Új privát üzeneted érkezett!

Királylány,
még annyit, hogy most fogjuk mi is elkezdeni a mesélést, egyszer próbáltuk, de nem igazán figyelt, talán már így 15 hónaposan elszórakoztatja a mese.

Most már tényleg húzok a... vacsizni :D

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

angi joéjt!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

:D :D :D :D :D :D
Na most meg laptető miatt maradok!
Ez jóóóóóóóó!

Kép
KépKép

angie28

angie28 laptető már megvan, lenyultad, mehetsz aludni!!!

Kép
Kép
melisch

angi reggel is itt lesz.nem tud itthagyni minket :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

én sem tudok szabaulni tőletek veletek kelek és fekszem le :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch

ezt én is majdnem elmondhatom..... :D :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

én is megyek lassan puszi és jóéjt mindenkinek!!!!!!!

Kép
Kép
melisch

Valaki kerdezte hogy milyen volt a spontan veteles. Ugy e elmaradt a mensesem, de en mar elotte 2x teszteltem pozitivat, es tudtam hogy terhes vagyok. Nekem beagyazodasi tuneteim is voltak. Mensi elmaradasatol szamitott 5 nap mulva el kezdtem verezni, darabosan es dupla olyan erosen mint altalaban. A mensi hossza is kitolodott mar 2 nappal. Tehat minden jel arra utal hogy terhes voltam, de levalt.
Vendég

angi legközelebb tuti sikerűl!!!!! :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Tobb helyrol is azt olvastam hogy ilyen a nok nagy szazalekanal elofordul, de mivel altalaban nem tesztelunk a mensi elmaradasa elott igy nem szerzunk tudomast rola. Ezert sem jo tul koran tesztelni. Mi 8 honapja probalkoztunk a pozitiv tesztig. Majd most kiderul hogy a kov-ig mennyit kell varni. Lyly! Akkor nem vagyok egyedul a 37 evemmel :) Majd kuldm az adatokat a tablaba. Neked hany babod van?
Vendég

angi egész fiatal vagy még!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita! Ebben bizom en is! Csak ki tudja hany honap mulva! Majd itt drukkoltok nekem, es akkor biztos hamar osszejon :) Jo ejt mindenkinek! Ja, es koszonom szepen a kicsi fiam dicsereteit. Bezsebeltem! Nott is tole a majam egy kevesket :)
Vendég

Nita! Komlos Jucihoz viszonyitva valoban egesz fiatal, sot szemtelenul fiatal. Nyuszihoz viszonyitva inkabb nyanya :)
Vendég

nekem is sokat drukkoltak a lányok és meg is lett az eredménye......
szép álmokat!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita! Komlos Jucihoz viszonyitva valoban egesz fiatal, sot szemtelenul fiatal. Nyuszihoz viszonyitva inkabb nyanya :)
Vendég

Vendég

Bocsi! A telefonom szokott ilyet csinalni...
Vendég

semmi baj.... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szép jóreggelt mindenkinek!
Nálunk gyönyörű havas a táj.......kár, hogy mennem kell dolgozni. Megfőztem apának a reggeli tejbegrízt :lol:
Gondolni fogok ráto, vigyázzatok magatokra, dolgozóknak jó munkát, a többieknek jó pihenést, tanulást, babázást :wink:

királylány

LÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁnyok!!!!
Csináltam egy tesztet, negatív lett, de most, kicsit később újra megnéztem, és látok rajta egy nagyon halvány csíkot!!!!!!!!!!!!
Ugye ez nem fantomcsík??????????????
Gyertek gyorsan!!!!!!

Kép
adiadi

adiadi!!
Ez nagyon jó, de mennyivel később nézted?
még a megadott időn belül?
Drukkolok nagyon.
Bocsi, de nem emlékszem, mikor kellene nem megjöjjön?

Angi

Kép
KépKép

angie28

Kép

Itt a megígért kép Bencusról!
már csak ma ilyen hosszú a haja, de eddig nem volt szivem levágatni olyan szép göndör. De ma megyünk. :cry:

Kép
KépKép

angie28

Jó reggelt!
Adiadi megy a drukk, sokszor nem látjuk a csikot én tudom mert nekem egy doki mondta, hogy néha jó szemünk kell legyen látni a 2 csíkot. Mikor később megnézted megszáradt és azért rajzolodott ki jobban, ha ma nem ment le a hőd és nincs piri holnap is mérd a hőd és ha magas még mindig érdemes mégegy tesztett ellőni. Emlékszel a januári Lh csimomon én is csak este láttam, hogy pozitivas és akkor a második teszt már full pozitiv volt és én este néztem vissza a tesztet tehát amikor állitólagmár nem olvasható.

Angie Bence olyan szép mint egy kislány, miért vágatjátok le a haját, ne tévesszétek meg vele az embereket?

Kép
Kép
melisch

na látom nincs itt senki! Itt még mindig havazik és ahol mi lakunk különösen déltől holnap reggelig havazás van előrejelezve méghozzá sárga kóddal (ez a legrosszabb).
Megyek készülök dolgozni menni, este jövők addig nem hiszem mára is jutt sok dolog az irodában.

Kép
Kép
melisch

Melisch, szia!
Köszönjük szépen.
Pont ezért vágatjuk le! :D
Megfogadtam, ha valaki először megkérdezi, hogy kisfiú vagy kislány, annak ellenére, hogy körülötte minden, de minden tényleg kék, na, akkor vágatjuk le. :D

Egyébként sajna anyukám beteg, nem jött hozzánk, úgyhogy nem tudok maradni sokáig, legfeljebb szakaszosan.

Angi

Kép
KépKép

angie28

Látom, te is mész dolgozni,
Jó munkát! Ha szabad ilyet mondani! :D
Angi

Kép
KépKép

angie28

Sziasztok!!!!

annyit írtatok, hogy csak a maiakra tudok reagálni. Bocsi :oops: :oops:

adiadi: Drukkdrukkdrukkdrukk............

angi28: Micsoda fürtök :D :D Nagyon aranyos kisfiad van :lol: :lol:

Szép napot mindenkinek. Én maradok ágyban :( ásítani nem tudok, mert épp csak enni tudom kinyitni a számat, annyira dagadtak a manduláim :cry: :cry:

Kép
kicsi80

Angi, nagyon édes a kisfiad! Szép fürtöcskéi vannak, kicsit tényleg lányos tőle! Majd tegyél fel róla fotót akkor is, ha levágattátok a haját!

Melisch, tényleg akkor láttam a csíkot, mikor megszáradt. Nem néztem mennyi idő telt el közben, remélem mindegy is! Próbáltam fotózni, nem sikerült túl jól, de majd nemsokára felteszem ide is, mert nagyon szeretném tudni a véleményeteket!

Kép
adiadi

Kicsi, jobbulást neked! Köszi a drukkot! :D

Kép
adiadi

Adiadi nagyon drukkolok úgy látom már szinte minden jel arra mutat hogy van valaki odabent. Nálam is volt olyan teszt hogy kicsit szerintem többet pisiltem rá így ki kellett száradnia mire valamit is tudott mutatni. Milyen tesztet csináltál, és hogy vagy?

Angi 28, nagyon szép kis arany fürtjei vannak a kisfiadnak. Én is már kétszer levágtam Levi haját mert nagyon kislányos volt.

Kicsi80 sajnálom hogy így lebetegedtél, de kitartás, maradjon otthon pihenj sokat, sok tea, meg c vitamin.

Kirus hogy vagy?

Itt szakad a hó szuper!!!!
Megyünk du.-án ki hógolyózni!!!
Sajna jövőhétre meg már fagyokat mondanak, uuuuttttttttttálom.
Inkább essen a hó. Én nagyon várom a tavaszt, én nagyon meleg párti vagyok. Képes voltam Tunéziában este pulcsit felvenni mert 40 fokról 34-re hült a levegő. Férjem uram ki volt tőlem.:-)))

Kép
Kép
boganna07

sziasztok csajok,itt vagyok én is.sietek megfőzni ,hogy kaja után kicsit pihenhessek.az én drága fiam nagyon beteg volt éjszaka.lázas volt köhögött szüntelen.most talán a kedve jobb metr legozik.adiadi hű amindenit,bizti babád lesz szuper.még mindig esik a hó nálunk....még a tesztig várok 2 napot.eddig nem barnázgatok a hasam sem fáj talán annyira.
kistörpe

Angi! Kar a furtokert. Gondolom megtartasz emlekbe par tincset. -- Melis! Foldiek vagyunk, csak en lassan 20 eve Mo-on elek. Egyszer voltam TV-on. -- Kicsi! Jobbulast! -- Adiadi! Ha a foton is latszik, akkor pozitiv! Az enyemen sem jott ki rogton. Ha fiatal a terhesseg akkor nyilvan ido kell. Miota probalkoztok?
Vendég

Boganna! Szegeny fiacskad! Jobbulast neki! En is kivagyok a hosszu telektol. Nekem a tavaszi ho a legmegfelelobb. Itt meg szakad a ho. Tegnap ilyenkor 7agra sutott a nap. Delutan biztos megyunk szankozni. Szep napot minenkinek! Aki pedig dolgozik, annak jo munkat!
Vendég

írnék én lányok, de Beni az ölemben van és vadul egerészik. :D
mindig elnyom vmit.
de mindenkinek köszi a dícséretet.

Kép
KépKép

angie28

Boganna! Szegeny fiacskad! Jobbulast neki! En is kivagyok a hosszu telektol. Nekem a tavaszi ho a legmegfelelobb. Itt meg szakad a ho. Tegnap ilyenkor 7agra sutott a nap. Delutan biztos megyunk szankozni. Szep napot minenkinek! Aki pedig dolgozik, annak jo munkat!
Vendég

Angie34 szerencsére az én kisfiam nem beteg szerintem ezt Kistörpének szeretted volna írni.

Kép
Kép
boganna07

Adiadi mi van azzal a képpel, már tűkön ülök! :D :D :D :D

Kép
Kép
boganna07

Adiadi, én is várom a képet!

Boganna, te nem teszel fel képet Leviről? Na?

Angi

Kép
KépKép

angie28

angie34,
igen teszekel el tincset! én ilyen emlékbe eltevős vagyok. :D

Angi

Kép
KépKép

angie28

Kicsi, gyógyulgass!
Az ágyban fekvés miatt irigyellek!

Angi

Kép
KépKép

angie28

Sziasztok!

Nem bírtam ki! :D Gyorsan idejöttem a munkahelyemről írok!

adiadi: Ez szuper! Figyeld meg holnapra már erősebb lesz! :D

Angie28: Nagyon édes a kisfiad!

kistörpe: Jobbulást a kisfiadnak!

Nyuszifül: Mi volt az orvosnál ha jól emlékszem ma mentél ugye? Biztos most is ott vagy, de majd mesélj!

Na megyek dolgozni! Estefelé jövök, remélem elfogom tudni olvasni amit írtok! :)

Itt is esik a hó.

Na puszi nektek!
Vendég

Na itt vagyok lányok! Töltöm a képet! Kép

Kép
adiadi

Látjátok a halvány csíkomat? Elég vacak kép lett!
Ugye nem csak fantomcsík?????????????

Kép
adiadi

Ott van halványan, látszik!!!!!!!!
Én olyan babonás vagyok, hogy nem tudom, merjek-e gratulálni!
Szuper lenne!

Angi

Kép
KépKép

angie28

Már az elmaradt mensi után vagy?

Kép
KépKép

angie28

Olyan hülye vagyok, ott van a vonalzód! Bocs, látszik, hogy kezdő vagyok!
Úgy örülök neked

Kép
KépKép

angie28

Igen van ott valami de azért még egy teszt holnap reggel, akkor már jobban kell látszódnia.

Kép
Kép
boganna07

Nagyon izgulok!!!!! Nem szeretnék ezek után egy negatív tesztet! Olyan nagy csalódás lenne!

Kép
adiadi

Utánaszámoltam és negyedikén voltunk utoljára együtt párommal, akkor történhetett a dolog. Akkor ma van a 13. nap! Ez megfelelhet ennek a halvány tesztnek, ugye?

Kép
adiadi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?