Új privát üzeneted érkezett!

Monyo,
képzeld, tegnap voltam a Mensmentisbe, és szerintük nem is vagyok PCO-s, csak hiperinzulinémiám van. Majd hétfőn és szerdán megyek vérvételekre. A csajszi azt mondta, hogy csak azért mert rossz az FSH/LH arányom egy akárhanyadik napi vérvételnél, az még nem jelent semmit, nekem a tesztoszteronom határérték alatti, nem cisztás a petefészkem...na jó, túlsúlyos vagyok, ez igaz.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Na hoppá, laptetőm lett...jövő hónapban zebra, vagy hogy is van ez? :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

linacska.
nekem a tesztom majdnem duplaja a hatarertek felettinek.cisztasak a petefeszkeim es IRem is van,igaz nagyon csekely.
szerintem egy sima LH/FSH aranybol nem lehet pco-ra kovetkeztetni.
nekem pl az FSh am duplaja az lh nak pedig pcosoknal ez forditva szokott lenni.

Kép
monyo83

Lina, ott igazán profik, örülök, hogy nem vagy PCO-s! :lol:
Na, meg laptető is...Jövő hónapban biztos a siker! :lol:
Vendég

Monyo,
nekem FSH/LH arány 1:3, de csak ennyi. Inzulinomat majd szerdán nézik.

Luca,
a próféta szóljon belőled.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok.
Luca te hogy vagy?
Én elég szarul, iszonyú fejfájás gyötör több napja, már azt hittem hogy influenzás leszek, de nem az.
remélem nem csináltál több tesztet :D

A hányinger állandósult, szédülés rémes, az utcán alig birok menni.
A szagok, oh még a banknak is iszonyú szaga van.

Kép

Kép
napsugár035

Üdvözlöm az újakat, gondolom nem a legfőbb vágyatok volt hogy ide kerüljetek, de a pozitiv hozzáállásotok példa értékű.
Kívánom hogy minél hamarabb örömködjetek.
Azonnali teherbeesés, én egy mensi után lettem újra terhes, de elment nagyon korán az is, bár műteni nem kellett.
ja és a vonalzóm.... elég ha a Lucáét nézitek, napra pontosan egyidős a terhességünk.

Kép

Kép
napsugár035

Sugi, ma reggel a szívbaj jött rám, olyan görcsökre ébredtem,hogy még hányingerem is volt tőle.Remélem, csak bélgörcs volt a tegnap esti halászlé-zabálástól...Nem szoktam görcsölni, így nem tudom behatárolni, honnét jött.Remélem, nincs gond.
Nem csinálok több tesztet...Juca azt mondta, ennél csíkosabbat már úgysem tudok... :lol:

Tünetek:cicifájáson kívül más nincs.
Meg vannak kaják, amiket nem kívánok.A szagokkal nincs komoly gondom, mert még mindig náthás vagyok.De a karácsonyfa illatát jobban érzem, mint eddig.
Vendég

Sugi, mit szedsz a fejfájásra?Találtál olyan bogyót, amit szabad babásan?

SZorítsatok, hogy a lányom szerencsésen hazaérjen Velencéből!
Tegnap este indultak a karneválra, és holnap reggelre érnek haza.
Vendég

nem szedek semmit, de magneb6 az elejétől szedem, mert nálam a görcsölés előzőknél, rendszeres volt.
a csikarásos hasfájás ugyanolyan, nálunk gombás nokedli, volt, és hát.......eléggé érzem a hasam.az a baj hogy ilyenkor az emésztésünk, meg minden lelassul, és sokáig kóvályog bennünk minden.
mikor mész dokihoz? nem félsz?
én majd beszarok

Kép

Kép
napsugár035

Sugi, mitől nem félek?A dokitól?Vagy attól, hogy mit mond?

Én egyszer már voltam dokinál, akkor megerősítette, hogy pocaklakóm van.UH-ra majd csak febr. 11-én megyek.Akkor leszek 7+3, és már kell lennie szívhangnak.Nem akarok előbb, mert nem akarok úgy járni, mint szegény Vera.
Abból a szempontból lenne jó előbb menni, hogy kiderülne, hogy méhen belül van-e...
Próbálok nem izgulni.De az igazat megvallva nagyon félek, csak elhessegetem a félelmetes gondolatokat, és azt mondogatom magamnak, hogy most nem lesz semmi baj.
Vendég

hát ez jutott nekünk ezek szerint megvizsgált téged?
én sem akarok korán menni, azzal hogy gyakran nézik nem lesz jobb a helyzet.
Megvárom míg tuti kell legyen szívhang, ha nem lesz akkor ez van, de nem idegeskedek annyit.
múltkor kéthetente nézett, annyiszor vagy a frászt hozta rám, vag reménykedtem, nem sok értelme van.
én így több vetélés után sajna elég reménytelennek látom a helyzetet,de megpróbálok nem agyalni ezen annyit.

Kép

Kép
napsugár035

nekem persze azt mondta, hogy jövő hét vége felé menjek, majd azt mondom félreértettem.

Kép

Kép
napsugár035

Igen, megvizsgált.Ha ott érzett valamit, csak méhen belül van!
Akkor Te is akkor jössz majd, amikor én?
Egyébként a szédülés nálam is megvan.És még vezetni sem jó, mert bamba vagyok.
Azt beszéltük a párommal, hogy elmegyek táppénzre. A munkahelyen bolondokháza van, nem kell nekem a stressz.Bár a főnöknőm nagyon rendes, de hiába, ha amúgy meg rengeteg a feszültség.
Azt olvastam, hogy a stresszhormonok gátolják terhességi hormonok termelődését.Hát akkor menjen a fenébe a stresszhormon!Nem adok lehetőséget neki! :lol:
Vendég

szerintem nagyon jó teszed, senkinek sem hiányzik a stressz.
A párom épp attól félt legjobban, mindig mondja ne idegeskedjek ha nem bírok valakivel dobjam ki.
nincs idegen ség érzése a pocidban, nekem olyan mintha lenyeltem volna valamit és nem akarna kijönni, az előzőknél nem éreztem eztiszonyatosan puffadt már reggel a hasam, már úgy két napja, addig reggelre lelohadt, ha ez a normális érzés akkor eddig én még nem voltam norm terhes.

Kép

Kép
napsugár035

Totál beleizzadtam ebbe az új vonalzóba.De most látszanak a napok is! :lol:
Vendég

:D , +1 nap?
telik, telik
ha jól emlékszem egy napon voltunk 11 dpo ?????

Kép

Kép
napsugár035

amint lesz szívhang én is csinálok

Kép

Kép
napsugár035

Nekem az uccsó mensim dec 21.Neked?
Vendég

nekem a vetélés miatt nem lehet tudni, de pétől visszaszámolva 21
pé jan 5

Kép

Kép
napsugár035

utsó vérzés dec16

Kép

Kép
napsugár035

Hát....nagyjából egyidősek lehetünk.Nekem is jan. 4-5 körül volt a pém.
Vendég

Vera, akkor hétfőn már lesz szívhang!Majd meglátod!!!
Vendég

szia vera.mizu veled?
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok Csajok!

Reggeltől takarítok,csak most megengedtem magamnak egy kis pihit :D

Igen,Vera nagyon drukkolok hogy hétfőn jó hírekkel gyere!

Sugi:Te vetélés után egyből teherbe estél,vagy nem jól értelmeztem?

Luca:ha sok a stressz a munkahelyen inkább gyere táppénzre.Én már csak tudom...az is lehet hogy azért vetéltem el a munkahelyen mert a főnök állandóan engem ugráltatott.
lyndee

El is felejtettem mondtani hogy nagyon tetszik az új vonalzód Luca :wink:
lyndee

Sziasztok!

Csak egy gyors kérdés:
Ha esetleg kistesó útban lenne, mikortól csillapítsak lázat? Most 37,6, de megy felfelé. És mivel?

KépKép
dreika

Megcsináltam Lili jelmezét. Szerintetek elmegy ez egy cicának? Mondjuk hátulról inkább tehén....
Csináltam még két pamacsot, olyat, mint a farkán van, az lesz a két copfjában.

Kép Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska: De jó lett a jelmez. Ügyi vagy:)

Vera: Győrfy valóban kíváló szakember. :)

Kép
csucsu05

linácska.nagyon tetszik a jelmez.jól kitaláltad.
kész tervező lehet belőled :lol:
nitacska007
Halásztelek

Lina, szuper lett a jelmez!
Kérünk ám farsangos képeket is!

Dreika, jók a vonalzók!Látom, Te sem bízod a véletlenre, és azért a négylevelű lóhere ott van! :lol:

Szerintem 38 felett kell lázat csillapítani.Panadolt tuti, hogy lehet bevenni, és 1-1 algopyrint is.
Vendég

Lina:Nagyon ügyes vagy!Szerintem profi jelmeze lesz a kis Lilinek :lol:
lyndee

Lina, most hogy állsz?2.napon vagy?Most hogyan tovább?Most szedsz valamit?Tudom, lesz a vérvétel, és amúgy is lesz valami rásegítés?Closti, uh, egyebek?

Kismamik, hogy vagytok?

Monti, Juca, Kacika, Mimi...

És a többiek, merre vagytok???????????

Zsuzsu?
Vendég

Lina,
nagyon ügyes vagy! Majd kérünk képet Lilistül is. :D
Jó az új avatar!

Luca,
köszi, szerencsére lement 37,3 egy ideje. :? Vettem be Oscillo-t.
Azért cseréltem le a fiam vonalzóját, mert valami gubanc van a LaFemme-n. :roll:
Már én is akartam dicsérni a vonalzód, én is próbálgattam ezt, ha egyszer aktuális lenne ... de most egy Nőivonalas a befutó. :lol: Csak tehetném már ki. :roll:

Szerintetek ha elkaptam az influenzát, akkor még lehet esélye tesónak? Annyira jól kijött eddig a lépés ebben a hónapban.

KépKép
dreika

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem. A nevet sajna nem tudtam megjegyezni, de valamelyikőtöknél olvastam, hogy volt méhen kívüli terhessége. Az a kérdésem, hogy volt valami előjele? Vagy csak a hasfájás, vérzés és rögtön a műtő? Mert nekem mostmár egyfolytában fáj a bal petefészkem. Olyan nyilalás szerű. És már kezd aggasztani.
Tudja valaki, hogy ha már láttak petezsákot, az kizárja-e a méhen kívüli terhességet? Tudom, nagyon ritka, de előfordult már az én dokimnál is, hogy valakinél egyszerre legyen méhen belül és kívűl is baba.

Köszi előre is a választ.
szerencse7

Dreika, én akkor voltam tök szarul, mikor beágyazódott.Állítólag ez nem baj, mert a szervezet a betegséggel van elfoglalva, és nem azzal, hogy kilökje a babát.
Lehet, hogy ebből egy szó sem igaz, nem tudom.De nekem bejött. :lol:

Igaz, én csak náthás voltam, mert torokgyuszim volt, aztán meg arcüreg-gyuszim.

Szerencse, én nem tudok ehhez hozzászólni, de a méhenkívülitől én is félek.Inkább bele sem gondolok.

De a másikon, asszem a reménykedősön,talán Tabatinak, ilyen volt.Vagy rosszul emlékszem?Én nem olvastam vissza, mert inkább nem stresszelem magam.
Vendég

Sziasztok!

Üdv. az újaknak!

Luca, jó a babás volnalzód!!
Dreika, gyógyulj meg hamar. Én vettem már be párszor -egyszerre fél - algopyrint. Dokim szerint kipróbált 100 éves gyógyszer.

Lina , cuki a jelmez, kérünk majd Lilis képet is jelmezben.

Zsuzsi, Juca, MOnti, hogy vagytok?

Nálunk minden rendben, ma du sétáltunk hárman másfél órát, úgy elfáradtam, kivagyok mint a liba.
Szerencsére Peti is kezd ásítozni. :lol:

Kellemes szombat estét mindenkinek!
Vendég

Luca, Dreika,
hát nem tudom lesz-e a jelmez Lilin, mert egyenlőre nem akarja felvenni...

Luca,
igen, most 2. cn-on járok, most, hogy szedtem Norculutot a ciszta miatt megjött 26 napra. Eddig egyszer volt életemben 28 napnál rövidebb ciklusom, következő hónapban jött Lili, szóval ez jó jel :lol:
Ebben a hónapban nincs semmi, a Norculut és a ciszta miatt ezt a hónapot nem lehet stimulálni. Hétfőn megyek vérvételre, néznek hormonokat, aztán szerdán is, akkor terheléses cukor meg inzulin.
Félidőben ugyanúgy megyek UH-ra, meg addigra megkérdezi a doki az inszemet. Ha megvannak az eredményeim, akkor meg vissza az endokrinológushoz. Ő azt mondta, ha nem szeretnék gyereket, akkor maradhatnának így az értékek, de ha gyereket szeretnék Hasimoto thyreoditis-szel, akkor javítunk rajta egy kicsit.
A metet is megemelte 3x850 mg-ra, hátha gyorsít még az anyagcserén. Na meg próbálom tartani a diétát, napi ötszöri kaja, meghatározott szénhidrát tartalommal.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

szerencse7:nem tudom milyen a méhen kívüli terhesség hál istennek. Viszont van egy barátnőm akinek volt. És ő azt mondta elviselhetetlen fájdalommal jár olyanyira, hogy össze esett a fájdalomtól.

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Monyo!

A dianne tényleg arra való amire írtad! Van ismerős, akinek ugyanez a problémája, de neki nagyon dúrván, gyakorlatilag 16 éves kora óta (eddig meg se jött neki) szedte a diannet, és most gyereke is van :)

Napsugár! Luca! Panasznapot tessék felfüggeszteni! Ott a pocilakó és ott is marad! :D Már csak azért is, mert nekem kell a pozitív jövőkép!!! :D

Vera! Nekedi is drukkolok nagyon!

Dreika! Panadol, Rubopfen, Algopirin mehet, Ibuprofent inkább ne, Cataflam tilos! És 38 felett kell csökkenteni, de akkor tényleg, mert a láz többet árt, mint a gyógyszer!!! A legideálisabb a hűtőfüri.

Ma bútort rakodtam. Többek közt sarok-kanapé darabokat cipeltünk: én a 42 kilómmal, 154 centimmel, meg egy járni alig tudó 70 éves papika a harmadik emeletre. Jól mutattunk, miután felvittük le is rogytunk rá. :lol: A mosógépet és a szekrénysort meghagytuk a fiuknak.... :roll:
Szóval ma nagyon jól fogok aludni!
kislibus

Lina! Ehhez képest kispiskóta nekem az a 3 hónap fogigátló! Diéta, gyogyi, vérvételek... :? Tényleg szép Lili jelmeze. Apa kedvéért se venné fel???

Kacika! Örülök, hogy futja erőtökből másfál órás sétákra! Pocilakó biztos élvezte a ringatózást. :)

Kép
kislibus

Tyú!!! Hogy a vonalzómnak mennyire nincs köze a valósághoz. :shock:

Na ki is javítom....
kislibus

Kislibus,
végül is egy gatya, egy póló, meg egy body. Majd minden különösebb bejelentés nélkül elkezdünk öltözködni reggel, szerintem észre sem fogja venni Lili, hogy jelmezt adtunk rá. Ez volt a cél is amúgy, hogy semmi extra, mert nem fogja felvenni...
Én nagyon várom a vérvételeket, mert eddig vizsgálatok nélkül mondtak mindenfélét, most végre lesz alapja is a dolognak, vagy nem, és akkor örülünk :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina! A vagy nemre szavaznék inkább ha lehet. :wink:
kislibus

Kislibus,
hát én is, de valami tuti van. Nemrég néztek nálam vércukrot, és ebéd után voltam és csak 3,7 volt, ez nagyon alacsony. De ha ez van, akkor legalább kezet foghatunk a férjemmel, és együtt tudunk diétázni, így könnyebb. Na meg olyan diéta, hogy csak a szénhidrátot kell figyelni, csoki, süti, kenyér, liszt, krumpli, rizs. Pl. sajt, felvágott, vaj, zöldség, az mehet korlátlanul, tehát nem éhezik az ember, csak egy alkotóelemet kell mérsékelni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Hááát.... A csokimegvonásba belehalnék!!!! :roll:
kislibus

Néha én is annyira kívánok egy kis csokit...de tudom, hogy ha eszem, fél óra múlva a falat kaparom az éhségtől.
Azért néha icipicit ebéd után lehet enni, ha ettél lassan felszívódó cuccot . :lol: Én pld 1 db gumicukrot szoktam néha-néha...
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?