Új privát üzeneted érkezett!

Endzsi, ne aggódj, bízzál, és remélj!
Ez parancs! :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Laptető :lol: :lol: :lol: 8)

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Nita! Legalabb te itt vagy! De jo! Kiskonyvet fogsz kapni. Biztos a ket sikertelen terhesseg utan nagy most a boldogsag. Melyik hormonoddal is volt a gond?
Vendég

Neha nehez bizni!
Vendég

angi remélem hogy megkapom igen........konkrétan nem tudom melyik hormonal lehetett gond....nem néztük..........pé-m nem volt......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Igen, néha nehéz, én is tudom.
De akkor sem szabad feladni!

betty615

Sziasztok!

Az új kismamiknak nagy gratula! :)

Velem nincs semmi újság. :? Tegnap már nemtudtam este jönni, mert a kisfiam játszott itt. Meg olyan fáradt voltam. Csak feküdtem a jó meleg takaró alatt és néztem a TV-t.

Betty: Szintén boldog névnapot kívánik neked! Ma kezdted el a jóstesztelést? Reggel csinálod első vizeletből? A dpo az ugye a tüszőrepedés utáni n apok számát jelenti?

Szerinted én is elkezdhetem már nézni? Nekem ma van a 22. napom. :roll: És ha minden igaz múlthéten kedden volt a tüszőrepedés.

Nyuszi: de jó hogy minden rendben!
Vendég

Nyuszi de jó hallani felőled. Remélem minden rendbe jönn Attilával is. Szerintem is köszöntsd fel hidd el ha te kedves vagy hozzájuk előbb utóbb megszeretnek. Tapasztalatból tudom. :wink:

Adiadi, nekem jan. 13.-án volt az utolsó menekszem lehet rossz a vonalzóm. Neked mikor volt? Lehet lecserélem én is avonalzómat babafalvásra.

Betty szuper annyira szurkolok nektek csak így tovább. Tényleg a dokidat nem hívtad fel megkérdezni hogy mi is van azzal szurival? Lehet benne HCG?

Nita akkor neked most mikor is kell visszamenned?

Kép
Kép
boganna07

Szia Perpi!
Tegnap kezdtem el a jóstesztelést.
Köszönöm a névnapi köszöntést :wink:
Nemtudom, el kezd-e, nálam is most az a kérdés, hogy erősödik-e napról napra, vagy gyengül-e? Mert ha gyengül, akkor a tüszőrepi injekció hatására produkáltam ezt, de a mai a tegnapihoz képest szerintem erősebb.
Megpróbálok nagyobb képet feltenni, hogy látszon ok?! :
Kép

betty615

Tényleg erősebb szuper!!!!!!!!!!!!!
Mikor nem kellene megjönnie? Lehet azért látszódik ilyan korán mert ikrek? Az nem lenne semmi.

Úgy aludnék, de nem tudom mert a szomszéd kislány már fél órája itt ütögeti a zongorát megőőőőőőőőőőőőrülök, pedig annyira jó lenne egyet aludni míg Levi alszik.

Kép
Kép
boganna07

betty: Szerintem is erősebb! Jajj de izgi! :) Akkor lehet hogy nekem is ilyen lenne a töszőrepesztőtől. Na majd megnézem azért holnap reggel.

Tehát akkor te most a 20. napon vagy ezek szerint.
Vendég

Anna, a dokit azért nem hívom fel, mert azt hiszi hülye vagyok, hogy nem bírtam kivárni már ezt a pár napot :lol: :lol: :lol: :oops:
Majd lehet, írok valami oldalon egy dokinak, és felteszem neki ezt a kérdést.
Esetleg, ha valaki tud erről valami konkrétabbat, vagy olvasott róla, az jelezhetne nekem, és akkor nem lenne ennyi aggódás.
Én is tegnap keresgéltem, de nem sok mindent találtam róla:roll:

betty615

Betty: Én megint csak ezt tudom mondani, hogy itt nézd meg:

http://babatervezok.otthona.net/josteszt.shtml

Már lehet hogy az agyatokra megyek vele. De nekem az a lány válaszolt is rögtön a tesztekkel kapcsolatban, akié a honlap.
Vendég

Anna, 26-27-re nem várom.
Perpi, igen a 20. c.n.-on vagyok.
Az Lh tesztet elvileg nem muszáj első pisiből.
Legalábbis nekem a tegnapi, és a mai sem elsőből volt.

betty615

Betty,
ez bizony baba! :lol: :lol: :lol:

Angie34, beírtalak, esetleg megadhatod még a keresztnevedet és a névnapod idejét, a kisfiad szülinapját. A ciklusnapokat nem írtam ,mert itt elég össze-vissza van néhány embernek, de ha akarjátok, beírhatjuk azt is!

Kismamik,
javítsatok a táblán!

Betegekenek gyógymanók!!!

Kép

Kép

Kép
lyly

Betty,
ez bizony baba! :lol: :lol: :lol:

Angie34, beírtalak, esetleg megadhatod még a keresztnevedet és a névnapod idejét, a kisfiad szülinapját. A ciklusnapokat nem írtam ,mert itt elég össze-vissza van néhány embernek, de ha akarjátok, beírhatjuk azt is!

Kismamik,
javítsatok a táblán!

Betegekenek gyógymanók!!! 1234966340.057.doc

Kép

Kép

Kép
lyly

Ok, Perpi, mindjárt meg is nézem..

betty615

Bocsi, kéccer ment el...

Kép

Kép

Kép
lyly

Na én lassan elmegyek az oviba.
Ha tudok még jövök!
Vendég

Na kicseréltem a vonalzómat ezen már jobban látszik.:-)

Betty utánakeresek én is és írok ha találtam valamit. Kitartás ne izgilj csináld szorgalmasan azok az LH teszteket.

Kép
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boganna07 2009.02.18 15:24-kor.
boganna07

Betty: Nekem is van egy olyan érzésem,, hogy ez most sikerülni fog nektek! :D
Vendég

Ugye Kirusnak nem ez volt végül a vonalzója mert nem szeretném lenyúlni???

Ha igen szóljatok és változtatok.

Kép
Kép
boganna07

Írtam egy Emailt ezzel jósteszttel kapcs.
Beleírtam mindent, kíváncsi vagyok mit fog válaszolni.

betty615

Boganna, köszi hogy te is kutakodsz és segítesz nekem.
Perpi, neked is köszi azt az e-mail-es rovatot.

betty615

Boganna, én úgy emlékszem ez volt Kírusnak is! Nekem jan. 18-án volt az utolsó mensesem! Akkor majdnem egyidős terhesek vagyunk! :D

Betty, ez az LH nagyon pozitív!!! Én mintha azt olvastam volna, hogy lh tesztet nem lehet reggeli első pisiből csinálni! De. 10 és du. 18 között a legmegfelelőbb rá az időpont.

Kép
adiadi

Hello Lánykák!
Jó rég voltam, jó sokat írtatok, jó sok új nevet látok! :wink:
Meg sem próbáltam visszaolvasni.. :oops:
Viszont nagy kérdésem van Hozzátok, és véleményt szeretnék hallani. Piri holnap esedékes. Tegnap óta jóslós poci és derékfájás. Olyan piris... Ma reggel mégis előkaptam egy tesztet... Corax be sure, dm-es, 20-as. Controllcsík erős, Tesztcsík: Látom, de mégse... Szóval: látom, hogy hol kellenne színesen vigyorognia, viszont nem színes, hanem olyan, mintha egy csíkban be lenne nyomódva a felülete. De nincs benyomódva, mert végigsimítottam az ujjammal, és egyenletes teljesen. Szóval ott van a csík, de nem színes, hanem színtelen. Vagyis 3D-s hatásban, mintha belekarcoltam volna egy éles valamivel. Mi a fene van? :shock: Láttatok már ilyet, vagy valaki olyat, aki látott már ilyet? :roll:
mandarin7

Szia Mandarin!
Nem tudom ez mi lehet :shock:
Nem tusz képet dobni róla?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára betty615 2009.02.18 15:41-kor.

betty615

Sziasztok!

Boganna dobd fel ide a képet, több szem többet lát.

Eddig olvastam, mindjárt írok is bővebben.

királylány

Adiadi, én úgy emlékszem lecserélte egy másikra mert azon egy kislány ad a pocirapuszit, és arra is rá van írva hogy érkezeik a második. Sajna csak 3 ilyen vonalzó van. Az egyik Melindáé, a másik úgy tudom Kirusé volt, mert ezt lecserélte de javítsatok ki ha nem így van, és lecserélem.

Adiadi akkor bizony nem sok eltérés van köztünk, te mikor mész először dokihoz? Hülye kérdés lenne az hogy fiut vagy lányt szeretnétek?

Mandarin de jó hogy írsz úgy örülök. Sajna nem tudom mi lehet a teszttel. Nem tudsz egy másikat csinálni? Ma kéne megjönnie?:
Kép
Kép
boganna07

Betty ezt az oldalt már olvasgattad? Talán itt tudnak a kérdésedre választ adni.
http://www.babanet.hu/tarsalgo/viewtopi ... 5d36d28a52

Kép
Kép
boganna07

Királylány milyen képet? Nekem akartad ezt írni?
Szívesen feldobok képet csak miről? :D :D :lol: :lol:
Kép
Kép
boganna07

Nem tudok képet dobni, mert besz.rt a fényképezőnk.... :evil:
Nem hiszem, hogy látszana valami belőle..Mintha belekarcoltam volna a második csíkot. Tényleg olyan. Pedig nem én voltam.. :) Lehet, hogy csak gyári hibás... Holnap kéne megjönnie.. Nemrég már volt egy szellemcsíkosom a drágább kategóriából. Ilyen szerencsétlen lennék?? :cry:
mandarin7

boganna nekem jövöhéten kell visszamennem,......... :lol:
mandarin tedd fel hogy lássuk is.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Betty, én egy ilyen választ találtam egy fórumban:

"Akkor is lehet két csik, ha elötte 2 héten belül hcg tartalmú injekciót gyógyszert kaptál (tüszőrepesztő injekció) pl inszeminációs, vagy lombik kezelésnél."

Szia Mandarin, de jó hogy újra itt vagy!!!
:D Figyu, tegnap az én tesztem is borzasztó halovány volt, szerintem holnap reggel csinálj egy másikat! Drukkolok neked!

Boganna, nekem már van két lányom, nem lenne rossz harmadiknak egy kisfickó! :wink:

Kép
adiadi

Boganna, szerintem azt királylány nekem címezte.. :)
mandarin7

Köszi Anna, utoljára sajna 2008-ban voltak itt emberek, végigolvastam az egészet, de nem sokat tudtam meg így sem.

betty615

szia mandarin próbáld te is az LH tesztet a lányoknak mindegyiknek bevált.
Lehet nem emlékszem jól de az LH tesztet mint jóstesztet bizony reggeli első vizeletből kell csinálni :oops: de jól tudtam bemásol a babatervezők oldalaáról

"Téged is érdekelhet, hogyan kell az ovulációs tesztet jósként használni.
Ennek során arra kell figyelni, hogy az LH-tesztet ne csak egyetlen napon csináld, hanem több egymást követő napon, és azt figyeld, hogy a tesztcsík intenzitása növekszik-e. Fontos, hogy reggeli első vizeletet használj, mintha hcg-t akarnál kimutatni.
Az ovuláció után 8-9 nappal érdemes legkorábban nekikezdeni a tesztelésnek."

Kép
Kép
melisch

pusz-pusz-pusz de jó, hogy így örültök nekem!
Na, fejtsétek meg gyorsan a titkomat! :) :shock: :) :shock:
mandarin7

Na csajok, akkor én tudtam rosszul....bocsánat :oops:
Mindenesetre én tegnap napközben csináltam és hát láttátok milyen erősen zebrás volt!!!
Még jó, hogy a ma reggeli tesztem is pozitív lett! :D

Kép
adiadi

betty én hiszem hogy baba van a pocidba!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Betty:Boldog névnapot! Úgy örülök :D :D :D :D

Mandarin: Még nem is hallottam ilyet :(

Perpike: Elmúlt a hasfájásod? Ugye neked fájt úgy, mintha valami benne lenne. Jól emlékszem?

Kép
kicsi80

perpike én tőled is várom a pozitiv tesztet holnap holnapután

mandarin mi a régiek már hiányoltunk megy a drukk holnap reggel legyen pozitiv teszted!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
melisch

köszönöm a bíztatásokat, beszéltem a dokimmal, de érthető módon ő sem tudott sok újat mondani.
a tesztekkel kapcsolatban szerinte is befolyásolhatja a choragon, de 3-4 nap alatt annyira kiürülhet,hogy nem egyértelmű,hogy attól lett pozitív....
Ezt egy másik fórumban olvastam.....kicsit bíztató...

betty615

nagy drukk a pozi teszthez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

betty fel a fejjel ott lesz a baba 8 nap mulva meglátod piri megharagudott rád jó 9 hónapig feléd sem néz :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch

Köszi csajok :lol: :lol: , most lépek kicsit, de még benézek....
Kezdek pánikolni.... :twisted:

betty615

betty ne pánikolj....nem jo a babának.... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

menj és foglald elm agad valami mással de aztán este még jösz nem?

Kép
Kép
melisch

ÓÓÓÓÓ!
elszállt egy írásom, a francba!

Az lett volna a lényeg, hogy KICSI, ha vagy, írd már meg, hogy a Rovamycin-t, milyen tünetekre írta a dokid!
Még mindig rosszul vagyok, mellkasom ki akar szakadni, ha köhögök, nem bírok felkelni, torkom fáj.
Javasolni akarom neki holnap.
Köszike.
Majd együtt tesztelünk.

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

angie28 gyógyulj meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
melisch

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?