Új privát üzeneted érkezett!

Mirci: már asszony vagy! :lol: Nagyon sok boldogságot és gyönyörű nászutat!

Arikon, Heni: köszi, ránk is fér! :lol:

Sirkici: ???

Tegnap voltunk koncertezni, hát szét is röhögtem magam, annyian dícsérték a pocimat meg kérdezgették, hány hónapos, mikorra vagyunk kiírva...mire mosolyogva vágtam rá: még 3-4 nap....hát mindenkinek leesett az álla...:lol:

Ja, a képem meg tiszta folt lett, apa meg is mosolygott, hogy Zorro álarcot növesztettem...tisztára, mint aki napszemüvegben napozott...pedig nem is! :lol: :lol:

Kééééééééééééééééész a könyv!!!....... :wink: :twisted:
Vendég

Bíbi: nagyon ügyes vagy, gratula a könyvhöz!!!!!!!!

Hol az újjjjjjjjjjjjjjjjjasszony????????????

Kép
Kép
gyablonka

Gyabi: Sztem már nászúton!
Hű, már csak 2 hónap a kiírásig! :shock: :shock: Aszta, nagyon repül az idő, lassan mehetsz NST-re....Hogy vagytok?

Bíbi anyu: Gratulaaa! :D

Sirki: ??

Heni: Alexi nagyon szépen fejlődik! :D
jaimee1

Köszi Jaimee jól vagyunk, megy a pakolgatás -rendezgetés hasonló dolgok. Ma magyek dokihoz 17.10-re, uh lesz, szerdán pedig 32 hetes vérvétel. Mindig kitalálok valamit, amivel kiakasztom a családot, vagy füvet nyírok vagy létrázok- na ezektől mindenki készen van. Összességében nem ülök fél órát egy nap, mert ha leülök vagy lefekszem, akkor annyira megfájdul a keresztcsontom, hogy nem indul be a lábam. Így inkább le sem ülök...

Kép
Kép
gyablonka

Sziasztok Lányok!

Sirkici!
Hol vagy? Már babázol?

Lányok!
Köszi mindenkinek a bíztatást. Igyekszem magam nemstresszelni a tejhiány miatt. Tudom, hogy a tápos babák is felnőnek. :wink: Csak az bosszant, hogy igyekszem mindent megtenni azért, hogy legyen tejcsim, és csak csurran cseppen. Klárika 120-akat eszik. Abból 40-60 anyatej, a többi táp. Már odáig eljutottunk, hogy a 6 evésből már 2 csak anyatej, de nagyon lassan megy.
Most már 1,5-2 óránként fejek napközben, éjjel 3 óránként. 3 liter Laktoherb teát iszok (2 filter a 3 l vízben), és még reggel fél liter tea, és kb. 1,5 l ásványvíz. Ennél többet nem tudok inni. Viszont szinte mindig szomjas vagyok. No ennyit a tejhelyzetről.

Gyabi!
Ezért ne vidd túlzásba itt a finishben! Pihenni is kell kicsit. Bár ezt annak idején nekem is mondhatták. :wink:

Jaimee!
Hogy vagytok?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Lányok , egy kis közvéleményktatás:

Melyik szebb név a BENEDEK vagy NÁNDOR??????
Nem tudjuk eldönteni, gondoltuk megkédezzük!!!!!!

Kép
Kép
gyablonka

Chris: laktoherb-ből 3 dl/filter jobban használ. 3 l folyadék összesen tökéletes, 2-2,5 is oké.ha nagyon sokat iszol, az is apasztja a tejet!!!!! amúgy jól csinálod, ügyes vagy! kitartás!

Gyabi: hűűűű, nehéz kérdés....nekem a Benedek jobban bejön. viszont dönteni még ráértek.
jaimee1

Chris: Jól vagyunk, köszi. Réka nyugodt baba, kiegyensúlyozott, türelmes, nem nagyon sír, esetleg ha fáj a pocakja. Hetente néhányszor kap reszelt almát (almapép az inkább), eddig 3 féle almát próbáltam, a legsavanyúbbat szereti a legjobban. :shock:

most jövök a volt munkahelyemről, intéztem a gyedet, mert jövő héten lejár a 168 napos TGYÁS :shock: :shock: A kollegák majdnem megették Rékát, mosolygott, gügyögött mindenkire, mintha ismerné őket. :shock: :shock: Oké, 29 hétig járt velem dolgozni, az igaz. :D :D

Először voltunk a városban Apa nélkül, babakocsival. :D

Sirki, Bíbi anyu??? Azt mondják, holnap és szerdán nagy lehülés. Akkor tuti szültök, ha ma nem. :roll: :wink:
jaimee1

Gyabi: ha engem kérdezel, teljesen egyértelműen a Benedek! :lol:

Jaimee: ügyesek vagytok!De nem győzöm kapkodni a fejemet, hogy megy az idő!:lol:

Sirkici azt mondta, ma befektetik...úgyhogy szerintem legközelebbi hír már csak Niki babáról lesz!

Megjártuk ma a kórházat meg NSTt, hát én nem szülök egyelőre, minden oké, totál zárt vagyok, tényleg teljesen semmi, úgy tűnik nem tudom kiűzni a kiscsajt, de úgy döntöttem, nem is akarom, szóval nem vetek még be semmilyen taktikát, meg végülis csak két nap múlva jár le a bérleti díja :lol:
Szerdán megyünk újra.
Vendég

Gyabi, szerintem is Benedek!

Bíbi, hajrá nektek!

Sirki, várjuk a híreket!!!

Christell, ügyes vagy! Remélem hamarosan több tejed lesz! És kitartás!

Kép
Kép
gabi82

Megjöttünk a dokitól, hát nem is tudom...közölte hogy a kicsi sovány!!!! :cry: :cry:
Nem tudom mit kellene tennem, azt mondta nem kell többet ennem, ez van. Felírt Diaphylint, ami asztmásoknak való fulladás elleni gyógyszert :shock: :shock: :shock: :shock: , nem tudom minek, azt mondta ennek a mellékhatása pont jó lesz nekem. ( itt jegyezném meg, mellékhatás: szapora szívverés, szédülés, hányinger, fejfájás ) szerintetek melyik jó nekem??????

Ja és köszönöm a véleményeket a névvel kapcsolatban!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
gyablonka

Sziasztok!

Gyabi!
Én is a Bendére szavazok.... ha ez számít :roll:

babszika

Gyabi: :shock: Diaphylin? Azt keményedésre szokták...vagy vizesedésre. Milyen a lepény? Azt nem mondta???

Látom, a véghajrában senki nem menekül némi para elől. :? :? :?

És amúgy milyenek a babó méretei? Ilyet még nem is hallottam, hogy sovány is lehet benn egy baba...
jaimee1

Babszi: Feketepont!!!!!!!!! hát persze hogy számít!

Na megyek, jó éjt mindenkinek!
jaimee1

:lol: :oops: Jaimee :roll:

Jó éjt!

babszika

Babszi: köszi a javaslatot és PERSZE HOGY SZÁMÍT!!!!!!!!!!!!!!!

Jaimee: BPD=84 mm, TAD=77 mm. Ennyit láttam a papíron. Lepény jó, nézett áramlást a köldökzsinórban az is jó. Ahogy hazajötttünk rögtön leültem és megnéztem az adatokat, nem értem, hogy mi nem jó!
31 hetesen szerintem még nagy is a fejméret, a hossza pedig 26 hetsen volt 40 centi!!!! De a lényeg, hogy vékony. Ha begolyózom sem értem. De ha baj van, akkor miért 3 hétr rendelt vissza??????

Kép
Kép
gyablonka

Gyabi: Biztos nincs baj, ha nem rendelt vissza hamarabb. A lepényt szokták figyelni és az áramlást. És szépen növekszik, sztem még előre is van némileg, mert Réka BDP is is pont 84 mm volt 31 hetesen. És mi tudod, végig 2 héttel előrébb voltunk a 27. héttől. Lehet, hogy a végére tartogatja a hízást, most még növekszik ezerrel.

Bíbi anyu?

Sirki babázik sztem. Megadtam neki a mobil számom, de nem üzent, vagy csak a gépen van meg neki....
jaimee1

BABSZI: Hőőőő? Aszta, már csak négy nap! Remélem, szép időtök lesz szombatra. Bár az eső is azt jelenti csak ,hogy gyermekáldás lesz hamarosan.
jaimee1

Jaimee!
Köszi a bíztatást. Most megálltunk ennál a 300 ml körüli tejnél. Jó lenne, ha többet tudnék "csinálni". Már tiszta tejcsarnok van itthon. Folyton fejek, és a tej körül forog a világ. Remélem ez már mihamarabb megszűnik.
Nekem azt mondta a védőnő, hogy fájhat tőle a kisasszony pocakja, ha sűrűbbre főzőm a Laktoherbet. Kipróbálom a sűrűbb változatot. Hány filtert iszol egy nap?
Nem csodálom, hogy majd felfalták a kolegáid Rékát. Nagyon aranyos kiscsaj. Sőt. Már kész Hölgy.

Gyabi!
Ne izgulj! Minden rendben. Szerintem nincs semmi baj, mert akkor nem 3 hét múlva kéne menned. Az orvosok ilyenek. A frászt hozzák a kismamákra. :?

Gabi!
Köszi a bíztatást! Hogy vagy?

Bibi!
Szerintem sem érdemes bevetni még taktikát. Tudja a kis pocaklakód, hogy mikor kell előbújnia. :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Gyabi: szerintem ez megint hülyeség, a babák az utolsó hónapban kezdenek csak el hízni igazán...Istenem, hát nem volt jobb mikor ősanyáink korában nem volt ennyi hüle vizsgálat?

Christell: drukkolok ám tejügyben, de szerintem már lassan meg is oldódott ma probléma.

Helyzetjelentés rólunk: front egyelőre csak rám hat, most keltem :lol:
Ja, meg éjfél óta tompán görcsöl a hasam, olyan mensis jellegű és folyamatos, de simán bele tudok aludni...lehet, csak az esti pfefferonipaprika :lol: :lol:
Vendég

Azt el is felejtettem írni a nagy tejválság miatt, hogy voltunk a gyerekorvosnál 1 hónapos tanácsadáson, és Klárika nőtt 1,5 cm-t (már 51,5 cm) , és hízott 500 gr-t. Már 3900 gr. (3600 gr-mal született, 3420 gr-mal jöttünk haza a kórházból) Nagyon ügyes. Már átfordítja a fejét, és nagyon szépen tartja is.

Betsy!
Most olvastam, hogy miken mentetek keresztül. Szörnyű, hogy ilyen dolgok előfordulhatnak az egészségügyben. Sajnálom. :cry:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Bíbi anyu: Az még jósló sztem...Ilyen volt nekem is (két héttel szülés előtt :lol: :lol: :lol: :lol: )
Aszta, holnapra vagy kiírva! :P Lehet, hogy ennek lyánynak mégis van naptára odabenn?? :shock:

Chris: Ó, ismerem az érzést. Egész nap egyetlen szoptatás volt, amikor gond volt a tejjel. Hol fejtem, hol szopizott Réka. Csoda, hogy nem estek le a mellbimbóim. Kísérletezz a teával, tegyél mondjuk egy literhez 2 filtert. Én 4 filtert tettem egy liter vízhez és több teát nem is ittem egy nap. 5 l folyadék sok. A veséd nem örül neki....A tejcsid sem. De mondom, sakkozgass, hogyan lesz több tejcsi. :wink: Drukk továbbra is! Fotók???????????????????
jaimee1

Sziasztok!

Bocsánat, hogy ilyen régen jártam erre, de mire bekapcsolom a gépet, rendszerint már mehetek is.

Megszületett Dorka uncsitesója, Noémi. 3750g, 58 centi!
Kép

És néhány friss kép Dorkáról:
Kép
Kép http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 8.2436.jpg[/img]

És most megpróbálok egy kicsit visszaolvasni is!

Kép
Lilypie Maternity tickers
omnia28

Kép
ez lemaradt

Kép
Lilypie Maternity tickers
omnia28

2008.V.19-én reggel 7:30-kor végremegszületett Niki baba 3700 g 55 cm természetes úton. Mindketten jól vannak!
A boldog APA!
Kép Niki baba
sirkici

VÉGRE, VÉGRE, VÉGRE!!!! Aaaazzztaaaaa, de jóóóóó! Nagyon nagy gratula Nektek Niki babához...sokat kellett rá várni, de megérte! :lol:
Vendég

Jaj, de jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon örülök!! :P :P :P

Gratulálunk sok sok szeretettel! És ugye, hogy nem 4300 g lett!!

Szép nagy baba és gyönyörűűű! MIcsoda haja van!

Nagyon várom a szülés történetet is!!!

Kép

Omni: ÁÁÁÁlomszép ez a lány!!!!!!!!!!! Gyere lécci gyakrabban!!!!!
jaimee1

KakaskukorékoLÓs szép reggelt!

Csak azt tudnám, hogy kezdődik, hogy kezdődik, hogy kezdődik a tánc?:lol:

Hát éjjel 1:11 óta virrasztok és fájok, de van itt minden , 5 perces, 10 perces, 3 perces, 2 perces meg 7 perces, tart 20 másodpercig, 45 másodpercig, fél percig, lehet válogatni, de hogy ebből aztán mikor lesz rendszer?:roll:

Nyákdugóm úgy tűnik már nincs, magzatvizem igen, egyik percben biztos vagyok, hogy ez már az, de két fájás között kételkedem, túúúúúúl jól vagyok még mindig.:lol:

Apa megborotválkozott hajnali 3 kor, szerintem én is mindjárt követem. :lol:
Vendég

Jó reggelt!

Juhujjj, Bíbi anyuuuu!!!!
Próbálj pihenni, tartalékolj erőt!!!!!!!!

Mindenem keresztbe teszem értetek!
jaimee1

Sirkici:nagyon ügyesek vagytok, GRATULÁLOK!!!Sok tejcsit és boldogságot kívánok!

Bíbi:érted meg már lilulnak az újjaim...nagyon sokat vagytok eszembe!!! :roll: :wink:
Vendég

Sirkici,nagy szeretettel gratulálok nektek.Sok tejcsit,gyors felépülést kívánok!

Bíbi anyu,remélem ma már csiribébivel töltitek az éjszakát!
Drukkolok értetetk nagyon!
vedresandi

Sziasztok Lányok!

Hát megjöttem, férjes asszonny lett belőlem :wink: :)

Sirki: Gratulálok, és jó egészséget kívánok Nektek!

Bíbikém: nagyon szorítok, remélem már a szülőszobán, vagy talán már kezedben tartod Bíborkát!

Nálunk minden úgy sikerült ahogy megálmodtuk. Íme két kép, az egyiken már jól látható, hogy hárman vagyunk :wink: :)
Kép Kép

Kép
Kép
mirci74

Aztaaaaaa!

De szépek voltatok!!!!!!!!!!
NAgyon-nagyon gratulálok mégegysezr!!!!!!!!!

És szuper az első családi fotótok!!!!!!!!!!!!!

babszika

Babszikám!

Nagyon köszönöm, és kívánom, hogy a szombat legyen Neked is életed legboldogabb napja!

Kép
Kép
mirci74

Babszikám!

Nagyon köszönöm, és kívánom, hogy a szombat legyen Neked is életed legboldogabb napja!

Kép
Kép
mirci74

Mirci-asszony:gyönyörű voltál...ahogy gondoltam! :wink:
Még jöhetnek fotók, ha nem, akkor priviben mindenképp!puszi
Vendég

Sirki, nagyon nagy HATALMAS GRATULA!!!!!!!!!!!!!!!!! Sok tejcsit nektek!!!!

Bíbi, ügyes légy!!!!!!!! Drukkolok ezerrel!!!

Mirci, gyönyörű voltál!!! NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK NEKTEK!!!!!!!!

Christell, köszi jól vagyok. Mostanában néha fájogat a hasam egészen lent, és élesen. De veszek be magneB6-ot és akkor jobb lesz. Hála az égenk nem mindennapos, de elég ilyesztő. Elég érzékeny is és húzódik rendesen. Szerintem nő. Bár én nem veszek észre látványilag semmit. :)
Viszont leugrott megint 2 kg. Így már -8 nál járok. Nem baj. Ma reggel 98 Kg voltam, úgyhogy van miből ennie az én kis vegámnak. Ugyanis a hús az továbbra sem megy. Rosszul vagyok tőle. Inkább főzelék, meg gyümi. De szerintem a szervezet tudja mit akar.

Kérdés: Szülés előtt a borotválás az teljesen kopaszt jelent? Mert én iszonytatóan ki tudok pattogni, ha teljesen leszedem. Az nem baj? Vagy kezdjem el időben hozzászoktatni ehhez a bőrőmet?
Erről jut eszembe. Megyek sebészetre. Leveszik a szemölcsömet az intim zónámról. Apró beavatkozás, de rosok, mint állatt.

Kép
Kép
gabi82

Mirciiii: Gyönyörűek voltatok!! Ahogy Nóri is mondta, mégmégmég képet!!!!!

Bíbi anyu: ?? Mi a helyzet??

Babszi: Bőgtem tegnap a blogodon. Ugyan én már mindenen bőgök lassan, de.....na....szóval gyönyörű lesz minden!!!

Gabi: alapvetően nem teljes kopasztást jelent, csak ott lentebb de ez szülésznő és kórház függő szerintem. Nekem teljes volt, azt mondta a szülésznőm, ha véletlenül csasziba torkollna a szülés, akkor ne kelljen megint nekem esni, nagy kapkodva.

Gyabi: ???

Rólunk: 1 méter sugarú körön belül ezer játék, közepében Réka. Mi mégis a legizgibb és legérdekesebb? A laptop vezetéke és az egér az 1 méteres körön KÍVÜL. :shock: :shock: :D
jaimee1

Jaimee:rakd a játékokat a körön kívül....vagy Popit... :wink:
Vendég

Még nem olvastam vissza.. :oops:

SIRKICI és az újdonsült apuka: Sok szeretettel gratulálok Nikihez! Gyönyörű, formás baba, ügyesek voltatok!!!

Ezt egy másik topikban találtam:

[quote="GITKA"][ írta:GITKAsize=150]Hétfő este fél 11-kor megszületett Anna lányunk. 4kg, 52 cm, sima szülés volt. Ha minden ok, szombaton hazamegyünk. Gitka[/size].
Vendég

SIRKI: GRATULÁLOK, JÓ EGÉSZSÉGET ÉS MINDEN SZÉPET-JÓT KÍVÁNOK!Kép

Kép
Kép
gyablonka

Ma megyünk 17-re 4d-re, mert bár lebeszéltem magam ezelőtt jópár héttel, most mégis bejelentkeztem, hogy lássam, hogy tényleg sovány e a gyermek.

Majd jövök...

Kép
Kép
gyablonka

Na jó közkívánatra még egy teljes alakos fotó

Kép

Kép
Kép
mirci74

Visszaolvastam..

CHRISTELL: Sajnálom a tejcsi dolgot. Átérzem nagyon, mert Petinél én is mindent megpróbáltam, hogy visszahozzam. Rengeteg volt, aztán valamiért nem szívta rendesen, én meg nem szívtam ki, amit benne hagyott, és nagyon kevés lett. Még akupunktúrára is elmentem, hogy visszajöjjön, de nem sikerült. Azért 8 hónapig anyatejes volt, persze kapott kiegészítést (másnak az anyatejét) Szerintem se jó, ha túl sokat iszol. 3 liter bőven elég.
OMNIA: Gratula Dorka unokatesójához! Szépen növöget Dóri is! Mekkora volt 6 hósan? Jó hosszú! Miket csinál már? Hozzátáplálást elkezdtétek?
HENI: Mióta ül egyedül Alexi? Jó nagyok a méretei! Képet nem raksz fel? Olyan kíváncsi vagyok, mennyit változott! Mi is szépen haladunk a hozzátápival. Eddig mindent elsőre elfogadott Bence. 1-2 kanálig fintorog, onnantól meg tolja a kezem, hogy minél előbb bekaphassa. Peti ebben is teljesen más volt, nehezen fogadta el az új ízeket, azt is úgy, hogy közben játszott.
BIBI: Helyzetjelentés? Fájások rendszeresek már? Vagy már rég a kórházban vagytok?
GYABI: Nekem is a Benedek tetszik jobban.. Pont javasolni akartam, hogy menj el másik dokihoz is UH-ra, az a biztos. A gyógyszert, amit felírt, szeded? Várjuk a 4D-ről a képeket. Ebben a korban nagyon szépen látszik az arcocskája.
MIRCI: Nagyon nagyon szépek vagytok a képeken! Gyönyörű mennyasszony voltál. A ruhád is csodaszép! Hihetetlen, hogy nem is látszik a pocakod, pedig már túl vagy a félidőn! Mégegyszer nagy-nagy gratula Nektek, legyetek nagyon boldogok együtt!
Vendég

Sziasztok,Bíbről hoztam híreket:

"Megjártuk a szülőszobát, de jobban lettem és kidobtak osztályra. A doki szerint ma estefelé vagy holnap. Pussz"
vedresandi

Hajrá Bíbi!!!!!

Gitkának is nagy gratula !!!!!!!!!

Gyabi, várjuk a képeket!

Andi, neked pedig köszi a híreket és millió drukkok mennek feléd !!!!

Mirci, nagyon szépek voltatok. Jöhetnek még képek!!!!

Kép
Kép
gabi82

Mirci: nagyon szépek voltatok és mégegyszer gratulálok!!!!

Betsy: Mindenki a Benedekre szavaz, nekem is egyre jobban tetszik. Pedig én voltam oda a Nándiért! A gyógyszert szedem, így legalább nem fogok fulladni! :lol:

Képekkel még kövök....

Kép
Kép
gyablonka

Friss pocakfotó, jobbról-balról-előről!!!! :lol: :lol: :lol: Kép Kép Kép

Kép
Kép
gyablonka

Bíbinek: nagyon szorítok, hogy minden rendben menjen, és könnyű szülésed legyen! Várom a híreket!

Gyabi: szép a pocakod, nagyon formás, és a bőröd is szép maradt.

Jaimee: nem csodálom, hogy meg akarták zabálni Rékát a munkahelyeden :D

Lányok: köszönöm a gratulációkat, nagyon jól estek!

Csajok kinéztem egy szuper babakocsit ami most le is van akciózva (olyan amilyet megálmodtam). De nem korai egy kicsit még megveni szerintetek? Nem tudom mit csináljak :shock: :oops: Alapból azt gondoltam kb. 1 hónap mulva kezdek el vásárolgatni, de most tanácstalan vagyok.

Kép
Kép
mirci74

MIRCI: Milyen babakocsi? Megmutatod? Szerintem nem korai! Képek a nászútról?
GYABI: Szép a pocid! Mi volt 4D-n? Mesélj! Képek?
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?