Sziasztok!
Bocsi, hogy megint nem voltam. Szolgálat előtt ugye nagy-takarítottam, és 2 napig elhúztam a dolgot. Tegnap meg annyira fáradt voltam, hogy mikor hazaértem rögtön lefeküdtem. Aztán meg délután amikor felébredtem, kimentem összegereblyéztem a leveleket, meg az udvart is.
Köszönöm mindenkinek, hogy szorított Apácskának. Sikerült a vizsgája. Sőt olyan jól, hogy kiemelték őket. Azt mondta neki az elnök, hogy szeretne itt rosszul lenni, mert akkor ők tuti megmentik.
Szóval amennyire be volt rezelve szegénykém, olyan jól sikerült. Bár én tudom, hogy ő nagyon jó szakember. Minden elfogultság nélkül.
Most nagoyn sajnálom őt, mert ugye nem lett jó az eredménye. Az ép spermák száma csupán 10%, és most "kövezi" magát. Pedig hiába mondom, hogy majd végigszedi az anti-biotikumot, és utána rendben lesz, nem nyugszik meg. Tegnap megkapta a baci-tenyésztés eredményét is. Kiderült, hogy a 2. leggyakoribb baci támadta meg. Szóval ezt már ismerik, gyógyi van rá, és nem tudom miért aggódik annyira. Most már ott tartunk, hogy nem akar velem összebújni, mert ő bacis. Szóval már nem tudom mit tegyek vele. Depis lett. De majdcsak túl leszünk rajta. Aztán, ha kikezelték, irány Szeged. Nem várok tovább, megyek a dokimhoz, és kérek egy nevet tőle. Azt mondta segít.
Iszonyat idő van nálunk. Esik az eső, sötét van. Fúj a szél is.
Elkezdtem tüsszögni, meg fújni az orrom. Remélem nem leszek beteg. nem szeretem. Na de ki szereti...
Este megyek anyukámhoz körmözni. Rám fér, mert a takarításban oda lettek a körmeim.
Bridget
Milyen jó, hogy még onnan is bejelentkezel!
Annnyira jó lehet neked! Most legalább megint együtt vagytok! És Amerikában!
A ruciról azért majd tegyél fel fotót, ha van.
[quote]U írta:j frizura szupi Cool Wink Apanak,hogy tetszett?
Köszike!
Apácskának tetszett. Azt mondja, jobban kiemeli a kék szememet. Eddig csak poz. visszajelzést kaptam.
Gratu a laptetűhöz!
Te most szedsz még valami gyógyit? Vagy most hogy is állsz?
Apácskádat meg még egy hónapra "elveszik" tőled? ez nem igazság! Abból a két-három hétből jó sok lett.
Ez a babaprojekt meg jól elhúzódik. De kitartás! Új év, új esélyek! Apácskának meg úgy megerősödnek majd a kiskatonái, hogy sokkal nagyobb eséllyel indulnak majd!
Az időjárás miatt meg írigy-irigy!
CsucsuA múltkor jól elüntél! Jó lett volna dumcsizni egyet, mert mi nem is nagyon szoktunk. Nem tudom miért.
A clostyból mennyit kell szedned? Vannak tüneteid?
Hú milyen kis szorgos hangyácskák vagytok! Egyszer festés, másszor vakolás! Nagyon ügyesek vagytok! milyen színű a házatok?
NócikaA dokinál meg sajnálom, ami történt. Végül azért a lényeget elmondta. Lehet, hogy nem ilyen gyors, csak most sok volt a dolga. Mégy még hozzá? Beindult már a fogyás? mert az már azt jelenti, hogy kezd hatni a gyógyi.
[quote]M írta:ondjuk most Brid elküldhetné a bejáro nöét, mert most ugy sincs rá szüksége!!!!!
Na ezt az ötletedet csak támogatni tudom.
Mire lemostam ajtót ablakot, szekrényt meg csempét, addigra kész is lettem. Őrület, hogy ilyen kis lakásban is mennyi felület van, amit takarítani kell.
De már legalább ez az őszi nagytakarítás is megvan.
[quote]D írta:e ugy el vagyok havazva, hogy azt se tudom fiú vagyok - evagy lány
Hát szólj Apácskádnak, hogy segítsen megállapítani
[quote]E írta:gyébként apácskával felavattuk a Seátot
Na most irigy vagyok 2 ok miatt is. 1. nekünk nincs autónk. 2. Szívesen felavatnék én is Apácskával egy autót. Tini korom óta nem csináltam ilyet. Gondolom jót mulattatok magán a helyszínen is.
És Csucsunak igaza van!
vegyetek kisbuszt!!!
Az elég magas!
Szerintem a Norbi Up-date dolgok nem tartalmaznak annyi szénhidrátot. Nincs fenn róla valami a neten? Nézz utána. Hátha....
Jajj de jó, hogy kész a kandalló! Biztosan nagyon szép lett. Milyen jó lesz majd a hideg téli estéken a kandalló előtt bort szürcsölgetni.... Ahhh máris kibújt belőlem a menthetetlen romantikus....
Látom, tele vagy pozitív energiával! Ez nagyon jó! Csak így tovább! Párod segíti a fogyásodat? mármint olyanra gondolok, hogy gonosz módon ugye nem áll neki sült szalonnát enni előtted?
Drágám! a képeket meg küld el emailen, és átformázom!
Kata
Most már nem sokára meg fog születni a babád!
Micsoda pocak-kép.
Most már nagyon csini vagy!
Azok a kis rucik, meg nagyon cukik! Milyen jó nézni, hogy már ott lógnak, és várják a picurkát.
Az nagyon rossz, ha a dokid pont nem lesz. De majdcsak lesz. Mit mondott? Hívhatod?
Levente hogy van? Jól elkapta azt a fránya vírust! De fura, hogy ilyenkor nem írnak gyógyszert. Miért? A vírusokra nem kell?????? A lázgörcsök úgy tudom, hogy csak az 1-2 évesekre veszélyesek. Levente meg már nagyobb fiú.
Apával nincs minden rendben, fenn leírtam.
Zsu
Jók a viccek! Nem sokat jössz! Hiányzol ám!! Már skype-n sem látlak! Jó lenne már dumcsizni egy jót!