Új privát üzeneted érkezett!

Verának van fent kép?
Hogy ism. meg?
lyndee

na lányok mára én lelépek,elteszem magam holnapra.jók legyetek.holnap találkozunk
jóéjt mindenkinek
sziasztok.puszi.Anita.
nitacska007
Halásztelek

lyndee laptető neked is!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:
nitacska007
Halásztelek

hihi :D
Én leszek a következő kismami :) Remélem!

Szia,jó éjt!
lyndee

Jó éjt, csajok! :lol:
Vendég

Vera!

Előbb a számolóst. crl szerint 6+6 voltál. Petezsák szerint 4+4+2 ->8+2 de szerintem a petezsáknál nem reális a napi egy mm, de ezt már írtam.

Leo táblája szerint:
crl szerint: 6+4 petezsák szerint: 8+1

De, mint Szerencsének írtam, a petezsák adatai szerintem csak kezdetben reálisak (amikor még nincs baba), és sokkal nagyobb a különbség a zsák:baba arányban, mint ahogy azt a kalkulátorok jelzik.

Tehát, ha jól mérték a crl-t, akkor betöltött 6 és fél hetes voltál. :lol:

Üdv az újaknak, ha nem haragusztok senkinek nem kérem el a személyi számát. :twisted: Viszont ha nekünk is írnátok pár szót, akik nem ismerjük egymást, jól esne. :wink:

Jó éjszakát!

tjuca

Szia Tjuca!

Magamról :26 éves vagyok,tavaly nyáron volt az esküvőnk a párommal.Augusztus óta vagyunk baba projekten.
Decemberben pozitív lett az első tesztem,kb 6 hetes lehettem amikor a munkahelyemen elkapott a vérzés.Kiderült iker terhesség és ebből az egyik elment.
Doki Utro-t adott és kb 2 hét elteltével megállapította hogy nem fejlődik a terhesség ,az üres zsákot növesztettem egészen jan.10-ig,ugyanis akkor volt a műszeres befejezés.
1 hónap szünetet javasolt a doki,aztán újra lehet próbálkozni.
Most várom a műtét utáni első menszimet.
lyndee

Ma elég olvasó üzemmódban jártam csak erre, persze, hisz mától már dolgozom...
És nem is voltam olyan nagyon depis a január 24-től, mint gondoltam.

Viszont voltam endokrinológusnál, aki szerint nincs is PCOS-om, "csak" a Hasimoto thyreoditis, meg nagy valószínűséggel hiperinzulinémia. Majd jövő szerdán megyek vérvételre, és kiderül. Meg TB alapon nézetek hormonokat, mert amúgy vagy 22000 lenne, ha mindent ott csináltatnék, ahol voltam.

Ja, és azt mondta a doktornéni, hogy ne aggódjak, lesz itt baba, csak egy értéket jól le kell nyomni, egyet meg fel a pajzsmirigyesek közül, és akkor lesz :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Szia Ági!
Nekem nem üres volt, hanem szívhang nem volt, de én a helyedben nem várnék 3 hetet. Ha biztos vagy abban, hogy a fogamzás nem lehetett ennyivel később, akkor menj el a jövő héten is, legalább nem idegeskedsz.
Drukkolok! :)
Közben látom Juca nagyon alapos volt. :D

Juca,
Szuper lenne a 13-a! És a Margithoz is közel vagyok, 2 villamosmegálló. :wink:

Lyndee,
Sajnálom. :(
Nekem is 1 hónapot kellett várni.

Lina,
Naná, hogy lesz baba!!!! :lol:
Munkahellyel mi újság?

KépKép
dreika

Jól betermeltetek!!!!!

Gröni! Éljen a 26 milla soká, a petesejtedig mindenképp!!! :)
Nem a ciklusomat teszi helyre, ill. azt is, de elsősorban a menstruációmat állítjuk vele vissza a normál 5-6 naposra a 13 helyett!

Zmimi! Hát ez a rossz a dologban, hogy ha befejezem, egy hónap szünet, ha rendesen mensizek minden ok, mehet a menet, de ha nem, megin 3 hónap szedés. Ha még akkor sem ok, akkor jön a B terv, de azt a doki nem árulta el, asszonta annyira ne ugorjak előre.... De annyira magabiztos volt, hogy muszély bíznom benne. Vagy elkezdek másik dokit keresni aki új javaslattal áll elő, aztán mégeggyet, aki meg egy harmadikkal. akkor meg aztán legyek okos, hogy melyiknek hiszek...
kislibus

Huh.. Nem tudom kinél olvastam, hogy az ismerőse az első pár hétről kérdezte, hogy milyen :shock: :shock: :shock: :shock: Attól hogy valaki terhes nem kell bunkónak is lennie.... Eről ez a véleményem, még akkor is, ha szívesen emlékszek vissza arra az időre, tőlem ne kérdezgesse senki, hogy milyen volt, pláne, ha tudja hogy végződött...
kislibus

Lina! Na látod, ott is szépen rendbe jön minden, nem kell úgy aggódni! Már Lilikéd is van, lessz Misikéd is :lol:

Juca! Hát olvasgattam mostanság Leo oldalát. A vetálás utáni 6 ciklusig a nők 85%-a újra terhes. ÉS A TÖBBIVEL MI VAN???? ÉN A 8 UTÁN SE LETTEM AZ!!!! :cry:
kislibus

SZiasztok!

Lina, örülök, hogy már neked is ott a fény az alagút végén, látod a kiutat!
Vendég

Kislibus!

Hát igen statisztika... Kingával nem lettem terhes, most az 5. hónapot csíptük el, ha jól számolom. (ez bruttó, mert mi várakoztunk 2,5-et.

Remélem a fogamzásgátló korrekt megoldás lesz. :twisted: Spéci nekem mindkétszer jó volt, hogy legalább valami megoldás kínálkozott a szöttyögés helyett, a sors fintora, hogy minkétszer az előző hónapban lettem terhes. Lehet sokat segített, hogy tudtam, valahol lesz vége a menetnek. Először nagy kivizsgálás jött volna, mostmeg ugye a closty, amiben én személy szerint nagyon bíztam. :roll:

Lyndee!

Sajnos az én első vetélésem dettó, ikerterhességnek indult, aztán egy maradt, de nem fejlődött. Talán annyival másabb, hogy ott volt szívhang is, de nem megfelelő, és rá két hétre már nem volt szívhang sem. :cry:

Csak azt tudom mondani, hogy kiartás, nagyon gyakori a vetélés, és mint Libus írta a nők 85%-a 6 hónapon belül ismét babás lesz. :wink: És Ti még nagyon friss házasok vagytok, ezúton gratulálok. 8)

Lina!

Örülök, hogy megszűnt az egy helyben topogás, és beállítják a hormonokat, utána jöhet a tesó.

Dreika!

Most kiterveltük a 13-át. Én behúzok vonattal 7-re a kh-ba, és Kinga amikor bebootol, akkor Kofa megeteti, felpakolja, és kivételesen kocsival megy dolgozni, és behozza a kisasszonyt babakocsistul. Ha minden igaz kb. 9-kor találkozunk, akkortájt nekem lecsapolják a második adag vérem, és onnantól szabadok vagyunk. Ha nektek is jó, akkor tudunk találkozni, akár játszózni, és utána mi jövünk haza a csajjal. Na???

tjuca

sziasztok.

kislibus te szedsz 3 honapig fogigatlot es utanna probalkoztok????
azert eredekel mert nekem is ezt ajanlotta a doki.neked milyen indokkal?

juca nem mondod hogy megint a szules utan tudjuk meg a kisbabad nemet? :shock:

Kép
monyo83

Sziasztok.
Aki nem talizott meg az iwiwen annak üzenem hogy a nevem Jacsóné Harcsás Veronika de harivera néven is meglelhető vagyok.

tjuca
Figyi és 6+4-nél ami stimmel nem kellett volna lennie szívpulzálásnak legalább?

harivera
Budapest XXI. kerület

Vera!

6+1 (szív) észlelhetöen doboghat az uh-on
8+0 (szív) legkésöbb most látható kell legyen
szó szerint ez áll a táblában.

Monyó!

De hisz tudod, 50%-> fiú 50%->lány. :lol:

tjuca

JUCA nem baj ha en az elso 50%nak szurkolok :lol: ?

Kép
monyo83

vera tudom hogy nalad kislanynak kell szoritani :lol: :lol: de jucanal abbol mar van egy kivancsi lenek a fia is olyan aranyos lenne mint a lanya :lol: :lol:

Kép
monyo83

Vera: lesz egy hosszúnak tünő hétvégéd és utána minden kiderül. remélem hétfőn bulizunk a jó hír hallatán:)

Kép
csucsu05

vera akkor inkabb a lanynak szurkolok nalad nagyon.szegeny fiadnak elleg nehez lenne feldolgozni ha Izabellnek hivnak :lol: :lol: :lol:

Kép
monyo83

Kislibus,
hát ha Misike nem is, de Levike jó lenne :lol:
Képzeljétek, most 26 napra megjött... mondjuk bizos a Norculut miatt, de akkor is fura, eddig egyszer volt 28 napnál rövidebb ciklusom, a következőben fogant Lili.

Hétfőn megyek vérvételre, az a 4. nap lesz, szerintem pont jó, aztán szerdán terheléses vércukor meg inzulinra. Jól kilyuggatnak jövő héten.

Dreika,
a munkahelyen mindig van valami szarság. Pl. hétfőre szerettem volna szabit, hogy nyugodtan tudjak menni vérvételre, Lilit elhozni az oviból... Erre déluátn 4-5 között beraktak megbeszélést, persze ma tudtam meg (amúgy munkaidő fél 5-ig tart...). Most kunyizzak, hogy elmehessek vérvételre, plusz oldjam meg, hogy a gyerekért menjen valaki, és vezessek haza sötétbe.... áááááááááááá, elegem van.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska: Milyen fura egy napon született a kislányunk és ha a kistesó össze jön akkor mi is levente nevet szeretnénk neki adni. már persze ha fiú lesz:)

Kép
csucsu05

Csajok!

Ha megtudnám a nemét, nem lehetne drukkolni nem? Ebben pont ez a jó. :twisted: Az biztos, hogy ha fiú lesz, ha lány rózsaszínben, és narancsban fog járni, ha a Kinga ruhatárát nem pörgetjük fel. Az első fiú, aki szoknyát hord (és nem skót) hihihi :lol:

tjuca

juca az en ocsem is sokszor volt lanyos szinben ez az atka annak ha novered ven :lol:
mondjuk en mindig utaltam a pirosat rozsaszint dehat ezt adtak ram mit tehettem volna :?

Kép
monyo83

Sziasztok Lányok!

Én ma vagyok a műtét utáni 16cn,vajon mikor jön meg?
Aztán mi is kezdhetjük újra a babásodást. :wink:
Nálunk a férjem fiút én pedig kislányt szeretnék.De a vetélés után azt hiszem már ez teljesen mindegy...ahogy Vera mondja,csak dobogjon az a szívecske :roll:

Juca:Neked már van egy kis Tündér lánykád,mit érzel most a két terhesség között van különbség?Ugy értem hogy vannak akik megérzik,hogy fiuk lesz e vagy lányuk.
lyndee

Csucsu,
és ha lány lesz?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

sziaszitok lányok.
miujság van ?
nitacska007
Halásztelek

szerintetek nagy baj az,hogy már 2 szer is úgy voltunk együtt a páromal,hogy ő nem védekezettt pedig mondtam neki,vasárnap lesz 3 hete,hogy volt a műszeres befejezésem a vetélés után. :o :?:
nitacska007
Halásztelek

Linácska: akkor is Levente :) abban még nem gondolkodtam. Majd ha ott lesz az idő. Szabinais leventének indult őtt úgy is hivtuk a pocimban mig nem tudtuk, hogy lány.

Nitácska: ha megtapad a babó akkor nincs baj. Van aki a vetélés utáni első hónapban babás lesz. Itt a babaneten is volt rá példa és semmi baj nem lett. Általában azért is mondják a várakozást mert addig nem nagyon szokott össze jönni. Szerintem ne izgulj mert még azóta nem volt mensid se szóval kicsi a valószínűsége.

Kép
csucsu05

Nitácska:Szerintem sem lehet nagy baj.Nem biztos hogy egyből a műtét után volt Pé.Ha pedig mégis akkor sem biztos hogy meg tudna tapadni.
De ahogy Csucsu mondja vannak akik egyből babásak lettek és nem lett semmi baj.
lyndee

köszi csucsu.örülnék a babának de tartanék is valamitől.
nitacska007
Halásztelek

Szia Lányok!

Lyndee, annyira sajnálom, h itt kell találkozzunk újra...

Nitácska, szintúgy.
(a védekezés nélküli szexről: nem a párod nem védekezett, hanem TI nem védekeztetek... :wink: )
Nem hiszem, h gond lenne, amúgy.

Én némileg elhavazódtam, takarítás, főzés, a nagyfiam itthon mert beteg, úgyh futok is!

Mindenkinek szép hétvégét!!!

Kép
zmimi

Sziasztok lányok!

Nitácska! Nekem az utolsó mensim időpontja egybeesett egy vetéléssel, és egészséges kisfiam született! Ne aggódj!
Vendég

próbálok nem aggódni de nem olyan könnyű,sajnos.
nitacska007
Halásztelek

Nita: Persez megértelek. De majd aggódunk ha jön a baba. addig ne is gondolj semmi rossra. Oké???

Kép
csucsu05

Csucsu,
le akartam cseréln a babafalvás vonalzón a képet, de nem sikerül... Miért? Minden kritériumnak megfelel...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Na csak sikerült, de azt csak eldugva találtam meg, hogy a kiterjesztés csak kis betűvel lehet írva...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska: Na jót kérdezel. Én ide még képet sem tudtam soha felrakni. Pedig lekicsinyitettem meg minden mégis hibát ir ki. A vonalzómhoz nem is merek hozzá nyúlni. Bocsi de nincs ötletem.
:(

Kép
csucsu05

Rendben csajok megpróbálok nem idgeskedni és mostmár vigyázni is.had pihenjen a szervezetem kicsit,ráfér. :?
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Monyo! Irtam, hogy azért, mert a mensruációim egyre rosszabbak lettek, 11-13 napig tartott újabban 5-6 nap barnázással. Azt mondta, hogy ezt rendbe kell hozni, mert máskül. megint elvetélek. Gyakorlatilag túl korán kezd elleválni a méhnyálkahártyám. A ciklusom egyébként rendre 28-29 napos, pém is van, csak a mensim nem ok.
kislibus

kislibus drukkolok,hogy minden rendben menjen.eddig nekem is rendszeres volt a mezim 28-29 napra jött meg és 5 napig tartott.
Most pár hét múlva kell megjöjjön.missed ab után.
azt mondták 4-6 hét,hogy újra menstruáljak.
nitacska007
Halásztelek

Monyo! Egyébként neked miért javasolta a doki??

Nitacska! Szerintem se gond, a védekezés meg tényleg nem egy emberes téma, ahogy a babakészítés sem!

Lina! A munkahelyi sz@rakodás nekem is ismerős! De ha nagyon elegem lesz KILÉPEK!!!!!
kislibus

Nitacska! Igen, annyi, nekem mondjuk nem várt 4 hetet....
kislibus

nekem meg fogja szerintem várni a 4 hetet sőt...
de úgy érzem már vannak jelei hogy valamikor meg fog jönni mert fáj a hasam alja.
nitacska007
Halásztelek

kislibus.
Pcos-vagyok eleg magas tesztoszteronnal.A doki szerint 3 honapos diane szedesevel leveheto a tesztoszteronom s talan kitisztul a petefeszkem a cisztaktol.
meg nem dontottem hogy beszedem-e.

Kép
monyo83

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?