Új privát üzeneted érkezett!

Valogassunk 8)

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Hahó.

till:2inszem,8.lombik.Ezért igen 4 babót kaptam vissza. :oops: :lol:
Te hogy vagy???

dezsi:SZORITOK!!!
Tücsi:OSZTÓDÓ DRUKKOK++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
bébike:ragasztó+++++++++++++++++++++++++++++++++++
kisbuta:hát igen a kettő babóm az biztos!!! A 4 sok lesz úgyhogy hétfőn majd eldől hogy mi lesz.Dokibá szerint gondolkodnunk kell erősen.Ki mondom a leredukáláson. :cry:

Kép
Kép
melánia

sziasztok! Most volt szó a Csak csajokban a PCOS-ról és a meghívott doki közölte, hogy akinek igazoltan van peteérése, ott fel sem merülhet a PCOS gyanúja :twisted: Én ezt nem értem, komolyan mondom, most nők ezrei hátradőlnek elégedetten, hogy - mivel van peteérésük - náluk ez szóba sem merülhet, aztán meg csak késik a baba ... :cry: Mondjuk nekem is másfél évembe telt, mire a saját kutakodásaim alapján eljutottam egy olyyan nőgyógyászhoz, aki tényleg értett hozzá és megállapította a PCOst :roll:

Meli: húha, nem semmi a négy baba :shock: NEhéz lelki döntés lesz a redukció, de négy babát gondolom nagyon veszélyes volna vállalni :cry: :cry: Milyen tüneteid vannak amúgy? Köszönöm a babaragacsokat :D :D :D

Bridget: én kérek egy-két babát a választékból :oops: :D

Dezsi: nagy drukk a beültihez!!!

Tücsi: telefonáltál már?

Kép

Kép
bébike4

Sziasztok!

Strapásak mostanában az éjszakáink,ugyanis ami éjfél körül van etetés,azután Noéminek kipattan a szeme,és 3-ig tuti nem bírom lerakni aludni...ez már a harmadik ilyen éjszaka,tehát egyszer alszom 2 órát 22-00-ig,aztán még 1.5 órát 3-fél5-ig...Most meg Balázs nem akart visszaaludni reggel,úgyhogy kómázok egész nap.

Meli,hűha,ez nem semmi :shock: kiváncsi vagyok a folytatásra,és gratulálok! :D

Dezsinám,Tücsikém tessék csak követni a példámat :D Nagyon drukkolok!

Bridget,nyugodtan említsd meg a dokinknak az antagonista protokollt,én is úgy mondtam neki,hogy szeretném,persze tudom más,amikor már jól ismer,és lehet alkudozni,de ki tudja,lehet rábólint.Szerintem csak annyiban különbözik a shorttól,hogy nincs elötte petefészek leállítás fogigátlóval,és ezért a szurik mellé jön még egy kb az 5-6.naptól,ami segít,hogy a nagyobb tüszik bevárják a kissebbeket...mert ugye a leállítás azért van,hogy egyszerre nőjjenek a tüszők,de lehet magas fsh-nál nem is baj,ha nem állítgatják le...aztán lehet hülyeséget írtam,de én kb így gondolom.

Angyal,én le vagyok maradva,most neked is lehet drukolni valamihez?

Bébike,ragacs a kis bébikéidnek!Remélem lázad azért nincs!

Drukk mindenkinek!
Vendég

Szia nyulasz!!

Nekem egyelőre nincs konkrétan mihez, ma csak középidős UH-ra megyek ha minden rendben lesz akkor kezdeni is fogunk a longgal.

Remélem, hogy jól vagy és babukáid is jól vannak:))

Köszi, hogy megemlitesz, nem sokan teszik ezt!!

Szép napot Mindenkinek!
Vendég

Sziasztok! Telefonáltam: 5 petike lett megszúrva ebből 4 embrikénk lett és az összeeresztésből 2 embrikénk, szóval 6 drága édes kis Mázlink van! Holnap újra telefon, valószínüleg szombaton lesz transzfer, és ha marad akkor fagyasztanak (na, ez az amit még álmaimban sem reméltem!)

Puszi mindenkinek!!!
Vendég

NYulasz: köszönöm a ragacsokat!! Most már náthám is sokkal jobb, teáztam sokat és a torkom már nem fáj, kis takonyság van még :? Sajnálom az éjszakázást, húú, de fárasztó lehet :roll: Kitartás, előbb - utóbb biztosan beáll az éjszakai hosszú alvás! Nappal alszanak egyszerre?

Tücsi: nagy gratula!! :D Nálunk is épp 10 petike volt és épp 6 embrike lett :D (nálunk csak sima IVFes volt, de úgy látom, hogy a Forgácsban ez a protkoll, hogy fele ICSIs, de miért vajon?? ) REmélem ugyanígy babásodunk is egyformán! :Dezsiről tudsz valamit?? Az Avandametet már felcserélted sima metre? Mit szedsz helyette?

Angyal: ne haragudj, ha kihagytalak, nem szándékos, csak néha én is oylan felszínesen olvasok vissza és nem bírok mindent megjegyezni :oops: Természetesen neked is nagy drukk, most az UHhoz és a kezdéshez!

Az antagonistáról: nekem is az volt, de előtte kaptam fogigátlót. Én úgy olvastam valahol a neten, hogy az antagonista is kezdődhet sima vérzés után, fogigátló után is, a lényeg, hogy hozzájön egy olyan injekció (nekem Orgalutran volt, öt kellett belőle, mert tüszők nem nagyon akartak együtt nőni), ami gátolja az LH csúcsot, vagyis nem engedi, hogy egy domináns tüsző kiváljon, hanem mind együtt nőjön. Remélem, hogy nekem is bejön, úgy tudom, PCOSoknál ez a legjobb protokoll!

Kép

Kép
bébike4

Bébike, én nem bánom hogy itt az ICSI a protokoll, mert mint írtam eddig kemény volt a petesejt burkom és nem tudták volna bevenni a kisfickók, úgy látszik a Met véknyított rajta mert 2 kiskatona nagyon ügyes volt!;-)

Dezsikéről még nem tudok semmit, ma 10-re ment asszem és ott dől el, hogy visszakapja-e az embrikéket, vagy várnak szombatig!

Igen lecseréltem az Avandametet, Merckformicin XR-re (2*750mg), még jó hogy anno Puszikám rám szólt mert elfelejtettem volna! :oops:

Ja-ja, babásodjunk együtt, tiszta szívemből ezt kívánom!!
Vendég

Tücsi, ez a kemény petesejt-burok elkerülte a figyelmem, így már értem :oops: Amióta szeded a met-et, ez az első lombikod? Úgy látszik, tényleg sokat segített!

Kép

Kép
bébike4

Melánia, drukkolok, hogy minden rendben legyen, és annyi csöppség legyen a pocidban, amennyit szeretnétek.

Bébike, neked is mennek a drukkok +++++++++++++++++++++

Dezsi, nagyon szorítok érted!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tücsi, jó hírek, csak így tovább ++++++++++++++++++++++++

Többieknek is pusszantás :wink:

Kép
petne

Bébike, igen amióta szedem a Metet (októberben lesz 2 éve), ez az első lombik kísérletünk!

Petne, köszönöm!:-)
Vendég

Tücsi,szuper :D

Angyal,akkor drukk az uhuhoz,és hajrá kezdés :wink: köszi,megvagyunk,fáradtan,de kívánom neked is ezt a fáradtságot :wink:

Dezsinám,hírek?

Bébike,van hogy alszanak egyszerre,van hogy nem :lol: rendszer az még semmi,aki éhes enni kap... :lol:
Vendég

Lányok, 10-es -hcg tesztet hol vettetek? Még tegnap kaptam HCG szurit, vajon az mikor ürül ki?

Kép

Kép
bébike4

nyulasz: :D

Kép

Kép
bébike4

Bébike,gyógyitárban ritka a 10-ess teszt,quipidó vagy mi a neve,gyógyászati segédeszköz boltban talán,de én itt rendeltem Esthajnalcsillagtól a neten,pár fórummal feljebb.
Vendég

köszi nyulasz, megkeresem!

Kép

Kép
bébike4

Azta milyen hírekre jövök!

Meli, nem semmi! 4 baba? :shock: Ne haragudj meg érte, de én jobban örülnék, ha csak két baba lenne. Kockázatos lenne kihordani mind rádnézve mind a babákra. Kívánom, hogy a legjobb döntést hozzátok.

Dezsinám, őrülten drukkolok!

Tücsi, nagyon jó úton haladtok. Klassz kezdés.

skrisz72

Melania
Szerintem egyenlore ne mondjuk ki az a szot :roll: Meg semmi nem biztos...masik topikbarinomnek is 3babat lattak az elso inszemje utan es 1lett belole... :roll:

Bebike
Irtam neked a masik oldalon..olvastad :roll: teszteket fentrol a 2.topikban Esthajnaltol lehet rendelni 8)

Nyulasz
Neked van segitseged? :roll:
Megemlitem bar nekem megy a fogigatlo :roll: Nekem az a baj,hogy abszolut nem lehetett stimuzni ugye szal kicsik sem lettek de rabizom magam majd amit o ajanl :roll:

Angyal
Mi volt uhu-n 8)

Tucsi
En mar a blogodban gratulaltam :wink: Ngyon szep teljesitmeny remelem minden rendben lesz 8)

Mai drukkok Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Remélem Dezsike nem haragszik meg: ma 3 embrikét kapott vissza, szóval mától háromszoros kismami!!!:-))
Vendég

Jaj csajok ez a szerencse harmas olyan jol hangzik :)

Tucsi
Te mennyit kersz/kapsz majd vissza :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri, még nem matekozom mert holnapra csökkenhet a létszám+ ugye még szombatra is...de, eredetileg csak kettőt szerettem volna, mert félek az iker terhességtől (vicces, hogy ez évig mindig azt mondtam, hogy ikreket szeretnék, most meg már félek tőle... :roll: )
Vendég

Sziasztok!!!!

Dezsina

Nagyon vigyázz a három picire!!!!!!!!! :wink:
Picúrok kapaszkodjatok!!!!!!!!!!!!!!!!

Tücsikém

Annyira örülök nektek hogy ilyen szépen haladtok!!!!!!!!!!!!!! :wink: :D
Mennek a drukkjaim a további szép folytatáshoz!!!!!! :wink: :D :D :D :D
Megérte intézetet váltani? :wink:
Vendég

Szia bébike!

nem vagyok haragos tipus, senkire nem haragszom:)))

Drága nyulasz örülök, hogy jól vagytok:)))

Drága Bridget!

az UH-on nem okés a helyzet.
Endometrium 14 mm-es az tökéletes jobb oldalt okés, bal oldalt nézeget egy 27 mm-es akármi, amely lehet sima ciszta de lehet, hogy ujra endó.

ma vagyok a 20. napon, két hónapja beállt 24. napra igy a dokim visszarendelt vérvételre és UH-ra, amelynk eredményétől lesz eldöntve, hogy endós vagyok-megint vagy csak egy sima ciszta sza.akodik.

Remélem, hogy csak sima ciszta lesz éstávozik a mensivel, ha nem akkor ujabb lapar elé nézek.Röviden ennyi jövőhéten többet tudok irni.

Remélem, hogy Te jól vagy!

Sép estét Mindenkinek!
Vendég

Tucsi
Persze megertem en de akkor a 2lenne amit te szeretnel....szep szam az is :wink: Es akkor addig is csak drukkolunk :wink:

Angyal
Wazze ezek nem jo hirek Kép
Remeljuk csak sima ciszta aztan majd akkr kb 2het mulva vv :?
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget!

Én is ebben reménykedem, ez majd kiderül hétfőn vagy kedden a vérvételből!!
Vendég

Dezsinám,háromszoros hurrá :D

Angyal,a fene...reméljük nem kell a lapar!

Bridget,igen,majd írom milyen a segítségem...
Vendég

Dezsina, hurrá, hurrá, hurrá!!!!!!

skrisz72

Dezsi: nagy gratula, hajrá a három bébinek! :D :D :D Most így hárman nagyon együtt megyünk, a hármas szám csak babaesőt hozhat! :D

Angyal: a fenébe :evil: Az endo látszik uh-n? Nagyon remélem, hogy ez inkább csak egy ciszta és elhúz a mensivel :roll: drukk!

Bridget: ne hari, de melyik másik oldalon írtál? bocsi, biztos fáradt vagyok :oops: Moziban voltunk ma este, annyira sokat nevettem, jól esett :D

Kép

Kép
bébike4

Nyulasz
Kivancsian varom 8)

Bebike
Amikor kerdezted bevehetsz e bogyot a torkodra az utan :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!!!

Vagyok ám még, csak valahogy elment a nap a nagytakarítással :roll:
(készülök 1000rel, mert arra is gondolnom kell, hogy 2 pasimat 5 napra való ruhával ellássam - kaját majd kapirgálnak maguknak :lol: )

Melánia,
8. lombik??? Azannya :oops:
Én is a legjobb döntéshez drukkolok!!!!

Tücsök,
szuper, csak így tovább! :D +++++++++++++++++++++++++++++

Dezsi :D
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bébike+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Angyal,
drukkkkkkk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszika,
remélem, pihengetsz, töltekezel :oops:

tillidian

(nap poénja: mindkét pasim nagy zabás - mint ahogy a pasik általában. 8) Vackorom kérdi: anya, te akkor 5 napig kórházban leszel? Mondom: igen, körülbelül. Vackor: na és addig ki fog főzni? :mrgreen: )

tillidian

Till,hihi,ez a legnagyobb gondja Vackornak :lol:

Bébike,mit néztetek meg?

Bridget,bocsi,csak tegnap este itt ült apa,nem akartam,hogy olvassa,bár neki is mondtam már,de az más...
Szóval anyósom főz...és itt ki is merül a segítség,pedig egy telken lakunk...ez tényleg nagy segítség,csak nem kellene mindig megjgyeznie...szokta mondani,ó,gondold el,ha még főzni is kéne,én bizony ott álltam a tűzhely mellett,mikor a gyerekek kicsik voltak,meg hogy nekünk már milyen könnyű,van automata mosógép,meg mosogatógép,meg autó,meg eldodobható pelenka meg minden,bezzeg neki még milyen nehéz volt...mondtam is neki a múltkor,hogy én akkor rendelném a kaját,de nem férne bele két etetés között a főzés...de már pocakosan is ilyen volt,ha elmentem vvásárolni,akkor beszólogatott,hogy miért nem vigyázok magamra,pihenni kéne,döntsem el mi a fontosabb,hogy még benn maradjanak a pociban,vagy hogy minden meglegyen véve...de még szülés elött 4 nappal is kitakarítottam a házat,igaz lassabban,mert a hasamtól nehéz volt,de egy nap többször feljött,és mindig rákérdezett,amikor meglátta a felmosó vödröt,hogy felmostam-e már,mert akkor leveszi a papucst,mondom még nem,ja,akkor papucs marad...de az,hogy esetleg megfogja,és felmosson...áááá,az nem jutott eszébe...a múltkor is bejön,mondom neki nem sikerült a fehérneműket már kiteregetnem,mert annyira sírt Balázs,szerinted kiteregetett?ott állt a szárító tetején egy kupacban,ránézett,majd lement...az meg hogy állandóan azt mondja,na,ma milyen jól fog aludni éjjel,mert délután kibírta,és nem feküdt le,már szóltam neki,hogy elöttem ilyet inkább ne is mondjon,mert 2 óránál többet egyhuzamban nem aludtam régóta :evil: Vagy amikor apa nincs itthon,bejön,és látja,hogy tandem szopi megy,marad két percet,aztán megy,pedig tudja,milyen körülményes így büfiztetni...most minden apróságért kérjem meg?Apa szerint igen...mondom aért én mindig észrevettem,ha segítségre volt szksége,és kocsival hordtam dolgozni,mikor éjszakás volt,hogy délután egy órával többet aludjon,s soha nem kellett kérnie,felajánlottam...most már nyugdíjas,itthon van...na mindegy,most jól kipanaszkodtam magam,bocsi mindenkitől :oops: :oops: :oops:
Apa segít,de ugye ő sokszor nincs itthon,mert dolgozik...
Vendég

Szép jó reggelt!

Nyulasz
Sajnálom az anyóst.Na ezért is nem akarnék én se összeköltözni az anyósékkal, többet érne nekem a nyugalmam mint egy nagy házban lakás.Pedig mióta párom ingatlanos, annyi jó házat látunk, tisztára kedvünk lenne hozzá...na pénzünk az nincs rá :wink:

Nekem is folyton csak azt tudja mondogatni hónapok óta, hogy én ne dolgozzak már a boltban, de azt meg nem fogja fel, hogy akkor nem lett volna pénzünk vagy 2-3 hónapja mióta párom csak hébe-hóba tudott boltozni.Segíteni meg ők nem tudnak, de nem is kellene...dolgoztam mert bírtam és szeretek is boltozni, punktum. :D Ill. ő az egyetlen aki mindig megjegyzi, hogy de azért nőtt a fenekem, szélesedett a combom és a múltkor is amikor dicsekedtem, hogy csak 10 kilót híztam...mennyit??? :shock: amikor ő volt terhes, ő csak....(nem is értettem a végét)...de ő csak 150 centis, nem 170. De ezeket fel sem veszem igazán, na de nap mint nap nem visleném el.

Ma délelőtt pihizek, du dolgozgatok kicsit azért(csak 2 óra bolt, meg 2 tanítás itthon).A hétvégét light-osra tervezzük, remélem most lesz időnk elkezdeni a gyerekszobát. :D

Melania
Még a természet könnyíthet a helyzeten...de azért 2 babót szívesen bevállalnátok, nem? :D

Dezsina 3x-os anyuka!
Drukkhegyek nektek!!!+++ :D

Till
Aranyos Vackor. :lol: Hát majd meglátjuk nekünk mi lesz ha megszületik a pici, de szerencsére nekem nagyon nagy a család, tuti el fognak látni kajával...utána meg legfeljebb rendelünk amikor nem lesz időm főzni, errefelé sok házhozszállítási lehetőség van. :)

Bri
Nemsokára itthon vagy és kezdés.De izgi! :D

Angyal
Nekem is volt T.Z. felügyelete alatt amikor 2x is arra gyanakodott, hogy ciszta van a 20 nap körül...de én nem értettem, gondoltam a sárgatestet látja, hisz annak ott kell lennie.Mindig megijedt, le akarta szívni, menzi előttre visszahívott (27.napra), hogy leszívja, már mindkétszer a műtőben voltam, mert csak ott nézett uh-val és mindkétszer eltűnt addigra, nem volt leszívás. :roll: :D DE az endos múltam miatt mindig gyanakodott.Remélem nem újult ki az endod.

Pusszancs mindenkinek!!!

Kép
vizkriszisback

Vkrisz,akkor te anyósod is jó fej :lol:

Már vettünk házat,de még lakják,opciós jogot vettünk,tehát a hitelüket vásároltuk meg.Idén valszeg már nem lakoltatják ki őket,csak tavasszal,így majd utána kell felújítani,ja,meg ezt eladni amiben lakunk...szóval nem tudom még mennyi idő,lehet 1 év is mire költözünk,de lehet,hogy 3 évig is áruljuk ezt :roll: Ja,külön vagyunk,kétgenerációs,de mégis papucsban tud jönni :lol:

Bocsi mindenkitől az off miatt :oops:
Vendég

...és mennek a babaragacsok mindenkinek! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Dezsi, háromszoros drukkokat küldök!!

Babatapikat is útjukra bocsájtottam.

Nyulasz, megértelek, én is folyton azt hallgatom, hogy nekem milyen könnyű, bezzeg az ő idejükben. Fára mászom tőle :mrgreen: , de én képtelen vagyok becsukni a fülem, pedig próbálom :oops: :wink: . Biztosan van abban valami, hogy ha nagyon akarnám, felkelhetnék hajnalban ezt-azt megcsinálni, de a vasaláson kívül nem sok mindent tudok akkor csinálni, amikor más alszik, mert zajos. Vagyis nem lehet porszívózni, mosni, mosogatni, felmosni, stb, mert akkor Julcsi biztosan felébredne. Ezen kívül nem ér annyit a dolog, hogy egész nap kókadozzak a fáradtságtól. Igen, könnyebb világban könnyebb életet élünk. Ez a mi szerencsénk, a mi gyerekeinknek valószínűleg még könnyebb lesz, de nem hiszem, hogy ezt nap mint nap az orruk alá fogjuk dörgölni. Szóval szerintem relax :wink: !!!

Kép
petne

sziasztok!
bocsánat, hogy ilyen későn jelentkezem....
Mindenkinek nagyon köszönöm a drukkokat!

Kálváriám az volt, de a lényeg, hogy 3 gyönyőrű babó van a hasamban! :D
dezsina

Sziasztok!

Régen jártam erre, bocsánatot kérek érte.
Sok minden történt tavaly nyár óta, ahogy visszaolvasgattam.

Szeretnék újra becsatlakozni közétek.
Hétfőn hívtam fel Tapolcát, hogy szeretnék egy konzultációra menni, csütörtökre már be is hívtak és Török Tanárúr nagyszerű hírrel engedett haza, novemberben máris indulhat a lombik a vérvételek után. Az izgalmam nem kicsi, hiszen félek is tőle, meg várom is, az aggódásunk Párommal ezennel ismét elkezdődtek.
Remélem a vérvételeim rendben mennek, október 12-én már a szurikat is fel szeretné írni a Dr., úgyhogy kezdek már nagyon izgulni :oops: :D

Drukkolok mindenkinek, remélem hamar sikerül ismét beilleszkednem :D

Dezsi: rengeteg babaragit küldök :)

Puszi mindenkinek!

Kép
kis-csillag
Tököl

Szia Kis-Csillag!
nagyon nagyon régen voltál! Üdv újra közöttünk!!! :wink: Már hogyne tudnál beilleszkedni :?: :!:
a ragacsokat köszönöm! Hasonlóképpen mennek a drukkok, elsősorban most azért, hogy ne aggódjatok :D :wink:
dezsina

Akciósoknak drukkok mennek!
Vendég

Sziasztok lányok!

köszi a drukkot, én is bizom benne, hogy nem az endo ujult ki ujból, mert akkor cumuivan, bele sem gondolok, hogy akkor mikor fogok tudni kezdeni.

Megjön aznap kell menjek vérvételre és UH-ra akkor majd többet tudni mondani TZ, hogy mégis mi a fene ez megint itt bennem:(Kezdek belefáradni az egészbe, de fel nem adom, pedig sokszor nagyon nehéz!
De ez az én utam és végig kell járjam!!

Puszi Mindenkinek!!
Vendég

Sziasztok!

Melánia!
Nagyon ügyi voltál, hogy így megtapasztottad a babókat! Remélem azért a természet elrendezi a dolgokat, és nem nektek kell a redukcióról döntenetek. Egyébként megkérdezhetem, hogy most csináltál valamit másképp, mint korábban, vagy egyszerűen csak most szegődött mellétek a szerencse?

Dezsi!
Gratula a 3 embrikéhez a pocidban! Mennek a ragacsok!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Angyal!
Sajnálom, hogy valami bibit láttak. Remélem hamar megoldódik. Bár TZ eléggé szeret mindenkibe valami betegséget belebeszélni.

Nyulasz!
Sajnálom, hogy anyósod ilyen. A párod nem tudja megkérni, hogy segítsen néha-néha?

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Többieknek is pusszancs természetesen!

Bumi

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Tücsi!
neked is mennek a drukkok!++++++++++++++++++++

Bumi

bumi1979

Szia bumi!

Én nem igy látom, nekem valóban volt 2 éve endometriózisom, és TZ tudni akarja, hogy mi legyen a folytatásban, mert nekem nem először jön ki az, amit látott az UH-on.Azért kell a vérkép, hogy meglássuk, hogy mi csinálhatja .
Szerintem alapos, lelkiismeretes doki.
Én csak jó véleménnyel vagyok róla.
Vendég

Angyal!
Értem én. Remélem neked segíteni fog. De nekem nincs ilyen jó tapasztalatom vele. És sajnos nem én vagyok az egyetlen.

Bumi

bumi1979

Tücsi!
holnapra megadrukkok a beültihez!

Melani!
Most jól elámultam a vonalzódon is és 4 embrikén is. Atyám fia!

Nyulaszka!
micsoda hírek? Nahát?

Bumi!
köszönöm szépen!

Petne!
Mabe! Skrisz!
köszönöm mindannyiotoknak!!!! :) biztos kihagytam valakit :oops:
dezsina

Bumi!

Ne hari de én meg BB-vel nem vagyok elragadtatva.

De ezen tán csak nem fogunk összeveszni?

Kinek a pap, kinek a papné!!!
Vendég

További szép estét, jó éjt Mindenkinek!
Vendég

Dezsi: gratula a három embrikéhez! sok sok drukk nekik!

Nyulasz: hú, tényleg nem könnyű eset anyósod! Elhiszem, hogy nehezedre esik megkérni külön, hogy segítsen, én sem szívesen tenném. :oops: Pedig milyen jó kis segítség lehetne, hogy ott van a közelben :roll:

Én meg úgy érzem, most jött el a kétségek ideje nálam :oops: Ma van ET+4, tudom, ez még semmit nem jelent, de eddig tökéletesen meg voltam róla győződve, hogy sikerülnie kell, ma kicsit elbizonytalanodtam :roll: Eddig minden nap görcsölgetett a hasam,mensisen, puffadás is volt, mára elmúlt a görcsölés, de ugye ez nem jelent semmit?? össze kell kaparnom magam, még van egy jó pár nap a tesztelésig :oops: de sikerülnie kell!

Kép

Kép
bébike4

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?