Új privát üzeneted érkezett!

hűűű Adiadi!
mega drukk!! nincs otthon lh teszted véletlenül?

Kistörpe!
neked is drukk! nem is tudom, hőt nem mértél véletlenül?

nekem nem jött még meg, tényleg, én miért nem mérek hőt :?: :lol: na majd holnap, ha nem felejtem el. :wink:
egyébként a múlt hónapban is késett két napot, ráadásul nekem már 31-32 napos ciklusaim vannak a vetélésem óta. attól tartok ez nem jelent túl sok jót... :?

Angi!
nagyon édes kisfiad van! a lánykámnak is pont így nőttek ki a fogai, fent négy, alul három, és a negyedik jobboldalon most bújik. egyszerre az összes rágófoggal :shock:
egyébként én kiakadok mindig: piros babakocsi, tetőtől talpig rózsaszín ruhában van a lányom, két karikafülbevaló a fülében, és megkérdezik a nyanyák: kisfiú? én akkor olyan, de olyan mérges leszek... :twisted:
Vendég

Igen, akkor biztos azért halvány, mert még nem telt el olyan sok nap. 1-2 nap és erősebb lesz! :D :D :D

Angi

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

na, mire bevakarózom a hozzászólást...

Adiadi! én is látom :D
ez ugye terhességi teszt?
gratulálok :)
Vendég

Szia Dunakavics!
Igen, ismerem az ilyen nyanyákat! :D
Nekem is egy ilyen fajta kislányozta le.
Nekünk is kibújt már rágófog, ahogy nézem, 1 hónap van köztük. :lol: Sőt, majdnem velem egy napon ünnepli kislányod a szülinapját. :lol:

Angi

Kép
KépKép

angie28

Szia Dunakavics! Igen, ez terhesteszt! Az ovulációs teszt is kimutatja?

Kép
adiadi

A legfontosabbat nem is írtam, végre rászánta magát 15 hónaposan, hogy egyedül menjen. Már régóta (9 hónapos) jártunk kézenfogva. :lol: :lol:

Dunakavics, neked megy már? Mi a keresztneve?

Angi

Kép
KépKép

angie28

adiasdi micsoda jó hírekre jövök!!!!!!!!!!!halk gratulaaaaaaaaaa!!!!!!
lányok itt nálunk már majdnem 20 centis a hó és még mindíg esik!!!!!!!!!!!!!!huráááááááááááááááá!!!!! :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

igen, az lh tesztet ilynkor lehet jóstesztnek használin. azahogy pár nappal a mensi előtt. de én még sosem csináltam lht.

angi! akkor te is októberi vagy :wink: Igen jár már, egy évesen indult el. pont a szülinapján volt az, hogy elkzdett kézenfogva járkálni, addig semmi, csak bútorokba kapaszkodva járt. aztán egy hétig járt kézenfogva, utána elengedte a kezünket, és azóta megy. Borbála, mi Borcsinak hívjuk :D

itt egy kép: szerintem még a pofija is kislányos :lol: Kép
Vendég

duna gyönyörű a kislányod!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Duna, és milyennek kell lennie egy terhességet mutató LH tesztnek? Bocs lányok, de csak erre tudok folyamatosan gondolni!

Kép
adiadi

jo erős pozinak kell lenni az lh-nak

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Köszi, Nita! :D

Kép
adiadi

Nita!
köszi :D jó ég! holnap már 8 hetes kismami leszel!!!! :D

Adiadi!
akkor csinálsz lht?
Vendég

tudom mit felejtettem el!
Nita! köszönöm a linkeket!!! :lol: nagyon jók :D szombaton este ott voltunk lélekben a Wigwamban 8)
Vendég

Adiadi,
Természetes, hogy csak erre gondolsz!
Én úgy emlékszem, hogy az lh tesztet jóstesztként a reggeli első vizeletből kell csinálni és poz. ha van baba.

Duna, tényleg gyönyörű, megkérem a kezét Beninek! :lol: :lol:
Nagyon házias a lelkem, állandóan porszívózik, törölget, kavargat fakanállal a lábasban, szóval jó party! :lol:

Angi

Kép
KépKép

angie28

Angi, Nyuszifül is délután csinált LH tesztet és full pozitív lett neki, először azt hitte megint peteérése van, aztán kiderült, hogy babit jelzett!

Megcsináltam egy LH tesztet! Szerintetek? Kép

Kép
adiadi

Adiadi szerintem ez bizti baba, ha az LH is ilyen szépen két csíkos.
Halk gratula, holnap reggel hidd el már jobban fog látszani a terhességi teszten is!

Angie azt hiszem te kérték képet a kisfiamról. A 29. oldalon van róla kép ott meg tudod nézni.

Kép
Kép
boganna07

perpike-köszi a jókivánságogat szegénaem nagyon beteg,adiadi gratula szerintem ez már bizti nagyon örülök neki.dunakavics mértem hőt a petesejt beültelés után a 4 nap ,vagyis a ciklusnap 17 napjától reggelenként 36,8-37,1c szokott lenni.a mensim elött szoktam barnázni,de most semmi,a hasam nem fájdogál.én arra gondolok ,hogy kapok napi 6 db utrogestan nevü hormon golyót ami a megtapadást segizi lehet attól nem barnázok.pénteken kéne megjönnie de akkor megyek dokihoz.
kistörpe

Sziasztok, csak gyorsan benéztem, nincs időm irni de adiadi ez tuti pozitiv LH ugyhogy nagy esélyed lesz egy szép pozitiv HSG tesztre is mihamarabb. Lehet a teszted amivel teszteltél a reggel nem olyan érzékeny és azért látszik csak halványan a 2. csik. Este jővők!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4

Kép
Kép
melisch

Adiadi,
Ez igen! Szépen látszik az lh-n. Ezek szerint délután is jósol! :D
Én tényleg azt olvastam, reggel kell, de meggyőztél.
Nekem is maradt 1 lh, mikor lehet ezt a jóslást kipróbálni leghamarabb???

Boganna,
Egyszerűen elbűvölőek a szemei a kis huncutnak!
Tuti nagy csábító lesz, a csajok ragadni fognak rá! :lol:

Nita,
Már tényleg 8 hetes leszel, nagy gratula.
Hogy vagy egyébként. Rosszullétek, álmosság, stb.???

Angi

Kép
KépKép

angie28

angie köszi jol vagyok álmosság az elég sokszor rajtam van...néha émelygés de nem vészes....és állandóan éhes vagyok..... :shock:
duna pont tegnap voltam át a szaszáéknál.illetve a dórival/felesége/szasza fradi meccsen volt.....és mondtam nekik ha bejön a jóidő akkor eljöttök velem a zp-be.oda jöhet a gyerkőc is... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Angi, segítenék én az lh-val kapcsolatban, de igazság szerint életemben most csináltam először ovulációs tesztet, úgyhogy fogalmam sincs mikortól lehet jóstesztként alkalmazni! De vannak itt többen, akik szakavatottabbak, majd bizti segítenek neked! :D

Kép
adiadi

adiadi mikor mész dokihoz?
tuti baba!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita,
az jó ,ha minden oké. Én Benivel állandóan álmos voltam, semmi más bajom nem volt.
Most is álmos vagyok, de nagyon, csak szerintem még nekem korai tünetet érezni, még 7-8 napom van nemvártig.

Adiadi,
azért köszi, majd biztos megmondja vki.
És mesélj, kinek merted már elmondani a poz. tesztet?

Angi

Kép
KépKép

angie28

angi az még tényleg korai lenne....de ki tudja...minden lehetséges.... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Lanyok! Keptelenseg kovetni titeket, aóyit irtok. De azert igyekszem :) Adiadi! Szerintem is van baba. Drukkolok hogy minden rendben legyen. Miota probalkoztok? Lh tesztet hol lehet kapni? Szilard elott en a DMben vettem baromi dragan kazettasat. Mondjuk nekem tuti van pe-m es a ciklusaim is kiszamithatoak. Nagyjabol 2 naponta szoktunk egyutt lenni, igy nem nagyon gondoltam hogy sokat erne a teszt
Vendég

angi 34 az szupi ha minden ok a ciklusodal és van pé-d is!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szerintem csak kimerít az én izgő-mozgó állandóan menőkés hercegem! :lol:
Nagyon nem fogok bírni ébren maradni, ha állapotos leszek, már tapasztaltam nyáron, mindig kellett hívni egyik-másik nagyit 1-2 órára, mert szabályosan bedőltem az ágyba. :lol:

Angi

Kép
KépKép

angie28

én még meg tudom oldani hogy a pöcsössel aludjak délután.... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szia angie34!
Én esthajnalcsillagtól rendeltem 2-3 topical feljebb, de most olvastam, hogy lehet felhagy az árusítással.
Pedig baromi olcsó, nem úgy mint a dm-ben (én ott dolgozok, dolgoztam) :lol:

Angi

Kép
KépKép

angie28

Szerintetek? Nem nagyon akarom ilyenekkel stresszelni magamat. -- Itt most is havazik. Kint voltunk 1 orat szankozni. Szilard nagyon elvezte. Hazafele elaludt a szankon. Most horpaszt a dragam. -- En is emelygek, pedig tutira nem vagyok terhes :) En a beagyazodas utani napokban ereztem hogy allva elalszom. Szilardnal nem emlekszek ilyenre.
Vendég

Szerintetek? Nem nagyon akarom ilyenekkel stresszelni magamat. -- Itt most is havazik. Kint voltunk 1 orat szankozni. Szilard nagyon elvezte. Hazafele elaludt a szankon. Most horpaszt a dragam. -- En is emelygek, pedig tutira nem vagyok terhes :) En a beagyazodas utani napokban ereztem hogy allva elalszom. Szilardnal nem emlekszek ilyenre.
Vendég

Vendég

Vendég

Nekem is alszik napközben 2 órát, de csak egyszer. Akkor meg még kisebb volt, többet aludt, mégse bírtam.
Gyengus vagyok. :lol:

Angi

Kép
KépKép

angie28

Idiota telefon!
Vendég

Sziasztok!
Nem tudlak követni titeket,Adiadi gratula.Ezek a legrosszabb tesztek,szerintem vizeletbetartóst vegyél,az nem ilyen lesz,hidd el!!
Ma voltam uh-on,minden rendben,az ülőmagassága több mint 6 cm,a fejecskéje meg több,mint 2!!A nyaki tarkó,1,5 mm,teljesen jó,végignéztük tetőtöl talpig,megvan minden ujjperce,mindene.Keringést,szívhangot,mindent rendben talált,a köldökzsinór kicsit meg volt tekeredve,de nem volt összegabalyodva.... :roll: majd április 10-én kell mennem....húúúú,de soká!!!!

Kép
Kép

Kép
melinda1985

angie34 Jó sokszor sikerült! :lol: :lol: :lol:
Tudom, telefonról írsz, igaz? :lol:
Beni most is alszik, azaz ébredezik már, de én nem alszok, hanem itt vagyok :lol:

Angi

Kép
KépKép

angie28

Szia Melinda!
Mi még talán nem beszélgettünk, gratulálok a babádhoz és jó , hogy minden rendben! :lol: :lol: :lol:

Angi

Kép
KépKép

angie28

Nita, még nem merem elhinni hogy tényleg babás vagyok, bár utánaolvasgattam a neten és mindenhol azt írják, hogy a halvány csík is csík, csak még nagyon fiatal lehet a terhesség!

Angi, csak a férjem tud róla (rajtatok kívül)! Reggel miután felfedeztem a 2. csíkot, úgy vigyorogtam, mint a tejbetök, meg is kérdezte mitől van ilyen jó kedvem, így elmondtam neki a halovány csíkocskát! Örül és aggódik egyszerre, fél, hogy nem bír majd el a hárommal..... :lol:

Endzsi, ez az első hónapunk volt! Múlt hónapban igaz volt egy kósza próbálkozásunk, de nem félidőben, hanem a 24. napon, az nem is jött össze, úgyhogy tulajdonképpen ez az első! Most kicsit kellemetlenül is érzem magamat, mert hihetetlen, de nekünk eddig mindegyik gyerek elsőre jött össze és hát elég vacak látni, hogy mások akár évekig is próbálkoznak sikertelenül! :(
Én tegnap vettem LH tesztet a Müllerben. Hátha nem lesz már szükségem rá.... :wink:

Kép
adiadi

adiadi,
ismerem ezt a vigyorgós érzést.
Minden mindegy, neked jó kedved van és igen, alig mered elhinni.
Jó most neked! :lol:

Kép
KépKép

angie28

Melinda! Tok jo hogy minden rendben. -- Angi! Koszi az infot. Lehet, nem fogom stresszelni magam. Szilard elott 4-5 honapig csinaltam es megsem jott be. En is emlekbe elrakos vagyok. Szerintem olyan jo 30 mulva nezegetni a baba korunkbol dolgokat. -- Nita! Nalad mi volt a gond hogy clostizni kellett? Hormon problemak?
Vendég

Lassan megyek, mert apa is jön, Beni is kel.
Megyünk a fodrászhoz! :lol: :cry: :lol: :cry:

Angi

Kép
KépKép

angie28

Szia Melinda! Örülök, hogy minden rendben nálatok! Lehet veszek egy vizeletbetartósat holnap reggelre!

Angi, aztán tényleg kérünk majd fotót a rövid hajú Bencusról! :D

Kép
adiadi

adiadi szépen lassan pedig elhiheted hogy baba van........ :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Adiadi! Ne erezd kellemetlenul magad! Jo hogy vannak ilyen fogekony nok is! Szerintem a mai modern vilag szovodmenye hogy nehezebben esunk teherbe. Regen nem 37 evesen szultek a nok, ekkor lassan nagyikka valtak. Nyilvan 20on evesen fogdkonyabb egy no! Ezek szerint van meg 2 gyerkoc. Mekkorak?
Vendég

Melinda! Tok jo hogy minden rendben. -- Angi! Koszi az infot. Lehet, nem fogom stresszelni magam. Szilard elott 4-5 honapig csinaltam es megsem jott be. En is emlekbe elrakos vagyok. Szerintem olyan jo 30 mulva nezegetni a baba korunkbol dolgokat. -- Nita! Nalad mi volt a gond hogy clostizni kellett? Hormon problemak?
Vendég

Adiadi! Ne erezd kellemetlenul magad! Jo hogy vannak ilyen fogekony nok is! Szerintem a mai modern vilag szovodmenye hogy nehezebben esunk teherbe. Regen nem 37 evesen szultek a nok, ekkor lassan nagyikka valtak. Nyilvan 20on evesen fogdkonyabb egy no! Ezek szerint van meg 2 gyerkoc. Mekkorak?
Vendég

Vendég

A nagylányom három és fél éves, a kislányom 19 hónapos! 28 éves vagyok.

Kép
adiadi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?