Új privát üzeneted érkezett!

Rana, köszi!! :D

Bri, hát ezt nem értem hogy miért mondták neked mert mindenhol (más fórumokon is olvastam erről) 90 fokot mondanak, a gonalos tű meg tényleg olyan rövid, hogy nem értem miért nem merőlegesen kell szúrnod...na, jó én nem okoskodom, te kérdezted én meg elmondtam amit tudok! :oops:

Krisz, ez aranyos!:-)
Vendég

Skrisz
Koszi :P

Tucsi
Azert kerdeztem mert mondom en is igy lattam meg ti azert csak jobban tudjatok holnap 90fokban adom be 8) (de komolyan direkt tenyleg rakerdeztem :roll: )Es koszonom!

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri: köfi, majd holnap jövök és nagyon élménybeszámolok - azért kicsit még van bennem para :oops: de már Apácskával letárgyaltuk, hogy 10 hónapig (direkt írtam 10-et :wink:) tuti aggódás lesz az életünk :oops: :twisted: :D

Skrisz: ez a baby naon cukipofa :D és reméljük szerencsét hoz mindenkinek :wink:

Jó éjt mindenkinek :)
Kép

Kép
kis-csillag
Tököl

Kis csillag
Jo gyere es szamolj be :wink: Nekem mondod a parazast :oops: most latod epp a dolesi szog a param na meg piri meg mindig sehol :roll: :oops: Holnap lesz szuri 3.napja...nem baj ez? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Hajnoca
Nem is tudom mondtam-e milyen jo az a kep amit kuldtel 8) a youtube-ost meg nem neztem meg de majd holnap :wink:

Jo ejt Csajok...Brizo nalad mi volt?Drukkok mennek csak tudnam ki van elesben :roll:

Kis csillag,Brizo+++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri,
lehet kissé szét vagyok esve, de nem emlékszem milyen képet küldtem. :?

Kissé 'zűrös", morgós itthon a helyzet.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Kihaloban a topik? :?

Hajnoca
[quote="hajnoca"]E írta:hajnocaz valami csoda: http://www.youtube.com/watch?v=V_N6DHzm ... ture=email

... ezt a 'kékeges napraforgóst" kívánom minden akciózónak:
http://www.origo.hu/tudomany/20091021-a ... -2009.html

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jaaaa!!

Nem az én érdemem, de köszi.

Jobban vagy már?
Nátha, felfázás?

hajnoca
Dunakeszi

Bridget,hát ahogy jött,úgy szúrtam...talán a kettő között,picit döntve.Tüszőnövelők mennek! :wink:
Vendég

Hajnoca
Akkor koszonet akitol szerezted....ngyon jo foto :)

Nyulasz
Mar nem is azon izgulok...nekem meg nem jott meg :roll: jo ez igy? :oops: :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Túléltem a mai napot, mától indul a stimulációs szuri, napi kétszer :shock: 2 amp. Menopur 3 napig, vasárnaptól napi 1x 3 amp. , mellette még megy a napi 1/2 amp. Deca, s kedden kell mennem tüszőlesőbe :D
Ha nem csalnak az előérzeteim, akkor nov. 2-ára tehető majd kb. a punkció :D

Bri: Gonal-lal még nem volt nekem dolgom, én a Decaról meg spec. azt hallottam, hogy a menses megjövetelét kitolhatja 2-3 nappal is akár (pl. én hétfőre vártam, s szerdán jött meg végül..)

Hajnoca: tényleg jó az a kép, ügyes a csaje nagyon :) főleg a végeredményen lepődtem meg.

Pusza mindenkinek :D

Kép
kis-csillag
Tököl

Sziasztok!

Minden akciózónak drukkhegyek és sok sikert!!!

Kis-CSillag
Csakis optimistán lehet elébemenni a dolgoknak! :D
Én szerettem lombikozni is, már hiányoztak a tűk ha épp nem volt action. :lol:

Bri
Ezen én is csodálkozom, hogy piri nélkül kezdtetek. :shock:
Mondani kéne a dokinak tán...
Nálunk apa szúrt és 90 fokban.Sok sikert!

Rana
Hát nem lehet könnyű az éjszaka így...de majdcsak egyre ritkábban kelnek fel éjjel... :D

Nekünk indul a 36. hét. :D Abba kell hagynom a magnéziumot, jöhet a málnalevél tea.
Még nem jutottunk el vásárolni, kp és időhiány miatt..de majd. :)
Ma is dolgos napom volt:boltoztam 1,5 órát amíg áruért ment a sógor, és tanítottam 2x2 órát. Párom is feszt dolgozik, beindulni látszanak az érdeklődők, folyton telefonál, megbízást szerez, lakást mutogat...de még nem volt eladás sajna. Holnap is dolgos nap lesz, ő lesz a boltban (4ig leszünk csak nyitva), de én is besegítek ha mennie kell valahova, ill.tanítok még du 3 órát. De majd hétvégén megpróbálunk pihenni is. :D
MEgint teszveszeztem. :oops: Vettem egy hauck elektromos hintát, ami picibabák ringatására szolgál, il. etetőszék is.8000 volt és Miskolcra megyünk érte vmikor a hétvégén.

pusszancs

Kép
vizkriszisback

sziasztok!
üdv az újaknak.gratula a friss babaváróknak,ezt a képet a reménykedőknek küldöm:tavalyilyenkor hérfőn volt a 6.beavatkozásom.álmomban sem mertem volna gondolni,hogy most ilyen szupi képet tehetek fel a kis maszatkámról,kitartásmindenkinek!!!! Kép

Kép

Vizkrisz: olyan jó, hogy ennyire aktív tudsz lenni ilyen nagy pocakkal is :D mikor fogsz pihenni? :wink:

Lola: Panni baba nagyon édes, de szívesen meggyömöszölném :D Gratula hozzá :)

Bri: ez a vérzés nélküli szuri valóban furi, nekem azt mondták Tapolcán ha megjön, akkor szóljak..

Mellesleg "tök" jó érzés volt 2. vn.-on az uhu :lol: :lol: :lol: :evil:
Most szaladok - sóskiflit sütök, s megkelt a tétta.. :D

Kép
kis-csillag
Tököl

Kis Csillag
Dejo te is ma mar nyomod 8) Kivanok neked sok szerencset es 1-2babot a pociba :)

Vkrisz
Mos hivom a dokit :oops: tok bevgyok tojva :(
Az az elektromos hinta tok jol hangzik 8)

Lola
Koszonjuk az erot amit ezzel az irasoddal adtal :P

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Lola: Tündér csajszi PanniBabád! Köszönjük a képet!
Olyan jó olvasni ilyeneket, így az ember ha meg is inog, nem adja fel, mert Ti hajtotok, akiknek sokadikra csak, de összejött a BABA!

Kis*: mi még nem ismerjük egymást, de nagyon drukkolok Neked! :D

Bri: ezt most én sem értem. Gonalt szúrsz már úgy, hogy még lesz egy mensi? :shock:

Vkrisz: már nincs sok hátra! :lol:

Tücsike: hova tüntél?

Ki van még akcióban???? :oops:
Én hétfőn megyek konzira a laparos dokihoz, előtte gyorsan beugrok a Kaáliba a papírjaimért.

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

köszönjük a dicséreteket

Kép

Puszi
Hat epp ez az :roll: Csutin amikor voltam azt mondta a doki hagyjam abba a fogigatlot majdf megfog jonni...keddtol meg megy a szuri...ok...kedden mentem fel mert ok adtak be az elsot...es szoltam,hogy nekem meg mindig nem jott meg :!: azt mondtak meg fog jonni(noverke volt akkor nem a dokival beszeltem...tegnap semmi es ma is vartam...most csorogtem,hogy ilyenkor mi van?Azt mondta van ilyen es menjen tovabb a szuri :shock: mert a mehnyalkahartya szepen majd felepul :roll: haaat en nem tudom...es akkor meg azt is megkerdeztem most,hogy mikor kell nyomnom a tabikat clion vgy mi mert azt meg menzi utan azaz asszem matol kellett volna :? azt mondta az mehet matol :roll:

Tok kivgyok...mindig valami kozbejon...sosem megy semmi siman... :(

KépKép
bridget0801
Kulfold

Puszi
Hetfon mikor mesz? :shock: En is hetfon megyek tuszokukucsra :roll: Mikor lesz a laparod? :roll: meg iden ugye majd szoritunk neked bar te ugyis tudod hogy baj nem lehet :wink:

Brizo van meg akcioban,Kis csillag meg en :) legalabbis tobbiek meg nem jelentkeztek :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri: ha a doki meg a nővérke azt mondta, jó így, akkor jó így. Attól, hogy én (mi) nem hallottunk még ilyenról, van még ilyen helyzet biztos! A Klion miatt meg depláne ne aggódj, ott az a lényeg, hogy punkció előtt 5-10 napot dugd. Ennyi.

Kép

Kép

*puszedli*

Bri: 1 és 3 között megyek vhogy, nem tom, ahogy kijön majd a lépés. Több helyre is megyek aznap. Lapar elvileg 2 héten belül, gyakorlatilag hétfőn tudom majd meg.

Kép

Kép

*puszedli*

Puszi
en csak aggodom...mert nekem minden uj...tudod ez meg csak a 2. es az elso az clostis volt...nem nagy durranas...annyira szeretnem,hogy minden klappoljon...es vegulis a doki szerint is megkellett volna jonnie :roll: azert mikor ma mondtam a noverkenek az is visszakerdezett..."nem jott meg meg es szurja a gonalt?Haaat ezt beszelje meg a doktor urral..." :roll:

En mindent ugy csinaltam ahogy mondta...utaaaalom a fogigatlot tuti az zavart be most azon kell aggodnom,hogy mostmar ne jojjon meg?Vgy nem ertem...most mar akkor megsefog jonni? :roll:

Na jo nem agyalok annyit lelovom ma magam mert teleirom megint az oldalt :(

KépKép
bridget0801
Kulfold

[quote="*puszedli*"]B írta:*puszedli*ri: 1 és 3 között megyek vhogy, nem tom, ahogy kijön majd a lépés. Több helyre is megyek aznap. Lapar elvileg 2 héten belül, gyakorlatilag hétfőn tudom majd meg.

Nekem 3ig kell beernem de deleig valoszinu megyek mert hetfore mar nincs szurim...es minden reggel 10kor szurom magam :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri: nemtom akkor. Kár, hogy a dokival nem tudtál beszélni. :-( (Krisza szomb. pl. tuti bent lesz, a holnapot nem tom, de én tuti bekapcsoltatnám magam, hogy ő mondja meg, minden oké-e így.)
Akkor nem találkozunk, én délig nem érek be, az tuti. :(

Kép

Kép

*puszedli*

Puszi
Megint erhetetlenul hablatyolok :oops: kedden csak a noverkevel beszeltem azt mondtak semmi baj majd megjon...ma a teloban a noverke mikor meghallotta kapcsolt a dokinak (mondjuk nem volt mar az irodaban ezert a mobiljan hivtam de elertem)es a doki mondta,hogy van ilyen,hogy nem jon meg es mehet tovabb nyugodtan :roll:

Meg meglatom lehet en is csak 1korul erek oda :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri drága,
ne tessék aggódni ezen, ha nem jön meg és a doki azt mondta, hogy nem baj, akkor nem baj.
Max vastagabb lesz a mnyhártyád, mint eddig, de ez meg éppen hogy jó!!!

A fogigátló tuti bekavar hisz pont ez a lényege, hogy a hormonjaid átrendezi!!

hajnoca
Dunakeszi

Hajnoca
Koszonom a nyugtatasod...jol jon...amugy nem erdekel itt mar piri nem fog jonni(remelem) :shock: punkcio mglesz es ha esetleg a beultivel halasztas lesz hat akkor meg 1honapot maradok :roll:

Ha piri jonne nem tudom mi van :shock: ...ma kezdem nyomni a Cliont is :roll:

Olvaslak am titeket mar amikor irsz a blogba...de irni nem volt idom :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Nekem meg valamiért nem frissíti, ha írsz bele és ezért csak késve olvasok. :( :D

hajnoca
Dunakeszi

Lola, milyen szép kislány! Cuki a ruhája is. :D Boldog hófordulót! Hány kiló?

skrisz72

Bri
Lehet, hogy már nem jön meg...de lehet pont így lesz jó.
Az én ciklusom is rendhagyó volt amikor babás lettem. Gondolod, hogy a 27.cn-re mekkora lehetett a nyh-ám amikor a pém lehetett, lehet pont ez tett jót! :D

Na lenézek a páromhoz mert ő nyitott a boltban...mondanom sem kell azt sem tudta minek költöm reggel 6kor. 8) Kit érdekel, hogy 6 óra van, gondolta, ő 7kor szokott kelni...aztán eltelt 20 perc mire felfogta, hogy félkor nyitnia kell.Sajnálom ilyenkor...tegnap is fél 10kor értünk haza. Még 6 után kellett Nagyvisnyóra menni az egyik ügyfeléhez, akihez már úgy volt, hogy fél5re megy, de a 3 órától tartó biznisze csak 6re ért véget. :? De Nagyvisnyóra elkísértem én is, sőt utána még Putnokon is elszórtunk1-2 flyert. :shock: Nem csoda ha fáradt. :? De van 3 ígéretesnek tűnő lehetséges vevője is, akivel foglalkozik most.Jó lenne a jövő héten legalább 1 adásvételi, de legjobb lenne 3. :lol:

Kellemes hétvégét!

Kép
vizkriszisback

Sziasztok!

Csak gyorsan bekukkantottam :-)

Kiscsillag: drukkok mennek!

Bri: szerintem abszolút nem baj, ha nem jött meg a mensid. Fogigátlós ciklusnál úgyis csak megvonásos vérzés van, nem igazi mensi.
Ha sima ciklus lett volna, akkor biztos meg kellett volna várni a kezdéssel a mensit.

Szép napot és jó pihenést Mindenkinek! Mennem kell...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziaszto!
Bri, szerintem sem baj, hogy nincs mensi, én már olvastam ilyet!

Lola, nagyon cukker a kislányod, emlékszem amikor megírtad, hogy sikerült... hogy rohan az idő! Csak most állt meg és nem akar hétfő lenni! :twisted: :lol:

Puszikám, itt vagyok! :P :lol:

Csillag hajrá szurik!
Vendég

Türelmetlen mázlista Tücsök! :wink: Meg tudlak érteni. :D

skrisz72

Jaj csajok most egy kicsit megnyugtattatok :) Majd hetfon meglatjuk,hogy mi no odabent :idea: de nem adom fel...nem szabad most mikor mar majdnem a celban vgyok...legalabb csinalhassam vegig...lehet,hogy nem sikerul de legyen eselyem ra nekem ez mar sokat jkelentene :roll: Koszi csajok :)

Vkrisz
Akkor talan meg jo is,hogy ilyen vastag lesz...mondkjuk ugyis megnez beulti elott es ha masnem nem olyan akkor varunk 1masik honapot a beultire...na de nem lesz ilyen...lesz beulti lesz baba 8) :lol:
Parodnak meg megy a grukk...3lakas az most kari elott milyen jol jonne :wink:

Szezso
Koszi neked is :wink: Bendeguz lassan egy honapos :shock: hogy telnek a napok a kis joveveny ota :)

Tucsi
Te hogy vgy?Ugy eltuntel uhu ota...izgulsz meg mindig?Melohelynel van mar valami valtozas :roll:

Hajnoca
Nem tudom miert mondjuk 5naponta irok meg 5napot egybe :oops: Megneztem a youtube-os linket is...milyen jooo nem is ertem hogy csinalja :shock:

Skrisz
Vannak uj kepek Esztrrol?

Nyulasz
Nalatok mar bizti beallt a rend estenkent...meselj egy kicsit 8)

Rana
Te is meselhetnel ahogy lesz egy kis idod...a ket kiscicarol :P
Kép

Szep hosszu hetveget mindenkinek :)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Brizo hova tuntel?

Brizo,Kis csillag(van meg valaki?)
Mai drukkok
+++++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép
bridget0801
Kulfold

Lányok,drukkolok ám nagyon,csak nincs nagyon időm...

Lola,nagyon szép a kiscsaj :D
Vendég

Lányok, nem akartam nagyon nyafizni, de most beparáztam: napok óta nem tudtam eldönteni, hogy az Utro irritál vagy gombás fertőzésem van, de most már meggyőződésem, hogy gomba+ felfázásosan fáj a hasam alja (a pocim eddig is húzódott szurkált, de ott alul úgy fáj most mint fertőzésnél:-() Szerintetek használjak Canesten kúpot hétfőig???
Vendég

Sziasztok!!!!

Bekukk, épp alszik Lencsilány :D
(pinduri alvósbaba, de a nappalt inkább ébren tölti :P )

Tücsi,
nekem a doki a canesten krémet engedte a terhesség alatt...

Lola,
gyönyörű Kislányka :D

Mindenkinek 1000000-rel drukkolok, Lányok, és most már igyekszem jönni és olvasni :P

Nyulaszka,
ezt a fényképes vonalzót hogy csináltad?

tillidian

Tücsi, szerintem használhatod. Terhesség alatt is szoktak adni Canesten kombit.

Vkrisz, a linken meg tudod nézni a képeket.

skrisz72

[quote="bridget0801"]
írta:
bridget0801Hajnoca
Nem tudom miert mondjuk 5naponta irok meg 5napot egybe :oops: Megneztem a youtube-os linket is...milyen jooo nem is ertem hogy csinalja :shock:

Biztos te is jól csinálod a szurizást.
Felszívod vagy beállítod amennyit kell, köldök környékét fertőtleníted ahova szeretnéd adni a szurit és megpaskolod, összefogod a bőrt és a másik kezeddel beadod a szurit egy gyors mozdulattal. Lehetőleg egyenesen.

Blog:
akkor lehet, hogy azért nem frissíti?! Mindegy csak egy észrevétel volt. ... amúgy aki konkrétan érdekel azt amúgy is szoktam nézni, ha frissül, ha nem.

hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok!

Puszi: valóban nem ismerjük egymást, de itt biztosan meg fogjuk :wink: remélem jó lesz a lapar eredménye, s mihamarabb belevághattok ismét! +++++

Bri: ez a menetelő pisziszisza annyira cukker :lol: :D

Tücsi drága, felfázásos-fertőzéses miacsuda monnyon le, ettől eltekintve hogy érzed magad kismami? :D

Drukkok zsebembe dugva, köszönöm :wink:

Hát lányok - nem szoktam nyafogni én sem, de ma megteszem - amióta elkezdtem a szurizást, eddig beadtam összesen 16 :shock: injekciót - s a ma délutáni Menopur után sikeresen csináltam magamnak egy csomót a hasimba - kezdek szitás lenni :lol: még mondtam is Apának, hogy sört nem ihatok, mert kifolyik rajtam :lol: :lol: fáj a szuri :( de a cél érdekében túlélem valahogy :roll: még holnap lesz az a nap, amikor 3x kell adnom, vasárnaptól már csak 2x.. Úgy várom mint a messiást :lol: :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

Lányok, köszönöm este akkor Canesten!

Csillag, köszi amúgy jól vagyok, nagy a pocim: fel vagyok fúvódva, + napról-napra jobban szenvedek a gyomorsavtól, de kibírom minden jobb mint a beülti utáni hányós-fosós éjszaka volt! :oops: Őszintén szólva igazi kismami "problémám" nincs, most is inkább az allergia miatt aggódom: abbahagytam a lombik alatt a gyógyszert és már kezd kijönni az arcüreggyulladásom, ma már 3-szor infralámpáztam az arcom... A mellem is csak kicsit érzékeny, szóval tök jó lenne ez a kismamiság ha nem lennék mindenre allergiás...
Vendég

[quote="hajnoca"] írta:hajnoca
[quote="bridget0801"]
írta:
bridget0801Hajnoca

Biztos te is jól csinálod a szurizást.
Felszívod vagy beállítod amennyit kell, köldök környékét fertőtleníted ahova szeretnéd adni a szurit és megpaskolod, összefogod a bőrt és a másik kezeddel beadod a szurit egy gyors mozdulattal. Lehetőleg egyenesen.

Blog:
akkor lehet, hogy azért nem frissíti?! Mindegy csak egy észrevétel volt. ... amúgy aki konkrétan érdekel azt amúgy is szoktam nézni, ha frissül, ha nem.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ez az az olajfestos youtubos klippre ment :lol: :lol: :lol: :lol: a szurival nincs semmi gaz....tok siman megy :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Skrisz
Én megnéztem a képeiteket.Nagyon szuperek!!! :D

Tücsi
Jobbulást!!!Huss gomba!!! :evil:

Kis*
Kitartás a szurikhoz, a csomó lelohad...nekem véraláfutások voltak itt ott. :?

Bri
Küldöm a nyh vastagítókat és peteérést serkentőket!!!+++
Azért kellene jövő héten különösen legalább 1 adásvételi mert akkor visszakapná a befizetett tandíját is.

Ma is dolgos nap lesz, ő lakásokat mutat, én mindjárt tanítok, aztán még egyet 11től.De tegnap családoztunk miután bezártunk...igaz így megint éjfélkor feküdtünk le. 8)

Kellemes hétvégét!!!

Kép
vizkriszisback

Bri,
a 22:35-ös hozzászólásod neeeem ééérrrttteeem!!
Magyarázd el légyszi! :wink:

hajnoca
Dunakeszi

Vkrisz, köszi! :lol:

Drukkjaim mennek, lányok!

Tücsi, hát ez car ügy! :?

skrisz72

Hali!

Dobok képet a pociról mert ma pont egy hónap van hátra hivatalosan. :D
Kép Kép

Kép
vizkriszisback

tüszőnövelők mennek!

Vkrisz,te bomba kismami vagy :D
Vendég

Sziasztok!

nagy drukk az akciózóknak!
Bridget, látom, már megnyugodtál a mensi miatt, én dokkerem is azt mondta, hogy a fogigátló utáni mensi nem számít (nekem meg már a fogigátló szedése alatt megjött :shock: és el is múlt,mire egyáltalán kezdtem a szurikat) !Drukk az uh-hoz!!

Kis-csillag: neked is nagy drukk!

Brizokám, hogy állsz? azt hiszem, vissza kell mennem a dokinkhoz, mert még mindig nemmúlt el a fertőzésem :roll: :( streptococcus bacit tenyésztettek ki, ez azért elég veszélyes teherbeesés szempontjából, nem? tiszta ideg vagyok tőle :oops:

Lola, nagyon édes a kicsi :D

Vkrisz: csini kismami vagy! Már csak négy hét, húha! :D

Tücsi: remélem már jobb a helyzet, canestent simán lehet használni! Akkor most használod az utrot? ettől is kijött az allergiád ? :roll:

Till: írj egy kicsit magatokról, ha van időd!

Velünk semmi különös, ebben a hónapban már a 12. napon megvolt apeteérés, de gondolom ez a lombik-stimuk utóhatása. ráadásul nem is biztos, hogy jó időpontot kaptunk el, na de hát sose lehet tudni :oops: Használt valaki olyan LH tesztet, amit Esthajnaltól lehet venni? nekem valamiért egyszer sem mutatott kétcsíkot, pedig a doki szerint volt peteérés :roll:

Kép

Kép
bébike4

Sziasztok!
Vkrisz, csini vagy még mindig!;-)

Bébike, most már abbahagytam az Utro-t végül is csak nap 2 szemet dugdostam, szedem rtovább a Duphastont, mint eddig is!

Nem szeretném esthajnal üzletét rontani, mert én többször rendeltem tőle (nagyon kedves csaj, tényleg nem bántásból írom), de most a lombiknál, direkt inkább gyógyszertárban vettem 25-ös erősségüeket! Az Lh tesztek amit a patikákban vagy a drogáriákban lehet kapni szerintem azok is megbízhatóbbak, mint esthajnalé, meg a többi ilyen olcsó szuperézékeny teszteké! Szóval, én nem ajánlom ezeket a teszteket! Tehát, inkább a dokinak higyj! Drukkolok, hogy összejöjjön!!!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?