Új privát üzeneted érkezett!

Mária!

Én is csak azt tudom javasolni, mint Panni, pihenj sokat, és nyugi.

Panni!

Mekkora pocid van már! Mennyit híztál? Olivérnek nagyon aranyos a szobája. Mostanában csináltátok?

Szép napot!

Brigi

Kép
Kép
Kép
britta

Brigi!

Hát híztam vagy 11kg-ot :oops: eddig...
Ez van...majd leadom utána.Amúgy nekem mindkétszer úgy volt,hogy a szopi alatt nagyon sok lement.Sajna a Krizsivel maradt rajatm,de most mondtam is a férjemnek,hogy közelebbi kapcsolatba kerülök majd Schobert Norbi könyveivel... :wink: (amúgy utálom a fazont :? )

Igen,Olika szobája most lett kitapétázva Mici-macival(előtte ez a volt a dolgozó,vendég szoba).

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Én is olvasgatok, de ritkán tudok írni...De ha lesz majd fejlemény, jövök ám!

Jaj, holnap megint hétfő.....De már csak 11 hét, és lépek le onnan..................Hú, de utálom!

Na nem nyavalygok, két képet dobok a jelmezeseimről!

Ati, mint kalóz:
Kép

Veronika (világosban) a Hófehérke-barátnővel:
Kép

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Ditta!

Vagány kispasi és csini csajszid van :wink:

És mizu a ciklusoddal??

Én is dobok egy képet a kis és nagy Bat-Man-ről :wink:

Kép

Kép

Krizsike is félig felvette :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Hol vagytok???

Ezt küldtem apának tegnap Valentín napra :wink:

Kép

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panny :)
Ez nagyon aranyos!!
Biztos örült neki!!

Ditta

Kép

Kép
ditta76

PANNY

JÓL VAGY??MINDJÁRT VÉGE...JÓ IS ROSSZ IS IGAZ?HISZ OLYAAN JÓ KISMAMÁNAK LENNI!!! :) :wink:

DITTA

MIZUJS VELED???
TÖBBI POCIS,ÉS NEM POCIS?????MERRE VAGYTOK???
Vendég

Ditta!

Igen,apa nagyon örült a kis meglepimnek :wink: azt mondta ennél aranyosabb ajándékot nem is adhattam volna Valentín napra :wink:

Erika!

Igen,vegyes érzéseim vannak....nagyon várom már a végét(főleg azért hogy kezembe tarthassam az egészséges kisbabám)de tényleg másfelől meg hiányozni fog a pocak... :? :wink:

Mi van a többiekkel????????????????????????

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Emlékeztek még rám? :lol:
Szoktalak titeket olvasgatni, de már nem a "tervezünk" kategória voltam, nem tudtam, mit írhatnék. Most fájó szívvel látom, hogy döglik a topic, ezért klaviatúrát ragadtam ;)

Jól vagyok, a 12 hetes UH-n mindent rendben találtak... Már most akkora a hasam, mint az elsővel kb a 6. hónapban :shock: Hová fog még ez fokozódni???
Ezen kívül még ami az állapotomra emlékeztet, az az, hogy délután 5-től nézem az órát, mikor fekhetek már le aludni :oops: Van, hogy az egész fürcsi/vacsi mizériát az uramra hagyom, és 7-kor kidőlök, mint egy krumpliszsák... A lányokkal tuti nem volt ilyen... lehet öregszem :roll:
Na ennyit rólam. Várom, hogy írjatok sokat-sokat :)
Vendég

Gira!

Örülök hogy minden OK a babával!! :wink:

Én mindig benézek ide ,de sajna tényleg úgy néz ki hogy döglődik :( a topic...

Én is mostanában alíg bírom az esti fürcsi-fektetés mizériát...nagyon elfáradok a nagy pocak miatt...itt nyom-ott szúr... :?

Már nagyon szülnék... :wink:

Azért írok ide is ha meglesz Olika,és én is remélem ,hogy írnak a többek is :wink: :lol: :wink: :lol:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Én is be szoktam nézni, de ritkán jutok géphez. Kevés az időm, hát még az energiám.
Jól vagyunk. Gyerkőcök oviznak változatlanul, párom dolizik. Én meg lótok-futok, mert nekem kell a fiúkat hordanom oviba. Ez végképp elveszi az erőmet.
Kedden voltam uh-n. Minden rendben. Bence szépen fejlődik. Kb 2126 gramm. Azt hiszem, nem lesz kistermetű bébi. Egyre nehezebb mozognom, pedig csak 6 kg-t szedtem fel, azt is a pocakomra. De már fújtatok, ha gyorsabban teszek valamit. Igaz, még fitt vagyok. Nem úgy egy-két hét múlva. Már szeretnék egy héttel a szülés után lenni.
Nem lenne jó, ha kihalna a topic. Megpróbálok jönni, de nem könnyű.

További szép hétvégét!

Pusszantás mindenkinek:

Brigi

Kép
Kép
Kép
britta

Sziasztok!

VAgyok én is,de nem gépközelben... :( :evil:
fél 5-körül esek haza sokszor,akkor meg a Petra már tiszta hiszti,álmososdik(előny is,mert hamar alszik miota ovizunk).Nagylánynyal néha tanulnom is kell,mert a matek nem erőssége.Aztán meg betegek is,igy járunk most oviba-suliba(nátha-köhögés).JA és főzök is persze másnapra.
Szal csajok visszasirom a GYEST!!! :cry: :oops: :roll:
Lassan elkezdünk mis is projektelni ujbol.
De most kicsit gondban vagyok,mert tegnap voltam a 8.napon,és még mindig kicsi vér jött.CSajok.Volt ilyen valakinek???Nekem max. a 6.nap van valami még,aztán kuss.Most mi ez????????
(nem fáj a hasam)

PAnny,Britta kitartás,lassan a kisfiatok kezetekben lesz!!!!Irigykedem is!! :oops:

Gira
Jó hogy benéztél!!!ÉS már 12 hetes vagy,hogy szalad az idő!!!Émelygés???CSajokkal elbirsz otthon a fáradtság mellett???
Emlékszem én Petrával egész nap aludtam. :oops:
Bárcsak már ott lennék.... :roll:
Vendég

Andirol,Mártiról tudtok valamit????
Vendég

Sziasztok!

Nehogy kihaljon már a topik! Pont most, amikor végre én is ilyet tudok nektek mutatni! :D :D :D

Kép Ma reggel, a 29. ciklusnapon készült

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
És a legkisebb is megszületett!
nyáriorgona

Bátor voltam, mert átállítottam rögtön a vonalzómat is. Hát ez jobban tetszik! :)

Bocs mindenkitől, hogy mostanában nem voltam, de kellett egy kis "kikapcsolódás", meg aztán iskolába is járok, nincs is sok időm. Ezután még kevesebb lesz...

Végül a 10. ciklusban sikerült egy zebrásat tesztelnem, de sajnos csúnya hüvelyi fertőzésem van, szóval izgulhatok. Holnap hívom a dokit, hogy megvan-e az eredmény, addig is Canestent használok kívülre. Egyébként pedig pont bejelentkeztünk meddőségi kivizsgálásra, és holnap kezdtük volna, a párom is, meg én is. Holnap reggel mindenképpen csináltam volna tesztet, nehogy fölöslegesen menjünk meddőségire, de nem bírtam addig várni, nehogy aztán "csak" sima mensikésés címén esetleg elmenjen a baba.

Erika,
hát nem irigyellek ennyi melóval, de legalább nem agyalsz egész nap a babatémán! Látod, nálam megtörtént a csoda, sikerült megfogannia (remélem meg is marad). Kívánok neked is mielőbbi babásodást! Ha elérkezik az ideje....

Brigi, Panni,
jól elszaladt veletek az idő! :)

Gira,
nehéz lehet ilyen fáradtan (tegnap este én sem bírtam megfürdetni az enyémeket, lehetett már a terhességtől??) Egyébként én az egésznapos émelygésre emlékszem a legjobban. De bármit elviselek, csak igaz legyen! :wink:

Többiek?? Írjatok!

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

SZIASZTOK!!!!

NYÁRIORGONA!
Nagyon örülök ennek a jó hirnek!!!!!
GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ÜDVÖZLÖK ÉS PUSZILOK MINDENKIT!!!!!!!!
Vendég

Nyáriorgona!

Halkan gratulálok! Aztán majd gyere mesélni, mi volt a dokinál.

Kriszti!

Jó, hogy benéztél. Mizujs veletek? Rég hallottunk rólad.

Brigi

Kép
Kép
Kép
britta

Sziasztok!

Mi is megvagyunk.
Remélem mindenki jól van.
De jó annak aki itt dupla csíkos tesztet rakott fe, nekem most is csak 1 csikos sikerült, :cry: , pedi most se jött még meg, már 2 napja, kezdek aggódni, nehogy valami komolyabb baj legyen ciszta vagy ilyenek, így jöv7re be is jelentkezem a dokihoz. A múlt hónappban is 13 napot késett, Élmény.

Túl vagyunk a nagylányom szülinapi buliján, hát jól elfáradtam, de szerintem jól sikerült, vagy 15 gyserek, képzelhjetitek :D .

Most ennyi.
Jók legyetek.
Dorka

Kép
Kép
dorka2

Nyáriorgona

Gratulálok!!!!!!!!
Ügyik voltatok!!!!!!!!!! :wink: :oops:
ÉS szép a vonalzód!!! :lol:

Kriszti

szia!!!!!!

Dorka

Szerintem jó hogy bejelentkeztél dokihoz.Inkább nézzen meg...NA meg megnyugszol,és beállitja a ciklusodat!
Vendég

Brigi!

Azért néha be-be nézek rátok,hogy kivel mi van és ilyen jó hirre reagálnom kellett!!!!!
Semmi különös nincs velem,dolgozok,tovább képzésékre járok!!!
Zajlik az élet,mint ahogy eddig is!!!!!
Látom a vonalzótokról Te és Panni nem sokára szültök!!!!
Lassan mindenki bebasádodik a topikba!!!!
De reméllem nem fog kihalni a topik!!!!!!

JÓ ÉJT MINDENKINEK!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Most csak gyorsan benéztem, mert nemrég jöttünk haza Erdélyből (párommal voltunk 4 napot), és hát ilyen jó hírek..........!! :D

Nyáriorgona :D
Jajj, de örülök nektek!!!!!!!!
Én még ma vagyok a 26. napon, még nem tesztelek...
Mondd már el, mit éreztél, így a 29. napod előtt???? Én igazából semmi különöset....Néha fájdogál a hasam, meg álmos vagyok.....stb..de nem bízom el magam!
És hőmérőztél, szedtél valamit??

Bocs, hogy most csak orgonának írtam, de csak bekukkantottam, megyünk, fektetés lesz!

Holnap jövök bővebben!

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Én is olvasgalak benneteket, de nem mindig tudok reagálni, mivel fáradt vagyok...
De ere musyáj reagálnom!!!!!!!
Nyáriorgona:
ORIÁSI HALK GRATULA!!!!!!!! Viyázzatok nagzon magatokra!!!
Edit:
szurkolok ám neked is!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek. És nagyon furi, hogy engem irigyel valaki a zebrámért, mert eddig mindig én irigykedtem. Hát azt hiszem nagyon "megdolgoztunk" érte. Meg izgulok is rendesen, mert megint elkezdett szúrkálni-fájdogálni a hasam. :(

Edit,
a 25. naptól kezdve éreztem úgy, hogy bármelyik pillanatban megjöhet. (15. napon volt peteérés) Eleinte sík ideg voltam, (ingerültség, feszültség), 26. naptól hasogatott a derekam, de nagyon, aztán folyamatosan "mindjárt megjön" érzés a hasamban, betét nélkül el se mertem menni otthonról. A 28. nap még mindig nem jött meg, és elmúltak ezek az érzések. Ez már furi volt, 28. nap estétől pedig cicifeszülés (azóta is, és kezd olya lenni a cicim mintha push-upos melltartóm lenne, pedig nincs!)

A lényeg, hogy szerintem mensi előtt nincs semmi terhestünet! Pont olyan mintha meg akarna jönni, nekem ez az összes tünet szokott lenni egyébként is (ingerültség, derékfájás, mindjártmegjön érzés, cicifeszülés stb. igazi jó kis PMS!) sőt a cicifeszülés most tök későn jött, az hamarabb szokott jelentkezni.

Hőmérőzni nem hőmérőztem (viszont volt ovufájdalmam), és Elevitet is csak 5 db-ot sikerült bevennem egész hónap alatt. Viszont NEM ittam a teákat! Ez volt az első hónap, hogy abbahagytam a málnalevelet és a palástfüvet, előtte 3 hónapig ittam őket, de már elegem volt.

Az biztos, hogy nem árt, hogy nagyon akarod a gyereket, mert én nagyon akartam! Már csak 1-2 hónap van hátra a gyesből, a "muszáj összejönnie" érzéstől nemigen tudtam szabadulni. Talán a legfontosabb, hogy peteérés táján legyél megtöltve spermiummal. Ez a lényeg! Hogy miért pont most fogant meg, fogalmam sincs, mert eddig is mindent megtettünk.

Edit, drukkolok, hogy neked is legyen egy zebrád pár nap múlva!

Dorka,
Boldog szülinapot a nagylánynak! NÁlunk is volt hasonló zsúr, fiam volt 5 éves, de nálunk "csak" 11 kisgyerek volt. Nagyon fárasztó, bár én úgy éreztem, hogy ha nem lettek volna fiúk, csak lányok, akkor sokkal nyugisabb lett volna az egész.
Majd mesélj, hogy mi volt a dokinál! A múlthavit megelőzően nem késett a mensid?

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Panni,
neked mikor kellett utrót szedned? Már pl. a 30. napon is? Vagy csak később? És "csak" barnáztál? Mennyire?
Köszi.

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Nyáriorgona nagyon gratulálok halkan hogy csikosodtál .bocsi mindenkitöl ha egy picit eltüntem de megvagyunk ,még nemtudni hogy mit várok talán holnap kiderül :)

Kép
e.andrea

Sziasztok!

Nyáriorgona: Hát a múlt hónap előtt nem késett, azaz 2007 06 hóba jött meg először a 2006,02,25-óta, majd szülés nél 4-5 hétig. Utána mindgi 1-2 nap késéssel jött meg, már megszokottá vált, de most nem tudom mi van.
A dokim persze szabin van, azaz ma hívtam a magán rendelőt nem vették fel, és a mobilon se tudtam elérni.
Így ez van.

Persze még mindig nem jött meg, pedig milyen jó lett volna, ha megint most jött volna meg , mínt 2006 ban és utána jönne a baba...
Pedig nagyon szeretném. Ugyan nem hőmérőzök, legutóbb hőmérőztünk, és volt valami lh teszt is , most is néztem de nem láttam. Igaz lehet hogy mi is hibásak vagyunk, nem minden nap voltunk együtt, csak minden 2. nap, mert a spermák 24-36 óráig elvannak, olyan fáradtak voltunk, sok melő volt, lehet hogy ez is hiba volt.
Majd csak megáld bennünket a Jó Isten.

A buli jó volt, elvoltak a gyerekek, nállunk a lányok sikoltoztak, miután elmentek a nagylnyok maragt még 2 fiú és 1 lány olyan jól eljádszottak :) . Legközelebb csak őket hívjuk :D

Kicsit szomorú vagyok, és aggódom mi lehet.
Na jók legyetek
Dorka2

Ez a vonalzó hülye én 5 éves izét raktam be erre 4 évest ír, pedig pont ma 5 éves a nagyobbik lánykám :D

Kép
Kép
dorka2

sziasztok!

Én is gyakran járok még ide olvasgatni, csakhogy szomorúan szoktam látni, hogy sokszor nincs mit...

Nyáriorgona!!!!

Gratulálok!
Nagyon-nagyon örülök, hogy végre sikerült! :lol: :lol:
Vigyázz nagyon magadra!

Gira!
Neked is gratulálok!

Üdv minden babásodni vágyónak!

Írjatok, mi van veletek!
Vendég

Mária, Andrea,
köszi! :)

Dorka,
mi se szoktunk mindennap együtt lenni, így két gyerek mellett hullafáradtan azért az elég nehéz. Viszont a két első gyerekünk könnyen összejött úgy is, hogy nem voltunk mindennap együtt. Nem hiszem hogy ezen múlna. Abban van valami, hogy ha mindig fáradtak vagyunk, nem tudunk elég gyakran együtt lenni, és ha ezt sem győzzük, akkor hogy győznénk még egy gyereket??? Szóval ez lehet, hogy a természet védekezése, nem? Persze ez engem sem nyugtatott meg...
Azt tudod, hogy van-e peteérésed? Hőd jó volt? Az lh-teszt volt valamikor is pozitív? (azt naponta kell csinálni, csak akkor van értelme, mondjuk a 10-11. naptól kezded - normál ciklusnál - és kb. a 12-13. nap lesz pozitív, és onnantól számítva 24-48 órán belül van a peteérés, de persze lehet máskor is pozitív, ez csak egy példa) Majd csak sikerül elérni a dokidat, és akkor megnyugszol.

Szerintetek normális, hogy 37,7-37,8 fokos hőm? Fülhőmérővel mérem, és 37,0-37,1 szokott lenni, amikor egészséges vagyok. Állandóan lázérzetem van, izzadok. Már harmadjára vagyok terhes, de olyan bizonytalan vagyok mindenben. Meg néha fájdogál a hasam, de gondolom az belefér, és hulla vagyok, már délelőtt is tudnék aludni jó nagyokat, ehelyett ugye van a takarítás, vasalás meg levegőztetés... :)

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Sziasztok!
Nyáriorgona:
én ugy tudom, hogy normális még ez a hőemelkedés, terheseknél.. :wink:

Lányok!
a kisebbik fiamnak, Huninak a fülei alatt nagyon megvan duzzadva, sőt a bal felén ki is áll annyirra, hogy ugy néz ki mintha egy szilva lenne ott bőr alatt??? Volt valamelyikőtök gyerekénél ilyesmi??? Ma délután rendel a dokinéni. :roll:

Kép
Kép
Kép
f.marti

kb. olyan helyen van mintha a mandulája lenne megduzzadva olyan erősen :shock:

Kép
Kép
Kép
f.marti

ja és a füle folyik :roll: , nem erősen, de a fülsár barnás sárgás :roll:

Kép
Kép
Kép
f.marti

láza nincs, közérzete nagyon jó, étvágy is jó...

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti

nem mumszos a fiad??????????????????????
Irj mit mondott a doki?!!!

NYáriorgona

ebben van valami:ha fáradtak vagyunk gyereket nemzeni,akkor nevelni 3 gyereket??????
Szerintem is belefér terheseknél ennyi fok. :wink:

Dorka

Dorottyának BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!
Vendég

Sziasztok!!

Rik :)
Én is visszasírom a gyeses éveket........De nekem már nem sokat kell kibírnom, kb. ápr. 20.-ig dolgozom, ha lejár a szerződésem eljövök......Ma is olyan diliház volt bent......Szerintem eddig a stressztől nem jött össze....És talán a nyár meghozza a sikert!
Egyébként ma vagyok a 28. napon......De sajna mensis tünetek vannak....De most Nyáriorgona megnyugtatott, hogy neki is totál azok voltak....Még bizakodom....

Nyáriorgona :)
A privát üzit megkaptad?? Csak mert 3x próbáltam elküldeni, és nem csinált semmi...... :evil:

Márti :)
Huninak jobbulást!!!!!!!!!!! :) :) :)

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Ditta

és már megvan hogy hova mész melózni??
VAgyis hát jobb lenne ha most aztán tényleg babás lennél,nem is kéne egy percet sem várnod.... :wink:
Most aztán nagyon nagyon szoritok,hogy ne jöjjön meg!!!!+++++
Vendég

Rik :)

Nincs meg hová megyek, nekem az a lényeg, hogy a nyarat kihúzzam itthon, (táppénz, munkanélküli), mert a gyerkőcöket nem tudom hova tenni 2,5 hónapig. Addig meg csak összejön még szeptemberig...........

D.

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok:

Na megjártuk a dokit tegnap, hát kész kálvária volt...Olyan mérges voltam, azthittem valakit megverek...
Lementünk a családorvoshoz, ő felküldött a korház gyerekrészlegének a fül-orr-gégészéhez.Mikor odaérünk közlik, hogy szabadságon van, csak valamikor márciusban jön... Shocked Shocked Shocked Én kérdem, és akkor senki sem helyettesiti??? Vonogatják a vállukat, hát nem... Esetleg probáljam meg a felnőttrészen... egy másik korházban...Elmentünk oda délután 4 től egész este 7:30-ig vártunk amig sorrakerültünk... Shocked ...Azt mondták, hogy nyirokcsomo duzzanata van, egy korábbi virusos fertőzésből maradt vissza, mert nem volt jol kikezelve... A családorvosnő gyenge antibiotikumot irt fel akkor, ami nem volt hatékony Shocked Nos azt mondtak, hogy nem játék, ha most nem jön helyre kemény antibiotikumos kezeléssel sem akkor ki kell vágni... Pont amre gyanakodtam.... Confused
De remélem jol fog reagálni az antibiotikumra...Augmentint irt ki 10ml 2X naponta 10 napig Shocked

Kép
Kép
Kép
f.marti

Nyáriorgonaaaaaaaaaaaaaa!

Ez SZUPER!!!!!! Annyira örülök :D :D :D
Nekem is volt az elején egy hüvelyi fertőzésem, Canesten kikupált, most már minden rendben. Az elején én is emiatt aggódtam.

Nekem sem volt semmi terhestünetem. De azt írtam is ide, már egy 1 héttel mensi előtt, hogy tuti meg fog jönni, mert már úgy fáj a hasam... aztán mégse :lol:

Rik!

Nekem is volt 1x-2x, hogy kitartott 8 napig. Nekem egyik mensi se volt hasonlatos a másikhoz... nem tudom, mi befolyásolja ezt :roll:
Vendég

Sziasztok Kedves Lányok!

Bocsánat, hogy így ismeretlenül betörök!Meg szeretném kérdezni, hogy nincs-e véletlen köztetek, vagy ismerőseitek közt olyan egyén, aki örülne egy golden retriever mamától és egy labrador papától származó kiskutyának? Ugyanis kedvenc háziebünk váratlanul megvemhesült, és nagyon szívesen adnánk ajándékba a kölyköket olyanoknak, akik örülnének egy kedves, jól nevelhető, kifejezetten gyermek-és családbarát kutyának. A kölykök március első vagy második hetében érkeznek, tehát úgy április végén, május elején lehetne őket elvinni. Természetesen az első oltást is beadatjuk nekik, ennek az árát mi álljuk, így a lehendő gazdinak erre sem lesz gondja. Nagyon szeretném, ha ezek a kis tündérek szerető gazdira találhatnának!
Kérlek Titeket, hogy amennyiben tudtok valakit, akit érdekelne a dolog, küldjetek nekem egy privit, és elküldöm a telefonszámom, hogy egyeztetni tudjuk a továbbiakat!
Egy kép, várhatólag így fognak kinézni a kutyuk, ez Anutájuk 3 hósan:
Kép

Előre is köszönöm a segítséget, és mégegyszer bocsánat, hogy így betörtem!
Minden jót Nektek!

porsika

Gira! :)

Márti,
kívánom hogy hasson gyorsan az az antibiotikum, aztán legyetek túl ezen az egészen. ++++++

Ditta,
privi ment! :)
Én is kívánom, hogy legyen sikeres ez a hónapotok, mert akkor munkaviszonyból mennél táppénzre, azért gondolom nem mindegy. Ha most nálunk is minden rendben lesz, akkor pont letelik a kritikus időszak, mire meg kell mondanom a munkahelyemen...
Csinálj egy tesztet holnap! :)

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Nem tudjátok, hogy Judy megszült-e már? Meg volt még egy Nikink is az elején! :) Ha olvassátok, írjatok légyszi, mizujs veletek!

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

SZIASZTOK!

Nyáriorgona!
Judy megszült,császárral!A várandóság oldalon,2008-ban szülünk topikban is ott van,kép is a babáról!
Vendég

Nikinek van még 19 napja,ha csak már nem szült meg!!!!!!!
Pannival mi lehet????Csak nem szült meg???????
Vendég

Gira

Akkor ne izguljak emiatt??? :shock:
Amugy azóta rendben elmult... :roll:
MSot termékenyedek. :lol:

PAnni

merre vagy??

Judynak milye van??

Andi

megtudtad lányod lesz-e vagy fiad???
Vendég

Judynak kislány van Barbara!
Vendég

Rik sajna nemtudom hogy mim lesz :wink:

Kép
e.andrea

Hali :wink: itt vok.

Csajok,én eddig szinte minden nap benéztem ide, de nagy volt a pangás...erre most kivételesen nem jöttem 4 napig és tessék teleírtátok az oldalt(hál'istennek :wink: )

Először is : Nyáriorgona!

Gratula!!!!!

Annyira örülök!!Többször is gondoltam ám rád(meg mindednkire)hogy mi lehet...

És ne aggódj mert nekem is volt hüvelyi fertőzésem többször is,már 2x kaptam Pimafucin krémet és kúpot is,ja és kitenyésztett a dokim a hüvelyváladékból egy szép kis Coli bacit is már 2x is :( úgyhogy már 2x szedtem anibiotikumot is...Sajna ezek nagyon sokszor előfordulnak terheseknél, mert eléggé legyengül az immunrendszer és teljesen megváltozik és sérülékeny lesz a hüvelyflóra...

Kérdezted a barnázást...
Úgy emlékszem már a 26-27 naptól(visszakeresheted mert emlékszem,hogy írtam nektek,teljesen azt hittem hogy megjön)volt barnázás,volt hogy elég erősen...és egyből kaptam az utrót,sőt nekem volt is itthon...a dokim azt mondta a pozitív teszttől kezdjem el a 12 .hétig.Ártani nem árt,ha nem is kéne akkor se lesz gond belőle(csak használhat).
Te is használni akarod??

Márti!

Jobbulást a fiadnak!!!!!! :wink: :wink:
Tényleg nem mumsz???

Ditta!

Nagyon drukkkk neked!!
Tényleg holnap nem tesztelsz???
Jó lehetett Erdélybe :wink: IRÍGY-IRÍGY... :wink:

Kriszti!

Jó hogy felőd is hallani :wink:
Mi van az új meló projecttel??Költözés?

Andi!

Nagyon izgi ,hogy nem mutatja magát a kicsikétek... :wink: :wink:

Rik!

Nemsokára ti is megint belevágtok,ugye??!!(mármint a baba-projectbe)

Dorka!

Én bevallom(és hírdetem is :wink: )hogy azt vallom hogy az érintett napokon minden nap akció szükségeltetik(sztem :wink: )...legalábbis nekünk mindhárom fiú így sikerült :wink:
És én hiszek a hőmérőzésben is,nekem nagyon bejött.Viszon nekem pl.az LH nem igazán mutatott valós eredményt...
Azért egy doki látogatást megtehetsz a hosszú ciklusod miatt.

Képzeljltek,éjjel iszonyat elkezdett fájni egy fogam amiből 2 hete letört egy darab... :( reggelre kész voltam :? Felhívtam a fogdokim és kikuncsorogtam tőle ma délre egy időpontot.(amúgy mindig húzni-halasztani szoktam,de most valahogy vizuálisan látam magam előtt hogy a szülés utána kórházban fáj a fogam...na ezt végképp nem akartam :( )Persze mondanom se kell hogy dél előtt fél órával nem fájt...(Murphy Tv. :wink: :wink: )de azért elmentem.Szal túl vagyok egy gyökérkezelésen,és annyira örülök hogy elmenetm!!Még 2x kell mennem és betömi!Túl vagyok rajta...büszke vagyok magamra :wink: :lol:
Ja azért ez nem volt túl kellemes 37 hetes terhesen..de ez van...

Holnap megyek a dokimhoz,kivi vagyok mit mond méhszájügyileg :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok lányok!

Kösz mindenkinek a kedves szavakat.! :lol:
Nem mumsz tényleg. Kapott védőoltást, azonkivül 2 specialista nézte meg. De nagyon meg vagyok ijjedve, mert amiota szedi az antibigyót még mintha nőtt volna.. :shock:
Holnap kell visszamenjünk, kiváncsi vagyok mit mondanak...

Kép
Kép
Kép
f.marti

Ditta:
merre vagy?
Nagyon babás a hőgőrbéd :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Az érdekes az, hogy nincs láya, nem folyik az orra, semmi betegségre utaló tünete nincs... :shock:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?