Új privát üzeneted érkezett!

Olik: MIcsoda eredmények, kérem! Felülmúlhatatlan!!! :wink:

Gyabi: ??? Doki mit mond?
jaimee1

Bíbi, :)
A soraidból úgy éreztem, hogy a csodához vezető út göröngyös, a végállomás azonban megismételhetetlen gyönyörűséges érzelmeket váltott ki Belőled (Anyukából). Köszönjük, h. megosztottad velünk életed legfontosabb pillanatait. Nekünk (babákra vágyóknak) nagyon sokat jelent...
Egyre erőssebben érzem, hogy én is nemsokára a szívem alatt fogom hordozni életem kis napsugarát. Sííííroook, de most örömömben
Vendég

Arikon:

Kép
Vendég

Nórikám:
Én sajna nem tudok, ilyen jópofa öleléseket küldeni, de hasonlóképpen érzek én is! Cuppp!!
Mi újs Veled? Hányadik napon tartasz?
Vendég

Arikon:nem sok történt a múltkori mail-en óta...a jó hír viszont, hogy ma megyek ruhapróbára! :D
már nagyon várom, ma választunk cipőt meg kiegészítőket.Izgi... :wink:
Hanyadik nap?...hagyjuk...belefáradtam kissé....
Vendég

Jaimee: csütörtökre jelentkeztem be, kíváncsi vagyok mit mond!

Nem lehet amúgy hogy azért érzem keményebbnek mert még mindig a 2 kg hízásomnál tartok 34 hetesen????? Lehet hogy hülyeség, de fájni nem fáj, csak kemény... :oops: :oops:

Kép
Kép
gyablonka

Ui: Bíbi, nagyon-nagy élmény volt végigolvasni, köszi hogy megosztottad velünk!!!!!!!

Olik: nem semmi "eredmények"!!!!!!! Mindenkinek hasonlóakat kívánok!

Kép
Kép
gyablonka

Gabi,
kösz! :D
És a szülést szerintem mindenki máshogy éli meg, az érzéstelenitésről nem tudok semmit. A mellszivó kelleni fog, főleg amig nem áll be a kinálat-kereslet addig ki kell szivnod a tejet nehogy begyulladjon a melled. A varrat fáj, de a gyógyulási idő, a fájdalom mértéke is egyéntől függő!
A tábliba beirtalak!

Mirci,
kösz! :D

Gyabi,
nagyon szép kismami vagy! És csak 2 kg plusz??? :shock: Ezt hogy csináltad?

Olik,
:lol:
kösz! Szép eredménye van az 5 évnek! :)

Bibi szüléstörténetét mindjárt olvasom!
sirkici

Ja, az avatar képeket hogyan tudjátok lekicsinyiteni 10 kb alá? Nálam a 80x80 pixel legroszabb tömöritéssel is 17 kb lesz! :roll:
sirkici

Bibi,
tényleg fantasztikusan tudsz irni, itt pityergek én is, nagyon megható a történeted! Köszönöm én is, hogy megosztottad velünk!
sirkici

Gyabi: Nem tudom....sztem nem. Ha kőkemény a pocakod folyamatosan, az a méhed. Annak pedig nincs köze a súlyodhoz. Kérdés, hogy azt érzed e, amit....Nem egyszerű ez.

A keményedés egyébként nem fáj, és ha keményedik, elernyed, az normális. (napi 10 körül) Az már gond, ha folyamatosan keményedsz....én a helyedben rohantam volna a dokihoz. Hány napja tart?
jaimee1

Sirki: nem tudom hogy csináltam a 2 kg-ot, pedig eszek reggeltől estig!

Jaimee: amióta nagyobb a hasam, azóta ilyen!!! Soha nem volt puha. Arra gyanakodtam, hogy kevés a magzatvíz, de a doki szerint rendben van!

Kép
Kép
gyablonka

Bíbi, nagyon jó volt olvasni a szülés történetedet! Tényleg igazi csodaként lehetett átélni. Mégegyszer gratulálok a kis csiribébihez!!!!!

Kép
Kép
gabi82

GYabi: Hát, akkor nem tudom. Akkor te az amúgy is feszes babás pocakot érzek keménynek?

Ne hozd rám a frászt! :D

A keményedés az kellemetlen azért. Olyan, mintha az egész pocak egy kőtömb lenne. Szülés előtt 1-2 nappal volt nekem ilyen 24 órában, hát azt észrevettem, hogy más a helyzet, mint alapból....

Súlytémában: Nem volt némi felesleged? Mert akkor azt szépen felélitek most. Az nagyon jó!!
jaimee1

Jaimee: én alapból nem vagyok egy anorexiás modell tipus, 75-78 kg voltam mindig. Így a terhességet is 78 kg-ról kezdtem. A kisfiam pedig végzett egy jó kis zsírleszívást, mert azok a cuccaim jönnek rám, amik eddig nem.
Két kép, összehasonlításként, az egyik két éva húsvétkor, a másik hétvégi záróbanketten...

Kép Kép

Kép
Kép
gyablonka

Csajok!

Már 5 napja késik a menszim, ezért vettem egy tesztet, és negatív lett. Állatira ki vagyok, mert amióta a cickát iszom (tavaly szept. óta) 30-32 napra meg szokott jönni. Most meg a 35. napon járok és semmi tünet (patti, pecsételés semmi) ezért gondoltam, no meg már az idegeim is kezdték felmondani a szolgálatot (babás gondolatokkal keltem-feküdtem), h. tesztelek egyet. Annyira ideges voltam, h. még a kezem is remegett, és sokáig az eredmény ablak helyett a kontroll csíkot bámultam. Ááááá
Szóval most itt melózom és közben a szívem majd megszakad... :cry:

Szerintetek teszteljek 3 nap múlva mégegyszer, vagy várjam meg amíg megjön...
Vendég

Arikon,
:( , szerintem ha nem jön meg (nem fog megjönni, csak pozitivan), akkor tesztelj 3 nap múlva megint, lehet, hogy nálad is később mutatja ki a teszt. A pé-t tudod, hogy mikor lehetett? Hányadik dpo-n lehetsz?
sirkici

Sirki,
köszi, h. válaszoltál!
Nem nézem a hőmet, úgyh. gőzöm sincs, de ha azt veszem alapul, h. az elmúlt időszakban max. 32. napra jött meg akkor abból 14-16 napot levonva van (lehet) a pé-m.
Vendég

Arikon, csak emlékeztetlek, hogy nekem már 1,5 hete késett, mire haloványkán poz. lett a teszt!
Nem feladni! Igen tesztelj 3 nap múlva!!!!! És ott legyen a halvány csík!!!! :wink:

Kép
Kép
gabi82

Arikon drága:milyen tesztet használtál?
jajjjjjjjjjj, izgulok érted te lyány...
Vendég

Gabi,
köszi, megpróbálom összeszedni a pozitivitásomat, de asszem ma még nem fog sikerülni. Egyfolytában a sírás környékez... Pedig egész jól voltam lelkileg, semmi para, semmi agyalás nem volt mostanában, abszolút nem is gondoltam arra, h. esetleg ebben a hónapban összejön a dolog, erre tessék... most újra romjaimban heverek és ráadásul itt a melóhelyen teszteltem, na ilyet többé nem teszek.

Nórikám,
mindgyá' kihalászom a táskám mélyéről a dobozát...sikerült: Clearblue (99 %-os pontosság) hát ez elég meggyőzően hangzott a patikában, és az ára is az volt: 1.600 Ft. Igaz, nem reggeli pisiből csináltam, hanem 3.-ból és hirtelen felindultságból. :)
Ma voltam varratszedésen, és útba esett egy gyógyszertár, hát gondoltam mi történt, csak bemegyek veszek egy tesztet és holnap reggel első pisiből megcsinálom. De aztán úgy égette a tatyómat a teszt és állandóan ez jár a fejemben, h. fogtam magam és berongyoltam a vöcöbe és a többit már tudjátok.
Azért is csináltam meg ma, mert a patikus is mondta, h. egész nap lehet alkalmazni és nem muszáj az első pisiből.

Most itt agyalok, meg idegelem magam, h. akkor meg mi a fene miatt nem gyütt még meg!? Mondjuk az tény, h. családi gondok miatt eléggé stresszeltem magam, szerintetek ez ennyire befolyásolhatja a ciklust?
Vendég

Arikon:nekem is olyanom van otthon, meg One Step.Figyelj, csinálj egyet reggeli pisiből, az a nyerő...és ne aggódj, oké?
Mennek a pozitív enerdzsik drága kis barátném...! :wink: :D

Kép Kép Kép

És ezt kell mondogatnod:

Kép
Vendég

Sziasztok!

Arikon!
Tudom, h hülyeség, amit mondok, de nyugi!
Én nem hiszek az egész napos tesztekben. Mert van akinek tök magas a HCG-je már az elején (főleg egy ikerterhességnél), de van akinek tök soká mutatja ki.
Szurkok mennek!!!!!!!!!!!!!

Bíbi!
Jó volt olvasni!!!!!!

Gyabi!
Oltári jól nézel ki! :wink:

babszika

Arikon,
nagyon izgulok érted, és ne feledd, hogy csak POZITIVAN! És lebegjen előtted Gabi példája! :)
sirkici

Nórikám,
okés már egész jól vagyok, nemhiába alapvetően optimista típus lévén! :)
Úgy egyeztünk meg Férjurammal, h. kivárok (kivárunk) legalább 4 napot és majd utána tesztelek megint, de reggeliből az biztos.

Köszike mégegyszer!

Juj, nemsoká feleség leszel!! Mi volt a ruhapróbán? Sikerült cipellőt választani?

Remélem Csajok nem nehezteltek amiért ide írogatok, de szinte az összes számomra kedves topictárs itten van. Természetesen vannak más topicokban is akiket figyelek, és nyomon követem a napjaikat, de az már nem olyan. Szóval remélem nem zavarok a hozzászólásaimmal... :oops:
Vendég

Csak most olvastam...Babszi, Sirki köszönöm Nektek is!!
Nagyon sokat számított, h. tegnap kiírhattam magamból a dolgokat. Nagyon megkönnyebbültem! :)

Babszi,
szupi az avatarod! Milyen feleségnek lenni? :D

Sirki,
Mesélj Niki babáról! Hogy telnek a napjaitok?
Vendég

Engem nem zavarsz drága, én is csak betolakodó vagyok... :D
Ruhapróba megvolt, bár nem ilyennek képzeltem az egészet...majd megírom priviben.Swarovszkiból csináltatok nyakláncot meg karkötőt.Cipőt azt még vennem kell, jövőhéten nekiindulok, meg a csokrom elképzelését is leadom.Ja és mostmár jöhet a smink és hajpróba is lassan. :wink:
Vendég

Arikon!
Nincs annál jobb érzés, mint mikor Bálint hazaér (vagy tegnap én jöttem később) és azzal fogad: "Hol van az én kis feleségecském?"
Igenis változott a kapcsolatunk. Sokkal szorosabb lett. Szerecsére a Bálint az a típusú pasi, akinek számít ez! :wink:

Most meg rohanok beutalóért, de talán még munka előtt be tudok nézni.

Pusz

babszika

De jó, hogy itt vagytok csajok! :lol:

Házasság témához: tényleg számít! És tényleg szorosabbá teszi a kapcsolatot. Arról nem is beszélve, hogy azóta nem tudok Kedvesemre egy pillanatra sem haragudni, mert ha rosszalkodik, s fejéhez végom: Hülye! , ő kapásból vigyorogva visszaszól: Hülyéné!- s ezzel nagy röhögésben meg ölelkezésben törünk ki. :lol:

Arikon, nagyon drukkolok!

Többieknek pusssz! :lol:
Vendég

Boldog hét-fordulót kis Bíbinek! :wink: :D
Vendég

Arikon: Mizu?

Ide az ír, aki akar, a topik neve az mindegy!!!! A banda egy, ha érted, mire gondolok. Gyere bátran és gyakran!!!!

Gyabi: Nagyon csinos vagy!!! Hát az iwiw-es képek alapján nem tudom, hol volt rajtad az extra súly???

Bíbi anyu: Aszta, már 2 hetes Bíbi! :D

Nóri: Én nem kaptam privit. Na nem mintha meg tudnám
Esküvő: Bezzeg az én uramnak nem számít. :? :? Igaz, én is úgy érzem, ennél tökéletesebb már nem lehet a kapcsolatunk. Esetleg még egy bébi???? :oops: :oops: 8) 8)

Sirki: Küldhetek a tábliba frissebb Réka fotót? Olyan archív már. :D
jaimee1

Sziasztok!

Jaj Arikon annyira izgulok érted! Nekem 17 dpo-nál lett + a tesztem, és nálam is a one step volt a nyerő. A clear blue valamiért nem volt szimpi. Mindenképp reggeli pisiből csináld, az a tuti.

Esküvő témával kapcsolatban nekem is ugyanaz az érzésem (és a párocskámnak is), hogy igenis számít, és megváltozott valami, valami sokkal szorosabb kötelék köt össze minket. Persze egy baba is nagyon erős kötelék.

Bíbikém én még nem írtam neked, hogy csodásan megható volt a születéstörténeted. Köszönöm én is! Nagyon sokat adott.

Nórikám ugye milyen jó érzés az esküvőre való készülődés!? Kíváncsi vagyok nagyon a ruhádra. Lefotóztad a próbán magad?

Nóri, Arikon, Babszi: én mindíg úgy örülök amikor ide írtok! Kit érdekel, hogy ez babás topik! Gyertek és írjatok mindíg! Hiányoztok!

Kép
Kép
mirci74

Jamiee,
Értem én és köszi! :)
Ott tartok, h. megvettem a one step-et és várok, várok és várok! Ott figyel a tatyómban, de nem csinálok vele semmit még egy pár napig! Ígérem!! Holnap megyek kozmetikushoz (1 éve voltam utoljára és eléggé rámfér...öhömöhöm) és utána Anyumnál alszom. No meg Anyu befesti a hajam (aki esetleg nem tudja fodrász Anyum van). :D Úgyh. holnap külön leszünk Frédimmel, így nem tesztelhetek, mert az tisztességtelen lenne vele szemben!! Szugerálom magam ezerrel! :D
Jujjj, de úúúúúútálok türelmes lenni és alaptermészetemből adódóan nem is tudok, Férjuram szerint nem is akarok. :D Szóval alapon nyugodtabb vagyok, és rettentő sokat lendítettek rajtam az üzeneteitek. De tényleg! :)
Amúgy meg már napok óta, sőt ha jobban belegondolok már 1 hete (!) olyan álomkór kerülget, mint akit a cecelégy csípett meg. Ma is alig bírtam bevonszolni magamat. :?

Jamiee,
imádom a blogod, no meg a névrokonomat is! :wink:

Mircikém,
köszi Neked is a bátorítást! Pocaklakó Bálint baba, hogy viselkedik? Tényleg már nem is emlékszem Neked milyen tüneteid voltak a tesztelés előtt, alatt, után? Szóval érted? :roll:
Vendég

Babszikám: nagyon csinike voltál, na és persze a párod is!
Nézetm mér a blogban a képete, az iwiwen is...nagyon jók!!!!!!!!!

Jaimee: anyukám sem hitte el soha rólam hogy 78 kg vagyok, de mindig mondtam hogy sok az eszem, biztos az nyomja a súlyt!!!! :lol: :lol:

Arikon, Nóri: én is örülök, hogy irogattok ide is, jó tudni, hogy mi a helyzet veletek.

Sirki, Bíbi: nagyon nagyok már a csajok, hogy elrepült ez a 2 hét!

Ja és nekem is ONE STEP jött be Arikon!!!!!

Kép
Kép
gyablonka

Babszi:milyen beutaló??????? :roll:

Kép
Kép
gyablonka

Arikon: nekem semmilyen tüneteim nem voltak, azért annyi, hogy a hőm fent volt 37 felett. Tényleg! Nem akarsz holnap reggel felkelés előtt esetleg hőmérőzni egyet? Az sokat elárulhat.

Kép
Kép
mirci74

Bálint baba izeg mozog, főleg kaja után, meg este lefekvéskor, szóval jól elvan a pociban. Apa hangját nagyon szereti, arra mindíg reagál egy-két jólirányzott rúgással, az enyémet már biztos megszokta (legalábbis ezzel nyugtatom magam)

Kép
Kép
mirci74

Húúú, ez nem is rossz ötlet, ha nem felejtem el kipróbálom! :wink:

Ez annyira jó lehet! Lehet focista lesz ez a gyerkőc!! :D
Vendég

Gyabi: Ja, hát nem vagy buta lyány, az tény. Bizti jó kis csontocskáid vannak. Én is ilyen fajta vagyok! :D
Mikor 167 centimhez 52 kiló voltam, úgy néztem ki, mint aki éhezik. 60 kilónál nézek ki "normálisan". Kb. most. Réka mellett nem könnyű enni, főleg amióta kinézi a számból. :lol:

No mit mondott a dokkered???

Mirci: Látszik, hogy fiú, Rékám sosem reagált az apja hangjára. Az enyémra nyugodott meg.

Babszi: 67x akartam már mondani, nagyon szépek voltatok a lakzin!!!

Heni: Ja, régen beszéltünk, de csak mert te ritkán vagy. :( :( Mi jót míveltek csodahelyes fiacskáddal?

Rékám: Muszáj babásodnod, így döntöttünk. Nóri is fog mindjárt, Babszi is, nagyon köll az utánpótlás.
jaimee1

Na megjöttünk a dokitól, kisfiam fejmérete 9 cm, 2,4-2,5 kg-nál tart jelenleg, minden szuper-minden jó! Kivéve, hogy az anyukája összeszedett ismét egy jó kis fertőzést, arra kaptam kúpot és krémet, de azt mondta nem ilyedjek meg, a babónak nem lehet semmi baja. Tisztáztuk, hogy mi a teendő ha fájások jelentkeznek vagy ha elfolyik a magzatvíz stb..stb.

Jaimee: nem lehet rossz jelenet amikor Réka kinézi a kaját a szádból, annyira előttem van!!! :lol: :lol:

Kép
Kép
gyablonka

Arikon, Nóri, Babszi,
én is örülök, amikor ide irogattok, szerintem sem számit a topic neve, a lényeg, hogy ez egy banda, és nem számit, hogy ki babás vagy nem babás, egy csapat vagyunk. A régi banda...

Jaimee,
persze, hogy küldhetsz új fotót Réka cicáról! Várom! :D

Házasság témával kapcsolatban én is úgy érzem, hogy igenis számit valamit, nekünk is szorosabb lett a kapcsolatunk! :lol:

Lenne egy kérdésem: honnan lehet biztosan tudni, hogy egy baba hasfájós-e? Nálunk például tegnap este volt először ilyen, hogy nem aludtunk, egyszerűen üvöltött Niki baba, csillapithatatlanul, sehogy sem volt jó neki, nem lehetett sehogy sem megnyugtatni. Feszitette magát, de nem összefelé, hanem a hátát feszitette meg, a lábait felfelé hason fekve. Nem tudjuk, hogy görcsei voltak, vagy a front hatott rá esetleg, vagy csak simán hisztizett? Bár, én azt is kétlem, hogy egy alig 3 hetes baba már tud hisztizni! Vagy mégis? Gondoltam lehet, hogy sokat van kézben, de nem tudom nem felvenni, ha sir! :roll: :)
sirkici

Sziasztok!

Köszi a sok kedves szót az esküvőnkkel kapcsolatban.

Gyabi!
Kedden megyünk meddőségibe.... és ahhoz kell beutaló.

babszika

No akkor újra írom, mert az előbb elszállt! :evil:

Sirki,
szerintem jól csinálod, h. felveszed Niki babát, mert csak jobban behergelné magát. Érdemben csak ennyit tudtam hozzászólni, a többit a tapasztalt Anyucik fogják elmondani. :)

Babszi,
Melyik meddőségibe mentek? Írnál bővebben erről?

Csajok (Mircikém Te már tudod),
Szégyenkezve ugyan, de ma reggel (első pisiből) csináltam tesztet, ami full nega lett. Nem szomorkodom, csak nem értem, h. mi a fene miatt nem jön meg?? Ittam a cickát, igaz nem az első naptól, hanem a 3.-tól és elég stresszes is voltam, lehet, h. ezek a tényezők kavartak be ennyire? :roll:
Most már csak az izgat, h. ne nyaraláskor jöjjön meg! :x Addig tornázok, emelgetem a telitömött bevásárlós szatyrot, hátha az segít. :wink:
Vendég

Gyabi,
Anno Tesómnak is volt egy kis fertőzése a várandósság vége felé, és az Ő babócájának sem lett semmi baja (már 7 és fél éves) :)
Vendég

Sziasztok!!! Most nagyon röviden:

Voltunk kardiológián, volt ekg, uh, vérnyomi mérés, Tüci tűrte, mint katona, egy pillanatra sem sírt :shock: Pedig pont nála ez szokatlan. Van egy kis zörej, de minden rendben találta, semmi elváltozás, karácsony körül megint kontroll, hogy bizti legyen minden.
Puszi

Kép
Kép
Kép
olik22

Arikon: köszi, hogy írtad a tesódat, én is remélem , hogy nem lesz semmi baj. És tudod....addig míg nincs piri... : )

Olik:Nagyon ügyes Tündike, hogy ilyen hősiesen tűrte, szerintem néha ez még egy felnőttnek sem megy!

Babszi: majd írd meg, hogy mi volt kedden!!!!!

Kép
Kép
gyablonka

Csajok: ki használ közületek pihenőszéket ???? Érdemes venni????

Kép
Kép
gyablonka

Gyabi: Sztem nem érdemes venni. Fogyasztói társadalom terméke.
Ezek a fertőzések télleg gyakoriak, de nem árt a babának. Strepptoszűrés párti a dokid amúgy? Megoszlik a nőgyógyi társadalom. Az enyém pl. nem az.

Babszi: És hová mentek?

Arikon: Nem baj, fel a fejjel! Drukk, hogy pirimentes legyen a nyaralás.

Nóóóóóóri: Nagyon írnék már privit!!! Fogok a jövő héten.

Sirki: Onnan, hogy ordít, mint a fába szorult féreg. Nehéz elnézni. :P Ha amit írtál gyakran megismétődik, akkor valszleg hasfájós. Nekünk egy ilyen alkalom volt csak, átvirrasztottuk az éjszakát, szerencsére több nem. Drukk,hogy ne legyen hasfájós.
Az is lehet, hogy te ettél vlamit, ami nem tetszett a pocakjának.

Ami segít:
- medencetorna (tekered a lábát)
- puma a fán póz
- tea (édeskömény)
- alapos büfiztetés kaja után, mindig
- valami WATER, de mi azt nem használtuk, DM-ben viszont láttam
- és Chris is írt valamit, amit ők használnak, asszem....

Olik: Nagyon ügyes Tünci, aszta, hogy nem sírt! :shock: :D

Betsy????

Judy????
Heni???
jaimee1

Gyabi!
A pcos fórumon van egy lány, akiknek van és azt tudom, h ha a gyerkőc nem ül benne, akkor sokkal inkább nyűgös. Ott meg jól elvan.

Arikon, Jaimee!
A Jánosba megyünk.
De soakt nem tudok mondani előre. Beutaló kellett és telefonon kaptam időpontot.... ennyi. Majd utánna jelentkezek. :roll:

babszika

Arikon,
:cry: :cry: :cry: , de hátha... amig nincs piri... de akkor is, mitől nem jöhet meg? Az idegeskedés is számit, de talán nem ennyire, vagy nemtudom!

Olik,
akkor ezek összességében jó hirek, igaz? És gratula Tüncinek a hősiességéhez!

Jaimee,
kösz a választ, valószinűleg hasfájós lesz, vagy nemtudom, mert tegnap este is ezt játszotta el, bár apa szerint hiszti, de szerintem nem, nemtudom. A büfihiányra gondoltam én, mert nem minden kaja után akar büfizni mostanában, pedig szépen ment neki, és addig amig mindig volt büfi, nem is volt ilyen gondunk. Az a puma a fán póz jó, mert akkor egy kicsit meg szokott nyugodni, csak állva kell ezt vele csinálni, akkor nem üvölt. A kajára nagyon odafigyelek, de lehet, hogy mégiscsak valami nem tetszett a pocijának!
Képet mikor küldessz Rékacicáról? :)
sirkici

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?