Új privát üzeneted érkezett!

Bridget: Kb igy alszunk mi is a lányommal. Igaz aludtam most 1órát nagyon jól esett de a lányom még alszik. Ő nagy alvó ilynekor. Igaz Apujával alszik. Mert 3-ban aludtunk ma. Párom ma hajnalos volt hétfőnként egyzser hajnalos egyzser délutános. Ezért utálom a hétfőit. Persze ha hajnalos azt szeretem mert már fél 1kor itthon van és együtt alszunk ebéd után:)
A többi napon meg mire hazaért pont felkelünk az ebéd utáni alvásból.

Igen köszi Bridget a javitást van egy pont a nevem közt. Nem igen használom na de majd most belehúzok:)

Pendi: Feküdj csak le és álmodj szépeket:)

Kép
csucsu05

Tyu az jo :wink:
En meg teknoc etetesem voltam 8) Parom lassan szerintem mar jon haza hisz fel 11 :roll: :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jaaah es gratula a laptetuhoz te leszel a kovetkezo 8) :lol: :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget: Köszike:)
De nekem még van egy hónapon tutti. Mégcsak ma kezdtem el szedni a gyógyszert amit 10napig kell.
Akkor teknőc jól van ha eszik:)

Olyan fúra mindig elfelejtem, hogy nálatok már éjjel van.

Kép
csucsu05

hat igen...en nem...mire jossz addigra du.2 szokott lenni :roll: Annal elobb nem ngyon jon senki :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

En szerintem megyek..mar fel 12 :shock: apa meg sehol de holnap munkaszuneti nap van azaz nem dolgozik es ragyogo idonk lesz 27-29fokkal :mrgreen:

Ha nem jonnek mar akkor:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok csajok! Csak annyit írok, hogy tudassam veletek vagyok csak közben dodoznom kell!!!!!!!!!!!!!!! Pusz nektek

Kép

Kép

Kép
nócika

"Jó reggelt!"

Húú de elaludtam. :oops: :oops: :oops: Pedig nem akartam ennyire elszunyálni. Mit csinálok majd éjszaka?!! :oops: :oops: :roll: :roll:
Na mindegy.

Csucsu
Gratula a laptetűhöz!!!!! :lol: :lol: :lol:
Elfelejtettem megírni, hogy a jósnő felvett skype-a. Mostmár csak lesni kell, hogy fenn legyen. :lol: :lol: :lol:
Téged felvettelek! Remélem holnap tudunk csevegni. :lol: :lol: :lol: Addigra be lesz üzemelve a kamera is. Csak rám lett parancsolva, hogy ne rakjam fel, nehogy valamit elrontsak! :lol: :lol: :oops: :oops:
Na majd leslek holnap!

Bridget
Tök szép babaszobák vannak azon az oldalon. :lol: :lol: :lol:
szép álmokat! Holnapra meg jó szórakozást! Menjetek el valahova kirándulni, sétálni. Az pont jó hőmérséklet hozzá. :lol: :lol:

Nócika
szió!!! Végeztél?? Nehéz napod volt?

Zsu
Te Lány!!!!!! Te merre csavarogsz????? Már felénk sem nézel????? :cry: :cry: :cry: :cry: :roll: :roll: :roll: :roll:
Vendég

Sziasztok Lanyok!

Itt egy elveszett topiklako!

Uj bejelentkezést csinaltam mert nem fogadta el a régit.

probalok irne de fekve egy ujjal a laptopon nehéz.

köszi hogy drukkoltok és hivtatok telefonon.

ha nem jelentkezem akkor ujra korhazban vagyok.
sajnos barmikor ujra bekövetkezhet.

Kati

folytatom csk ezt elkuldöm
szakmarinekati2

Szia Kati!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

De örülök neked!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Végre van neted????????? De jó!!!!!!!!!!!!!!!

Hogy vagy kis elveszett???
Vendég

SZIAAAAAAAAAAAAAAAA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Szia Bridget!
Te még fenn vagy? Kis éjjeli Bagoly? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nem vagy még álmos?
Vendég

Sajna nekem menni kell aludni apa tamad mar hajnal 2 van Kata irjaaaal :!: :!: :!: :!:

Jo ejt csajok 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jó éjt Bridget!! Szép álmokat!
Vendég

Kata most neztelek meg...a profilod meg eeel....nem ertem :? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Szia Pendi!

Vegre van net most tudtam beallitani.

Felek, hogy nem birom tovabb. Szombaton ejjel görcsöltem, felemeltem a gyogyszert 4 re, attol jobb lett, de ma felhivtama dokit. Csak 3mat enged szedni. annyi meg nem elég. halisten holnap mar betöltöm a 32. hetet.
szakmarinekati2

szia Bridget

jol vagy?
szakmarinekati2

Megint az epéd??? :cry: :cry: :cry:
Vendég

nem, a mehem. hol ez, hol az. agyrém,
szakmarinekati2

Az a nagyobb baj. De még tartsatok ki egy pár hétig!
Levente mennyi hétre is született? Bocsi elfelejtettem. :oops:
Vendég

De eltünt mindeki! :? :? :? :( :( :( :roll: :roll: :roll:
Na nem baj.
Nekem is mindjárt hazaér Párocskám.
Holnap gyertek!

Kép
Vendég

Sziasztok csajok! Szép estét mindenkinek!

Kati! Örülök, hogy ujra itt! :D :D :D :D :D Uristen már 32. hét!!?? Ez nagyszerü! És a görcsök ellenére, hogy vagy? Birod még a sok fekvést??? Jaj olyan jó, hogy ujra itt vagy elvezett kis gerlénk itt van!

Pendi! Mikor én délután írtam akkor még dodoztam! Most vagyok már itthon csak megnéztem a szökés uccso részét! Egészen jó volt csak az a baj, hogy már nagyon nyujtják és ezért már nem olyan izgis! Szoval amugy nem a fogyokura miatt nem eszem, hanem azért, mert a mi kis 12 személyes konyhánkon 4-en dolgozunk szoval kiesett tőlünk 8 ember! És ezért nincs idöm enni! Mikor este hazajövök akkor általában meg örülök, hogy lyuk van a seggem és szelel! Már bocsika az idézetért, de ez komolyan igy is van! Már hetek ota nem jutottam el a vasalásig csak azt vasalom amit nagyon muszály! A házimunka is szalad! Na és akkor kérdem én mikor egyek?? Látod ekkor már nincs is kedvem enni! Megfeleljek a munkahelyemen, apácskának a háztartásnak nektek azaz, hogy veletek is lehessek, mert nagyon hiányoztok, ha csak egy napig is nem tudok jönni meg persze magamnak is meg kell tudjak felelni! Szoval bocsi, hogy igy rád zuditottam mindent, de ez most nagyon kijött! Ja! És a hasam is fájdogál a pirike miatt! :oops: :twisted: :oops: :twisted: :twisted: :twisted: :cry:

Brid! Hogy-hogy nálatok holnap munkaszüneti nap van??? Mit ünnepelnek a Japkok?? És mentek valamerre kirándulni?? Pláne, hogy ilyen jó idő van? Én ha tehetném akkor most tuti kiszabadulnék a világból! Szerintem ti is menjetek és kapcsoljatok ki!!!!

Na megyek én is csicsikálni lassan, mert már a lábaim sem érzem, meg aztán már fáznak a szemeim is! Pussz nektek! Írjaok jó sokat holnap! :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika

Csucsu! Neked meg már rég akartam írni, azaz még délután, hogy gratu a laptetühözzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok!

Nócika: kÖszönöm szépen de én most a leptetőt biztos nem tudom kihasználni. Hisz csak októbertől próbálkozhatunk. Most pihink van:(

Kati: Olyan ismerős vagy ? Jártál a régi topicban is ahova Bridget is?

Kép
csucsu05

Vgyok am en is joooo reggelt 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget: Jó reggelt:) Milesz ma a programotok? Pároddal mentek valahova?

Kép
csucsu05

Kata
32 az mar igy is ngyon jooo :wink: Ngyon ugyi voltal,hogy ennyit tudtal fekudni :shock: :oops: Le a kalappal :wink: Majd kesobb irok bovebben 8)

Noci
Hat igen a napi 1szer eves nem a legegeszsegesebb :? Azt is eszrevettem nem tudsz annyit jonni :roll: Remelem rendbejonnek a dolgok ott vgy nem akarodznak meg felvenni +embert? :evil:
A fogyasodhoz gratula :wink:

Csucsu
De volt ott abban a topikban Kata ott lett babas :D Ha elorebb lapozol megtalalod ugyanezzel a nevvvel csak a 2-es nelkul.Nyitott mehszaja lett(remelem jol irom :oops: )Igy korhazban szigoru fekvesre volt itelve :? :roll: De mar 32hetnel jar nagyon ugyi volt.

Pendi
Tudod te jossz mindig akkor mikor mi megyunk :lol: Mar marha keso volt es sunyiba irtam mar akkor 8) :lol: :lol: :lol:

Nem tom milyen unnepnap van...de ma nem lesz fesztival viszont szep ido van...ugyhogy keszulodunk es megyunk is valamerre....na neeem kirandulni...de 3egy seta...vgy ilyesmi :wink:
Lehet megfog jonni csajok :roll: :(

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget: a megjön érzés babás tünet. Előre ne stresszeld magad oké??
És ha netán mégis megjönne akkor sem szabad feladni hisz ha nem most de nemsokára igenis jönni fog az a gólya. Hisz annyira szeretnétek és ezt megérzik a kis lelkek.

Amúgy neked akkor már nincs is a melledben tej?
A dokik mit mondtak a teherbe esés esélyeire?

Kép
csucsu05

proba

Kép

Kép
szakmarinekati

na eszembe jutott a jelszom!

dobok egy képet kb. a 29. heten készult.

Kép

Kép

Kép
szakmarinekati

Levente alszik

Kép

korhazban

Kép

Kép

Kép
szakmarinekati

Pendi! a Levente a 38. het utan szuletett.

Nocika! aranyos vagy! ma van a 10. fekvos het vege. mar nagyon nehez fekudni. csak wcre és furodni kelhetek fel. ha elobb nem szuletik meg akkor 36, het vegeig fekszem meg, a mehemtol fugg.
Te hol tartassz a babaprojektben?

Csucsu! én ismerlek teged! hogy vagy? hogy álltok a kisteso projekttel?

Bridget! utoljara annyit hallottam feloled, hogy megvolt a mutet. aztan visszarepultel. mi tortent azota?

Kuzsanna! hol vagy? koszi hogy te is felhivtal!!! mág jo hogy mindenkivel pont szamokat cseréltunk, mielött bekerultem a korhazba. mi tortént azota veled?

Kit hagytam ki????

a baba jol van. kislány lesz. neve még nincs, mert egyenlore nem birtam meggyözni a ferjemet a Lilla nevről. nagyon ficankolos föleg igy fekve sokkal eroteljesebben erezni.

Kép

Kép
szakmarinekati

Hát tegnap nem jól választottam webkamerát, így ma mentem kicseréltetni. Mondtam a srácnak, hogy valami normálisat adjon helyette, mert ezen úgy szaggatott a kép, hogy rossz volt nézni. Most hoztam egy másikat, de mondtam neki,hogy ezt is visszaviszem, ha nem vagyok vele megelégedve. De erre azt mondta, hogy ők kipróbálták, és ez jó. Na majd délután meglátjuk. Akkor ér haza Drága, és beszereli nekem.

Zsunak elromlott a gépe, de este, vagy holnap már lesz. Azért nem volt!

Nócika
Hát, te aztán jól el vagy eresztve melóval! :roll: :roll: :roll: nem irigyellek! Azért próbálj meg enni! Dehogy zúdítottad rám! Azért vagyunk, hogy kiadjuk magunkból a felesleges feszültséget!
Piri meg monnyon le!!!!!!!

Bridget
Te valószínűleg ma Apázol, és nem velünk leszel! :lol: :lol: Jó szórakozást nektek! :lol: :lol: Használjátok ki a mai napot!
Hát én teljesen más óra szerint működöm, mint ti. :lol: :lol: Én már csak ilyen "öregasszonyosan" adom elő a dolgokat! :lol: :lol: Nem tudok olyan sokáig fenn maradni, mint te!
ÓÓÓ! neked is monnyon le piri!!!!

Csucsu
Ma megcsinálom a rácos husit. Nagyon jól hangzik. Majd megírom, hogy hogy sikerült, és mennyire arattam vele. :lol: :lol:

Kati
Isten hozott az régi neveddel is! :lol: :lol: Szóval nagyon szép kismami vagy! :lol: :lol:
Szépen domborodik az a poci! Csak még tarts ki egy kicsit! Már nem sok van hátra! Már sokkal kevesebb, mint amennyi eddig volt! Kisfiad nagyon kis angyal, amikor alszik.Húú és micsoda szempillák!!! De irigy vagyok!!!

Zsu
Várunk vissza!!!
Vendég

Kati: Az igazság, hogy azért is kérdeztem rá , hogy ismerhetlek e mert a neved ismerős volt. De akkor jó a névmemóriám:)
Nagyon rég hallottam rólad tényleg. Talán ezért is nem ugrott be rögtön ismerlek e??
Kistesó projeckt? Hát most dokihoz járunk októberben esedékes lesz remélem , hogy kezdjük.
Igaz eddig is rajta voltunk de nem jött össze. Valószinű a prolaktinommal van gond.
De még jó, hogy nem jött össze mert áprilisban volt egy méhen kivülim és utána fél ávig pihiznikellet volna. De ezt az akkori dokim nem is mondta. Az pedig októberben jár le pont:)
Mostmár ezt a kis időt kibirom:)

Pendi: na kiváncsi vagyok izlik e aráűcos hús. Mondjuk nem az a legfinobb amit irtam azok közül.

Én ma meghülyültem. Annyita szép idő van, hogy elkezdtem ablakokat pucolni. Hát előszőr csak egyet akartam de azóta meg sem állok.Eddig 3-at pucoltam meg de van még egy pár. :(
Függőnyt mosok, téli kaikat mosok szóval bele húztam. Ja és közben főzők is meg itt pletyizek veletek:)

Kép
csucsu05

Csucsu
Te aztán belevetetted magad a melóba! :lol: :lol: :lol: Milyen kis szorgos vagy! Gyere hozzánk is, mert nincs kedvem nekiállni vasalni. Olyan fáradtnak érzem magam! :roll: :roll: :roll:
Még nincs kész a husi, nemrég raktam fel. Ill. kb fél órája. Én is kivi vagyok, hogy milyen lesz, de szerintem jó lesz. Jöhet a többi recept is! De írd be a receptes topikba is őket! Hátha mást is érdekel.
Vendég

Csak jelzem,hogy itt voltam olvastalak titeket de nem tok irni mert meg mindig apazok 8) :lol: :lol: Holnap jovok Kép

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok! Most is melo közben! Megprobálok azért mindenkinek írni!

Kép

Kép

Kép
nócika

Csucsu! Az egy dolog, hogy most ebben a hónapban pihi van! Mert szerintem minnél több laptetüt szerzel be magadnak annál nagyobb az esély! Szoval következő honapban azaz oktoberben remélem utoljára meglátogat téged Pirike aztán elhagy egy idöre!!!!! :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika

Kati! Nagyon sok eröt és kitartást kivánok neked erre a röpke kis idöre! Egyébként én oktober 8.-án megyek uhu-ra és, ha ott minden rendben akkor utána csinál nekem az uj dodo nénim egy átjárhatoságit! Szoval én most itt tartok! Ja és egyébként kökeményen gyurunk apácskával! Nagyon édes a pocid! Ha van még képed szívesen látjuk szoval hajrá tedd fel!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

sziasztok!
Megvan a hormoneredményem
Mindjárt leírom.

Bridget
REmélem jó napod volt! Jól ki apázhattad magad! Merre jártatok? Mi volt a program? Majd holnap gyere és mesélj!

Nócika
Neked nem sok melót!

Zsu
Holnap gyere!!!!

SZóval. A doki azt mondta, hogy jók az eredményeim. Egy nagyon kicsit valamelyik magas, de ez attól van, hogy 21. helyett a 23. napon lett levéve.
FSH: 2,08
LH: 0,31
Prog: 190,80 felett
Öszradiol: 1924
PROL: 8,2

na most nekem ezek nem mondanak semmit, de mindjárt visszanézlek Bridget, hgoy mit írtál ezzel kapcsolatban.
annyit mondott még, hogy 3 naponta éljünk házas életet, és ha dec 31-éig nem leszek babás, akkor kérünk segítséget Szegedről.
Ez azért nyugtató dolog. Úgy hogy mindjárt érzem azt, hogy még mindig van nyitott kapu.
Vendég

Bridget
a 75. oldalon írtad le az eredményeket!
Vendég

Kép

Bridget
Úgy látszik, ma nem vagy koránkelő... :lol:
gyere és mesélj, hogy milyen volt a tegnapi nap!

Zsu
Te nem jöttél! Mégsem gyógyult meg a géped? :roll: :roll:

Csucsu
Beszéltem az Andreával! Tegnap jósólt nekem. Hát, mondott rosszat is, meg jót is. De az biztos, hogy nagyon jó fej. Még egyszer köszi, hogy összehoztál vele!
Na és a rácos hús sikert aratott. Nagyon fini lett. Még este is evett belőle a párom. :lol: :lol:

Kati
remélem jól telt a tegnap,és nem volt gond. De légyszi, ha bármi változás van, jelezd nekünk. Akár sms-ben. Vigyázz magadra!

Nócika
Nem jöttél este, pedig kivételesen fenn voltam fél 11-ig. Apácska jól be is aludt, mire beértem. :evil: :evil: :evil: :lol: :lol:

Most mindjárt elmegyek futni. 7-re jön a barátnőm. Én hülye, ahelyett, hogy aludnék, elmegyek futkározni. :twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: De mindegy, ha már megígértem neki... :roll: :roll:
Vendég

Jo reggelt :?
Eloszor is Kép

Masodszor meg bevettem mar azt a bizonyos pirulat ra:
Kép

Hat hol is kezdjem :roll: Szal mar tegnap mintha valami rozsaszines pipi lett volna azert is gondoltam,hogy megfog jonni :roll: Cicifeszulesen kivul fajasok nem voltam...vgyis nem a pocim fajt hanem kivetelesen a petefeszkem pukkangatott allandoan meg nyilalt :shock: Aztan egesz nap semmi nem volt ezert nem is aggodtam es meg biztam is hisz azert nem 24napos a ciklusom :twisted:

Kedden apa elobb felkelt,mint en igy elkuldtem a gym-be amig en meg alszom egy picit 8) Had ne mondjam nem volt olyan marha keso csak en hajnal 5ig nem tudtam elindulni vgy 4szer voltam kint pipilni megint...valami nincs rendben tuti :roll: Szal apa elment edzeni es du.1-re ert haza.En kikacmalodtam az agybol es mentem furcsi keszulodes apanap :D Aztan elindultunk 8) Kerdezte hova akarok menni 8) Sutott a nap es ok 29fok nem volt de 27igen :wink: es nem az a paras nyomott amit nem szeretek hanem az ami nekem pont a zsanerem :wink: :lol: 8) Szal beultunk a kocsiba es irany a YOYOGI PARK 8) Ha beutitek google-ba es a kepeket nezitek melatjatok de azert teszek fel par kepet 8)
Kép
A park felulrol 8)

Kép
Ez a 2sargadinnye 21ezer yen ami atszamitva 29ezer ft :shock: :o

Kép
Ez a TOKYO TOWER innen nem messze lakunk.Talan ha a hazunk ngyobb lenne meg meg is tudnam mutatni.Mindenesetre a hatterben a nagy haztomb es a torony kozott lakunk mi 8)

Kép
A terkep :lol: Nem azert de ha eszreveszitek 8nyilvanos wc is varja az idelatogatokat. :idea:

Kép
Igaz ez teli kep de ez is onnan van :wink:

Kép
Ez nem a legszebb epulet de ez is ott van. :roll:

Kép
Ez egy tradicionalis Japan eskuvo 8)

Kép
Sok beoltozott fiatalt lehet itt latni...sokan csak azert jonnek ide,hogy oket lefotozgassak 8) Ez epp egy heavy metal banda :lol:

Es akkor folytatom a storyt 8)
Elmentunk es setaltunk apaval kez a kezben :mrgreen: Aztan az ut menten kiult fiatalok akik enekeltek,volt aki az egesz zenekaraval(dob,gitar stb) Volt aki csak egy gitarossal de volt aki csak szoloban zenere enekelt :shock: es ott 10meterenken letelepedve egymastol az epp ott elhaladoknak mutattak be magukat :roll: Erdekes egy dolog ez en nem ngyon ertem de itt mar 2szor voltunk kint apaval egy ilyen unnapon es mind a 2szer ottvoltak.Meg ez itt normalis.Az egyik zenekar jooo volt 8) :wink: Aztan bent a parkban is setaltunk sajna a kameram elfelejtettem elvinni :roll: bar a telommal csinaltam de nem valami jok azok nem szeretem ugyhogy asszem csak kettot :roll: :oops:

Megeheztunk ugyhogy apa elvitt kajolni 8) o csenyot evett en meg ilyen amerikai reggelit :wink: Jol belaktunk aztan irany a golfpalya 8) Na nem az ahova a barataival kiszokott menni egesz napra hanem az a zart amikor gykorolni tudod az uteseidet.Na neem en nem utottem en bena vgyok de szeretek odajarni jo hely..valamiert jo ott ulni es nezni a tobbieket 8) Mar jomultkor raktam errol fel kepet :roll:

Kép

Kép

Apa utott parat bar mar eleg faradt volt szegenykem nem is ment neki ugy ahogy kellett volna :? :lol: :? :oops: Aztan hazafele vettuk az iranyt.Jah ez a hely amugy fel orara lehet ahol lakunk szal kicsit kocsikaztunk is az autopalyan 8) Epp mar sotetedett igy a nagy toronyepuletek kivilagitva a nagy oriaskerek amibol 2is van az uton azok is minden fele szinben pompaztak...ngyon szep volt 8) :wink: A hazhoz kozel megalltunk a supermarketben ahol is vettunk husit meg sok-sok kajot(itt vannak kulfoldi dolgok pl.amerikai csipszek,edessegek)Meg minden fele importalt aru 8) Meg le kell kicsinyitsem a kepet arrol mit talaltam meg ott ugyhogy ados vgyok azzal 8)

Ezt gyorsan elkuldom aztan irok meg :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Szolval bevasaroltunk apa kitalalta curry-t fozzek 8) Mire persze hazaertunk azt mondta majd ma o csinalja mert o ugy szereti ha nem folyos ugye nekem meg valahogy mindig folyosra sikerul :roll: Na persze nem annyira de hogy most majd o :idea: Hagy ne mondjam a csoportos fozest nem nekunk talaltak ki :? :lol: :lol: :twisted: Folyamatosan egymast okitottuk :oops: :roll: :lol: :lol: De vegul elkeszult a remekmu :D es ngyon fini lett bar ezt nem is lehet elrontani :roll: (szerintem legalabbis :lol: )Aztan mikor irtam,hogy olvaslak titeket epp akkor toltottunk le 1filmet 8) 10perc volt es megneztunk Alpachino-tol a 88perc cimu filmet 8) Kozben en uuuugy tele ettem magam curry-vel,hogy majd szetdurrantam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Embernek tatva maradt a szaja mert,hogy tobbet ettem,mint o :o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: En iiimadom a curry-t mindig sokat eszem belole :roll: :oops: es meg maradt mara is :wink:

Film vegeztevel mentunk csicsikalni mert mar hajnal 2volt megint :? :roll: Hat igy telt az en napom :roll: :D :lol: :lol: Ngggggyon jooooool :D :D :D :D :D :D

Szemelyreszolot irok majd mindenkinek mikor hazajottem ugyanis mennem kell megnezni a sulit 3ra idopontom van most meg mar 2mult :? :oops:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget: Hú esemény dús napotok volt:) Igazoltan voltál távol:)
Jók a képek is hát a 3csaj banda nem semmi. Kicsit fúra , hoyg Japán nők is nézhetnek igy ki.
A másik Magyarországon 100Km -en nincs 8 WX nem higy ennyi szakaszon. ÁÁÁÁ nagyon le van maradva a kis hazánk.
Később még jövök.

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Bridget
Micsoda nap volt!! Biztosan nagyon jól sikerült. csak ti ketten.
:lol: :lol: :lol: Nagyon szép helyen élsz. Az az éjszakai kép, az valami gyönyörű. :P :P
A konyhában nem csak nálatok van "okítás". Szerintem ez "természetes". :lol: :lol: :lol: Mi is állandóan húzzuk egymást ilyenkor. Nem is szoktunk együtt főzni. Vagy én, vagy ő. :lol: :lol:
Piri meg monnyon le!!!!!!!
Aranyos az új avatarod! És mégiscsak raktál fel utazós vonalzót? :shock: :shock: :lol: :lol: Most fogtok majd menni az esküvőre? Mennyi ideig lesztek ott?

Csucsu
Teljesen igazad van, wc ügyben. Örüljünk neki, hogyha találunk, és ha találunk, örüljünk, ha valamennyire szalonképes..... :roll: :roll: :roll: :x :x :x :x
Vendég

Pendi: Bárcsak ne igy lenne. Mikor pl: a Szabinát vártam úgye babásan többet megy az ember a wc-re. nemhogy nem találtam tisztát de semilyet nem találtam a 2órás útszakaszon amig bejutottam a munkahelyemre. Mikor elindultam WC és mikor beértem már alig bírtam tartani magam. Egyetlen megoldás volt egyszer annyira kellet pipilnem. Bementem egy kocsmába. Na de nem mehetsz a WC re ha nem fogyasztassz. Berohantam igazi talponálló kocsma volt. Oda normális ember nem megy be pláne nem kismami. Berohantam mondtam kérek egy ásványvizet és ki sem vártam hogy adják már szaldtam is mert majdnem bepisiltem.
MOndjuk elképzelem aki látott ki vagy bemenni a kocsmába mit mondhatott?? Na szép kis kismami??
Szóval itthon erre nem igen figyelnek.

Kép
csucsu05

Hát nem semmi kis történet!! :lol: :lol: :lol: Kissé mulatságos. Pedig közel sem az. Igazad van, erre nagoyn nem figyelünk oda. De hát csak szét kell nézni. Nagyon sok a vandál. A padokat, a szemeteseket, mindent szétszednek, összefirkálnak. Most épp azt "nevettük", volt ez a balhé megint fennt, és a srác rugdosta a kukát. Biztosan emlékszel erre a képekre, mert szinte minden tv adó leadta. Na most kérdem én: Miért nem egy 2 m magas nagydarab emberrel kezdett ki az illető? miért a kukával! Igazi "hős" volt, hogy elbírt vele..... :evil: :evil: :evil: És sajna tele vagyunk ilyenekkel.
Skype közelben vagy most? mert ha gondolod, dumcsizhatunk egyet.
Vendég

Sziasztok!

Na szóval, hétvégére tönkre ment a gépünk :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
De mára apácska újra telepített mindent!!!!!
Látom, szépen írtatok :!: :lol: 8)
Mikor lesz nekem időm mindent elolvasni?????

Kati!
Csak így tovább :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Nem sokára itt a pici lánykád is!!!!!!
Kitartást drága!!!!!!!

Pendikém!
Tegnap még meló után csavarogtam unokatesómmal, úgyhogy csak fél tízre sikerült haza érnem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Bocsika, drága :oops:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Szia Zsuzska itt is!
Milyen jó, hogy itt is írok, és közben skype-n is megbeszéljük a dolgokat!
Te aztán hiper ügyes vagy, hogy ennyi mindenre figyelsz! Hallom, hogy telefonálsz, velem levelezel, babanetenírsz, és még beszélgetsz is. :lol: :lol: :lol:

Szóval tegnap csavargás volt? :lol: :lol: Jól tetted! Merre jártatok?
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?