Új privát üzeneted érkezett!

csajok én nagyon szivesen utalnék bárkinek fizetést a számlájára. Lehet jobb tudni, hogy még nem kapsz cagy kapsz pénzt de azt semnkinek nem kivánom, hogy honnan szedjem elő honalután fizunap! Pedig gyakran megtőrténik és akkor fel a pléhpofa és telefonálj zsarold a nem fizető kilenst vagy könyörögj a saját pénzedért.

Kistörpe én is szeretnék ilyen eredményt kapni a dokimtól!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gratulálok most már biztos van baba!

Kirus sajnállak főleg, hogy ennyire megszenvedtél és még mindig kinoznak hétfőig de akkor valami meg fog szakadni benned nagyon sajnállak és együttérzek veled!!!

Izisz meletted is lélekben ott vagyok azt hiszem ez neked most borzalmas végigcsinálni főleg, hogy férjed nincs is itthon.

Kép
Kép
melisch

na végre kijutt nekem is egy laptető, megérdemlem :lol: :lol: :lol: ez az én napom!

Kép
Kép
melisch

angie34 én az ilyen vizsgálatokra sajnos nem adok :oops: biztos van bennük valami. Itt is volt a tavaj egy ingyenes kivizsgálás kötelező módon na tudod az én vérem nem eladó! Csak nem vegyen tőlem minden hülye kezdő vért valahogy mindig azt mondom valamitél csak meg kell halni! Tudom hölyén handzik de én félek a tűtől. Sokaknak találtak betegséget pl 2 nagymamám + 1 nagyapámnál találtak valami nyavaját anyának is van de már nem tudom mit.

Kép
Kép
melisch

kistörpe halk gratula......
vajon mi van ízisszel....már megműtötték...műtét után 6 orával haza lehet menni.... :roll: :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Rengeteget írtatok! Sajnos rossz híreket is. :(
Perpike:: köszönöm. Bence tényleg nagyon szeret mindenben segíteni :)
Izisz:: nem találok szavakat, annyira sajnálom. Nem könnyű most neked, a férjed nélkül ráadásul. Mi volt a baj? Lehet nem lett volna egészséges. Kitartást, Misónak szüksége van rád. Gyere majd megpróbálunk könnyíteni a fájdalmadon.
Nita:: én is azt szoktam mondani apának, hogy beépített úszógumi, hogy el ne süllyedjek a vízben :D
Kistörpe:: nagyon-nagyon halkan gratulálok, várjuk a további jó híreket. :wink:
Betty:: nem tudok okosat mondani, de hamarosan el fog dőlni, van-e baba, én mindenesetre szorítok, hogy legyen. Ennyi idő után bőven megérdemlitek :wink:
Melisch:: tudom milyen helyzetben vagytok, míg más várja a fizetésnapot, gondolom ti inkább nem. Még én sem kaptam meg a januári fizumat, kénytelen voltam leemelni a számlámról, de képes vagyok 300 ft.tal mászkálni a pénztárcámban míg nem kapok fizetést.

királylány

Ááá,ez az előző terhességem!!
Na engem a férjem úgy vágna ki a teljes kiörlésű dolgokkal,hogy a lábam se érné a földet... :oops: Meg a zöldséggel is.Azt mondta ő nem nyúl... :lol: :lol:
Pedig én is változtatni akartam...
Kistörpe gratula,de vonalzóóóót!!!
Kirus sajnállak... :cry: Kép
ez a mostani!!!!

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Ja Melisch!!!A férjem kérdezi,hogy könnyűszerkezetes házakat is építetek,vagy csak csarnokokat????

Kép
Kép

Kép
melinda1985

királylány jól mondod.....éljenek az úszógumik!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Tegnap nem tudtam jönni este, mert apa itt versenyzett a gépen és kitúrt. :twisted: :twisted: :twisted: Bezzeg erre nem beteg!
Hát én sem vagyok modell alkat, most 177cm és 82 kg. Az a szerencsém, hogy arányosan eloszlik, de mit nem adnék érte, ha lemennék77-re, mint Bence előtt. Igaz akkor heti 3x torna és infraszauna, meg 6 után semmi evészet. De most..............Heti 1x van torna, infraszaunára nincs keret és este 6 után jutok oda vacsizni.......De ma előveszem a Leg Magic-et és tornászok!!!
Ma a tornára sem jutok el, mert apa nem tudom mikor jön haza, a mamák meg nem érnek rá :? Abban bízom, hogy nem hízok majd sokat a terhesség alatt..........na meg utána nagyon oda kell figyelne, de míg terhes leszek addig is megpróbálok figyelni.
Nem is a terhesség alatt híztam, hanem a szoptatás alatt, míg más fogyott :?

királylány

Sziasztok!

Már rég nem jelentkeztem, sok dolgom volt, remélkem azért nem hragszotok. :oops:
Megpróbálok gyakrabban jönni.
Jó sok kismama lett gratulálok mindenkinek!!!!
Nagyon nem tudtam visszaolvasni, csak 2 -3 lapocskát nézegedtem át.
Olvastam mi történt íziszel...
Valami borzasztó.
Erre nincsennek szavak, gondolom mekkora nagy most a fájdalom.
NEM TUDJA SENKI HÁNY HETES VOLT???
Szomorú az ilyen...
Látom most a súlyfelesleg a téma.
Na én azt nagyon utáltam...
Én a kisfiammal 55 kg-ról kezdtem és 82kg lett a vége.
27kg csupán. :oops:
Már utáltam a tanácsadásokat mert tudtam, hogy megint megmérnek és kikapok.
Én nem ettem sokat, világ életemben vékony voltam, csúpán annyira nagyon vízesedtem, toxémiás voltam sajna így csak jöttek a kilók.
Szülés után fél évre már nyoma sem, hogy annyit híztam, az összes kiló lement.
Szerencsés alkat vagyok...
Most sznintén 55kg- ról kezdtem most már 56 vagyok, a védőnőm szerint most még nagyon jól állok, a 12.hét végéig 3kg a max megengedett.
rajtam is megjelent pár terhességi csík, de nekem alig látszik, teljesen kivilágosodott.
Voltunk ma a 12 hetes ultrahangon is, minden rendben, tarkóredő 1.3mm BDB 20 mm Fl 8mm hc asszem 5.8
Crl-t sajna neem mértek, elég undok ultrahangost fogtam ki....
Természetesen képet megint nem kaptam. :twisted:
De nagyon édi volt a baba kalimpált össze vissza, keresztbetette a lábikóját, bukfencezett, szóval kis tündér.
Apa nagyon boldog volt.na persze én is.
Jövő hétem pénteken megyek egy 1 órás ultrahangra, megnézzük, hogy kisfiú, vagy kislány lakik a pocoban.
Nagyon izgulunk...
Rám már a nadrágjaim nagyon nem jók, az összes szorít, nade nem csoda van már pocak jócskán.

na befejezem, bucsi ha sokat írtam, puszi mindenkinek!!!!

Kép
Kép
sz.niki

Sziasztok!

Kistörpe! Hatalmas gratula!

Kicsi, de ari vagy, köszi a linket! :)

Kírus, fel a fejjel, légy erős!

Melisch, küldjem én is a bankszámlaszámot? :wink: :lol: :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Na az én férjem sem eszi meg a teljes kiőrlésűt a zöldségtől meg falra mászik. Nálam a sütivel vana gond, mert a csoki ellehet felőlem, de nagyon szeretem az édességet.......de most, hogy gondolkodok nem is eszek sokat belőle akkor miért nem fogyok le?

királylány

niki kérünk poci fotót......... :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Én 1,68 cm vagyok, és 55-57 kg.
Ha már kilóknál tartunk :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

én 165 cm és 74 kg :shock: :x

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Köszi csajok a biztatást és az együtt érzést :wink: .
Azt mondta a doki hogy ez miatt még lehet nekem egy focicsapatnyi gyerekem is....valahogy nem vigasztalt meg ezzel :cry:
De majd csak tul leszek rajta...
Vendég

Kírus, Ízisz nagyon sajnálom... :cry:

Nekem még mindig nem jött meg, pedig húzódik a hasam...holnap újra csinálok egy tesztet.
Puszi mindenkinek!!!

Törpe: Gratula!!!
Vendég

kirus lesz is még babód...most nehéz de idővel jobb lesz......sok puszi ar orcádra :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Itt esik a hó.........

királylány

Duna hol tartasz a ciklusban? Teszted nega volt, azért csinálsz holnap is?

Kírus, tudom, hogy nehéz de fel a fejjel :wink:

betty615

melinda hű már ilyen nagy a pocid én is én is akarok!

Kép
Kép
melisch

Dia, HHHHÓÓÓÓÓ???!! :shock: :shock:
Nálunk süt a nap, de hideg van -2 fok kb.

betty615

itt is be van már borulva........ :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Lanyok! Nem tudom mitol, de en ma annyira depis vagyok, hogy folyton csak bogni tudnek. Pedig nem vagyok egy siros alkat. Azt hiszem, kicsit sok kijutott nekem mostansag es most akar kitorni belolem, es ez a mai tumorertek csak tetozte az egeszet. Johetne mar a tavasz, a napsutest!
Vendég

Igen, HÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ! Még most is esik. Megyek teregetni, meg ránézek a levesre és nem ártana ismét rendet rakni :?

királylány

angi ha kell sírd ki magad.....meg fogsz könnyebbűlni.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Csajok, lépek, az uram itt toporzékol a gép mellett, hogy adjam már át neki!!! :lol:
Megyek, mielőtt még végelgyengülést kap :lol: :lol:

Sziasztok!

betty615

aztán gyere vissza...... :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szilard elott nem akarok dramazni. Nem ertene hogy mi bajom van. De az az igazsag hogy amugy is inkabb csak befele tudok sirni.
Vendég

pedig az nem jó ha befelé fordulsz....rosszabb lesz...

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szilard elott nem akarok dramazni. Nem ertene hogy mi bajom van. De az az igazsag hogy amugy is inkabb csak befele tudok sirni.
Vendég

Egyebkent nyitou vagyok csak sirni nem tudok konnyen. Valahogy csak gombocokat erzek a torkomban, pedig biztos sirassak oldodnanak a gombocok.
Vendég

Melisch már kérdeztem de akkor mégegyszer!Csináltok házakat is,vagy csak csarnokokat????
Ja,a hasam,az még múltheti kép,vagy 2 hetes,de rendesen látni már!!!
Niki,olvass vissza,írtam,hogy csúnya vagy,mert nem jössz!!! :lol: :lol:
Nekem 1,5 a tarkó,crl 61mm,bdb 21 mm,combot nem nézett!!Már látni a nemét jövőhéten????Nekem olyan géppel nézték,hogy ihaj,de azt mondta a nő,hogy a 18 hetesen látja csak.Most egyértelmű kislányt lát,de 12 hetesen mindenkit annak lát....

Kép
Kép

Kép
melinda1985

mit szeretnél hogy mi legyen a baba?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Melinda! Apukam a 12 hetes uh-n mar latta a kukit. A doki azt mondta hogy az a koldokzsinor, de apukam csak azt hajtogatta hogy ez bizony a futyije. Es lam a 18 hetes uh igazolta is aput :)
Vendég

apukádnak jó szeme van.... :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Melinda! Apukam a 12 hetes uh-n mar latta a kukit. A doki azt mondta hogy az a koldokzsinor, de apukam csak azt hajtogatta hogy ez bizony a futyije. Es lam a 18 hetes uh igazolta is aput :)
Vendég

Mar megint a telefonom!
Vendég

legalább ha valaki
nem olvasta az előzőt akkor most elolvashatja... :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kirus!
Jó,hogy jöttél. :wink:
Sajnálom,de meglásd babázunk még mi együtt. :)

Én most kezdtem barnázni :evil: szóval tuti nem sikerült. :?

Rendelt már valaki tesztet a szomszéd topikból?Milyen?Mennyibe kerül?

KépKép
Kép
mucus75

Ja a kilókról nem szeretnék csevegni,Én vagyok a legkövérebb. :twisted: :twisted:

Melisch!
Én is kérek egy kis fizut olyan tizedike körül jó lesz ha utalod minden hónapban. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép
mucus75

mucus ne írd még le a hónapot......van aki nagyon barnázott és most mégis babás....hajráá...

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Most kaptam infót a tesztekről.Szerintetek milyet rendeljek?
Mi a különbség a 10,20,25ös között?????
Az LH-ból melyik a jobb?
A HCG-ből melyik a jobb?
HELPjavascript:emoticon(':!:')

KépKép
Kép
mucus75

A 10es mutatja ki a leghamarabb. Lh-hoz nem ertek. En gondolom abbol csak 1 fele letezik. Azt hiszem 150 ft 1 db teszt, de lehet h tevedek. -- Allitolag lesz meg havazast. TAVASZT AKAROK!!! A fiam ma olzan edes volt, bocsanatot kert, mert kiontott vmit. Eddig meg ilyet nem csinal. Na megyej csinalok egy kis padlizsankremet...
Vendég

itt szakad a hó

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Mucus! Megneztem, 125 ft/teszt + 400 ft pk. Nekem a barnazas mindig mensest jelentett, de teny es valo hogy van akinek emlekszik a szervezete es el kezd barnazgatni, verezgetni. En mindenesetre drukkolok neked!
Vendég

hajrááá

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Angie!
Köszi a választ.Az árat már tudom csak a számozással nem vagyok tisztában. :wink: Igen,Én is menszire gyanakszom bár nincs olyan érzésem. :?

Nitácska!
Édes vagy,hogy biztatsz.Legalább valaki bizakodik helyettem is. :wink: Én tavaly barnáztam,pozitív volt a tesztem és el is halt a bébim. :(

KépKép
Kép
mucus75

Sziasztok!

Melinda: Már ekkora, a hasad? Aranyos :lol: :lol:

Duna: Várjuk a teszt eredményét :D

Angie 34: Ne képzeld be magadnak a betegséget. Nem tesz jót :(

Szia Niki.

Többieknek is PUSSZ

Kép
kicsi80

sajna a tavaly januári babám is így ment el...rózsaszines-barnás folyás volt...hála most eddig minden ok...

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?