Új privát üzeneted érkezett!

Tücsi, ez gyönyörűűűű csík :D :D

Kép

Kép
bébike4

Bumi
Én is gondoltam erre is, hogy még méhen belül történt a baj...sajna ilyenek is vannak,sokszor minden előjel nélkül. :(

Bogyimami
Olvastam és megnéztem a képeket...szörnyű lehet ilyet látni, nálunk is 2 x volt már baleset a lépcsőház előtt, elég veszélyes az a kanyar...de semmi súlyos hála az égnek.Hogy ez a toyota, hogy összepréselődött?! :shock: Döbbenet!Szegény lány és mindenki akit ez megrázott.

Till
Most akkor volt amnio vagy nem? :D Micsoda zárt egy méhszájad van! :shock: :D

Kép
vizkriszisback

Tücsike,
jól tetted, hogy nem indultál neki ilyen állapotban.
A tesztjeid pedig nagyon szívderítőek, és drukkolok továbbra is!
+++++++++++++++++++++++++++++++++

Melánia,
hahó!!! Mi lett a népszámlálás eredménye???

Kép
kisbuta

Kisbuta:

Csak Melániáról tudósítok, remélem utólag nem haragszik meg, de tudom, hogy titeket is érdekel, mi van vele.

Ezt írta:

" Tegnap bekerültem kórházba,hányás,hasmenés,hasfájással.
Baba jól van.Szépen ver a szíve.
Kaptam infúziót,gyógyszert. Puszi. "

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Tücsi, nagyon szép tesztek!!!! Továbbra is +++++++++++++++++
Milyen szép lenne a 13. évfordulón megtudni a nagy hírt :lol: !!!

Kismamikért kezem lábam csuriban ++++++++++++++++++++++

Kép
petne

Kép

Kata: jobbulást!

Nyulasz: gyerkőknek boldog hófordulót!

Tücsike: jeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!
Kép Halk gratula!!!!!!! :D

Melania: neked jobbulást, Babának örülök!!!!! :D

Till: cupp! Várom az smst!

Jók legyetek!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

köszönöm a gyerekek nevében!

Tücsikém,nagyon örülök a csíkodnak :D :D :D

Vkrisz,én már nagyon vágyom egy kiadós alvásra...nem tudom mikor lesz :roll:

Bébike,jaj,ez nem jó :roll: jobbulást!

Till,drukkolok :wink:
Vendég

Köszi lányok, azóta du 3-kor csináltam egy medilabosat és a T csík erősebb mint a kontroll!;-)

Melánia jobbulást kívánok, és nagyon örülök a szívdobinak!!

Bébike, mikor mész avandametért?;-)
Vendég

Jajjjj Tücsi!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép

*puszedli*

Tücsi,
mindig elolvasom, hogy épp mi van Veled!
Annyira örülök Nektek!Igazán megérdemeltétek már!
Ölellek! :D :D :D :D :D

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Puszikám, cuppantalak!

Melinda, köszi emlékszem rád a pcos-ból!;-)
Vendég

Tücsöööök!!!! :D :D :D
(Lányok, látjátok: mindenki sorra kerül!!! :wink: :lol: )
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lányok,
annyira figyelmetlen vagyok :oops: (nem Melániának tapadt meg a 4 babó??? :roll: Most akkor egy baba van??? Lemaradtam, úgy röstellem :oops: )

Melánia,
erősödést, jobbulást!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++

Vkrisz,
igen: volt amnio (láttam a tejútrendszert, úgy fájt :oops: ), csak nem lett eredménye, mert a doki bár erőből nyomta a vizsgáló csövet, nem ment át a belső méhszájon :oops:

Puszikám,
ok :wink:

Mindenkinek cupp!!!

tillidian

Tücsök
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

[quote="bumi1979"]S írta:bumi1979ziasztok!

Az ikres kismaminak a pocakjában halt meg a baba, és utána kellett megszülnie őket. Olyan hírek terjedtek, hogy két placenta volt, de csak aze gyikről táplálkoztak a babák. Ráadásul a nagyobb halt meg.

Sajnos, az ilyenek kivédhetetlenek...
Nekem egy ismerősömnek (egy nagyon kedves doktornőnek) a 39. héten halt el a babája... :cry:
Vendég

Tücsi, szerintem nem egy babó lapul a pocidban. :lol:

Tényleg, Melivel mi van? Kiderült, hogy hány baba tapadt meg?

skrisz72

Tücsi: ez annyira jó, nagyon örülök nektek! :D
Ja, és szerdán megyek az Avandametért :wink:

Till: hú, ez fájhatott :roll: remélem nem kerül sor az indításra, hanem Lencsi addigra elindul magától!

Mabe: ti hogy vagytok? új képek?

Melániának nagy drukk, ez nem túlstimu miatt lehet?

Kép

Kép
bébike4

Na vegre van elet...ezt mar szeretem 8)

Kata
Remelem a laz mar nem gyotor :!: gyere es ird meg legyszi ha jobban vgy!!!! :roll:

Nyulasz
En igyekezni fogok babasodni ezt megigerhetem 8) :lol: tenyleg elkelne mar jopar pozi teszt :roll: de meg van majdnem 3honap ev vegeig addig talan lesznek tobben babasak 8)

Bebike,Vkrisz
Igen visszajott a felfazas megint :x nem olyan durvan de van :roll: gyogyszertarosnak halvany gozese volt az urogin-rol mondta van valami veny nelkul kaphato valami de nekem az nem fog hasznalni antibiotikum kene :roll: mondtam neki,hogy sajna mar pentek este van 7ora es ugyeletre mar nem akarok menni hetfoig meg nem akarok varni meg mondtam hogy csutin megyek konzira :roll: Azt ajanlotta hivjam fel a dokit akivel lesz a lombik es kerdezzem meg ot az lesz a legjobb :roll: Meglepoen segitokesz volt :shock: Azt a tozegafonya valamit meg megvettem 60szem 4000ft :shock: de aszonta az inkabb megelozesre van :?

Skrisz
Neha kicsit irhatnal magatokrol is :wink:

Tucsi
Nem csalodott benned senki...en vv nelkul is tudom van ott valaki...en ngyon orulok neked mert vegre valaki olyan lesz babas aki tenyleg ngyon de nagyon megerdemli mar!!!! :D Kép Nem felrerteni nagy altalanossagban irom...sok topikot olvasgatok :roll:

Hajnoca
Hat gondolom,hogy megviseltek a torentek :( en is neha mikor nezek a teveben ilyen szornyusegeket a konnyeimmel kuszkodom annyira kis erzelmes lelku vgyok :oops: Kép

Till
Mikoo szulsz maaaa :shock: :lol: Hetfore nagy drukk 8)

Csajok lenne egy buta kerdesem :oops: Ha en felvgyok fazva es ugye szedek antibogyot akkor nem kell a paromnak is? vgy ez nem olyan? :roll: Mert mikor voltam az ugyeleten szoltak hogy gumival csinaljuk...szal mi kb 2hetig makdnem abszolut sehogyse csinaltuk :roll: Aztan persze igen de ez nem olyan betegseg hogy esetleg o visszadja nem?A nemi betegseg szerointem teljesen mas :roll: Parom ezen filozikhogy mer o biztos nem szedett bogyot :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri,
szerintem nem kell.
Ez nem egy gombás fertőzés amit ping - pong módjára adtok oda vissza.
Ha teheted ülj cickafarkfűves vízbe. Nekem anno jót tett.
Ha lehet, akkor melegítsd állandóan a derekad vagy tartsd melegen.
Ilynekor szokták azt mondani, hogy TUNDRAbugyit :wink: kell felvenni.
Ha megoldható a derekad ne legyen kinn sosem.

Gyógyulgass. :)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Hajnoca
Koszi a valaszt en is ezt mondtam neki :roll: Tundrabugyit hordok mar honapok ota :x soot vesemelegitom is van :!: hosszu pizsi gatyoban alszom es zokniban :x Parrom mindig kirohog :roll:

Marhara odafigyelek de lehet a repzin kicsit ngyon hideg volt pedig ha tudnad,hogy oda is vittem fel magammal a vesemelegitot es a terdig ero sizoknim ami gondolhatod milyen meleg :? Szal nem ertem :(

Olyan gyogynovenyem nincs...hol lehet venni anyum elment a piacra hozatnek vele :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Elozo uzim storno...most beszeltem veled telon :lol: De aranyos kis hangod van :mrgreen:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jó reggelt, Lányok! :P

Bridget,
szerintem sem fertőző a felfázás!!! (Nekem évekig volt visszatérő: csak ránéztem egy párnázatlan székre és kezdődött az antibió-kúra...de Apa sosem kapta el)

Tücsike,
mennek a drukkok 1000-rel!!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bébike,
ja, fájós dolog (pedig mi aztán bírjuk ezeket, ugye, Csajok? :roll: )
Holnap ismét kell menni :?
(Pocakom teljesen lent van, kölök feje beékelve (hajnalban történt, 2-3 között, piszokul fájt 1 óráig, csillagokat láttam :shock: (nem szülési fájások!) reggel pedig a nyákdugó egy része is úgy döntött, megunta a helyét...
Innentől mennyi idő lehet? :roll:)

Még most megyünk Lidl-be, aztán ha bírok, főzök, vasalok...

Szép napot, Lányok!

tillidian

Sziasztok!

Tücsikém,nem is tudok mást írni,nagyon boldog vagyok :D :D

Dezsinám,ha olvasol,neked írom,hogy tudom nálatok spontán is lehet...viszont talán ideje lenne megnézetni az ir-t :roll: vagy már nézetted?Nagyon drukkolok egy spontán csodához,mint Vkriszéknél :wink:

Bridget,jaj,nagyon sajnálom ezt a carságot :x ...nekem nem volt sose ilyen gondom,ezért ötletem sincs :roll:
Vendég

Till,nem tudom innen mennyi idő,de küldök oldószert :wink:
Vendég

Till
[quote]c írta:sak ránéztem egy párnázatlan székre és kezdődött az antibió-kúra

Ezen jot mosolyogtam :lol: ezt meg neked talaltam:
http://velvet.hu/poronty/2008/09/02/szu ... vagy_megis
A lenyeget kiemelem:
"Az utolsó napokban minden kismama azt lesi, hogy van-e valami a WC-papíron. Nos, ez a kis nyálkás izé - hivatalosan a nyákdugó - akkor távozik, amikor elkezd a méhszáj kinyílni. Ilyenkor néhány kismama a bizonyosság érdekében a csészéhez vonszolja, aki él és mozog, hogy ez most akkor tényleg az-e. A nyákdugó lehet véres, barnás nyálkás, zselés állagú, körömnyi mérettel, de lehet színtelen is. Ismét egy bizonytalansági faktor. Ráadásul közel sem biztos, hogy ez már a nagy pillanatot jelzi (jelzi, csak nem azonnal), ugyanis akár egy-két hét is eltelhet a szülésig. Vagy egy nap"

Nyulasz
Nekem meg regen volt sokszor latod megis milyen butasagokat kerdezek :oops: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri!

Üdv itthon! :D De jó ,nem soká kezdel! :D Ez a felfázás dolog nem túl jó ilyenkor. :(
Én a kamillás ülőfürdőt is ajánlanám neked!
Remélem kezdésre helyre jössz! :D

Till!

Húú ez nagyon izgi! :D Oldószerek mennek!++++++++ Lehet még ma karjaidban tarthatod a kicsikédet :?: :?:
Vendég

Sziasztok! Köszönöm szépen lányok!!!

A ma hajnali tesztem is csodaszép, de most már sz@r képet sem hajlandó csinálni a gépem! :evil:

Nyulaszom, hát én is éppen ezt írtam Dezsikének, hogy csináltassa meg az IR vizsgálatotm, mert sajnos még nem tette meg! :cry:

Bri, felfázásra a leges-legjobb dolog a medveszőlőlevél tea! Nekem már 2 csésze is segíteni szokott!! Jobbulást!

Till, itt olyan hideg van, hogy ilyen időben én sem dugnám ki az orrom Lencsi helyében!;-) :lol: (mintha azt olvastam volna, hogy akár 1 hét is lehet, de akár még aznap beindulhat a szülés, most jól kisegítettelek mi? Bocsi! :oops: )
Vendég

Annmari
Koszonom 8) Hat felhivtam a Kaalit es erdeklodtem de Krizsa csak 15-etol lesz. :? Noverke aszonta,hogy megjek el a nogyogyimhoz...nekem nincs is olyan :shock: foleg a tavalyi kalvariam utan amikor nyaron volt az a 2hetes verzesem,polip a mehben meg minden...egyik doki hulyebb volt a masiknal :twisted: Ezek utan nem tudom hova mehetnek akkor voltam 6dokinal! :roll:

Viszont azt mondta most a teloba a noverke hogy aze szoljak a dokinak ahova megyek hogy kezdenenk a jovheten es ok tudjak hogy mit meg hogy kell adni :roll: azt is mondta nem zavarhat be a kezdesbe :wink:

Koszonom a tippet asszem kamillatea van itthon bar anyummal most hozatok cickafarkfu teat...meg nem ert haza pedig mar jo reg beszeltunk lehet meg mindig a varost jarja nekem cickafarkfuteaert :shock: :shock: :oops:

Tucsi
Fuu egy ujabb gyogynovenytea asszem most jol befogok ilyen dolgokbol vasarolni 8) Hol lehet kapni? :roll: Marmint gyogyszertar?
A nagyon eros tesztecskednek meg ngyon orulunk...nem hihetetlen meg mindig szamodra a dolog? 8) Meselj mar errol kicsit :P Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri, vannak gyógynövényboltok, ott jobban találsz mint a gyógyszertárba, de azért ott is megnézheted!

Nem, egyáltalán nem fogom fel, hogy babás vagyok! Az agyam addig jutott el, hogy HCG van a vizeletemben, hogy ez azt jelenti, hogy a pocakomban is van valaki, az még egyenlőre nem megy, talán majd az UH után!

Krisz drága neked akartam még írni, hogy ikrek nem valószínű, mert eleve 2 babát kaptam vissza és az egyik csak 4 sejtes volt!
Vendég

Tucsi
Jo majd utananezek koszonom :wink: Anyum hozott cickafaviragot vgy mit 8)

Hat gondolom ilyenkor milyen nehez elhinni :lol: en pl meg sosem lattam pozi tesztet :roll: na jo lattam 1szer mikor a tuszorepiszuritol volt 2007 decemberben meg most a lombik alatt majusban de amugy soha :roll: szal ezek nekem is tok erdekes dolgok :idea:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!
Makacs visszaterö felfazasra-fertözesre-folyasra, evekre valo megszüntetesere a legjobb: Jodos hüvelyöblites 10 napig (kiöl mindent jot-rosszat, ezalatt a 10 nap alatt semmi hancurkodas), ha gomba is van, akkor valami gombaölö kup melle, majd utana lehetöleg ösztrogen (azt hiszem) tartalmu lactobacillus kup kura.
En vagyok ra a garancia, hogy jo. 6 eve semmi gondom, azelött evekig visszatero problemam volt.
A jodos pezsgötablettakat csakis orvos irhatja fel, vigyazat, sok orvos nem ismeri. Mintha Lactacyd lett volna a markaja, mar nem emlekszem biztosan.
Van belöle sima valtozat, az nem jo.
Sok sikert Nektek. :)
domimama

Domimami
Koszi a tippet megjegyzem bar nekem csak sima felfazasom van es meg nem is olyan durva :roll: viszont 15-en megyek konzira mert kezdenenk nem hiszem jot tenne ez nekem lombik elott :roll: Lactacyd mosakodohabot meg alapbol minden furdesnel hasznalok 8) Azert koszonom :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget, lázam már nincs! De a cicim nagyon csúnya tiszta vörös. :(
Felfázásra, tőzegáfonya kapszulát is ajánlják, állítólag nagyon hatásos.

Tücsi, örülök, hogy szép 2 csíkod van!! Vigyázz magadra!

Till, hajráááá!!!

Bébike, amnio nem fáj amúgy ha nyitva van akár egy picikét is.

Melánia, jobbulást!

Kép
kata05

Lányok,
köszönöm az oldószeres drukkokat!!! (Bár csak felhasználnám már... :roll: :P -de még semmi. Mosogatok, vasalok, tanulok a Naggyal, igyekszem valahogy lefoglalni magam...)

Bridget,
köszönöm a linket! :P

Annmari,
örülök, hogy "látlak"! :D

Mindenkinek pussz, megyek múlatni az időt :roll:

tillidian

Till,
azért a poggyászod legyen kéznél. :lol: :wink: ... bármikor érezheted azt, hogy pisilni kell.
Pöttömke bármikor elmozdulhat és akkor folyhat a magzatvíz.

Bri,
nekem is jó volt hallani a hangod.
Örültem neki. ... nagyon jól indult a napom. :D :D :D :D

Remélem anyudnak sikerült venni gyógynövényeket.

Még ezeket találtam rá:

Megelőzés és gyógyítás

Ha mondjuk a tavaszi zuhétól átázott cipőben mész hazáig:

• Érdemes zsurlós, cickafarkos ülőfürdőt venned. A növényekből készült tömény forrázatot öntsd egy lavórba, hígítsd fel, és amíg meleg, üldögélj benne.

• Igyál sok folyadékot! A megfelelő mennyiségben bevitt folyadék átmossa a húgyhólyagot, és megnehezíti a kórokozó baktériumok betelepedését. Naponta 1 liter zsurlótea a már kezdődő fertőzést is megállíthatja.

• Öltözködj az időjárásnak megfelelően, rétegesen! A rétegek közti levegő jobban szigetel, mint egy vastag pulóver. Kerüld a huzatot, és húzz papucsot, zoknit, harisnyát! A hideg kövön "mezítlábazva" könnyen felfázhatsz, az állandó "cúgban" tartózkodva nemkülönben. Attól, hogy érzed a tavasz melegét, a föld még nem melegedett fel kellőképpen!

• Ha szükségét érzed, azonnal menj WC-re! A vizelet hosszas visszatartása súlyosbítja a problémát.

• Az immunrendszer támogatására szedj több vitamint, kasvirágkészítményeket, és a gyulladás idején egyél több tormát, fokhagymát, zöldséget. A bennük található hatóanyagok kitűnő természetes antibiotikumok.

• A visszatérő hólyaghurut kezelésénél feltétlen gondolnod kell a bélbaktériumflóra rendezésére is. Nagyon sokat segíthet még az akupunktúra, az akupresszúra és a célzott homeopátiás kezelés.

• Az Urogin tinktúra alkotórészei vizelethajtó, gyulladáscsökkentő és húgyúti fertőtlenítő hatással rendelkeznek. Naponta 3 x 2 kávéskanállal, 2-3 dl vízben vagy teában elkeverve ajánlott, de legfeljebb három napig fogyaszd.

• Homeopátiás kezelések szinte minden felfázásos hólyaggyulladás tünetére találhatóak. Az Aconit akkor használ, ha az állandó vizelési inger ellenére igen kevés vizelet ürül, amit elviselhetetlen, égő fájdalom, láz szomjúság kísér. A Dulcamarát válaszd, ha az égő fájdalom a húgycső nyílásánál jelentkezik, a vizelet zavaros, nyálkás, de krónikus, visszatérő hólyaghurut esetén is alkalmazhatod.

http://www.femina.hu/egeszseg/holyaghurut
http://homeopatia.info.hu/index.php?art ... gSiteStart
http://www.natursziget.com/page.php?sho ... fazasellen
http://vitaminkosar.hu/%C3%BAj-lehet%C5 ... en,49.html

hajnoca
Dunakeszi

Kata
Eltudom kepzelni mennyire faj :? Es ez mennyi ido amig meggyogyul? :roll: a kapszulat mar megvettuk de a patikas azt mondta az inkabb megelozesre van :roll: De azert en beveszem artani nem art :roll:

Hajnoca
Orulok,hogy kicsit szebbe tettem a napodat :wink: Koszonom a sok infot 8) Amikor tudod ugyeleten voltam a felfazasommal akkor eleg gazosan felvoltam fazva...most viszont egyenlore csak soxor megyek pipilni mondjuk ugy negyed orankent es jon is rendesen es nincs semmi fura erzes utana... :roll: kopp-kopp de tudom,hogy valami van...es azert bosszant a dolog mert 5nap mulva mennem kell es emiatt halasztani nem szeretnek :roll: Megyek megkuksizom a linkeket amiket betettel 8)

Till
Nincs mit :wink: ez olyan erdekes merten mindig mindenkinek mindenben utananezek bezzeg amikor nekem van bajom mint pl most egy szimpla felfazas jovok segitsegert :lol: :oops: De ez talan azert van mert masoknak ahogy tudok segitek magamnak viszont en jobban hiszek bennetek,mint kutakodjak a neten :)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Helló!!!

Délután majd jövök, most csak Tillinek: nagyon drukkolok, hátha útnak indul Lencsi Leányzó!!!!!!!

Kép

Kép

*puszedli*

Tillnek en is mara egy kalappal hatha :roll:

Dezsinek es Bebikenek meg Kép

Timcsinek meg drukk Kép

Ki van meg akcioban????? :idea: :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Lányok,

olyan aranyosak vagytok! :D (de még mindig egyben...)

Elköszönök, reggel fél 8-kor beköltözés a Péterfybe (aki arra jár, feltétlenül ugorjon be :wink: ). Holnap még csak vizsgálatok lesznek, pl. UH, és bármit megtudok, küldöm Skrisznek és Puszinak! :wink:

Mill puszi és drukk minden Akciósnak!!! (Tücsikém, feltétlen érdeklődöm majd Rólad a Lányoktól! :P )

Vigyázzatok magatokra, majd jövök, de remélem, már Lencsistől! :P

tillidian

Till!

Sok szeretettel kűldöm drukjaimat! Lencsinek pedig mihamarabb egy hatalmas pusszantást! :lol: Kép

Bri!

Nagyon sok boldog névnapot!
Vendég

Húúúú ! Ezt elég furán kűldte el!

Bridget!

A rózsa a tied!
Vendég

Sziasztok!!!

Till
Ez mostmár tényleg a finish. :D
Kellemes élményeket a szülőszobán!!!+++

Bri
Jobbulást!Tömjed magad minden természetes cuccal, üljél bennük stb!!! :D

Tücsi
Előbb-utóbb elhiszed majd! :D

Kata
Sajnálom a mellgyuszit!!!Remélem hamarosan elmúlik!!!

Hazaértünk tegnap este. :D Még Miskolcon be kellett ugranunk a metroba a boltnak vásárolni, már elég fáradtak voltunk...mivel du-án kirándultunk a repülőgép emlékparba a Ferihegy mellett.A férfiak nagyon élvezték....én meg a kavicsokat fotóztam. :oops:

Kép Kép Kép

Ma este meg már azt hittem hétfő van mert dolgos nap volt.Páromnak is boltozni kellett, azt akarták, hogy ő legyen egész nap és mindezt tegnap este közölte vele az anyja amikor hazajöttünk.Hogy ő nem dolgozna mert házassági évf, ez érthető, tesója meg egész héten dolgozott.Miért Viktor nem???
Na de páromnak is elege lett, de. beszélt velük, hogy ő max 4ig hajlandó dolgozni, aztán vagy jön a tesója vagy bezár...és hát jött dúlva-fúlva. :?
Én is tanítottam ma 8-13ig egyfolytában, aztán anyuéknál ettem, hoztam páromnak kajcsit és aludtam is.

És most lassan megint szunya...pusszantás mindenkinek!!! :D

Kép
vizkriszisback

sziasztok!
Till,gondolok ám rátok :D sajnálom,hogy nem tudom a látogatást viszonozni,de innen is nagyon drukkolok!

Kata,remélem már jobban vagy!

Vkrisz,csinosak vagytok :wink: kezdesz lassan izgulni?

Bridget,csütörtöki tündérmese kezdetéhez++++++++++++++++ :wink:

Tücsikém,mikor lesz uhu?Voltál vv-n?
Vendég

Sziasztok!

Till, de édes vagy! Drukk, hogy Lencsi kibújjon végre!!!

Vkrissz, az a fehér szívecske az hóból van?

Nyulaszkám, nem voltam vérvételen, most beszéltem a Tanár úrral, jövő csütörtökre akart csak UH-ra hívni, de meggyőztem, hogy ezen a héten csütörtökön mehessek!;-)

Egyébként ma 13 éve házasodtunk össze!;-)

Sok puszi mindenkinek!
Vendég

Tücsi,
gratula a házassági évfordulóhoz.
Látod a 13 még lehet szerencsés is. :D Ez az év remélhetőleg nagyon szuper évetek lesz.

Till,
Lencsinek üzenem, hogy kint is ugyanolyan jó, mint bent, de anya sokkal több mindent tud neki adni, mint odabent. ... millió ölelést, puszit, szeretetet és éltető tejcsit, boldogságot.

Bri,
3!! nap. ... hűha ... már tűkön ülök.
Gyógyulgatsz?

Vkrisz,
nem semmi a család.
Párodnak is magas a mérce és a tűréshatár. ... vagy jól palástolja a családi béka :-) miatt.
Pedig Alexa lassan itt lesz veletek.

hajnoca
Dunakeszi

Tilli hírek: egy kétágyas alapítványi szobában van, jól érzi magát. Magzatvíz tiszta, Lencsi kb. 3300 gramm. Indítást még nem tudja mikor lesz. Azt írta diétás tápot kapnak 180 ch. Ezt nem tudom mit jelent...

skrisz72

Till
Hogy lehet teged megtalalni a peterfy-ben? :roll: Ha esetleg arra jarnek :roll:

Annmari
mizu veletek? :idea: Kép Kép

Vkrisz
Nyomatom nyomatom...mar megyek is fozni a cickafuviragot 8) Szepek a kepek hirtelen mar azt hittem repulni voltatok valahol :shock: :oops: :lol:

Nyulasz
Jaj ne is mond izgulok ngyon :oops: koszonom :)

Tucsi
ennel ngyon ajandekot nem is kaphattatok volna a h.evfordulotokra :D Es olvastam kezded elhinni a csodat :wink: Csutin akkor ngy napok lesznek en is csutin megyed dokkerhez 8)
Kép

Skrisz
Koszonjuk a hireket!!

Hajnoca
Igeeeen 8) Mar en is tukon ulok...tegnap ugye aulofurdo utan es szedtem be bogyot is meg kaptam uro akarmit szal egesz jo volt ma reggel ma nem ugyhogy megyek is ulofurdot kesziteni megint meg veszem be a bogyot es iszom a lotyit is...muszaj meggyogyulnom csutire :!: :twisted: :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget: Üdv itthon! Hajrá konzi!

Tillnek mennek a drukkok, hogy Lencsibaba mielőbb kint legyen!

Tücsi: Nagyon boldog házassági évfordulót kívánok! Ennél nagyobb ajándék nem is lehetett volna! :lol:

Többieknek is drukkolok!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Most olvastam az októberieknél, h Tillnek folyik a magzatvize?! Hajrá Till!!!!!!!!!!!

Kép
kata05

Kata,
köszi.
Ha tudsz valamit rakd ide is. ... én járok máshova topikolni, de nagon várom a híreket.

Bri,
az jó, hogy gyógyulsz. Idő kell mindennek.
Az is lehet, hogy a fogigátlótól jött ez most ki.
Eddig nem szedtél, ha jól emlékszem.
Megváltoztatja a hormonháztartásod.

Amúgy még jó is lehet, hogy most le van gyengülve kissé a szervezeted. Nem a babák kilökésével lesz elfoglalva majd! :D

Tillnek illetve Lencsinek,
Hajrá, hajrá ... jó lesz itt kint is meglásd kicsilány!! :lol: :D

hajnoca
Dunakeszi

Lányok köszönöm szépen!!!

Bri, akkor viszont drukkok mennek csütörtökre!!!;-)

Till, jaj de izgi, hajrá-hajrá!!!!!!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?