Új privát üzeneted érkezett!

Gyabi: babaprojekt 2008

Bíbi: Akkor ennyi. Ki ne főzd a babaruhákat is! :wink: :lol: :lol:

Kiskanalak esetleg? Konakionhoz, D vitaminhoz kell majd.
jaimee1

Betsy: a vérképe jó lett, semmi baja, csak a betegség miatt aludt többet. Amúgy is sokat alszik, de ha fent van, akkor nagyon is vidám, aktív, eszik eleget, hízik. Lehetséges, hogy koraszülés miatt van? napi kb. 5-6 órát van fent, a többit alszik :roll: :D

Kép
Kép
Kép
olik22

Sziasztok!
Christell Gratulálok én is a pici babácskához.
Sok boldogságot, jó egészséget!!!

Betsy:

Mi nagyon jól vagyunk, van már elöl lent 2 fogacskánk, és már négykézláb állunk, és kúszunk mászunk.
Lassan kezd felülni, és ami hihetetlen, hogy mondja azt, hogy : baba, és azt, hogy apa.Már a nagykádba is egyedűl fürdik, és tudja, hogy nem szabad a kádban megfordúlnia.Mégcsak fognom sem kell, szépen elponcsizik.
Nagyon édes, és nagyon eleven.
Neked Bencus baba miket csinál?
Még mindíg tündéri!

Kép

Kép

Hamarosan rakok a 2 fogacskáról képet meg négykézláb kúszósat is.
Puszilok mindenkit
Vendég

Bambika,
hát igen... :? :twisted:

Bibi,
én már igy nyugodt vagyok, és tiszta fura látni a kórházi csomagot, olyan közel van már és mégis messze! Mostmár lassan kezdek félni a szüléstől is, meg hogy hogy veszem észre, hogy mikor kell menni, mi lesz, ha nem indul meg időben (mert nem szeretném túlhordani), stb. Te is vagy igy ezzel, vagy csak én parázok túl hamar?
És ha csak ennyi mindened van, akkor ennyit főzz ki, nekem is két üveg van a mellszivóval, egy cumi, meg nekünk még van az aventos kezdő cumisüveg szett, ezeket fogom kifőzni!

Niki,
Dominik is nagyon aranyos, és nagyon ügyes már! És fél éves elmúlt, igazi nagylegény már! :D
sirkici

Óóóóóó, hát nálunk is ez a téma megy, apa kezdett el faggatni, hogy mikor kell majd elindulni a kórházba, honnan fogjuk észrevenni, meg ezer kérdés, amire persze nem tudtam kapásból a választ, viszont kezd rám is átragadni az izgulása :lol: Úgyhogy most bújjuk a kismama újságokat, reggel is arra ébredtem, hogy drágám ezerrel keresgéli a szülésről szóló cikkeket :lol:

Amúgy nekem is távolinak tűnik még az egész, ugyanezek az érzéseim a kórházi pakkot látva. De hogy ez a szárító milyen édes a sok babaholmival! Holnapra én is lefényképezem, és hozom a képet :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Christell: nagyon -nagyon gratulálok Nektek! Remélem csodaszép szülésed volt!!! Sok tejecskét és persze gyors regenerálódást!!

Judy: utólag is boldog születésnapot kívánok!!

Betsy: nem semmi, milyen szép nagy súlya van Bencének! Alexi hétfőn volt kereken 7 kg, a hosszát nem mértem meg, de nagyon megnyúlt, szerintem már 70 cm bőven van. A hozzátáplálással ott tartunk, hogy 1x kap gyümölcsöt + teát utána délelőtt, a többi 4 evése anyatej. Az utolsó vacsit már kicsit pótolnom kell táppal, mert sajna kezd csökkenni a mennyiség...Mondjuk ez már annyira nem zavar... Amiket próbáltunk: alma, őszibarack, sárgabarack, szilva, sütőtök, krumpli...Ebből az őszibarackot utálja és valószínű allergiás is rá......A sütőtök pedig nagyon keménnyé teszi a kakiját... Még próbáltuk a Milupa Rizspép HA változatát, ami ízlett neki, de azt összesen 2 x adtam idáig... Ti hol tartotok?

Jaimee: nagyon jó a kép..Hogy szoktatok menni sétálni a sportkocsi résszel vagy a hordozóval?? Réka miket csinál már? Én is mindig fertőtlenítettem mindent...Most heti 1x, de ha betölti a 6. hónapot, akkor elteszem a sterilizálót.

Niki: Domi nagyon ügyes baba és természetesen szép is....Mikor bújt ki az első fogacska? Nyűgös volt?? MI még itt nem tartunk...Alexike nagyon akar ülni de egyenlőre dőlöget jobbra-balra..Fogacskák sincsenek...Viszont állandóan sikít, dumál, forog, fog, húz és egyhelyben "kúszik":)

Bibi: kanalak, cumik, cumisüvegek, cumitartó tok, itatópohár, mellszívő gép alkatrészei, játékok (amiket lehet)... én ezeket sterilizáltam...

Sirki: mennek a drukkok neked! :D

Puszi mindenkinek!:

Heni

Kép
Kép
csheni26

Csatolok 2 képet, ma készültek apukám 62. születésnapján...

Kép Kép

Heni

Kép
Kép
csheni26

Bibi,
:lol: :lol: , és tényleg a száritó nagyon édes tud lenni! Várjuk a képeket!

Heni,
köszi! :D
Nagyon szépek vagytok a képeken, sugárzik rólatok, hogy milyen boldog család vagytok!
sirkici

Sziasztok!

Bíbi-Sirki: az a távol már nincs is olyan távol ugye??? Már nagyon izgulok!!!!!!

Heni: imádom a kisfiad!!!! Annyira szépek vagytok a képeken!!!

Eheti kédés: ki és milyen légzésfigyelőt vett????? Dilemmába vagyok!

Kép
Kép
gyablonka

Heni: nagyon szépek vagytok!

Gyabi: mi Angelcare-re startolunk.

Köszi mindenkinek, kiskanál hozzáírva a listához! ( Ha én egyszer ténylegesen kész leszek...:roll: de szerintem nincs is olyan, mindig, mindig kiderül, hiányzik vmi :lol: )

Íme a nagymosás:

Kép
Vendég

Csajok: véleményeznétek nekem a következő terméket ( bevallom nagyon tetszik ).
Ha nem ez, akkor nekem is az tetszik, amit Bíbi írt!!!!!!

http://www.impakt.hu/respisense/termek.html

Kép
Kép
gyablonka

Bibi,
tényleg nagyon jó látni a rucikat, én is nézegettem, forgattam, hogy előbb száradjon, stb., persze a mi cuccainkkal ilyet nem szoktam... :wink: :lol:

Gyabi,
mi nem vettünk, és nem is hiszem, hogy fogunk venni, igy sajnos nem tudok erre mit véleményezni! :( Én majd idegeskedhetek! :?
sirkici

Sziasztok:

Heni:

Az első fogacska 5.5 hónaposan bújt ki, de már akkor látszott a 2. fogacska is.
Nem nyűgös, nincs semmi gond, ugyanolyan jókedvű mint volt.
Talán kettő húzósabb éjszakánk volt, mikor nem csak egyszer kelt fel, de az is azért szerintem, mert felborítottuk a napirendjét.
Milyen nagy már Alexi is.
Röpül az idő.....
:D :D :D

Sirkici:

Bizony mi már nagyok vagyunk....
Nemsokára te is babázol.
Gondolom, ilyenkor már te sem bírsz magaddal.
Nekem most kezdett el hiányozni a terhesség.
Sosem gondoltam volna, hogy valaha is hiányozni fog.

Íme ahogy négykézláb megyünk, és a 2 fogacska:

Kép
Kép
Vendég

Niki, Heni: A fiúkátokba szerelmes vagyok :lol: , pláne, most már kész férfiak :lol: :lol: Nagyon édesek és szépségesek!!!

Gyabi: nekünk Angelcare van, nagyon nagyon jó, egyszer sem csalódtunk benne!!! megnéztem a terméket, lehet, hogy jó, van ilyen valakinél, akit ismersz? Ilyen vélemény többet ér, mint pusztán leírt reklám szöveg.

Bíbi: a szárító mindennapi látvány lesz hamarosan :lol: :wink: Meg a vasalódeszka :lol:
Szombati lagzis képek:
Kép Kép
Még egy pár... :oops:

Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
olik22

Niki,
hát igen, már én is nagyon babáznék! Főleg, hogy minden készen áll a fogadására! :D
Nagyon ügyes Dominik, és aranyos a két kis fogacska! :D

Olik,
nagyon jó képek, szépek vagytok! Látom Tündike már szépen emelgeti a fejét! :D
sirkici

Sziasztok:

Olik:
Hát köszönjük szépen. :D
Bizony tapadnak ránk a nők... :D :D :D
Vigyázz, mert később elcsábítjuk a pici lányod.
Tündike is nagyon szép, igazi kis tündér.

Sirkici:
Kitartás!!!
Hamarabb a kezedben lesz a babád, mint ahogy azt gondolnád.
Az biztos, hogy nagyon édi az a két pici fogacska.
És milyet harap vele... :roll:
Már a zsemlét is el tudja majszolgatni, pedig nem szabadna adni neki, de imádja!!!
Vendég

Niki,
hát, majd meglátjuk! :D
Biztos a harapással mutatja ki, hogy mennyire szeret! A barátnőm kislánya is ezt csinálja! :D
sirkici

Lehet...
És akkor bizony nagyon szeret, mert van, hogy akkorát sikítok. :roll:
De nem baj, harapdáljon csak.
Pocifotót nem raksz fel???
Vendég

Sirki:a számból lett a szó kivéve...pocifotót akartam kérni... :roll:
Vendég

Heni,
mindig ámulok, h. milyen szép családi képeket teszel fel!! :)

Olik!
Tündike egyszerűen gyönyörű, és hogy milyen szép Anyuka vagy!!! Olyan kiegyensúlyozottnak tűnsz! :)
Vendég

Megjöttünk az NSTről, minden teljesen oké!!!

Néztek mindenféle áramlást is uh-n, azzal sincs semmi gond, ezalatt az egy hét alatt Bíborka jól beindult, a táblázatos adatok szerint az egyhetes növekedés 3-4 szeresét is nőtte, combja már nagyobb is, mint az elvárt :lol: , én meg ezúttal hivatalosan is bejelentem, befejeztem a parázást meg a hülye táblázatos összehasonlításokat!

Mához egy hónapra vagyunk kiírva! :lol:
Vendég

Bíbi:na akkor jóvanakkor!!!Ezért kellett idegeskedni?Ejnye... :wink:
Pocakképet kérekszépennagyonszépenkérek! :wink:
Vendég

Mi mondtuk, Bíbi. :D
:wink:
jaimee1

Hát én is megnyugodtam ám:lol:
Nóri, este megkérem apát, fotózzon!
Vendég

Arikon: köszike :wink: nem vagyok az az ideges típus :wink: Csak ha nagyon nagyon kivagyok :lol:

Sirki, Niki: Nektek is Köszike :wink:

Kép
Kép
Kép
olik22

Bíbi: Én is úgy jártam, nyugika, nem tudnak ezek mérni... :evil: :wink:

Kép
Kép
Kép
olik22

Ja, most a becsült súlya 2500 g, de azt olvastam, az utolsó időkben heti 250 g-ot nő? ( Nem akarok ám óriásbébit! :lol: :lol: :lol: :lol: )
Vendég

Hát Olik, ez az!:roll:
Azért remélem, a nemét eltalálták!
Vendég

Bíbi:és még ezek után hiszel bárkinek és bármilyen írásnak??? 8)
A becsült súlya az oké, de Bíbi bébi pont akkora lesz, amekkorának lennie kell és minden rendben lesz! :wink:
Már izgulok értetek./Sirkiért is/ :roll:
Vendég

Bíbi: NE OLVASS MÁR SEMMIT! ÉRTEM? :wink:

Olik: Tündi baba igazi kis tündér. Biztos megzabálta mindenki az esküvőn. :lol: :lol:
Az a kép Zoziról apával...nagyon aranyos. :D

Heni: Szépek vagytok, mint mindig! :wink: Hú, magas pasi lesz Alexiből, mi 62 centisek voltunk 4 hónaposan. Réka forog, pörög, egész nap vigyorog, jól eszik. Sztem a világ legszebb gyereke, dehát minden anya ezt gondolja. :lol: :lol: :lol: :lol:

Niki: Hű, nagyon ügyes kisfiad van. Máris mászik? :shock: Na, akkor vége a nyugalmadnak. :lol: 8)
jaimee1

Becsült súly....asse jelent semmitse! :wink:

Gyabi: nekem is Angelcare van.

Megyek, nyűgik vagyunk ma.
jaimee1

Jóvanna, nem olvasok semmit, elfelejtettem, hogy az előbb ígértem meg!:lol:
Vendég

Lányok,
pocifotó majd a jövő kedden lesz, akkor leszek 38 hetes, és az lesz az utolsó pocakfotó sorozat, legalábbis remélem, mert nem szeretnék még a 42. héten is terhes lenni (ugyanis havonta készitünk fotókat, hogy lássuk mennyit változott a méret... :roll: :D )!

Bibi,
az jó, ha már nem parázol! Csak igy tovább! Egyébként nekem a becsült súly 3014 g volt, akkor ha ez igaz, nekem 4 kg-os babám lesz legalább! :shock: :D

Nóri,
nagyon jólesik, hogy izgulsz értünk! :lol:

Nálunk is minden rendben volt a ctg-n, bár én abból a krikszkrakszból, ami a papiron van nem tudok semmit sem kinézni, de a védőnő azt mondta, hogy a baba szivverése rendben van, vannak méhösszehúzódások, de még nem szülésiek, kérdezte is, hogy nem fáztam-e fel, mondtam, nem tudok róla, de végül is azt mondta, hogy ez már ilyenkor normális felfázás nélkül is. Szóval, kicsit hülye ez a nő, de mindegy. :?

Bibi,
mikor mész legközelebb vizsgálatra?
Ja, és neked hol találta meg a szivhangot? Nekem a jobbról lent, kb. a hólyagom felett valahol, és mikor megkérdeztem, hogy ebből lehet-e tudni, hogy fejvégű-e, akkor azt mondta, hogy még nem fordul meg teljesen, pedig a doki azt mondta, hogy fejvégű. De mivel kicsit hibbant a nő, igy lehet csak úgy értette, hogy még nem ékelődött be rendesen a medencébe, vagy nemtudom, ezért is érdekel, hogy neked hol találta, hisz Biborka fejvégű!

Gitka,
nálad mi volt a ctg-n?
sirkici

Sirkici, aaaazta, én 3 kg 10 dkg-s Csiribébit szándékozom szülni, én is pont ekkora voltam, neeekem bejött :lol:
( ...aztán jól megnőttem 184 centire :roll: )

A szívhangot közvetlenül a köldököm alatt találták meg kicsit jobbra, úgy, hogy a korong külső széle nem érintette a köldökömet. Néztem, együtt voltam egy 39 hetes kismamival, neki is pont ott volt.

De nézzétek ezt a remekművet, körzővel sem lehetne tökéletesebbet rajzolni :lol: :lol: Kép Kép Kép
Vendég

Ja, jövő hét hétfőn megyek újra, meg azután is hétfőn. Sirki, miért, Te mikor?
Vendég

Chris, otthon vagytok már? Mizu? Fotó???
jaimee1

Bíbi: Csodacsini a pocid! :D

Omnia: Dórifotót kérünk, de nagyon! :wink:
jaimee1

Bíbiiii! De gyönyörű pocid van!! Örülök, h. rendben vannak az eredmények!

Sirki,
én is sokat gondolok rátok, és már várom a pocifotódat.

Jamiee,
ollllan cuki a kis Réka a vonalzódon!
Vendég

Na most olvastam Klári aput a másik fórumban. :lol: :lol: :lol: Holnap tehát már Chris ír nekünk! Nagyon édi baba Klárika. Sztem apja, nem, lányok?? :lol: :lol:
jaimee1

Nóri: Nagyon boldog szülinapot!Isten éltessen! :D

Kép
jaimee1

Jaimee:nagyon nagyon köszönöm!!!
Tudod mit kérek ajeszba?.... :roll:

Kép
Vendég

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a válaszokat légzésfigyelő ügyben...gondolkodási idő van!!!!

Bíbi: nagyon csini pocid van és örülök, hogy minden rendben.

Sirki: várom a pocifotót nagyon!!!!

Jaimee: remélem már nem nyügi Rékababa... :lol: :lol:

Olik: nagyon szép kis család vagytok ám, és hogy te milyen csini anyuka vagy!!!!!!!

Nóri: boldog szülinapot Neked!!!

Kép
Kép
gyablonka

Nóri: Őő....jó vastag nyh jó lesz? Üzenem a dokidnak, hogy ma nem mondhatja azt, hogy nem elég vastag. Kész. Csak szupi híreket mondhat.

Gyabi: Hááát...mocorognak a fogacskák, úgyhogy átmeneti a nyugalom.

Bíbi: Tudod, nem olvasni, nem parázni, nem kombinálni, hanem készülődni, szülésre, anyaszerepre hangolódni, csak + gondolatokat csiholni, babakelengyét simizni, kórházi pakkot csomagolni....ilyenek...Sirki ez rád is igaz! :wink: :wink: :wink:

Hú, Chrisék lassan készülődnek haza! :D
jaimee1

Bibi,
akkor jó, mert nekem is kb. ott találta meg, akkor ezek szerint csakis fejvégű lehet a kicsikém, különben nem lehetne ott a szivhangja! :D Legalábbis remélem, ez az én szőke logikám! :lol:
És a pocid gyönyörű, alig hiztál, és tényleg nem lehetne körzővel sem kerekebbet rajzolni, az biztos! :lol:
Akkor már megint egy napon megyünk, meg azért kérdeztem, hogy beirjalak a tábliba! :)

Nyugi csajok, jövő kedden hozom én is a pocifotókat! :D

Jaimee,
igenis, értettem! :lol: Úgy lesz!
sirkici

Tábla:

Kép
sirkici

Nóri: Isten éltessen sokáig! Küldök gyors egy kisangyalt, teljesíti egy kivánságod! :wink:

Arikon: köszönöm nagyon szépen, és lányok, Nektek is!

Jaimee: igenis főnök, de tényleg igazad van! Réka meg megint milyen bűbáj a vonalzódon, kész vagyok tőle!

Sirkici: Ja, ja, megint egy napon, csak én NSTre, Te meg CTGre. :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Még nem szülünk,bár ma már bent voltunk a szülőszobán,mert azthittem magzatvíz csordogált reggel,de az orvos szerint nem,így hazajöttünk.Csötörtök reggel vérvétel,NST, szombaton be kell feküdnöm :?

Nóri boldogságos szülinapot neked!

Olik

Szépséges a Tündérkéd!

Bíbi, Sirki

Lehet, hogy még ti is megelőztök?

KépKépKép
bambika

Gyabi, Bíbi, Bambi:nagyon köszönöm!
Ja és Bíbi anyu, várom a kisangyalt! :wink: A pockod pedig egyszerűen csodaszép...annyira tetszik...és tényleg körzővel csinálták! :D
Jaimee:csupa jó híreket kaptam!Juhéjjjjj!
A 14 mm-s tüszőm 26-ra nőtt, a 4mm-s nyálkahártyám pedig 14mm-re, szóbeli dícséretben részesültem és ajándékként kaptam egy tüszőrepi szurit.(7 ezerért...hmm...)
Ezek az értékek nagyon jók így a 14. napon, mindenféle gyógyszer nélkül!!!Bódog vagyok! :D 8) :D
Vendég

Bibi,
igen, de az NST és a CTG elvileg ugyanaz! Mindkettő a baba szivhangját és a méhizomösszehúzódásokat mutatja! :)

Bambika,
azért nemhiszem, hogy beelőzünk, hisz te már szombaton is túl leszel a kiirt időponton, de mennek a drukkok, hogy addig megszülj, és ne keljen bent feküdnöd többet a kelleténél, csak amit a babával kell! :)

Nóri,
gratula a szép nyálkahártyádhoz, reméljük a végén a baba is ott lesz! :D
sirkici

Kép
sirkici

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?