Till,hihi,ez a legnagyobb gondja Vackornak
Bébike,mit néztetek meg?
Bridget,bocsi,csak tegnap este itt ült apa,nem akartam,hogy olvassa,bár neki is mondtam már,de az más...
Szóval anyósom főz...és itt ki is merül a segítség,pedig egy telken lakunk...ez tényleg nagy segítség,csak nem kellene mindig megjgyeznie...szokta mondani,ó,gondold el,ha még főzni is kéne,én bizony ott álltam a tűzhely mellett,mikor a gyerekek kicsik voltak,meg hogy nekünk már milyen könnyű,van automata mosógép,meg mosogatógép,meg autó,meg eldodobható pelenka meg minden,bezzeg neki még milyen nehéz volt...mondtam is neki a múltkor,hogy én akkor rendelném a kaját,de nem férne bele két etetés között a főzés...de már pocakosan is ilyen volt,ha elmentem vvásárolni,akkor beszólogatott,hogy miért nem vigyázok magamra,pihenni kéne,döntsem el mi a fontosabb,hogy még benn maradjanak a pociban,vagy hogy minden meglegyen véve...de még szülés elött 4 nappal is kitakarítottam a házat,igaz lassabban,mert a hasamtól nehéz volt,de egy nap többször feljött,és mindig rákérdezett,amikor meglátta a felmosó vödröt,hogy felmostam-e már,mert akkor leveszi a papucst,mondom még nem,ja,akkor papucs marad...de az,hogy esetleg megfogja,és felmosson...áááá,az nem jutott eszébe...a múltkor is bejön,mondom neki nem sikerült a fehérneműket már kiteregetnem,mert annyira sírt Balázs,szerinted kiteregetett?ott állt a szárító tetején egy kupacban,ránézett,majd lement...az meg hogy állandóan azt mondja,na,ma milyen jól fog aludni éjjel,mert délután kibírta,és nem feküdt le,már szóltam neki,hogy elöttem ilyet inkább ne is mondjon,mert 2 óránál többet egyhuzamban nem aludtam régóta
Vagy amikor apa nincs itthon,bejön,és látja,hogy tandem szopi megy,marad két percet,aztán megy,pedig tudja,milyen körülményes így büfiztetni...most minden apróságért kérjem meg?Apa szerint igen...mondom aért én mindig észrevettem,ha segítségre volt szksége,és kocsival hordtam dolgozni,mikor éjszakás volt,hogy délután egy órával többet aludjon,s soha nem kellett kérnie,felajánlottam...most már nyugdíjas,itthon van...na mindegy,most jól kipanaszkodtam magam,bocsi mindenkitől
Apa segít,de ugye ő sokszor nincs itthon,mert dolgozik...