Új privát üzeneted érkezett!

Bridget!Izgatottan várlak a részletekkel!!! :D

Tücsi,Neked ma csak uh volt???Vérvételre nem is kellett menned?? :roll:
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sztimcsi 2009.10.15 19:22-kor.
sztimcsi

Vizkrisz
Gratulálok a nyelvvizsgádhoz!
Szépen alakul a pocid!

Minden akciózónak nagy drukk!
Vendég

Tücsike: köszi. :D

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Csajok nem is tudom egyenkent megkoszonni nektek ngyon szepen koszonom nekem mar az is nagy szo,hogy kezdunk :D

Eloszor is Tucsikem!!!Marha nagy gratula neked!!!!!!Most mar elhiszed,hogy babas vgy?Es pont 5hetes :D Kép

Szal a lenyeg ngyon kedves volt es segitokesz!!!Kozolte az 1% eselyt...amit ala is irattak velem,hogy ennek tudataban vgyok a magas FSH miatt :roll: Azt mondta 28-nal mar azt mondana felejtsem el...de nekem meg egyenlore "csak" 23-24 :oops: lenyeg azt mondta ez megterhelo mind fizikailag mind lelkileg o a vegsokig fog kuzdeni,hogy babas legyek ha en benne vgyok es kitartok :roll: 2fele protokoll-t ajanlott...az egyik a clostibegyes ami melle minden masnap szuri jar(ezt nem szeritik ngyon a betegei mert cisztasodnak tole meghat nekem ilyen volt japanban :roll: 2tuszom lett :? )szal rakerdeztem a Nyulasz fele protokollra :oops: elmagyarazta azt is es azt mondta vegulis az is jo lenne nekem...ezt dontsem el en melyiket akarom :roll: mondtam neki en nem vgyok orvos igy termeszetesen o dontson de azt mondta igy nem lehet ezt megmondani elore melyik lenne jobb :roll: szal a ketto kozul barmelyik hasznalhat...ezt majd akkor tudjuk meg,hogy jo volt e ha mar ott tartunk :roll: De azt mondta ha azt a protokollt valasztjuk akkor o minimum 300gonallal inditana 6napig :roll: es mivel mar a clostibegyes amugy is volt es nem ngyon jott be igy megyunk a Nyulasz fele protokollal 8)

A boldogsagtol doki utan tobbszor sini tudtam volna...vegre nem varunk hanem valami tortenik is :) Bar a miomam nott :? 5*5cm-rol 6*6.1re :? egyenlore nem zavar be...

Bebike
Mint irtam a magas FSH-em miatt kell a loadag bar nem tudom neked melyik protokoll is volt :oops: mert gondolom attol is fugg de te pont a masik oldal vgy...sok pici tuszo nekem meg tok nehez csinalni :?

Tucsi
Nem nem lacafacazunk....babasodni jottem haza 8)

Hajnoca
Koszonom a hirszolgaltatast!!! 8) Ha arrafele jarok tudod csorgok :wink:

Skrisz
Kerlek javitsd ki Oktober 20 szuri kezdete 8)

Vkrisz
Te vgy a kovetkezooooo :lol:

Sztimcsi
Kuldtem emailt de nem engedi!!!!!!!!!!!!!Mi a problema megszunt az email cimed? :shock: Nagy drukk a holnapi vv-hez!!!!Tesztekkel hogy allsz? :roll: Kép Az imak jol jonnek 8)

Szezso
nana hisz ezert jottunk haza 8)

Annmari
Imadom ezt a golyat!!! 8) Szuri melle semmi...miutan piri elhuzott cloint vgy cliont vgy mit nyomok alulrol :roll:

Bumi
Anyosod jol van mar? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget!Nem szűnt meg az e-meil címem!!!!!Nem tudom mi lehet a gond :? :roll:
Annyir boldog vagyok!!!Én is mindjárt pityergek :cry: természetesen örömömben!!!!Olyan jó hogy Nálad is beindulnak a dolgok!!!!Nagyon drukkolok Neked!!!!

Hát a hétfői tesztem csont nega lett :cry: .Aztán szerdán csináltam azon lett egy halvány csík :roll: :D Most ebbe kapaszkodok!!!!Holnap ismét csinálok egy tesztet reggel.Aztán 8ra megyek vv-re,és 11:30-ra a dokihoz.Nagyon izgulok már :roll: :oops: Szerintem nem sokat fogok éjjel aludni....

Felfázásod elmúlt???
sztimcsi

Bri: Szuper, hogy kezdtek! Jó kezekben vagy!
Elküldenéd priviben, milyen ez a "Nyulasz-féle protokoll"?

Timcsi: és ezt csak "így" írod? Aztaaaaaaaaaaa!!!!!! Gyere majd a vv. után!!!! Nagyon drukkolok! Ez első lombik? :oops:

jó éjt Lányok! *

Kép

Kép

*puszedli*

Timcsi
Az jooooo halvany csik is csik :shock: 8) Ngyon izgulunk...tudom te is sokat vartal a babora bar itt nem reg ota vgy de mi mar regebb ota dumcsizunk mashol.Ne is mond en is pityeregnek allandoan...olyan jo erzes,hogy van eselyem vegre nekem is probalkozni :)

Puszi
Azert irom,hogy Nyulasz fele protokoll mert nem tudom megjegyezni a nevet :roll: Dezsinek is es Tucsinek is ez volt :roll: Ant....valami Nyulasz elozo oldalon irta :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Nyulasz
Nyomdokaidba szeretnek lepni :!: De egy babaval is megelegszem :wink: Doki nem ngyon biztatott...de azt mondta 1-2tuszovel is lesz punpcio a 4nek meg ngyon fogunk orulni...aztan megnezett uhu-n es azt mondta jol mukodnek a petefeszkeim(nincs osszezsugorodas vgy ilyensi) igy azt mondta 4petiben egyezzunk ki...es akkor mar ngyon boldogok leszunk 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Hát most ennek a halvány csíknak is úgy örültem mint egy gyerek :lol: .Ja és először férjem látta meg a csíkot,és remegő kézzel hozta utánam :lol: .Hát igen,már mi is régóta próbálkozunk :roll: és most nagyon-nagyon bízunk,és remélünk,hogy kedvenc dokimtól jó hírt kapunk!!!!!!!!!!

Örülök hogy kedves a Te dokid is:-)))!!Nekem Veled kapcsolatban nagyon jó megérzéseim vannak :D !!!!És megértem,hogx pityeregsz!!!Puszillak!

Puszedli:De aranyos vagy!!! :D Hát nem mertem megírni ezt a halványka csíkocskát :oops: .Gondoltam ha holnap is lesz csík a teszten akkor jövök reggel és megírom Nektek!! :wink: És hát a vv után mindenképpen jelentkezem :wink: .
Már volt 2 lombikom tavaly.Nyáron volt az első,ősszel a második.Minden rendben ment de a beágyazódás nem sikerült :cry: :cry: :cry: Aztán decemberben spontán megfogantam :shock: (amire elméletileg semmi esélyem,)de sajnos méhen kívül ágyazódott be a baba :cry: :cry: :cry: Akkor derült ki hogy van egy 5 centis átmérőjű miómám a méhfalban ami teljesen bedomborította a méhemet :shock: és nagyon úgy nézett ki hogy ez miatt nem tudott a baba beágyazódni :cry:
Elmentem Pécsre mióma embolizációra,és 5 hónap után elmúlt teljesen a miómám :D :shock: Augusztusban felkerestem a Bodnár dokit,mert az első lombikból megmaradt 2 embriónk,akiket lefagyasztattunk,és most Ők kerültek be a pocimba október 2.-án. :D és bízom nagyon bennük,mert ha ilyen ügyesen túlélték a kiolvasztás,és szépen osztódtak is akkor ügyesen meg is találták a helyüket :D !
Bocsi ha hosszú lett :oops:
sztimcsi

Timcsi
Nem tudom emlexel e de en is ezt mondtam neked :wink: Remelem ez a joerzesem holnap be is bizonyosodik :!: Dokker marha normalis es etikus vgy nem is tudom,hogy mondjam...es a hozzaallasa is ngyon tecc...az intezmeny is szep helyen van kellemes a kornyezet szep az intezmeny...es amikor ott ultem vartam eszembe jutott hany lany lehet itt epp a bnetrol meg lattam a dokikat...fura volt eloben ott lenni amirol eddig csak itt a csajoktol olvastam :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Hát hogyne emlékeznék:-)))

Köszi Bri!!!!!Holnap délután jövök!

Jó éjszakát mindenkinek! : Kép
sztimcsi

Timcsi
Jo ejszakat neked is es a laptetut el is felejtettem emliteni 8) :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Szép jó reggelt!

Úgy látom mindenki pityergős hangulatában van :D persze csak jó értelemben.Tegnap nekem is bekönnyezett a szemem este mert amikor feküdtünk és filmet néztünk Alexa olyan mocorgásba kezdett, hogy apa le is állította a filmet és csak nézte a pocim, hogy ez nekem nem fáj?Nagyon kidomborodott hol itt hol ott, vagy hullámzott az egész hasam. :D Nagyon meghatódtunk. :D

Bri
Kívánom, hogy a Nyulasz féle protokoll szerencsét hozzon!!!+++ :D

Sztimcsi
Várjuk a tesztedet!!!+++Drukkhegyek!!! :D

Mabe
Köszi. :)
Veletek mizu? Mennyire "fáraszt le" a Imola? Te hogy érzed magad?

Meló:
Ma de. boltozok egy kicsit mert a sógornak be kell mennie a rendőreségre vmiért...de nem bánom, ráérek. :)
Páromnak végül nem lett vételije tegnap mert a vevők aggódnak a hiteltörlesztőjük magassága miatt pedig csak egy garzont vennének 3,9ért.De volt 2 mutatása is páromnak, de ezek a vevők sem biztatóak mert a csaj passzív bár listás. :? Szegény magyarok! :( Na majdcsak alakul... :)

Pusszantás!

Kép
vizkriszisback

Sziasztok!
Timcsi,drukk!Csíkerősítőket küldöm! :D

Bridget,antagonista :lol: szuper,hogy kezdtek :wink:
Vendég

Sziasztok!

Tücsikém!!!! :)
Óriási gratula!!!!! minden jót kívánok neked,hatalmas pocakot! nagyon agyon örülök neked/nektek!

Bri! :)
Hajrá szurik, én is 225-300 szurival kezdtem, éd az ágyban szuszog az eredménye :)

Vkrisz! :)
ügyi vagy a nyelvvizsgához gratula, nekem is eszperantóból van közép...kellett a diplomához :) 61%

Hajnoca! :)
én is nézlek mindig benneteket, tiszta apja a kiscsaj! GL, ahogy te fogalmaztad (meganyál) a karambolt mikor írtad.... szörnyű eset volt az biztos.

Timcsi! :)
Halvány csík csík!!! Nem a kiskutya pisilt rá,hogy becsíkozódjon, hanem te. Nagyon szorítok! bodnár doki Db?

Mindenkinek hiperszuper megadrukk!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Sztimcsi, én is nagyon drukkolok! :)

Bri, nagyon örülök, hogy boldog vagy, meglátod, meglesz a kitartásod eredménye! :D (Nekem is antagonista volt :) és igaz, én meg a másik oldal vagyok épp, hajlamos a túlstimura. Szóval hajrá 300 gonal! )

Kép

Kép
bébike4

Kedvesek vagytok Lányok!Amit nagyon köszönök!!!!!!!!!Viszont a mai tesztem negatív :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Már voltam vv-en,majd 11:30-ra megyek Bodnár dokihoz az eredményért :roll: Aminek már most tudom hogy nem fogunk örülni :cry: :cry: :cry: :cry:

Krisz,Nyulasz,Vikim,Bébike,külön köszönet!!!!!!
sztimcsi

Timcsi: jajj ne!!!!! Én még bízom!!!

Bri: :roll: okés, akkor majd visszakeresem, most sietek. Pussssz.

Kép

Kép

*puszedli*

Timcsi!
Ne add fel, addig amíg Bodnár doki nem mondja hogy vége.... lehet kell egy kis rásegítés.... nagyon szorítok!!!
Vendég

Puszi
Antagonista :idea: ilyen volt NMyulasznka,Bebikenek,Tucsinek es Dezsinek is :idea:

Viki
Koszonom a biztatast de miert sok a 300gonal?Jobban fog fajni vgy csipni? :roll:

Nyulasz
Probalom beiktatni a fejembe 8) Te mennyit szurtal? :roll:

Tucsi
Mai helyzetjelentes? 8)

Vrisz
koszonom! 34.het csak most nezem....nemreg az meg 30volt :shock: Mar nincs messze a nagy nap 8) Korhazi cucc megvan mar :?:

Bebike
En nem vgyok doki de bizti ez a lenyege...hormonoktol es problemaktol fugg ki mennyit kap es mibol...latod Dezsinek se jott be es neked se ez a protokoll de en azert is kerdeztem ra mert Nyulasznal is nehez volt tuszot csiholni lehet meg az FSH e is magas volt :roll: nem emlexem :oops: Tucsinek se sikerult sok peti...en meg szinten zenesz...ezert lett ez bar nem volt valami marha sok valasztasom :?

Timcsi
Akkor az a halovanyka az mi volt? :shock: vv utan tessek szepen HCG szintet jelenteni :!: Mi meg drukkolunk 8)

Brizo
Majdnem egyutt kezdunk :)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget, bízz a dokiban, tuti jó lesz a protokoll. Én biztos vagyok benne, hogy nekem nem a protokollon múlt a dolog, nálam a PCOs a ludas. :roll:

Kép

Kép
bébike4

Bebike
Bizom benne...azzal nincs problema :wink: es tok pozitiv is vgyok csak nem akarok elore orulni tudod...ovatos vagyok :roll: :oops: 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Timcsi,akkor extra drukk! :wink:

Bridget,én is 300 gonalt,és a 6.naptól jött mellé a cetrotid.Húzós árban,de megérte :wink: Ugye milyen aranyos a doki?
Vendég

Nyulasz
Igen mondta,hogy o egybol 300-al inditana de egy kicsit huzos lesz igy mert draga a gyogyo...mondtam neki a penz nem szamit...nekunk mindenkepp sokkal de sokkal olcsobban kijon,mint japoba volt vgy amcsiban lett volna... :wink: Amugy a clostis protokoll vgy mi az occsobb lett volna olyan 50-80ezer ez max 180ban jon ki :roll: Igen ngyon aranyos!!!Es volt idom nem voltam surgetve...elmagyarazott mindent ha megkerdeztem meg anyugy is... 8) orulok,hogy hozza kerultem :) Majd a halapenzrol szeretnek kerdezni :?: :roll: Priviben is johet :!: En nem ertek ezekhez,hogy itthon hogy meg,mint meg foleg lombiknal :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Nincs baba :cry: :cry: :cry: .........teljesen kiborultam........eddig az elsőnél és a másodiknál is tartottam magam,de most.........ááááááá nem is írom inkább.

MINDENKINEK KÖSZÖNÖM HOGY DRUKKOLT ÉS GONDOLT RÁM!!
sztimcsi

Bri!
Nem fáj jobban nem csíp, csak nagyobb mennyiség, több hormon ami jobban beindítja a tüszőket. Hálapénz..nekünk még az elején alá kellett írni..tilos a hálapénz, természetesen mi amikor elköszöntünk egy "tartalmas" könyvvel ajándékoztuk meg a dokit, egy irodalmi remekművel. A legszebb ajándékot adták meg nekünk amit csak ember kaphat.... de szoktak ajándékcsomagokat, a lányoknak parfümöket, de nem várják el...de hogyan tudnánk megköszönni????? Könnyes szemmel mondtuk: köszönjük.....

Timcsi! :(
mélységesen sajnálom... ma még lehet szomorkodni de előre kell nézni, küzdeni és menni...menni amíg erőd bírja.... kell, neked kell erősnek lenned!!!! Nagyon nagy ölelés.... Anno én is kikészültem mindig 1 inszem, 6 stimu ebből csak 4 beülti.... de tudtam ha én feladom akkor mindennek vége... és lám a 4 beülti sikerült.... Nagyon nagy erőt!
Vendég

Timcsi, Kép

skrisz72

Bri!

Te most akkor a ciklus hanyadik napján kezded a szurit? :shock:
Vendég

Rana írt sms-t délelőtt:

Már jobban van és a lánykákkal is minden oké, lehet ma már haza is engedik őket!

Úgyhogy már lehet otthon is van együtt a 3 cica és az 1 kandúr :lol:

Timcsi én sem tudtam tartani magamat egyik sikertelen lombik után sem, még a fagyis után sem, talán azért nem is szorgalmaztam magamat, hogy írjak a fórumra NEKTEK, nem akartam negatív hangulatot "árasztani"
De össze fogod szedni magad, mint mindannyian. Egy kis idő kell neki, de ezt biztosan tudod.
Sajnálom, hogy B. doki nem tudott neked jó hírrel szolgálni.
Az első két lombikom nekem is a db-i kaáliban volt.

Srisz köszike, hogy a táblában frissitettél, de még "csak" a 4. lombik lesz, végül a fagyis az 5. Majd aktulaizáld légyszíves, ha ráérsz Eszter baba mellett
:lol:

Szeszo, igen az agykontroll sokat segíthet, először próbáltam könyvből elsajátítani, de nem fogta a fejem, ezért végeztem el a tanfolyamot.

Htücsök gratula az 1. ultrahang eredményhez, csak így tovább :!: :!: :!: :!:

Brigdet nekem is amúgy az a keresztnevem ami neked :wink:
Kívámom, hogy most már váljon be ez az antagonista protokoll neked is :P

Bébike nekem a dokink nem mondott ilyet, hogy 3 hónap kell eltelnie a fagyis lombik előtt is. Nekem május végén a sikertelen lombik, és július végén a fagyis.
De tényleg hagynod kell időt az Avandametnek és addigra a gyulladásod is rendbe jön.
Akkor te délután voltál, úgy sejtem, hogy lesz egy 2. doki is, láttad?

Kép
brizo

Igen Bridget majdnem együtt kezdünk, csak én 19-én long protokoll szerint kezdek, ami azt jelenti, hogy majd csak 24-án kell a ciklusom első napjának lenni. 26-án hétfőn megyek 3. napi hormonvérvételre és a hormonjaim rendben lesznek akkor kezdjük a puregont 100 egységgel.

Kép
brizo

Skrisz most néztem újra a táblázatot, csak jól van az írva, hogy összességében az 5. lombik lesz, de ebből volt egy fagyis is, meg a 2. lombiknál nem volt mit beültetni.
Úgyhogy jól van az úgy ahogy van :roll:

Kép
brizo

Brizo, naugye! :lol: :lol: :lol:

skrisz72

((((((((((((((((Timcsi)))))))))))))))) Szívből sajnálom, tudom, mit érzel, én is 3-on vagyok túl. :( Ölellek!

Bri: a Kaáliban nem fogadnak el hálapénzt!

Kép

Kép

*puszedli*

Vikim,köszönöm a vigasztaló szavakat!!!!És igen holnap már előre kell nézni és tovább haladni a baba felé vezető úton!!!!!!!!!Mi elhatároztuk hogy addig nem adjuk fel,míg nem lesz legalább 1 gyerekünk.És kemény fából faragtak engem is és a férjemet is,így tovább megyünk!!!!!!!És tudom egyszer az álmunk valóra fog válni!

Brizo,aranyos vagy!!Köszönöm!!!
Az első 2 lombikod Neked is itt volt???És melyik dokihoz jártál megkérdezhetem?? :oops: És most hová jársz???Az 5. lesz Nektek???Megkérdezhetem hogy Nálatok mi a "baj"???(Csak ha nem vagyok nagyon indiszkrét :oops: )

Puszedli,az ölelést köszönöm!!Bevallom nagyon jól esnek ezek a kedves szavak :oops: És Te is 3 sikertelenen vagy túl?? :cry: :roll:
Ölelést viszonzom!!!

Szép hétvégét mindenkinek!
sztimcsi

[quote="sztimcsi"]
írta:
sztimcsiÉs igen holnap már előre kell nézni és tovább haladni a baba felé vezető úton!!!!!!!!!Mi elhatároztuk hogy addig nem adjuk fel,míg nem lesz legalább 1 gyerekünk.És kemény fából faragtak engem is és a férjemet is,így tovább megyünk!!!!!!!És tudom egyszer az álmunk valóra fog válni!

Ez a beszéd!!!! Ezzel mi is így vagyunk!!!!

Kép

Kép

*puszedli*

Jó estét!

Tücsikém: Hatalmas gratula a kicsi mázlihoz! Problémamentes babavárást kívánok!

Sztimcsi: Sajnálom, hogy nem sikerült! De nagyon jó, hogy ilyen pozitívan állsz a folytatáshoz!

Én ma voltam dokinál. Tele vagyok bacikkal, kaptunk rá az urammal gyógyszert. Jövő héten újból kenet és ha az rendben van, akkor kezdünk.

Mindenkinek tovább drukkolok!

Jó éjt!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Sziasztok!
Timcsi,nagyon sajnálom :( De örülök,hogy nem adjátok fel,ez a lényeg!Nekünk a 6. lombik sikerült,nem is tudom mi lett volna,ha az 5. után megállunk.Ölelés!

Csomee,jobbulást kívánok,remélem tudtok kezdeni :wink:

Bridget,jaja,nem fogadna el hálapénzt.Mi amikor vv-re mentünk,vittünk egy üveg italt,még azt is alig akarta elfogadni,de megkértük,hogy igyon az egészségünkre,így jól jött ki.Lányoknak csokit vittünk.Aztán ha bemegyünk a gyerekeket megmutatni,akkor viszünk neki ajándékot.Már kigondoltam.
Vendég

Csajok koszi az infot! :wink: En ma mar csak sajna este jovok!Tegnap is babalatogatoban voltam meg elotte is ma meg kerianyumhoz megyunk....holnap meg pihi 8) Es ha minden igaz megfaztam :? de hogy hol es hogy azt nem tudom :x tegnap is sizokniban voltam vesemelegito amit eltudtok kepzelni...hol vgy hogy fazhattam meg? :shock: Folyik az orrom es a torkom kapar :?

Timcsi
Mar leirtam amit szerettem volna emailben :roll: ilyenkor okosat nem lehet mondani...ha visszalapozol oda ahol nekem sem sikerult a naplomban...en is egesz nap bogtem mint egy gyerek :roll:
Kép

Viki
Koszonom az infot...en nem ertek ehez csak azt tudom,hogy meg a korzetinek is szoktak a zsebebe nyomni...gondoltam itt is van valami :oops: Ez mennyire emberi dolog :)

Annmari
Hat egyenlore varom pirit... :roll: szerintem doki ugy gondolta hetvegere megjon igy a kedd olyan 3.cn-re esik kb de ezt elore nem tudjuk ugye :roll: Legalabbis en nem de o kiszalota 8)

Brizo
Koszonojuk Rana hireket 8) Remeljuk bebekukkant ha hazaert 8) Mar ha lesz ideje.Tenyleg te is ugyanazon a neven "letezel",mint en?????????Akkor neked igy utolagosan is Boldog Nevnapot :!: :D Jah,hogy neked long protokoll jo akkor kicsit kesobb de majdnem egyutt babasodunk 8)

Puszi
Koszi neked is az infot....sosem voltam itthon meg meddosegiben igy nem tudom csak azt,hogy minden egyes mashol penz dukal :? Te is a pestibe jarsz?

Nyulasz
Neked is koszi ez szamomra olyan hihetetlen de mar epp Brizonak is ecseteltem ezt :? En a vv-re nem leszek itt :roll: mert mar addigra mennem kell vissza :oops: De ez a csoki a lanyoknak is jo tipp volt... :wink:

Szep hetveget!!!!Van valaki akcioban?Kiert kell drukkolni? :roll:
Brizo neked megy a drukk azt tudom... 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Bri: igen, a Pestibe járok! :wink: Ez "az" a protokoll?

Sokkal kíméletesebb mint mondjuk a long protokoll: 5 napig 3 Fostimont kaptam, és aztán 3 napig 2 Merionalt, illetve utolsó 3 napban 1-1 Orgalutrant, hogy szép egyformák legyenek a tüszők, és ne repedjenek meg idő előtt, árban is elég barátságos lett, minden tűvel , fertőtlenítővel együtt 71 ezret fizettem (ebből 30 ezer volt a 3db orgalutran)!

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok Drágák! :D

Tegnap hazajöttünk :P most igyekszünk akklimatizálódni, és persze elárasztott a família...
Nagyon köszönjük a rengeteg drukkot, aggódást és gratut, nagyon-nagyon jól esett!!!:P
Puszikának és Skrisznek 1000 köszönet a híradóért :D

Írok majd bővebben is és igyekszem felvenni a fonalat, hogy Ki hol tart!!!

Dióhéjban most annyit: nagyon fájdalmas, de gyors szülés volt! Utána jött egy kis komplikáció nálam (méhlepényt külön ki kellett műteni :oops: ), de mindent feledtet, ha Lencsilányra nézek :oops: :D :D

Rana,
szívből gratula!!! :D (Egy napon ünnepelnek majd a Lányaink :wink: :lol: )

Tücsikém,
annyira de annyira örülök Nektek!!! :D :D :D -el is pityeredtem :oops: - végrevégrevégreeeee!!!!! :D A legeslegjobbakat kívánom, szívből! :P

Lányok, mindenkinek puszi, jövök majd, most etetés :P

tillidian

Sziasztok!
Lányok, mindenkinek köszönöm a gratulákat!!

Till, de jó lenne már ott tartani ahol Te vagy! :roll: :oops: Asszem paramami leszek, ráadásul ma teljesen kiborított egy cikk a koraszülésről, amit megfejelt az RTL klub szintén hasonló témájú riportja...

Kismamik, normális, hogy erősen görcsölök még mindig?

Puszi mindenkinek!
Vendég

Puszedli,Igen nekünk kell tovább menni.Hisz mást nem küldhetek hogy legyen helyettem kismami :roll: .És tudom hogy mindenki aki kitart és küzd,annak meglesz az eredménye,lesz babája!! :D

Csomee,Gyors gyógyulást Nektek!!Drukk hogy mielőbb múljon el a baci!!!Sok sikert Nektek!!

Nyulasz,mikor "találkozok"hasonló párokkal,mint Ti akkor mégjobban elkezdek bízni!!!És erősödik bennem az hogy tovább kell menni,mert tudom,hogy az út végén ott vár ránk a kisbabánk :D

Bridget,itt is köszönöm!!!Ma már azért jobban vagyok!A tegnap nap bőgéssel telt,és az éjszaka is,szinte semmit nem aludtam.. :roll: de most már jobban vagyok.

Till,én is gratulálok!!!Minden szépet és jót kívánok Nektek!!

Tücsi,drukk hogy az erős görcsölés mielőbb megszűnjön!!!Dokid nem mondott semmit rá :roll: :?: Vigyázz magatokra!!
sztimcsi

Puszi
Mi az az "az" :idea: :oops: :roll: Mikor mesz vgy mostansag nem fogsz :roll: En csak Gonal-t szurok majd 6napig :roll:

Till
Sziiiiiiaa :D

Tucsi
En is lattam az RTL-en :x na egybol kiborultam :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Tücsi,
kimondhatatlanul örülök Nektek!Itt volt már az ideje! :D Gondtalan babavárást!

Bri,
drukk a kezdéshez!Olvasgatni szoktalak,és Neked is nagyon drukkolok!
Ugyan az a dokink! :P :P :P :P
Hidd el, sikerülni fog a baba!

Timcsi,
nagyon sajnálom, ami Veled történt!
Tudom, nagyon rossz minden csalódás, de azt mondják, ami nem pusztít el minket, az erősebbé tesz!
Kívánom, hogy nemsokára, már anyukaként visszanézve, azt mondhasd, hogy nehéz menet volt, de megérte! :) :) :)

Mindenkinek millió,és egy drukkkkkkkk!!!!!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Melinda,köszönöm!!!És amit írtál nagyon tetszett!!!Ezek a dolgok megerősítenek bennünket....
Nagyon sok sikert,és mielőbbi babásodást Neked is!!!!
sztimcsi

Bri: hát "az" a protokoll, amiről beszéltél, hogy Nyulasznak is az volt. Amire rákérdeztem, de azt írtad lapozzak vissza. Ez az?

"Sokkal kíméletesebb mint mondjuk a long protokoll: 5 napig 3 Fostimont kaptam, és aztán 3 napig 2 Merionalt, illetve utolsó 3 napban 1-1 Orgalutrant, hogy szép egyformák legyenek a tüszők, és ne repedjenek meg idő előtt, árban is elég barátságos lett, minden tűvel , fertőtlenítővel együtt 71 ezret fizettem (ebből 30 ezer volt a 3db orgalutran)!"

Kép

Kép

*puszedli*

Puszi
Jaaaah bocs,hogy igy ertetlenkedem nem direkt csinalom :oops: Azota en mar irtam neked penteken! (masnap delben!) :shock: Antagonista protokoll...amit bemasoltal nem is tudom ki irta :oops: Es magat a protokoll menetet sem tudom csak a kezdest ezt a 6napot...aztan uhu es meglatja hogyan tovabb :roll: Bocsi meg1szer :oops:

Melinda
Koszonom szepen 8) Hogyhogy ugyanaz a dokink? :shock: Te is pestre jarsz fel? :o Mikor jossz legkozelebb 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri,
igen,énis a pesti kaáliba járok, és épp Krizsához,mint Te! :D
Jövőhéten kedden megyünk majd apavizsire, és 28-án uh-ra!
Ha gondolod, talizhatunk! :wink:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Melinda
En is kedden megyek vv-re es beadjak az elso szurit is...hanyra mentek? 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri,
délután 3ra van időpontunk,de szerintem 2körül már ott leszünk!
Te mikor jössz?Talizhatnánk! :wink:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?