Új privát üzeneted érkezett!

Kép

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Kép

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

na csajok csak egy gyors beugras meg kese pakoltam :shock: :oops: Koszonom mindenkinek a jokivansagokat :!:

Bebike
Rozsaszin az meg nem menzi...a piros es a barna az nem jo de a rozsaszin az maaas legalabbis en eddig mindenkitol ezt hallottam :roll: Most mar ngyon kiwi vgyok mi van veled :?

Dezsi
Hat...nem tudok mit mondani :roll: talan a ET +14-en meg azert dobj egy tesztet hisz akkor kene elmeletben az elsot nem :?: :roll:

Tucsi
Neked meg vannak csikok eleg szepen :shock: a hcg szuri ennyire nem lehet eros et+10-en :roll:

Sztimcsi
Te mikor tesztelsz?Hanyadik napon is vgy?

Mind a 4 akciozoert en meg mindig ngyon szoritok es remelem jol sul el :roll: Szeretnek sok-sok zebras tesztet latni mire jovok 8) Kép

Kismamiknak konnyu szulest!Anyukaknak nyugodalmas ejszakakat :P

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bébike, progiemelés?

Dezsi :cry: :cry: :cry: :cry:

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Bridget!

Ma voltam infúziós kezelésen délelőtt Debrecenben,és kérdeztem a az ott dolgozó csajokat hogy Ők mit mondanak,mikor érdemes tesztelni????Azt mondták,hogy hétfőn ha tesztelek és pozi lesz akkor ott már baba/babák vannak.De ma bevásároltam tesztekből bőven. :lol: És úgy döntöttem hogy holnap beadom az utolsó részét a szurinak-amit bevallok elég pici,mert elég nehéz egy fecskendőt 3 részre osztani,legalábbis nekem,így holnapra csak egy pici maradt :oops: -és péntektől tesztelek 2 naponta. :D Aztán meglátjuk mit hoz a jövő......1-2 babának naggggggyon tudnék örülni :lol: :lol: :lol: !!!
Majd továbbítom a teszteket és majd jól kidumáljuk :D

Ami nekem szokatlan,hogy olyan nyugalom van most nálam... :roll: Tavaly mindkét beülti után olyan izgulós voltam...... :oops:

Ma vagyok ET+4 napon

Jó utat Neked!!!!!És légyszi jelentkezz itthonról amilyen hamar csak tudsz!!!!!!
Kép
Puszillak!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sztimcsi 2009.10.08 10:23-kor.
sztimcsi

Till, Nyulaszkám, Bébike, Junko, Petne, Vkrisz, Puszika, Skrisz, Árnika, köszike!

Melánia, ezek gyógyszertári tesztek: Medilab (25-ös) Viszont én kaptam 8 napja fél ampolla Pregnyl, te meg úgy emlékszem nem?! Szóval még nem merek bízni!

Árnika, du. el kezdtek fájni az izületeim bevettem egy Rubophent azóta jobb!

Dezsikém, én annyira... semmi értelme bármit is írni, mert én is vígasztalhatatlan vagyok, nagyon drukkoltam neked! Kérlek csütörtökön csinálj még egy gyógyszertári tesztet! és amit nagyon-nagyon kérek: légyszi menj el IR vizsgálatra!!! neked volt már spontán babád, szerintem közrejátszhatott az Ir az elvesztésében!

Bri, először nem ilyen erősek a csíkok csak ha megszáradnak!:(

Puszi mindenkinek!
Vendég

Dezsi: :cry: :cry: Csütörtökön még tesztelj, jó? nagyon nagyon nagy ölelés !!!

Tücsi: hányinger-hasmenés hogy vannak? Nekem a gyógyszertári tesztek valahogy erősebbnek tűnnek, hiába van elvileg kevésbé érzékeny. A 10-es tesztek nem jeleztek második csíkot, ezek a kazettásak pedig igen - bár náalm már úgy tűnik, késő. Én nagyon bízom abban, hogy nálad siker lesz és hátha ez az Avandametnek is betudható (én most ebben nagyon bízom, olyan sok sikeres sztorit olvastam a szedése után). :wink:

Allegro: bevettemmost még két duphastont, de az utrot rózsaszínezgetés mellett is lehet dugdosni?

Sztimcsi: nagyon drukkolok Neked is!

Kép

Kép
bébike4

Bébike: lehet dugdosni, de le is nyelheted, ha úgy jobb!

Kép

Kép

*puszedli*

Bébike, asszem jobb, de mindig lefekvéskor jön rám a hányinger, már több napja... Én is nagyon bízom az Avandametben is meg az elmúlt 2 év MET szedésében, ha most nem sikerülne, akkor is tovább jutottunk, mint eddig bármikor!

Az utrot lehet rózsaszín mellett is de szedjed szájon át is mert úgy gyorsabban szívódik fel, szóval nyomjad alul-felül+++
Vendég

És nagyon görcsölök is, ez gondolom már akkor végleges :cry:

Kép

Kép
bébike4

Bébike én 3 napja minden éjjel úgy görcsölök, és majd leszakad a derekam, hogy azt hiszem már meg is jött, most viszont megint erősen barnázok, az előbb vettem észre, szóval én sem reménykedek már...
Vendég

Kislányok!
nagyon szeretném megköszönni mindannyiatoknak a drukkokat, az öleléseket és az együttérzéseket!
Nagyon jó volt veletek lenni, több mint három éve kapcsolódtam be a topikba! Nagyon sokat segített :P Itt mindent elmondhat az ember lánya :D
most bizti, hogy ritkábban jövök, hiszen nekem most vége a lombik-programnak. szégyen szemre talán én leszek az első (úttörő) akinek lejárt a lehetőség és nem sikerült. (Persze lottó-ötösnél megyek tovább) Furi lesz majd mondani az intézetben, hogy nem jövök tovább és nem kell sorszámot sem igényelnem :cry: Basszus! Milyen sz@r, hogy ha nincs több lové :evil: :evil: :evil: :evil:
Azért nem fogok eltünni 8)
(készülök az esküvőmre :D :D :D :D :D :D :D ) ugyan még nagyon soká lesz, de már megvan a nevezetes hónap! Ez egy kicsit feldob :P (nem is kicsit :lol: )
puszi mindenkinek!
Teljesüljön mindenki álma vágya :!: :!: :!: :wink:
dezsina

Dezsi, sírok... :cry: :cry: :cry:
Vendég

Jajj Dezsike, megríkattál,... Ölellek és bízom benne, hogy egyszer csak egy örömhírrel fogsz meglepni minket! :D Előbb vagy utóbb,... de várom! Puszi! Kép

Bébike és Tücsi: tudom nehéz, de próbáljatok pihenni és nem agyalni meg Kép -re járkálni állandóan! Keressetek a youtoube-on meditációt és relax! Nagyon jót fog tenni!!!!!! Ezt tapasztalatból írom!

Kép

Kép

*puszedli*

Tücsikém!

Annyira de annyira.......++++++++++++

Kép

Kép
gröni

Dezsi,
sajnálom, hogy fel kellett használnotok minden lehetőséget és az álom még mindig csak álom maradt. :cry:
A nevezetes dátumhoz sok energiát (a készülődéshez) és még több örömet.
Tessék majd képeket feltenni a nagy napról. :D :D

... és én bízom benne, hogy amikor már nem ez lesz a fontos és minden rendeződik körülötted az álom egyszer csak valóra válik ... spontán. :wink: :D

Tücsi,
tessék dugdosni az utrót. ... csak nyersz vele.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Árnika!
nagyon sajnálom, elfelejtettem válaszolni. :oops: :oops: :oops:
Szóval természetgyógyász: egyelőre szedem a cseppekket, és még nem voltam Candida teszten, és azzal kellene visszamennem. valamint most szedem kb 2 hete a cseppeket, és azt mondta, hogy hívjam. Holnap valszeg fölhívom, csak ma voltam nőgyógyásznál és ennek az eredményét akartam előtte tudni.

Rana nem tudom kinek szól, de én minden nap hívom, és ha lesz időm holnap v. holnapután megint bemegyek hozzá. Ma is tájékoztattam a főbb hírekről, és ő is mondta, amit neked, hogy még nincs döntés a csaszi időpontjáról.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Bébike!
:cry:

Dezsi!
Ölelés.

Rólam: vagy a Kaáliban néztek el valamit nagyon, vagy hatnak a cseppek, meg a talpmasszázs: jobb oldali ováriumban 19 mmes cystikus és 24 mmes szolid terime. Azaz a 4cm fölötti cisztából egy 19 mmes lett. Nem kell műteni, várunk 1-2 ciklust, hogy mi történik.

Bumi

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

sziasztok,
elnézést, hogy csak így "betolakodok", de készülünk a kaáliba pestre és a véleményeteket szeretném kérni!
Kováts doktornőről tudnátok nekem véleményt mondani? Akár pro akár kontra, minden érdekel. De a többi orvosos javaslat, vélemény is érdekel, igazából most még csak tapogatózok, hogy kihez lenne érdemes bejelentkezni..
Köszönöm a segítségeteket!!!
Vendég

Nati: szia! Én is kaális vagyok, de nem a drnőhöz járok. az intézetről csak jókat tudok mondani, minden doki és asszisztens nagyon kedves és a szakértelmük is megvan! Bencus spontán baba?

Kép

Kép

*puszedli*

Dezsi, hát most engem is megsírattál. De ha én nyerem az 5-öst akkor adok neked!! :wink: Sajnálom ami veletek történik!
És melyik hónap lesz az egyik legszebb?

Bébike, görcs nem jelent semmit, nagyon drukkolok!!!!

Tücsi, sokat gondolok rád! Sikerülnie kell!!!!!+++++++++++++++++++

Bri, jó utat!!

Kép
kata05

Sziasztok!
Ne haragudj Dezsina,hogy nem a saját gondolataimat írom le,de Bómami annyira jól megfogalmazta amit gondolok,hogy úgy érzem mindent elmond...nagy ölelést küldök,és soha ne add fel!

[quote="hajnoca"]D írta:hajnocaezsi,
sajnálom, hogy fel kellett használnotok minden lehetőséget és az álom még mindig csak álom maradt. :cry:
A nevezetes dátumhoz sok energiát (a készülődéshez) és még több örömet.
Tessék majd képeket feltenni a nagy napról. :D :D

... és én bízom benne, hogy amikor már nem ez lesz a fontos és minden rendeződik körülötted az álom egyszer csak valóra válik ... spontán. :wink: :D

Bébike,Tücsikém nagy-nagy drukk!

...és mindenkinek amihez kell!
Vendég

Ja,és csütörtökön azért tessék tesztelni!
Vendég

Dezsikém: rettenetesen sajnálom, nem is találok szavakat, mert annyira fájó, ami az évek alatt Veletek történt :cry: Én nagyon nagyon bízom még Benned, és kívánom, hogy sikerüljön valamikor, amikor a sors - Isten (ki miben hisz) is úgy látja, hogy elérkezett az idő! Az esküvőhöz nagy-nagy gratula, vesd csak bele magad a szervezésbe!! Millió sok ölelést küldök!

Tücsi: mai teszt?

Kata: köszi, de már nemcsak görcsölök, vérzek is! A mai teszt még mindig pozitív (bár nem igazán erősen), de hát lassan ürül ki az a kevéske HCG is!
Még szedem a progit (utrot szájon át), ma telefonálok, hogy mi legyen, abbahagyjam-e, addig nem merem, amíg nem mondják.

Nati: Bencus hogy fogant? miért készültök a Kaáliba? én jártam Kováts drnőnél, szerintem kedves, de nekem Inzulinrezisztenciám van és PCOS vagyok és ezzel nem igazán foglalkozott, így én csak emiatt váltottam egy olyan dokira, aki ezt komolyan veszi. De ettől függetlenül nagyon kedves volt, és nagyon sokmindenkinek csinált már babát :D Nálatok mi lehet a probléma?

Bumi: éljen!! hová jársz talpmasszázsra? én hiszek benne :wink:

Kép

Kép
bébike4

Tillel mi újság???

Kép

Kép
bébike4

Sziasztok!

Bébike!
Sajnálom, hogy még mindig vérzel. rendes menzi?
Egyébként a párom masszírozza a talpam. A barátnőm tanította meg, hogy hogy kell. Ő reflexológus.

Dezsi!
Azon gondolkodtam, hogy inszemezni még inszemezhettek, ugye? Az azért olcsóbb mint a lombik, ráadásul nálatok ott sem kizárt a siker!

Bumi

bumi1979

Sziasztok, gyors leszek.

Dezsi, borzasztóan sajnálom :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: . Azért elsütöm azt a már-már közhelyet, hogy sokaknak akkor jött össze spontán, mikor már letettek róla, hogy sikerül. Nagyon-nagyon drukkolok, hogy gyönyörű legyen az esküvőtök, és így vagy úgy egy-két-három (amennyit akartok) csöppség anyukája lehess.

Rózsaszín nekem is volt kb. 2 hónapos terhesen, semmit nem jelent, pár nap alatt elmúlt. Az utrot jobb hüvelyen keresztül dugdosni, onnan gyorsabban felszívódik, és ott hat, ahol kell.

Küldöm mindenkinek a mai adag drukkjaimat, bocsi, hogy nem név szerint :oops: , de rohannom kell.

Kép
petne

Sziasztok, nehéz ennyi rossz hír után írnom! :cry: :cry: :cry:

Szíjja, Grönikém!!

Hajnóca, tegnap este már raktam fel kúpot és ma reggel is, nagyon félek!

Bumikám, hát ez nagyon szuper hír, ennél még a tüszőim is nagyobbak voltak leszíváskor, szóval bizti kiürül most már az a tetű ciszta!!!

Kata, Nyulaszkám, köszönöm nagyon rám fér!!!

Bébike borzasztóan sajnálom, ha nem sikerülne az Avandamet tutira segít!!!

Drága lányok, olyan nehéz ennyi szomorúság után írnom: Katám, Dezsikém nagyon-nagyon szomorú vagyok miattatok! :cry: :cry: :cry:

Rólam: ma elkezdtem reménykedni, ahogy bemártottam a tesztet azonnal megjelent a T csík, de ugyanakkor iszonyúan görcsölök, és még csak holnap lesz a mensinapom! Kérlek semmiképpen ne gratuláljatok, csak szorítsatok nagyon-nagyon, hogy 13 év után velünk is megtörténhessen a csoda! Köszönöm!!!

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1254905153.2145.jpg[/img] [/img]
Vendég

Bocsánat, de a másik topicban is ennyi rossz hír van és oda szól a Dezsikés, Katás írás! :oops: :oops: :oops:
Vendég

sziasztok.

bocsi a betolakodasert de ezt mar nem birom....Tucsiiiiiiii nagyon nagyon szoriiitok ertetek,mert tuti nem vagy mar egyedul.

Kép
monyo83

Monyókám, köszönöm!!! Mindig olvaslak ám a pcos topicban!;-)
Vendég

Tücsi!
Gratula! Ez egyértelműűűűűűűűűűűűűűűűű! :) :) :)

Bumi

bumi1979

Tücsi kedves, csendben maradok, de nagyon figyelek és várok a jó hírre! Csak higgyj!

Drága Dezsi, gondolatban veled vagyok...

Bébike, neked Beni adjon erőt mindenhez!

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Tücsi :D nagyon drukk nektek egy vagy két Csodához :D (és nem fog megjönni!)

Dezsi, örülök, hogy ha csak virtuálisan is, de megismertelek. Sajnálom, hogy az élet most ezt a lapot osztotta nektek, de valamikor valahogyan ezért kárpótlást kell kapjatok. És meg is lesz, mert megérdemled, megérdemlitek.
Kívánok neked jó készülődést az esküvőhöz, felejthetetlen pillanatokat, és remélem, hogy a Csoda beköszönt hozzátok is.

Bébike, sikerült beszélni a dokival? Esetleg soron kívüli újabb vérvétel?

Lányok, a vasárnapi talit le kell mondjam, sajna a mh programot szervezett nekem 7végére :evil: Érezzétek jól magatokat!

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Dezsina, végtelenül sajnálom. Nincsenek rá szavaim. Kívánom, hogy egyszer teljesüljön az álmotok. Ha sikerül, lécci mindenképp gyere, és újságold el! Esküvőhöz nagyon sok boldogságot kívánok! Mikor fürcsizel a medencében, gondolj rám! Ölellek!

Bébike, tarts ki!+++++++++++++++++++++++++++++++

Tücsi, nagggggyon drukkolok!

Timcsi, babaragit küldök!

skrisz72

Bébike!Köszi hogy drukkolsz Neked!!Aranyos vagy!!

Tücsi,Ez tuti babó!!!!!!!!!És továbbra is drukkolok!!!!!!!!!

Krisz,köszönöm!!Ragacsokat megkaptam :D :wink:

Bri,annyit gondoltam ma Rád!!!!Várom hogy írj!!!

Kép
sztimcsi

Sziasztok

Dezsi megsirattál engem is :( , végtelenül sajnálom. :cry: :cry: Nagy-nagy ölelés :cry: :cry: :cry:
Én szeretném ha jönnél, mert nagyon hiányoznál

Tücsikém mikor megláttam tesztedet teljesen izgatott lettem. :D
én annyira, de annyira :D
nagyon, nagyon drukkolok. Pihizz, próbálj nyugodt maradni, remélem már jobban vagy nem is tudom , lehet azt kellene kivánnom, hogy kerülgessen vuk :) :wink:mikor kell menned vv-re?

Bumi az jóóóóóóóóó, drukk , drukk és sok maszi :lol:
Legalább összekötöd a kellemest a hasznossal :wink:
Ranának puszi

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika

Dezsina,
nem találok most szavakat... Nagy-nagy ölelés, és szívből kívánom, hogy inkább előbb, mint utóbb spontán beköszöntsön a közös gyereketek, vagy ha öribaba lesz, akkor erőt és szeretetet az elfogadásához, és hogy vígasztalásotokra legyen ennyi szenvedés után.

Tücsi,
neked nagyon-nagyon drukkolok, csak semmi pánik.
(amúgy nekem is csak később jelent meg az első tesztcsíkom, annak idején először vissza is feküdtem és gyorsan visszaaludtam tesztelés után, hogy ne bőgjem el magam, mert elsőre csont negatív volt. Aztán órákkal később apa ment ki a fürdőbe, és ő mondta, hogy időközben megjelent a második csík is. Most meg itt tombol, hogy éhes.)

Bébike,
:( Azért még drukkolok, gyere holnap az eredménnyel! ++++++++

Sztimcsi,
neked is drukk! Tessék babásodni végre valakinek.

Melani,
sokat gondolok ám rád is, pénteken várlak a hírekkel!

Pusszancs.

Kép
kisbuta

Sziasztok! Mindenkinek köszönöm a drukkokat, de ma már rendesen megjött a mensi, derekam, hasam majd leszakad, szóval valami biztosan elindult. A reggeli teszt még pozitív volt, és egész erősen, de már nem reménykedem, bár még a dokit mindenképpen megkérdezem, csak egyfolytában foglaltak.

Dezsikém: sokat vagy a fejemben, gondolok Rád!

Tücsi: ez egy gyönyörű pozitív teszt! és akkor én még nem gratulálok, nagyon drukkolok, de azért elmondom, hogy amikor én Benivel terhes voltam, akkor iszonyatosan fájt a derekam , görcsöltem és hányingerem volt, meg voltam róla győződve, hogy ez a mensi lesz. Utána nekem azt mondták, hogy a görcsölés egyáltalán nem baj, ágyazódik, helyezkedik a bébi, szedjed a Magne-t! (És most már nagyon hiszem, hogy az Avandamet nekem is segíteni fog :D )

Egerecske: igen, Benit ölelgetem, ha rámjön a szomorúság :oops:

Ranának nagy drukkok!

Jön valaki a PCOS talira pénteken?

Kép

Kép
bébike4

Sziasztok!!!!!

Dezsike: annyit gondolok Rád! :(

Bébike: kitartás! Holnap már csütörtök! :wink:

Tücsike: oké-oké, nem gratulálok, de iszony örülök!!!!!!!!! :D Kép

Till: Lencsikének kicsalogató energiák mennek! :wink:

Mindenkit cuppantok különben!!!!!

Kép

Kép

*puszedli*

Lányok, legszívesebben mindannyiótokat magamhoz ölelnélek! Köszönöm!

Ditke, köszönöm a SMS-eket!!!
Vendég

Dezsina
:cry: :cry: :cry: :cry:

Tücsök
:lol:
Drukkolok!

Bébike, Melania, Timcsi
Drukkok mennek!

Hagyjátok a fránya teszteket!
Én a vv-re szavazok!
(A DOTE-n, akinek van egy orvosa, bármikor, éjjel-nappal tudnak HCG-t nézni a központi laborban!)
Vendég

Beszéltem Ranával, még mindig nem tudja a csaszi időpontját. Holnap bemegyek, meglátogatom, hátha addigra kiderül valami.

Bumi

bumi1979

Csak gyors bejelentkezes mert merul a gepem a toltoje meg nyujorkban :twisted: :x megerkeztem eszem a husilevest es a toltott kapit 8) Holnap jovok csajok addig is drukk!!!!!!

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Tücsi: Nem gratulálok még, de borzasztóan boldog vagyok és drukkolok továbbra is. A kis Mázli(k) ott van(nak)!

Till: Talán már babázol?

Dezsikém: Nagyon-nagyon sajnálom, de megértelek! Nem is tudok erre semmit mondani!

Bébike: Azért még drukkolok!

Ranának: Drukk!!!!!

A többieknek is drukkolok!

Szép estét!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Tücsi
Nagyon-nagyon szorítok!!!! ++++++++++++++++ (Gröni súgta meg a jó hírt.)
gtünde

Sziasztok Drágák!!!

((((((((((((((((((((((((((((((((Dezsikém)))))))))))))))))))))))))))))))))
:cry: :cry: :cry: -hatalmas ölelést küldök!!!!

Bébike,
mindig reménykedünk!!!!!!!! Drukkok!!!++++++++++++++

Tücsök,
Istenem, annyira drukkolok!!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Timcsi:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++!!!!!

Csomee,
neem :oops: 2in1, de nagyon :oops:

Puszikám,
kösziiii :P

(Lánykák, lécci küldjetek egy kis oldószert, valami jó erőset :roll: :roll: :roll: )

tillidian

Sziasztok!

Till,köszi a drukkokat!!!!!!Még 2in1????? :shock: A kicsikéd nagggyon jól érezheti bent magát :D .Én is drukkolok Neked hogy mielőbb megszülessen a babucid!!!!!!!

Mabe,Neked is köszi a drukkokat!!!És ezt nem is tudtam hogy a DOTE-n bármikor csináltathatok HCG-t??? :roll: :oops: Nagyon köszi az ötletet!!!És a tesztelést lehet tényleg hagyni kellene de nem fogom tudni megállni hogy ne teszteljek.Holnaptól kezdem,és 2 naponta csinálok egyet,és nagyon bízom hogy a gyógyszertáros néni zebrás teszteket adott nekem :lol: :lol:

Bridget, Kép
Nagyon várunk!!

Bumi,ez nagyon jó hír!!!Csak így tovább!!!És drukk hogy eltűnjön a ciszta!!!
sztimcsi

Kép

Timcsi
Edik a kepek koszi 8) Na mizu a tesztekkel 8) ET+7 ugye? Van aki nem udja megallni tesztek nelkul...az tesztelgessen szerintem...a vv csak 2het mulva erdemleges addig en sem hiszem,hogy kibirnam :oops: Baaar most ngyon gondolkodom rajta hogy nem tesztelek...micsoda hoz lennek :lol: tuti minden nap tesztelni fogok beulti napjatol :lol: :oops: :lol:

Tucsi
De az a lenyeg,hogy erosek es ahogy lattam erosodtek is....annyira orulok neked ill. nektek 8) es egyenlore csak drukkolok akkor en is...csodak ezek szerint vannak :?: :!: :idea: :lol: Gondolom most nem csak minket olelned meg hanem atolelned az egesz vilagot :D

Csome
Drukk az 5.lombikhoz...latom megsem adtatok fel es mentek tovabb 8)

Till
40het 1nap :shock: kuldok sok sok olcsoszert :!: 8)

Bebike,Dezsi
Kép

Hajnoca
Nem irtad mi a baj? :roll:

Bumi
Ngyon jo hirek ezek :shock: A talpmasszazs szerintem tuti kozre jatszott 8) Csak igy tovabb es akkor most ha elmulik a ciszta akkor indultok tovabb? 8)

Nati
Remelem sikerul jol dontenetek :) Ha neked a doktorno szimpi menj hozza :wink:

Kata
Koszonom 8) Milyenek az ejszakaid? :lol:

Nyulasz
Aze neztem mert en nem lattam uj kepeket :oops: :lol:

Monyoooo
Mar 23het :shock: meg emlexem mikor csikosat pipiltel 8) :lol:

Alle
Sajnalom a talit :?

Olyan jo itthon :D Ettem csirkehusika levest meg toltott kapit felvaltogatva... :lol: nyaka laba a levesben 8) Az ut eleg kenyelmetlen volt alig aludtam...tele volt a gep magyarokkal :shock: ilyen gepen en meg nem utaztam :roll: Es anyukam egy jo nagy rosszhirrel fogadott amit meg mindig nem dolgoztam fel :roll:

kb 2honapja strandra mentek es jott a vihar...elindultak haza az uton erte oket a vihar es a villam belecsapott egy mellettuk allo faba a fa meg beledolt a kocsiba :roll: Olyan szinten,hogy ha kicsit mashogy esik meg anyum esetleg kicsit gyorsabban megy ma nem ulne itt :( a rendor is csak nezett,hogy teljesen epsegben szalltak ki a kocsibol :arrow: jah kocsim totalkar lett :shock: de anyu annyira kivolt es nem akart engem ezzel idegesiteni,hogy nem mondta el...megcsinaltatta a kocsim es tegnap mondta el miutan hazajottunk es leultunk mert,hogy mar majd megfolytja a dolog :roll: volt casco-m mivel lizinges kocsi...900ezret allt a casco anyumnak meg 500ezerbe kerult az onresz :shock:

Nem tertem meg napirendre...nem a penz miatt hanem ez az egesz...bocsanat,hogy igy kifakadtam de ez most kijott :roll: :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

sziasztok!

Dezsinám,ma van csütörtök... :roll: azért csinálsz még egy tesztet?

Bébike,a vérzés ellenére drukkolok,hogy emelkedjen a hcg!

Tücsikém,nagy-nagy drukk!íde semmi kétségem :wink:

Bridget,jajj szegény anyudék :shock: Örülök,hogy már itthon,pihend ki magad,és egyél jókat!

Bumi,köszi a híreket!Gondolok Ranáékra!

Till,hát akkor mennek az oldószerek! :wink:

Többieknek is drukk,akik akcióznak!Bocsi,neveket még nem sikerült megjegyeznem,sajnos a ritkán jövök,felületesen olvasok kategóriába tartozom :oops:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?