Sziasztok Lányok!
Ma anyuéknál vagyunk, és itt a rendes gépről tudok irni. Hát mennyivel másabb igy. jaj, már alig várom a tavaszt, hogy be tudjak én is ülni a szobába, és a gép elöl irni. Sajnos, nem birjuk kifűteni az egész lakást, mert még igy is 65e ft-ot fizetünk a gázra, pedig csak 80 m2-t fűtünk a 100-ból. Na de majd jövőre lesz cserépkályhánk, és akkor jó melegünk lesz az egész házban.
Lányok, én annyira örülök, hogy ilyen sok kismami van, és alakulgat mindenki sorsa. Ezért is bizok abban, hogy nem majd év végén fogok teherbe esni, hanem hamarosan, most valamikor tavasszal. Nem akarok naiv lenni, hogy most ment el ebben a hónapban a babó, és rögtön teherbe esek. Azért ennyire naiv nem vagyok magammal szemben, de bizom benne, hogy a tavaszi hónapok valamelyik eredményes lesz. Addig is majd drukkolok nektek ezerrel!!!
Melisch!
Te kis földim! Ne aggódj, neked is lesz majd ilyen buzgó mócsingocskád, aki majd még egyszer az ebédet is megfőzi helyetted
Adiadi!
Biztos, rossz neked, hogy pont a szüleid nem örülnek a neked most legfontosabb dolognak. Szerintem, csak nem tudják kifejezni, mert másabb beállitottságú emberek. Az anyósodék valószinűleg enxtavertáltabb emberek. Ezt próbáld meg elfogadni, és ne agyalj most ezen, amikor leginkább a nyugalomra van szükséged. Biztos, eltelik egy kis idő, és ők is fognak örülni. Szerintem, nekik több idő kell, hogy feldolgozzák a hirt. Én például olyan ember vagyok, aki mindent elmond, "ami a szivén, a száján" tipusú, igy anyuék mindig tudják, ha mi babát szeretnénk, igy nem éri őket meglepetés, ha jövünk majd a hirrel. Mikor mész dokihoz?
Perpike!
Én nem értek az LH teszteléshez, de látom, hogy itt többeknek bejött. Ezek szerint ha pozitiv, akkor nálad is baba lehet a dologban. Drukkolok!!! Lehet, hogy neked csak egy van, és azért nem annyira erős, mint Bettynek. Meglátjuk!
Angi!
Ha volt pecsételésed, akkor bizony ott beágyazódás történt. De ne aggódj, ha nem volt egy óránál tovább magas lázad, akkor nem ártott a babának. De hidd el, ha mégis valami gondot okozott, akkor jobb ha nem marad meg. Én is ezzel tudtam magam megvigasztalni. Szerintem, senki nem akar beteg gyereket szülni. Egyébként egy erősen megtapadt, egészséges embriócska nagyon sokmindent túl tud élni. A sógórnőm két adag antibiotikumot szedett be pont a megtermékenyülése alatt és után, mellette durván cukros, és a baba megmaradt, és gyönyörűen növöget. Ha pozitiv vagy, sokat segitesz a babán!!!
Betty!
Baromira kiváncsi vagyok, hogy valóban mi van odabent. Lehet, hogy valóban ikrek miatt ilyen erős. Azért 100%ban ne éld bele magad, nehogy valóban a HCG hormon miatt legyen, és összetörj a végén.
Én egyébként azt hiszem, befejeztem a korai teszteléseket. Nekem óriási csalódást okozott, hogy elment. Bár jó, hogy tudom, hogy terhes voltam, és tudom, hogy meg tudok foganni. Ha nem csinálok tesztet, akkor meg sem tudom, mert akkor azt hiszem, hogy 1 hetet késett (Igaz, 10 napos vérzésem még sosem volt).
Valahol azt olvastam, hogy nagyon sok terhesség szakad meg, még a menses ideje előtt, és ezért sem szabad előre tesztelni, mert csak csalódást okoz. Pedig ez állitólag természetes folyamat, hogy igy szelektál a természet, és ez régen is igy volt, csak ugy-e nem volt háziteszt, hogy előre megnézzük, hogy teherbe estünk-e.