Új privát üzeneted érkezett!

Kata,
vagyok.

Egy gyors életjel. :D

Ovigyakom van/volt és már nyögöm a fősulit egy ideje ... és a betegeskedést. :?

Próbáltam vissza olvasni.
Drukkok mindig mennek akinek éppen kell, de sajna csak olvasós üzemmód működik mostanság.
... s őszinte leszek. ... kedvem sem volt mostanában sem olvasni, sem írni. .. ez látszik a foghíjas blogomon is.
Bocs.
Lelkileg egy kicsit helyre kellene rázódnom, mert lenyom ez az őszi hangulat ... is.

Bó egyre édesebb. Sokat beszél, énekelget, táncolgat, ugrál, triciklizik ... de ez mind csak újratölti az elemet és sokszor van, hogy 10 óra lesz mire elalszik és letudom tenni. .. s utána megyek csak én.
Szóval kifáraszt és erőnek amúgy is híján vagyok mostanság.

Dobok a Csöpp királylányról pár nyári képet még, mert mostanában nem fotózkodtunk.
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Na ezt jól bekaptam. :lol: :wink:

Dezsi, ez talán neked kell a legjobban.!!

Anyai hatalmamnál fogva ... rádruházom. :wink: :D

.. na, látszik fáradok. Jönnek a hülyeségek. :wink: :D

hajnoca
Dunakeszi

Kép

skrisz72

Sziasztok!

Dezsina, Bébike, Tücsi, Rana,
mennek a drukkok, kinek mihez kell!

Tücsi, szerintem jól tetted, hogy mégis adagolsz Duphasztont.

Bébike,
lombikosoknak kell progi-pótlás, mert a petesejtek leszívásakor megsemmisül a sárgatest is. Mivel az első három hónapban spontán babónál a sárgatest termeli a progit, létfontosságú a pótlás. A 12. hét után lehet fokozatosan leállni vele, akkor veszi át a termelést a méhlepény. Ezért aggódtam Tücsiért, de látom, nem kell.

Angyal,
drukkolok nagyon, hogy ne endós ciszta legyen!
Egyébként, ha a TSH és az antiTPO magas, akkor jobb várni pár hónapot a kövi lombikkal, mert az anti-TPO lassan megy le. Tapasztalatból mondom, sajnos nekem ezen a sietségen múlt az első lombikom sikere.

Nyulasz,
látom, te is rájöttél, miért van az embernek a kezein és lábain 5-5 ujj! :D

Magunkról annyit, hogy az új influenza elleni védőoltást már biztos nem fogjuk kérni, mert legyártottam magamnak és a babának az ellenanyagot: sajnos elkaptam. Tegnap egész nap magas lázam volt, az éjjel volt a legdurvább, elindult felfelé, és nem állt meg egy lóadag lázcsillapítótól sem, végül 39,8-nál apa elkezdte vizes törölközővel borogatni az egész testemet, és akkor lassan - de nagyon lassan - elindult lefelé.
A babához is csak szájmaszkban mehetek oda, először nagyon megijedt, de már felismer így is. Ő mindenesetre nem kapta el eddig - kopp, kopp...
Igaz, neki meg megvan a maga baja anélkül is. A köldökében vadhús van, arra tett a gyerekorvos valamit, ami eléggé konkrétan leszárítja, csak hát fáj is neki, mert ahogy izeg-mozog, felsebzi a leszáradt bőrt. Így aztán betettem pólyába, abban nem tud úgy rúgkapálni (olyan figurákat tud, hogy még talán Dezsina se tudott olyat fiatalon :) ). Egyébként a pólyától valamiért megnyugodott, most egész jókedvre derült.

Bocsi, hogy ilyen hosszú voltam, sűrű napok vannak mögöttem.

Pusszancs mindenkinek, és még egyszer millió drukk!

Kép
kisbuta

Kisbuta,
ez durva! :cry: :evil:

Hol kaptad el? A kórházban?

Szegénykém. Szóhoz sem jutok igazán.
Katica akkor nem is kaphatja a tejedet? ... vagy csak levegő útján terjed?

A pólya szoros fogása az anyai ölelésre emlékezteti és a magzati szoros helyzetre.

Istenem. ... gyógyulj meg minél hamarabb és legyél makk egészséges ...
Egyenlőre CSAK ezt kívánom.

...és a család remélhetőleg nem kapta el.

hajnoca
Dunakeszi

Hajnóca,
köszi, gyógyulgatunk. Bárhol elkaphattam, mert a belváros kellős közepén lakunk, és Szegeden a belvárosban 4 emberből 3 diák, és tudod, főleg ők hordozzák ezt a vírust. Az is lehet, hogy apa hozta haza az egyetemről, csak nála enyhébb lefolyása volt.

DE, Katica kaphatja a tejemet, sőt, most kell neki igazán, mert abban nincs benne a vírus, de benne vannak az ellenanyagok. Minden ismerősöm azt mondta, hogy amit ők elkaptak szoptatás alatt, azt a szopós baba sohasem. Hát ebben bízom, és mindenesetre eddig nem tűnik baja lenni, eszik rendesen, alszik és figyel. Csak vicces dolog, hogy kizárólag szájmaszkkal mehetek oda hozzá, és maszkban szoptatok. Végülis már így is felismer, úgyhogy nagy baj nem lehet.

Kép
kisbuta

Kisbuta
Mielobbi jobbulast!Japoban tok normalis ez a maszk viselos dolog...nem csak aki beteg az hordja,hogy ne fertozzon meg masokat hanem aki vedekezik ellene kismami stb ok is hordjak.Annyira jo dolog de nalunk nem elegge elterjedt :? Sot a latogatok is ilyen maszkokat kapnak mikor mennek babalatogatoba...hogy a par napos babat ne fertozgessek.Meg1szer jobbulast

Hajnoca
Mar nem is tudtm elkepzelni mi volt veled,hogy nem jottel :!: blogokra nincs idom olvasgatni most hogy nagy rohanas van :oops: :roll: Miert vgy rosszkedvu?

Skrisz
Koszonjuk a tablicskut!!Kismamis tablicsku is van 8)

Na most nem tudom mi volt a masik oldalon :oops:

Hol vannak az akciozok :?: ngyon lapulnak pedig bebenezegetek hatha valami johir fogad 8)

Rana konnyu szulest Tillel egyutt 8)

Dezsi,Tucsi,Bebike es a tobbiek +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép
bridget0801
Kulfold

Hajni: annyira gyönyörű a lányod!!!!!!!

Kisbuta: :shock: Basszus! Jobbulást!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Kisbuta, jaj! Pont most olvastam egy cikket erről. Kívánom, hogy mielőbb meggyógyulj! A franc ebbe a sok szarba, amit a külföldiek behurcolnak mindenféle elmaradott, koszos országból.

http://www.babanet.hu/taplalkozas.php?c ... rticles-52

skrisz72

Szép jó reggelt!

A szülinap jól telt:anyós meg após egymástól függetlenül bevásárolt egy rakat sütit. :lol: A boltos jövőt nem emlegettük, nem akartunk hangulatot rontani...na meg a sógor csak este 9kor jött, hisz ő boltozott, na meg még semmi sem biztos, mondom még anyujának nem is mondta..hogy milyen tervek járnak a fejében.De ha tényleg lelép, fel kell venni vkit, anyós dolga, övé a bolt.Eredetileg is azért lett véve, hogy mert neki nem volt munkáka, páromnak se, de mostmár mindkettőnek van, aztán a sógornak nem volt....szóval így már mindenki csak a saját munkája mellett tudja csinálni, de napközben senki sem fogja tudni ha sógor lép.

Páromnak bezzeg hasmenése lett reggelre :lol: , jó sok sütit evett este, na meg ők ittak 2 koktélt is.
Ma ő boltozik elvileg 3ig kb, holnap meg vagy 11-ig, mondanom sem kell, hogy mekkora kínszenvedés neki felkelni reggel. 8)
Én csak egyet tanítok a hétvégén, ma 11től, úgyhogy néha lemegyek hozzá ücsörögni, hogy ne unatkozzon... :D
Vas du-ra meg megint kirándulást tervezünk:Nyíregyháza felé...
Hérfő kedd, kemény meló mert du megyünk Pestre (párom továbbképzésének befejezésére) és csak szombaton jövünk haza.Már alig várjuk, jó lesz az. :D

Kisbuta
Jobbulást!!!Szupi, hogy a babát így is lehet szoptatni.De az biztos, hogy ez H1N1?Bár nem mintha nem lenne mindegy melyik influenza. :roll:
Én tuti nem oltatom be magam ellene, hiába ingyenes a kismamiknak, én jobban bízok abban, hogy nem kapom el, mit amennyire a mellékhatásaitól tartok.

Hajnoca
Szerintem is gyönyörű Bó! :D

Mindekinek kellemes hétvégét!!!

Ja, képek: :D
32+3
Kép Kép

Kép
vizkriszisback

TÉNYLEG NAGY A CSEND,AKCIÓZÓS LÁNYOK,MIZUS?MENNEK A DRUKKOK!

KATICA,JOBBULÁST!

VKRISZ,POCI :D

BÓMAMI,ÉDESEK VAGYTOK!
Vendég

sziasztok!
gyors bekukk... tegnap olyan fejgörcsöm volt, hogy ma folytatódik :evil: :evil: :evil:
Ez a szokásos mesi elötti fejőrület. már jönnek a mesi jelek. teszt már nega :cry: :cry: :cry:
még azért kivárom a csütörtököt. akkor kellene elöször tesztelni. Ma ET+9 vagyok :?
azért tegnap már nagyon sajnáltam magam, hogy nem sikerült most igy utoljára.... :x
dezsina

Dezsina,jajjneee :cry: nem is tudom mit írjak :cry:
Vendég

Sziasztok!

Dezsi: jaj, ne , a fenébe :cry: de azért még ne add fel, nagyon sokszor nem mutatja még ki ET+9-en. Sajnálom a fejgörcsöt :cry:

Kisbuta: hú, nagyon durva ez a betegség, sajnálom, remélem mára jobban vagy! ++++++++ Nem ist tudtam, hogy leszívják a sárgatestet :shock:

Vkrisz: nagyon szép a pocó!! Én nyházi származású vagyok :lol: a Vadasparkba készültök?

Bridget, köszi a drukkokat, de biztos olvastad, úgy tűnik, ez most nem jött össze. Már abba is akartam hagyni az utrot, de a vv-ig még inkább folytatom, ha véletlenül lenne valami :? Jó pakolászást!!

Nyulasz: ikerecsék hogy vannak?

HAjni: nagyon szép Bóbébi! :D

Tücsi:?
Till?

Mi ma lagzizunk, jó hétvégét Mindenkinek!!

Kép

Kép
bébike4

((((((((((((((((((((((Dezsina)))))))))))))))))
Nagyon rossz kedvem lett most és ezt őszintén írom.
Hogy lehet ennyire igazságtalan az élet????? :cry:

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok!

Dezsi!
:cry:
Remélem még változik ez a dolog! Drukk továbbra is!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Bébike: jó lagzizást!

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok.

dezsikém:én még NEM ADOM FEL!!! KORÁN VAN MÉG!!!!
drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

bébike:ez már biztos???Lemaradtam. Voltál vérvételen?
Jó szórakozást!!!

kisbuta:jaj ez a fránya betegség.Mielőbbi JAVULÁST KÍVÁNOK!!!
hajnoca:milyen nagy már Bó!!! :lol:

tücsi:veled miújság???
Krisz:csini pocak!!!
kata:Lörinc GYÖNYÖRŰ!!!!!
puszikám:olyan sokat gondolok rád!!! puszi.
nyulasz:alvással hogy állsz?Van időd aludni néha?
melánia

Puszi,az apróbetüsöddel nagyon egyetértek :cry:

Meli,alvás?Az meg mi? :roll: mikor lesz népszámlálás?

Bébike,köszi,jól vannak!...azért drukk,hátha... :wink:

Dezsinám,persze neked is drukkolok még,bár tudom mit érzel.

Én ilyenkor,amikor elfogyott a tb-s lehetőségem,és nem sikerült az ötödik sem,akkor azzal vígasztaltam magam,hogy legalább nem kell hónapokat várni a következőre...sovány vígasz tudom :?
Vendég

Dezsikém! :)
tudom nehéz,de ne add fel! Én hiszem és remélem hogy csak ezután fog igazán kétcsíkos lenni a teszt! Hiszen hivatalosan még nem is teszteltél!!!! Képeket nem tudsz felrakni?
Nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon szorítok!!!!!!
Vendég

Sziasztok :!:

Remélem, hogy Mindannyian jól vagytok:)

skrisz :!:
Köszi, hogy beraktál a táblázatba.

kisbuta :!:

köszönöm, hogy leirtad a tapasztalatodat és a további drukkot én is abban bizom, hogy mégsem endós ciszta lesz de sajna a jelek nagyon arra utalnak.

Fogok várni először legyen rendben a hormonszintem utána majd belevágunk a második programba.
Nem fogom elkapkodni kivárom az időmet.

Gyógyulj meg minél hamarabb :!:

dezsina :!:

Ne add fel, én ismerek olyan lányt, akinek szintén nega lett a tesztje, de a baba sikerült.
Most 8 hetes terhes :D

Drukkolok továbbra is :!:
Egy kis babaragacs++++++++++++++++++++++++++++++++++

Rana, Till könnyű szülést kivánok :!:

puszi Mindenkinek!
További szép napot, kellemes hétvégét :!:
Vendég

Sziasztok!

Tegnap egésznap nem volt netünk, elvonási tüneteim voltak! Egyébként is olyan rossz érzés kerített a hatalmába, hogy éjszaka nem is tudtam aludni, végül reggel 9-kor (sokadik pisiből)csináltam egy tesztet, és természetesen még mindig látszik a hétfőn beadott félampulla HCG szuri (azonnal megjelent a T csík, erre azért nem számítottam 25-ös tesztnél, mégis mikor a fenébe ürül ki fél ampulla Pregnyl???)

Kisbuta, jobbulást kívánok neked, ez szörnyű! :( Igen, én is az általad leírtak miatt döntöttem a 2x1 Duphastoon mellet+ még mindennap iszom 1-2 bögre palástfű teát is!

Bri köszi a drukkokat!

Dezsikém, én annyira bízom benned és drukkolok neked!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bébike, azóta nem csináltál tesztet???
Vendég

Dezsina, nem szeretem a fejgörcseidet. Abból még semmi jó nem sült ki. A fenébe! :evil: Hátha, hátha, hátha.....+++++++++++

Bébike, Tücsi, ++++++++++++++++++++++++++++++

skrisz72

Sziasztok!
Ma hazaszöktem, de megyek is vissza, nehogy üresen találják az ágyam... :roll: Bumi, köszi a tudósítást meg a látogatást is! :D Voltam UH-n, BF-en és TVS-en tegnap (jól kiokultam rövidítésekből! :) a BF az áramlási vizsgálat, a TVS pedig hüvelyi UH-os méhnyak-vizsgálat). Minden a legnagyobb rendben, sőt még annál is jobb (kivéve, hogy Ajsika még mindig faros, tehát marad a császár :( ). Babácskák szép nagyok, áramlás szuper, méhnyak 28 mm és TELJESEN ZÁRT :shock: (3 hete doki kézi vizsgálattal 1 ujjnyira végig nyitva talált, hm :roll: ) Jövőhéten esélyes a programozott császár, mert a doki szerint ikreknél ilyenkor már több veszélyt rejt a várakozást, mint előnyt. (Ha rajta múllott volna, már meglennének a babáink.....) :roll: :roll: Hétfőn talán okosabbak leszünk. Szóval Till hajrá, még van pár napod, hogy ne előzzelek be... :lol: Pocakfotót majd teszek, ha lesz rá idő, bár nemsokára mennünk kell.... Esetleg majd utólag....

Árnika, láttam hogy kerestél, de egyszerűen nem tudtalak visszahívni, olyan sűrűk voltak ezek a napok. Amikor meg nem, akkor bealudtam... :oops: Hívj vagy írj sms-t!!

Gyorsan átszaladtam a hsz-okon.

Dezsikém, még van remény, ugye??

Kisbuta, tuti H1N1???? :shock: Sajnálom. :?

Tücsi, többiek ++++++++++++++++++

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana
Ti aztán jól bírjátok! :D Császárt sajnálom, de lehet könnyebb így a szülésen túllenni 2 babóval....nem tom.

Dezsi
Remélem még azért elkezd erősödni az a 2. csík!!!+++

Tücsi
Remélem nem a hcg szuri miatt jelenik meg olyan gyorsan az a 2. csík!!!+++

Bébike
A haverék eredetileg oda tervezték a kirándulást de mi vagy 2-3 hónapja voltunk, drága is a belépő, vagy 1700 per fő, és Tokajon épp szüreti fesztivál lesz, inkább arra kellenne mennünk...majd még kiderül. :)

Megvolt a mai nap terhes tanulsága is:"Ne feküdj le teli gyomorral!"
Anyós amikor váltotta párom hozott tejfölős tarkabablevest meg tarhonyás húst.Bekajáltunk.Sok volt...ahhoz képest legalábbis, hogy kitölti a belsőmet egy gyerök. :shock: Vettem be egy espumizant, hogy kiengedjem a felesleges gázokat (böfi), 20 perc múlva egy Renniet, hogy ne égjen a gyomrom mert már előtte is égett, aztán alvás.Erre 100 perc alvás után arra ébredek, hogy folyik vissza a számba a gyomrom...csakúgy...én meg azonnal felébredtem, köhögtem...most meg olyan rekedt vagyok, hogy alig érteni mit mondok. :shock: :evil: :oops:

Kép
vizkriszisback

Drágák vagytok mindannyian :) köszönöm szépen :) még bizakodom, de már csak a csodában. ugyanis az ember 7 inszem és 6 beülti után tudja mit érez, ezt ti is tudjátok! Nagyon sokat jelent nekem, hogy vigasztaltok és ti még nem adjátok fel. Most már próbálom magammal elfogadtatni, hogy akkor ennyi volt. :cry: Most vége és nem lesz tovább. Nagyon nehéz beletörődni, hogy annak ellenére, hogy mindketten egészségesek vagyunk és nagyon szeretjük egymást, valószínűleg nem lesz közös gyerekünk. :cry: azt hiszem elég szar az élet :roll: :cry:

Tücsikém!
nekem 2 ampulla 11 napig látszott a 10es teszten... Bízom benne, hogy a te hcg-d már a sajátod :wink:
dezsina

Dezsi :(
Én is asszem, szar az élet és nem egyenlő mércével mérnek odafenn :oops: Olyan rossz ezt leírva, kimondva látni, hogy valószínűleg nem lesz közös gyerekünk :cry: :cry:
aztán ki tudja, lezárod magadban és végül spontán beköszönt a csoda...talán...kívánom nektek

Tücsi, drukk, hogy már a sajátod is bejátszon +++++++

Kisbuta, jobbulást neked mihamarabb!

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Dezsi: Kép Úgy megölelnélek most!!!!!!

Tücsike: +++++++++++++++++++++++++++++++++

"Meg kell várni egy angyal, vagy egy szent türelmével, amíg a dolgok - emberek, eszmék, helyzetek -, melyek hozzád tartoznak, eljutnak hozzád. Egyetlen lépést sem sietni feléjük, egyetlen mozdulattal, szóval sem siettetni közeledtüket.

Mert bizonyos emberek, eszmék, helyzetek, melyek életedhez, jellemedhez, világi és szellemi sorsodhoz tartoznak, állandóan úton vannak feléd. Könyvek. Férfiak. Nők.
Barátságok. Megismerések. Igazságok. Ez mind feléd tart lassú hömpölygéssel, s találkoznotok kell egy napon...

Ha sietsz feléjük, elkerülheted azt, ami fontos, és személyesen a tiéd. Várj nagy erővel, figyelmesen, egész sorsoddal és életeddel."
(Márai Sándor)

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok, Drágák!!!

(Csak életjel: még egyben, de erőm fogytán :oops:)

(((((((((((((((((((((((Dezsina,))))))))))))))))))))))))))))))
hatalmas ölelést küldök!!! :cry: de tényleg MUSZÁJ mindig reménykedni!!! :oops:

Bébike? :roll:

Kisbuta,
gyógyulj meg!!!!

Tücsök++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mindenkinek a legjobbakat, Lányok,
talán holnap lesz erőm és írok bővebben is...

(Ranám, nem hiszem, hogy beelőzlek :roll: -sztem a jövő hét végén szülünk...HA kisasszony végre rászánja magát...)

tillidian

Szép jó reggelt!

Tegnap este még húgoméknál töltöttük az időt,11 körül jöttünk haza.Fiúk számítógépeztek, mi lányok gyerekeztünk és beszélgettünk a szülésről, erről-arról. :D

Éjjel magasabb párnán aludtam, nem volt vmi kényelmes...reggel meg kelni kellett 6-kor mert párom ma is dolgozik 11-ig...de én még visszafekszem, különben nem fogom bírni a mai kirándulást. :)

Viszont a mai reggel jól indult, tudtam wc-zni, azóta ettem egy kis aktíviát müzlivel...

Till
Miből gondolod, hogy addig húzod...sztem nem fogod. :D Problémamentes, könnyű szülést kívánok neked!!!

Dezsi
Elhiszem, hogy van tapasztalatod... :( Remélem elvileg spontán is lehet babátok, mint ahogy mellénk is mellénk állt a szerencse (5 inszem, 3 lapar, 5 stimu -de csak 3 beülti után) .+++

Látom mindenki távol van a géptől hétvégén.Helyes, használjátok ki ezt a szép hétvégét!!! :D

Kép
vizkriszisback

Dezsinám,ezt nem tudom elhinni :( Nagyon szomorú vagyok!
Vendég

Tücsikém,mutasd meg,hogy igenis van remény!

Rana,nagyon ügyesek vagytok!
Vendég

jó reggelt!

Puszedli! Alle!
köszönöm nektek!

Vizkrisz!
ezért nem mentem még be a sárga házba :twisted: mert a spontán remény mindig ott van... csak eddig még nem jelentkezett. De Puszedli olyan szép idézetet írt, hogy lehet, hogy csak ki kell várnom... 8)

Till!
izgatottan várom a nagy eseményt! Már csak 3 nap!

Nyulaszom!
hát még én :cry:
a mai teszt is negának látszik. Azért csütig még nyomatom... hagy fogyjon 8)
dezsina

Sziasztok, mindenkinek köszi a drukkokat! tegnap tuti a tüszőrepi látszódott, még ma is látszik de már halványabb és később jelent meg, ez van!

Dezsikém, negának látszik??? Szóval van ott valami, te kis hamis!!!!! Drukkolok ezerrel++++++++++++++++++++++++

Puszi mindenkinek!
Vendég

Jó reggelt!

Dezsina: negának látszik, ... de lehet van ott egy halvány 2. csík?????? Istenem, de szeretném!!!!!

Bébike: :?:

Tücsike: hajrá-hajrá!!!!!!!

Szép napot!

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok! Írtam egy hosszú hsz-t, és a végén rossz gombot nyomtam meg, a lap alján a "mehet" gombot, elszállt az egész :twisted: (látszik, hogy lagziban voltunk tegnap :roll: de annyira jó volt kicsit kikapcsolódni :D )

Dezsikém: ma vagy ET+10, ugye? akkor a nagyon nagyon halvány még talán talán, nem :wink: a csütörtök még annyira messze van :wink:

Tücsi: neked is nagy nagy drukk!! ++++++++++ Tesztelek mindennap, de nega :cry:
Holnap kell menni a vv-re, vajon ha mondom a nega teszteket, nem húzhatom ki magam alóla ? :oops: Annyira rossz lenne még azt is végighallgatni, hogy nulla a hcg :oops: gyáva vagyok :cry: akkor már inkább gyorsan jöjjön még és kezdődjön új ciklus :roll:
Tücsi: Te Avandametet szedsz ugye? Milyen tapasztalatod van vele? nekem ez az utolsó nagy reményem, most arra fogok váltani és nagyon bizakodom, hogy az segíthet. Azt mondják vékony lányoknak az jobban beválik, mint a sima met :roll: bárcsak úgy lenne!

Till, Rana: drukk a babókáknak a gyors születéshez ++++++++++

Puszedli: a Márai idézet gyönyörű szép! A Füveskönyvből való? meg tudnád írni, hogy pontosan honnan? :roll:

Kép

Kép
bébike4

dezsina
irtam pü-t
Vendég

Bébike: sajnálom a nega tesztet.
Az idézetet szörfölés közben találtam, nemtom melyik könyvéből való...

Kép

Kép

*puszedli*

kislányok!
ne éljétek bele magatokat :lol: Olyan jót mosolyogtam, hogy mindannyian fellelkesültetek egy "negának látszik"-on! Olyan nagyon nagyon aranyosak vagytok. Dobom a bizonyítékot, hogy ez tényleg negának látszik. :cry: 8) majd holnap tán változik 8) 8) 8)

Kép
dezsina

Sziasztok!

Dezsina: Annyira drukkoltam pedig. De talán a holnapi már csíkosabb lesz. Csütörtök még tényleg messze van.

Bébike: Sajnálom, hogy nem sikerült. De majd a következő!

Tücsi: Még azért nincs minden veszve!!!

Többieknek is drukkolok!

Szép napot!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Sziasztok :)

Szoktalak olvasgatni benneteket, olyan aranyos,hogy mindenki Dezsinának drukkol(meg persze Tücsöknek és Bébinek)
De én látok egy halvány csíkot az utolsón :shock: :wink:
vagy már káprázik a szemem?
Vendég

Dezsina!

Kép
Vendég

Dezsi, a másikon is írtam, hogy határozottan látom a main a csíkot! :D :D

Bébike, csak 2 hónapig szedtem az Avandamet-et mert a lombik alatt nem szabad szedni, ami pozitívumot tudok mondani róla, hogy etől nem ment a hasam és nem fájt a gyomrom, és tudtam a felírt adagban szedni!

Csomee köszönöm!!!
Vendég

Dezsi: nem azért, de szerintem a 8-9. napi után a 10. napi mai teszt igenis erősödött !!

Kép

Kép
bébike4

Dezsina,
mi van, ha rossz a teszted?
Nagyon szeretném, hogy végre sikerüljön neked is, még drukkolok...
és átérzem, milyen pocsék napjaid lehetnek mostanában

Bébike +++++++++++
ne hagyd abba, még hátha ott a csoda...

Tücsim,
neked is ezer drukk, hátha már saját hcg, végülis 25-ös teszttel... :roll:

Melani,
nagyon várom a népszámlálás eredményét.

Rana és Till,
nektek is mennek a szüléskönnyítő drukkok!

...én már jobban vagyok. Utána már nem volt annyira magas lázam, most meg már egyáltalán nincs.
Rana kérdésére: nem nézettem, hogy H1N1, vagy sima influenza, végülis mindegy, a lényeg, hogy a gyerek ne kapja el.

Pusszancs,
és remélem, mégis minden jóra fordul a topikban, mert most csupa szomorú dolgok akarnak itt történni... :(

Kép
kisbuta

Ditke, :lol:

Dezsina, de hát ott a csík!!! Csíkerősítést küldök!

Rana, várom már nagyon a babácskáidat.

Tücsi, Bébike, irány a vérvétel!

skrisz72

Tücsi: Köszi! Én 2x1000-re váltanék, legalábbis nagyjából ezt beszéltük meg a drnővel, én nagyon bízom abban, hogy ez végre leviszi az IR-t és segít a hormonjaimon, mert az Lh-m még mindig az egekben (ez a stimunál is látszott, millió tüszőm volt, alig néhány érett petesejttel :? )

Kisbuta, jó, hogy jobban vagy :D

Kép

Kép
bébike4

kislányok :twisted:

itt van egyedül! nincs csík. az valami kosz vagy mi. ha nem a többivel nézem, akkor nincs csík :cry:
bizonyíték:

Kép
dezsina

Bébike! Tücsi!
drukkok nektek! bocsánat, hogy itt magánszámozom :oops: át szoktam menni hisztibe is... most igyekszem nem úgy tenni.

Ditke!
sajnos az a valami nem egy sorban van ott a többi csikokkal. az valami hiba lehet szerintem, mert ha egyedül nézem nem is látom :shock:

Skrisz!
ha holnap lesz, akkor elhiszem. szerintem nincs :?

Kisbuta!
még sosem volt rossz tesztem 8)

Fürtöske!
üdv közöttünk! és káprázik. :) tényleg nincs rajta ha egyedül nézem. ha sorba van, akkor oda tudom képzelni. de nincs ott
dezsina

mindjárt megőrülök már. :x mert Ditke másolatán meg olyan jól látszik :? ha meg odateszem a többihez a sorba, akkor én is bele tudok magyarázni valamit, de igy egyedül nem :roll: :roll: :roll:
dezsina

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?