Kislibus!
Hát igen statisztika... Kingával nem lettem terhes, most az 5. hónapot csíptük el, ha jól számolom. (ez bruttó, mert mi várakoztunk 2,5-et.
Remélem a fogamzásgátló korrekt megoldás lesz.
Spéci nekem mindkétszer jó volt, hogy legalább valami megoldás kínálkozott a szöttyögés helyett, a sors fintora, hogy minkétszer az előző hónapban lettem terhes. Lehet sokat segített, hogy tudtam, valahol lesz vége a menetnek. Először nagy kivizsgálás jött volna, mostmeg ugye a closty, amiben én személy szerint nagyon bíztam.
Lyndee!
Sajnos az én első vetélésem dettó, ikerterhességnek indult, aztán egy maradt, de nem fejlődött. Talán annyival másabb, hogy ott volt szívhang is, de nem megfelelő, és rá két hétre már nem volt szívhang sem.
Csak azt tudom mondani, hogy kiartás, nagyon gyakori a vetélés, és mint Libus írta a nők 85%-a 6 hónapon belül ismét babás lesz.
És Ti még nagyon friss házasok vagytok, ezúton gratulálok.
Lina!
Örülök, hogy megszűnt az egy helyben topogás, és beállítják a hormonokat, utána jöhet a tesó.
Dreika!
Most kiterveltük a 13-át. Én behúzok vonattal 7-re a kh-ba, és Kinga amikor bebootol, akkor Kofa megeteti, felpakolja, és kivételesen kocsival megy dolgozni, és behozza a kisasszonyt babakocsistul. Ha minden igaz kb. 9-kor találkozunk, akkortájt nekem lecsapolják a második adag vérem, és onnantól szabadok vagyunk. Ha nektek is jó, akkor tudunk találkozni, akár játszózni, és utána mi jövünk haza a csajjal. Na???