Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nálam minden rendben, azért nem írtam mert nincs miről, szerencsére. Marci mocorog rendesen, időnként már kapok egy-egy tekintélyes rugást is. :lol:

Még mindig nem vásároltam semmit. :roll: Pedig már ideje lenne elkezdeni. kolléganőmtől kaptam pár édes rucit, majd felrakom őket. Tegnap elmentünk nézelődni kiságyat, bútort a gyerekszobába. Az RS bútorboltban voltunk. Nagyon édes bútorok vannak, rengeteg kiegészítővel. Egy átalakíthatós ágyneműtartós kiságy 50.000 ft. :roll: Plusz még a matracot is meg kell venni hozzá. Volt olyan pelenkázó matrac, amit az ágyra lehet rátenni, majd használat után levenni. Volt már valakinek ilyen? Mert ha tényleg jó, akkor nem vennék külön pelenkázót. Néztünk még autósülést, ágyneműt,stb. De végül nem vettünk semmit.

Szerencse! A kolléganőmnek is volt méhenkívülije, de nála 5 hetesen észrevették az orvosok az uh-n, így még mielőtt tünete lett volna, megoperálták.

Kislibus! Remélem rendbe tesz a fogigátló! A statisztikával ne törődj! Nekem is a vetélés után 15 hónappal fogant Marci. De a lényeg, hogy itt van. :lol:

Kacika! Nálatok már minden megvan a baba fogadásához? Külön szobában lesznek a gyerekek vagy együtt?

Vera! Szorítok a holnapi uh-ra! Remélem meg lesz az a szívhang! :lol:

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Jó reggelt!

Köszönöm a lázcsillapítási javaslatokat, végül 6 óránként Oscillot vettem be, közben egy fél Algopyrint, volt hűtőfürdő és vizes borogatás, így nem ment 38 fölé. Most meg már majdnem teljesen jól vagyok, a közérzetem rosszabb egy kicsit.
Azért gondolom kistesó érkezésének ez nagyon nem tett jót … :?

Luca,
Elvileg nekem is a beágyazódás környéke van. :roll:
Te mit csinálsz itt fél4-kor? :shock: Kismami, nem tudsz aludni? 8)

Ma Gryllus koncert, lehet Apjával küldöm inkább a fiam, én meg pihizek …

KépKép
dreika

Montana,
anyuéknál Lilinek ilyen ágyra tehető pelenkázólapja volt. Szerintem teljesen megfelel, csak nézd meg, olyat vegyél, aminek az alján van valami kis gombféle, amivel rá lehet akasztani az ágyra, hogy ne csússzon el, mert anyunak egyszer az alja becsúszott a kiságyba, és Lili meg beleesett.
Ja, és egy javaslat. Ha megtehetitek, menjetek ki Ausztirába a gyerekcuccokért. Mi a bútort is onnan hoztuk, kiságy, három ajtós szekrény, meg pelenkázó 80000 Ft volt átszámolva, pedig akkor még nem gyengélkedett ennyire az Euro.
Bécs előtt van két jó bolt. www.toysrus.at, meg www.babyone.at, nekünk az utóbbiból van minden. Az autósülés is.

Dreika,
amit Luca írt a nátháról, arról én is hallottam, hogy kicsit legyöngíti az immunrendszert, így könnyebben ágyazódik a baba. Pl. aki szervátültetést kap, annak is legyöngítik mesterségesen előtte, hogy ne lökődjön ki az új szerv. Egy nőnek a gyerek bármilyen fura is testidegen anyag, csak valami gátolja az immunrendszert, hogy ne lökje ki.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Montana: Mi a költözés miatt eladjuk a kiságyunkat ami rácsos és a pelenkázó szekrényünket is. Képet szívesen küldök ha netán érdekel. Nincs semmi sérülése és bükk színű. Van az ágyhoz baldachin tartó +baldachin is. Az egészet 30ezerért szeretném eladni. Ha netán érdekel akkor írj privit.

Kép
csucsu05

Montana: csak jó tanács: amit ággyá lehet alakitani kiságy az nagyon kicsi méretileg . 70X140 és az igazi gyerekágy az vagy 80vagy 90 X160cm es. Mi külön vettünk fenyőből a lányunknak ami 19900,-Ft volt. tehát nem érdemes azt az ágyat megvenni. Mert ezeket az ágyakat tudja használni egészes serdülő koráig.

Kép
csucsu05

Hát legyen igazatok. :D

Egyetértek Csucsuval, szerintem sem túl praktikus az átalakítható ágy. A fiamnak a nyáron vettünk 7990Ft-ért+12ezer matrac az Ikeában rendes nagyágyat és szuper! Imádja. És nagyon sokáig jó lesz neki.

KépKép
dreika

Sziasztok.nekünk átalakíthatós kiságy van 70*140-es.De már van másik ágy is amit örökölni fogunk ha már nem lesz jó a kiságy.
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Keresztlánykámnak van átalakíthatós, 4 éves és még mindíg abban alszik. Szerintem az a kérdés, hogy az ember mennyi időn belül tervezi a tesót. Mert ha hamar, úgyis szükség kelsz megint a kiságyra, akkor jobb kül. kiságyat és kül. gyerekágyat venni. Ha nem jön hamar a tesóbaba, akkor szerintem jó az átalakíthatós, mert nem biztos, hogy egy egészen új gyerekágyat elfogad a gyerek, mint egy olyat, ami addig is az övé volt, csak most lekerülnek róla a rácsok. Ez az én véleményem.

Monti! Nem is a statisztika zavar, hanem hogy olyan sok idő, és nekem már nagyon elfogyott a türelmem... És a munkahelyembői is egyre jobban elegem van. Ahogy annó irtad te is: Feszít a tehetetlenség. :(
Marcikának üzenem, hogy küldje csak rendesen azokat a rugásokat! :lol:
kislibus

Monti, még nálunk sincs kész minden. Ferb.ban csináljuk meg a gyerekszobát, ahol én lesz a kiscsajjal, apa meg a hálóban Petivel.
Ha valakinek nem lesz jó, akkor majd menet közben kitaláljuk hogy legyen.
Nekünk Petitől megvan a kiságy-nem átalakíthatós-, van pelenkázó, meg rengeteg ruha.
De kell venni új szekrényt a csajszi ruháinak. Neki vettem a múlthéten ágyneműt, hazahozós ruhát, pár új bodyt és rugit,meg egy ú.n. kókuszpólyát. Nagyon dícséri a sógornőm, remélem nálunk is beválik.

Úgyhogy még messze nincs kész minden, majd febr. végére akarunk végezni.
Vendég

Montana! Nekem is ilyen pelenkázó lapom van , és nagyon szeretem! Amig nagyon pici a baba, le sem vettem róla, mert mellette még volt akkora hely, hogy simán befért a baba a kiságyba. Ja és nekem is van az alján ilyen kar, amit beakasztok, és nem esik le az ágyról.
Vendég

Sziasztok!!

Köszönöm a hiányolást aranyosak vagytok!!! Vagyok, olvasgatok, de írni nem mindig tudok.

Luca, Napsugi!
legyetek mindig vidámak, ezzel sokat segítetek a pocaklakóknak!
A táppénz jó ötlet. Pont ez az az időszak, amikor minden kialakul, kell a nyugalom számotokra!

Erika!
Jó hír, h jobban vagy. Én is azt tenném, amit Te tettél. Nehéz ügy ez, mert nagy a bizonytalanság. Pld. vannk dolgok, amit nem teszel meg, mert mi van, ha várandós vagyok?! Kicsit rossz, ha csalódunk, de előre nézünk.
A Czeizel nemrég, h 50 féle gyógyszer van, ami magzati károsodást okoz. A többi sokszáz nem....

Linácska!
Én majd Lilin szeretném látni a jelmezt! :D A vérvételhez drukk.

Kislibus!
Bútorcipelés..........emelem kalapom! :)

Monti!
nekünk is 60X120cm es a kiságy, de napközben a 100X100cm-es fajárókában alszik.
Mi itt vettük meg az ágyat, pelenkázólapot, járókát.. (a honlap gagyi, de maga az üzlet szerintem jó)

http://www.astikids.com/index.php?pg=contact

Mi A Soroksári útiban voltunk, egy régi gyárterületen van, de az útról látszik. Pici üzlet, de jó. Pld. itt a mások által is dícsért pelenkázólap 2390ft volt, egyéb helyeken 4-5 ezer. Minőségileg ugyanaz!

Még ez is jó:
http://www.babaholmiolcson.hu/index.php
és ez is

http://www.babyfun.biz

A rucikat cora, auchan, tesco és én szeretek turizni is. Bodyt csak ujat, de pld. kantáros nacit simán ráadok turisat.

feladtuk a leckét rendesen! :D :D :D :D

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Dreika, mentünk a leánykámért a buszra, olyan korán értek haza Velencéből!Úgyhogy alig aludtam az éjjel, holnap meg munka...brrrrrrrrrrr...
Ma este 7-kor lefekszem.

Kislibus, nem panasznapot tartottunk, csak együtt örültünk a tüneteknek! :lol: :lol: :lol:

Nekünk is átalakíthatós kiságy volt.Majdnem 4 éves koráig aludt benne a lányom, aztán megkapta a kicsi.Utána eladtuk. :lol:
Vendég

Zsuzsu,
hát én is szeretném látni Lilin a rucit, de kétszer sem biztos, hogy felveszi....
Most nézem a beutalóimat, hiányzik róla az estradiol, meg az FT-3, de majd rábeszélem a vérvételest, hogy csinálják azért meg. Ha nem, megcsináltatom a cukorterheléssel együtt, max fizetek még néhány ezer forintot.

Luca,
mikor akarsz táppénzre menni?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Látom kiságy-téma van. Nálunk egy picuri gurulós bölcső lesz az első néhány hónapra a lakóhely, ami az ágyunk mellett lesz.
Utána átköltöztetjük egy némileg nagyobb babaágyba.

Gyakorlatilag mindenünk van a fiúktól, de azért persze néhány apróságot fogunk venni. Pl, fáj a fogam egy fürdető vödörre, a barátnőim nagyon dícsérik. Tényleg olyan mint egy vödör, bele kell ültetni a gyereket, amíg nem tud, addig lógatod némileg :twisted: ... (állítólag a babáknak fölidézik az anyaméhben való tartózkodást :shock: )

Hétvégén vettem 2 akciós body-t (mintha nem lehetne velük Dunát rekeszteni...) a C&A - ban. De kellett a lelkemnek.

Ma a Bors nénit néztük meg a gyerekekkel a Kolibri színházban, nagyon élvezték. Láttam egy Down-os kislányt is az előadáson, kicsit magam alá zuhantam...

Ja, és a változatosság kedvéért most megint benáthásodtam, gyakorlatilag havonta... a kicsi úgy köhög mint egy kutya...hurráááá

Lina, szuper a cat-cow ruci!!! :wink:

Kép
zmimi

Luca! Az más, ha a tüneteknek örültetek! Csak kezdtem némi aggodalmat sejteni a soraitokból!!! :)

Zsuzsu! A cipelés nem is volt olyan nagy kaland, csak 5 órát vett igénybe, de ma úgy fáj minden tagom, hogy mozdulni alig bírok.

Csak nézek mint rozi a moziba.. Fürdetővödör??? :shock:

Nekünk már nagyon régen van néhány babaruha, de azt hiszem nem hoznak szerencsét. Most tartok ott, hogy meg fogok tőlük válni. Mindíg rámjön a sírógörcs, ha azt a fiókot sikerül kinyitnom amiben vannak.
kislibus

Sziasztok!

Mimi!
Ábel egy kislavórban fürdik, egyszerűen azt szereti. A vödör nagyon jó!!!!JOBBULÁST!!!

Kislibus!

Mielőbbi fájdalommentes napot Neked!
Épp a napokban mondta a férjem, h a vetélés után elküldtem vele a babaholmit. (mi akkor még külön laktunk és minden orvosi vizit után vettem valamit a babának. Ezzel kárpótoltam magam, h egyedül kellett mennem.) Amikor Ábel megszületett előkerültek a rucik és boldog voltam, h nem hiába vettem őket... :D NÁLAD IS ÍGY LESZ AZ BIZTOS!!!!

Linus!
Szörnyű, h mindenhol perkálni kell...

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

jaj lányok itt olyan szélvihar van,100km/órás szél tuti van.
sajna ma már mindenért pénzt kell kiadni :cry:
nitacska007
Halásztelek

Lina,azt hiszem, valamikor február elejétől elmegyek táppénzre.Vagy 4-től, vagy pár nappal későbbtől, még attól függ, mi a helyzet bent.

Kislibus!
Ha a terhesgondozóba járok orvoshoz, és nem külön magándokihoz, hogy zajlanak ott a dolgok?
Pld. hogyan zajlik a vizsgálat, ki van ott, kell-e fizetni, stb...A táppénzes papírért úgyis mindig oda kell menni, nem?
Mert ott ajánlottak egy orvost, aki minden szerdán van ott.Állítólag nagyon lelkiismeretes, és rendes.Mivel még eléggé képlékeny nekem ez az orvosválasztásos dolog, akár meg is nézhetném, nem?És Nála is lehet szülni.
Vendég

sziasztok.
Valaki kérdezte, hogy vetélés utáni hónapban újra terhes lettem e
Szóval nekem okt 5-én volt missed ab-om, köv. hónapban megjött 28 napra, rá egy hónapra, terhesség, de egy héten belül a teszt alig erősödött, , vérzés, teszt újra erősödött, egy hét múlva megint vérzés görcs, beindult a spontán vetélés, de elejétől nem volt klafa.
+ hátig vérezgettem, ezután jött a mostani maratoni hónap és most ismét + teszt, fölteszem a görbém az újak kedvéért, a görbe az utsó 5 nap vérzést mutatja, ezelőtt volt majd 3 hét.már azt hittem peteérésem sem lesz , és íme.
Bár annyi szent, hogy nálam a vetélés esélye ugyanúgy megvan mint eddig. :cry: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/5 ... 78400_.png

Kép

Kép
napsugár035

+hátig= 3 hétig

Kép

Kép
napsugár035

Teszek képet a vödörről! :wink:

Kép

Kép
zmimi

Na voltam vérvételen. Hát nem volt egyszerű... Meg akartam próbálni Lajosmizsén, hogy ne veszítsek annyi időt, ott kiderült, hogy nem is jó a beutalóm, mert háziorvos ilyen vizsgálatokat nem kérhet, csak szakorvos. De jó...
Na bementem Kecskemétre, ott szerenécsre a kórházban van jó pozícióban ismerősöm, ő intézett nekem jó beutalót, meg a vérvételre sem kellett várni. Mondjuk amúgy sem kellett volna, mert már az utánam jötteket engedtem előre, mire lett új beutalóm.
A lényeg, hogy sikerült, most már csak szerdán cukor és inzulinterhelés, és remélem ki is derül, hogy nincs semmi bajom, és laptetőhöz illően ebben a hónapban babás leszek :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

szia napsugár.Gratula a pocaklakóhoz.
Sajnálom,hogy már neked is ment el baba.nekem 2008.január-án volt missed ab-om műszeres befejezéssel.Most azt várom,hogy megjöjjön.Majd áprilistól indul a babaprojekt.
Nagyon vigyázz magadra és a pocaklakóra.
nitacska007
Halásztelek

2008.január 6-án volt a műtét előbb nem írta ki a 6-ost.bocsi.
nitacska007
Halásztelek

Lina, mikor lesz eredmény?

Vera???? :shock:

Kép
zmimi

Linácska: Pontosan milyen vizsgálatokat kértél és miért? Lehet én is követlekés kivizsgáltatom magam.

Kép
csucsu05

Sugi: Most minden oké lesz meglátod :)

Kép
csucsu05

Sziasztok megjöttem.
Műtét.
Kezd összeesni a petezsák és a babó is kissebb lett. A doki kérdezte hogy várjunk még egy hetet én meg mondtam hogy most már elég. Ha eddig nem volt semmi ezután se lesz.
Így holnap reggel fél 8-ra kh de nem hiszem hogy aznap megcsinálják hanem majd egy két nap múlva de ez majd holnap kiderül. Egyellőre dokit se tudok.
És mindenki azt mondta hogy az infulenza tette be a kiskaput nekem.

harivera
Budapest XXI. kerület

Vera,
sajnálom, főleg, hogy műteni kell.

Csucsu,
most hormonokat néznek, női nemi hormonsort (FSH, LH, tesztoszteron, prolaktin, progeszteron, estradiol), meg pajzsmirigy hormonokat (TSH, FT3, FT4).

Zmimi,
a nőieknek lesz holnapra eredménye, a pajzsmirigyesnek kb. két hét. Még szerdán megyek cukor meg inzulinterhelésre...

Dreika,
kérdezted anno, hogy mi lett a levél sorsa, amit írtam: hát az, hogy ma szólt a főnöknőm, hogy délután akar velem róla beszélni... magyarul hozzá jutott vissza....

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Luca,
És mit mesélt a lányod, milyen volt a karnevál? Hány éves is ő? Basszus, ha majd a fiam is egyedül fog nyaralni menni … hogy lehet nem agyonaggódni magad? :roll: :)

Sugi,
Lemaradtam, bocsi, mikor is mész dokihoz?

Lina,
Jó az új vonalzó, tuti szerencsét hoz! :wink:
Mikor lesz a farsang?
Írd meg mi volt a főnöknél!!!!

Vera,
Sajnálom. :(
Az Istibe mész végül? Mert akkor szerintem aznap még megcsinálják, én kb. 2 körül kerültem sorra és este 7kor jöttem el.

Kiamamik! A Corában csütörtöktől baba-mama hetek vannak.

KépKép
dreika

sziasztok!bocsánat hogy igy ismeretlenül irok ide de verának muszáj pár sort irnom!

Vera folyamatosan olvastalak itt és más topicon is és titokba nagyon szoritottam neked és nagyon kivántam hogy teljesüljön az álmod mert aki ilyen erös mint te az igazán megérdemli!ma szomoruan olvastam hogy mütét!tiszta szivböl sajnálom és tudom mit érzel!eddig ezt nem tudtam volna elmondani neked de most igen mert sajnos ma megtudtam hogy holnap nekem is reggel mütétem lesz!Nagyon sajnálom!

Virág
Kép
Kép
virág22

Vera, nagyon sajnálom!
Ezek a rohadék vírosok! Én is már megint full náthás vok, gyakorlatilag havonta...

Remélem, h mielőbb helyrejössz, és indulhat a babaprogi újra!

Virág, neked is hasonló jókat!

Kép
zmimi

Vera!

Sajnálom, nagyon szorítottam.

Virág!

Sajnálom, de Nimródnak hamarosan lesz tesója.

tjuca

Dreika,
hát a "sorsot" úgy néz ki ma sem tudom meg. A munkaidőnek vége, rám nem volt ideje. És még annyira sem méltatott, hogy szóljon, hogy ma már nem ér rá. Én meg itt ültem potyára, és így Lilit sem látom már ma este, csak szerdán. Hogy őszinte legyek:elegem van!!!!! :twisted:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

szia vera.Nagyon szorítottam neked.Sajnálom,hogy ez lett a vége.
HA nem vérzel nem biztos hogy aznap megcsinálják a műtétet.
HA minden igaz 20 perc lesz az egész.
Nekem azért csinálták aznap mikor bevitt a mentő mert dőlt belőlem a vér,így is ajdnem elvéreztem.
Mert szombat hajnal fél 4 re értünk be és vasárnap fél egykor műtöttek.
Nagyon drukkolok,hogy minden rendben legyen.
Mielőbbi újrababásodást kívánok neked. :lol:

Virág neked is minden jót és mihamarabbi pocakosodást kívánok. :lol:
nitacska007
Halásztelek

Vera: A másik topicban már olvastam a rossz hírt. nagyon nagyon sajnálom:( Erősnek kell lenned de eddigis az voltál .

Virág: Nem jó, hogy téged is műtenikell. Kitartás neked is és ha tudsz akkor gyere hozzánk mi újság van.

Mindkettötöknek egy nagy ölelés!!!!!

Kép
csucsu05

Luca! Hogy ott hogyan mennek a dolgok nem tudom, de az biztos, hogy nem kell fizetni. Nem kell fizetni továbbá az összes vizsgálatért és beavatkozásért, ami összefügg a terhességgel. Igy pl. nem fizettethetik ki a belgyógyászati vizsgálatot se, mert az a terhesgondozási protokoll része.
Egyébként, hogy ott hogy megy azt nem tudom, itt a köv. helyzet van: A terhesgondozáson 2-3 személy van, a védőnő, az adminisztrátor (sok esetben ezt a feladatotis a védőnő végzi) és az orvos. A menet: A védőnő mér testsúlyt, vérnyomást, vizeletvizsgálatot végez, haskörfogatot és sy-fu távolságot is mérhet, de ezt kevés helyen csinálják. Közben tanácsot ad a terhes életmódra vonatkozólag. Az adminsztrátor dokumentál, kitölti a beutalókat, recepteket,stb. Az orvos meg végzia belső vizsgálatot (ez nem kötelező minden alkalommal), (Pesten uh-t is csinál, errefele elküldik a kismamát külön az Uh laborba) gyógyszert, vitaminokat ír, megítéli a kismama állapotát, meghatórozza a következő megjelenés időpontját, és ha minden rendben a kismama már mehet is. A táppénzes papírt a terhesgondozó orvostól kell kérni, de lehet úgy is, hogy a háziorvos adja ki szülész-nőgyógyász javaslata alapján. Huh. most ennyi jut eszembe.
kislibus

Amugy vera most hogy érzed magad?
nitacska007
Halásztelek

jajj lányok mit csináljak a fiammal ,hogy ne hisztizzen mindenért????? :(
nitacska007
Halásztelek

Vera! :cry:
Virág! :cry:

Remélem mindketten mhamarabb felépültök testileg-lelkileg. Ez a legnehezebb része. :(
kislibus

Nita! Mennyi idős a fiad?
kislibus

február 23-án lesz 2 éves.tudom ez a dackorszak de nagyon idegörlő.
nitacska007
Halásztelek

Nita! Idegőrlő, de vigyen előre a tudat: ezáltal válik céltudatos, nem akaratgyenge kisgyerekké. Én ezzel úgy vagyok, ahogy anyum csinálta: Sok mindent engedett a kicsinek, persze csak olyanokat, mik nem sodorták veszélybe. Például az üveg ebédlőasztalra tilos volt felmászni, ha a kicsia feje tetejére állt akkor is. Ilyenkor egy anyának nagyon erősnek kell lenni, egyrészt, hogy a hisztitel tudja viselni (a füldugó segít, és ez nem vicc) másrészt, hogy következetes és erőssebb tudjon maradni, mint a gyerek. Nem könnyű én belátom, mert szoktam látni gyerekeket hisztizni. Hát olyankor elgondolkodom, hogy mit és hogyan....
kislibus

szia kislibus.megfogadom amit leírtál,köszi a seegítséget.
nitacska007
Halásztelek

kislibus neked mennyi idős a babád?
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Vera!
Sok erőt mára!!! Együttérzésem!

Linus!
Iszonyatosan elszomorít a helyzeted. belegondoltam, h milyen lenne, ha egy napig is nem látnám a fiam, hát...bőghetnékem van. Amikor Ábel nagy ritkán pár órát az édesapjával tölt, már akkor is hiányzik. Hiába ügyintézek, akkor is az agyam ott jár mi lehet Vele. Remélem mielőbb megoldódik a helyet, mert ez valóban borzalmas. Kívánjuk a legjobbakat!!

Nitácska!
Ábel is iszonyat hisztis. A gyerekorvosunk is azt mondta, ne vegyek tudomást a hisztiről. Én is azt az elvet próbálom követni, amiről kislibus ír. Vagyis sokmindent szabad, de ha a testi épsége veszélyben, akkor nincs pardon. Ha már nagyon hisztizik, akkor nálunk a járóka a "nyugtató, gondokodó hely". Mindig elmondom, h szeretem, de az Ő érdeke, h abbahagyja a hisztit. Nálunk főleg abból van "vita", h a fiam mindent a szájába töm. A sétáink alkalmával összeszed mindenféle szemetet és kóstolgatná....... Kemény küzdelem, de nem zárhatom gumiszobába :lol: :D
kitartást Nektek, ha segít, írd le és talán megkönnyebbülsz.

Mimi!
Jobbulást!!!!!!!!!

Luca!
Nálunk a terhesgondozós nőgyogyinál nem kell fizetni. A védőnő után a doki megvizsgál és ellát mindennel, ami szükséges. (Én magánba jártam, de ismerős mesélte)

csajok!
A 29. napon vagyok. Eléggé fáj a hónom alatt. előszőr csak az egyik, aztán már a másik oldalon is. Én persze rögtön rémálmokat láttam (daganat és társai), de iugye lehet a hormonoktól is??!!! Volt valakivel ilyen???
(mostanában 42-48 naposak a ciklusaim)

Még egy kérdés: ért valaki a virágokhoz??? melyik az a vágott virág, amelyik a legjobban bírja a hideget, a víztelenséget??? (koszorú)

KÖSZÖNÖM! SZÉP NAPOT!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Itt egy tegnapi kép, 10 perccel ébredés után. Erika! Itt az új szandi! :D

Kép

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsu: 42-49 napos a ciklusod? Nem mondta a doki ez mitől lehet?
Amúgy nekem ma megjött illetve most :(
Elvagyok keseredve. nekem régen 28napos volt a ciklusom. Mostanában 36-35-33. Ma vagyok a 33. napon. Mitől lehet, hogy igy kitolodott a ciklusom? mondjuk Zsuzsu a te ciklusodhoz képest az enyém rövid.

A honód alatt a csomó. Nekemis volt olyanom aztán elmúlt. ne gondolj rossza. hisz ha mint irtad daganatod lenne akkor nem szimetrikusan lenne. Butus vagy ne gondolj a legrosszabbra.

A virágokhoz nem nagyon értek de ha koszorút akarsz akkor rózsát semmi kép ne mert az hamar elhervad. talán a gerbera vagy inkább a kardvirág.

Kép
csucsu05

Sajnálom Csucsu hogy megjött :cry:
Épp a másik topicban kérdeztem hogy mi ujság veled...

Ábel nagyon aranyos!Bár én el sem tudom Róla képzelni hogy hisztis lenne,olyan nyugodt babónak tűnik.
lyndee

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?