Új privát üzeneted érkezett!

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget: Laptető:)

Kép
csucsu05

Bridget: Igen ma nagyon korán keltem. Lehet már írtam is de tegnap este óta hasmenésem van. nem tudom mitől de az éjjelt sem úsztam meg.

Jajj és a jó hír. Életemben előszőr biztos voltam benne, hoyg volt PÉ-m. Fájt a hasam de amit még sosem tapasztaltam megvolt hozzá az átlátszó nyujtható nyák is:)
Eddig nekem nem igen volt ilyen illetve nem vettem észre akármennyire is figyeltem.

Kép
csucsu05

A laptetut gonosz modon elcsentem :twisted: Nekunk egyenlore ugysem kell :lol: nem aktualis....akinek meg kell az meg dolgozzon meg erte 8) nem igaz :roll: :lol: :lol: :lol:

Eljen a peteeres!!!! :lol: :lol: :lol: Hasmenes meg monnyon le :twisted: Csak nem virus :?: :!:

u.i.:Hivott Patricia most az elobb :roll: Aki kifarsult csutortokon :? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget: nekeem most a laptető nem aktuális majd a következő hónapban beszerzek párat:)

és mit akart Patricia?

Kép
csucsu05

Tudom,hogy nem aktualis en is azt mondom....hogy nekunk most nem aktualis :lol:

Hat tod mikor csutin hazajottem uzent egyet,hogy remeli nem haragszom :roll: meg,hogy azert igy is jo volt nem? :roll:
Masnap irtam semmi gond...most mit mondtam volna :roll: Aztan este kerdeztem mi a programjuk sms-ben persze mert,hogy mi megyunk itokazni 8) Azt irta koran kexenek...ennyi...aztan most hivott azota...Aszonta,hogy elmehetnenk moziba holnap ha van kedvem mert szerdan a lanyoknak majdnem felaras a mozi :roll: Meg elmeselte,hogy a postan nem lehet boritekot venni es,hogy ezen,hogy kiakadt :shock: :lol: :lol: :lol:

Mondam neki okes persze mehetunk...de ha epp nem jatszanak olyan filmet ami jo akkor nalunk is megnezhetunk egyet ugyanis nekunk van "iTunes" es ott lehet venni minden fele filmet zenet stb.Ok a legujabb mozifilmek nincsenek hat az nem is lenne legalis...marhasok film van es jok :wink: Szal ha nem megy epp semmi csinalhatunk egy hazimozit 8) Talan meg fozok is valami japo kajat :roll:

Lementem a postara feladtam paromnak a kontaklencset 3-4nap alatt ott lesz 8) Kozben ugy leizzadtam :twisted: amig kitoltogettem a papirt :x (pedig posta elott 10perccel tusoltam) :x hogy mar nem volt kedvem ugy nekiindulni a sulinak meg mar hegyed 5 is elmult :? Ugyhogy inkabb bementem a lezeres helyre es beirattam magam jovoheti szortelenitesre 8) :lol: Aztan vettem hazafele friss kenyeret,meg a s.marketben vettem husit ezt azt amazt aztan irany haza. :lol: Majd holnap elmegyek :roll:

Paromnak meseltem,hogy hivott Pati egybol mondta most legyek kicsit turelmesebb :shock: :? :roll: Az leszek :roll: Tegnap meg irtam neki milyen uncsi az elet nelkule :roll: Na persze egybol nem ugy ertette ahogy en azt mondani akartam :? Azt valaszolta latod ezert kell baratokat szerezned...meg hobbit,hogy amikor ilyen van ne legyek egyedul...es azt is irta,hogy nem azert merthogy o nem akar velem tobb idot tolteni :roll: :oops: :D :lol:

Mondtam neki,hogy ok-ok en megprobalok de legyen turelmesebb velem a baratokat nem lehet csak ugy talani :roll: :?

Azt mondta ok turelmesebb lesz de,hogy szerinte nyitottabbnak kell legyek es,hogy nem minden baratnak kell a legjobb baratom legyen egyesz eleten at :roll: Hogy lehetnek bulis baratim is... :roll:

Hat nem tom csajok...nekem csak olyan barijaim vannak otthon ha akarmi van barmikor barkire szamithatok :roll: Ha ejjel hivom,ha epp 2ev utan,ha 4eve nem latott....akkor is barmelyiket hivnam jonne es segiteni :roll: Szal nekem nincs olyan baratom aki csak ugy van bulis barat :roll: :? Nem is ertem milyen az :?: :!: :? :roll: Most valakivel vgy nyitott vgyok es akkor igazi baratom vgy nem vgyok nyitott de akkor meg nem vele jarok el buuulizniii :roll: :? Na ezt meg gyakorolnom kell :?

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok Lányok!

Rettenetesen fáradt vagyok, nem rég értem haza a melóból. Kicsit elhúzódott, mert megünnepeltük 2 kolléga kisfiát. Mindketten most születtek. Olyan írigy vagyok..... :oops: :oops: Hát, jó buli volt, de most nagoyn fáradt vagyok, nem tudok visszaolvasni sem. Majd ha észhez térek visszaolvasok. Addig is:
Puszi!
Vendég

ITT VGYOK 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Nem olvastalak el ugy irtam az elobb jelezni akartam elobb :lol: Wow 2kollega is az ember lepten nyomon babas szulokbe botlik...akkor nekunk miert nem jon ossze :?: :!: :twisted:

Ismerem az erzest :roll: Nyugi...menj nyunyokalj egyet aztan majd irjal 8) Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Dragam most uzent,hogy lehet,hogy lekell mondja az utat amcsiba :( Meg azt is irta,hogy nem mintha 2hetnel szerinte tovabb maradna...de mivel tavol volt Tokyotol 2hetre nem hiszi,hogy elengedig masik 10napra meg :evil: :evil: :evil: :cry: :cry:

Hulyek ezek en komolyan mondom :evil: :evil: En most ngyon pipa vgyok :cry: :twisted: :cry: :evil:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Hú, sziasztok csajok!!!!

Tudom, hogy őrülten eltűntem, de hát rohanás az életem mostanában. Ráadásul most harmadjára telepíti újra apa a gépet és alig lehet használni. Vagy apa dolgozik rajta. De most vagyok.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Na vegre.... :lol: :lol: 8)
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Köcike!!!!!
Szép álmokat Drága!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Meselj addig vgy olvass 8) :lol:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Hu de sokan voltatok itt :roll:
Van aki a tortenetem elejet van aki meg a veget nem ismeri...a masik topikban ha mar ilyen reszletesen leirtam gondoltam bemasolom ide is :wink:

Szal az ugy tortent,hogy...

Tavaly november fele elmentem a nogyogyimhoz akinek mondtam,hogy szeretnek egy hormonvizsgalatot...csinalt egy vervetelt es mivel rosszak voltk az eredmenyek azt mondta at tud kuldeni erre a specko osztalyra (meddosegi)ahol ezzel foglalkoznak. :roll:

Atmentem es ott mar elso hoban clostit kaptam...megvolt a hormonfelvazolasom...atjarhatosagim....decemberben ujabb closti...apanak idore belem kellett jonnie igy megneztek a spermak meddig jutnak fel mennyiseg stb. szuper eredmenuyei voltak! 8) kaptam tuszorepesztot...(mire ez a 2honap lezajlott mar a 3.dokihoz passzoltak ott a meddosegin belul)aztan dec 23-ra elkezdtem fajdogalni ugyelet ott volt egy halovanyka 2csikosom :P na persze csak a tuszorepitol :roll: (mondjuk en ezt tudtam :wink: )aztan 25-korhaz mert beverzett a petefeszkem(belso verzes azaz nem jott kifele semmi :? )

A korhazi agyamon kozolte velem a no,hogy korai petefeszek kimerultsegben szenvedek....es lassan kifogyok a petekbol es nem lehet babam....ugyhogy minnel elobb ajanlja a lombikot....hatarok haat jo egy even belul(decemberben lejar az o 1eve)Egyeb alternativat kerestem pl petesejtek lefagyasztasa :roll: nem biztatott ra...azt mondta mi van ha 1se erik majd meg vgy nem lesz eletkepes kifogyok a fagyipetikbol es annyi plane 5ev utan mar tuti nem lehet sajat baba mikor mar nincs petim :roll: szal minden fele alternativaban negativ volt.Lehet csak oszinte nem tom de azert neki ,mint doktor ugy gondolom mindent megkellett volna tegyen,hogy segitsen rajtam... :roll:

Januarban kontrollon voltam :roll: Azt mondta semmi tobb gyogyo nincs nekem es nem is tud semmit ajanlani mert az en bajomra nincs gyogyo :( es lombik csakis eszt ajanlja mert minden mas (lapar,inszem)csak ngyon csekely szazalekos probalkozas :roll: Azt mondta amig parom nincs benne a lombikban addig lehetne akkor inszem...bar o a lombikot tukmalta es alandoan azt mondta majd o beszel az emberemmel. :? Hat ha nekem nemet mond nem tom mit gondolt neki igent mond? :twisted: Azt ajanlotta meg homerozzek LH teszt stb. spontankodjak... :roll:

Mar az nem tetszett,hogy igy kimondta a korhazban a dolgokat...ugy beszelsz mint egy halalos beteg akin nem lehet segiteni :? Aztan ez a szamodra nincs gyogymod... :?

Most nyaron meg hazamentem M.orszagra "nyaralni"aztan jol vereztem vgy 2hetig mire eljutottam ott is egy normalis dokihoz mert az elso szerint menstruacios zavaraim voltak :twisted: Szal a barossban kiderult,hogy polyp van a mehemben es 2myomam is van a mehfalon kivul es az egyik benyulik a mehfalig plusz a myomaktol abnormalis alaku mehem van(na igy persze nem jon a baba) :( Kismutet polyp ki...3hetig menstrualtam ugy ossz vissz :twisted: aztan elmult 4napra es megint megjott(ez mar a normal menzim volt megint)A benyulo myomat leakartak szedni..nagymutet! na hat de majd csak szeptemberben...meg hat 10%-os eselyem van arra,hogy az egesz mehet elkell tavolitani.(ez a 2.doki volt mar otthon)aztan tovabbmentem meg 3masikhoz ok mit mondanak....az a bizonyos mehfalbabenyulo myoma megszunk...kesz eltunt idokozben...maradt az az egy nagy 4x4cm-es ami alitolag sok vizet nem kavar :roll:

A 3.doki eszrevette a prolactin-om magas!A 4.doki kenetet vett es tenyesztesre kuldte mert uhu-n latott gyulladast a mehemben :shock: es szerinte azert nem jon s baba....szalo kideritette,hogy ureoplazmam van :? Az 5.doki meg csak szettarta a kezet mert annyi fele leletem volt mar...idom meg semmi mert utaztam vissza...

Aztan itt amikor visszajottem csak akkor derult ki az ureoplazma es,hogy doxycylint szedjek...amit ugye a szuka itt nem akart nekem adni 1.nem is volt 2.minek 10napig? :twisted: 3.miert kell a paromnak? szal a vegen mondtam neki ha akarja vegye le o a kenetet...csak ahaladjunk...aznap 5 es fel orat ott ultem jah mert szoltam,hogy a 21.napi vervetelre is jottem mert meg M.orszagon megcsinaltak a 3.napit es ugye a magas prolactin-ra amugy is kiwi vgyok.Erre levettek csak a prolactint-t :twisted: akkor meg varakozas aztan meglett a tobbi eredmeny...levett kenetet o is es bevizsgaltatja ureoplazma bacira....a pro-ra azt mondta,hogy ad ra gyogyszert HA KEREK :idea: :?: :!: :twisted: :shock: Persze olyan hule volt es felidegesitett 5oran at ott ulni,hogy kiment a fejembiol...dehat o a doki nem?

Ra egy hetre mentem vissza azt mar lehet irtam...es mondtam igen akkor a pro-ra adjon gyogyon...azt mondja nem kell mert nem olyan magas az...dehisz multkor meg adni akart :shock: :? most normalis?itt egy oran belul megvannak a vervetel eredmenyek szal mar akkor latta mi van...na mind1...mondom neki clostit nem szedek nem most mivel tervben volt az utazas es en fostam mi lesz ha megint beverzik a petef. (jah mert kari utan mentunk volna az usa-ba tavaly amit miattam lemondtunk :? )Ugyhogy most nem szerettem volna ugyanezt tenni a parommal :oops: :roll: igy gondoltam majd utana szedem miutan visszajottunk(oktober 20-an uj ciklusom lesz :wink: )Meglett a keneteredmenyem is ureoplazmam van :idea: barom en mar egy hete mondtam neki...es hogy ad ra gyogyot montam koszonom de mar otthonrol megrendeltem es aznaptol szedni is fogjuk :twisted: Ennyi azota nem mentem...minek mennyek :roll: Most mentem volna a 3heti kontrollra a gyogyi utan...de itt ez az uj doki inkabb majd nala :roll:

Tudom,hogy fontos a megertes es harmonia a doki es kozted ezert is vgyok elkeseredve...mert amikor nekem kell elmagyaraznom mim van es mire milyen gyogyot kerek es o nem ad meg ellenkezik...aztan megcsinalja o is es kiderul tenyleg az van..szal ez igy nem megy...tudom nehez is de en megprobaltam neki is megkellett volna... :roll:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Egy srác a 20-ik szülinapján odaáll az apja elé:
- Apu szeretnék elmenni a barátaimmmal megünnepelni a szülinapomat, de ígérd meg, hogy nem bántasz, ha részegen jövök haza.
- Jól van fiam, menj csak.
Reggel a srác arra ébred, hogy csupa vér az ágyneműje, tele van kék-zöld foltokkal.
Odaáll az apja elé:
- De apu megígérted, hogy nem bántasz.
- Igen fiam! Hazajöttél csont részegen, anyádat meg a nővéredet elmondtad mindeféle kurvának, tűrtem, elmondtál öcsédet meg engem mindenféle buzinak,
tűrtem, elmondtad nagyszüleidet mindenféle kriptaszökevénynek, ezt is tűrtem. De azt már nem tűrhettem, amikor beszartál a szoba közepébe, tele szurkáltad fogpiszkálóval, és azt mondtad, hogy a süni ezentúl velünk lakik.

KépKép
bridget0801
Kulfold

Péntek délután egy elég hosszú hét után elgondolkoztam, hogy miért is vagyok fáradt.
Eleinte a kevés alvásra és a sok stresszre fogtam, de most végre
megtaláltam az igazi okát!
Azért vagyok fáradt, mert túl sokat dolgozom! Tudniillik 10 millió lakosa van Magyarországnak. Ebből 3,5 millió nyugdíjas, ami azt jelenti, hogy a maradék 6,5 milliónak kell elvégezni MINDENT!
Hétszázezren tanulnak, ami azt jelenti, hogy a maradék 5,8 millióra marad az összes munka, de 800 ezren a kormánynak dolgoznak, így marad 5 millió.
Félmillió embert alkalmaz a katonaság.
Lenne még 4,5 millió aktív. 600 ezren még iskolakötelezett kor alatt vannak.
Ha számba vesszük az összes munkaerőt, aki a parlamentben, polgármesteri hivatalokban, állami támogatású intézményekben, dolgozik, megkapjuk ugyebár azt a maradék 1,5 milliót, akire a tényleges munka elvégzése hárul.
Egy adott pillanatban háromszázezer ember fekszik kórházban, van táppénzen, hozzájuk jön a félmillió munkanélküli, s máris láthatjuk: pontosan
hétszázezer ember osztozik a terheken.
Ja..., és most olvastuk a legújabb statisztikát: jelenleg 697.998 ember van
börtönben, ami azt jelenti, hogy mindössze két emberre maradt minden munka:
Rád és Rám.
Te most éppen netezel... 8) :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget: Jók a történetek nagyon:)
A tiédre pedig nem is találok szavakat. Hihetetlen , hogy ennyi doki ennyire hülye. Már bocsi.
MOst akkro mi lesz??
Mikor jössz haza? Nem lehet, hogy itthon jobban járnál ?
Agyrém, hogy ennyi doki ennyire tehetetlen és mindenki mást mond.
A lombikba a párod miért nem akar bele menni?
Vagy már változott?
Amúgy ha a doki beszélne vele lehet jobban leirná mi is van és belevágna nem?
Néha egy idegen jobban megtud győzni egy pasit.
Amúgy Anyukád könnyen teherbe esett anno??

Kép
csucsu05

Semmi mi lenne... :roll: megyek az uj dokihoz aki talan mond valami okosat es azon lesz,hogy segitsen :roll:

Nekem ne is mond...kepzelt el amikor mindenki mast mond... :roll: :? Nem tom mikor megyek haza :roll: Nem jarnek jobban otthon mert a parom nincs ott...es o nem tud eljonni es honapokig ott lenni. :roll: Otthon a kivizsgalasok eleg hosszu idot vesznek igenybe.. :twisted: Lasd egy szimpla vervetel 2het :twisted:

A parom ugy mond "nem akar gyereket" tud ezt meg anno februarban targyaltuk vele ki :roll: fura egy alak o...ot nem lehet megfuzni mert mar csak beszelsz rola annal inkabb nem.... :roll: O azon van,hogy engem tegyenek rendbe es jon majd a baba normalis uton... :roll: Veszesetre tudja o is ott van a lombik...de egyenlore o nem erzi ezt :? Valahogy mas neki ha csak ugy babas leszek vgy konkretan gyartunk egyett :? :roll: Nem tom....nem bolygatom a kerdest mert mar elmondtam neki tud mindent...azt is tudja megyek uj dokihoz...sot o kuldott :idea: szal ha ugy erzi ugyis szol rola :roll:

A parom tojik a kivulallokra ha az en kedvemert nem teszi meg maseert sem fogja. :?

De no para en pozitiv vgyok 8) es lesz baba..vgy igy vgy ugy :wink:

Anyum jah konnyen...van egy batyam 34eves.aztan jottem en 31vgyok aztan en ugy tudtam,hogy elottem de anyu azt mondta,hogy utanam volt egy ikerterhessege is :roll: Csak leesett a lepcson es az egyik baba elment :( es felt nehogy baja legyen a masiknak es igy elvetette... :roll: Aztan jott az ocsem o 21 :mrgreen:

Anyuek 8-an apumek meg 6-an voltak tesok...szal ilyen problema nem volt a csaladban :roll: Nekem volt 14eves koromtol alando problemam a vesemmel...vesemedence gyulladas,petefeszek gyulladas,vesegorcs,holyag gyulladas....mar akkor megmondtak ha nem vigyazok magamra nem lehet majd felnott koromban babam :? :roll: En odafigyeltem magamra...3havonta jartam ellenorzesekre mert pisibol mar hetekkel elotte kimutathato ugye ha gubanc van :roll: body-kat kellett hordanom es volt vesemelegitom is :D Szal en figyeltem...hat szerintem ez tett ra...bar alitolag a "korai petefeszek kimerultseg" az az,hogy mi mar alapbol kevesebb mennyisegu petivel szuletunk,mint az atlag no es ezert nekunk elobb leall a peti termeles,mint egy normal nonel :roll:

De csak pozitivan...egyenlore ezt csak itt mondtak nekem es en nem hiszek a japo dokiknak mert nem jok :!: Es ez teny :!: :twisted: Otthon meg mindegyik doki haritott mikor errol beszeltem :roll: vgyis hogy mirol beszelek nekem semmi bajom meg,hogy egeszseges vgyok :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Mi történt, hgoy tegnap délelőtt óta nem volt senki? :shock: :roll:
bocsi, hogy nem voltam, de nagyon el voltam havazva.
Nálam pörögnek a napok. Megyek ma délután babalátogatóba. A kollégám kisfiát látogatom meg. Már láttam egy kicsit, de most majd jól megdajkálom. :lol: :lol:
Elhatároztam, hgoy lefogyok!!! Teljes erőbedobással járok futni, és odafigyelek az étkezésemre is. Vettem egy olyan hasvibrálót is, meg szedek bio-CLA-t is. Már majdcsak lemegy rólam valamennyi.
Apácska ma megy megnézetni a kisfickókat. Nagoyn kíváncsi vagyok, hogy mit mond neki a doki. Remélem azért nincs nagy baj. Mert ugye említette, hgoy úgy érzi valami nincs rendben. Tegnap kérdeztem tőle, hogy érzi -e még azt a gondot, de annyit mondott, hogy néha igen, néha nem. hát majd este kiderül. De már előre látom, hogy ha baj lesz totál ki fog készülni megint. Tavaly is úgy volt.

Kati
Az jó, hogy a méhszáj nem nyílt jobban ki. Az viszont engem is aggasztana, hogy mi az a valami, ami eláztatott. Biztosan nincs semmi baj, ha nem reagált a doki. Lehet, hgoy csak tényleg pisi, mert a babóca ugye eléggé aktívan focizgat a hólyagoddal! :lol:
:lol:
Az azért nem jó, hgoy már csak a pénz motiválja a dokit. tényleg az a baj, hogy már a végén vagy, váltani már nem igazán érdemes. De nem sokára meglesz az a babóca, úgyhogy már nem kell rá költeni.
Nagoyn jó a babakocsi. Nekem is ezek az egyszerű kocsik tetszenek.
ma van csütörtök, te ma Apázol, és Leventézel! Ez biztosan ad egy kis energiát. Kitartás! Vigyázz magadra!

Csucsu
Te hogy vagy? Fáj még a hasad? remélem már nem. Meddig szeded még azt a gyógyszert?
Mi volt az uh-on?
Az az átlátszó nyákos folyás akármi, az tuti a pé. Remélem azért rádolgoztatok!! Mennek a drukkok+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
A gyógyszer ellenére is letséges, hogy sikerüljön?
Hogy csináltad, hgoy a párod felveszi a színes rucikat? HÁt én nem tudom rávenni. Odáig már azért eljutottunk, hogy nem csak a hosszú farmert viselli, hanem a rövid nadrágot is, de az 3/4-es nem lehet, mert az nem tetszik neki. Iszonyatos csatákat vívok vele. És nem lehet csak szürek, fekete, kék, meg esetleg rozsda színű. Mostmár eljututtunk oda, hogy felveszi a piros pólót, mert ugye a mentők ma már pirosban vannak. És rájött, hogy jól áll neki. mIután 1000* elmondtam neki. Pedig olyna csinik a fiúk a színes ruhákban.

Nócika
Hogy vagy? hasmenéssel mi a helyzet? Remélem jól vagy. Várjuk a képet az új kandallóról.

Bridget
Hogy vagy? Apácskáddal tudsz minden nap beszélni? Szegénykém. Biztosan nagyon hiányzik. Tudod már, hogy meddig van kinn?
Mindjárt meglesem az iwiw-es képeket.
[quote]M írta:ondtam neki,hogy ok-ok en megprobalok de legyen turelmesebb velem a baratokat nem lehet csak ugy talani

Ezt majdcsak megérti a Párod! azok majd jönnek, de nem lehet boltban venni őket! Majdcsak leszáll a témáról!
[quote]W írta:ow 2kollega is az ember lepten nyomon babas szulokbe botlik...akkor nekunk miert nem jon ossze

Hát, most mond meg! 2 kolléga babás, és most kiderült, hgoy a 3.-ak is várják a babát. Olyan írigy vagyok.De örülök nekik.
Hát tényleg jó kusza kis történeted van. De azért még mindig van remény, és mostanában egyre jobbak voltak az eredményeid! Kitartás! Bár nagyon jól tudom, hogy neked abból nagyon sok van!
Jók a viccek!

Zsu

Te aztán tényleg jól el vagy tünve!! Nagyon ritkán jársz felénk!
Vendég

hol vagytok? :roll: :roll: :roll: :? :? :?
Vendég

Szia Pendi
Tegnap egesz nap 1edul voltam meg jo,hogy Csucsi jott 1szer :roll: Ma mar igy nem volt kedvem irni... :roll: magamat olvassam??! :? Amugy egesz nap elvoltam... :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok.

Bridget: Igazad van ha valaki egyedül van akkor magával nem jó beszélgetni. Jövök én csak ez a hasamas kikészit. Ma a 4napja tart.
Képzeld elmentünk ma vérvételre hétfőn lesz eredményem. Aztán UH -ra. Ott hálistennek minden rendben találtak.
Aztán hazajöttünk és mivel nagyon korán indultunk reggel a lányommal lefeküdtem aludni nagyon jól esett.
Ja és a legdurvább. Kiszálltam a kocsiból a kórház előtt és kövekkel volt felszorvaa parkoló. Nagyobb kövekkel. Én meg egy kőre ráléptem ami ferdén állhatott és akkorát estem, hoyg csak na. ahátamra estem de a lábamra alig tudtam rá állni. VAgy fél óráig fájt rá se tudtam lépni. Mostanra csak érzékeny a bokám biztos zúzodott. Egya lányeg nem tört el.
SZóval ma nagyon sete napom volt.
Te mit csináltál ma?

Pendi: Az én férjem szerintem csajnak készült anno. Imdája a szines ruhákat. van neki világos kék , rószaszin, sárga, narancs, talán a lillát nem veszi fel.
Ő a 3/4 gatyákat is szereti mindent ami divatos.
Papucsokat is. Mondjuk én mikor megismertem elsem képzeltem volna eg ypasit papucsban de neki olyan jól állnak ezek a dolgok is.
Persze ha megy dolgozni akkor konzervativan öltözködik.
MOst voltunk aranylagzin és fekete öltönye volt és mályva szinű inge.
Sok pasi hülyét kapna az biztos ezektől a szinektől.
És eg ypasinak a piros szin jól tud állni. Tessék őt szoktatni a szinekhez. Hátha betörik:)

Bridget: Tényleg pároddal mi a helyzet?? Nem lehet, hogy hamarabb jön haza? Bezséltél vele telcsin gondolom.

Kép
csucsu05

Szia Csucsu 8)
Beiratkoztam a suliba 8) 8-an megyek is 8) Elotte ebedeltem a barinommel... :arrow: utana kicsit shopingoltam :wink: Naaaa nem sokat....meg ruhat neztem az eskuvore :roll: Talaltam egy szepet de itt csak XS-es meret van :twisted: Ezek tiszta hulek :twisted: Mondjuk amcsibol jon a ruci nekem meg kene abbol egy S-es legalabb :roll: Cseles voltam megneztem a ruha markajat es szamat hazamentem es raszorcsoltem 8) Lehet online rendelni vgy ami megjobb akar amcsiban meg is vehetnem :roll: Ha megyunk persze de uccso napra ruhavavarlast nem hagyhatom meg a ruha valoszinu nem is illik egy amcsi eskuvore szal tetszeni tetszik de nem tom hova tudnam felvenni :roll: Itt a link de nekem fekete kene abban marha dogosen mutat 8)
http://gfx1.hotmail.com/mail/w3/pr01/ltr/../emoticons/smile_sad.gif

Na hat tegnap azt mondta,hogy lehet,hogy ugy oldjuk meg,hogy o megy Londonbol...en meg innen es ott talizunk aztan maradunk 10nap es egyutt jovunk haza :roll: De nekem 1nappal elobb kell mennek mert pentekre szol a jagy de o meg penteken melozik es szombaton jonne utanam. :? Szal Bridget megy egyedul eleteben eloszor az U.S.A.-ba es egy napig egyedul is leszek :? Marha jo... :lol: Na mind1 elveszve nem leszek mert mindenki beszel angolul :wink: na meg ha itt nem veszek el Japoban :lol: :lol: :lol: :lol: Szal ez a haditerv jelenleg de minden valtozhat meg :roll: Majd tudositok :wink:

Aztan loholtam haza mert 6-ra mentem a kormoshoz...levettuk a zseles vedoreteget rola 8) ma szellozik holnap meg ujat teszunk fel :wink: Aztan vegre hazaertem olyan fel 8lehetett :? Rendeltem egy pizzat :oops: :roll: :oops: ettem szorcsoltem a neten,letoltottem egy filmet,tekit kitakaritottam vgyis a akvariumot :lol: Most meg hulla vgyok :?

Holnap megyek feladok anyunak penzt...meg a kormoshoz megyek 5-re aztan este vacsi a baratokkal meg megiszunk par italt :wink: Lehet es csak az italra megyek meg nem tom...nem a mulkori janyok ezek az en barinoim es a parjuk szal vegyes :wink:

Tegnap megneztem 2filmet az egyik az oke volt a masik csajok haat az a neve,hogy "Bébi mama" es arrol szol,hogy a no nem esik teherbe es.....nem meselem el hatha valaki megakarj nezni...10perc utan mar elsirtam magam... :( :oops: Meghato reszek vannak benne...legalabbis szamunkra akik itt kuzdunk mert igy mi ertjuk az egeszet...amugy comedia asszem szal jo film...a film kozben meg tobbszor ellehet erzekenyulni de ajanlom mindenkinek :wink: Mar aki olvas engem most :? Sajna csak angolul van meg a bemutato legalabbis en nem tom,hogy kell magyarul rakeresni :? :oops:

http://www.youtube.com/watch?v=gS0U6-xG ... re=related

Tegnap meg a IRON MAN-t neztem meg 8)

Ennyi kapcs-for 8)

Mennyi van meg a gyogyodbol?Hasmenes meg mindig? :shock: Huhh jo ngyot estel meg jo,hogy epp nem volt a janyod a kezedben :shock: :? :roll: Hajra vervetel csak nyugi...jovo hetre kiderul a prolactin szinted :wink: :twisted: :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jah meg apa ugyben annyi,hogy az en parom ingekben szereti a feheret,keket,lilat 8) Poloban van rozsszinje is meg pirosa is 8)

De gatyoban en is rosszul vgyok attol,hogy nem vesz fel rovid gatyot :twisted: Pedig olyan szep labai vannak :lol: :oops: :lol: :wink: Csak ha nyaralunk akkor hajlando a terd alattit...ennyi :roll: Papucs is bejatszik o ngyon szereti a kenyelmes papcsikat :lol: 8)

Viszont atletat meg ing ala se venne :shock: :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Magázva vagy tegezve?

A főnök aggódik a beosztottja miatt, mert 12-kor mindig elmegy valahova, 2-kor megérkezik, és újra leül dolgozni. Felbérel egy detektívet, hogy kiderítse, mit csinál közben.

A nyomozó másnap jelenti:
- János ismét elhagyta az irodát, beszállt a kocsijába, a házához hajtott és bent lepihent. Utána megebédelt a hűtőjében talált ételből és lefeküdt a feleségével. Ezután elszívott egyet a legjobb szivarjai közül és visszajött dolgozni.
- Én már azt hittem valami baj van. Ez nagyon egészséges!
- Khm... Megengedi, hogy tegezzem?
- Természetesen.
- Akkor elmondanám még egyszer: János elhagyta az irodát, beszállt a kocsidba és a házadhoz hajtott. Ott megebédelt a hűtődben talált ételből. Ezután lefeküdt a feleségeddel, elszívott egyet a legjobb szivarjaid közül, és visszajött dolgozni... :roll: :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Ez marha szrul hangzik :? :roll:

A klimaktérium közeledtének/fenállásának tünetei:

1.A menstruáció ritkábbá válik, a vérzés mennyisége és időtartama megváltozik, majd a menstruáció véglegesen elmarad.
2.éjszakai izzadások
3.Az alvás felületessé válik, szakaszos lesz, olykor hosszú ébrenléti állapotokban töpreng a számára új, csupa negatív élményt nyújtó változás mibenlétén, felismerve az addig csak hallomásból ismert öregedési tüneteket.
4.depresszió
5.gyakori vizelési inger
6.a libidó csökkenése
7.csontritkulás
8.érelmeszesedés

Ebbol nekem az elso 6.stimmel :( :roll: :cry:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget: Tök jó akkor most mégis mentek az esküvőre. Végülis 1napot kíbirsz egyedül . A ruhát sajna nem tudtam megnyitni:( DE miért akarsz feketét?? Szép fekete hajad van szép alakod vegyél már valami más szinűt fel?? Én is szeretem a feketét mondjuk. Lehet azért a fekete a legszebb de te világos szinűt is felvehetsz. Valahogy hozzád az ekrü és a piros szinű ruhákat is eltudnám képzelni.
Az jó ha mész suliba végül. Akkor most az elsőbe mész??
Anyudnak miért adtál fel pénzt?? Szoktad őt segíteni vagy?
Ja és a párodat simán eltudtam képzelni rózsaszin és piros polóban. :)
Gyüógyszert már nems zedem 2napja. Végre vége. Bár tegnap még nagyon fájt a hasam gondolom azért még munkálkodott a gyógyó. Hasmas van pedig már gyóygszert is szedek rá. Amig neme szek semmit nincs baj de ha akár iszok is már megyek is wc-re. De már ritkábban:)

Kép
csucsu05

Hat egyenlore ugy nez ki :roll: MMind egy az a ruha amugy sem odavalo :? Koktelruha kell nem olyan szepekben vannak,m int nalunk otthon :? Azert fekete mert az elegans...persze nem szimpla..majd megmutizom kb milyen :wink:
Ekru?Az milyen szin? :shock: A pirosat sosem szeettem :roll: :x
Suli jah meekitt nem ugy van,hogy elsos :lol: hanem kezdo...abban is van vgy 3fele...halado ilyenek.De mivel a kezdoben mar olyan sok dolgot tanitanak ezert muszaj ott kezdenem elorol mert en megszeretnem tanulni... :roll: es ismetles a tudas anyja :wink:
Anyunak minden honapban adok fel...mikor mennyit hat a kocsim is fizetni kell reszletre vettem meg tavaly mikor ugy volt hazakoltozom...tod amikor az exemmel szakitottam :roll: Dehat jott a parom renduletlenul es igy csak itt ragadtam :lol: :lol: :lol: Szala kocsit kell fizetni a biztositasom(mer mos mar az is van nekem :wink: ),garazsert kell fizetni mert az ilyen onkormanyzati terulet,ilyenek,,,arrol nem is beszelve anyunak a szamlak 70ezer korul mozognak...es hat egyedul nem tudja kifizetni :roll:

Na vegre vege a gyogyoszedesnek :D ne is mond en ma sem vgyok jol :roll: :? miota visszajottem rajtam van ez a nem erzem jol magam dolog :roll: alandoan hoemelkedesem van..most is...es a fejemben erzem,hogy nem vgyok jol :roll: 2napja olyan fejgorcsom volt egesz 7-8oran kereztul :? Olyan mintha a vernyomasommal lenne gaz de azzal nem lehet mert mindig alacsony...es ma is ittam egy kavet...szal annyira nem lehet alacsony ma de lehet veszek egy vernyomasmerot a boltba csak,hogy tudjam csekkolni :roll: Van egy olyan erzesem ami belul melyrol jon,hogy valami nincs rendben...de nem tom mi lehet az :roll: Igy nem mehetek el dokihoz?Hogy hat valami nincs rendben...viszont a fejfajasaim,alando hoemelkedesem,es a rossz kozerzetem erre utal :roll:

Ma mennenk ugye vacsizni emg inni...hat nem tom...igy...mindig ilyenkor jon elo :twisted: Na mind1 kicsit osszeszedem magam mert mennem kell a kormoshoz :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget: Lehet az időtől van a rossz közérzeted. Ne gondolj rögtön rosszra. Az ekrü szin az nem fehét nem is krém szin hanem a kettő között van. Mint a pezsgő szin. Jajj neme gyszerű leirni milyen is az.
A piros szinre meg meg mertem volna esküdni, hoyg szereted. A fekete hajadhoz nagyon jól állna. Bár sokan a piros szint nems zeretik. Én is utáltam de ahogy öregszem megszerettem:)
Tény azonban, hogy a fekete szin mindig és mindenhol elegáns. Bár én szeretem a fekete fehé össze állítást is:)
Tényleg akkor te már az előző pároddal is kint éltél? Akartam is kérdezni lehet már írtad, hoyg kerültél ilyen messsze a kis országunktól??
Megértem akkor ha küldeszt Anyudnak pénzt hisz van kiadás bőven. DE megéri itthon autót tartani ha nem használod?

Kép
csucsu05

Nem tom ma szep ido volt...most epp azon filozom mitevo legyek...menjek nem menjek :? :roll: Ha megyek es nem erzem jol magam?De ha meg nem megyek en mindig azt mondjak majd kibuvot keresek :? :oops:

A pirosat szeretem kombinalni 8) Van szuper piros tatyom,super piros cipellovel es akkor max meg a top piros vgy van benne es farmer vgy fekete gatya...ilyesmi 8) De konkretan piros ruha....hmm :?

Amugy a hajam csolokade barna 8) (etcsoki :lol: )De mindenki feketez...hisz annak nez ki :lol:

Hat anyu hasznalja addig is a kocsit amig nem vgyok...mar gondolkodtam az eladasan...dehat amikor meg hazamegyek azert csak jol jon :roll: Elotte bereltem..hat nem olcso mulatsag szal 1 vgy masfel havi berles az sok...na meg tobbet szamoltam otthon lenni :? Szal igy anyci hasznalja...amikor hazamegyek akkor meg en :)

Igen mar elotte is kint eltem anno munka ugyben jottem ki... 8) de tod ez itt nem publikus :lol:

Ti mikor kezditek a bebi projektet...kivi vgyok mi lesz a verveteleredmenyed ngyon :roll: Te jo sokat ulsz am a gep elott :shock: :lol: 8)

A kormost epp,hogy tuleltem marha szarul voltam ott is :? De a kormim cep lett :D

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget: nem ülök én jó sokat a gép előtt csak délelőtt meg ha Szabina alszik. Korán reggel fel kellek megfőzők, takarítok, felmosok. Mire a lányom felébred már rend van.
Aztán ő délelőtt vagy motorozik vagy mesét néz vagy játszik. Ha játszik vagy mesét néz akkor van időm gépezni. Utána viszont már nem mert jön haza a páromés közös programok vannak.
Bicajozás vagy sétálás vagy vásárlás.
Este tudok még gépezni ha tv-t nézek. Párhuzamosan megy atv és gépezni is tudok:)

Kép
csucsu05

Na persze bagoly mondja verebnek... :lol: :lol: :lol: (en vgyok a bagoly :oops: )

Szal azert szerncsed van sok kismami fent van igy jokat lehet dumcsizni :wink: En ha a suli kezdodik nem tok majd jonni :roll: Suli elott ti nem lesztek meg...aztan nekem suli mire hazaerek tanulnom kell aztan este meg jon a parom :roll: Szal tuti keveset leszek sooot nem is igerek semmit :roll: :oops: :?

Eldontottem nem megyek a vacsira :roll: :oops: Pedig egy csirkes hely sok-sok pipifeleseggel meg sozott csirke bor is van a menun :shock: De engem ez sem hat most meg :roll: Szal maradok...korabban lefekxem ugy kb emberi idoben es reggel ha megint arra kelek,hogy valami nem stimmel akkor elmegyek orvoshoz egy vizelet es talan vervetelre meg,hogy nezzen meg :?

Meg akupunkturason is gondolkodom azok is ilyenkor rendbe tudnak am tenni :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!!! Élek! Bocsi mindenkitől, hogy nem volt jó sokáig, de tele vagyok tenni valoval, pedig azt hittem ritka hetem lesz és tudok jönni jó sokat! Mikor otthon leültem a gép elé mindig valaki elzavart onnan! A párom azért mert kandallo ötletet lopott a tesom meg barátnöt keres! Szal most a munkahelyemről írok! :wink:

Pendi! Hasmenésem jól van köszike! ,ár nincs semmi! Hálistennek! Jól vagyok csak kicsit izgulok a jövöheti uhu miatt! Kivi leszek mit talál és mit nem! Én bizom benne, hogy minden rendben lesz!

Brid! Mire végig olvastam a történetedet azt hittem megörülök! hiába követtem nyomon az eseményeket elég régről mégis oly más volt igy vissza olvasni! De ez tök gáz! Sok nyomoronc doki! A párod meg valamilyen szinten megértem a lombikkal kapcsiban valamilyen szinten meg nem! A nemet ugy értem, hogy Ő ezek szerint nincs tisztában a Te biologiai óráddal! Az ignt meg, hogy Ő természetes uton akar! És meddig nem akar hallani se róla??? Lehet írtad csak az valahogy kiesett! Bocsi! :oops: :oops:

Kép

Kép

Kép
nócika

itt vgy meg? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Itt vagyok!!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Csak közben barangolok a neten mert a kandallohoz keresek jó kéményt azaz füst csövet! De vagyok! :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika

Csucsu jo,hogy irod msn-en :shock:

Kép

Noci
Hat most mit mondjak...nem gond? :roll: Uncsi igy,hogy nem jottok...na nem mintha Csucsu llenne uncsi...csakhat gondolom egy beszelgetes erdekesebb tobb emberrel...meg ennyi erovel letargyalom vele legkozelett msn-en :roll: Na mind1 elso a kandallo :wink: A tesod meg monnyon le :lol:

Uhun minden rendben lesz...remeljuk de azert teszel is az egeszsegedert jo?Nem kuldelek dokihoz :lol: csak egyel igyal eleget es egeszsegeset....szedjel vitamint ha kell,ne stresszelj,aludj eleget,kicsi mozgas na nem am apaval birkozasrol beszelek :lol: :lol: :lol: ....es ha nem erzed jol magad pihenj le :roll: Mar ennyi is sokat segit :wink: Mondom megint en :oops: :oops: A bagoly :oops: :lol: :lol: De holnaptol en is odafigyelek magamra mert nem mehet ez igy :twisted: Nem vgyok en beteg rajottem hogy marha sok teat iszom....mar nem is tom hany hete es csak teat szinte egesz nap :shock: Lehet kivan a vernyomasom :shock: Szal holnaptol csak viz mozgok en is eszem reggel kelek,pozitiv gondolkodas stb :wink:

Parom tudja ezt a biologiai oras dolgot...en nem akarok ebben hinni... :roll: es egyenlore nem is hiszek :wink: Viszont most ez a doki elkezd "rajtam dolgozni" hetfotol 8) :lol: es hat 20-tol uj ciklus es akkor belevagok a lecsoba es ha kell inszem...vegulis ahoz neki csak anyagot kell adjon itthon egy muanyagba :lol: az meg talan megy...tudom-tudom az mar majdnem olyan,mint a lombik....ja-ja de csak majdnem :? Szal majd megkerdem ad-e nekem spermat ha kernek idore dobozba....ha igent mond akkor pezsit bontok 8) :D :lol: ha nem hat jonnek a clostis honapjaim :? de nem baj..remelem ez a doki rendbeszed es egeszsegesen jo eredmenyekkel a baba is jon :wink:

Szal no para :!: :!: :!: :twisted: En nem rettenek meg semmitol sem :twisted: :lol: :lol: :lol: De ugye ez meg odebb van lehet csak a decemberi ciklusban kezdene akkor meg mar nem akarom a szilveszeri utunk miatt szal Januar az idealis ha gyogyszeres kezelesekrol vgy egyeb masrol van szo :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Én se rettenek most már meg semmitől sem! Én is sok mindent elhatároztam! Az alvás mennyiségével van egy kis bibi, mert nem tok idöben lefeküdni! A mozgás meg meg van napi 8 óra helyett 11-12. Szal tudom az nem ugyanaz, de hidd el sokat mozgom! Én is probáltam a coláról lemomdani, de valahogy nem nagyon megy! de igyekszem mert már veszek magamnak nesteát is és nem csak colat! És én is teszek az egészségemért mert első a szám lesz! Van egy pár rossz fogam sajna, és ezért már a fogászatra is van idöpontom! Az uhun Én nagyon bizom benne! Szal probálok erös lenni, de tudom, hogy ez csak minden uj ciklus kezdetén van meg! Mert minnél közelebb vagyok pirihez nagyon erösen elkezdek reménykedni, hogy hátha most van az én idöm! De talán most sikerül másra is idöt energiát fektetni! Megprobálom és meg is teszem, hogy másfele pörögjön a gondolatom!

Kép

Kép

Kép
nócika

Na lassan megyek haza! Most beszéltem apácskával telon! ha tudok márpedig remélem tudok jönni akkor jövök!
Pusszancs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D

Ja és az uj gáztüzhelyemhez meg szerelöt kell hívjak! Szét@asz az ideg!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: Már hivtam a szakszervizt de mondták hívjam öket újra, mert már péntek van és mindenki aki tudna nekem segíteni az már haza ment! Jó mi???? Vettem 40000 Ft-ért beköttettem 15000Ft-ért és batynak rám! Na várjanak csak majd mikor hétfön beszélek velük elküldöm őket szibériába!!!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :oops: :lol: :twisted:

Na megyek haza!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Mi az,hogy mindenki maar elment :?: :!: :shock: :twisted: Hanyig dolgoznak azok :shock: 2ig?!?!?Nem is mondok ma semmit... Kép (imadom ezt a jelet :lol: )

Wow micsoda lepesek :shock: Jaj fogasztot ne is mond meg en sem vegeztem vele :oops: de mar a nagyjan tul vgyok :wink: Uccso napokon mar nem hagytam kinoztatni magam...elegem volt :x :twisted: :evil: Kolat en nem sokat iszom :roll: Itthon mindig van...talan azert nem :roll: Persze ha valahova elmegyunk colat iszom..jo mostanaban teazom(zold tea vgy a sima kinai tea)itt alap nemelyik etteremben,hogy jar ingye :wink: Sot a kormosnel is "szerviz" gyanant teaval kedveskednek :wink: 8)

Tudom en,hogy mozogsz de a sport es a mozgas 22kulonbozo dolog :roll: Marha fontos lenne a sport akarmilyen joga vgy csak torna ami konkretan az izmok megmozgatasara szolgal.En se csinalom ne aggodj :oops: Csak okoskodni tudok :lol: De majd bekemenyitek :twisted:

Szerintem megkene beszelnunk,hogy amikor jon a ciklus vege ne biztassuk a masikat annyira :roll: :oops: sot kezdjuk el arrol beszelni mi lesz a kovetkezo ciklusban stb :lol: Mert szerintem mikor jon a piri ideje mindenki tisztra vigyazalasban all,hogy most mi lesz :roll: es mindig csalodunk :? Szal talan ha nem varjuk annyira akkor majd jon :D es milyen meglepi lesz :mrgreen:

Olvastam egy tok jo tortenetet az egyik topikban ma :roll: Elakartam csenni de nem mertem :oops: :roll: Most viszont megteszem mert kell,hogy bennunk is lelket ontson 8) Remelem nem lesz harag belole :roll: :oops: (marmint az elcsenesbol :lol: )

KépKép
bridget0801
Kulfold

Volt egyszer egy ember, akit megkérdezett a Jóisten, hogy mit szeretne? Ő azt mondta, szeretne egy gyönyörű virágot és egy pillangót. A Jóisten ezt meg is ígérte neki. Hát amikor elmegy a kertjébe, látja ám, hogy ott virít nála egy csúnya kaktusz, meg egy hernyó. Az ember elkeseredett, de nem panaszkodott. Úgy gondolta, annyi embernek van szüksége Isten jóságára, Az meg biztosan összekevert valamit.
Eltelt egy kis idő és a mi emberünk újra a kertje felé sétált. És akkor láss csodát, a kaktusz kivirágzott és a hernyóból pedig egy meseszép pillangó lett. Az ember pedig megértette a leckét, amit őrizzetek meg ti is jól a szívetekben:

Az Isten jó. Nem mindig azt kapjuk Tőle, amire vágyunk, de mindig megadja nekünk azt, amire igazán szükségünk van. Gondoljatok hát a pillangóra és a virágra!

KépKép
bridget0801
Kulfold

Ezt meg megirom aztan itt se vgyok :lol:

Szal ilyen vizsgalatom volt nekem most talaltam meg :shock: :

1./ Posztkoitális teszt (PCT)

A tüszőrepedés környkén, "programozott" együttlét után 6 - 12 órával az orvos mintát vesz a cervixnyákból, és ellenőrzi, hogy van-e legalább 5 életképes spermium a látótérben. Ha nincs, az egyfajta immunológiai meddőségre utalhat: ilyenkor a nő szervezete védekezik a spermiumok, mint "idegen behatolók" ellen. Ezesetben az inszemináció segíthet.
Itt meg sok mas erdekesseget lehet olvasni csak gorgesd az oldalt lefele aztan lap aljan klikk a tovabb gombra :wink:

http://gyerebaba.blog.hu/index.php/?page=1

KépKép
bridget0801
Kulfold

Szép estét mindenkinek!

Na most jutottam gép elé! Na elkezdöttek nálunk a munkálatok! Huuuuuu basszus! Lesz munkám gazdagon! Szóval Lefotozom, hogy most hol állunk, és ha tudom akkor holnap felteszem! De semmit sem igérek, mert mindig mikor igérek akkor az tuti nem ugy alakul ahogy kéne! Szal felteszem amikor tudom! Az egész lakás tiszta romhalmaz! Komolyan az utolsó putri palota a mienkhez képest!!! :lol: :lol: :lol:

A piri közeledését igen jó ötlet, hogy ne biztassuk egymást! :D :D :D :D :D Ezt én teljesen dijjazom!

Hallotátok mi történt?? Meghalt ma délután Albert Györgyi! Mélységesen megrenditett a halála! Nem tudom miért! Valamelyik nap Jászai Joli néni aki 102 évet élt! Nagyszerű dolgokat hagyott maga után! Az elmult éjjel a szomszéd nénink is meghalt! Nyugodjanak békében! :cry: :cry: :cry:

Na mgyek én is aludni! Remélem holnap jobb hírekkel jövök!

Mindenkinek nyugodalmas szép jó éjszakát!
Brid neked meg hamarosan szép reggelt, bár most nálatok azaz hamarosan pitymallik! :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika

sziasztok!

Tegnap melóztam, ezért nem jöttem. Most meg mire hazaérek, zuhog az eső, és még a piacon sem tudtam bóklászni.
a hasvibrálómat vissza kellett vinni, mert nem jó. Kicsit sajnálom, mert ez is egy lehetőség volt. De legalább megmaradt a pénzem.

Szóval Apa volt csütörtökön dokinál, és nem mondtak neki semmi jót. Szinte éreztem. De ez van. Majd mennie kell baktériumtenyésztésre kedden, meg további kivizsgálásra. Remélem gyorsan helyrehozzák, mert most már mérges leszek. Szerintem tavaly nem figyeltek rá oda kellőképpen.

Bridget
Megértem én, hogy nem jó egyedül írogatni ide.
Tényleg feketében akarsz menni? CSucsunak igaza van! VAlami színesben jobban mutatnál. Bár a
te adottságaiddal akár krumplis zsákot is felvehetnél, abban is csini lennél. Szóval az az ekrü neked biztosan nagyon jól állna.
A párod legalább színes pólókat hord. A papucsot az enyém fel sem venné. Az otthonra való szerinte. A
Végül is melyik suli nyert? Az első? Az ami nincs olyan messze, csak rossz a közlekedés oda? Ez délutános ugye?
Ha egyedül kell elmenned U.S.A-ba, szerintem még jó is, legalább kialszod az időeltolódást, vagy el tudsz menni megnézni a környéket. Egy nap azért nem olyan sok. Várjuk a híreket!
Na ezt a barátos vacsorát remélem a párod majd dijjazza. Nem mondhatja, hogy nem mentél sehova.
Jó az a magázós-tegezős vicc!
Most látom, csak, hgoy nem mentél el a vacsira!! Helytelen!!! Bár, nem érezted jól magad, de azért ha már jól vagy, menj el velük valahová!
[quote]2 írta:0-tol uj ciklus es akkor belevagok a lecsoba es ha kell inszem...vegulis ahoz neki csak anyagot kell adjon itthon egy muanyagba

És as párod ebbe bele fog menni? már csak azért is, mert eddgi ugye elutasította a "művi" babagyártást. Fog adni neked anyagot?
[quote]r írta:emelem ez a doki rendbeszed es egeszsegesen jo eredmenyekkel a baba is jon

Biztosan úgy lesz!
[quote]S írta:zerintem megkene beszelnunk,hogy amikor jon a ciklus vege ne biztassuk a masikat annyira Rolling Eyes Embarassed sot kezdjuk el arrol beszelni mi lesz a kovetkezo ciklusban stb Laughing Mert szerintem mikor jon a piri ideje mindenki tisztra vigyazalasban all,hogy most mi lesz Rolling Eyes es mindig csalodunk Confused Szal talan ha nem varjuk annyira akkor majd jon Very Happy es milyen meglepi lesz

Ez egy jó ötlet! Lehet, hogy ez lesz a megoldása, mert nem srtesszelünk feleslegesen.
Ez a történet nagyon tanulságos, és szép. Néha tényleg nem látjuk meg a dolgok lényegét.

[quote]C írta:sucsu

Hát, a te férjed szeret öltözködni. És ez jó egy pasinál is. Az enyém nagoyn visszafogott. Nem slampos, csak visszafogott. Pedig én el tudnék rajta képzelni színesebb holmikat is. De hát így ismertem meg, így kell elfogadni.
Tetszik a mályva szín is. De az én Párocskám fel nem venné ezeket. Pedig olyan jók. És végre a pasik ma már sokkal választékosabban öltöznek, mint régen.
Hogy van a lábad? Még jó, hogy nem tört el.
Hogy van a hasad? Hasmenés van még?

Nócika
Ne aggódj az uhu miatt. Ha van valami baj, az jó is, ha kiderül, mert legalább az is meg lesz oldva. Ha nem lesz baj, (márpedig miért is lenne) akkor meg azért jó.
Gáztűzhely, meg a szerelők monnyanak le!!! sikerült végül szerelőt találni? Mi a baja a tűzhelyednek?
Az Albert Györgyit meg én is nagyon sajnálom. Tegnap nagyon megdöbbentünk, amikor hallottuk. Sajnálom szegényt, mert nehéz élete volt. Ez a rengeteg gyógyszer, depresszíó, alkoholizmus... Csoda, hogy eddig élt. Sajnos nem kedvezett neki a szerelem sem. Pedig az biztosan kihúzta volna a gödörböl. Mostmár nem fogja őt bántani senki. Ő már megnyugodott. Bár nagyon fiatalon hagyott itt bennünket.
Vendég

Sziasztok!

Bocsi, hogy nem jelentkeztem, de most mindenki számítógépezni akar. Elvitték mellőlem, ugye én meg ágyhoz kötött vagyok még 2 és fél hétig. Már alig várom, hogy vége legyen, Reménykedem, hogy ha már eddig kibírtuk egyben (ma van a 80. nap), akkor talán még benn marad. Igaz tegnap sokat keményedett este (szerintem a hidegfront is bejátszik), meg többször szurkált a méhszájam. Ez ugye nyílásra utal általában.

Hétvégén itthon van a tesóm (az övé a laptop, csak most itthon hagyja nekem hétközben, amikor kamionozik), ő is sokat ül előtte, meg megjött a férjem és a fiam csütörtökön. A Levente szeret játszani (de nem örülök neki, dehát ezt látja), de próbáljuk korlátozni. Bírom, mikor előadja nekem, hogy anya most az entert nyomd meg, szóval már nagyon jól tudja kezelni.

Pénteken hazament a férjem, a Levente itt marad egy darabig. Este az apja már elaludt (éjszakás volt), és ő meg játszott még a gyerekekkel. Alváshoz követelte az apját, de nem engedtem, hogy felkeltse. Olyan sértődött volt, hogy azért nagyon nehezen lefeküdt mellém az ágyra, de hozzá se érhettem, be se takarhattam. Azért másnapra megbékélt. Most nagyon apás lett.
Ma délelőtt az tesóm gyerekei tanultak, ő meg itt legózott velem. Olyan aranyos, már nagyon hiányzott. Puszilgat, simogat.

Talán végre megegyeztünk, hogy Lilla lesz a neve a babának. Már a Levente is mondogatja, hogy ez lesz a neve.

A férjem elhozta a barátnőmtől a kislány ruhákat. Zabálnivalóak. El vagyunk látva háromszor annyi ruhával, amennyi valójában kell. Minden van, kis szoknyácskák, bodyk, nadrágok. Elvitte Komáromba a kiságyat, csak a csavarok nincsenek meg. Pedig tudom, hogy direkt rákötöttük a csavarokat a kiságyra, hogy meglegenek. Most meg csak a madzag lóg rajta. Na majd kitalál valamit. Anyu kimossa a kisruhákat, aztán azok is készen lesznek. Összeraktam egy zsák ruhát, elviszem majd egy szobatársamnak, akivel a kórházban voltunk, mert sajnos nincs nagyon jó anyagi helyzetben (gondnokság alatt is áll), nekünk meg van egy csomó. Olyan jó volt ilyen lányos kisruhácskákat nézegetni. (remélem most már nem kukacosodik meg)

Kaptam új telefont, mert apa csináltatott társkártyát és most ingyen hívjuk egymást. Azzal szórakoztam, hogy átírtam a számokat, meg megtanultam kezelni.

Olyan jó lenne, ha még kibírna 2 és fél hetet, mert akkor már nem kell Szombathelyre mennem szülni (senki se ismerek ott, nagyon utálják azt a kórházat, de ott a koraszülött osztály), hanem Körmenden szülhetek a betöltött 36. hét után. Jó lenne, ha elkerülhetnénk az inkubátort, mert nagyon szeretném szoptatni. Mivel a Levente tejfehérje allergiás volt, azt terveztem, hogy nem engedek neki pótlást adni (tápszer is tejalapú), még a kórházban sem. Sajnos Körmenden is adnak nekik.

Bridget! Megnéztem a képeidet, nagyon szuperek! Remélem sikerül megvalósítani a terveidet, annak ellenére is, hogy minden összejött. EGyébként a férfi szempontjából az inszem és a lombik egyre megy. megfelelő időben anyagot kell adni. A többit mind neked kell átélni/elviselni.
Remélem jó lesz majd a suli! Még mindig rosszul vagy? Valamit összeszedtél?

Bocsi, de most nem írok mindenkinek külön, mert elfáradtam így fekve irni.

Mindenki gyógyuljon meg aki beteg!

Sziasztok!
Kati

Kép

Kép
szakmarinekati

Csajok. Itt vagyok végre termeltetek:)

Kati: Hú szoritok, hogy még kibird a 36.hétig. Már nincs sok hátra kitartás.

Igyekszem mág irni de nem vagyok egyszerű eset ma sem. Végre 6nap után a ahsmenés elmúlt. Helyette van az örült hangosan morgó gyomrom csikar állandóan vagy a belek ahogy mozognak de muris mert az egész család ezen nevet milyen hangja van. És most két napja agyomrom nagyon fáj. Nem tudom mi van velem ez virus vagy mi vagy a gyógyszertől ennyire kikészült a gyomrom.
SZóval most aludtam délután egyet a lányommal. Gondoltam kialszom a fájdalmat. De arra keltem fel, hoyg fáj. mOst a férjem főzz nekem teát hátha az megnyugtatja a gyomrom.
DE amint nem fáj ígérem mindenkienk irok még ma:)

Kép
csucsu05

Sziasztok csajok!

Na látom alakul ez szépen! Megint talán ujra kezd mindenki írogatni csak a mi Zsuzsunk hiányzik már!
Jelentem tegnap ki lett ügyebár verve a fal a kandallo helyén! A képek készülnek amiket szeretnék majd nektek megmutatni!!! :wink: :wink: Szal ma is most tudtam csak leülni! Jó! Igaz! 11-ig aludtam és az sem zavart egyáltalán, hogy apa fur farag vés meg a flexel dolgozik! Szoval lehet, hogy egy kicsit fáradt voltam! Szoval ma felkeltem beültem az autoba elmentem venni még egy pár darab ytongot ebédnek valot és nekiáltam fözni, hogy hamar kész legyek, hogy mehessek segiteni apácskának, ha másban nem is nagyon tudok, de abban igen, hogy közben takaritgatok, meg kenem a téglákat! De erre jön a sogorom az egész családdal azaz a 4 kisgyerekkel meg a sogornömmel! na mind1! Jöttek gyerekek rosszak voltak mit a bün az annyuk nem szolt rájuk semmiért az volt a reakció mindenre, hogy majd a keresztanyátok elintézi! Jó mi??? Eltörték a kedvenc fél literes bögrém! Se baj, mert potolható! Bár ajándékba kaptam a tesomtól, de nem gond ha kell veszek másikat! :? Végig locsoltak mindent az emeleten is és a konyhában is mindent málna szörpivel, nem gond mert ugyis rumlim van, majd feltakaritom, de az már sok volt, hogy föntröl lefelé dobálják a jó kemény labdákat kilocsolták az összes tusfürdömet és csapkodták az övegajtot! Na gondolhatjátok! Nem szolt rájuk sem az anjuk sem az apjuk! :twisted: :twisted: Azt hittem szétrobban az agyam! Na elmentek kb este 6-kor! És nekiáltam takaritani! De holnap majd folyt köv, mert most megyünk a tesomékkal szorakozni valamilyen drink bárba itt Monoron! De lehet, hogy boolingozni megyünk még nem tudom!

Csajok most mennem kell, de majd szerintem holnap is jövök! Jó éjt nektek! Ja és most vette észre apácska, hogy a vebcamomat is összetaposták és letört a lába! Szép mi??? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Na megyek mert minnyá felrobbanok!

Kép

Kép

Kép
nócika

Nócika: A kandallót ytonggal falazzátok be? Ahoz nem az a speckós tégla kell? (samott tégla talán a neve)
De lehet butaságot irok.
És az ytongra jön majd a szép zuzott kő? Jajj nekem az nagyon tetszik:)
Gyerekekre meg reagálni sem lehet!!!Ennyire rosszak? Miért nem szóltál rájuk akkor te ha a szülei nem szóltak??De tényleg a szülei miért hagyták, hogy törjenek zúzzanak??

Kép
csucsu05

Irtam mindenkinek...erre addig addig irtam mig elkuldtem addigra kileptetett :twisted: :twisted: :twisted: Csessze meg a bnet ezt a hulye uj dolgot,hogy x ido utan ugy kileptet,hogy bar meg irni tudsz de mikor elkuldod annak annyi :evil:

Ugyhogy kesobb...

KépKép
bridget0801
Kulfold

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?