Új privát üzeneted érkezett!

LAPTETU 8) :lol: :lol: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok! Itt vagyok, bár lassan indulnom kell dodozoba!

Csucsu! feltétlen lecseréljük buszra!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ez nem is jutottt az eszembe, de majd este monodm is apácskának!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzsu! Ez hiányzott már töled! Mindig írtad a sok kis viccetMostmeg?? De látom kezdez ujra a régi lenni!!!

Brid! Milyen idő van kint Losban??? Milyen a szálloda??? Gratu a laptetühöz! Tom megint direkt volt! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Amugy nem tudom miért kell ilyen szigorú diétát kapnom, mert azért nem vagyok halálos beteg! De egy nap 1 kilo! Szóval én igy benne vagyok! Minden nap mérem magam az tény! Amugy szerintetek, ha valamin nincs feltüntetve a szénhidrát tartalom akkor valoszinű, hogy abban nincs is??? Mint pl a Norbi update1 rudi?? Én azon nem találom sem energiát sem kaloriát nem ír! Na akkor ílyenkor mi van???

Tegnap este fütöttünk be elösször a kandalloba! Igérem hozomám azokat a képeket! Nagyon kis hangulatos volt! Apa megrakta én meg meggyujtottam! Tök jó volt! És szépen füstölt a kémény is! Na megyek dodozni!

Sziasztok!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Nócika: Na akkro már élveztétek is a kandallót??
Hó de hangulatosak lesznek a téli estéitek. :)
Képet kérünk tényleg!!

Bridget: Lap alja és laptető is a Tiéd :) Hogy érzitek magatokat ??

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Küldök képeket, aztán írok!

Kép

Háttérben a fiam elfoglalta az ágyamat!

Kép

Rózsaszín kisruhák száradnak...

Pocak innen-onnan fényképezve:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
szakmarinekati

Bocsi, hogy nem jelentkeztem, de teltház volt a három gyerekkel, meg laptopom sem volt.

Tegnap betöltöttem a 35. hetet. Most hallottam, hogy a dokim a jövő héten lelép két hétre, hát tök jó. Most ki kell derítenem, hogy mi legyen hétfőn, mert terhesgondozásra kell mennem - elvileg hozzá - és meg kellett volna beszélni a gyógyszer abbahagyását, meg úgy mindent. Pl. meg akartam kérdezni, hogy akkor ugye hívhatom ha elindul a szülés? Mivel abbahagyom a gyógyszert a most is meglévő görcseim szerintem erősödni fognak.

A Leventével elment a nyákdugóm, néhány nap múlva meg a vizem, valami ilyesmire számítok most is. Ha a szabi alatt nem jön be szülni, akkor egy másik dokit meg kell kérnem, hadd szüljek nála. Mert a másik kettőnél nem fogok az tuti. Most épp ez idegesít. Nem tudom kibírom a 38. hét végéig, mert elvileg akkor jár le a két hét.

Egyébként jól vagyok, szokásos bajaim megvannak. Olyan gyenge vagyok mint a harmat. Jövő héten már fel kell kelnem erősödni, mert különben nem tudom megszülni a gyereket. 5m után izomlázam van.

A Levente másfél hétig volt itt, tegnap jött az apja és épp az előbb indultak haza Komáromba. Nem tudom, hogy mikor lesz megtartva a szülinapja, mert jövő hét kedden 4 éves lesz. Már amikor elhozta a Zoli fújni kellett az orrát, aztán szombat este 39,2 fokos láza lett. Azonnal kúp és hideg borogatás. Szegény nagyon sírt. Aztán másnap elvittük ügyeletre, nem írt semmi gyógyszert, mert vírus. Este újra 39,2 C-os láza lett, újra borogatni kellett. Kedden újra vittük orvoshoz, hogy nézze meg a torkát, és a szemét is, mert egyre pirodabb lett. Most kötőhártyagyulladása is van, kapott szemcseppet.

Annak örülök, hogy itt lett beteg, mert anyós nem tudom mit csinált volna vele. Szerintem éjjel észre se vette volna hogy lázas, mert nagyon mélyen alszik, nem veszi észre ha forgolódik a gyerek a láztól. Nagyon félek a lázgörcstől, mert a családban előfordult kétszer.

Nóci! Én a Meforalt (metformint tartalmaz) szedtem, bár cukros nem voltam, de a legújabb kutatások szerint azért nem volt rendesen peteérésem, mert az inzulinprobléma elcseszte a női nemi hormonokat. Fél évig szedtem, fogytam 5-6 kilót, és második próbálkozásra jött a baba. Remélem rendeződik a cukorproblémád!

Pendi! Minden oké apával? Nem emlékszem írtad-e!

Bridget! Jó lehet ennyit utazni a nagyvilágban (mégha a repülőút szar is), irigyellek. Remélem jól érzed magad! Majd küldj képet!

Mindenkinek üdv, most ennyit tudtam írni, majd jelentkezem!

Puszi!
Kati

Kép

Kép
szakmarinekati

Kati: De csini vagy:) Sajnálom a nagyfiad, hogy beteg lett de én most mindenkitől azt hallom, hoyg beteg a gyerek. Valóban virus van de hamar rendbe jön az biztos.
Kitartást neked hisz már csak kevés idő van hátra. a dokidat meg kérdezd meg hisz jobb lenne ha nála szülnél mégiscsak ő ismer téged. Ird meg mit intéztél a dokinál.
Néha kicsit próbálj sétálni , erősődni.
Kitartás:)

Kép
csucsu05

Csak gyors beugras

Noci
A norbis cuccok asszem jok...nezz utana a neten....la a kalappal.,hogy igy ratudod venni magad :shock: tenyleg minden elismeresem :wink:
Ezekszerint jol eszkabaltatok ossze a kandallot :lol: Ngyon ugyi apa...na meg te iiiis :)

Csucsu
Meslej ma te is ne csak minket beszeltess :lol: Clostit mikor kezded el nem rakx ciklus vonalzot :?: :roll:

Kata
Naaaa maaaaar 35.het :shock: na latod megy ez neked ngyon kis ugyi voltal,hogy igy tudtal vigyazni magatokra :wink: A dokid meg monnyon le :evil: Pont te nem mentel at mashoz mert hogy ilyenkor mar minek erre amikor te szulnel lassan o lep le :evil: Remelem azert a szulest elvallalja :roll: A rozsaszin rucik edik....izgulsz mar :?: :roll:

HIREK:
Apanak ma szoltak hetfotol mennie kell vissza Londonba :cry: 1honapra bar parom szerint talan tobb :( F@sza :twisted: Ugyhogy azon gondolkodik vgy innen megy vasarnap vgy hazajon es Tokyobol megy hetfon vgy kedden :roll: Tanal ez a jobb megoldas bar sokkal hosszabb de kell felvegyen meleg rucit meg kabatot mert az ugye nincs velunk ott meg hideg van :? meg tele vgyunk pakkokkal is en csak max 24kiloig vihetek :roll: Szal a kovetkezo pe-m is kilove :( Azert annyira nem keseredem el :roll: Gondolkodom,hogy hazamenjek 1hetre valamikor a kozepen es akkor apa atugrana a hetvegere M.orszagra :roll: Jol hangzik de a sulibol se ngyon hianyozhatok mar most is kihagytam 1hetet....bar ilyenkor ha elore szol az ember azokat a napokat lejarhatom majd utana :roll: (ugyanis ez ugye fizetos suli :? )Szal nem vgyok elkenodve addig sincs stressz....most se volt...pe-m lezajlott meg mielott taliztunk ugyhogy igy akkor szeretgetjuk meg egymast amikor epp akarjuk nem akkor amikor kell :roll: Ezugyben a koz honap is egesz nyugodt lesz ugyhogy a bebi project egyenlore ugy nez ki csak a Nov.27-ei pe-t kahhatjuk el ha nem marad tobb,mint egy honapig :roll: Vgy marad december :roll: Mondtam is neki,hogy nem lesz otthon a pe-kor :roll: Csak mosolygott :?

Na megyek pusszancs....jah az ido ngyon szeeeep 27fok van vgy 30 :shock: kurv@ jooooo....legyetek jok 8)
Pusszancs

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget: A 27-30fokot irigylem:)
na akor nálatokmost zajlik az élet. Folyamatos mozgásban vagytok. Akkor mi lesz hazajössz??
Vagy ezt még átrágod?
Szegény párodnak sem könnyű mindig mennie kell .
Bár inkább most menjen mintha megvan a baba .
Ma kezdem a clostit. :)
Azért nem írtam magamról mert itthon van a párom és nem igen tudok gépezni. Mindig valamit csinálunk itthon. MOst például megcsináltuk amit szerettünk volna. Anno mikor a házat levakolták utána jött a redőnyős aki 2-3 helyen megsértette a vakolatot. Mivel kaptunk javitásra szines vakolatot igy azt megcsináltuk még a hideg idő előtt. Na meg a belső párkányokat felraktuk és még a virágokat is behoztuk nehogy megfázzanak.
Utálom a telet és a hideget.
Mennyivel jobb lenne ha mindig 27-30fok lenne.

Jövök még ma csak most reggelit adok a kis csipet csapatomnak:)

Kép
csucsu05

Sziasztok! szép estét mindenkinek!

Brid! Az elismerést köszönöm! Tényleg! De hidd el nagyon nehéz! Söt kicsit talán fáradékonyabb és lehet kicsit hisztisebb is vagyok néha! De ha ez kell a MI boldogságunkhoz hát állok elébe! Már nem jöhet közbe semmi max 1-2 hónap amit utána jó gyorsan el is felejtek, mert az a kerserüség ami addig volt és még van is azt egy felhötlen boldogság fogja felváltani! Én tudom és érzem! Töletek tanultam, hogy Fő a bizalom!
Húúúú! Megint sok ezer kilométer????? Juj, de rossz! De az nem is volna olyan rossz, ha te is haza jönnél egy 7re, mert akkor talizhatnánk és talán most nyélbe is üthetnénk Pendivel a randit!!!! Gyere csak gyere csak haza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D 30 fok! Az igen!! Nálunk a háloban és a kis szobában van annyi vagy lehet még több is talán! Addig is vigyázzatok magatokra és használjatok ki minden eggyes eggyütt töltött percet!!!!

Kati! Milyen szép kis pocid van! És nem is olyan nagy! Talán igy azért könnyebb nem??? A dokid meg monnnnyyyooonnnn leeeeeeeeeeee! Ezt talán közölhette volna elöbb is, hogy szabira megy! és talán ajánhatott volna neked valakit! Mert azért a Te eseted azért mégsem oly egyszerű!
Én amugy a merckformin nevű bogyot szedem! A első héten napi 1szem ma vagyok a 2. hétnél és igy kezdem a napi 2 szemet és jövő 7 csütörtöktől meg napi 3 szem! Te hogy szedted?? Emlékszel még rá?? Me mig szedted a gyogyot addig a fél évig addig Ti nem is probálkoztatok?? Nekem azt mondta a dodo néni, hogy ezt még terehességem alatt is szedni kell majd! Na ettől azért félek, mert rá van írva, hogy terhes nők és szoptatás alatt tilos szedni! Na most mit csináljak?? Jó mi?!!! De a doki csak nem akar már rosszat!!!! :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
A kicsi fiadnak meg jobbulást!

Csucsu! Nem feledkeztem meg a képekről, csak még nem jutottam el odáig, de igérem! Meg ahoz az kell, hogy vagy Zsuzsu vagy Pendi ráérjen, mert sajnos nekem sincs a gépemen olyan program amivel tudnék ide nektek felrakni! De elküldöm nekik és ök felteszik nekem! Legalábbis megigérték! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pendi! Zsuzsu! Merre vagytok!!????? Hiányoztok ám nagyon!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok!

Kép

Bocsi, hogy megint nem voltam. Szolgálat előtt ugye nagy-takarítottam, és 2 napig elhúztam a dolgot. Tegnap meg annyira fáradt voltam, hogy mikor hazaértem rögtön lefeküdtem. Aztán meg délután amikor felébredtem, kimentem összegereblyéztem a leveleket, meg az udvart is.
Köszönöm mindenkinek, hogy szorított Apácskának. Sikerült a vizsgája. Sőt olyan jól, hogy kiemelték őket. Azt mondta neki az elnök, hogy szeretne itt rosszul lenni, mert akkor ők tuti megmentik. :) Szóval amennyire be volt rezelve szegénykém, olyan jól sikerült. Bár én tudom, hogy ő nagyon jó szakember. Minden elfogultság nélkül.
Most nagoyn sajnálom őt, mert ugye nem lett jó az eredménye. Az ép spermák száma csupán 10%, és most "kövezi" magát. Pedig hiába mondom, hogy majd végigszedi az anti-biotikumot, és utána rendben lesz, nem nyugszik meg. Tegnap megkapta a baci-tenyésztés eredményét is. Kiderült, hogy a 2. leggyakoribb baci támadta meg. Szóval ezt már ismerik, gyógyi van rá, és nem tudom miért aggódik annyira. Most már ott tartunk, hogy nem akar velem összebújni, mert ő bacis. Szóval már nem tudom mit tegyek vele. Depis lett. De majdcsak túl leszünk rajta. Aztán, ha kikezelték, irány Szeged. Nem várok tovább, megyek a dokimhoz, és kérek egy nevet tőle. Azt mondta segít.

Iszonyat idő van nálunk. Esik az eső, sötét van. Fúj a szél is. :(

Elkezdtem tüsszögni, meg fújni az orrom. Remélem nem leszek beteg. nem szeretem. Na de ki szereti...

Este megyek anyukámhoz körmözni. Rám fér, mert a takarításban oda lettek a körmeim.

Bridget
Milyen jó, hogy még onnan is bejelentkezel! :) Annnyira jó lehet neked! Most legalább megint együtt vagytok! És Amerikában!
A ruciról azért majd tegyél fel fotót, ha van.
[quote]U írta:j frizura szupi Cool Wink Apanak,hogy tetszett?
Köszike! :) Apácskának tetszett. Azt mondja, jobban kiemeli a kék szememet. Eddig csak poz. visszajelzést kaptam. :)
Gratu a laptetűhöz!
Te most szedsz még valami gyógyit? Vagy most hogy is állsz?
Apácskádat meg még egy hónapra "elveszik" tőled? ez nem igazság! Abból a két-három hétből jó sok lett.
Ez a babaprojekt meg jól elhúzódik. De kitartás! Új év, új esélyek! Apácskának meg úgy megerősödnek majd a kiskatonái, hogy sokkal nagyobb eséllyel indulnak majd!
Az időjárás miatt meg írigy-irigy!

Csucsu
A múltkor jól elüntél! Jó lett volna dumcsizni egyet, mert mi nem is nagyon szoktunk. Nem tudom miért.
A clostyból mennyit kell szedned? Vannak tüneteid?
Hú milyen kis szorgos hangyácskák vagytok! Egyszer festés, másszor vakolás! Nagyon ügyesek vagytok! milyen színű a házatok?

Nócika
A dokinál meg sajnálom, ami történt. Végül azért a lényeget elmondta. Lehet, hogy nem ilyen gyors, csak most sok volt a dolga. Mégy még hozzá? Beindult már a fogyás? mert az már azt jelenti, hogy kezd hatni a gyógyi.
[quote]M írta:ondjuk most Brid elküldhetné a bejáro nöét, mert most ugy sincs rá szüksége!!!!!

Na ezt az ötletedet csak támogatni tudom. :) :) Mire lemostam ajtót ablakot, szekrényt meg csempét, addigra kész is lettem. Őrület, hogy ilyen kis lakásban is mennyi felület van, amit takarítani kell. :) De már legalább ez az őszi nagytakarítás is megvan.
[quote]D írta:e ugy el vagyok havazva, hogy azt se tudom fiú vagyok - evagy lány
Hát szólj Apácskádnak, hogy segítsen megállapítani :) :) :) ;) ;)
[quote]E írta:gyébként apácskával felavattuk a Seátot
Na most irigy vagyok 2 ok miatt is. 1. nekünk nincs autónk. 2. Szívesen felavatnék én is Apácskával egy autót. Tini korom óta nem csináltam ilyet. Gondolom jót mulattatok magán a helyszínen is. :) :) És Csucsunak igaza van! :) vegyetek kisbuszt!!! :) :) :) Az elég magas! :) :)
Szerintem a Norbi Up-date dolgok nem tartalmaznak annyi szénhidrátot. Nincs fenn róla valami a neten? Nézz utána. Hátha....
Jajj de jó, hogy kész a kandalló! Biztosan nagyon szép lett. Milyen jó lesz majd a hideg téli estéken a kandalló előtt bort szürcsölgetni.... Ahhh máris kibújt belőlem a menthetetlen romantikus.... :) :)
Látom, tele vagy pozitív energiával! Ez nagyon jó! Csak így tovább! Párod segíti a fogyásodat? mármint olyanra gondolok, hogy gonosz módon ugye nem áll neki sült szalonnát enni előtted? :)
Drágám! a képeket meg küld el emailen, és átformázom!

Kata
Most már nem sokára meg fog születni a babád!
Micsoda pocak-kép. :) Most már nagyon csini vagy! :)
Azok a kis rucik, meg nagyon cukik! Milyen jó nézni, hogy már ott lógnak, és várják a picurkát. :)
Az nagyon rossz, ha a dokid pont nem lesz. De majdcsak lesz. Mit mondott? Hívhatod?
Levente hogy van? Jól elkapta azt a fránya vírust! De fura, hogy ilyenkor nem írnak gyógyszert. Miért? A vírusokra nem kell?????? A lázgörcsök úgy tudom, hogy csak az 1-2 évesekre veszélyesek. Levente meg már nagyobb fiú.
Apával nincs minden rendben, fenn leírtam.

Zsu
Jók a viccek! Nem sokat jössz! Hiányzol ám!! Már skype-n sem látlak! Jó lenne már dumcsizni egy jót!
Vendég

Sziasztok csajszikáim!!!!

Én szerdán szakmai napon voltam, aztán barátosnémmal elmentünk turkálni. Hát egyszerűen fantasztikus volt!!!!!! Vettem két nadrágot, egy kötött kardigánt és tudom, nem vagyok normális, de gyerekrucikat is :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Nem tudtam ellenállni neki :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Hét darab kis rucikát vettem.... ja és mindezekért fizettem 4500 Ft-t :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tegnap meg takarítottam, mostam, játszottam keresztfiammal, UPC-s szerelőt vártam, tököt sütöttem, vasaltam és hipp hopp itthon is volt párocskám :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

KAti!
Nagyon jól nézel ki!!!!!!
Ragyogsz a képen!!!!!
És nagyon szép pocid van :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Tudom mit felejtettem el! :oops: :oops: :oops: :oops:

Bridget!
Nehézségekbe ütközött a kézbesítés, látod, akadályokba ütköztem! :) :) :) Látszik a képen is. :) :)
De azért nagyon boldog névnapot kívánok!!
Ne haragudj, már a múltkor is akartam, de elfelejtettem. :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Vendég

szia Zsu!
Hogy vagy Szívem?
Vendég

Óóóó hát nem jól raktam fel a képet!

Bridget!

Kép
Vendég

Drága Bridg!!!!!

Utólag is nagyon boldog névnapot kívánok!!!!

Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Pendi: Igen mindig elfelejtek belépnia skypre. Igérem igyekszek belépni , hogy tudjunk csacsogni. Az igazság, hogy msn-en mindig bent vagyok azt szoktam használni.
Igen szorgosak voltunk nagyon. A házunk milyne szinű lehet ha szeretjük a szineket?? -Sötét mályva szinű:)
nekünk nagyon tetszik.
Terakottát akartunk de végül ez lett belőle. Az igazság, hoyg minden ház sárga vagy narancs szinű. Ezért én azt nem akartam. fehéret sem meg krém szint se.
Kék házuk a kisebbségnek szokott lenni. A zöld sem tetszik igy választottuk a mályvát:)
A clostit a 2. napja szedem kicsit néha megszédülök tőlle. És sokat pisilek más nincs tőle.

Nócika: itt olyna szar idő van, hoyg eszembe jutott nektek most milyne jó:) Kandalló mellet lehet melegedni:)

Kép
csucsu05

Nócika!
Tényleg, hogy álltok a knadalolóval????

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Beszéltem a dokival ma, tegnap ki volt kapcsolva délután. Mondtam neki, hogy betöltöm a 36. hetet hogyan szedjem a gyógyszert. Aszt mondta a 36. után szépen hagyjam abba. Aztán kérdeztem, hogy meddig nem lesz, mert szeretnék vele szülni. Azt mondta, hogy 22-étől már elérhető. Ennyit beszéltem vele. Pont kedden 21-én leszek 36, másnaptól már csökkentem a gyógyszert, aznap már lesz szerencsére. Már csak 5 napot kell kibírnom egyben, aztán már jöhet ha nagyon akar. Remélem azért még benn marad mondjuk a 37-ig. De már mindegy, örülök, hogy eddig egyben maradtunk. Jövő héttől elkezdek többet sétálni.

Nóci! A Merckformin is ugyanaz mint a Meforal, metformint tartalmaz. Nekem nem volt még baj a cukrommal, de az inzulinnal igen. Te már eggyel rosszabb "eset" vagy, mert a magasabb cukor csökkent inzulintermelésre utal.

A metformin hatóanyag segíti a szervezetedben termelődő inzulin minél jobb felvételét, mekönnyíti a sejteknek a munkáját, hogy fel tudják venni az inzulint. Mindenképpen olvasd el a www.pco-szindroma.hu oldalt, nagyon sok neked fontos információt találsz rajta!!!!
Diétás tanácsadás is van, és olvashatsz arról, hogy a terhességben semmilyen problémát nem okoz a gyógyszer. Sőt muszály lesz szedned, hogy nehogy még rosszabbodjon a cukorbetegség.
Én a 11. hétig szedtem, mivel a vetélés megakadályozásában is segít. De mivel a cukrom jó volt, a dokim abbahagyatta velem. Viszont nagyon sok lány szedi, olvasgasd a PCO szindromás topikot itt a Fogamzáson belül. Én ott okosodtam.

Azért nem próbálkoztunk hat hónapig, mert amikor visszamentem dolgozni, úgy terveztem, hogy mindenképpen lehúzok egy évet, addig megpróbálom magam kezeltetni, aztán utána próbálkozunk. Márciustól dolgoztam, szeptembertől szedtem a gyógyszert, majd januártól próbálkoztunk. Februárban sikerült.
De te nyugodtan próbálkozhatsz mellette.

A gyógyszerrel vigyázz, mert a szervezet nehezen szokik hozzá. De ez változó. Én először féllel kezdtem, aztán egyet, kettőt. Igazából nekem kettőt kellett szedtem (2x500 mg), de volt, hogy kicsit feljebb emeltem, de nem nagyon bírtam. (étványtalanság, hasmenés, szédülés a mellékhatása).

Pendi!
Sajnálom, hogy rossz lett apa eredménye. De majd a bogyó meggyógyítja. Azért kérdezzetek utána, mikortól lehet próbálkozni, mert én úgy tudom, hogy a spermiumok létrejötte 90 nap kell, tehát a gyógyulástól számítva 90 nap kell egy jobb eredmény produkálásához.
Barátnőm férje fél évi antibogyót szedett, mire egy baciból kikezelték. Egyszerre baba lett utána.

A Levente már jól van, ma Komáromba elvitte az apja dokihoz, a szeme rendben van, nem kell szemcsepp, csak a köptetőt kell még szednie néhány napig.
A lázgörcs nem csak a piciket veszélyezteti, hanem mindenkit. Valaki már alacsonyabb hő esetén is begörcsöl, valaki meg a nagyon magastól sem. Sose lehet tudni!!!!!! Ezért kell nagyon figyelni éjjel is, mert kb. fél óra alatt fennt van a lázuk 37-ről 39-en.

Kuzsanna! Köszi! Aranyos vagy! Nem baj ha vettél ruhát, majd nézd meg őket többször és képzeld bele a kisbabádat, aki nemsokára benn lesz. Állítólag a vizualizálás nagyon fontos!!!! Én is arra gondoltam folyamatosan, hogy majd tologatom a babakocsiban az egészséges gyereket.

Bridget! Boldog névnapot kívánok én is!!!!! Remélem nemsokára épségben otthon leszel!!!

Csucsu!
Neked is köszi! Remélem a Closty segít neked. Én sajnos meg sem éreztem a Clostyt, arra nem is reagáltam. A Kislányoddal spontán babásodtál? UH-on nézik a hatását?

Sziasztok! Kati

Kép

Kép
szakmarinekati

Kati: a kislányommal első hónapban első alkalommal már sikerült:) és spontán.
Azért tudom, hogy első alkalommal mert pont az Anyóséknál laktunk és abban a hónapban egy alkalom volt csak amikor éppen együtt voltunk. A nappali volt amiénk és az ebédlőből is meg a konyhából is mindenki átment rajtunk. Igy átjáró ház volt. Szóval ő első alkalmas bébi:)
A dokim azt mondta lehet a szülés óta borult fel a szervezetem .
Mert én előtte 50kiló voltam ruhástul is. Most meg áááá sok.
Szóval a hormonok kicsit megbolondultak.

Tök jó, hoyg a dokid már akkor lesz igy semmi akadály nem lesz:)
Azért tényleg amig lehet húzzátok azidőt mert minnél tovább van bent a picur annál jobb:)

Kép
csucsu05

Sziasztok csajszikák!!!!

Lányok! Igen-igen! Lehet böven írígykedni! A kandalló fantasztikus! Én is be tudom gyujtani meg rakrni, de még kitakarítani hál istennek nem volt szerencsém! Az apa dolga!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: szoval egyszoval kasa!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D

Kati! Köszönöm a bő leírást és el fogom olvasni az oldalakat amiket ajánlottál! Sajna nálam se hasmenés sem étvágytalanság nincs! Most biztos morbid vagyok de vasárnap ota tegnap voltam nagy wc-n, de az is kinkeservesen! Pedig most mennek a rostok ezerrel! Étvágytalanság?????? ÁÁÁÁÁ azt nem ismerem, csak azt, hogy türtöztetés!! De az elég jól megy! Nem eszem nyalámságokat csak ami diabetikus! A kilok el kezdtek szépen menni lefelé! Köszönöm neked a sok jó tippet és leírást!!!

Pendi! Drágám! A gyogyo teszi szépen hatását! Mennek a kilok! Apácskának meg sok-sok kitartást kívánok! És a gyogyoknak köszönhetöen hipp-hopp meggyogyul és kezdöthet a családalapitás!
Az autot ne irigyeld mert csak a kényelmünket szolgálja! Na jó! Nagyon szeretjük is meg minden, csak tudod hitelre van és most, hogy van a válság kivi leszek mekkora lesz a következő havi részlet! most 38 és 40 körül szokott lenni! Most tippelek kb 43-45- re! Ne legyen igazam, de tartok tőle!!!!!!!
Ja és apácskádnak meg hatalmas gratu a szép és kiemelkedő vizsgájához!!!! :D :D :D :D

Zsuzsu! A kandalló szupi és szép! A vásárláshoz meg gratu! Egyszer már tényleg össze kéne hoznunk valamiféle csajos napot! Van kedved hozzá????? De szerintem csak novemberben!

Csajok amugy a hétfői súlyom 81,9 a mai pedig 79,9!!! Ez kerek 2 kg! Én örülök mint a majom a farkának!!!!

Csucsu! Hála a magassagásnak most itt is hideg van! Nem gondoltam volna, hogy én ennek igy fogok valaha is örülni! Olyan szép a lángja! Szinte leírhatatlan! Tudod mit?? Ha van kedvetek akkor egyszer eljöhetttek ötletet meríteni, mert nagyon ugy tünik, hogy az ytong tökéletes! Szal, ha gondolod várunk szeretettel! :D

Kép

Kép

Kép
nócika

Nincs sok idom irni foleg mindenkihez szemelyesen :roll: Majd otthonrol visszaolvasok es valaszolok :wink:

Apa etelmergezest kapott ugyhogy tegnap a nagy vasarlasbol semmi sem lett :roll: :( Szegenykem igy szenvedni meg sosem lattam :? :roll: Ma is kivolt a gyomra eleg szepen este tegnap meg meg gyogyszer utan futkostam a varosban...ma mar azert jobban van kicsit evett is na meg ki is mozdultunk de meg kivan agyomra :? :roll: Bapakoltunk mar es holnap reggel indulunk :shock: Az itt szombat es vasarnap Tokyoidoben erunk haza :shock: Itt most este 10ora van mikor ezt irom...megyunk csucsuzni...es majd vasarnap jelentkezem bar csomo tanulnivalom van meg :oops: :roll: :? es apa hetfon utazik tovabb na meg sulim is van ugyhogy inkabb hetfon :wink:

Addig is mindenki legyen jo es szep hetveget :!: 8)

Egy pár méltó szülői viszontválasz:
"Fia az órán szőlőt evett."
"Kedves tanárnő, október van, mit egyen a gyerek, banánt?"

"Kedves szülő, tájékoztatom, hogy Péter az étkezdében többször is kézzel evett evőeszköz helyett."
"Köszönöm a tájékoztatást, már tanul lábbal is."

"A fia túl sokat foglalkozik a lányokkal."
"Tanárnő, kövezzen meg, de én ennek inkább örülök!"

"Jancsika rendszeresen nem issza meg az iskolatejet."
"Kivégzéséről gondoskodom."

"Fia az órán állandóan beszél!"
"Szerintem az anyjától tanulta. Mindkettőnek ellátom a baját!"

"Értesítem a T. szülőket, hogy fiúk történelemkönyve lapokból áll."
"Ellenőriztük, valóban."

"Katika nem tud olvasni!"
"Ha tudna, nem járatnám iskolába."

"T. Szülő! Leánya irodalomórán vihogott."
"Megdorgáltam. Akkor is vihogott."

"T. szülő, fia órán neveletlenül beszélt. Figyelmeztetem.."
Szülői válasz: "Engem?"

"Megkérném önöket, hogy ismertessék meg gyerekükkel a kulturált vécéhasználat alapjait!"
Szülői válasz: "Laci szerint ezt ön neki kevésbé cizelláltan mondta: "Ne szarj az ülőkére, te hülye!"
Ez kulturált viselkedés???"

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget: Javulást a párodnak. Azért páros most egy örökmozgó lett hisz folyamatosan úton van.
nagyon jók a szülői válaszok:)
Jót derültem rajtuk:)

Nócika: Köszönöm a meghívást vigyázz mert szavadon foglak:)

Kép
csucsu05

Csucsu

Kép

Nagyon boldog születésnapot kívánok Neked!
Az új évszám, hozza meg neked azt, amire vágysz! Fújd el a gyertyát, és kívánj! Biztos vagyok benne, hogy teljesülni fog!!!!!
Vendég

Tegnap voltam anyukámnál, kilakkozta a körmeimet, a mai bulihoz. Jövő héten építünk is, mert már eléggé brutálul néz ki.

Csucsu
Megvan a skype címed, remélem egyszer összehozzuk már végre azt a csacsogást. :)
A házatok színe biztosan jó, mert én is szeretem a mályvát. Nekünk a fürdőszoba mályva színű, keverve világos mályvával. Nagyon szép lett. A házunk kívülről terakotta és sárga . Az ablakok keretei pedig bordós színű nem tudom elmondani milyen színek, mert már olyan sokféle van, de végül nem lett rossz. Tudod nekünk az építő festette be. Társas házban lakunk.
A closty pisilős mellékhatását nem ismerem. Nekm ilyen nem volt. Bár annak annyi mellékhatása van, hogy számon sem lehet tartani. Nem véletlenül nem lehet sokáig szedni. Remélem ennyiben ki is merül a rossz hatása.
Közben nézik majd, hogy lesz -e megfelelő pé-d? uh-gal, vagy vérvétellel?

Kata
Nagyon büszke vagyok rád! Nehéz időszak van mögötted. Remélem azért a dokid bevállal még szabi alatt is. Nagyon rossz lehet idegen dokival. Ezt az 5 napot meg már kibírhatnátok tényleg. De szerintem kibírjátok. azért a sétával vigyázz, nehogy túlerőltesd magad. Csak mindig egy kicsivel többet sétálj.
Apa majd jövő héten megy konzultálni a dokival. Akkor megmondják neki, hogy mi van. Remélem azért nem húzodik el fél évig ez az egész. Márcsak azért is, mert mi ugye aláírtuk a szoc-polt. és már csak másfél évünk van, hogy megszülessen az első babánk.

Nóci
Nem lehet könnyű betartani a diétát. Hogy megy? Kitartást!
Mindig amikor elgyengülsz, az jusson eszedbe, hpgy a babáért csinálod. Meg, ha úgy érzed, hogy nem is baj, hogy lemegy egy-két kiló....
A kölcsönökről meg ne is beszéljünk. nekünk szerencsére forint alapú a lakáskölcsön, de a családunkban, és a baráti körben is nagy a baj. Van ahol az 50.000, 70.000 lett. Szóval szörnyű. tényleg most áldjuk magunkat, hogy akkor inkább bevállaltuk a forintosat. Nekünk is havi 56 a lakás, és a havi 20.000 az nagyon sok lenne. Mi nem bírnánk.
Azért remélem jövőre sikerül egy autót vennünk. Néha jobb lenne, mint buszozni.

Bridget
Jó, hogy jelentkeztél. Az viszont nem, hogy párod rosszul van. Sajnálom! Már nagyon hiányzol. Fura, hogy nem "veled kelünk". Mármint nem írsz (nekünk) korán reggel.
Azok a szülői beszólások nagyon jók!!! :) :) :)
Várunk mielőbb a teljes beszámolóval.

Zsu
Te most melózol biztosan. Azért gyere, amint tudsz!

Most megyek futni, meg majd főzni.
este szülinapi buliba megyünk. Végre már egy kicsit kimozdulunk.

SZép napot mindenkinek!
Vendég

Pendi: Köszönöm szépen. De honnan tudtad te lány??
Meglepődtem köszönöm tényleg.
Elfújtam a gyertyát és kivántam:)
Szerintem sejted is , hogy mit:)

Amúgy nekünk a fürdőszobánk is mályva:)
A teracotta házat meg irigylem én is azt szerettem volna de ez lett belőle ami nem baj mert ez is szép.
Csak az ikerfelünkkel meg kellet , hoyg egyezzünk és ők rószaszint akartak alapból.. Igy mi engedtünk a teracottából ők a rózsaszinből és igy lett sötét mályva. Amúgy én választottam ki a szint ami jó döntés volt .
Az ikerfelünknek annyira nincs izlésük, hoyg csak na.
Nekik a belső szinek hihetetlen csúnyák.
Minden szoba kikerics sárga.Pont az a szin ami csúnya. Mert sárgából is nagyon sok szép árnyalat van de az ővék pont nem az hanem ami bántja a szemet. Mindenhez zölt a legolcsóbb 800Ft os kő ami ilyen márványos fajta de az ócska fajtából mint a kórházakban. Emellé feket bútor arany diszitésű foganytúkkal zöld fehér konyhabútor.
De minden a gagyiból. Na most el lehet képzelni az amerikai konyhás nappali milyen lehet.

Na szóval ahoz hogy egy ház lakás szép legyen izlés is kell. Nem csak a pénzen múllik de ők valahogy extra brutál izléstelenek.

AMúgy ma mondta pont az ikerfelünk , hogy tegnap este megszületett a lányuk. Hát várhatott volna máig akkro eg ynapon születtünk volna. :) Szóval az utcánk bővült eg ybabával:) Igaz itt sok baba van Szabina a legidősebb gyerek a maga közel 3évével.

Kép
csucsu05

Csucsu

[quote]K írta:öszönöm szépen. De honnan tudtad te lány??

jelentették a kémeim. :) :) :)
Na jó, ez olyan közhelyes. :) :) :) az iwiwen láttam meg még tegnap, amikor az ünnepnaposokat szemezgettem. :) :)
Örülök, hogy megleptelek vele! :) :) Így legalább igazi volt a meglepetés. :) :)
Otthon volt meglepi? Apácskád felköszöntött?

Húú hallod, még olvasni is szörnyű, hogy milyen színek vannak az ikerháznál. Nem igazán bírnám, ha papagáj színű lenne a lakásunk.
A babához meg gratu nekik!
Vendég

Meg jooo hogy indulas elott bekukkantottam :lol:

Csucsu
Happy Bday 4 U :!: :lol:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jah es jelentem itt meg csak szombat reggel van 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget: Köszönöm drága vagy te is:)

Kép
csucsu05

Sziasztok Csajocskák!

Jelentem a kandallót ma Én gyujtottam be és Én raktam meg!!!!!! Szal már vágom, hogy mit és hogyan kell!!!! Apácskának, ha a télen messze kell mennie dodozni akkor sem fagyok meg!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Csucsu! Hát neked hatalmas puszi! És Istenke éltessen még legalább 5x ennyi évig! Szoval Boldog születésnapot!!!!!
És ha bármikor csak egy kis kiruccanásra vágytok akkor hajrá! Szoljatok és gyertek!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Pendi! Hát hidd el nem is olyan vészes! Csak tudod mikor borzasztó??? Mikor eszünk együtt tök mindegy kivel akár a munkahelyemen vagy itthon párommal vagy anyumékkal akkor az a rossz, hogy nekem madárnyi az adagom Ők meg annyit esznek amennyi jól esik nekik! Na és én hamar abba hagyom, mert ugye hamarabb elfogy az enyim , mert madárka az adagom, mert kb 10dkg amit ehetek 1 evésre és látom, hogy Ők még esznek és én is ennék, de nem lehet! Na és mig Ők esznek addig én is ennék, de miután Ők is befejezik akkor hirtelen elkap egy ilyen teltség érzés és olykor azt kérdem magamtól, hogy én mért ettem olyan sokat! Pedig nem! És eltellik az a 2 óra és ujra ennem kell, de nem csak azért mert tudom, hogy idő van és az orvos mondta, hogy 2 óránként ennem kell, hanem azért mert akkor tényleg éhes vagyok!
Húúúúúú na remélem elég értelmesen sikerült leírnom! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
És hát persze! A babáért mindent!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Brid! O szegény apácskád!! Sajnálom! Jobbulást neki! Mit evett ami miatt ételmérgezést kapott??? Csóri! És te hogy vagy???? Jó utat hazáig!!! Vigyázz magadra!!! :D :D :D :D :D

Csajok! Én ma 78 kg-ot mértem magamon! Szoval tegnap ota még 1 kilo!!!!! :D :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika

Nócika: hajrá kilók. :) Ügyes vagy:) De pontosan milyen diéta ez?

Kép
csucsu05

Drága Csucsu! Ez nem diéta. Ez a cukorbajomra kapott gyogyo és a rendszeres és mértékkel való evés titka! Napi 180g szénhidrát és tuti fogyás!!! Mert csak ennyit ehetek egy nap és fehérbúzalisztből készült ételeket sem fogyaszthatok! Nos ennyi a titok! Eleinte elég nehéz, de ugy érzem meg lehet szokni, ha van akarat erőd! Bár nekem a baba miatt nagyon sok az erőm! Meg a párom is a család is és a kollégák is sokat segítenek! Például mindenki olyan szépen és ügyesen tudja kimondani azt a szót, Hogy TILOS! Szal e hallatán nem eszem meg azt amit igazán szeretnék!!!! :wink: De eljön még az Én időm! Csodaszép nádszálkisasszony nem leszek, de egy csinos nő az igen! És hamarosan egy csodaszép kismami! :D :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika

Nócika: nekem a doki ajánlotta, hoyga fehér lisztet hanyagoljam na meg a cukrot. Igyekszek is mert a kávét édesitővel iszom nem iszok édes üditőket csak vizet. nem eszek édességet.
Viszont te honnan tudod , hogy mennyi CH van a kajákban? Van neked valami táblázatod?
Ha igen nem küldöd el nekem?

Kép
csucsu05

Szia Csucsu! De nagyon szívesen elküldöm a táblázatot, csak nincs szkennem itthon! De ha adsz priviben egy levelezési címet akkor nagyon szívesen lefénymásolom és akkor elküldöm borítékban! Egyébként nekem ezt a kis füzetet a diabéteszes doki adta! Nekem bevált, bár igaz, hogy 2 napig olvastam aztzán onnantól nem is nagyon néztem bele! De én neked nagyon szívesen elküldöm! Oksi???

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok!

Na végre kikecmeregtünk a hálóból. :) :) a tegnapi szülinapi buli jól sikerült. Régen nevettem ennyit. Igaz, nem tartott hajnalig, de jó volt. Elfogyott egy jó pár üveg bor, meg sör. Én is jó sok bort megittam. Biztosan volt vagy 4-5 pohárral. Most olyan vagyok, mintha kimostak volna. :) :) :) Apácska másnapos, ő egy kicsit többet ivott, mint szokott. :) :) De minek iszik az, aki nem bírja?? :) :)

Nócika
Drágám! Kitartás! Nagyon ügyesen csinálod! Két cél lebegjen a szemed előtt. Az egyik és legfontosabb a baba - ugyebár. A másik, hogy leadsz pár felesleges kilót. Aztán ha vége, teljes erővel a baba projekt. :) :)
A kandallóhoz meg már ilyen gyorsan profi lettél? De jó lehet ülni előtte. :)

Bridget!
Te már otthon vagy? Kipihented magad? Hogy vagy? Milyen volt az utad? gyere és írj!

Csucsu
Miyen volt az ünneped? Volt meglepi? nem írtad meg! Pedig kivi vagyok ám! Apácskád felköszöntött?

Zsu
Merre vagy már megint?

Kata
Hogy vagytok? Minden ok?
Vendég

Nócika: köszönöm szépen ha elküldöd. Igérem ha szeretnéd vissza küldöm ha átolvastam.
Bár lehet ez a füzet a neten is fent van.

Pendi: Most meglepi nem igen volt. A házunk kész lett nem kértem semmit. Éppen eleget költöttünk mostanában.
KAptam virágot meg apróságokat.
És természetesen a kistesót kértem. Ma vagyok a 6. napon tehát nemsokára jön a PÉ. Kicsit a szülinapi ajándék tolódik de sebaj:)
Na meg itthoni ünnepi ebéd volt. Szépen megteritettünk és tettünk gyertyát is az asztalra.
Más nekem ajándék nem is igen kell.

Kép
csucsu05

Csak gyorsban mert mar apa itt szuszog mellettem...hazaertunk epsegben beszamolo max holnap lesz :oops: :roll: mar mostam 3szor aztan reggel pakol megint es megy Londonba :( Piri meg jon holnap ugy nez ki :twisted: Ugyhogy lassan megyek a 3.napi vervetelre 8) Suliba nincs kedvem menni mert marha faradt vgyok es meg a holnapi nap se lesz leanyalom :? :roll: Szal lehet kihagyom holnap :oops: :wink: :twisted: :oops: Mindenkinek koszonom igy utolagosan is a koszontoket :oops: :lol: :wink:

Noci
Jah laptetot loptam megint de sebaj...ti annelkul is bebabasodtok :wink: A kilokhoz gratula :wink: erzem az irasaidbol ,hogy ngyon elszant vgy :twisted: es ez jo :!: Apa ugy nez ki halat evett amivel etelmergezest kapott :twisted: Ugyanis minden masbol valaki evett :roll: (6-an voltunk vacsizni)

Pendi
Hoggyne jonnek :lol: Mindenhonnan es mindenfelekepp :wink: A rucirol meg mindenrol lesz majd foto csak idom nincs egyenlore :? :roll: :oops: sorry :roll: Orulok,hogy mindenkinek tetszik a hajad :lol: Laptetum loptam :lol: :oops: :oops: :lol: Semmi gyogyit nem szedek tod az utazas miatt ugy volt majd most de megse mert apa nem lesz itthon...ugy meg felesleges :? :roll: De holnap megjon piri es megyek tod az uj dokihoz ahol is 3.napi vervetel es meg a hiv meg hepatitis meg ilyenek aztan megyek 10.nap egeszen peteeresig aztan meg a 21.napi vervetel :wink: Szal a honapomat vegigkoveti :roll: Aztan majd mond valamit :roll: Egyenlore itt tartunk :? :roll: Apacskat jah elveszik megint ugy 1honapra :twisted: Hat csorikam ott volt ugye 2hetet aztan kimentunk amcsiba 10nap ma hazajottunk holnap mar megy vissza es 1honapra :? Gondolhatod :x :( De hat ez van... :roll: A tolodas miatt meg nem aggodom mert azt szeretnem ha a doki rendbetenne...hisz mi hiaba vgyunk egyutt ha valami nem klappol...marpedig honapok ota jokor vgyunk egyutt...szal elobb gyogyitsanak meg aztan jon a baba is 8) Nem aggodom sooot bizakodok mert most mar a kapuban allok es csak a dokinak kell az ajto kulcsat a kezembeadja es mar bent is leszek :wink: erted... :D

Csucsu
Nem is mindig a nagy ajandek a lenyeg...ertem en mirol beszelsz...parom is mindig annyi mindent vesz nekem es mikor visszajottem nem vett kifejezett szulinapi ajit meg mar akkor 2hete el is mult szal vagom en mert amugy meg mindig jon ez meg az...a virag viszont lenyeges mert akkor most nem felejtette el :!: :wink: :lol:

Zsu
Kocce neked is draga merre vgy?hova tunsz te allandoan :?: :twisted: :roll: :lol: Sutyiban majd csak jossz itt a csikos teszteddel :lol: :lol: :lol: :lol: Ugy legyen :wink: UPC-s szerelo minek ment?Csak nem a netet kottettetek be :?: :idea:

Kata
Mindennapos beszamolot kerunk csak annyit,hogy meg 2in1 vgy valami :lol: Csak,hogy tudjuk mikor izguljunk 8) :lol:

Es meg1szer koszi mindenkinek!!!
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Csucsu drágám! Én lefénymásolom neked és nem kell visszaküldeni sem! Rendben??

Brid! örülök, hogy rendben megérkeztetek! Pihizz sokat! Holnap várjuk a beszámolót!

Van itt azért még valaki??

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok!!!

Van még valaki?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kati!
Teljesen elképzeltem már, hogy milyen is lesz a pici babám majd a rucikban. És a szobáját is berendeztem már, és babakocsit is kinéztem neki :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hihetetlen, hogy eddig egyben maradtál.... kitartást a végéig!!!!!

Bridg!
Javulást párodnak!!!!!
Szegénykém biztos nem így képzelte az utolsó napokat :shock: :shock: :shock: :shock:
A UPC-s srác hozott egy digitális modemet, amin keresztül 60 csatornával többet nézhetünk:-)

Pendi!
Szombaton nem dolgoztam. Hajnali 1.45-től fent voltam úgy négyig. Aztán amikor elszundítottam volna, arra riadtam, hogy apa vacog, mint a nyárfalevél. Belázasodott. Szóval ülőfürdő, lázcsillapító, Neo-Citrán.... aztán végre siekrült elaludni valamikor fél hat körül és fél kilenckor keltem. aztán kicsit tanultam, ebédet csináltam és lefeküdtem alaudni. szegény apa egész nap aludt.
Ma meg dogát írtam, elmentünk a cukiba sütiért (ami iszonyatos gej lett és nem is tudtam megenni).

Nektek milyen volt a buli????

Csucsu!
Itt is boldog szülinapot kívánok neked!!!!
Hát így, ahogy leírtad, tényleg nincs valami jó ízlésük :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Nócika!
NAgyon ügyesen fogysz!!!!! Csak így tovább!!!!! :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Szia Zsuzsu! Jobbulást apácskának! Ez a fránya influenzák! Olyan hamar ledöntik az embert a lábukról!
Köszönöm neked is a biztatást jól esik csak ma annyira ettem volna valami fini sütit, hogy csak na! És ráadásul egy jó kis francia krémest vagy egy gesztenye pürét!! Nyaminyami nyami

Kép

Kép

Kép
nócika

Nócika: köszi: Váradyné Szűcs Erika 2314-Halásztelek, Iskola u.112/B.
Ezer köszönet érte:)

Kép
csucsu05

Nócika!
Hát sajna nem influenza, hanem túlhajszolta magát. Ez nála elő szokott fordulni és a szervezete így reagál rá... már semmi baja sincs szerencsére.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Bridget: Én hülye liba most vettem észre , hoyg irtál. Szerencsésen haza érkeztetek akkor.
Pihenk holnap ne menj suliba aztán majd kérjünk a teljes beszámolot miylen volt a pároddal aviszont látás.
Addig is millió puszi.

Kép
csucsu05

ZSu
-Apacskanak azert kuldok egy jobbulast a vegen de irgu-burgum neki,hogy ennyit melozik :twisted: Mosd meg neki nem japanban van ahol szetdogozzak az eszuket :twisted: :lol: :lol:
-Meg 50csatorna :?: :shock: Na akkor meg ritkabban fogunk latni :roll: :oops: :(
-Mar kesz a babaszoba :?: :shock: wow latom te mar ngyon berendezkedtel bebire :lol: Latom nemreg volt pe-d...elkaptatok :?: Mi az a sok c a gorbeden :?: :roll: Meg mindig clostizol :?: :shock: es mik azok az E-k?
-Na es akkor ez apocadnak:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Na szal mikor potyogtem nektek akkor apa itt szuszogott mar pedig csak 10ora korul volt :? :roll: Ugyhogy mentem en is...erre hajnal 3-kor kimegy apa wc-re bejon...aszonygya nekem fentvgy?Mondom nem alszom :twisted: Aszongya nem rakom fel a szememre az alvokas izet...mondom nem miert raknam fel alszom :twisted: Erre mert,hogy o pakolni akar kicsit....mondom miii :shock: hajnal 3 van :x na aztan jol felebresztett igy most itt vgyok o meg nem pakol hanem itt nezi mit irok :? :twisted: :lol:

Es azt is mondta mennem kell suliba :roll: :? :oops: :evil:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridg drága!
Köszönöm, átadom apának.... mondtam is neki, hogy ha már így kikészült, jövő hónapban nincs semmi plusz meló, mert megverem :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Az E betűk a tojásfehérjét jelentik.
A cikkcakk meg, hogy nem mértem a legutóbbi óta.... csak ma reggel.

Jó sulit neked!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kép

Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kép