Sziasztok!
Vera!
Sok erőt mára!!! Együttérzésem!
Linus!
Iszonyatosan elszomorít a helyzeted. belegondoltam, h milyen lenne, ha egy napig is nem látnám a fiam, hát...bőghetnékem van. Amikor Ábel nagy ritkán pár órát az édesapjával tölt, már akkor is hiányzik. Hiába ügyintézek, akkor is az agyam ott jár mi lehet Vele. Remélem mielőbb megoldódik a helyet, mert ez valóban borzalmas. Kívánjuk a legjobbakat!!
Nitácska!
Ábel is iszonyat hisztis. A gyerekorvosunk is azt mondta, ne vegyek tudomást a hisztiről. Én is azt az elvet próbálom követni, amiről kislibus ír. Vagyis sokmindent szabad, de ha a testi épsége veszélyben, akkor nincs pardon. Ha már nagyon hisztizik, akkor nálunk a járóka a "nyugtató, gondokodó hely". Mindig elmondom, h szeretem, de az Ő érdeke, h abbahagyja a hisztit. Nálunk főleg abból van "vita", h a fiam mindent a szájába töm. A sétáink alkalmával összeszed mindenféle szemetet és kóstolgatná....... Kemény küzdelem, de nem zárhatom gumiszobába
kitartást Nektek, ha segít, írd le és talán megkönnyebbülsz.
Mimi!
Jobbulást!!!!!!!!!
Luca!
Nálunk a terhesgondozós nőgyogyinál nem kell fizetni. A védőnő után a doki megvizsgál és ellát mindennel, ami szükséges. (Én magánba jártam, de ismerős mesélte)
csajok!
A 29. napon vagyok. Eléggé fáj a hónom alatt. előszőr csak az egyik, aztán már a másik oldalon is. Én persze rögtön rémálmokat láttam (daganat és társai), de iugye lehet a hormonoktól is??!!! Volt valakivel ilyen???
(mostanában 42-48 naposak a ciklusaim)
Még egy kérdés: ért valaki a virágokhoz??? melyik az a vágott virág, amelyik a legjobban bírja a hideget, a víztelenséget??? (koszorú)
KÖSZÖNÖM! SZÉP NAPOT!!