Új privát üzeneted érkezett!

Csucsuuu
No para...en pl a tejcsorgast csak akkor vettem eszre amikor mondtak,hogy magas a Pro. es olvasgattam rola es akkor nyomtam meg es vettem eszre,hogy jeee nekem is jon :shock:

Ha jol tom a magas Pro mellett nincsen pe....hat az en gorbem nem errol tanuskodik :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Upsz :oops: :oops: :oops:

Yeeeeeeeh laptetu 8) Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget: Kivánom legyen szerencséd a laptetővel. Akkor most neked a prolactin rendben. tehát nincs akadálya a babának sem:)

Kép
csucsu05

Hat a szamok szerint magas...de nem adott ra a doki gyogyot mer szerinte nem kell :evil: Nem ertem en ezt :? 1szer adni akar 1szer nem :roll: ciklusaim vannak pem van...egyenlore no para 8)

A laptetut meg koszi majd jovoheten megmutatom,hogy erdemes vgyok ra :wink: :lol: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Az meg normalis,hogy beparaztal...en is bevoltam tojva :? de amig nincs eredmeny addig ne aggodj feleslegesen :wink: Nagy gond nalad se lehet ha van mensid meg szinte minden rendben tunik :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Halihó!

Itthon vagyok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: f

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Csucsu!
Nekem is rendesen megjött minden hónapban, pedig volt, hogy majd 1100 volt a prolactinom értéke. A doki meg csak pislogott, hogy most mi is van???

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Mi meg megyunk aludni :? Holnap meselek :wink:
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok! Na végre vagyok! Most már végig olvastam mindent! Szépen termeltetek! Na ez a hetem nem volt valami egyszerű!
Hétföre volt betervezve a vérvétel, de én még nem sürün aludtam el az életben, de most sikerült! valahogy nem halottam, hogy csörög szal mind1 elaludtam és kész! Másnapra megbeszéltem apuval, hoy reggel felvisz a korházba és igy tuti, hogy nem alszom el! Be is érünk fél 7 elött és az időpontot háromnegyed 7- re volt! De az a lotyo akinél be kellett jelentkezni az azt mondta, hogy "várjam meg a 7 órát!!!!" Na én várok türelmesen erre elöre hivják az ilyen olyan kismamikat amivel nincs is semmi gond sorra jutok a bejelentkező pultnál és bvenyögi a nő mivel, hogy nem vagyok kismami nem itt kellett volna várakoznom! Na itt a pumpám és a vérnyomásom 250- et veri! Na átmegyek a másikpulthoz ahova küld a lotyo ott megkapom a 15-ös sorszámot amivel tudtam már nem jutok sorra a mai napon!Bejutok a vérvételre látják a apapirom fél 8-kor erre közle velem a növérke, hogy ma már nem álnak neki mert ezt háromszor kell és nincs RÁM idő!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: Itt már a vérnyomásom 500-on! Na elkülogok haza, de kaptam tanácsot, hogy másnap reggel 7-re jöjjek és ne menjek a lotyohoz, hanem egyenesen ide jöjjek 7-re! Na másnap jövök leveszik az elsőt kapok glukozos szörnyű édes vízet majd egy óra mulva ujjabb csapolás és a 3.-at már fent a szülészeten vették le! Persze mára már apácskát is hívtam magammal szoval velem volt végég!

Kép

Kép

Kép
nócika

Amugy lent a laborban az a sok kismama közt olyan kis vékonynak éreztem magam! Na mindegy! Szoval mig a szülészeten vártunk az uccsora addig belestem a megörzöbe és láttam egy csomo kis manocskát! :D :D Olyan kis édikék! Kár, hogy nem dajkálhattam meg öket! Na mindegy! Erre megyek dodozni csörög a telom apácska az! Vettem neked ajándékot??? Mit kérdem én! Vett egy uj számitógépet!

Szoval Zsu! Remélem ráértek! mert már nagyon kiprobálnám! Jöttök ti? Vagy menjük mi?? Nekem 8!

Brid! Eredményt nem tudok, mert a dodonéni kapja meg őket és legközelebb oktober 8.-án találkozunk uhun! És akkor mondja meg, hogy mi zujs!

Na megyek én is aludni, mert elég álmos vagyok meg már apácska is durmol! Pusza! :D

Kép

Kép

Kép
nócika

Na haat ez nem semmi :evil: dehat a magyar eu-tol mit varunk :? Az eredmeny raer majd ha megkapod csak ne felejtsd el elkerni :!: :!: :!: Mer vettek igy 3szor vert :?: :?: :?: :shock: nekem ilyen meg nem volt :roll:

Uj szaamiiiitooooogeeeeep :?: :o COOL 8) akkor most 2 van vgy csak lelett cserelve :?: :roll:

En tegnap mentem a magyar parral talizni akik meg hetfoig itt vannak latogatoban 8) megittunk egy italt GINZA-n aztan bevittem oket a bulizos negyedbe ROPPONGI-ra 8) ahol az egyik helyen epp lanyos nap volt ami azt jelenti aznap ejfelig a lanyoknak ingyen pezsi van es kremes eperrel fogadnak a bejaratnal :wink: Ez ngyon jol jott itt leultunk ott is....zene jo volt,majdnem tancra perdultem :lol: megittunk 2pohar pezsit(voroset) jo edes volt fini aztan rohantunk,hogy ok elerjek az uccso metrot :lol: Ngyon arik es ngyon jol ereztem magam veluk pedig sosem taliztam veluk elotte :roll: :oops: Hat nekem ennyire hianyzik a Magyar kozeg :roll: :? Ejfel volt mire hazaertem :shock: :oops: Apacska meg persze ma mar este 8kor otthon volt :twisted: Kicsit megszeretgettuk egymast aztan alvas 8) :lol:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget: AKkor most kicsit nosztalgiáztál a magyarokkal. Azért nem lehet könnyű neked kint. Hisz csak vágysz a magyarok közelségére.

Kuzsanna:mennyi idő alatt jött rendbe a magas prolactinod?

Nócika: Ez pontosan miylenvérvétel vizsgálat?
Lehet már írtad de nem emlékszem. Tetszett viszonta ebszámolód. A lotyó megszólítás nagyon jó volt:)

Képzeljétek: A férjem szerzett egy dokit nekem. Ma kell hivnom telefonon és keddre kapok időpontot hozzá. A dolog pikantériája, hoyg a férjem ma is mint m,inden pénteken céges focin lesz ahol együtt szoktak fociznia dokival:)
Talán igy egy kicsit körültekintőbb és segitőkészebb doki lesz:)
Kuzsanna: csepeli doki ott van magánrendelője:)

Kép
csucsu05

Na ez jo hir :wink: Akkor mar jovohetig megnyugodhatsz ok :?: :wink: Aztan jossz az eredmenyekkel es meglatod nincs olyan nagy baj...de ha eltero a normaltol azt igen helyre kell tenni es helyre is fogjak... :wink: Ha jol tom Mar az elso ciklusban beall tole :wink: No para...mi veled vgyunk es fogjuk a kezed :wink:
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jah amugy a reggeli kelesem utan egyszeruen olyan 1ora korul visszazugtam "pihenni" :roll: Anyum keltett most a csorgesevel :lol: :oops: Delutan 4ora van itt csajok :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Ideje kikaszalodnom az agybol...ugyhogy megyek tusolok,lemegyek a boltba es csinalok hami-hamit :wink: Aztan nem tom ember biznisz vacsira megy :evil: Lehet en meg talizom a Magyarokkal :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget: Remélewm is hogy megnyugszok. Mióta olvastam róla hasmenésem van miatta. Na de a férjem azt monja idén biztos már babás leszek. Csak tudnám honnan van ez a pozítív hozzá állása. Azért mondtam a mai focin nehogy felrúgja véletlenül a dokit:)

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy nem voltam, de nem voltam jó passzban az elmúlt héten.
Nem részletezném miért.

Mindjárt visszaolvasok, és igyekszem felvenni a tempót.
Vendég

Pendi: Remélem nem volt nagy baj, hoyg nem jöttél. Ha jól esik meséld el ha nem akkorkivánom, hogy mostmár minden jól alakuljon veled.

Kép
csucsu05

Csucsu
Köszi szépen. Nagyon rendes tőled. Nem volt egyszerű hét. Kissé összejöttek a dolgok.

Még mindig visszaolvasok, és válaszolok, jó sokáig tart. :lol: :lol:
Vendég

van itt még valaki?

Bridget? Csucsu? :roll: :roll: :roll: Mire jövök, elmentek?
Vendég

En egesz nap voltam :roll: fel 6 es meg csak popcornt ettem mennem kell vasarolni stb... :roll: de utana jovok...minnya ehenhalok :? De en ezt ugy fogalmaznam mindig akkor jossz mikor mi elmentunk :lol: nem pedig forditva :roll: :lol: :?

Gyere es meselj...privi is johet :wink: Jooooo sokaig nem voltal :roll:

Csucsu
[quote]A írta:zért mondtam a mai focin nehogy felrúgja véletlenül a dokit:)

Hhahahah meg hagyja a dokit hagy lojon nehany golt is :wink: :lol: :lol: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Na itt az első rész.
Húúú úgy nézem van mit olvasni. Hát igen, így jár az, aki nem jön egy hétig.
A hormon eredményem majd jövő héten tudom meg, mert a dokihoz akkor megyek. Majd akkor visszatérünk a témára, mert szeretném összehasonlítani a tiétekkel. Vagyis megbeszélni veletek az eredményt.
Voltam tesóméknál, de "nem még mindig" voltam ott, hanem már megint. Visszamentem hozzá segíteni, mert ugye lomtalanítás volt. Volt épp elég bajom, de azért még tetem hozzá egy lapáttal. Leestem a létráról a padlásnál. Jól megütöttem a lábam, és most még sánta is vagyok. Még mindig. Pedig már épp egy hete volt. Így most futni sem tudok. Pedig nagyon mennék. De az a szerencse, hogy nem tört el. Voltunk röntgeneztetni.

Bridget
Megvan már a szállás szilveszterre?
[quote]h írta:agyom a petol kezdve minden nyavajat homerest stb. mert mar elegem van

Én is így vagyok ezzel. Már napok óta nem mérem a hőmet, és nem is tudom hányadik napon vagyok. Besokalltam....
Úgyhogy totál megértelek! Van időszak, amikor besokall az ember.
Erről a gynevacról hallottam, de nem írják fel a dokik. A barátnőm szedte, de nem történt semmi. Úgyhogy ez sem csodaszer. Bár nem kétlem, hogy sok nőnek segített. De én most ott tartok, hogy már nem hiszek semmiben.
Ezt abból szedtem ki, amit bemásoltál ide: /és nagyon érdekes./
[quote]C írta:lostilbegytes ciklusban sem a homérozésnek, sem a nyákvizsgálatnak értelme nincs

Na ezek szerint nem is baj, hogy abba hagytam.

Csucsu
Sajnálom, hogy megjött. De ez az új doki, új időszak, új lehetőség. Mint ahogy írtad, hátha az ismeretség a te malmodra hajtja majd a vizet. szorítok! http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 01.477.gif http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 01.477.gif http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 01.477.gif
A jósnőről beszéltünk. Megadhatod a címét. Majd írok neki, hátha válaszol a sok teendő között. Hivatkozhatok majd rád?

Nócika
kissé megkésve, de annál nagyobb szeretettel kívánok Tesódnak Boldog születésnapot!!!!!! De írigylem! De szeretnék én is 30 lenni megint! Biztosan sok mindent másként csináltam volna.
Ti meggyógyultatok abból a csúnya betegségből? használt a gyógyszer?
Jól megjártad a kocsiddal. Készen van? Jó már a kicsike?

Zsu
Szia!!! De örülök, hogy minden jól ment a nyaraláson! Nagyon szép helyen voltatok!! És nagyon ismétlem NAGYON látszik, hogy fogytál!!!! Nagyon cisni vagy azon a képen!!! Hogy csináltad???? Nagyon látványos!! Mostmár csak abban bízzunk, hogy hátha mégis 3-an jöttetek haza. Még akkor is, ha nem volt sok lehetőségetek pudingra! Ha meg nem, akkor majd a köv hónapban.
A viccek nagoyn jók. Nekem a kedvencem a
A róka jön ki a diszkóból összeverve találkozik a farkassal.
- Róka ki bántott? Majd én megverem.
- A medve.
- Ja, az szar ügy...
Na ez csal hosszú idő után mosolyt az arcomra, úgyhogy köszönöm!!!!
[quote]G írta:ratu az új telcsidhez!
Milyen lett?
Nekem is lesz hamarosan ám
Hogy bírod a Clostit? Mellékhatások?

A telcsi gratulát köszike. Kicsit beégtem vele a t-mobile-nál, mert mindig kiírta, hogy tegyek be sim kártyát. Aztán egy hét után meguntam, hogy mindig lefagy és bevittem. A srác is nézte, és neki sem tűnt fel semmi különös. Teljesen letörölte a memóriakártyáját, hogy hátha bekaptam valami vírust, aztán a végén kiderült, hogy amikor megvettem, nem jól rakták be a sim kártyát, és állandóan elmozdult a helyéről. Szóval azóta jó. És tetszik is.
Neked milyen lesz? Vagy megvan már?
A closty mellékhatások: hízás, felpuffadás, látászavar. Kb ennyit vettem észre. Ja, és nem alvás.....
Nálad? szeded még? Én most nem. A hormon eredményre várunk. Csak azt nem tudom, hogy miért jó az, hogy egy két hónapig szedetik, aztán nem, majd megint egy hónap, majd megint nem..... Ez nem hiszem, hogy jót tesz. úgy hogy legközelebb csak úgy vagyok hajlandó szedni, ha előreláthatólag meg tudják mondani, hogy na eddig, és nem tovább. Utána már nem, mert félek a miómától.

folyt köv.
Vendég

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget
[quote]D írta:e en ezt ugy fogalmaznam mindig akkor jossz mikor mi elmentunk Laughing nem pedig forditva

Hát igen! nézőpont kérdése! :lol: :lol: :lol:
Tessék enni! Nem szabad éhezni!
Tényleg nem voltam sokáig. Nem tudtam jönni. Őszintén mondva, néha beleolvastam, csak már lelki erőm nem volt válaszolni.
Majd később mesélek nektek. De majd max priviben.
Vendég

A clostit hosszu tavon nem lehet szedni bar en mar olyat is hallottam aki 6honapig szedte :shock: mindenesetre 2-3honap az normal aztan kis pihi...mert a gyogyo meg kihat a kov honapokra is :wink: szal az a ho is eselyes :wink:

Szallas megvan :wink: repjegy megvan :wink: minden kipipalva :lol:

Na mentem :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

[quote="pendi"]B írta:pendiridget
[quote]D írta:e en ezt ugy fogalmaznam mindig akkor jossz mikor mi elmentunk Laughing nem pedig forditva

Hát igen! nézőpont kérdése! :lol: :lol: :lol:
Tessék enni! Nem szabad éhezni!
Tényleg nem voltam sokáig. Nem tudtam jönni. Őszintén mondva, néha beleolvastam, csak már lelki erőm nem volt válaszolni.
Majd később mesélek nektek. De majd max priviben.

Ok ne aggodj nem haragszunk mi...mindennek megvan a maga oka :wink: Na megyek enni :twisted:

KépKép
bridget0801
Kulfold

jó étvágyat!!

Ez az egyik kedvencem:
http://www.youtube.com/watch?v=8TInBMQKyiU
Vendég

Ja, azt elfelejtettem, hogy a tesómhoz érdemes volt elmenni lomtalanításra, mert kaptam tőle egy szupi kis cipőt, amit csak megvett, de nem használt. Még jó, hogy egyforma méretünk van. Csak az a baja, hogy magas a sarka, és most nem tudom használni, mert fáj a lábim. De már alig várom, hogy feszíthessek benne.

Bridget
Régen írtál Kittyről. Mi van vele? Vagy már nem vagytok olyan jóban? És Patricia ő ki? Bocsi, lehet, hgoy csak átsiklottam felette, de nem emléksez, hgoy olvastam volna. (bár ennyi olvasnivaló után nem is csoda, ha kimegy valami a fejemből)
Mi van Tekivel? Jól van a kicsike? Eszik rendesen?
[quote]E írta:n tegnap mentem a magyar parral talizni akik meg hetfoig itt vannak latogatobanNgyon arik es ngyon jol ereztem magam veluk pedig sosem taliztam veluk elotte

Ez jó hír! Legalább tudsz magyarúl is beszélgetni. Meg jól is érzed magad!

Zsu
Nagyon szép lesz az új telcsid. Én is néztem ezt a típust, szép is, de nem mertem megvenni, mert nem ismerem a Samsung-okat. De nagyon szép lesz.
Tessék még rakni képeket!!!! Nagyon szeretjük nézni őket!

Csucsu
[quote]J írta:ajj én annyira félek ettől a prolactintól
.
Szegénykém! Nem szabad annyira felhergelni magad, hogy hasmenésed legyen tőle. Ha van is ilyen baj, mint ahogy Zsu is írta, egyszerű gyógyszeres kezeléssel karban lehet tartani. Nagyon sokaknak van ilyen bajuk. Inkább derüljön ki mielőbb, hogy van-e ilyen gond, és mielőbb megkezdeni a kezelést. Ami azt jelenti, hogy előbb lesz baba. De nem hergeld magad, mert az nem jó!!!! Annyira nagy baj nem lehet, mert neked van mensid rendesen! Tehát csak pozitívan!!!
[quote]B írta:ridget: ügyes vagy, hogy vettél gyertyát. Hajrá kis Bridget Smile lassan akkor érkezik hozzátok:)

Amúgy valamiért hozzád lányt tudok elképzelni.
Ebben egyet értek. Én is valahogy lányos anyukának nézem Bridgetet. Én fiút szeretnék elsőre. De egy kislánynak, de kettőnek is nagyon örülnék. Te mit szeretnél másodikra?
Nagyon szorítok az új dokihoz! Majd gyere, és mesélj, hogy milyen volt az első tapasztalat!
Az előbb nem rakta oda a szorítós jelet. Valamit nem jól raktam oda. De majd most hátha!
Kép
Kép
Kép
Kép

Nócika
Téged aztán jól megvezettek a kórházban. Szegénykém!! A lényeg az, hogy végül csak meglett az a vérvétel!
Akkor neked most az a terheléses cukor vizsgálatod volt, ami megállapítja, ha pco-s vagy? Mert úgy tudom, arra csinálnak ilyen cukros vizsgálatot. Ezt a dokinő csináltatta magától, vagy te kérted? Mert én is szeretném ezt megcsináltatni, csak állítólag nem nagyon végeztetik el.
Új számítógép?! Az jó, legalább nem lesz olyan, hogy ne tudj jönni, mert elromlott a gép.
Vendég

na vgyok eszem kozben meg olvasok :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Csajok!!! Képzeljétek most kellet hivnom a dokit mert ma akar látni este 9kor
Milyen jó a protekció nem?
Azt mondta ne húzzuk az időt ha kistesót akarunk.
Délután foci van vacsizik és este 9-re vár minket.
Elmeséltem neki mondta valószinű igen a prolaktina a bűnős. De nem csak a 3. napon lehet vért venni menjek ma mert hétfőn akkor mehetek vérvételre. Meg nem egy vérvétel kell úgy sem. Ma megnéz uh-on mert ugye már elmúlt mit lát. Ez a 6. napom. Aztán a jövő héten is el kell menni megnézi van e PÉ-m.
Hát most rendesen elkezdtem izgulni.
Szóval ma már tudok irni milyen volt a doki.

Bridget: Ügyi vagy hogy megvan minden az utazáshoz:)
Tekivel tényleg mi van???

Pendi: Honorius@citromail.hu Andinak hivják. Mond meg, hogy a babanetenm hallottál róla úgy ajánlott téged egy lány. Csucsu-Azaz Erika. És csak jót hallottál róla. Néha sokat kell rá várni de ez van

Kép
csucsu05

Csucsu
Ez nagyon jó hír! Majd holnap gyere és tájékoztass az eseményekről!

Köszönöm a címet, megpróbálok neki írni.
Vendég

Pendi: ma már beszéltem vele irtam neki , hogy keresni fogod. Igaz nem irt vissza de 3gyerek mellet nem is csoda. Néha sokat kell rá várni van hogy 1-1órára eltűnik miközben éppen josol neked. Szóval ki kell várni az biztos.

Kép
csucsu05

Csucsu
Na ezek szupi hirek....barcsak minden ilyen gyorsan haladna :wink: Ma este jossz a hirekkel az szupi bar en akkor majd az igazak almat alszom de reggel feltetlen az lesz az elso dolgom benezzek 8) Mostmar akkor tenyleg no para!!!! :lol: Jo ez a doki...remelem parod hagyta par golt loni :wink: :lol: :lol: :lol:

Tekim jol van :D Eszik minden nap....etetem ugye mert nem latja a kajat :roll: meg abban is bizom,hogy kino a szeme :roll: :oops: Edi es szeretem :P

Mindenki kislanyosnak titulas engem :D azaz,hogy kislany illik hozzam?Hat en szerintem is bar en is fiura szavazok elore a parom miatt 8) A buszke apa szerep ngyon jot tenne neki 8) :lol: Meghat a hugira a batyus figyelne :lol: Bar telejesn mind1 mi lesz.1-2-3 fiu vgy lany :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pendivel most beszeltem 3es fel orat skype-on igy neki most nem irok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Csucsu
Köszönöm a beprotezsálást! Írtam neki, és most majd kivárom a soromat.
Azt elmondod, hogy hogyan, milyen úton veszi fel a kapcsolatot veled? Mert nem tudom. Emailben? Msn-en? mert pl. az nekem nincs. Csak skype-om.

Bridget
Tök jó volt ennyit dumcsizni. :lol: :lol:
A tekid is nagyon édi. Majd holnap folytatjuk.

Puszi mindenkinek!
Vendég

Sziasztok csajok!

Pendi! Sajnálom a kis létrás balesetet! Még jo hogy nem lett törés a vége!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Az, hogy meg miért nem jöttél azt csak te tudod! Nincs kedved róla beszélni semmi gond! Én sem voltam, csak hébe-hóba mert nekem is volt egy csomo más dolgom! Szal no para! :wink: :wink: :wink:

Csucsu! Én nem kértem, hanem a dokim mondta, hogy meg kell csinálni! Szoval én engedelmeskedem minden kérésnek! Nekem 8.-án lesz uhu!!! :D Neked meg bizony jó, hogy van protekciod!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: És tényleg ne halogasd!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Brid! Hát igen! Ennyit a magyar eü-ről! De sebaj! Most már érzem a célegyenesben vagyok! Csak az a baj, hogy érzem a pocim, hogy jönni akar Mikike! Pedig még lenne időm! Több mint egy hét!!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép

Kép
nócika

Jaj ne is mond mikis dolgot en is erzek :twisted: bar remelem azert megsem az hanem mas :wink: Nem tok aludni...igy jar az aki egesz nap agyban van es alszik :roll: :oops: :oops: levagtam 2szelet teliszalamit meg csemegebubit majszolok :oops: :oops: pedig mar mostam fogat :oops: :oops:

Nocikam
hajra celegyenes!!!! 8)

Pendi tenyleg joooooo volt ennyit dumalni :lol: es a jatek 8) marha jo volt holnap is :wink:

Zsu te nem voltal megint egesz nap :roll:

Csucsu remelem mar nyugodtabb vgy mar csak azert is mert a stressz is okozhat prolactin emelkedest :!: :!: :!: Sot ha valaki nyugtatot szed az is :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Szia Brid! Joccakát! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika

Kép

Neki kellene állnom zuhizni, hajat mosni, meg kimenni a piacra. De nem sok kedvem van. Az eső esik, és hideg van. Még pizsiben vagyok, és nincs is kedvem nekiindulni. Ki kellene találni valam kaját is.
Ráadásul tegnap óta írtóra szenvedek a gyomorsavamtól. Már kettesével eszem a Rennét. Mostmár igazán abbahagyhatná. Szinte hányingerem van tőle.

Csucsu
Gyere hamar a hírekkel!!!!!!! Türelmetlenül várjuk!!! Remélem rendesen megnézett, és odafigyelt minden részletre.

Nócika
[quote]P írta:endi! Sajnálom a kis létrás balesetet!
Igazán aranyos vagy! Hát tényleg szerencse, hogy nem lett nagyobb baj. 8-án majd szorítunk, hogy minden rendben menjen! Miki meg monnnyon le!!!!!!!!!

Bridget
Te még ilyen sokáig fenn voltál? Húúúú! Jól bírtad! Majd ma is leslek, és remélem összejön a dumcsi.

Zsuzska
Te nem voltál! Gyere hamar!

Kép
Vendég

http://www.fertilityfriend.com/home/20338d

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/9 ... 68800_.png

Tyu hat mi 2kor keltunk ki az agybol de ngyon rosszul aludtam :x vgy 3szor voltam vecen is :evil: (pipilni)

Aztan lementunk boltba vettunk friss kenyer,szalami,salata,pari aztan csinaltam szenyot 8) Most meg tele vgyok :twisted:

Ember megy edzeni es meg vegre eljutok a fodraszhoz :roll: :oops:

Aztan ugye onnan egybol megyek vacsira a tobbiekkel :?
Szal 5:30fodrasz vegzek 7:30korul 8kor vacsi utana meg nem tom lehet megyunk valamerre 8)

Pendi
Remelem azert talalsz beszelgetotarsat ha nem leszek :roll: sorry :oops: A gyomorsav az idegeskedestol van nem :roll: vgy tan a sok ropitol :?: :lol: :lol: :lol: Nyugi van :!: :!:

Noci
Nem voltal valami bobeszedu :roll:

Csucsu
Elmaradt a beszamolo :shock:

Zsu
? :roll:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget!
Hát, a gyomorégés lehet, hogy a ropitól volt. :lol: :lol: :oops: :oops: De azért nem ettem olyan sokat. :oops: :oops: :oops: :lol: :lol:
Nem gond, menj csak nyugodtan fodrászhoz, meg vacsizni. Majd lesz még alkalom dumcsizni. Lehet, hogy addigra beszerzek egy webkamerát is, és legalább te is látsz majd engem. Meg Zsu is.
Szóval jó szórakozást!
Vendég

Itt vagyok jó reggelt csajok :)

Hát tegnap másfél órát voltam a dokinál.
A tejcsorgásra megnéztemondta 19. napoin vérvételre kell mennem. MOndta stressztől is lehet igen meg nyugtatótól. sosoem szedtem. Sztressz az volt bőven. De mástól is lehet. De nagyon aranyos volt mondta ez orvosolható. Emlővizsgálat is volt. Na én még ilyet nem taapasztalatm hihetetlen milyen alapos.
Aztán uh és tapintással megnézett azt mondta szervi gondot nem lát.
Hát én izgulétam mert beszélgettünk előtte és mondta nekem szokott bővebb folyásom lenni. Voltam már dokinál vele és azt mondták ez előfordul. Na megnézte mikroszkoppal és valami indikációt is csinált gyorsan. Mondta ez nem normális . Hát fertőzés és gyulladás.
Mitől?? Bármitől lehet. Strand, Étkezés stb..., partnetől stbb.
Szegény férjem is bent volt hát meg is lepődőtt mert neki is szedni kell majd gyógyszert.
De a doki azt mondta sok nő átesik ezen.
Aztán mondta most ez a fő meló kikezelni. Utána megyek vérvételre beutalót megirta. Aztán elküldött egy uh specialistához mert megnézi minden rendben e belül. A vérrel és a uh lelettel megetek vissza októberben. Akkor pont esedékes a rákszűrés és a mellemben lévő tejet elküldi bevizsgálni az t mondta ő igy nyugodtabb.
Aztán mondta kapok gyógyszert a prolaktinra tehát ez a hónap kiesik de a következő hónaptól probálkozhatunk.
ÉS azt mondta akkor meg ráállunk a dologra hoyg idén még jöjjön a baba.
Sőt pozokról beszélt az E vitamint ajánlotta csak, és azt is mondta PÉ előtt 4napig no szex és PÉ környékén szex. Azt mondta ilyenkor a 4napos kihagyás csodákra képes.
Megkérdezte ki volt a dokim anno aki azt mondta a tej szülés után normális. Mondtam ki mosolygott.
Mondta semmit nem mond nem az ő tisztje ez eldönteni.
Fehér lisztet nem ehetek , tésztát sem, cukrot sem, édességet sem.
Mert ezek a női hormonokat felboritja.
És mivel hiztam ez nem kell nekem hogy az is felborul. Ezzel viszont
lehet segiteni.
Összeségében: Aranyos, kedves, megnyugtató és optimista volt.
Remélem megtaláltam a dokimat és fogok még vele szülni is.

Bocs hogy rólam irtam csak de igy is tele irtam most a fórumot.

Kép
csucsu05

Wow micsoda fordulatok :shock: es este 9kor ilyen korultekinto volt :o Hat szerintem is megtalaltad a dokidat :wink: es a baba se varat sokat magara :P Folyas persze,hogy nem normalis...es ngyon helyes,hogy mind2toknek adott gyogyot...ez a normalis :wink: Vervetel szupi...tejminta wow :wink: Csak amulok es bamulok :lol: :lol: :lol: Nekem is egy ilyen dokira lenne szuksegem :roll: (irigy)(irigy)
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Csucsu
Igazán örülök, hogy alaposan kivizsgált! Mostmár sinen vagy! Megtalálta a fertőzést is, és kezeli is! A férjed, meg jó, hgoy kapott, mert így ki van zárva az oda-vissza fertőzés veszélye. Vegye ő is komolyan, mert nehogy úgy járjatok mint mi. Én szintén összeszedtem valamit a helyi tónál, és elmentem az sztk-ba. aztán 2 hét után semmi változás, és akkor mentem a maszekomhoz. Ő már eleve azzal kezdte, hgoy azért nem tudtam meggyógyulni, mert a párom nem kapott gyogyót, és visszafertőzött. Szóval szedje a párod is rendesen!
19. napon mit fog nézni? Valami hormont?
Még a tejet is kivizsgálja????!!!! húúú nagy szerencséd van ezzel a dokival!!! Ha ez a doki ilyen alapos, ebben az évben tuti babás leszel!!!! Ez nagyszerű!!!
[quote]A írta:zt mondta ilyenkor a 4napos kihagyás csodákra képes

Na ezt jó észben tartani!
[quote]B írta:ocs hogy rólam irtam csak de igy is tele irtam most a fórumot

Nem is kellett most mást írnod! Erre voltunk kíváncsiak, de nagyon!!! Nagyon drukkolok!!!!!!! És tényleg szívből örülök, mert ez nagy út kezdete nektek!
Mennek a drukkok:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Szia Bridget!

[quote]N írta:ekem is egy ilyen dokira lenne szuksegem Rolling Eyes (irigy)(irigy)

Azt hiszem ezzel mindannyian így vagyunk!
Miért is nincs több ilyen doki!!!?????
Vendég

Hát nem tudom, hogy a protekciónak köszönhető e a köröltekinthetősége vagy másnak. Bár aki előttem volt az szülésznő volt. tehát ha egy szakmabeli megy hozzá az csak jó lehet.
Ezt a 4napot én ismegjegyeztem. Azt mondta náluk is igy jött össze a gyerek:)
Az E vitamin is jó ötlet. Nem kell minden nap szedni egy héten 3X csak.
Remélem minden sinen lesz.
Igen a párom is szedni fogja sőt kaptam kúpot is . 10napig kell szedni.

Kép
csucsu05

Azt a mindenit!!!!! Tényleg nem találok szavakat, hogy milyen rendi, és körültekintő dokit fogtál ki! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Azt a kis praktikákat, a 4 napot, meg az E vitamint meg azt hiszem mi is megfogadhatjuk. Hátha.......

Képzeld! Válaszolt nekem a jósnő!! Nagyon rendes csajszi lehet!Köszi még egyszer a címét!
Vendég

Te jó ég!!! Most nézem, hogy 10 óra!!! Nekem még piacra kellene mennem!!! :lol: :lol: :lol: Jól elszutyakoltam az időt!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops: :oops:

Most megyek, de majd jövök!!!!

Puszi mindenkinek!!!!!!
Kép
Vendég

Igen mi is most voltunk vásárolni. MIvel nem ehetek fehér lisztet sőt tésztát sem meg cukrot hát elég nehéz igy vásárolni.
Most csak ásványvizet vettem nem kell a sok cukros üditő.
Barna kenyeret vettem az volt a reggelim virslivel. Na ketchup és majonéz kilőve mert abban is van cukor.
Na sebaj ettem paradicsommal.
Ma húsilevest főzők jó sok zöldséggel.
Azt ehetek:):)

Na remélem nemkell sokáig igy élnem . Igaz a doki azt mondta ez a teherbeséshez szükséges. Mert hihetetlen de ezek a dolgok is gátolják a babót.
Na én most mindent betartok.
És még fogyni is fogok ettől:)

Kép
csucsu05

Na megjöttem a bevásárlásból.

Beszéltem Szakmárinékatival. A baba jól van, csak Kati szenved néha az epéjével. Most hazaengedték, egyenlőre nem kell bennt feküdnie. Már 32 hetes. Biztosan kislánya lesz. Kezd most már kényelmetlen lenni neki mindenféle fekvés, mert a nagylány hol az epéjét, hogy a húgyhólyagját nyomja. De azért jól vannak. Várja, hgoy bekössék nekik a netet, de még nem értek oda a szerelők. De ígérte, hogy amint tud, jön.
Vendég

És mit vettél??? Mit főzől ma?

Kép
csucsu05

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?