Új privát üzeneted érkezett!

Ma reggel teszteltem, eddig bírtam.
ET+8. nap, halvány csíkocska pár percen belül szépen megjelent.
Pedig nem a reggeli első pisimből teszteltem.
Rana féle 25-ös érzékenységű és júniusban lejárt teszt, csak ilyen van még itthon egy csomó.

Reménykedek nagyon, pár nap múlva még erősebb lesszzzzzzzzzzz.

Kép

Kép
brizo

És laptetö :!: :wink:

Kis csillag várunk nagyon a hírekkel :!:

Csomee neked is ilyen tesztet kívánok kezdésnek :lol:

Kép
brizo

UGYE TI IS LÁTJÁTOK A HALVÁNY CSÍKOCSKÁMAT :?: :?:

Kép
brizo

Puszi holnapra drukk a laparhoz :!:

Bridget a Tsh tényleg magas, meg egy picit a terh. inzulin is.

Ja a tüneteim: mellfeszülés, hasgörcs és néha szurkálás, pfészkek is szurkálnak. Pisilni szinte 2 óránként :wink:
Remélem ezek nem csak az utrotól és duphastontól van.

Tesztre visszatérve et napján egy ovitrellet kaptam, nem az csinálhatja már a halvány csíkot.

Kép
brizo

Brizo!
En latom am!
Nem is olyan halovany!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kiscsillag!
?????
Jaj nagyon varlak!

Magi
Vendég

Brizo, én látom!!!+++++++++++++++++++++ Egy egész ovitrelle-t kaptál? Mert annak 10 nap az ürülési ideje(már az egésznek), én kiteszteltem Lőrincnél.

Kép
kata05

Helló!!!

Brizo: szerintem ez már nem a szuri, ez itt KisBrizo jelentkezése! :lol: Babaesőőőőő van Csajok!!!! Én is, én is akarok!!!!!!! Csíkerősítők mennek!!!!

Kis*: :?:

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Kata05 igen egy egészet kaptam, tényleg 10 nap a kiürülési idő?
Akkor még ez attól is lehet :?

Kép
brizo

Brizo!
:lol: :lol: Ez bizony 2 csík :lol: :lol: Sztem ha nem első p.is teszt, akkor már lehet bizakodni. Nekem is ugyanilyen tüneteim voltak :D
Reggel újabb teszt?

Kis* drukkk :arrow:
Csomee drukk :arrow:

Puszi!Te következel, egy spontán babóval a műtét után :D
Vendég

Sziasztok!

Kis*, nagyon örülök és nagyon drukkolok neked!

Brizo, én az ET utáni 2-ik napon adtam magamnak egy fél ampulla tüszőrepit, ET+7-ik reggelén jól látszott a második csík, másnap reggel már halványabb volt egy picivel, és délután erősebb...szóval szerintem az ET+7 nálam még a tüszőrepi volt vagyis fél ampulla 5 nappal a beadás után még látszódott, 1 egésznél, az akkori olvasmányaim alapján sajnos 10 napot kell várni! :? Ettől függetlenül nagyon drukkolok, hogy a babák is besegítsenek a csíkocskádba!!!!+++++++++++++++++++++

Csome neked is nagyon drukkolok!!!!

Puszikám, holnap lapar???? Nagyon drukkolok!!!!

Ölelés mindenkinek!

KépKép
házitücsi

Brizo, nekem annyi volt, a 10. napra teljesen fehér volt a teszt, és 11.napon jelent meg a halvány csík, na akkor tudtam h baba van a dologban. De nagyon drukkolok!!!!!!!

Kép
kata05

kata05 10. nap előtt is teszteltél, mikortól?

Tücsök lehet igazatok van és talán nem kellett volna még tesztelnem :(
De holnap holnaputánra erősödnie kell és fog is :o

Jaj addig le kell nyugodnom valahogy :oops:

Kép
brizo

Onnantól kezdve h megkaptam a szurit teszteltem.

Kép
kata05

Kicsit eltűntem... :oops: Nem nagyon olvastam vissza, így nem tudok mindenre reagálni.

Brizo, halk gratula és csíkerősítők mennek! :D

Kis*, ++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszika, drukk a laparhoz.

Akinek még kell, küldöm a drukkjaimat.[/b]

skrisz72

Sziasztok!

Brizo: ez egyenesen csodás :D csíkerősítő drukkokat elküldtem! :wink:

Nem részletezek most többet, bocsi, ma kicsit átéltem a poklok poklát.. Az intézetben a pisi teszt negatív volt, na persze a vizeletem az rettenet híg volt, és már a 3. ma reggel.
UH eredmény: EM.: 11,5 mm, sárgatest mindkét oldalon.
Doktor bácsi azt mondta, hagyjam abba az utrót, s ha péntekig nem jön meg, akkor teszteljek.
Holnap megyek intézni a táppénzt 10-re, beszéltem itteni nőgyógyimmal, és elintézte, hogy holnap legyen egy béta HCG-re vérvétel. Aggodalmam nem kicsi, kapaszkodok minden szalmaszálba, de valahogy kicsit reményt vesztettem, még ha a doki bácsi szerint az uh-m szép is.. ET-kor volt egyébként az EM 11mm..

Drukkok mindenkinek amihez csak kell :wink:

Szép délutántot..!

Kép
kis-csillag
Tököl

Kiscsillag csíkerősitő drukkjaidat nagyon várom, amit küldtél, holnap reggelre, meg persze mindenkiét :wink: :o
Tapolcán miért nincs vérvétel és miért van helyette ilyen korán uhu?
De az jó, hogy holnapra a saját nődokid tud hcg nézetni.
Ne veszítsd még el a reményedet, míg meg nincs a hcg eredmény,
én meg küldök neked holnapra hcg növelő drukkot.
Szerintem meg az utrót ne hagyd abba
, miért kellene abbahagynod ez sem világos nekem :?:

Kép
brizo

Kis*: ezt az utró abbahagyást én sem értem,... :roll: Drukkok mennek szüntelenül, holnapra magas HCG-t! Próbálj megnyugodni! Ne mondd, hogy könnyen beszélek, mert igaz, hogy más miatt, de zabszem van az én ......ban is,....

Brizo: remélem megnyugodtál te is! Ez hányadik lombikod?
(A FEMről tudnál küldeni priviben linket, ahol infót találok róla, na meg árat? Köszi! Te most szedted?)

Kép

Kép

*puszedli*

Kis-csillag! Szerintem a vérvételig már ne hagyd abba az utrot! Egyébként nekem is fura hogy miért pisi teszt van és nem egy vérvétel. Millió drukk holnapra!!!++++++++++++++++++

Brizo drukkok mennek ++++++++++++++++++++++++++ lehet, hogy ahogy írták a lányok még várnék két-három napot a helyedben (mert ha még nem is erősödik az sem jelent semmit ilyen korán - ha jól értettem). A tünetek szupiiiik!!!!!!!!!!!!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Csomee +++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Puszi gondolok rád holnap! Minden rendben lesz!!!!!!!!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Puszedli én is gondolok rád holnap :wink:
Ez a 4. lombikom ebből 3-szor volt beülti + volt egy fagyis lombik is.
Privit majd írok a Femről, ma már szerintem nem, de mire hazajössz addigra ott lesz a privi :lol:
Most nem szedtem a Femet, mert elfogyott, és nem rendeltem újat. De az összes többi lombiknál igen.
Szóval holnapra csak nyugi, melyik kórházban lesz a lapar?

Kép
brizo

Puszi: neked millió drukk holnapra, ügyes légy te leány :wink: jó alvást, és könnyű ébredést a műtét utánra :wink: :D
Lesz hashajtásod ma este? :wink: :lol: :D Én annó ricinust kaptam :lol: :lol: volt ám versengés a helyiségért :lol:

Az a helyzet, mint minden mai magyar intézményben, hogy ahol lehet, ott spórolnak, azért egy vérvétel többe kerül, mint a nagy mennyiségben megrendelt 20-as érzékenységű vizelet-tesztcsík.
Gondolom ezért álltak át erre. Az utrót talán azért, mert sárgatestem van sajátom, ami termel progit, szóval, ha létrejött valami, akkor van utánpótlás.. Minden esetre nem adtam még fel :twisted: csak a kisördög jobban táncol a vállamon mint a kisangyal. De ha tényleg ez most nem sikerült, akkor az ezutáni ciklusban, ami Karácsony magasságára esik :shock: , akkor jöhetnek az eszkimók :lol:
Mellesleg ma éjjel is azt álmodtam, hogy terhes vagyok.. :shock: :oops: :roll:

Brizo: tárd ki az összes ablakod mert nagy szállítmány érkezik fénypost csíkerősítő :wink: :lol:

Bridget: a TSH-d eléggé magas drágám! :shock: Nekem épp ellenkezőleg volt bajom, túl alacsony volt, s egyből kezelésbe is vették. A cukorhoz nem értek, és nem tudom, hogy a lombikos hormonok ennyire befolyásolnák a pajzsmirigy hormonjait.. Az hogy az FT3 és FT4 még a normál határon belül van, az még viszont nem jelent semmit, mert nekem is az volt. Mondjuk nekem megállapított diffúz strumám van, csak eddig azt "hittük" hogy sokáig marad normofunkciós.. Drukkolok, hogy találjatok minél előbb jó megoldást a laborok csökkentésére! Puszika! :)

Kép
kis-csillag
Tököl

Brizo: köszi, persze, ráér!!! :P A Jánosban lesz, este fél 8ra megyek be, és holnap reggel műtenek.

Kis*: nemtom, biztos így lesz. (Külön szobában leszek, így nem lesz gond a wc-vel: egyrészt rossz alvó vagyok, ha ideges vagyok, akkor meg egész éjjel pisilek, másrészt az influenzát sem szeretném elkapni)

Annyira aranyosak vagytok! Mindenki!!!!! :oops:

Kép

Kép

*puszedli*

KIs

Nehogy abba hagyd az utrot!!! A lombiknál leszívják a tüszőket így a sárgatestek sem ffeltétlenül funkconálnak, szedd legalább a vv eredméynéig!!!De remélem tovább is!!!+++

Brizo
Mennek a csíkerősítők!!!Babócák:Termeljétek szépen a hcg-t!!! :D

Kép
vizkriszisback

Koszonom a sok tanacsot es tippet!Ott vgyok ahol a part szakad...nem tudni mennyire kavar be a szuri..lemegy-e vgy sem az ertekem...Ugyhogy egyenlore amig a dokim nem hiv es nem tudok egy normalis merest tiszta ciklusban megcsinaltatni addig nem tudok mit mondani :?

Kis*,Brizo,Csome
Latom mindenki alakul 8) Nem feladni :!:

Puszi
Holnapra egy kalappal :!: :!: :!:
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok,
Puszi, te már úton vagy, nyugis éjszakát, gyors műtétet és mihamarabbi felépülést kívánok neked. Jó volt ma találkozni :wink:

Bridget, elmondták a lányok a lényeget. TSH-d tényleg magas, de mindenképpen nézd meg a korábbi leletet és a mértékegységeket, egyeznek-e. Nem mindig uaz minden leleten és ebből is lehet eltérés. Az érték mellett ott a referencia tartomány is, a Mo-n szokásos egységgel magas , szóval alulműködik a pm-d. Gyógyszer kell rá, amíg be nem áll, nem nagyon érdemes lombikoznod, mert a hormonok erősen befolyásolják a pm-t is, és kevesebb az esély a fogantatásra nem jó TSH mellett.
IR-d van sajnos. Kezdj el diétázni (zöldség, hús, kevés gyümölcs, fehérkenyért, süti semmi, cukorbeteg oldalakat érdemes keresned, a receptek kb. jók), és dietetikussal egyeztetni, szükséges-e gyógyszer neked?

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Brizo, látszik a csík, erősítők mennek!

Kis*, vérvételig drukkolok, most nem igazán értem, kinek mi az álláspontja...remélem, a tesztek tévednek.

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Alle
Lombik utan voltam mafel hettel a vv-n :roll: Mindenki azt mondta ez bekavarhat...a dokim is...akkor most bekavarasrol van szo vgy sem :roll: ez szerintem csak akkor derul ki amikor mar hormonoktol kitisztulva megyek vv-re nem? :roll:

TSH mindig neztuk!Mindig jo volt!Es emellett a t3 t4 is mindig volt nezve mert en kertem konkretan :!: Ez az elso elteres es mint irtam lombik utan masfel hettel :?

Ugy erzem megse kellett volna meg csinaltatnom mert igy mindenki mast von le belole meg en is :? :roll: Lombikozni meg februarig amugy sem megyek...de lombik elott jo ertekeim voltam :!:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Na most beszeltem a dokimmal halleluja...felir nekem gyogyot a pm-re es azt szedem majd vegig 8) Kicsit megnyugodtam.Szombaton kuldom be anyumat a receptert es valszinu meg aznap interurban fel is adja.

Viszont az inzulinos dologra azt mondta az nem veszes...tartsak szh mentes dietat es kis mozgas :)

Koszonom a segitseget csajok :!: De az azert meg erdekelne mikor is lenne erdemes ujracsinaltatnom ezeket a vv-ket :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget: örülök, hogy ilyen hamar sikerült elintézni a gyógyszert!
Kép
Nekem október 21-én írták fel a gyógyszert, azóta szedem folyamatosan, és azt mondta tegnap a Tanár Úr, hogy amikor a következő ciklus elején megyek, akkor megnézik a TSH-mat is :) Ebből következtetve szerintem 1 hónapot mindenképpen kellene várni, hogy a gyógyszer ténylegesen kifejtse a hatását. Szerintem. :)

Puszi: Te most ébredezel lassan a kórházban.. Remélem problémamentesen zajlik a műtét :D Én emlékszem, az enyim után este már 4 sajtos pizzát ettem :lol:

Vkrisz: egyre izgalmasabb a helyzet :wink: Hogy érzed magad?
Jelek? Érzések?
Kép

Csomee: mai drukkjaim mennek +++++++++++++++++++++

Brizo: van egy olyan érzésem, hogy ma is tesztelsz :wink: +++++++++++++++++++

Tücsi, Bébike, Lexa, hogy vagytok kismamik? :)

Kép
kis-csillag
Tököl

Kiscsillag!
Teszt?

Magi
Vendég

Szép jó reggelt!

Nem aludtam túl jól...11 körül feküdtünk, de még egy előtt sem aludtam ...akkor ki is mentem pisilni, hátha megúszom a felkelést emiatt...de utána is minden fordulásra felkeltem...6kor meg keltem apával. Megittam egy fél 3 in1-t és a hasam úgy elkezdett csikarni...vagy egy fél óráig szenvedtem a wc-n, hogy produkáljak vmit..azt hittem atom hasmenéssel majd kirobban, de egyenlőre csak normális cucc jött...de megint lihegnem kellett időnként mint szüléskor...nem az hogy nehezen jön ki a cucc, hanem görcsölt mint a menzi. Szerintem még nincs vége...most figyelek...nem-e van tényleg összefüggésben vmi fájásfélékkel...keményedik is a hasam rendesen.....a bal oldal sokkal jobban dudorodik bár Alexa teste inkább a jobb oldalon van...fura

A másik topikomban az egyik lány(Sleepin ha vki ismeri) beelőzött:éjjel megszületett Ákos kisfia! :D

Kis
Akkor ma vv?

Kép
vizkriszisback

Vkrisz: jujj de izgi, megborsózott mindenem, ahogy leírtad a történéseket :D Tessék majd apró életjelet küldeni, ha tényleg eljött az idő, s Alexa úgy dönt, kibújik :D jujj, ez tényleg izgi :D:D:D
Drukk-drukk-drukk!!!!!

Igen, szeretnék egy vérvételt kérni, remélem az asszisztens nem fog belém kötni, mert akkor iszonyat mérges leszek..
Na persze lélekben én már a következőre készülök :roll:
Úgyhogy ma vagy ér meglepetés, vagy mindent a terveim szerint csinálok december végéig :):D

Kép
kis-csillag
Tököl

Kis

Remélem kellemesen fogsz csalódni és az eszimókból tesóbaba lesz!!!+++

Most reggeliztem...Alexa be is indult tőle. :D Gyomrom jól van.
Mindenképp bejelentkezek ha rámjön a szülés. :D

Kép
vizkriszisback

Megvolt a hasmenés reggeli után...hasonló görcsölések közepett. :?

Kép
vizkriszisback

Brizo
TEszt??? :D

Kép
vizkriszisback

Krisz, te ma szülni fogsz! :wink:

Brizo?

Kis*++++++++++++++++++++++!!!

Puszi, lélekben veled vagyok!!!

Kép
kata05

Jó reggelt!

Vkrisz: szerintem ez már a szülés előszele!!! :lol: barátnőmnek is így kezdődött, hasmenéssel :wink:

Kis*: annyira gáz, hogy nincs vérvétel, basszus és egy teszt alapján abbahagyatnák Veled az utrot...azt nem értem, miért nincs akkor ott helyben legalább fizetős vérvétel?!? Drukkolok tovább!!!

Brizo: szerintem nálad is sanszos a bébi, drukkhegyek!!!

Csomee: mizujs?

Bri: gyors rendberakják a pajzsmirigyedet meg az IR-edet, aztán jönni fog a babó :-) szerintem hasznos volt elmenni megnézetni, még ha a lombik be is kavart, így legalább kiderült, hogy ezekre figyelni kell.

Puszinak drukkok mennek mára!!! :-)

Csók

SzezsoKép
KépKép
szezso

vizkriszisback!

Nalam is igy kezdodott mind a ket szules. :lol: :lol: :lol: :lol:
Alexa mar elkuldte a jelet, hogy szeretne kijonni es a szervezeted az utolso simitasokat vegzi, hogy ez bekovetkezzen.

:lol: :lol: :lol: :lol:

Magi
Vendég

Sziasztok! :) Bocsánat a belekottyokért :oops:
Vkrisz :) nekem is így kezdődött........jó nagy adag a wc-n(bocsánat :oops: )reggel és aznap este 8-kor kibújt Marcell :wink:
Nekem a derekam akart leszakadni közben :roll:

gratulálok Sleepinnek!!!Hú, de elment az idő!!!! :D
Vendég

Csajok
Marha szarul vgyok...roka koma mar 4szer meglatogatott...1szer meg csak meilyesztett... :x Lehet valami virusos nyavaja...tesztem csont nega :roll: Nem baba van a dologban....szedulok 2napja es hanyingerem van ma kiis jott az esti salim...ugy teljes egeszseben :? Na most megtortent az 5.eset is...ez mar csak a viz volt :?

Ha nem jonnek akkor vgy beteg vgyok vgy bementunk az ugyeletre :roll: Pusz-pusz :!: Remelem nem H1N1 :shock:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Brizo, hatalmas gratula :D Juj, de szép teszt, nagyon nagyon örülök, itt nyáron baba lesz :D

Kiscsillag: nagyon drukkolok a vérvételhez!!

Puszedli: drukk a műtéthez, minden rendben lesz!!

Csomee: ?? mi újság?

Bridget, látom, már a dokival is beszéltél, azért jó, hogy a TSH ra ad gyogyit! Az inzulint meg szerintem nagyban befolyásolta a lombik, ráadásul Te hatalmas adag injekciókat kaptál, szóval nem nagoyn lehet reálisan megítélni, és így nézve szerintem sem vészes az eredmény. Drukk ehhez a hónaphoz!

Vkirsz: nagyon izgi a helyzet :D

Én tegnap voltam dokinál, a saját dokim most külföldön van, és helyettesítették (Brizo, Te biztosan tudod, hogy ki az, hát nem volt túl kedves, nem egy optimista típus, vagy csak velem volt ilyen? :roll: ) , tegnap voltam 6+0, a petezsák 14 mm, benne embrió-kezdemény látható, de picit kicsinek találta a petezsákot és hiányolta a szívhangot :roll: beparáztatott, pedig amúgy is parás vagyok, ja és valami sövényfélét látott a méhemben, ami azért fura, mert júniusban volt laparom, előtte nem sokkal hiszeróm, gondolom azokon látszott volna :shock: A neten nézelődve ugyanakkor ez a petezsák méret még normálisnak látszik és nőtt is a múlt hét óta, nem ez a lényeg? Szívhang pedig még azért belefér, hogy nincsen, nem? hiszen csak 6+0 voltam. Szóval a paráim csak nőnek, nem hogy csökkennének :roll: de én nagoy hiszek a kis manóban.

Kép

Kép
bébike4

Bri, juj, sajnálom, nekem most a baba fogantatása környékén volt ilyen jó kis vírusom :cry: két napig egyszerűen nem bírtm felkelni. Remélem hamar elmúlik, azért próbálj meg apránként folyadékot inni.

Vkrisz: ez a hasmenés most már tényleg gyanús :D

Kép

Kép
bébike4

vkrisz, ezek biztos jelek, ha a tapasztalt kismamik is ezt írják neked :wink:

Bridget jobbulást neked, bizti nem h1n1 vírus

Kiscsillag drukk a mai vérvételhez, meghogy az asszisztens ne szemétkedjen :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Bébike igen tudom melyik dokira gondolsz.
Jól rád ijesztett tényleg, lehet ha 1-2 nap múlva néznék akkor már lesz szívhang is a babócának.
Mikor kell menned újra?
Írok majd privit.

Persze ma reggel is teszteltem Et+9. napon, ugyanolyan halvány csíkocska van mint tegnap, de én ennek is örülök csendben.
REndeltem még hétfőn 10 érz. teszteket a neten, most hozta meg a postás, úgyhogy mostmár majd a 10-est is kipróbálom, remélem kibírom reggelig :wink:

Kép
brizo

CSomee rég írtál, hányadik napon is tartasz :?:
+++++++++++++++++++++++++++++++
TE kaptál beülti után tüszőrepit?

Kép
brizo

Bri: jobbulást Neked! Folyadékra tényleg figyelj, nehogy kiszáradj!

Bébike: szerintem sem kötelező 6+0-n szívhangnak lennie. Szóval én gratulálok a petezsákhoz, meg benne a kis Bébikéhez! :-D legközelebb mikor mész Uh-ra?

Brizo: ez volt az én tesztem Et+9-en, 10-essel :wink:
Kép
szerintem babás vagy!!! :-D

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok!

Vkrisz,jaj,nagyon drukkolunk :D Hajrá kicsilány,ügyesen!

Brizo,a halvány csík is csík!!!!Ja,és ne lepődj meg,ha a 10-es teszt nem lesz brutál erős,nekem és Ranának is a 25-ös majdnem erősebb volt.Szerintem ez már nem a szuri!!!

Kis-csillag,remélem jó híreket kapsz!Nem teszteltél?Drukkolok!

Bébike,a dokira no comment :evil: én 6+5-ön voltam uhun,akkor már volt szívhang...de 6+0-án valószínű még nem lett volna.Bízz csak a pocaklakóban,és tojd le a dokit!

Bridget,jobbulást kívánok!Reélem nem kellett ügyeletre mennetek,és csak a saláta volt a bűnös!

Puszi,lehet már túl is vagy rajta :roll: Gondolok rád! :wink:

Csomee,drukk neked is! :D
Vendég

Visszadőltem aludni, most ébredtünk...ettem egy banánt. Az hasfogó, nem?
Tudom, hogy a hasmenés is lehet jel...de volt már egyszer hasonló velem vagy egy hete...igaz az nem volt ilyen brutál...görcsök nélküli volt.
Holnap nst ha ma nem lessz semmi, meglátjuk mutat-e fájásokat.

Du 2.45-től tanítok majd estig,előre pihentem.

Most lenézek apához...hiányoztam neki...úgy volt reggel, hogy lenézek hozzá...de nem volt erőm.

Bébike
Semmi pánik! Legközelebb lessz szívhang! :D

Brizo
Fotó? Ez már babógyanús csík! Drukkhegyek!!!+++ Ha nem pisilsz vagy 4 órát át, dobhtsz egy tesztet megint nyugodtan. :D

Bri
Francba a vírusokkal!!! :twisted: Akkor legalább egy babótól lenne!
Jobbulást!!!Majd kiderül mi ez. :)

Nyulasz
:D
pussz

Kép
vizkriszisback

Sziasztok!

Hoztam a mai drukkjaim!
++++++++++++++++++++++

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Vkrisz, jó szülést estére! :wink: :wink: :wink: :lol:

Drukkjaim mennek a tesztelőknek!!!!

skrisz72

Sziasztok!

Nagyon köszönöm mindenkinek a drukkokat! :D Még csak ET+7. napon vagyok, úgyhogy a teszt még odébb van. Nem tűntem el, csak próbálok mással foglalkozni, mint a babásodással. Hátha ez végre bejön! :D

Kis-csillag: Nagyon drukkolok, hogy a vv. magas hcg-t mutasson!

Brizo: Szerintem azért biztató, hogy a mai is olyan csíkos lett, mint a tegnapi! Nagyon-nagyon drukkolok! Én kaptam ovitrelle-t ET+3, és ET+6 napon fél-fél ampullával. Így egyenlőre fogalmam sincs, hogy mikor teszteljek először. Szerintetek?

Mindenkinek mennek a drukkok!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?