Sziasztok!
Brizo, hatalmas gratula
Juj, de szép teszt, nagyon nagyon örülök, itt nyáron baba lesz
Kiscsillag: nagyon drukkolok a vérvételhez!!
Puszedli: drukk a műtéthez, minden rendben lesz!!
Csomee: ?? mi újság?
Bridget, látom, már a dokival is beszéltél, azért jó, hogy a TSH ra ad gyogyit! Az inzulint meg szerintem nagyban befolyásolta a lombik, ráadásul Te hatalmas adag injekciókat kaptál, szóval nem nagoyn lehet reálisan megítélni, és így nézve szerintem sem vészes az eredmény. Drukk ehhez a hónaphoz!
Vkirsz: nagyon izgi a helyzet
Én tegnap voltam dokinál, a saját dokim most külföldön van, és helyettesítették (Brizo, Te biztosan tudod, hogy ki az, hát nem volt túl kedves, nem egy optimista típus, vagy csak velem volt ilyen?
) , tegnap voltam 6+0, a petezsák 14 mm, benne embrió-kezdemény látható, de picit kicsinek találta a petezsákot és hiányolta a szívhangot
beparáztatott, pedig amúgy is parás vagyok, ja és valami sövényfélét látott a méhemben, ami azért fura, mert júniusban volt laparom, előtte nem sokkal hiszeróm, gondolom azokon látszott volna
A neten nézelődve ugyanakkor ez a petezsák méret még normálisnak látszik és nőtt is a múlt hét óta, nem ez a lényeg? Szívhang pedig még azért belefér, hogy nincsen, nem? hiszen csak 6+0 voltam. Szóval a paráim csak nőnek, nem hogy csökkennének
de én nagoy hiszek a kis manóban.