Új privát üzeneted érkezett!

Melinda: azta! Már 13 hetes?????????? Repül az idő!!!!!!!!

Lyly: volt, hogy ülve aludt el a fotelban és közben evett. Na szóval: ült a fotelban és evett, de már annyira fáradt volt, hogy evés közben bealudt :lol:

királylány

Betty megkönnyeztelek!!!!!!!!!!!!! Már nagyon megérdemeltétek ezt a babát, na megyek mert a magánsöföröm ma is vár vigyen haza majd jővők :wink:

Kép
Kép
melisch

Óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó.............ebben a hónapban nagyon bele kell húznunk :!: :!: :!:
Ez ,ár az 5. laptető ebben a hónapban :D

Betty: ikrek :?: :!: Az szép lenne! Én a helyedben megvárnám az évfordulót, tudom nehéz kibírni, de milyen szenzációs ajándék lenne? :wink:

királylány

Jaaaj, Melisch, de cuki vagy!!! Köszönöm!
Hát valóban megérdemeltük 2év 2 hónap után szerintem.

Dia, tök kis édi-bébi a kisfiad!

Lyly, :lol: :lol: :lol: :lol:
Én nem bánnám, ha ketten lennének.(úgyis kettő van tervben, legalább nem kell utána évekig megint izgulnunk 8) )
De azért Apa lehet, végelgyengülést kapna :lol: :lol: :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

ne értsetek félre!
próbáltam utánaolvasni, és én úgy értem, hogy a tüszőrepesztő szuriban van hcg hormon... remélem, rosszul értem
Vendég

Dia, valahogy megvárom :roll: ...vagy nem :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Duna, ezért mondtam, hogy nem iszunk előre a medve bőrére... :wink:
És azt nem olvastad, hogy szuri után mikor megy el a szervezetből?

betty615

Királylány,
Bencusom ült az asztalra szerelhetó kisszékében, evett, és belebukott a feje a tálba... :lol: :lol: :lol:
Produkálnak ezek a gyerkőcök!
Kiskorában csak rajtunk, kendőben volt hajlandó elaludni, 3-4 órákat lehúzott, füle-farka ernyedten... :D

Kép

Kép

Kép
lyly

Bemásolok egy ilyet, itt nem mondja a doki a HCG-t.
Legalábbis remélem jól értelmezem.

Tisztelt Doktornő!
A 4. inszeminációmnál tartok. Tüszőrepesztés céljából 2 amp. Choragon injekciót kaptam a 11. napon. A 13. napon volt az inszemináció, a tüszők szépen megrepedtek. Utána a 14. 17. és 20. napon kaptam 1-1 amp. Choragont, mivel a nyálkahártyám az inszemináció idején 7 mm-es (azaz nagyon vékony) volt. Kérdésem az lenne, hogy az injekcióra az van írva, hogy a felezési ideje 29-30 óra, ez mit jelent pontosan? Mikor érdemes terhességi tesztet csinálnom, hogy ne adjon álpozitív eredményt?
Válaszát előre is nagyon megköszönve

Ez arra utal, hogy a vérben ennyi idő alatt csökken felére a hatóanyag koncentrációja. A megtermékenyült petesejt kb. 4-5 nap múlva ágyazódik annyira be, hogy elég HCG hormont termel ahhoz, hogy érzékeny teszttel kimutatható legyen. Álpozitív eredmény elég ritka, inkább az álnegatívtól tartunk, vagyis attól, hogy a terhesség még túl kicsi és nem mutatja a teszt. Olyan van, hogy beágyazódik, de nagyon korai vetélés jön létre, néhány napos menses-késéssel. Ilyenkor kétes, vagy pozitív teszt van, de ez valóban pozitív, mert rövid ideig valódi magzatbolyhok termelték a HCG hormont.
Tisztelettel Dr. Gy.G.

betty615

Nem tudok elszakadni tőletek.........már a vacsorámat is ide hoztam :mrgreen:

királylány

Betty: még neked akartam írni, hogy valahol olvastam valami olyasmit, hogy a halvány csík is csík és pozitívat jelent. Szóval, hogy álpozitív tesz nincs, csak negatív.

királylány

Tudjátok mit??
Nem barkochbázunk....pár nap, és minden kiderül...ezt már fél lábon is.... :lol: :lol: :lol: 8)

betty615

Lyly: :) Kép
Kép

királylány

Sziasztok!!!Hát uh szerint csak 12 hét, 3 napos vagyok...
Hú,összesen hány kismama van???
Niki (nem látogat minket sajna)
Boganna
Nyuszi
Ízisz
Nita
Adiadi
Betty (én hiszek a tesztnek)
Mucus
Kirus

Kihagytam valakit???
Jahhh,és én!!

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Kiszámoltam, 126 óra telt el a szuri óta.

betty615

Szija Melinda!
Köszi a bíztatást :wink:

betty615

Lehet még Dunakavics is beáll a sorba, hiszen még nincs piri.

Kírussal mi lehet vajon?

királylány

királylány nagyon jó alvóhelye van a legénynek... :) :) :)
betty aztaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa........komoly hogy ilyen korán kimutatta..... :shock: :shock: :shock:
szerintem várd meg a menzi napját mielőt elmondod a párodnak......
én se rögtön mondtam el...

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szia Nita!
Mindenképp megvárom.
(azért most kicsit be vagyok szarva... :roll: )

betty615

ne legyél...pihenj kezdj el szedni folsavat és vmi terhes vitamint........
most kb olyan 3 hetes lehet a baba? :roll: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Betty: minden ok lesz, pihenj sokat. Hol is dolgozol?

királylány

Nita, a folsavat szedtem is + E vitamint, + C vitamint.
Ezeket szedem folyamatosan.
Csak attól vagyok beszarva, hogy mivan, ha a tüszőrepitől fals az eredmény :roll:
Mert nemtudom, hány nap alatt ürül ki a szervezetből...
Úgyhogy csak pár nap múlva lesz biztos minden :roll:

betty615

betty nagyon de nagyon szurkolok neked!!!!!!!!!!!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

100 ft-os boltban fogok dolgozni jövő héttől...ugyanis a munkahely is most jött össze :lol: Kép

betty615

az a lényeg hogy van munkahely!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Betti!
nem akartalak elbizonytalanítani!!! :wink:
a dokidat nem tudod esetleg felhívni?

Királylány!
nagyon édes Bence, ahogy bárhol el tud aludni, és a kuckója is tök jó :D az én lányom csak a kiságyában alszik, és nagyon ritkán a babakocsiban :roll: pedig én is láttam már olyan kisbabát , aki simán elaludt ebéd közben :lol:
Vendég

olyan édesek ahogy bárhol el tudnak aludni..... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Duna, bízok benne, hogy minden rendben lesz :wink:
Minden nap fogok most tesztelni, és kiderül majd, mi van.

betty615

Nagyon kirívó eset volt. Egyszer így aludt el:
Kép

királylány

betty szép pozi teszteket fogsz hozni érzem!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Dia: :lol: :lol: :lol:

Nita, reménykedek....nem akarom elszólni, de én is érzem most... :wink:

betty615

Sziasztok!
Lányok,ne haragudjatok,hogy nem olvasok vissza és nem reagálok a levelekre.Képtelenség Titeket követni amikor napi 5 oldalt írtok nem gondolva a dolgozó anyukákra.Kicsit OFF vagyok.Ma elkezdtem barnázni :( :( :( Óóóó de jó lett volna ha sikerül...... :evil: :evil: :evil:
Most letörtem rendesen,de igérem hamar összeszedem magam. :?

Aidai,Betty!
Hatalmas gratula Nektek! :D

Jaj lányok itt már mindenki babás,lassan kilógok közületek. :( :roll:

Szép estét Nektek!

KépKép
Kép
mucus75

Mucus: fel a fejjel, még bármi lehet. És még én sem vagyok pocakos. Tehát nem vagy egyedül!!!!!!!!!!!!!!!!

királylány

Mucus, ne aggódj, és ne keseredj el, még az enyém sem biztos...
Ez a hülye piri.....monnnnnyon le!!!!!!!!

betty615

lányok mindenkinek sikerűlni fog a baba higgyétek el!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

én visszaolvastam de a felét elfelejtettem :lol: :oops: :oops: :oops:
Melinda örükök, hogy a picid jól van és szépen fejődik. A számok nekem nem mondanak semmit :oops: :oops: :oops:

Betty én bizom a babádba (talán az ikrekben) 8)

mucus sajnálom a barnást, ne félj nem maradsz egyedül én még sokáig itt leszek veletek és tulélek mindenkit sőt várok az ujjakat akikkel együtt tesztelek majd, én inkább negativat, mikorra ti már szülni készültők vagy babáztok.

Tesóm barátnőjének a nővére ma szült! nagyon ügyesek voltak 25 perc alatt kibujt a keresztlányuk 52 cm és 3850 g, szép nagy baba, föleg, hogy anyukája is pici 1,60 m alatt és 48 kg alatt normál körülmények között. Mondta is anyukám, hogy volt mit nyomjon de aztán hallottuk, hogy hamar tulestek rajta. Már ők is vártak sajna 1 évet mig babás lett.

Nyuszi mikor jösz!!!!!!????

Kép
Kép
melisch

Melisch, ne legyél ilyen negatív a jövőre nézve!
Gratulálok a tesód barátnőjének a nővérének! :wink:

betty615

Azt hiszem én lépek mára.
Mindenkinek további szép estét!
Sziasztok!

betty615

nyuszi merre vagy már????????? :shock:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

szia Betty jó éjt!

Kép
Kép
melisch

Én is nagyon várom Nyuszit!!
Mucus,ne keseredj el,bármi lehet.Gondolj azokra,akik még menstruálnak pár hónapig.Pihenj!!
Melisch gratula a kisbabához,én nem vagyok kis darab,belőlem ki is pottyant Pistike,de 48 kg-mal????Az szép teljesítmény.Nekem 3. nyomásra lett kint.
Na megyek,mert apa fürdet,szóval minden és mindenki vizes,csak a gyerek nem... :shock:
Nyuszi!!!Jelentkezz!!

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Melinda akkor menj és mosd meg Pistikét ha már körülötte midenki lefürdött :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch

ez tetszett hogy mindenkivizes csak a gyerek nem...... :) :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Csak vissza néztem. :oops: :)
Nagyon aranyosak vagytok,de Én már nem reménykedek. :( bár ha reggelig piri nem jön a barna után csinálok egy tesztet. 8)

Kirus!
Mi ujság?????????Holnap írok sms-t igérem! :wink:

Melisch!
Mi ez a negativitás?????? :roll: Igen is lesz pozitív teszted velem együtt!!!!!!! :wink:

jó éjt,lányok,nagyon fáradt vagyok.Az is aggaszt,hogy nem e a sok meló miatt nem jött össze. :? :idea:

KépKép
Kép
mucus75

nyuszifül hol vagy már???????????? :?: lassan álmos leszek de nem akarok elmenni aludni mig nem jösz :shock:

Kép
Kép
melisch

Sziasztok lányok!

Mégegyszer gratula minden új kismamának és persze réginek is :wink: :lol: :lol: :lol:

Nyuszi? Kirus?

Mucus: Még semmi sincs veszve :roll: :roll:

Kép
kicsi80

csak bekukk voltam, már megyek is!

Szép estét...

Kép
kicsi80

mucus ha visszaolvasol holnap akkor elolvasod ezt azért vagyok ilyen szomru mert férjem annyira hagyta ezt a hónapot eluszin mert fáradt volt. 2 napig volt pozitiv az Lh tesztem de a 2. nap ő inkább aludat, aztán vasárnap is aludt délután mindössze éjfékor jutott eszébe, hogy babát is kéne gyártani. Jó késön lehet már addig elhalt a peresejtem miért kellett aludjon miért ilyen közömbös? Attól, hogy én szedem a vitaminokat, elmegyek dokihoz, LH tesztelek figyelek magamra attól nem lesz babám! Már gondoltam arra ki, hogy talán nem akarja már a babát és nem is érdemli meg ha ilyen közömbös csak a munka a fontos. Na most kiadtam, vasárnap este sirva feküdtem le és legszivesebben kirugtam volna az ágyból! Nem tudtam mit csináljak öleljem meg, hogy nem veszitsem el az utolsó esélyt a baba megfogamzása érdekében vagy reggel pakoljak össze és hadjam el végleg legyen boldog a munkájával. Aztán mit meg nem csinál egy nő a baba miatt letöröltem a könnyem és probáltam mindent beleadni. Ő kezdeményezett én elfordultam de magmba én is erre vágytam mert ha nem teszi meg nem tudom mit kapott volna reggel. Ebből az egészből adodik a negativ hozzáálásom :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
melisch

melisch mi is alig voltunk együtt és mégis itt a mano a pocakomba...
nyusziiiiiiiiiiiiiiii gyere már!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

jó Nita de tudod nállunk baj is van nem elhet játszani mert akkor 3év mulva sem lesz baba ha nem adunk mindent bele és nem akarjuk mindketten :cry:

Kép
Kép
melisch

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?