Csajok nem is tudom egyenkent megkoszonni nektek ngyon szepen koszonom nekem mar az is nagy szo,hogy kezdunk
Eloszor is Tucsikem!!!Marha nagy gratula neked!!!!!!Most mar elhiszed,hogy babas vgy?Es pont 5hetes
Szal a lenyeg ngyon kedves volt es segitokesz!!!Kozolte az 1% eselyt...amit ala is irattak velem,hogy ennek tudataban vgyok a magas FSH miatt
Azt mondta 28-nal mar azt mondana felejtsem el...de nekem meg egyenlore "csak" 23-24
lenyeg azt mondta ez megterhelo mind fizikailag mind lelkileg o a vegsokig fog kuzdeni,hogy babas legyek ha en benne vgyok es kitartok
2fele protokoll-t ajanlott...az egyik a clostibegyes ami melle minden masnap szuri jar(ezt nem szeritik ngyon a betegei mert cisztasodnak tole meghat nekem ilyen volt japanban
2tuszom lett
)szal rakerdeztem a Nyulasz fele protokollra
elmagyarazta azt is es azt mondta vegulis az is jo lenne nekem...ezt dontsem el en melyiket akarom
mondtam neki en nem vgyok orvos igy termeszetesen o dontson de azt mondta igy nem lehet ezt megmondani elore melyik lenne jobb
szal a ketto kozul barmelyik hasznalhat...ezt majd akkor tudjuk meg,hogy jo volt e ha mar ott tartunk
De azt mondta ha azt a protokollt valasztjuk akkor o minimum 300gonallal inditana 6napig
es mivel mar a clostibegyes amugy is volt es nem ngyon jott be igy megyunk a Nyulasz fele protokollal
A boldogsagtol doki utan tobbszor sini tudtam volna...vegre nem varunk hanem valami tortenik is
Bar a miomam nott
5*5cm-rol 6*6.1re
egyenlore nem zavar be...
Bebike
Mint irtam a magas FSH-em miatt kell a loadag bar nem tudom neked melyik protokoll is volt
mert gondolom attol is fugg de te pont a masik oldal vgy...sok pici tuszo nekem meg tok nehez csinalni
Tucsi
Nem nem lacafacazunk....babasodni jottem haza
Hajnoca
Koszonom a hirszolgaltatast!!!
Ha arrafele jarok tudod csorgok
Skrisz
Kerlek javitsd ki Oktober 20 szuri kezdete
Vkrisz
Te vgy a kovetkezooooo
Sztimcsi
Kuldtem emailt de nem engedi!!!!!!!!!!!!!Mi a problema megszunt az email cimed?
Nagy drukk a holnapi vv-hez!!!!Tesztekkel hogy allsz?
Az imak jol jonnek
Szezso
nana hisz ezert jottunk haza
Annmari
Imadom ezt a golyat!!!
Szuri melle semmi...miutan piri elhuzott cloint vgy cliont vgy mit nyomok alulrol
Bumi
Anyosod jol van mar?