Új privát üzeneted érkezett!

Melisch: Köszi a bíztatást! :) Még reménykedem. a helyzet az, hogy 10-11.-én voltunk együtt, azaz a ciklusom 14-15. napján. Hogy mi fog ebből kisülni? De már nagyon türelmetlen vagyok, mint mindig a vége felé. :oops:

Angie28: Az jó ha lement a láz. Pihenj sokat. Még jó hogy van a ki vigyázzon Benire. Egyébként nekem is hasonló lett a reggeli csíkom.

Na mennem kell dolgozni, estefelé benézek, ha bírlak majd követni titeket! :)
Vendég

OÓÓÓ! Ez csak nem valami jel? :D :shock:
Vendég

Perpi, laptetőő :lol:
Írtam neked az előző oldalon, lehet nem láttad, majd olvasd meg.
Jó munkát :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Melisch, te itt vagy?

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Sziasztok!

Betty: nagyon szép az a két csík! :wink:

Perpike, Angie: szorítok, hogy baba legyen. Olyan jó ilyen jó hírekre jönni :wink:

Mi már 10-re ki is takarítottunk Bencével. Itt süt a nap, de kutya hideg van kint. Lehet ma csak ablakon keresztül nézzük a napsütést.
Itt a segítségem: Kép
Kép

királylány

Szia Dia!
De cuki a kisfiad!
És így segít anyának....nagyon édi! :)

betty615

Betty munkába vagyok de a babanet be van kapcsolva amikor unom a munkám elolvasom mit irtok, pedig van dolgom...

királylány nekem is kell ilyen segitség!!!!!!!!!!!!

Perpike laptető!!!!!!!

Kép
Kép
melisch

Melisch: kölcsön adom. De csak kölcsön, mert kell nekem is. Főzni is segít, meg mosni, vasalni :lol: Most jól megérdemelt pihenését tölti: mesét néz. Én meg megyek főzök krumplit a pörihöz. De a gép bekapcsolva marad :wink:

királylány

Melisch, nekem is ilyen munka kéne :lol:
A boltban számítógép sem lesz, nem ám még babanet :lol: :lol:
Akkor jó munkát neked Melisch! :wink:

betty615

Betty: az egyik munkahelyemen nekünk sincs gép, csak a másikban. Már alig várom, hogy oda járjak dolgozni. Tervben van, hogy kisebb üzlethelyiségbe költözzünk, lehet ott sem lesz, na de majd még meglátjuk. Addi marad itthon a harc a gépért.

királylány

Dia :lol: :lol: :lol:

Én most lépek, mert mindig kidob a babanet :? és már unom.
További szép napot!
Pussz!

betty615

Na lányok, időről időre rá kell döbbenjek, hogy nekem sem tökéletes a családom! :( Tegnap párom felhívta anyósomat közölni a jó hírt, anyósom majd kiugrott a bőréből, annyira örült! Azt mondta soha nem felejti el a febr. 18-át hogy így megörvendeztettük. Pár perc múlva híott minket újra, hogy ő épp nudlit (angyalbögyörőt) készít ebédre, így tuti fiú lesz a baba! ( Így két lány után :D ) Olyan édes volt, nagyon jól esett mindkettőnknek. De aztán este elmentünk az én szüleimhez is..... Bejelentettük, hogy újabb unokájuk lesz, erre fagyos csönd...... Basszus olyan ridegek voltak, azt hittem elbőgöm magam. De miért nem lehet úgy örülni ennek, mint ahogy anyósom tette? Anyu azt mondta csak miattam aggódik, erre én, hogy de nekem nem erre van szükségem!!!! Párom azt mondta nem várt mást, az első két gyerekünknél is ugyanez volt a szitu. Én hülye meg reménykedtem, hogy hátha most örömmel fogadják majd a hírt! Az tuti lányok, hogy ha az én lányaim esnek majd teherbe, én baromira fogok neki örülni és nem is rejtem majd véka alá az örömömet!

Kép
adiadi

Adiadi: de jó fej anyósod van :lol: :wink: . a szüleid meg lehet aggódnak, hogy hogyan bírjátok majd anyagilag, nem? Vagy, ha a lányoknál is ez volt a reakció, akkor lehet nekik ez a természetes. Jóban vagytok amúgy szüleiddel? Jól kijönnek az unokákkal? Mi örülünk nektek helyettük is :wink:

királylány

Dia, szeretik amúgy az unokákat, csak tényleg nem értem miért kell így reagálni, amikor ez egy olyan nagyon boldog pillanat az ember életében!

Kép
adiadi

Adiadi: akkor szerintem nekik idő kell, hogy hozzászokjanak a gondolathoz. Meglátod ugyanúgy fogják szeretni, mint a lányokat, H ameg fiú lesz akkor meg mégjobban :D Minden rendben lesz. :wink:

királylány

adiadi sajnálom szüleid reakcióját de annál jobban örltek anyósodék nekem is küldhetne nudlit imádom. Lényeg az, hogy ti örültök a babának! Én csináltam nudlit a mult héten de nem lett valami jó de elsőre lehet nem volt rossz. Anyukám csinált és annyit emlegette mig rászántam magam pedig nekem nincs helyem a konyhámba nincs se asztalom se a butoron hely csak 60 cm de ott csak megcsináltam!

Lányok hiába itt sokszor nincs sok meló a net mweg amugy is ingyenes kicsi cég vagyunk senkit nem érdekel ki mit játszik a netten. Öcsém napokat biliárdozik, stb játszik a netten, néha kollégám stratégia játékot játszik akkor nekem is kijár a babanet. De hát itt én vagyok a big boss :lol:

királylány ha Bence ilyen házias jó lenne ha az első baba kislány lenne és le is foglalnám Bencét neki már most. Ilyen jó partit nem talál könnyen aki főz,mos takarit is! Az a baj, hogy ebben a hónapban pő után voltunk együtt igy nagyob az esélye a fiunka, de ha most nem jönn össze kislányra gyurok. És ne féj nagyon szigoruan lesz fogva a kiscsaj apa nagyon szigoru már most!
:lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára melisch 2009.02.19 12:36-kor.

Kép
Kép
melisch

Ok melisch! :mrgreen:

királylány

Sziasztok!
Királylány,hozzám is küldheted a segítséget,de azt a fekete fotelt is!!
Nyugi Adiadi!Tudod,én az utolsó mensim napjától voltam bejelentve,hát anyum,(mivel az ő boltjában dolgoztam) azt hitte,még segítek neki Mezőkövesden,nem hozzuk össze a babát.Még nem is akartuk,de nemsokkal lagzi után kiderült,hogy bizony pedig sikerült,hamarabb is,mint gondoltuk.Hát ő se úgy reagált,ahogy vártam,valami olyat mondott,hogy nagyon fasza,persze tök gúnyosan...épp csak azt nem mondta,hogy márpedig elveteted.Jól összevesztem vele,mondtam neki,mit gondoltál,minek mentem férjhez??Segítek beindítani a boltot,d ne gondold már,hogy a férjemtől 70 km-re fogok lakni miattad....meg mondom,mit gondoltál,nem szexelünk??Pisti már 30 éves...Valami olyat mondott,hogy azt hitte több eszem van...persze most így az unoka-úgy az unoka,mondtam neki valamelyik héten,ha rajtad múlt volna,nem is lenne.....hát elszégyelte magát,na meg jött az,hogy ő nem úgy gondolta,de mondtam neki, ezt még élek nem felejtem el!!!
Persze most a másodiknak nagyon örült,kérdeztem is Pistikének miért nem tudott így,azt mondta váratlanul érte,főleg,hogy a gyereke is csak 6 éves,és valahogy nem gondolta,hogy nagymama lesz...

Kép
Kép

Kép
melinda1985

http://www.szuloklapja.hu/baba/body/kal ... AS=szulesi

Ezt nézegettem,olyan jó,megmutatja,hol tart a magzat a fejlődésben...most láttam pár napja,de akkor is tetszik ez az oldal...nem lehet megunni ezeket a 3-4-d-s képeket!!

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Melinda, sajnálom, hogy neked is ilyen negatív élményed kötődik a bejelentéshez! Fátylat rá, mi majd másképp reagálunk ha eljön az ideje! :D

Tényleg szuper az az oldal, amit belinkeltél! Én is úgy imádom nézegetni! Erről jut eszembe, épp a minap voltam a lányom szülői értekaezletén, ahol volt egy kismama, aki a harmadik gyemekét várta és szóba elegyedtünk. Kérdeztem tőle hogy voltak-e már 4D-s ultrahangon, mire nagy fennhéjázva azt válaszolta nekem:" -Tudod a harmadik gyereknél már nem olyan érdekes az!"
Gondoltam magamban, ha tudnád hogy én is a harmadikat várom és már alig bírom kivárni azt az időt, mikor már lehet menni 4D-re! Én az ötödik gyerekkel is ugyanolyan lelkesedéssel mennék......... Fura hogy ennyire mások vagyunk!

Kép
adiadi

Sziasztok!

Dolgozom már. Köhögök sokat...

Kirus: Légy erős. Nem tudok mást írni... :cry: :cry:
Angie: sajnálom a lázat. Tudom miről beszélsz :cry: Azért én látom a másik vonalat :wink:
Mucus: Szerintem ne add még fel....
Betty: Nagyon nagy grat :)
Pepi: LAPTETŐ!!!!
Adiadi: A szüleid lehet, hogy féltenek. Persze attól még lehet együtt boldognak lenni....
Mandarin: Szia!

Én nem merek reménykedni a baabában. Olyan jó látni, hogy ti örültök. Nemis tudom mi ez... Olyan :shock: :shock: :shock:

Kép
kicsi80

Sziasztok Lányok!
Ma anyuéknál vagyunk, és itt a rendes gépről tudok irni. Hát mennyivel másabb igy. jaj, már alig várom a tavaszt, hogy be tudjak én is ülni a szobába, és a gép elöl irni. Sajnos, nem birjuk kifűteni az egész lakást, mert még igy is 65e ft-ot fizetünk a gázra, pedig csak 80 m2-t fűtünk a 100-ból. Na de majd jövőre lesz cserépkályhánk, és akkor jó melegünk lesz az egész házban.

Lányok, én annyira örülök, hogy ilyen sok kismami van, és alakulgat mindenki sorsa. Ezért is bizok abban, hogy nem majd év végén fogok teherbe esni, hanem hamarosan, most valamikor tavasszal. Nem akarok naiv lenni, hogy most ment el ebben a hónapban a babó, és rögtön teherbe esek. Azért ennyire naiv nem vagyok magammal szemben, de bizom benne, hogy a tavaszi hónapok valamelyik eredményes lesz. Addig is majd drukkolok nektek ezerrel!!!

Melisch!
Te kis földim! Ne aggódj, neked is lesz majd ilyen buzgó mócsingocskád, aki majd még egyszer az ebédet is megfőzi helyetted :wink:

Adiadi!
Biztos, rossz neked, hogy pont a szüleid nem örülnek a neked most legfontosabb dolognak. Szerintem, csak nem tudják kifejezni, mert másabb beállitottságú emberek. Az anyósodék valószinűleg enxtavertáltabb emberek. Ezt próbáld meg elfogadni, és ne agyalj most ezen, amikor leginkább a nyugalomra van szükséged. Biztos, eltelik egy kis idő, és ők is fognak örülni. Szerintem, nekik több idő kell, hogy feldolgozzák a hirt. Én például olyan ember vagyok, aki mindent elmond, "ami a szivén, a száján" tipusú, igy anyuék mindig tudják, ha mi babát szeretnénk, igy nem éri őket meglepetés, ha jövünk majd a hirrel. Mikor mész dokihoz?

Perpike!
Én nem értek az LH teszteléshez, de látom, hogy itt többeknek bejött. Ezek szerint ha pozitiv, akkor nálad is baba lehet a dologban. Drukkolok!!! Lehet, hogy neked csak egy van, és azért nem annyira erős, mint Bettynek. Meglátjuk!

Angi!
Ha volt pecsételésed, akkor bizony ott beágyazódás történt. De ne aggódj, ha nem volt egy óránál tovább magas lázad, akkor nem ártott a babának. De hidd el, ha mégis valami gondot okozott, akkor jobb ha nem marad meg. Én is ezzel tudtam magam megvigasztalni. Szerintem, senki nem akar beteg gyereket szülni. Egyébként egy erősen megtapadt, egészséges embriócska nagyon sokmindent túl tud élni. A sógórnőm két adag antibiotikumot szedett be pont a megtermékenyülése alatt és után, mellette durván cukros, és a baba megmaradt, és gyönyörűen növöget. Ha pozitiv vagy, sokat segitesz a babán!!!

Betty!
Baromira kiváncsi vagyok, hogy valóban mi van odabent. Lehet, hogy valóban ikrek miatt ilyen erős. Azért 100%ban ne éld bele magad, nehogy valóban a HCG hormon miatt legyen, és összetörj a végén.

Én egyébként azt hiszem, befejeztem a korai teszteléseket. Nekem óriási csalódást okozott, hogy elment. Bár jó, hogy tudom, hogy terhes voltam, és tudom, hogy meg tudok foganni. Ha nem csinálok tesztet, akkor meg sem tudom, mert akkor azt hiszem, hogy 1 hetet késett (Igaz, 10 napos vérzésem még sosem volt).
Valahol azt olvastam, hogy nagyon sok terhesség szakad meg, még a menses ideje előtt, és ezért sem szabad előre tesztelni, mert csak csalódást okoz. Pedig ez állitólag természetes folyamat, hogy igy szelektál a természet, és ez régen is igy volt, csak ugy-e nem volt háziteszt, hogy előre megnézzük, hogy teherbe estünk-e.
Vendég

Jó nagy litániát irtam :oops: :oops: :oops:

Lyly!
Köszi a táblábavételt. Szilárd szülinapja 04/16.
Vendég

angie -elgongolkodtam amit a tesztről irtál,igazad van régen nem volt ilyen a sok aggódással lahet rosszat teszünk.mondom én aki egész héten azon görcsöl mi lesz holnap a dokinál.de a világ és a technika is változik.
kistörpe

Endzsi,
jó, hogy leírtad a sógornőd példáját, kicsit megnyugodtam.
Ma napközben is felment, de csak 37.7-ig.
Az nem olyan sok, nem???

Kicsi,
miért nem bízol, nem kell nagyon, csak egy kicsit

Melinda, Adiadi,
nem hiszem, hogy átgondolták a szüleitek, amit mondtak vagy tettek. Egy anyáról nem tudom elképzelni, hogy nem örül ilyen hírnek. Szerintem csak rossz napjuk volt. :wink:

Angi

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

Perpike,
akkor együtt izgulhatunk veled is?

Királylány,
az én Benim is állandóan törölget, na és a porszívó... reggel is és este is kell. :wink: :lol:

Kép
KépKép

angie28

Angie: Nem tudom. Én nagyon lelkis vagyok. Aztán meg, ha nem jön össze, nagyon összetötrök... Ettől félek. És akkor mi lesz velem... Fel kell nyalni a földről... Ezért írtam Betty-nek hogy minden tiszteletem azoké, akik sok kudarcot kibírnak.

Tudod, ez a dolog nem csak rajtunk múlik. Életemben sok dolog rajtam múlt, és nehezen viselem, ha nem én fogom a gyeplőt. Lefutni egy maratont? El kell dönteni, edzeni kell, meg kell csinálni. Ennyi. De ez nem ilyen..... Nem csak én irányítok. Persze sokat imátkozom, de a betegség miatt... nem is tudom. Ráadásul eddig minden teszt negatív lett, persze 25-ösek voltak :(

Kép
kicsi80

Kicsi, hogy érted, hogy minden teszt negatív?
már csináltál ebben a hónapban?
Akkor én lemaradtam vmiről, bocsi.
Megértelek, én is lelkis vagyok, nekem is nehéz volt a méhen kívülit túlélni.

Kép
KépKép

angie28

Indulunk dokihoz, még benézek, ha nem dőlök ki

Kép
KépKép

angie28

Hát lányok! Én össze sem merem számolni, hány negativ tesztet csináltam. Szilárd előtt is és most a tesónál is. Pozitivat háromszor, amiből csak egy baba lett. Hát ezért nem akarom csüggeszteni tovább magamat. A fiam az élő bizonyiték arra, hogy tudok egészséges magzatot kihordani, és megszülni. Én ebben akarok hinni! Remélem, meg birom állni, hogy nem tesztelgetek a mensi (nem)várt ideje előtt, sőt, szeretnék még pár napot ráhúzni.

Angi!
Én úgy tudom, hogy a 38 feletti számit már magas láznak. Én a helyedben a hőemelkedésre is vennék algopirint. A sógórnőm nem is reménykedett benne, hogy terhes, igy volt, hogy a hőemelkedésére nem szedett be semmit, és mégis megmaradt. De te már sejted, igy szerintem 5 óránkét bevehetsz egy algoprint.

Kicsi!
Én elég erős vagyok, de mégis emészt belülről a dolog. Van, amit mi irányitunk, de van amit nem, és hidd el, hogy igy jobb. Mi minden magzatot ki akarnánk hordani, pedig lehet, hogy csak magunkat nyomoritanánk meg egy életre, ha minden magzat megszületne, ami megfogan. Ha imádkozol, akkor bizd a fentiekre. Tudom, nehéz, de van amit át kell adni. Drukkolok neked! És ne aggód, mert lesz babád!!!
Vendég

Köszi Angie34! Aranyos vagy, és teljesen igazad van. Túl agyalós vagyok... Többen mondták már :roll: Én sem szertnék tesztelgeni, de nehéz megállni :oops: :oops:

Kép
kicsi80

Te még nagyon az elején vagy! Igy ez érthető is. Ez az első hónapotok? Én is igy kezdtem, de rá kellett jönnöm, hogy nem mindenki fogan az első kigondolásra. Hátha te mégis. De azért még van 5 napod a ciklusból, igy akár terhes is lehetsz még. NYUGI!!!!! Nagyon görcsölsz!!! Ez tutira nem tesz jót!
Vendég

Sziasztok!

Mandarin,
piri jött- megy - és el is fog maradni hamarosan!!!! :wink:

Mucus,
szerintem is várj még a teszttel pár napot. Még semmi nem dőlt el!

Perpike,
a Normaflore nagyon jó, Bencusommal is itatom rendszeresen (neki is rendbe tette a kakiját), mi is iszogatjuk (a kórházban összeszedtük a fosi-hányós vírust), és a puffadásaim megszűntek.

Angie28,
korábban már írtam a terhes lázcsillapításról, de most akkor még egyszer: a hűtőzuhany min. 36 fokos legyen, és legalább negyedórát tartson, de inkább 20 percet. Az a baj ezzel, hogy a hatás azonnali (pár percen belül jelentkezik), de magát a lázközpontot nem érinti, így elég hamar fel is megy. Ha győzöd vízzel és energiával, akkor hosszú távon hatásos. Addig hűtsd le, amíg nem fázol a vízben. Ha fázol, akkor azonnal ki alóla!!!
Amíg a hideg ráz, addig felfelé megy a láz, ha már meleged lesz lázasan, az jó jel, mert akkor elindul a csökkenés! Ezért jó egy kis izzadás, gyakori szelőzztetés mellett, könnyű, szellős takaró alatt.
A priznicnél min. a lábszárak (bokától térdig), de inkább combig + a karok teljesen (hónaljug) + a nyak legyen borogatva: nem szabad hideg, csak langyos vízzel, és ha tudsz, tegyél száraz törölközőt a nedves kötésre. Ez a 37,7 már tűrhetőbb, vigyázz, ne maradjon órákig 38 fölött! Jobbulást neked!

Kírus drága,
veled vagyok, nagyon sajnálom, ami veled történik. Tudom, min mész keresztül. Puszillak!

Dia,
Bencus ennivalóan édes kis segítő! Én Bencusom mosogatni imád (igaz, utána öltöztetem - teljes ruhacsere a kisgatyáig). :lol:

Nita,
minden oké?

Adiadi,
szülőkkel nem foglalkozni, ti is szülők vagytok, előre nézni! Van elég hülye(ség) a világban! (Bocsánat, nem a szüleidet hülyézem.)

Kép

Kép

Kép
lyly

Hát igen. Ez az első hónap. Hogy ráéreztél :shock: :shock:
Igazad van. Le kell állítanom magam. Igazából bizonytalan is vagyok, meg sok minden kavarog a fejemben. De a szüléstől például kifejezetten félek :( Férjecském biztat, és úgy pátyolgat, mint eddig soha.

Kép
kicsi80

Lyly: Te orvos vagy? Úgy írsz, mintha minden nap ezt csinálnád. Nekem is sokat segítettél :D Köszönöm!

Kép
kicsi80

Kicsi,
semmi baj nem lesz! Szép kis babád lesz, a szüléstől pedig ne félj! Izulhatsz egy kicsit, de a baba így vagy úgy kijön, és hidd el, csak erre fogsz tudni figyelni az adott pillanatban. Most hideg fejjel úgy gondoljuk, hogy nem lehet kibírni, pedig dehogynem! A baba "kéri" is majd az erődet, a segítségedet, és te nagyon fogsz neki segíteni az adott pillanatban! Minden rendben lesz! (Ezt én mondom neked, aki 13 óra kőkemény vajúdás után szültem meg a kisfiunkat, 35 évesen. Elrepült az a 13 óra, a szülés után pár perccel már nem tudtam volna felidézni a fájdalmakat, még akarattal sem. Ez az édesanyák nagy áldása, hogy az agy felejt, a szív sosem. :lol: )

Kép

Kép

Kép
lyly

Kicsi!
Ha szerencséd van, úgy fogsz szülni, mint én: Egyetlen percet sem vajúdtam, egy óra alatt kitágultam, és mivel kaptam EDÁt, semmi fájdalmat sem éreztem a kitolásnál sem. Szerintem, nem sokan hiszik el, hogy lehet fájdalom nélkül is szülni. A menseseim jobban fájtak, mint a szülésem. Iyet kivánok neked is!!! Ilyen miatt nem kell félni.
Tényleg állitsd le magad!
Vendég

Aranyos vagy. Máris visszabillenek :D :D

Kép
kicsi80

Nem vagyok orvos, bár annak készültem. :) Koraszülött intenzív centrumban (PIC) dolgoztam egy megyei kórházban. Onnan készültem orvosnak, sokat segítettek az ott dolgozó dokik (tanultak velem, megmutattak jellemző tüneteket), és ott sokminden rám ragadt. Apukám pedig hivatásos életmentő volt, szóval innen is...
Örülök, ha segíthetek. :wink:

Kép

Kép

Kép
lyly

mennyit irtok alig birom olvasni szerintem este kaptok mucustól hulla fáradtan jön alig várja, hogy lássa mi van velünk és aztán összeesik a gép mellett annyit irtok!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch

Melisch,
te vagy az egyik fő-író! :D

Kép

Kép

Kép
lyly

Melisch!
Miért pont Mucust irtad? Vagy csak pont ő jutott eszedbe? Másnak is pont annyit kell olvasnia :D :wink:

Lyly!
Az jó, ha ilyen felkészült vagy. Nekem is van egészségügyis a családban bőségesen, igy mindig kapok tőlük fejtágitást.
Vendég

[quote="angie34"]M írta:angie34elisch!
Miért pont Mucust irtad? Vagy csak pont ő jutott eszedbe? Másnak is pont annyit kell olvasnia :D :wink:

ő panaszkodott az este, hogy nem vagyunk tekintettel azokra akik dolgoznak

adiadi :oops: :oops: igazad van én beszélni is sokat beszélek igy nem tudom megállni, hogy ne irjak :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch

Én most is dolgozom.... :lol: :lol: Remélem nem látják mit csinálok, nincs valami szoftver figyelő telepítve..... Dehát a mérés közben zajlik, és lesz eredmény. Utána majd azon agyalhatok, és akkor nem ezen fogok :lol: :lol:

Kép
kicsi80

Ja értem! Hát igen, mi csak irunk és irunk és irunk... :D
Vendég

Lyly: Most is dolgozol? Miért nem próbáltad meg újra? Biztos felvettek volna :D

Kép
kicsi80

én is babaneteztem a munkahelyemről, sosem vették észre
Vendég

Kicsi!
Te mit dolgozol?
Vendég

Sziasztok csajok!Akinek van gyekőce és még nincs vonalzója csináljon már légyszi,mert úgy átláthatóbb lenne.Kicsi80!Még 5nap van hátra.Mi is lehetne pozitiv?Én 4 nappal a mensi kimaradása után is alig mertem tesztelni.De másnap már a hcg vérvételen 600as értékem volt. :D Tehát minden türelmetlenkedőnek azt ajánlom várjon,ha az a baba ott van és maradni akar,nem szalad el 1 hét múlva se.Mucus!Mi a pálya nem jött meg ugye? :lol: Dunakavics!Mizus?Voltál már dokinál?Mandarin!De jó,hogy itt vagy.Piroska majdcsak megunja,fene a pofáját!Lyly!Te is tegyél fel vonalzót,hogy téged is tudjunk zaklatni a mensi előtt. :lol: Betty!Reméljük a mensi környékén is ilyen 2csikosakat produkálsz majd.Nyuszifül!Hol vagy kismami?Kirussal mi lehet?
Vendég

Irisz!
Egyetértek! Nem szabad türelmetlenkedni. Neked mennyi idő alatt jött ösze ez a második terhesség?
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?