Sziasztok!
Dezsina, Bébike, Tücsi, Rana,
mennek a drukkok, kinek mihez kell!
Tücsi, szerintem jól tetted, hogy mégis adagolsz Duphasztont.
Bébike,
lombikosoknak kell progi-pótlás, mert a petesejtek leszívásakor megsemmisül a sárgatest is. Mivel az első három hónapban spontán babónál a sárgatest termeli a progit, létfontosságú a pótlás. A 12. hét után lehet fokozatosan leállni vele, akkor veszi át a termelést a méhlepény. Ezért aggódtam Tücsiért, de látom, nem kell.
Angyal,
drukkolok nagyon, hogy ne endós ciszta legyen!
Egyébként, ha a TSH és az antiTPO magas, akkor jobb várni pár hónapot a kövi lombikkal, mert az anti-TPO lassan megy le. Tapasztalatból mondom, sajnos nekem ezen a sietségen múlt az első lombikom sikere.
Nyulasz,
látom, te is rájöttél, miért van az embernek a kezein és lábain 5-5 ujj!
Magunkról annyit, hogy az új influenza elleni védőoltást már biztos nem fogjuk kérni, mert legyártottam magamnak és a babának az ellenanyagot: sajnos elkaptam. Tegnap egész nap magas lázam volt, az éjjel volt a legdurvább, elindult felfelé, és nem állt meg egy lóadag lázcsillapítótól sem, végül 39,8-nál apa elkezdte vizes törölközővel borogatni az egész testemet, és akkor lassan - de nagyon lassan - elindult lefelé.
A babához is csak szájmaszkban mehetek oda, először nagyon megijedt, de már felismer így is. Ő mindenesetre nem kapta el eddig - kopp, kopp...
Igaz, neki meg megvan a maga baja anélkül is. A köldökében vadhús van, arra tett a gyerekorvos valamit, ami eléggé konkrétan leszárítja, csak hát fáj is neki, mert ahogy izeg-mozog, felsebzi a leszáradt bőrt. Így aztán betettem pólyába, abban nem tud úgy rúgkapálni (olyan figurákat tud, hogy még talán Dezsina se tudott olyat fiatalon
). Egyébként a pólyától valamiért megnyugodott, most egész jókedvre derült.
Bocsi, hogy ilyen hosszú voltam, sűrű napok vannak mögöttem.
Pusszancs mindenkinek, és még egyszer millió drukk!