Hali
itt vok.
Csajok,én eddig szinte minden nap benéztem ide, de nagy volt a pangás...erre most kivételesen nem jöttem 4 napig és tessék teleírtátok az oldalt(hál'istennek
)
Először is : Nyáriorgona!
Gratula!!!!!
Annyira örülök!!Többször is gondoltam ám rád(meg mindednkire)hogy mi lehet...
És ne aggódj mert nekem is volt hüvelyi fertőzésem többször is,már 2x kaptam Pimafucin krémet és kúpot is,ja és kitenyésztett a dokim a hüvelyváladékból egy szép kis Coli bacit is már 2x is
úgyhogy már 2x szedtem anibiotikumot is...Sajna ezek nagyon sokszor előfordulnak terheseknél, mert eléggé legyengül az immunrendszer és teljesen megváltozik és sérülékeny lesz a hüvelyflóra...
Kérdezted a barnázást...
Úgy emlékszem már a 26-27 naptól(visszakeresheted mert emlékszem,hogy írtam nektek,teljesen azt hittem hogy megjön)volt barnázás,volt hogy elég erősen...és egyből kaptam az utrót,sőt nekem volt is itthon...a dokim azt mondta a pozitív teszttől kezdjem el a 12 .hétig.Ártani nem árt,ha nem is kéne akkor se lesz gond belőle(csak használhat).
Te is használni akarod??
Márti!
Jobbulást a fiadnak!!!!!!
Tényleg nem mumsz???
Ditta!
Nagyon drukkkk neked!!
Tényleg holnap nem tesztelsz???
Jó lehetett Erdélybe
IRÍGY-IRÍGY...
Kriszti!
Jó hogy felőd is hallani
Mi van az új meló projecttel??Költözés?
Andi!
Nagyon izgi ,hogy nem mutatja magát a kicsikétek...
Rik!
Nemsokára ti is megint belevágtok,ugye??!!(mármint a baba-projectbe)
Dorka!
Én bevallom(és hírdetem is
)hogy azt vallom hogy az érintett napokon minden nap akció szükségeltetik(sztem
)...legalábbis nekünk mindhárom fiú így sikerült
És én hiszek a hőmérőzésben is,nekem nagyon bejött.Viszon nekem pl.az LH nem igazán mutatott valós eredményt...
Azért egy doki látogatást megtehetsz a hosszú ciklusod miatt.
Képzeljltek,éjjel iszonyat elkezdett fájni egy fogam amiből 2 hete letört egy darab...
reggelre kész voltam
Felhívtam a fogdokim és kikuncsorogtam tőle ma délre egy időpontot.(amúgy mindig húzni-halasztani szoktam,de most valahogy vizuálisan látam magam előtt hogy a szülés utána kórházban fáj a fogam...na ezt végképp nem akartam
)Persze mondanom se kell hogy dél előtt fél órával nem fájt...(Murphy Tv.
)de azért elmentem.Szal túl vagyok egy gyökérkezelésen,és annyira örülök hogy elmenetm!!Még 2x kell mennem és betömi!Túl vagyok rajta...büszke vagyok magamra
Ja azért ez nem volt túl kellemes 37 hetes terhesen..de ez van...
Holnap megyek a dokimhoz,kivi vagyok mit mond méhszájügyileg
Panni