Itten vagyok Jaimee mami!!!!

Ma voltunk először NST-n, minden oké, mindjárt felrakom a pappert is, érdekes értékek voltak!!!!!! Közölte a doki, hogy kérjek időpontot hétfőre a magánrendelőbe, bár szerinte nem biztos, hogy kell!!! :shock: :shock: :shock: :shock:

Nem értem, szerinte szülni fogok addig??? Teljesen jól érzem még magam!!! Mondjuk hazafelé már nagyon fájr a hasam a kocsiban, nem bírtam ülni az ülésen.

Kép

Kép
Kép
gyablonka

Bíbianyu: hol vetted azt a csodadolgot, ami a kishercegnő alatt van a kádban????

Kép
Kép
gyablonka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?