Lányok,
pocifotó majd a jövő kedden lesz, akkor leszek 38 hetes, és az lesz az utolsó pocakfotó sorozat, legalábbis remélem, mert nem szeretnék még a 42. héten is terhes lenni (ugyanis havonta készitünk fotókat, hogy lássuk mennyit változott a méret...
)!
Bibi,
az jó, ha már nem parázol! Csak igy tovább! Egyébként nekem a becsült súly 3014 g volt, akkor ha ez igaz, nekem 4 kg-os babám lesz legalább!
Nóri,
nagyon jólesik, hogy izgulsz értünk!
Nálunk is minden rendben volt a ctg-n, bár én abból a krikszkrakszból, ami a papiron van nem tudok semmit sem kinézni, de a védőnő azt mondta, hogy a baba szivverése rendben van, vannak méhösszehúzódások, de még nem szülésiek, kérdezte is, hogy nem fáztam-e fel, mondtam, nem tudok róla, de végül is azt mondta, hogy ez már ilyenkor normális felfázás nélkül is. Szóval, kicsit hülye ez a nő, de mindegy.
Bibi,
mikor mész legközelebb vizsgálatra?
Ja, és neked hol találta meg a szivhangot? Nekem a jobbról lent, kb. a hólyagom felett valahol, és mikor megkérdeztem, hogy ebből lehet-e tudni, hogy fejvégű-e, akkor azt mondta, hogy még nem fordul meg teljesen, pedig a doki azt mondta, hogy fejvégű. De mivel kicsit hibbant a nő, igy lehet csak úgy értette, hogy még nem ékelődött be rendesen a medencébe, vagy nemtudom, ezért is érdekel, hogy neked hol találta, hisz Biborka fejvégű!
Gitka,
nálad mi volt a ctg-n?