Új privát üzeneted érkezett!

Hiába várok valakit,nem jön senki már!

JÓ ÉJSZAKÁT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Én benéztem, Kriszti!!

Tiéd a laptető! :lol:

De ténylge csak benéztem, mert ma 7-ig voltam bent........ :evil:

Edit

Kép

Kép
ditta76

Szia Edit!

Jó pihenést és köszi,hogy benéztél!
Igen,mióta vissza jöttem,ez a második laptetőm!!!!

JÓ ÉJT!!! :lol:
Vendég

Sziasztok!
Hazaértem az ultrahangról, bemutatom nektek Zsófit:
Kép
Kép

holnap jövök, mert most hulla fáradt vagyok!
Jó éjt mindenkinek!
Vendég

Szia Mária!

GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szép kislány!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JÓ ÉJT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Mária!

Nagyon szépen látszik az arcocskája!Cuki :wink:

Kriszti!

Hát igen,ha bármi is kiderül, elég gáz egy ilyen kicsi gyerekkel betartani a diétát :( ...de muszály lesz.
Az a jó,hogy már manapság rengeteg bio-üzlet van(itt nálunk Gödöllőn is)és nagyon sok bio termék van,szinte mindent lehet már kapni tejcukor-fehérje nélkül és olyan mint az eredeti.

Én is megyek aludni,hosszú napom volt....

Jó éjt :wink:

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok csajszik! Wink

Bocsika, tegnap nem voltam mert reggel 9-től dokinéninél voltunk Hunival egész 13 óráig . A dokinéni épp műtéten volt ezért csak későn jött, ezt meg nekünk csak 12-kor adták tudtunkra, hogy hát bocsánat, még várniuk kell mert műt a doktornéni...
Délután meg a fiuk lepték el a terepet .
Én tiszta nátha vagyok...Hu rég nem voltam ennyire meghűlve, ráadásul még görcsöl a hasam, elöntött a niagara.Mondtam már, hogy utálom Pirit?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Itthon tiszta korház van! Mindenki beteg :evil:
A dokinéni azt mondta, hogy múlóban van a dudor, de még lesznek ilyen alkalmak, ha nem veszik ki az orrmanduláit. :shock: Azok okozzák az egész bibit. Nem engedi a megnőtt orrmandula, hogy a folyadék távozzon és ezért alulfertőz mindent amit csak tud... :cry: Már volt párszor középfűlgyulladása...azt is az orrmandulák okozták :evil:
Valaki tudna mondani ezzel kapcsolatban valamit? Volt valamelyikötök gyerekének orrmandula műtétje?

Kép
Kép
Kép
f.marti

Mária:
gratula a kiscsajszihoz!!!! :lol:

Kriszti:
gyüjtögesd csak a laptetőket, hátha becsúszik egy meglepibaba :lol: :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Kösz a dicséreteket a fiukról :oops: :oops: és azt, hogy drukkoltatok Huninak.... Hála az égnek nem komoly a problémája.

Nyáriorgona, most olvasom, hogy nálatok volt orrmandula műtét..Huni 3,5 éves, nem korai neki?Ugy félek még műttetni..

Gira:
igen hasonlitanak, volt aki ikreknek nézte őket. :lol: :lol:

Rik:
nem váltottunk antibiotikumot, azt mondta a dokinéni, hogy már húzódott vissza...

Kép
Kép
Kép
f.marti

Panny, Kriszti:
mi is tulvagyunk egy ilyen tejcukor érzékenységen :cry:
Robival mikor megszületett nem volt tejem(bepótólta Huni őt majdnem 3 éves koráig szoptattam) és tejport adtunk neki, nem tudtuk miért űvőlt minden etetéskor, azt hittük görcsei vannak. Aztán amikor már sugárba hányta ki a tejet amit megevett kezdtem gyanitani hogy lehet tejcukorallergia.Elvittük dokinénihez és kiderült, hogy tényleg az volt. Egy éves koráig semmi tejterméket nem evett, aztán lassan -lassan adogattuk neki. Most elmult, időnként előjön, olyankor diéta 1-2 hétig...

Kép
Kép
Kép
f.marti

sziasztok
bocsi hogy ritkán irok de napi munkátol meg a sok sétátol hamar elalszok.
ha minden igaz kisfiam lesz de ez még nem bizti.
Panny látom még egybe vagy :) de nem sokáig.
probálok vissza olvasni és irni minden kinek :oops: puszi

Kép
e.andrea

Márti,
privi ment!

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
És a legkisebb is megszületett!
nyáriorgona

Mária,
édes a babád! Olyan mintha szopná az ujját, nem? :) A lányomnál már a 12 hetes ultrahangon úgy nézett ki, mintha szopná az ujját, aztán amikor megszületett, az első naptól kezdve szépen szabályosan szopta a hüvelykujját! Akkor lehet hogy mégis volt már gyakorlata benne???

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Nyáriorgona: kösz a privit! :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Nyáriorgona:
válasz ment a privire

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti

ja értem,akkor hatott a bogyó amit szedett! :wink:
Rékának is volt orr-és garatmandulaműtétje.Egybe a kettő.Nem volt gáz,széepn tűrte.A nagyobbak sokkal rosszabbul voltak.Ő már este ehetett is. :lol: ( 3 éves volt)

Kriszti

Te vagy sokáig fent ugylátszik! :wink:

Andi

húúú,kisfiú!!Gratula!Nevetek van???

Mária

micsoda gyönyörű kisleány!!!!!!!!
Nektek fiaitok vannak???(bocsi,elfelejtettem :oops: )
Jól vagy?

Edit

hogy smint?Pocid fájdogál még?
Vendég

szia Rik!

Köszönöm a gratulációt!!

Nekünk ő lesz a harmadik kislányunk!!! :wink: :P :lol:
Vendég

Márti!

Örülök, hogy a kisfiad jobban van!!!
A műtétről sajna vagy hál istennek én nem tudok mit mondani.

Nyáriorgona!

Igen, a vizsgálat alatt csak néhány képen nem tömi az ujját a szájába. :lol:
végig ezzel volt elfoglalva. :lol: :lol:

Andi!
Gratulálok a kisfúhoz!

Panni!
Hogy vagy?

Többiek?
Vendég

Nyáriorgona!
Így:
Kép
Vendég

Mária!

Nektek meg 3 kislány :wink: Ez szupi!Végülis kellennek a mennyasszonyok az én fiaimnak :wink:

Márti!

Tényleg annyira klassz hogy tul.képp nincs nagy baja a fiadnak!!
Hát én sem tudok neked segíteni,a fiúknak nem kellett még kivenni a manduláikat.Ellenben nekem...20 évesen vették ki a garatmandulámat...hát nagyon szenvedtem.Ott voltal velünk egy osztályos a gyerekek akiknek szintén kivették,szal nekik meg se kottyant már a műtét után fél órával játszottak,rohangáltak...mi felnőttek meg még 3 nap múlva se bírtunk felkelni...

Képzeljétek ma megnyílt végre a közelünkben a Spar(már egy éve kész volt csak a szomszédok mindig betettek nekik és nem tudtak megnyitni).Én örülök,mert nem kell bemenni a városba vásároln.És van Rossmann,gyógyszertár meg Lottózó is.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panny

akkor igy pocakosan nem kell annyit mászkálnod!Ha meg lesz Olivér,akkor meg szépen átbabakocsiztok! :wink:

Mária

3 a kislány!!! :D
Asszem nálunk is majd pont igy lesz!!!!!!
(férjem igy is szeretné :roll: ,ki érti???Nekem mindegy,csak legyen már a pocakomban! :wink: )

Britta??
Vendég

Csajok!

Az én fiaimnak is kell ám mennyasszony. Rám is gondoljon valaki. HIsz nálunk is 3 fiú lesz hamarosan.

Pussz!

Brigi

Kép
Kép
Kép
britta

Sziasztok!

Azt a mindenit!Jó sokat irtatok!Gyorsan átfutottam rajta!Este jövök!!!!

Márti!
A Dávidomnak volt orrmandula műtétje!Nem altatták,csak helyi érzéstelenités!5 éves volt,bentfeküdtem vele,de a műtőbe nem engedtek be!Tehát ennyit tudok mondani!Konkrétan mi érdekel???

Este részletesebben irok mindenkinek!
Megyek főzni!
Vendég

Most irok!Oda tettem a bablevest!

Panni!
Igen jó,hogy vannak bio boltok,sőtt jó árakkal dolgoznak!
Vagyis kicsit drága,de megéri!!!!!!!!
Főleg ha a gyerek egészségi állapota attól függ,hogy mit ehet és ihat!!!!
Kiváncsi vagyok mit mondanak!!!!
De a legjobbakat kivánom!!!!

Erika!
Én elég későn fekszem le,a gép pedig éjfél fele kapcsolódik ki!!!!
Réka,hogy van??????

Mária!
Nagyon szép a lánykád!!!!

Brigi!
Jól vagytok már????
3 meny,nem semmi!!!
:lol:

Andi!
Gratulálok a fiúhoz!!!!
Vendég

Megint én...

Úgy látom megint magamba vagyok!
Megfőztem,de nagyon elfáradtam az egész család tele ette magát!mindenki elhevert!
Ezt teszem én,még benézek!

Szép estét!
Vendég

Kriszti

ismerős helyzet! :wink:
mit főztél még??
Réka?Jaja,jobban van.Már összevesztünk az előbb,szája nagy már:(
A bakterja pozitiv lett,szal nem kaptam ma meg az eredményt,majd telefonálok holnap... :roll:

Britta

én gondolok Rád!!(Meg a fiaidra! :wink: )
Vendég

Szia Erika!

Rétest csináltam és körözöttet!A bableves úgy eltelitett!!!!
Éjszakára nagyon jó!!!!
Örülök,hogy jobban vagytok!!!!!!
Ha már veszekszenek a gyógyulás jele!
Végre holnap péntek!
Egy hétig nem látom a munkahelyet!

JÓ ÉJT!!!!!
Vendég

Kriszti

milyen rétest?MAgad nyujtottad,vagy bolti?
HA magad nyujtottad leirod nekem a receptjét?
Szabin leszel jövő héten?
Vendég

Erika!

Nekem a Plusszos réteslap bevált 4 lapos!
öregkeresztanyámtól tanultam,hogy régen hogy csinálták!
Egy rúdhoz kell a 4 lap!
Egy db nagy tejfőlt kikeverek kb 1 dl olajjal 5-6 tojással!
Az első lapot nedves törlőre teszem,fejbe elosztom a kikevert masszát minden réteget megkenek vékolyan a legutolsóra is megszórom zsemlemorzsával és a tölteléket ráteszem,a törlő segitségével felgörgetem rúd alakúra és a törlő segitségével kivajazott tepsibe teszem,nekem a 3 rúd elfér benne!
Annyi masszát hagyok vagyis úgy osztom el,hogy a tetejét bő masszával bekenem szép ropogósra sütöm kb 180-200 fokon!

Hétfő-kedd-péntek suli!Szerda és csütörtök pedig szabi!
A pénteki az záró bulis lessz bográcsos,kerti parti és buli,buli!!!!!
Tök jó lessz!
Ezzel vége!5 év múlva folyt.köv!!!!!

Szia!Jó éjt!
Vendég

JÓ ÉJSZAKÁT ÉS JÓ PIHENÉST MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Mária :)
Nagyon édi a kislányod!! Tök jó, mi is 3-an vagyunk lánytesók!
Nálatok mennyiért csinálnak 4d uh-t? És kapsz fotót, dvd-t??
Már alig várom, hogy én is lássam ilyen formában a bébinket!

Én egyenlőre jól vagyok, inkább csak álmosság van, de semmi émelygés...

Gona, nálad vannak már???

Kriszti :)
Akkor te ma ki sem jöttél a konyhából! :)

Ma is 6-ig voltam, tegnap negyed 8-ig! De legalább kész a beszámoló, és holnap lesz egy kis nőnapi banzáj, ajándék, kaja stb...

Márti :)
Örülök, hogy nincs semmi komoly baj! Veronikának is volt orrmandula műtétje 4 évesen! Nem altatták el, az apja volt bent vele a kórházban, mert Ati akkor volt pici, és a szopi miatt én nem feküdtem be vele! 3 napot volt bent, és igen jól viselte! Ahogy Panny is írja, a gyerekeknek meg se kottyan, ellenben a felnőtteknek....tesómnak 16 évesen vették ki, de a halálán volt...

Bocs, akinek nem írtam!

Jó éjt!
Edit

Kép

Kép
ditta76

Edit

az álmosság jó jel!!! :wink:
Jövő héten már rendes munkaidőben leszel??Ilyenkor hogyoldod meg a gyerekeket?Vannak a közelben nagyszülők?

Kriszti

kiirtam magamnak,meg kell csinálnom! :P
Na ilyen buli nem mostanában lesz nálunk.Na meg ilyen suli....
Te ebbe a suliba mindenki járt?Vagy csak páratokat kiválasztottak?
Nálunk 4 évvel ezelőtt "csak " regisztrált nővérire lehetett menni.Az tartott viszsza hogy 4 évet alá kellett irni utána.Oké itt vagyok azota,na de erre nem lehet alapozni...
Ja és közbeszolt Petra is! :wink: :lol:
Vendég

JÓ REGGELT!

Erika!
Nagyon finom a rétes igy!Kiváncsi vagyok,hogy ha megcsinálod mit mondasz róla!
Csak egy páran vagyunk akik járnak!
Ezután majd más megy kinek,hogy telt le az 5 év!

Edit!
én mindig a konyhába vagyok délutánonként,mert főzni kell másnapra mindig!
Ne dolgozz sokat!!!

Puszi mindenkinek!!!!!
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!
Hadd mutassam be "Kiskörtét"! Az egész kép a méhem, azon belül a fekete folt a petezsák, és abban a pici karika (látszik?) az pedig a szikhólyag. Na, abból lesz majd valaki! :D (később még jövök)
Kép Kiskörte

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Sziasztok!

Kösz, hogy leirtátok milyen volt az orrmandula műtét.

Kriszti:
Igazábol arra vagyok kiváncsi, hgyan zajlik le egy műtét, hogy reagálnak a kicsik..meg ilyesmi.
Én félek nagyon az altatástól. Sok rosszat hallottam már róla. Itt nálunk nem helyi érzéstelenitenek, hanem altatnak :cry: ettől félek :evil:

Nyáriorgona:
Gratila a kiskörtédhez!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Gona

leirhatatlanul csodálatos!!!! :lol: :oops:

Márti

nekünk altatásban volt.
ELőször kapott egy kábitóinjekciot.Aztán onnatol össze-visszabeszélt...Édes volt.Feküdt,és nevetett a plafonnak.De olyan furcsán. :roll:
Aztán elvitték.nekünk mindkettőt kiszedték(orr,és garat)ezért kicsit több mint fél órát volt el.
Ahogy visszajött kevéssel utána ébredezett.
Semmi baja sem volt.Szomjas,és éhes volt.Aztán egész nap sétálnom kellett vele a kórház parkjában.Április volt.Emlékszem,gyönyörű április.
3.napra mehettünk haza.Otthon meg CAtalflamot kellett szednie.
Vendég

Rik:
lehet hűlye vagyok,de én ugy félek, hogy nem fog felébredni az altatásból :shock:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti

ne gondold ám,hogy mélyalatatásban van...
CSak annyira hogy ne érezze.... :roll:
Ne izgulj!
Mikor lenne a műtét?
Vendég

Rik:
hát még konkrét időpnt nincs, de a tavasszal lenne, most.Azt hallottam hogy inkább a tavaszt meg az őszt ajánlják :roll:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Sziasztok!

Mária,
édesen szopizik a babád! :) Köszi a képet!

Ditta,
émelygek már, meg szédülök, általában délelőtt, de például tegnap este fél 11-kor jött rám a hányinger, nagyon kínlódtam. De ez legyen a legnagyobb bajom!

Sajna tiszta gomba vagyok alul, kaptam rá hüvelykúpot, de az antibiotikumos kezelés, amit meg a húgyuti fertőzésemre kaptam, még direkt jót tesz a gombáknak, és csak szaporodnak-szaporodnak.... Doki azt mondta, hogy a babának nem lesz ettől semmi baja, igyekszem megnyugodni, de elég nehéz. Azért érdekes, hogy a múltkor, amikor levették a kenetet (egy másik doki volt, akkor is ilyen szar állapotban voltam) abból semmi nem tenyészett ki! Most is csak ránézésre rámondta, hogy gomba oszt kész. Olyan tüneteim voltak-vannak, hogy majd megveszek, párom is elkapta (még a peteéréskor, azóta "önmegtartóztatás" nehogy rosszabb legyen), és nem tenyészik ki semmi??? Na ne hülyítsenek már!

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Nyáriorgona!

Sajnálom a nyavajádat!
Ne aggódj, nem lesz semmi gond!
Amúgy, én amikor többedszerre antibiotikumra kényszerültem, és mellette jó kis gombás fertőzésem lett, éjjel nappal grapefruitot ettem.
Az íze nem annyira kellemes, viszont azt gondoltam, a grapefruitmagolajat hatásosnak mondják hüvelyi gombás fertőzésekkel szemben.
Azt viszont várandósan nem lehet inni, mert alkohol a hordozóanyag, meg egy csomó más is van benne, ami miatt ellenjavallt.
Tehát ettem a gyümölcsöt.
Rengeteg vitamin van benne, ártani nem árthat.

Vagy attól, vagy a gyógyszerektől, most el ne kiabálljam, rendben vagyok.

Gratulálok a kis körtédhez!
Jó volt látni!
Mikor is érkezik?
Vendég

Sziasztok!

Gona!
Gratulálok a kis körtédhez!

Márti!
Ne izgulj és főleg ne idegeskedj!
Tényleg nem mély altatást csinálnak!

Kellemes 7 végét kivánok mindenkinek!

Erika!
Mikor sütsz????
Vendég

Panni!

Mi van veled???????????????
Vendég

Kriszti, Mária,
Köszönöm a gratulációkat! :)
De még mindig nagyon az elején vagyunk, egyelőre még nagyon izgulok...

Elvileg nov. 3-ra vagyok kiírva. Hú de soká lesz az még! Nem baj, csak legyen! :)

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Hali :wink: itt vok

Írtam egy hosszút és elszállt... :x :x :x

Ma egész délelőtt az Auchanban voltam kertészkedési cuccokat vásárolni(virágföldet,fenyőkérget,vadászkerítést,virágmagokat..stb)ilyenkor nálam kezdődik a kertészkedés,imádom!! :wink: :lol:
Lehet hülyének néztek hogy két héttel a szülés előtt...de egyrészt mostmár nem lehet baj,akár szülhetek is,nem veszélyes a ténykedésem,másrészt meg utána úgysem lesz egy darabig időm...

altatás:tényleg nem mélyaltatásban csinálják a mandula műtéte sem...csak amolyan felületes...a Márknak is így volt a kukiműtét....amúgy én is attól paráztam hogy nem ébred fel :shock:

gomba:Ne is mond Gona!Én már nem is emlékszem mi mikor kekszeltünk a fránya gomba és bacik miatt...és mégis anno a második tenyésztésem is sz@r lett...nekem már minden testrészemre külön törcsi van...nálam már nem lehet senki sterilebb...és mégis...valzseg betett az antibiotkiumum is a gombának..Kivi leszek hogy a 3.tenyésztésem eredménye mi lesz(múlt .csütörtökön vette le a dokim-hétfőn lesz eredmény)

Gratula a kis szikhólyagocskához :wink: :lol: :wink: :lol:

Képzeljétek az áprilisi topicból már megszületett egy kisbaba,35.hétre 3650gr-mal!Sztem el lett számolva,nem?!

Bezzeg a mi márciusi topicunk meg tele túlhordással... :shock: :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panni!

Most már benne vagy az időben,bármikor szülhetsz,.de azért a kiirt időben a legjobb!
De a mozgás nem árt meg,annál könnyebb a szülés,mondják azok akik simán szültek!!!!!

Ki mit csinál a hétvégén?????

Ági!

Jelentkezz!Mi van veletek???!!!!
Vendég

Ez kimaradt az előbb...

Ki mit főz hétvégén???????????
Vendég

Unatkozok.....

Á,dehogy csak most jöttem a Tescó-ból haza és pihenek a mosás előtt!

Vissza olvastam,mert kiváncsi voltam!Még pedig Nikire,ha minden igaz a vonalzója szerint 10 nap múlva szül vagy már szült!
Ő is hogy itt hagyott szó nélkül bennünket!!!!?????
Vendég

Na még egy uccsóóóó!!!

Lassan 1 éve,hogy regisztráltam!!!!!

Jó elvagyok ugye???? :lol:
Vendég

Mindenki végzi a dolgát???????
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?