Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Bri: :? remélem már jobban vagy! Az eredmények meg késnek? :roll:

Kis*, Csomee, Brizo: Kép

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Sziasztok!

Hajnoca: már nem a K. dokihoz járok, (a lombik a Róbert Klinikán volt és nagoyn megszerettem az ottani dokit), de jól emlékszem, tényleg hozzá jártam korábban. Sikerült bejelentkezned?

Kiscsillag: nahát, ez az ET+7 tényleg nagyon nagyon korai volt, nem is jelent semmit, ha még nem pozi. :wink:

Bridget, én is nagyon nagyon boldog vagyok! :D Remélem már jobban vagy! milyen újra az USA-ban lenni?

Puszedli: már csak négy nap és műtét! nagy drukkok! ++

Brizo: hogy vagytok?

Mindenkinek nagy drukk!

Lányok, akinek esetleg van felesleges, megmaradt Utrogestan, akkor én szívesen megveszem, olyan sokat kell használni, hogy egy doboz öt nap alatt elfogy és most csak két dobozzal írt fel a doki, mert én elszámoltam magam, azt hittem, több van itthon még a lombikról. köszönöm szépen [/b]

Kép

Kép
bébike4

Bébike,nekem sajna nincs,ami megmaradt azt már régesrégen odaadtam...remélem sikerül szerezni,ha nem,akkor kérdezd meg a patikát,hogy adnának-e,és majd pótolod a receptet.

Kis-csillag,Brizo,Csomee drukk!

Bridget,na már haza is mentél :roll: megjött az eredmény?

Vkrisz,hú,már nagyon közeleg a nagy találkozás :D Már biztos nagyon várjátok...drukkolok a gyors könnyű szülésért :wink:

Bumi,őszinte részvétem :(

Puszi,hú látom mi vár rád :shock: nekem is volt,és azt mondják,ha nem is találnak semmit,akkor is nagyobb az esély utána egy terhességre...ezt kívánom neked!!!

Baba nagyon eltűnt :(

Csoki,rakok majd ide is képet nektek...amúgy az ikresbe szoktam tenni.

Szezsó,cuki kispasi :D megvan a szőnyeg,szuper :D

na,nem emlékszem még mi volt a másik oldalon,még reggel olvastam,akkor meg írni nem volt időm :roll:
Vendég

sziasztok mindenkinek drukk ezerrel csajaim is innen a remény kapujából indultak :D bizti van ki emlékszik rám :D
örömmel látok itt már nagy pocikat és édes csöppségeket a régiektől
hatalmas gratula :D :D sk puszi

lanyané

Szép estét!

Bébike: Nagy-nagy gratula neked ehhez a csodálatos hcg szinthez! Ezt tényleg ikergyanús! :lol:

Brizo, Kis-csillag:+++++++++++++++++

Szezso: Nagyon cuki Bendegúz baba! Ez a hajkorona!!!! :shock: :D

Bumi: Őszinte részvétem! :cry:

Vkrisz: Már tényleg nagyon közel vagytok a végéhez! Könnyű és gyors szülést kívánok!

Mindenkinek mennek a drukkjaim!

Jó éjszakát!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Szép jó reggelt!

Még 9 nap van hátra hivatalosan...meglátjuk. :D

Nyulasz
Hát remélem nem szenvedünk sokat a kiscsajjal. :D Szerintem apa már türelmetlenebbül várja, hogy kibújjon....persze mert nem neki kell megszülni. :wink: De azt mondja ügyik leszünk, na meg ő is ott lesz segíteni. :D

Csomee
REmélem hamarosan elkezded gyártani a kétcsíkosokat!!!+++

Lanyané
Én emlékszem rár.:) Hogy megnőttek már a lányok! :D

Kis*
Mai teszt?Drukkhegyek!!!+++

Ma sajna apa van egész nap a boltban mivel a tegnapi fél napját elcserélte anyóssal, annyira ki volt ütve. 8) Reggel ahogy visszafeküdt, vagy du 2ig aludt. :) De ahhoz regaszkodik, hogy amikor szülünk, azonnal kiírja, hogy ZÁRVA...kb egy hétig. A környék úgyis megérti...sztem minden évben voltunk egy hetet zárva, eyszer amikor átvettük a boltot és ráncba kellett szedni, egyszer nyári nyaralás miatt, egyszer téli vizsgaidőszak miatt...na most Alexa miatt leszünk. :D Az előszoba azóta sincs kész, azt mondja amíg körházban leszünk és ő bezár, majd mindent elintéz. :D

További kellemes hétvégét!

Kép
vizkriszisback

Jó reggelt!!

Szezso: Bendi babónak tényleg csodálatosan nagy haja van :D És olyan formás arcocskája :D

Bumi: őszinte részvétem :(

Bébike, Tücsi, mint friss kismamik, hogy érzitek magatokat? :wink:

Csomee, Brizo: +++++++++++++ babaragacsok ezerrel :D

Lanyané: én emlékszek Rád, már szinte másfél évesek a lányok! Képek vannak róluk? :wink: :D

Vkrisz: hűűű :shock: Már csak 9 nap :wink: Nemsokára találkozhattok Alexával :D

Vettem tegnap egy tesztet, és már látom előre, hogy kibírom holnap reggelig, hogy elhasználjam :lol: :lol: Holnap leszek ET+10. napon, úgyhogy holnap, ha valaki lakik odabent, akkor már talán látszani fog valami, kedden pedig hivatalos lesz, akkor megyünk Tapolcára..
A cickók fájnak, van hogy veszettül, van, hogy csak lightosan.. A pocakom az teljesen rendben van, leszámítva, hogy estére pufi leszek, meg hogy időnként valami nagyon gyengén beleszúr, meg hogy néha érzem a petefészkeim, illetve, hogy néha olyan forróságot érzek.. Ennyi :D

Puszi mindenkinek, szép vasárnapot! :D

Kép
kis-csillag
Tököl

Kis*!
Nagyon szorítunk!!!! :lol:

KépKép
zsófikukac

Helló!!!!

Kis*: jajjjj, de izgi!!!!!!! Holnapra két csíkot kívánok Neked!

Csomee és Brizo: Nektek is!!!!!!!!!!!

Jó pihenést mára!

Kép

Kép

*puszedli*

Kis-csillag, de jó hogy fáj a cicid :D ez jó jel (nekem sajna egyszer sem fájt, egyáltalán :( ). Drukk a holnapi pozihoz +++++++++++++++++++++++++

Csomee, Brizo ++++++++++++++++++++++++++++++++++++
ti mikor teszteltek?

Bébike mikor van a kövi ultrahang?

Krisz juj de izgiii :D .

Lanyané de szép neveket adtatok!

Puszi mindenkinek!

Lányok aki szed méhpempőt az folyamatosan szedi? Azaz nem csak a ciklus első felében? (Mert hogy azt olvastam hogy ez természetes ösztrogén, úgyhogy azért gondoltam az első felére... bár ez olyan mint a méz, úgyhogy akkor lehet bármikor :?: :roll: )
Vendég

Kiscsillag!! :D Nagy-nagy drukkok holnapra! :wink:
És persze a többieknek is! :)

Kis* :lol: nekem Tapolca nagyon kellemes emlék!!!!!! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Kis-csillag,holnapra szép csíkosat kívánok!

Brizo,Csomee++++++++++++++++++++++++++++++

Lanyané,szia :D Naná,hogy aki itt volt akkor,az emlékszik.Nagyon korán baromi erős csíkod lett a teszten. :D

Vkrisz,ha minden okés,akkor 3-4 nap max a kórház.És miért ne lenne minden okés :wink: Úgyhogy apa igyekezzen csak,mert hipp-hopp otthon lesztek :D

Fürtöske,Tündérbogaradnak boldog szülinapot :D
Vendég

Akciózóknak drukkok mennek!

Csodabébikhez gratulálok!
Vendég

MaBe: a privimre nem reagáltál még. :( És Imoláról kaphatunk képet? :P

Kép

Kép

*puszedli*

[quote="*puszedli*"]M írta:*puszedli*aBe: a privimre nem reagáltál még. :( És Imoláról kaphatunk képet? :P

:oops: :oops: :oops:
Mi volt a priviben?
(van, hogy a telefonomról olvasom a fórumot és akkor a privik lemaradnak :oops: :cry: )

Kép
Kép
Vendég

Mabe: nagyon édes a kis mosolygós husigombóc!!!!! Voltatok fényképésznél? Iwiwen fent vagy? Mert akkor bejelölnélek, ott tuti mindig teszel fel képeket!!!! Privi újra ment. Köszi.

Kép

Kép

*puszedli*

Egy ismerős csinált képeket... :wink:
Vendég

Jó estét Lányok!

Fürtöske: nekem eddig is az volt, s remélem most ismét nagyon az lesz :D

Mabe: szép leányzó Imola, tényleg kis husigombócka :D

Voltam ma a barátnőmnél, akivel egy napon volt a punkció és a beülti is, én vettem ma neki tesztet mert szegény dolgozóban volt, és nem fogjátok elhinni, amíg ott voltam megcsinálta.. Délután 2-kor :shock: :lol: Első tekintetre azt mondta negatív, de nekem már gyanús volt, nem is ok nélkül, ugyanis halványan de megjelent a 2. zebracsík nála :lol: :D Már kezdek izgulni a reggel miatt, mivel a tüneteink nagyon egyformák mindkettőnknek.. Ráadásul néhány nappal ezelőtt azt álmodtam, hogy halvány pozi lett a teszt a kezemben és egy másik meg szép erős pozitív.. Rá másnapra meg azt álmodtam hogy 175 lett a HCG-m.. Ki érti ezt? :shock: :lol:
Vajon lehet az álmainkba hinni? Valóban hordozhatnak valóságos alapelemeket? :D

Kép
kis-csillag
Tököl

Kis*: aztaaaaaaaa!!!! És ezek után kibírod reggelig? :lol: Én nem buzdítalak ám, áááááááááá!!!!! Millió drukk, hogy az álmod valóra váljon!!!!!

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok!

Köszi Mindenkinek a Bendegúz dicséretet!!! :-D séró az tényleg van bőven, per pillanat hosszabb, mint az enyém :-D és ő maga sem kicsi, tegnap 6250 gramm volt. :-) kezdjük érezni Apával, hogy van derekunk :-)

Kis* : én világ életemben azt gondoltam, hogy lányos anyuka leszek, de az álmaimban mindig fiam volt :wink: Drukkok mennek!!!!
(Tapolcán most néznek HCG-t? Egy időben - pont akkortól, mikor nekem kellett volna - szünetelt ez a "szolgáltatás")

Mabe: hihi, tényleg kis husigombóc :-D Bendegúz is :-)

Puszi: drukkjaim sűrűsödnek :-)

Csomee, Brizo: szurok hegyek!!!

Vkrisz: visszaszámlálás indul! :-) Nagyon kíváncsi leszek, hogyan alakul a szülés :-)

Nyulasz: örülök, hogy bejött a játszószőnyeg Nektek is :-)

Vanili: szerintem mehet a méhpempő végig, a méhnyálkahártyára jótékony hatással van, az meg ugye egész ciklusban jól jön :wink:

Na, megyek, megjutalmazom magam egy forró fürdővel :-D erre kb 1 éve nem volt példa :-D Bendegúzt már ágyba kellett dugni, mert egész nap nem aludt, csak 2-3x fél órát.

Jó éjt!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Puszi: a teszthez hozzátenném, hogy amolyan Intersparban beszerezhető One Step test, ami szerintem 20-as vagy 25-ös..
És igen, tutira kibírom reggelig :lol: :lol: :lol: Bár két émelygés közt elméláztam, de majd kiderül mi újság :)

Szezso: most pisilés van, de a Tanár Úr említett valami féle vérvételt is.. :shock: és hát az elmaradhatatlan uhu, már komolyan mondom kezd is hiányozni :lol: :lol: :lol:

Egyébként a számokat, amikkel a héten álmodtam, majd megjátszom lottón, mert állítólag számokkal álmodni nyereményt jelent :)

Reggel jövök, szép álmokat mindenkinek!

Kép
kis-csillag
Tököl

Kis*: iszony várlak reggel!!!!!!! :wink:

Kép

Kép

*puszedli*

Jó reggelt!

Hát öcsém, hajnalban azt hittem falnak rohanok..
4 óra 12-kor felébredtem, hogy pisilnem kell, s gondoltam, akkor itt az ideje, hogy akkor már meg is csinálhatom a tesztet..
Mindent a leírás szerint csináltam, és képzeljétek, full üres volt az egész teszt, vagyis arra értem, hogy NEM jelent meg a kontrollcsík.. 10 percig görcsöltem fölötte, majd visszafeküdtem..
5-45-kor keltem, mert apuka is ekkor kel, és megnéztem újra ezt a nyomorult tesztet, és ilyen lett addigra :arrow:
Kép
Na szóval ki vagyok, hogy most akkor mi van :(
Úgy határoztam, hogy délelőtt elsétálok egy közeli patikába egy újért, ami remélem már nem fog velem szívózni :twisted: :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

Kis-csillag,én bizony ezen két csíkot látok :shock: :D :D :D Nem tudom mi lehetett a gond,remélem majd egy másik teszt megnyugtat!Drukk :wink:
Vendég

Két csíknak kétcsíkos.. De hogy miért nem akkor lépett reakcióba a teszt amikor kellett volna, hanem 1-2 óra kellett, hogy végigérjen rajta a pipi.. Na ezért vagyok ki :twisted: Azóta görcsölget a hasam, lágyan, de idegesít kicsit - de beszéltem a csajszival, akinek tegnap vittem a zebrás tesztet :lol: neki is éjjel óta ugyanúgy "görcsölget" a hasa.. Szóval 8 után megyek patikába, s majd jövök a hírekkel.. Most megyek Utrózni :twisted: fúj.. :lol:

Puszi mindenkinek!

Kép
kis-csillag
Tököl

Kis *, két csíkos!! Éljen!!!!! Nekem nagyon görcsölgetett a hasam, sőt a mellfeszülésem még el is múlt! No para! ott lapul a pocak lakó!!!

Puszi, már csak 2 nap, nagyon szorítok!!! Hol csinálják a műtétet?

Szezso, Bende csodaszép!!! Milyen volt a fürdő?? :D

Krisz, hol vagy? Ilyenkor már szoktál írni hozzászólást? Csak nem szülni mentél?

Nyulasz nekünk is ilyen játszószőnyegünk lesz!

Bumi, őszinte részvétem.

Brizo, Csomee++++++++++++++++++++++++++++++++++!!

Kép
kata05

Sziasztok,
Kis*, ez elég rendesen pozitív, de remélem, a köv.teszt már időben jelez és nem lesz :?: , hogy akkor most tényleg pozitív vagy csak átszűrődött (én az elsőnek drukkolok!)

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Sziasztok :)

Vettem egy clearblue-t, de ez negatív, na persze nem is első pisis, úgyhogy mára feladom, s felteszek mindent egy kártyára holnap :wink: nem fogom magam idegesíteni, mert annak nincs értelme :)

Brizo, Csomee: babaragacsok +++++++++++++ mára is :)

Szép napot :)

Kép
kis-csillag
Tököl

Sziasztok :)
Kiscsillag :D Hát ez a "nyomorult" teszt pozitív :lol:
Anno én is ugyanezzel a nyomorult teszttel néztem meg délutáni pisiből és én mondtam a páromnak,hogy oké, felesleges volt a tesztet venni, mert nega, indulok is a boltba, pá!!!Aztán utánam szólt,hogy nehogy elmenjek :lol: Jöjjek csak vissza!És atompozitiv volt :lol: De én másnap mentem dokihoz, 5 hetesnek feleltem meg :lol: úgyhogy........ :wink:
Vendég

Jó reggelt!

Kis*, szerintem babás vagy :-D 10-es teszted nincs? Azzal most tesztelhetnél egyet. A Clearblue az 50-es, nem jelent semmit, ha most negatív, ráadásul nem első pisiből.
Vagy az a reggeli az 10-es volt? :roll: Ha a kontroll megjelent volna időben, a második csík meg 1-2 óra múlva, akkor azt mondanám, hogy nem tuti pozitív. De így, hogy egyszerre jelentek meg, csak késve, szerintem elég sanszos az a baba :wink:

Kata: köszi :-D nagyon jól esett a kádban fekvés :-) Hogy vagytok?

Csomee, Brizo: drukkok mennek! :-)

Puszi hány napig leszel kórházban? Valaki tudósít itt Rólad?

Én ma valamiért irtózatosan fáradt vagyok, már attól kipurcantam, hogy Bendit átvittem egyik szobából a másikba :? és még 10 óra sincs...:roll:

Szép napot!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso: a reggeli az vagy 20-as vagy 25-ös..
Nincs itthon több tesztem, de nem is érdekel.. :lol:
Holnap megtudom.. :D

Kép
kis-csillag
Tököl

Helló!!!

Kis*: sztem babás vagy!!!!!!! Holnapra kiderül!!!!!! Igazad van különben, ne idegeskedj, árt a babá(k)nak! :wink:

Szezso: a Jánosban.

Csomee és Brizo: várom a ti zebrátokat is!!!! :D

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok!

Kis* Bébinek is írtam bíztatásképpen, hogy nekem az ET+11 napon volt 344 a hcg-m és mégis csak amolyan középhalvány csíkom lett a 25-ös erősségű teszten, uh van ott baba (nem is egy :D ) Szorítok holnapra!

Brizo, Csomee! Babaragacsok vagonszám :arrow: :arrow:

Puszi! Már csak 2 nap és túlleszel rajta! Drukk Neked is, hogy minden rendben menjen!

Bébike! Gratulálok! :D
Vendég

Sziasztok!

Minden akciózónak küldöm a drukkjaimat.

Kiscsillag, szerintem nem mutat csíkot egy teszt, ha nincs HCG. Nagyon drukkolok holnapra.

Vkrisz, kezd nagyon izgi lenni :wink:

Kép
petne

Kis*!
Nagyon drukkolokkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!+++++++++++

KépKép
zsófikukac

Kiscsillag
Nagyon drukkolok!!!!!!!!
Vendég

Eredmenyeim:
(Azt figyelembe kell venni,hogy a szurik bekavarhatnak :!: )

TSH 6.740 mIU/l * 0.270 - 4.200
fT4 15.59 pmol/l 12.00 - 22.00
fT3 6.53 pmol/l 3.95 - 6.80
Thyreoidea-peroxidáz AAT 5.35 IU/ml < 34.00
Glucose terhelés 0 perc 4.68 mmol/l 3.30 - 5.50
Glucose terhelés 120perc 5.33 mmol/l 3.30 - 7.80
Insulin terh 0 perc 4.99 mIU/l 2.60 - 24.90
Insulin terh 120 perc 48.05 mIU/l

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bebike
Hat vegulis itt legalabb nincs olyan hideg :roll: Nekem lenne bogyom csakhat en nem vgyok otthon :?

Mabe
Tunderiek a fotok es a lanyod is :D

Kiscsillag
Kép
A clearblue az nem 50-es? :shock: az meg korai :roll: Ne aggodj en szerintem akar meg ketten is lehetnek 8) :lol: Puszi
Most irtam 2.emailt es vegre most megirtak. :?

Kis*,Csome,Brizo
+++++++++++++++++++++++++++++

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri: remélem, hogy csak a szurik kavarnak be,... mert vannak itt nem jó eredmények! :cry:

TSH: ez irtó magas! :cry: Elvileg kell 4,2 alatt lennie, egy "normál" embernek, aki babát szeretne, annak 0,vmennyi az ideális.

Ft3 és Ft4: a ref.tart. felső harmadában kell lennie, tehát az Ft3ad szuper jó! :P

Cukrod jóóóóóóóóóóó!!!!! Jeeeeeeeeeee!!!! :D

A terheléses inzulinod is magas! 25/30 alatt lenne jó.

Kép

Kép

*puszedli*

Puszi
Koszi a gyors diagnozis felallitast 8) TSH-t mi mindig neztunk :!: es mindig hataron belul volt :!: jo nem 0egesz valamennyi de 3.78 volt az uccso asszem :arrow: a dokim mondta a cukorba nem hiszi,hogy bekavar de a TSH-ba lehetseges...de azt mondta azert csinaltassam meg legalabb meglatjuk mennyi a valtozas...(nala megvannak a tobbi eredmenyeim az elozoek) :roll:

Meg annyit tudok csinalni,hogy mikor letelik az 1honap itt elmegyek egy vv-re ahoz a magyar dokihoz ahol nezunk megint egy THS stb-t :roll: Majd konzultalok a dokimmal Kaaliban es meglatom o mit mond mit javasol :? Mert ez nem mervado igy... :roll:

A magas inzulinnal mit lehet kezdeni? :roll: Johet priviben is,hogy ne offoljunk 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri: szénhidrátszegény (160-180 CH) diéta (semmi cukor, semmi fehérliszt), mozgás és esetlegesen a MET gyógyszer vmelyik formája, amit itt sokan szedünk. (a lombik ebbe is bekavar ám!!!)
(Én holnap megyek kontrollra,... :roll: )

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok!

Itt vagyok. :D Még egyben.Nincsenek még jelek...Alexa is nagyon aktív volt ma is megint. Ma nem sokat voltam itthon, apánál voltam sokat a boltban. Nemrég jöttem haza, ettem, mosogattam, porszívóztam stb.Most megyek zuhizni és valószíínűleg hamar zuhanok az ágyba...bár még egy Mekcsábító belefér (DVD) :D .

Kis
Hűűűűűűűűűűűűűű, ez nagyon ígéretesnek tűnik!!!+++ A Clearblue valóban nem érzékeny, csak jó drága. :? Várunk holnap.

Bri
A TSH-val tudnak vmit kezdeni?Én ezekhez nem értek...de látom vannak itt akik meg tudják szakérteni. :wink:

Szezso
Pihizz egy kicsit! :)

Mabe
De szép kiscsaj Imola!Mint a mamája! :D

Holnap tanítok 4 embert, közben pedig védőnő és ha szerencsém van, egy kis szunya. :)

Puszi
Remélem a műtét közelebb visz a babóhoz!!!+++

Nyugodalmas jó éjt mindenkinek!!!

Kép
vizkriszisback

Puszi
Milyen kontroll?Azt viszont latom 2nap es mutet 8)
Hat majd meglatom...csak azert lenne jo tudni az eredmenyeket mert akkor felkeszulnek a kovetkezore van idom... :?

Vkrisz
Lehet hat de nem mervadoak az eredmenyek mert lombik utan varni kene nem ra masfel hetre nezni ezeket :? :roll:

Mindenkinek pocaksimi es drukk 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri: inzulin és pajzsmirigy kontroll. Azaz ezek, mint neked voltak most. Jaja, holnap este vonulok be a kórházba,... :roll:

Kép

Kép

*puszedli*

Puszi
Majd en is megcsinaltatom megint mikor megyek februarban csakhat akkor mar nem lehet az ertekeken alakitani :?

Neked holnaptol egy kalappal am :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri: öööö, most épp 3 vonalon beszélgetünk? :lol:

Kép

Kép

*puszedli*

:oops: :lol: Megyek es kipakolok meg lekell mennem a boltba is 4ora van es lassan elkell kezdjek vacsit fozni 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Kis*???

Kép
kata05

Szép jó reggelt!

Bri
Tudom, hogy befolyás alatt voltak az eredményeid...de a tsh-d amúgy sem volt alacsony...

Kis*
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mi már meg is reggeliztünk, fincsi magvas-vajas zsömit kakaóval...Alexa mozgolódik is.
Csináltam pocifotót is, de laptop apánál, majd felteszem ha leugrok hozzá. Egy fél órája véletlenül megkarcoltam a pocim a körmömmel, brutál lett az a kis csík...talán az is látszik majd....döbbenet milyen érzékeny a vékony bőr a hason ilyenkor.
Amúgy csak holnap leszek 39 hetes, a vonalzó csal...

Reggel jól megszívattam magam egy combgörccsel....túl nagyot nyújtóztam...elég brutál volt. :? Gondoltam arra is, hogy ez a fájdalom vmi szülés előtti jel volt mert sokan mesélnek combba sugárzó fájdalomról...de ez sztem görcs volt.

Szép napot mindenkinek!!!

Kép
vizkriszisback

Sziaztok!

Kis-csillag,drukk megy!

Brizo,Csomee nektek is :wink:

Puszi,holnapra+++++++++++++++++ :wink:

Bridget,szerintem is lehetne MET-et szedned,Krizsa dokibácsi szerint jótékonyan hat a babásodásra.Én is szedtem,nekem 38 volt a terheléses IR,viszont a terheléses cukrom 3 alatt,ami szintén nem jó.Így kaptam adimetet,aztán,hogy az használt-e,azt nem tudom.Pajzsmirigyhez nem igazán értek :roll:

Vkrisz,hú,nemsoká babázol :D
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?