Új privát üzeneted érkezett!

Dezsikém, csak tudd, hogy már Apát is behülyítetted a tesztjeiddel! :lol: :lol: :lol: :P Mindennap kérdezi, hogy mi van veled én meg tudósítok: azt mondta amit ma művelünk azt már nem bírja követni! :lol: :lol:

Kisbuta, örülök, hogy jobban vagy!!!

Bébike, mindenképpen próbáld meg az avandametet!

Krissz, én nem megyek vérvételre, majd csütörtökön NEM kéne mensiznem, szóval én Dezsike után vagyok 2 nappal!;-) (ma vagyok ET+8)
Vendég

Sziasztok!

Dezsi!
Nagyon drukkolok!
És nem is akarlak elkeseríteni, szerintem ez csak szellemcsík, mert nem is ott van, ahol a többinek a csíkja.:oops:

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Tücsi!
:D sajnálatos.... :D Én is tudosítok ne aggódj. persze ezeket csíkozásokat nem mutatom, mert a józan ember csak egy csíkot lát :? a lombikos-fajta ember pedig kettőt :D holnap újra lövök.

Skrisz!
Tücsike ET+8 :wink: és küldöm neki a csíkerősítőt... két nappal beelőztem!

Tücsi!
nem fogsz mesizni :) :wink:
dezsina

Bumi!
te mondtad meg frankót. :) én is igy látom :wink:
dezsina

Dezsi!
Egyébként ez sz@r teszt. Én ilyet soha többé nem veszek. Még a babásoknak is csak tök halvány volt mindig, ráadásul szellemeskedik. A helyedben én elmennék egy gyógyszertárba és vennék valami normális tesztet. Egyébként fejfájással hogy állsz?
Meg ami még fontos, mit érzel?

Bumi

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Bumi!
fejfájás van, de nem olyan erős. Persze gyógyszerezek, mert amúgy nem tudnám nagyon elviselni. Migrénes tipus vagyok.
érzések :roll: :? hát alig tudok aludni, fejfájásra ébredek, fáj a derekam és a bal oldala lent. :? ez sajnos bármi lehet. vagyis 50-50% 8)
De miután már beletörödtem,hogy nem sikerült, így az esélytelenek nyugalmával várom a csütörtököt. És arra az alkalomra valóban van egy gyógyszertári tesztem :D
jól esett igy leírni a dolgokat :roll: belülről most azért nem tudom mit érzek. azt hiszem várom a csodát 8) 8) 8)
hétfőn jövök egy remélhetőleg csíkosabb teszttel :wink:
dezsina

ne haragudjatok rám, hogy megőrültem,de most csináltam csak úgy még egy tesztet, hisz annyi van.
most akkor ez szellem csík? elöször nem volt rajta, aztán elmentem fürödni 3/4 óra. és utána megnéztem és nézzétek. láttam egy második csíkot...

Kép

és ez azért nincs a többivel egy sorban, mert rájöttem, hogy ez másfajta. mert kétféle tesztem van. legalábbis ezt dobozkából vettem ki, a másikat meg tasakból. de már nem tudom melyik melyik. csak a 7. napi az tuti, hogy dobozkás a maiakkal együtt.
dezsina

Dezsina :P
én is látom azt a "szellemcsíkot" :D
mondtuk: TESSÉK REMÉNYKEDNI!!!!! Kötelező!!! :wink:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
(nagyon várom a holnap reggelt :wink: )

Tücsök,
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bébikém,
Nálad mizu?????? Lemaradtam :oops:

Vkrisz,
nincsenek fájások és mára a keményedés is alábbhagyott :roll:
(reménykedem, hogy Lencsi magától rászánja magát, de lélekben készülök az indításra :oops: )

9-én legkésőbb minden kiderül...

tillidian

Dezsina, én nemtom mi az, de ott van!!! :D Én drukkolok!

skrisz72

Dezsikém: Ezen az új teszten én is határozottan látom a 2. csíkot! DRUKKKKKKKK!!!!!!!!
Remélem a holnapi is legalább ilyen határozott csíkos lesz!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Hali!

Dezsikém
Én is úgy kezdtem, hogy volt vmi piszokféle a teszten...na de előtte nem volt...és utána lett az amikor egyértelműen csík alakú volt csak nagyon halvány és csak pár perc múlva. :) Drukkheygek továbbra is!!!+++
Ilyet kívánok neked:
Kép

Kép
vizkriszisback

Lányok!
elsírom magam :( most annyira rámjött a sírás. nem bírom idegekkel, olyan ideges lettem, pedig csak hülyeségből csináltam. de ez még lehet szellem, mert hogy 3/4 óra után néztem meg. bizti nem fogok aludni
és most mennem kell és csak holnap tudok jönni!
drukkoljatok :!: :!: :!:
puszi mindenkinek.
dezsina

Dezsina
Egy vérvételre nem tudsz elmenni?

Akciósoknak drukkok mennek!
Vendég

Hali!

Dezsi
CSak lazán! :wink:

Végül is nem kirándultunk ma mert anyós is késett egy órát a váltással, párom is hulla volt, nekem sem volt kedvem...lemondtuk.
Megnéztük inkább az F1-et és aludtunk is.Most meg összerakta párom a kiságyat, találtunk ugyanis csavarokat a héten egy bútorasztalos boltban. :D Én meg mosogattam, rendet raktam a konyhában, fürdőben.

Kép
vizkriszisback

Dezsina: az első "konyharongyodat" meglátva én is elkezdtem photoshoppolni, aztán már láttam, miután kész lettem vele, hogy nem csak én álltam neki lelkesen, de ha már megcsináltam, felteszem én is, mert egyértelmű szerintem is! Kép

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Dezsikém, tudom nem vigasztal de én sem fogok aludni: nem akartam ide írni, hiszen nálam tuti a tüszőrepi szórakozik, de akkor sem értem, hogy ugyanaz a 25-ös Med-lab teszt reggel nagyon haloványka volt amit du csináltam az meg elég erős határozottan erősebb mint a reggeli Apa szerint is... Pedig du pont egy tányér leves elfogyasztása után tezszteltem, lehet, hogy mégis ennyivel magasabb a koncentrációja a szurinak du, mint reggel volt?
Vendég

Dezsi!

En is minden napjovok a hirert!
En nem vagyok lombikos, de en is latom azt a csikot!
Szoval varom az erosodest. +++++++++++++++++++++
Jaj total izgatott vagyok en is, tuti holnap reggel itt fogok ulni reggel 6-tol es varlak.

Magi
Vendég

Dezsi, Tücsi!!!

nagyon nagyon nagyon nagyon szorítok nektek!!!!

(tücsi nekem is délutáni vót mindig erősebb :wink: )
Vendég

Mamika, de rég láttalak! :-) Szóval akkor ez normális, és ne reménykedjek: du jobban látszik a szuri is! Köszi, akkor visszarángatom magam a földre!
Vendég

Tücsi: szerintem nem a szurira értette Mamivagyok, hanem a terhességi tesztjeire.
Szerintem meg: a du.-i tesztedből azt szűröm le,hogy mivel erősödik, ez csak a baba lehet, hiszen a szuri HCGje csak csökkenne, ha nem lennél babás! De az vagy, ezért lett a du.-i erősebb!!!!!!

Kép

Kép

*puszedli*

Puszikám, bár így lenne, de egy csomó minden ez ellen szól, pl olyan erős a második csík, hogy ez még nem lehet baba!:-( Remélem holnap okosabbak leszünk, de hogy aludni nem fogok az biztos...
Vendég

Bizony Tücsike, Puszedlinek van igaza úőúúúúúúúgy gondoltam :wink: :lol:

mára meg ez lett belőlük :lol: 8) :

Kép
Vendég

Mamika, jaj de édes kicsi tündér-bogarantyúk!!!! Most nagyon őszintén: 6 napja adtam be a fél ampulla Pregnylt szerintetek, tényleg van okom reménykedni? Őszintén csajok, nem fogok megbántódni!!!
Vendég

Tücsi, én ezekhez a szurikhoz nem értek.... :roll:

Mamikám, de szépek ezek a gyerekek! Gratulálok hozzájuk! :D

skrisz72

Dezsi!
A délutánin látom én is a csíkot. Nem te lennél az első, akinek a délutáni vizelete a koncentráltabb. Megy a drukk tovább! Igyál egy citromfű teát, attól egy kicsit megnyugszol, és ártani sem árt!

Tücsi!
Ezek aztán a hírek! Megy a drukk neked is!

Bumi

bumi1979

Tücsi: én már leírtam, hogy mit gondolok! :wink:

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok!

Dezsi, drága annyira, de annyira drukkolok, igaz csak háttérből!

Tücsike, érted is kezem-lábam csuriban!

Ranacica, már csak néhány nap??? :shock:

Till, te is a finisben. :D

Vkrisz, gyönyörű poci!

Szezso, írtam pü-t.

Árnika, veled mizújs?

A csöppségek szépségesek!
Puszi mindenkinek!

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Sziasztok!

Bocsi hogy ilyen ismeretlenül írok. :oops: Szeretném megkérdezni Tőletek hogy az Ovitrell injekció befolyásolja a terhességi teszt eredményét???Pénteken volt hogy megkaptam a fagyasztott embrikéimet :D .És Kaptam egy fecskendő Ovitrell-t amit,3 részeltben kell beadnom.Szombaton volt az első,holnap lesz a második és szerdán a harmadik.Nem tudom van-e értelme tesztelni a 7vége körül???? :roll: :roll: :roll: Kedden megyek infúziós kezelésre és gondoltam a dokit is megkérdezem majd.De ha tudtok ebben segíteni akkor megköszönöm!!

Sok sikert mindenkinek!!!

Timcsi
sztimcsi

Timcsi:IGEN,BEFOLYÁSOLJA!!! Tapasztalatból írom.

dezsi:ÉN IS LÁTOK MÁSODIK CSÍKOT!!!!!!!

kisbuta:majd csak pénteken lesz népszámlálás. :lol:
melánia

Mamalettem: nagyon cukik!!!!!! :D :D

Timcsi: felesleges tesztelned ez esetben! :?

Rana: drukkdrukkdrukk!!!!!

Szezso: hogy te milyen csinos vagy! Most lestelek meg iwiwen! Bendi maci meg édes nagyon!

Till: hajráá!!! :wink:

Kép

Kép

*puszedli*

Lányok,nagyon köszönöm a gyors válaszaitokat!!!!!!!!!És kb mennyi idő alatt megy ki a szervezetből???Vagy jobb ha kivárom a HCG vérvételt.Október 16.-án kell mennem.

Mégegyszer köszi a segítséget!!!!!!!
sztimcsi

Timcsi: én úgy tudom több, mint 1 hét.

Jocca Lánykák! *

Kép

Kép

*puszedli*

Dezsina,
látszik mennyit értek a tesztekhez, azt se tudtam, hol kell nézni. :oops: :oops: :oops: De most így megnézve, hmmmm...
Nagyon-nagyon +++++++++++++++++++++++++++++++

Tücsi,
szeretném, ha nem a szuri lenne. Tudod, nagyon-nagyon ++++++++

Bébike,
veled mi van?

Melani,
akkor pénteken mindenképp gyere a hivatalos gyerekszámmal!!!
Addig is drukk!

Kép
kisbuta

Sztimcsi,
én csak a sajátomat tudom: az Ovitrelle beadása utáni 12. napon volt "értékelhető" a tesztem :wink:

Mindenkinek cupp :D

Dezsi, Tücsi,
jövök ám reggel :wink:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

tillidian

Till!Nagyon köszönöm!!!Akkor mindenképpen megvárom a vérvételt :? .Mert 6.-án fogom beadni az utolsó részét a szurinak......és 16.-.án pedig vv....és remélem akkor már szép magas lesz a HCG-m :D
sztimcsi

Én a lombikoknál mindig adtam be ugye hcg-t tüszőrepiként és a beültikor felet meg 2 nap múlva felet...mindháromszor 5 körül volt a hcg-m a 14.dpo körül.Ez vagy nem látszik vagy csak nagyon haloványan több perc múlva megjelenő csíkként egy 10-es teszten, ha ennél szebb, gyorsabb vagy erősödő akkor az csak jó! :D

Kép
vizkriszisback

Dezsi!
Nagyon varlak!
En mar itt tukon ulok egy oraja!

Tucsi!
Teged is varlak nagyon!

Magi
Vendég

Sziasztok!

Dezsi! Tücsi! Nagyon várlak benneteket!
Mennek a drukkjaim!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

...Dezsinám,most akkor mi van :?: :?: :?: Micsoda történések :D :D :D Hát hol vagy már azzal a teszttel?

Tücsikém,nálad is ilyen izgi :D :D :D drukk!
Vendég

Sziasztok, Drága lányok!

Most még idegesebb vagyok mint voltam! A ma reggeli tesztem határozottan erősebb mint a tegnap reggeli, kb olyan a második csík mint a tegnap du-i, nagyon-nagyon félek, hogy még mindig a 7 nappal ezelőtti félampulla Pregnyl szórakozik velem!:-( Apa is kész van mint a matek lecke, azt mondja már jobban kikészült mint a vizsgaidőszakban, az én lelkiállapotomat nem ecsetelném... :cry:

Dezsikém itt is nagyon várlak!!!
Vendég

Jaj tucsi!

Veletek izgulok!
Elhiszem, hogy keszen vagytok!
++++++++++++++++++++++++++++

Magi
Vendég

Kép [/img]
Vendég

Sajna, ennyire sz@r a gépünk, de talán látszik, hogy a ma reggeli a legalsó erősebb mint a tesztkazettás alatti, a tegnap reggeli... :roll:
Vendég

Hali!

Tücsi, Dezsi
Én is csak rátok várok, frissítek 5 percenként. :lol:

Tücsi
Ha erősödik az csak jó!!!+++Drukkhegyek!!!
Kép jöhet.

Kép
vizkriszisback

Tücsikém, ez bizony igazi második csík! 7 nappal a HCG után (ráadásul én nem felet, hanem egészet kaptam) nekem sokkal halványabb volt a csík és ráadásul halványodott napról napra, nem erősödött! Éz hányadik nap is? Én bizony nagyon nagyon reménykedem! :D

Dezsi??

Kép

Kép
bébike4

Tücsi
Hát az látszik. :D bár elég homályos az a kép :roll:

Kép
vizkriszisback

Tücsi, igen, határozottan erősebb! :D

Én mindjárt indulok vérvételre, még egy utolsó drukkot kérhetek? nem hiszek már benne, de túl kell rajta esni ... :roll: Nem gondoltam hogy ilyen nehezen bírom lelkileg, alig alszom, és hülyeségeket álmodok :cry:

Kép

Kép
bébike4

Bébike, de ezek szerint a 7-ik napon még mindig látszott? Ma vagyok ET+9= 12 DPO-on
Vendég

Bébike, a tiéd is 25-ös teszt volt???
Vendég

Vkrisz, igen kellen már egy új gép, ez még egy nagyon kezdetleges...

Bébike, drukkolok, ez csak természetes++++++++++++++++++
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?